A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerint a "baloldal" (tehát aki nem Orbán Viktor csicskája – a szerk.) azt akarja elérni, hogy Magyarországtól Brüsszel egyszer és mindenkorra vegye el az uniós pénzeket.

Deutsch Tamás riadót fújt: veszélyben az uniós kifizetések, büntetni akarják Magyarországot
Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

Deutsch Tamás az MTI-hez csütörtökön eljutatott videónyilatkozatában egy aznapi brüsszeli sajtótájékoztatóra reagált, amelyen szerinte a "magyar +baloldal+ megrendelésére" az európai "baloldali és szélsőbaloldali elvtársaik" bejelentették, hogy a "baloldal" egyetlen politikai célja, hogy Magyarország semmilyen körülmények között ne juthasson hozzá a jog szerint neki járó európai uniós pénzekhez.

"A helyzet tehát világos és egyértelmű: a magyar és az európai +baloldal+ Magyarországot mindenképpen büntetni akarja"

- értékelt a fideszes politikus.

Hangsúlyozta: a "baloldalnak" teljesen mindegy, hogy az egyébként "általuk kiagyalt és nettó hazugságokon alapuló úgynevezett jogállamisági problémák" rendezése érdekében Magyarország az Európai Bizottsággal egyetértésben milyen vállalásokat tett, és hogy ezeket határidőre és maradéktalanul teljesítette.

Pont a "baloldal" követelte azt, hogy Magyarország tegyen lépéseket ezen a területen, most pedig az derül ki, hogy az egész valójában egy ócska politikai színjáték volt

- jegyezte meg.

Szerinte azért akarják mindenképpen megbüntetni Magyarországot, mert már negyedik, egymást követő parlamenti választáson döntöttek úgy a magyar polgárok szabad akaratukból, hogy nem kérnek a "baloldalból".

Mint mondta, a magyar "baloldal",

"Gyurcsánynétól Ujhelyin át Cseh Katalinig" minden követ megmozgat, hogy a saját hazája ellen áskálódjon. Azzal vádolta a magyar baloldal politikusait, hogy ők "eszelik ki a legvaskosabb hazugságokat", "mondják tollba európai elvtársaiknak ezeket", és most ők a megrendelői az Európai Bizottság és Magyarország közötti megállapodás megtorpedózásának is.

Azt mondta: a Magyarország elleni politikai háborúskodás jegyében a "baloldal" jövő héten újabb európai parlamenti vitát kezdeményez Magyarországról és egy újabb, az évek óta ismert hazugságokon alapuló, hazánkat elítélő európai parlamenti határozatot fognak elfogadni, amiben felszólítják az Európai Bizottságot, hogy ne állapodjon meg Magyarországgal és ne folyósítsa az uniós fejlesztési forrásokat.

Kijelentette: a kormányoldal továbbra is kiáll a magyar érdekek képviselete mellett és szembe fog szállni a jövő héten is a "baloldal magyarok elleni méltatlan támadásaival".

A jogállamisági feltételrendszerrel foglalkozó európai parlamenti képviselők csütörtöki brüsszeli sajtótájékoztatójukon úgy értékelték, hogy a jogállamiság megsértésének kiküszöbölésére tett magyar intézkedések nem megfelelőek.

Petri Sarvamaa, az Európai Néppárt finn képviselője a sajtótájékoztatón elmondta: az Európai Bizottság "nagyon szűken" értelmezte feladatát, amikor konkrét magyarországi korrupciós ügyeket és érdekösszefonódásokat kifogásolt a közbeszerzések kapcsán.

Véleménye szerint ez csupán egy szelete a magyarországi jogállamisági problémáknak. Mint mondta, lehetséges, hogy Magyarország most elkezdett a jó irányba haladni, de magyar kormány által javasolt 17 intézkedés kapcsán, "amiket sikerült gyorsan átnyomniuk a magyar parlamentben "még nem vonható le az a következtetés, hogy Magyarországon helyreállt a jogállamiság.

