"A legifjabb vendéggel, az Országgyűlés alakuló ülésén" – ezt a címet adta hétfő esti Facebook-fotójának Orbán Viktor.

Kislánnyal fotózkodott Orbán Viktor, rájuk zúdult a fél ország szitokáradata
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök egy kislánnyal fotózkodott, a kép pedig ismét eléggé megosztóra sikeredett. Orbán Viktor rajongói ujjongva fogadták a friss táplálékot, de az ellentábor egyelőre hangosabbnak tűnik

Többeknek eszébe jutott például a Fidesz divatos szlogenje: "El a kezekkel a gyerekeinktől!" Volt, aki a fideszes pedofilokat emlegette, és Kaleta Gábor ügyére emlékeztetett.

Akadt durvább komment is:

Kislánnyal fotózkodott Orbán Viktor, rájuk zúdult a fél ország szitokáradata

Azt is a miniszterelnök fejére olvasták, hogy családtagjait alaposan kistafírozta miniszterelnöksége alatt. A kislánnyal kapcsolatban (aki talán az egyik Orbán-unoka lehet) felvetették az ilyenkor magától értetődő kérdést:

Kislánnyal fotózkodott Orbán Viktor, rájuk zúdult a fél ország szitokáradata

Itt gratulálhat ön is a miniszterelnöknek:

Forrás: Facebook

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Néha nagyon vissza tud nyalni a fagyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
TASzSz
Kiss Lajos Indián & Péter Hetényi?
Gazella
Néha nagyon vissza tud nyalni a fagyi.
namihami
Na, ezzel beindult a napi tapi? Egy kis miniszterelnöki ""kaletázás""?
drrotf
@namihami: Csak nem azt akartad mondani hogy ő ,a nagy Ő egy második Kaleta?
Nessy
@namihami:Azt szokták mondani a filmben gyerek és kutya teljes siker. Orbán most megelégedett a félsikerrel is. A gyerek most meg van. Kutya már volt! Sőt röfi is.
justhpeter
A magyar politikt már régen az idióták, a homokosok és a pedofilok uralják. A jó hír, hogy még mindíg az idiótáknak van kétharmaduk.
vacsi
Ahogy a mondás tartja: Rossz az, aki rosszat gondol...
Szerintem nagyon jó kép.
Sziszifusz
@vacsi: 07:23

