Az Orbán család „palotája” a korrupció szimbóluma Magyarországon - ezzel a címmel jelentetett meg cikket az El País spanyol napilap a magyar miniszterelnök családi tulajdonában álló hatvanpusztai majorságról.

El Pais: az Orbán család „palotája” a korrupció szimbóluma Magyarországon

A Telex lapszemléje szerint

„az ingatlan körüli gyanúsítások és milliós kapcsolatok egy olyan rendszert illusztrálnak, amely példátlan büntetést kapott az EU-ban”.

Az El País cikkében leírja, hogy a hatvanpusztai birtok Orbán Győző, Orbán Viktor édesapjának tulajdonában áll, a környező földek pedig a miniszterelnök „gyerekkori barátjáé.” Szerintük a majorság annak a korrupcióra épülő rendszernek az allegóriája, amelyet az uniós pénzek megvonásával büntetett nemrég az Európai Unió.

Forrás: Telex

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
érik a bukás puhos...szép gyermeküdülő lesz belőle...az ingatlanokat nem viheted magaddal,még ha esetleg sikerülne is meglépned...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
érik a bukás puhos...szép gyermeküdülő lesz belőle...az ingatlanokat nem viheted magaddal,még ha esetleg sikerülne is meglépned...
namihami
Oooooops! De mondhatnánk, hogy Hopppppááááááá!
Ennek az aprócska hétvégi háznak, a kicsi veteményessel, szépen nő a híre! De legalább lesz hol pihengetni a családnak, ha elfáradnak a napi munkában. Kiülhetnek a kertbe, olvasgathatnak. És, ha úgy hozza, még néhány vendég is benézhet hozzájuk.
justhpeter
@Pálinkás Pál: @namihami: A korona mikor lesz a hatvanpusztai könyvtárépületbe telepítve ?
Gazella
@namihami: az oops és hoppá egy és ugyanz az a jelentése.
Gazella
@justhpeter: ezt ne kivánd. Még viccnek is rossz
namihami
@Gazella: 15.49: Kösz...
De bátorkodtam néhány idekommentelő miatt mindezt egyből, a fordítással együtt közölni!
De...kösz!
nezelodo
Egyre nyilvánvalóbb a tolvajlás, és a tulajdonsi megtévesztés, na meg a strómanrendszer fenntartása. Aztán még be le sem pirul, olyan vastag bőr ban a pofázmányán.
Eladott Ország
"A birtokon van egy hatalmas aggregátorház, így akkor is képesek hetekig kitartani, ha atomrakéta pusztítana a környéken." Bárcsak már ott tartanánk, hogy Orbán a Führerbunkerben bujkál a nép elől! Arról nem szólnak a hírek hogy Orbán hány rászavazó ukránt fogadott be , hisz ő nekik is köszönheti mesés majorságát ! Lehet menekülteket akar elszállásolni itt. És még az is lehet hogy szól a Mészárosnak hogy nyissa meg a szállodáit a menekültek előtt. Bérböl, és fizetésből mi?! Ja nem!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273701333_2030495713821819_83725078526684063_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fsMlU4Sy-IgAX_UZoCv&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBX1jASj-A8esmGj-zv5UUsXpsONBZyYigTBdgly1C62A&oe=6390EF9D
Orbán: „ Akik bérből és fizetésből élünk, én is közéjük tartozom, szóval bennünket is megviselt a járvány.” Eközben Orbánék főúri magánykönyvtára. (Vörösmarty Mihály: GONDOLATOK A KÖNYVTÁRBAN)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274887205_490543936025899_766327854540856717_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=vxkrQuYjm4QAX_TpzXp&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBCy94Z60BvOTJicR_8GG4DdPmob5hw_z0B296JUPMq-A&oe=6391E18D
Lenyűgöző drónvideót tett közzé a Partizán az Orbán család elképesztő, hatezer négyzetméteres, liftes, mélygarázsos hatvanpusztai kastélyairól. Orbán: „Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba”
www.youtube.com/watch?v=QoHWrdPEryk
colibri
Végre már nyugaton is foglalkoznak az orbán-birtokkal, mert itthon Hadházyn kívül senki nem tájékoztatja a magyarokat.@namihami: soha ne éljék meg azt, amiről fejjebb vélekedtél. (tudom, hogy irónia volt)
namihami
@colibri: 16.01: Már leírtam, és a véleményem azóta is változatlan.