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A jogállamiság akkor áll helyre, ha a csüngőhasú elhúz Szibériába a bandájával eggyütt, és eltűnjk a magyar politikai életből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
A jogállamiság akkor áll helyre, ha a csüngőhasú elhúz Szibériába a bandájával eggyütt, és eltűnjk a magyar politikai életből.
Qqberci
Tompi, Tompi, már megint nagyon betéptél...
gina
Hahaha a másik kokós muzsikus böffentett, hát ez a pech,,,,
gina
@KisTehen: A fidesz és az elmebeteg vezetöjük meg állandóan hazudik hahahahahhaha ilyen kábnitószeres cigust éltetsz te idóta, te is ilyen vagy biztos
Alfa
és milxen igazuk van, hogy megbüntetik a kibaszott keresztény korrupciót a náci fidesz-ner szektát...
A kokós geci majrézik,hogy kevesebb lóvét kap kokóra
vacsi
Úgy látszik, az EU-nak a jogállamiság azt jelenti, hogy nem fizet...
amortizáltok
nem az országot csak a ganajait mint ti például, orbántól le föl loptatok hazudtatok és másokat vádoltatok aludtt az unióe 11 évig én megtetem volna ezt veletek ugy 9 évvel ezelőtt amikor te szarházi vettél beléptető rendszert és máig
"rozsda marja nem ragyog én magyar... " dajcs tompika vagyok, téged hogy gebedj már a fizikai melóba. vagy mennél Prágába üld le amit rád szabtak annó.
balos
@vacsi: Hát amaennyiben a tömeggyilkosainknak,akkor jogos!Ne hogy már az adónk mellet még ezt is "megvámolják" a kurváiknak!
CsipkeRózsa
Itt még ezt mondta:

"Deutsch Tamás szerint jó esély van rá, hogy az ország hozzájusson az uniós pénzekhez."