Mivel Orbán Viktor is látható rajta, csak "nagyon jó kép" lehet. A kép címe lehetne : " A szépség és a szörnyeteg "
Amikor Orbánt, gusztustalan, hatásvadász módon, egy helyes kislánnyal fotózzák, azzal még nem válik jobbá vagy szebbé.
Marad ami eddig is volt.
Macskaszem
A saját pedofl hajlamukat próbálják rendelettel áttolni a melegekre. A politikai pedofília ia pedofília. Visszataszító, mikor egy ártatlan gyereket politikai célra használnak
szegfue
Szerintem a kislány szülei voltak elég hülyék, hogy engedték fotózni... teljesen mindegy a politikai hovatartozás ebben az esetben... nem kell kitenni egy gyereket sem jó, sem rossz indulatu véleményeknek és akkor még nem beszéltem az iskolai, a szomszéd, stb. környezetről. Elgondolkodtató, hogy mi lehetett ezzel a célja a szülőknek?
Toller Béla
@Shikari: Neked valami nagy családi bajod van, miért nem szereted a feleségedet ?
Toller Béla
A kislány ártatlan, a másik mehet a francba ...
ómió
Pedig egy kislányt csak Böszme efftársnak szabad, méghozzá "befogadnia" a Szemkilövetőhegyen! Az ilyesmi "efftársaknak fenntartott cselekedet"!
Giovanni Alba
@justhpeter: ma, 05:52
A rossz hír ezzel szemben az, hogy a három halmaznak sok közös eleme van.
kissé felnőttem
@Giovanni Alba: négy halmazállapot van pótold az ismeret hiányt mielőtt leszólnál másokat, legközelebb
Giovanni Alba
@kissé felnőttem: ma, 10:53
Most nem értelek, én erre válaszoltam: "A magyar politikt már régen az idióták, a homokosok és a pedofilok uralják. A jó hír, hogy még mindíg az idiótáknak van kétharmaduk."
Bővebben: szerintem a jelenleg parlamenti kétharmadot adó idióták között van homokos és pedofil is.
kissé felnőttem
@Giovanni Alba: a negyedik halmazra irtam mert az a plazma állapot
szegfue
@Shikari: 11:56 Szájernek ugye van felesége, gyereke, vagyis "családja", tehát akkor ő nem "szar buzi"? Mit gondolsz erről?
csak úgy....
@Shikari: tibim, a sok fölösleges és kilátástalan csajozásaid után,jobb volna ha keresnél magadnak egy hozzád hasonlóan meleg szívü meleget! :)
namihami
@szegfue: 13.35:. Ha nem illik a Fideszről alkotott képbe, akkor inkább nincs. A Szájer az fideszes, nős(??), talán a gyerek is lehet tőle, de--meleg! Ergo: nem foglalkozunk vele, vagyis nincs!
szegfue
@szegfue: Én udvariasan kérdeztem és nem személyeskedtem, igy jó lenne, ha Te is igy tudnál válaszolni.
Az az érzésem, hogy elhamarkodtad a 11:56 hozzászólásodat, nem gondolkodtál... igy ezzel a "nem foglalkozom Szájerrel" gondolattal bujtál ki a válasz alól. Szóval annak a "szar buzinak" - igy név nélkül --, akinek van családja az rendben van szerinted?
szegfue
@namihami: Bizony, ahogy mondod! Handó Tünde a felesége és van egy közös lányuk. Állitólag tudott férjének "más irányu" szexuális vonzalmáról, de a lányuk érdekében "megjátszották" a családod... tudod a család: férfi + nő + gyerek. Egyébként marhára nem érdekel, hogy valaki homoszexuális, vagy pornozik, mindenki ugy éli az életét, ahogy akarja, vagy ahogy tudja, csak adott esetben vállalja fel, nem ugy, mint ez a gyáva, kis képmutató Szájer.
Csizmás Kond
@szegfue: A rosszindulatú vélemény rosszindulatú embertől ered. ...vagyis az aki rosszindulatú véleményt akar megfogalmazni bárkiről az mindig kap okot, ha vagy gyerek a képen ha nincs.
..tehát jelen esetben sem a kép vagy a rajta szereplő személyek a hibásak hanem azok az elmebetegek akiknek mindegy minden csak szarakodni tudjanak.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ezt te, mint profi rosszinulatú mondod,vagy mint hivatásos buta?
te egy igazi magyaros forres gump!
szegfue
@Csizmás Kond: Egyáltalán nem voltam rosszindulatu a mai 8:16 irásomban! Én soha sem teszek fel egyetlen képet sem a gyerekeimről, az unokáimról, vagy akár a családomról... ezért nem helyeslem a kislány szüleinek az "engedélyét" politikai hozzáállástól függetlenül. Ettől még nem gondolom, hogy "elmebeteg" lennék! @Shikari:-t is csak a 11:56 beirása miatt kérdeztem, ami nem mellesleg nem kapcsolódik a cikkhez, ill. a fotóhoz.