Ha ezt a siserehadat, a Vezérével egyetemben, egyszer valahogy--akárhogy sikerülne elzavarni és a leváltók (hívják őket bárminek) ELSŐ dolga nem ezek elszámoltatása (de keményen) lenne, akkor azt a váltókat fogja az új, mellettük álló tömeg, akár bosszúból is, elzavarni. Nem ad, nem adhat felmentést erre a 0-xxx évre.
Sajnos, amit kivittek (min a teljes vagyon 80-85 %-a), arra már keresztet lehet vetni. De ez az itthoni se aprópénz. Legfeljebb a lopotthoz képest. Egy igen ""testhetálló"" végeredménnyel legalább azt kell elérni, hogy a lopott pénzzel a zsebükben, ne röhöghessenek rajtunk. És, ha ez egy ""kiadatással nem rendelkező"" ország lenne, akkor egy ""eichmannozással"". És egy ""causescozásssal"" a végén.
namihami
@Eladott Ország: 15.58: És az üres polcok láttán derül ki az Orbán család hihetetlen igénye a kultúrára. Egyetlen könyv sincs, mindet kikölcsönözték!
dr. prédikátor
REMÉLEM NEM SOKÁIG ÉLVEZKEDHETNEK BENNE!!! HALLOD LÓKUPEC CIGÁNY!!!
Jozefina
Orbán szarik rá!!! Akkor lenne értelme, ha államosítanák és elvennék tőle!!!?? Az megint csak nem érdekli, hogy mennyi pénz jön az EU-tól. Annyi mindig jön, hogy nyerni tudkon rajta!!!?? Az Eb nem áll a helyzet magaslatán!!!?
T-Boly
@KisTehen: neked mi a bizonyíték ,te húgyagyú ? a fotó a birtokról talán délibáb ? a szemét qrva anyádat te baromállat!
Baker
Majd amikor a Pancho aréna úgy néz ki, mint az akasztói stadion...
drrotf
A doktorminiszterelnökúr párttitkár apukája így lehet egy uradalom tulajdonosa!Orbán szerint ebben semmi kivetni való nincs!A munkásosztály volt harcosa, a párt titkára, nálunk minden további nélkül lehet uradalmár!És a doktor úr mossa kezeit!, és azt hirdeti, hogy neki mint az ország autoriter vezetőjének, mint gyereknek ehhez semmi köze, mert a gyerekeknek az ő kultúrájában nem avatkoznak az apjuk dolgaiba.Neki ugyan nem sok megtakarított vagyona van , legalább is a kimutatás szerint , de az apának, a volt párt titkárnak viszont uradalma van!OV ügyes ember PM.Nem magának gyűjt , hanem az apját segíti, de mint jogász tudja hogy ha az apa nem tagadja ki az örökségből, amire semmi esély sincs, mert olyant OV nem követ el, akkor Ő is örökli a nagy uradalom egy részét!Ez azért nem semmi, úgy hogy OV nem lehet tiszta ebben az ügyben!S ez nem izzadás,
, csak megállapítás, és jelezném , hogy nem mindenki hülye!
T-Boly
@KisTehen: Büdös nyalonc vagy vazze ! volt büdös komcsi,mint orbán,meg kövér !
T-Boly
@KisTehen: szúrd már ki a szemed ,ha nem látsz ,te tetű vakbarom !
Nem látod a képet orbánék több milliárdos görénylakjáról?
Gyorsan kötőtűt a pudvás szemeidbe ,te elmebeteg geci !
T-Boly
@KisTehen: Dobrev egy úri nő ! Nem úgy mint a zorbán fülbevalós beképzelt zmajomnőimitátor luvnya aki befekwwwüdött zorbán parancsára a zukránzelenszkij szopókájára !
Büdös korcs bűnbanda !
te meg egy söpredék,eltaposni való köpedék vagy ! huss...kussss !
a használt wc papír hozzád képest dísz szalvéta !
Aki Én
@KisTehen: @Philip Marlowe: @Shikari: észrevettétek, milyen kevesen vagytok már, akik a hazaáruló cigányt védik? Valami hihetetlenül buta csicskák vagytok, érthetetlen miért csináljátok.
T-Boly
@Baker: Milyen akasztó vagy akasztás ügyletről beszélsz ?? ? Csak nem ???
Kit,kiket akasztanak ???
De ,ha mégis ,akkor ugye nem a nem fidesseket ???
Miiiii?
Hidd el ez rémhír !
Még nem !
Majd !
T-Boly
@Philip Marlowe: TE AGYATLAN ÁLLAT !
HA NEM LÁTSZ A SZEMEDTŐL,AKKOR KÉRLEK AKASZD FEL MAGAD !
Nekem a kedvenc műfajom az akasztás !
Titeket én is gondolkodás nélkül.
Peller Anikó
@Aki Én: Ebből élnek, a viktor hivatalosan ki nem mondható kényszerképzeteit terjesztik. Nem tudom melyik a nagyobb baj, ha el is hiszik vagy ha nem. Ja és nincsenek sokan, mert egy csomó nikk azonos gecit jelent. Amikor jelent.
T-Boly
@Shikari: anyád izzad alattad te ocsmány anyabaszó rohadék köcsög !
Törölgesd a vén kurvát !
T-Boly
@Shikari: undorítóbb vagy egy lapát kutyaszarnál vagy macskahányadéknál ,te köpedék !
Peller Anikó
@T-Boly: 18:22, Akasztó egy falu, a stadionjáról híres amelyet még nem az orbán építtetett.