propeller.hu/nagyvilag/3877418-kozel-megallapodashoz-magyarorszag-az-europai-bizottsag
drrotf
Nem tudom hogy értette-e Tompika, hogy mit mondott a finn képviselő ami a cikk utolsó részében szerepel?Ha értette, akkor mit baloldalazik, de ha nem értette akkor miért szól bele olyan dolgokba amit nem ért.
tothjani
Az a baj a történelemben eddig fasiszta kormányt választáson még soha nem győztek le.
Hiszen a Fasiszta vezér boldog szép jövőt ígér, amiért az embereknek semmit sem kell tenni, hiszen Ő mindent elintéz.
(Trump esteében a Mars meghódítása, és Védőpajzs Amerika fölé.)
troppauerhumer
@KisTehen:Gondolom, hogy rátör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod Jaj, ne már, ez olyan, mint az egyszeri ember problémája, akinek térdig érő fasza volt, de senkinek nem merte megmutatni, pisálni meg baromi kényelmetlen volt vele.Csak egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit
tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi..Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik és nem sz.pja be amit a fejébe nemzetthy inzultálnak Rájöttem végre, mit jelent az a kifejezés, hogy "liberális". Így nevezik a jobboldalon azokat a szabadelvűeket, akiknek egyrészt igazuk van, másrészt tehetségesek és harmadrészt ez kurva kellemetlen.
Orbánbarma egy vérből való vagy vagy Tompikával ,apuk,anyuk testvérek ..
Dr. Proktor
Ha belépünk egy klubba, akkor úgy kell öltözni és viselkedni ahogy a klub szabályzata ezt előírja!
troppauerhumer
Szocska ,szocska lófasocska a szádba ,Jogos! A rózsának -önként vállalt EU-s kötelezettségnek- nemcsak illata,PÉNZE van ,de tövise is,ha szagolni akarjuk kelljen a tövis,a kötelesség is!hja ha valaki önként belép egy gentleman klubba,aláírja az önként vállalt szabályokat,és még jósok pénzt is kap érte bizon jobb helyeken felelősségre vonják ha közös asztalról lop,még oda is szarik .nem mától van jogállam ám.
Orbán Viktor:
Ha valaki nem hajlandó elfogadni a jogállamiságot ,rögtön el kell hagynia az Uniót.Nem anyagilag kell megbüntetni,hanem mennie kell ,mert ez a közösség a jogállamiság elvére épül,hogy tudta..höhöö...ha valamit szeretek benne az a szerénység,..ahogy eddig titkolta hahaa...jól adja a szellemi fogyatékost...
Nemán ,hogy a sz.r akarja lehúzni a vécét...
Csak a rend kedvéért.De hát Vitya szerint mink jogállam vagyunk. Akkor miért ne lehetne a jogállamisághoz kötni a támogatások kifizetését?..Érdekes ?Orbán még a belépéskor nagyonis tudta mi a jogállami követelmény,hisz 98-2002 között ő dolgozta ki,tárgyalta le Mo. -EU jogállamharmonizációját.
Még megis volt sértődve amikor a 2002-es bukta után 2004-ben nem ő írhatta alá a csatlakozást hanem Medgyessy,még az aláírásra használt tollat is elutasította a kis sértett,amit Medgyessy felajánlott neki.
az EU pénzekért kuncsorog,a FideSSmaffiával élősködik belőle,miközben arra a közös asztalra szärik ahonnan enni kap.
A magyar érdek semmivel sem erősebb ott más országok érdekeinél.
Sohasem az volt a kérdés, hogy a jogállamiságot el kell-e fogadni, hanem az, hogy kinek mit jelent a jogállamiság. És Orbánnak nagyon nem.. azt jelenti, mint a .A hatalom megosztástól, a liberális demokráciától, a fékek és ellensúlyok rendszerétől, a toleranciától és szolidaritástól.Önálló és független hatalmi ágak működnek egymás fékeiként és ellensúlyaként .
Az önkényes döntésekkel szemben a jogszabályokkal összhangban álló döntések születnek.
A bíróságok előtt és a törvények előtt minden ember egyenlő.
Az alkotmány az emberi...
kulabombaafityiszre
Helyesen.:Veszélyben az uniós kifizetések, büntetni akarják a lopást,a korrupciót,és a diktatúra felé haladást.
dager
Ez a szemét úgy tönkre vágja a renoménkat, hogy ha egyszer le lehetne csukni, netán egy értelmesebb embert találnánk a helyére akkor is 10 év alatt jöhetne vissza a bizalom!
teuton
Nocsak! Szoval a Neppart is BALODAL??? Hol is volt a fideSS amig onnan ki nem rugtak? Csak nem a Neppartban??? Akkor most a fideSS is BALODAL??? Tompi, szivjal kevesebbet, vagy vegyel jobb anyagot, mert egyre hülyebb leszel ENNYI!!!
Yoda69
Na végre, tompinal is leesett a tantusz.
Javaslom inditsak el a bekamenetet Prusszelbe.
Dr. Proktor
@troppauerhumer: Jogállam? Joghézagállam...
koszpeko
Honnan is vágták ki a fityfaszt?
Tán csak nem a az Európai Néppártból.
Az is baloldali biztos.
Hahaha
teuton
@ómió: De latszott, hülye analfabeta! Pont akkor latszott legjobban, amikor a fideSS oszlopos tagja volt a Neppartnak, több, mit 10 evig!!!
ómió
@teuton: Ugye, hogy rögtön látszott, bolsiék fajkreténje!? Éppen, mihelyt a Fidesz nem volt hajlandó bolSSiba "átmenni", még "néppártosnak öltözve" se! Ilyen a bolSSi tetübandátok: mindenkit meglop - főleg, ha nem a tetüfajtájáról van szó!
vitriol
dajcs jól teszi: fújjon riadót egyenesen orbán süket fülébe!
Pálinkás Pál
@Sámannus: onnan visszajöhet...,a ravatalról nem...
Sámannus
@Pálinkás Pál: Rákosinak jó volt neki is. Ha vissza akar jönni, jánynak jöhetne, egy szivárványos cellába.
Istenakinincsen
Ki a fenének kell jobb és baloldal? Mire jó ez az egész megosztottság és egymásra uszítás?
telegdilaci
@Sámannus:Vérlázító hogy hazugsággal manipulálja a hiszékeny Embereket,állandóan Brüsszelt hibáztatja hogy a szankciók miatt magas az infláció és az élelmiszer árak nem is értem hogy van képe folyamatosan hazudni félre vezetni a lakosságot,hergelni az EU-ellen amikor mindenki tudja már aki gondolkodik és nem hisz ennek a hazug gazembernek,saját minisztere mondta el hogy a szankciók megszavazásához egyöntetű szavazat szükséges így Orbán is megszavazta,nem tudom mikor fogják már fel akik istenítik hogy mindig az érdekei szerint hazudik,el hárítja magáról a felelősséget,mindenki hibás mindenért csak Ő NEM!
telegdilaci
@ómió:Ez a rossz drogos agyhalott,azt gondolja hogy akit Ő baloldalinak nevez azoknak van olyan hatása az EU-ra hogy meg akadályozzák az EU-támogatások kifizetését,emlékeztetném ezt a FaX-kalapot az Orbán árulására amikor még ellenzékben Ő akarta meg akadályozni hogy vonják el Magyarországtól a Támogatást miről beszél ez a Lepcses szájú kretén!
Sámannus
Orbán kormányzása a Magyar Köztársaság törvényeibe ötköznek az új alaptörvény megalkotása az eresztény erkölcsön alapszik( sajnos a történelmi vallási vezetők is meg lettek vesztegetve, és a baksisért mögéálltak). Akik létrehozták sorozatos törvényszegéssel a demokratikus jogrend megpuccsolásával hozták létre, aminek legalapvetőbb hiányossága, hogy konszenzus nélkül, és a társadalmi kontroll nélkül alakítottak ki. Máig nem tudnak tételesen elszámolni a kincstárba befolyt jövedelmekkel. Mára olyanná fajult a halyzet, hogy gyakorlatilag az állampolgárok tulajdona jövője, és az ország sorsa lett kisajátítva. Mára minden tettük hibás, önkényes, és alkotmánysértő.
Peller Anikó
A baloldal egyetlen politikai célja, hogy a csaló lopós hazudós kormányzó semmilyen körülmények között ne juthasson hozzá a jog szerint neki NEM járó európai uniós pénzekhez.