szegfue
@Shikari: 16:54 Nincs érved, ezért nem is tudsz válaszolni egyenesen... nem is számitottam másra.:(
csak úgy....
@Shikari: 16:54 tibim,pedíg sokat tanúlhatnál a józsitól...
Csizmás Kond
@szegfue: Nem rád értettem hanem azokra akiknek olyan dolgok jutnak az eszükbe...becsszóra...:)
teuton
@Shikari: Csak aranyeret ne kapjal a nagy erölködestöl...
szegfue
@Csizmás Kond: Nem értettem miért nekem irtad? De rendben van, elhiszem.
szegfue
@Shikari: tegnap 18:02 Komolyan mondom, Neked fogalmad sincs miről beszélsz?! De nem baj... tudod az érett kalász lehajtja fejét, csak az éretlen hordja fenn... ha egyáltalán érted mit jelent:( További kellemes "erőfitogtatást" és vigyázz az egészségedre!
Yoda69
Az aberraltja. Remelem nem probalta nem-valto mutetre rabeszelni.
Gyurka80
"de az ellentábor egyelőre hangosabbnak tűnik" Igen ez szokott lenni, kevesen vannak (az ellenzék) de a hangjuk NAGY!
Yoda69
@Gyurka80: Ugyanolyan pedofil mint te vagy. A fideSS hemzseg a pedofiloktol es fasszopo kocsogoktol. De hat mit tegyunk az agyament kreten barmoknak ez kell.
Csizmás Kond
@szegfue: ...azt írtad, hogy a szülők voltak hibásak mert fotózkodni engedték, és abból lett ilyen gyülölködő izé...
...szerintem ha egy gyereket lefényképeznek egy államelnökkel, legyen az akármelyik államnak az elnöke az miért lenne rossz vagy szégyen vagy tilos vagy bűnös vagy akármi?...miből gondolod hogy a gyerek is és a szülei is nem örvendtek a fotónak ?...te soha nem fotózkodtál senkivel ?...amúgy nem akartam senkivel vitatkozni csak gondoltam ha neked írok nem veszed rossz néven...:)...
Németh István
Aranyos a kislány és a Viktor meg kiváló férfi kinek mi gondja ezzel! hajrá Viktor, hajráfelnövő ifjúság!
@Yoda69: @Yoda69: te duplán is egy aljas szemét vagy de mondhatnám a szarból kimászott giliszta! akár egy horgas fejű galandféreg! Undorító állat!
Yoda69
@Németh István: Ki szolt hozzad te pedofil kocsog allat? Nem alacsonyodok le a szintedre.
szegfue
@Csizmás Kond: 15:56 Igen, valóban SZERINTEM nem helyes, ha a szülők ilyen, vagy hasonló hirességgel fotón szerepelnek. A gyerekemet, unokámat 1-1 fotón látva jön a rengeteg jó és rosszindulatu hozzászólás, amire egyáltalán nincs szüksége egyetlen gyereknek sem, nem hiányzik. Azt meg nem gondolhatod komolyan, hogy ezt a szegény kislányt nem "kezdik ki" az iskolai közösségben, vagy akár a lakókörnyezetében? Pontosan azért -- ahogy Te is irtad --, mert egyből "gyülöködő izé" lesz. Szóval talán a pápával engednék 1 fotót... bár még vallásos sem vagyok.:) Egyébként sem kedvelem a családon, barátaimon kivüli fotózkodást... engem utáljanak, vagy szeressenek magamért és ne azért, mert mellettem áll egy "valaki". Remélem megérted, vagy legalábbis el tudod fogadni a magyarázatomat.
Csizmás Kond
@szegfue: megértelek, és nem is vitatni akartam, viszont van aki szereti az ilyesmit...sőt rengeteg olyan kép van ahol félőrült zenekari tahokkal fotózkodna stb...tehát izlések és pofonok...
Amúgy annak akinek (és ismét nem rólad van szó ) erről a fotóról egyből a buziság jutott az eszébe szerinted az milyen ember lehet ?...mert tulajdonképpen itt róluk van szó az ilyen alja egyedekről...
Gyurka80
@Yoda69: Pedofilok és b@zik a libsiknél vannak többségben! Te is közéjük tartozol?
Németh István
Tudjátok a borzasztó az egészben, hogy az aljas meglátások és vélemények, rosszindulatú megnyilvánulások egy kis aranyos gyermek lelkivilágára hatnak mégpedig fenemód károsan! Ez összességében a magyar söpredékek hangja, stílusa, szemétsége aljassága, stb.! undorító néprétegeink vannak!
Jozefina
Ha a lopás lehet nyilvános akkor a pedofilia is???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.