Mert ez még fáj, fáj, fáj, fáj
mert ez fáj, fáj, fáj
fáj, fáj, fájfáj, fáj, fájfáj, fáj, fájfáj, fáj, fájfáj, fáj, fájfáj, fáj, fáj, mint egy csók

ezzel a rosszarcú semmirekelő barommal iten.
volvós
Tomika te hontalan szöves b.zi !!! Simán menj a qrwanyágba !!!
Istenakinincsen
Jajj szegény Tompika érzi a vesztét! Mi lesz vele ha keményen kell majd dolgozni a minimálbérért???
teuton
@vacsi: Latom, te is analfabeta vagy! Az EU a jogallamisag MOi HIANYA miatt nem fizet! Az a penz pedig csak akkor jar, ha a jogallamisagi feltetelek megteremtödnek... Meg ha a kiralyi vö az ELIOS-ügy miatt racs möge kerül...
ómió
@telegdilaci: Szerinted kik akadályozzák máig is a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetését, hogy lehetőleg még a "szeretett tanáraik" béremelése se történhessen meg!? Nem figyelted a "szavazásukat"?
Peller Anikó
@ómijó: A válasz teljesen egyértelmű: a te büdözsgeci lopós hazudós csaló maffia kormányod puszta léte akadályozza az úniós pénzek kifizetését te csekélyértelmű medvebocs. Mit nem lehet ezen megérteni, pedig csak egyetlen mondat.
Aki Én
Ez alatt a hír alatt is nagyon világosan látszik, mennyire buta, agyhalott emberek a fideszesek. Semmit nem értenek.
Nem csoda, hiszen szellemileg leépültnek kell lenni, hogy valaki tolvaj hazaárulókat imádjon.
Dr. Proktor
@koszpeko: A KDNP bezzeg benn maradt!
Gondolom bomlasztani...
csipetke
@Peller Anikó: 09:32 Naaa...A medvebocs az egy cuki állat. Ne hasonlítsd ilyen-olyan lényekhez.. Másrészt nem biztos,hogy ómió felfogja,amit írtál neki. Valószínűleg azt se érti,hogy Brüsszelnek baromira nincs köze az országokon belüli béremelésekhez, azt az adóbevételekből kell megoldani. De orbán ebben is Brüsszelre mutogat. Most lenne pénz a béremelésekre,mert az emelt árak miatt elképesztő mennyiségű pénz folyt be csak az ÁFA-ból, de ugye orbánnak nem kellenek okos,tanult emberek, ( orbánnak teljesen megfelelnek az ilyen ómió-félék) majd lassan a takarítónő vigyáz a gyerekekre.
madlaci66
@ómió: Ha jól tudom 8 ellenzékivel szemben 13 fidesses brüsszeli képviselője van az országnak.Őkolyan ügyesek, vagy a fidessesek olyan bénák? Igaz orbáncék szerint 12 év uralkodás után még mindig a Gyurcsány a felelős mindenért. Meg a Soros, meg mindenki más, csak a fidess nem.
ómió
@Peller Anikó: Ami a kifizetést akadályozza, az a tetvesbolsi egótok, a bolsi "hazafiságotok", bolsiék fajgörénye! Még, ha másra hazudnád is!
ómió
@madlaci66: És a fixa ideád az, hogy az unió parlamentjében csak Magyarországról delegált képviselők szavaznak a saját ügyeinkben? Akkor már megkaptuk volna a pénzünket! Az EP sajnos - nézz utána - egy bolsitanya, amit a "8 ellenzékink" totál Magyarország ellen hangolt, nyilván "merő hazafiságból", hogy pl. a szeretve tisztelt tanáraitok" se kaphassák meg a fizuemelésüket! Elégedjenek meg az "efftársi szolidaritásotokkal" - pénz helyett!
madlaci66
@ómió: meg tudod mondani, hogy mit jelent a bolsi? A13 fidesses miért nem tudja maga mellé állítani a szavazók többségét? A tanárok fizetéséhez mi köze van az EU-nak? A miniszterek fizetésemelésénél miért nem vártak az EU-ra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.