www.magyarfutball.hu/hu/stadionok/adatlap/66/stadler_stadion
T-Boly
én ennek a @shikari: nak biztosan nem tolnám át az ANYJÁT ( pedig lehet ,hogy jól néz ki a vén kúrva) a kereszteződésen,de még gyalogátkelőhelyen se mert ezek undorító buzi férgek,vérfertőzésben élnek,meg a kutyájukkal !
E M B E RE K !
a shikari@: és egész tetves bandája BUZI
El ne küldd anyád fotóját te korcs buzi !!!
T-Boly
@Peller Anikó: TUDOM !
De az akasztással kapcsolatba hozható ! Nem ?
Ez büdösborz ,tetű banda tönkretette Stadlert is !
Nem bírták elviselni,hogy egy egyszerű ember többre képes ,mint a rohadt,dögleni való fidessssssssss-
Jozefina
Akár Ceaușescu megamániés palotája!!!?? Az legelább állami tulajdonban van és az állam használja!!!??
T-Boly
@Peller Anikó: Elfelejtettem : kötél !
T-Boly
@Jozefina: Ez is állami tulajdon lesz majd,ha a diktátort egy eldugott tehéntelepen egy trágyadombban elássák !
T-Boly
@Peller Anikó: Mibe fogadjunk,hogy a jóslatom bejön ??? A diktátorok nem ágyban és nem párnák közt !
Nagy tétet is vállalok !

Privátban írok,ha nem zavar, Egy oldalon állunk.
verőce21
Ezt a néhány pajtát és istállót nevezik "palotának"? Röhögni kell a korrupció vádján...!
Egy közepes vállalkozás is épít néhány ekkora üzemcsarnokot és egy irodaépületet egy-egy telephelyen, és a "fasorban" sincs...!
Béla333
Ez a magyar "Hacienda Napoles"!
A magyar maffiafőnök haciendája!
gina
Erre mit szóltok idióta hivök??? ja hogy megdolgozott érte a cigány meg családja becsülettel, ekkora barmok csak magyar földön vannak, más országban már elzavarták volna ezt a mocskos tolvj bandát, de úgy is végzi mint Csaucseszku, ez a zsiros patkány
gina
@verőce21: Te idióta elmebeteg , ilyenek vélménye a WC be való mint te sz@ros fogatlan IQ nulla barom
csipetke
Azé' büszkék lehetünk magunkra...Kitaníttattunk öt purgyét, sajátlábra állítottuk őket, és még egy rohadtnagy luxusbirtokot is a segge alá toltunk a maffiavezérnek...(ami ugye nem az övé, hanem a kedves papáé,) neki kell a zasszonnyal nemtom hányezer négyzetméteres kecó,és a 128 ezer nm-es birtok, ahol még elmélkedőösvény is van. Becarás... Vajon miről elmélkedhet orbán ezen az ösvényen? Talán,hogy hogyan lehetett volna több lóvét lenyúlni,vagy mi?
verőce21
Örülünk neki mindannyian, hogy sikerült kihozni belőled az ajropéjert...! @m73:
T-Boly
@verőce21: Te ostoba hülye ! Neked ezek istállók meg pajták??
Jesszus ,oltári hülyének,vagy olyan ostoba tetűnek kell lenni mint te !
Te hitváány nyalonc,te is jól tudod (BASZDANYÁD ),HOGY ISTÁLLÓBAN NINCS KÖNYVTÁR !!!

Tudod te is jól geci,,hogy az ami felülről látszik ,na az a jéghegyek csúcsa ! Baromállat és ami a föld alatt van ?
A jóisten adja ,hogy úgy végezze mint hitler a bunkerben ,bár ennek arra se lesz bátorsága.
Ha nem ,ti magatok büdös seggnyalók végzitek ki !
verőce21
@T-Boly: De irodaépületben lehet könyvtár "BASZDANYÁD"!

Egyébként pedig látszik milyen militáris vagy, kis leninfiú, hogy a föld alatti garázsokat és óvóhelyeket irigyeled tőlük...! :)
 
Gazella
@namihami: akkor angolul : oooopss magyarul hopppáááá
verőce21
@m73: 21:31) Nem kell, mégis magadból indulsz ki...! :)
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 16:07 ☻ Varga Jucus is megmondta, hogy "a jogállamiság kritériumai nincsenek pontosan meghatározva" és az ilyen, a Miskolci Egyetem kuratóriumának elnöke, havi 1,4 millióért, b+!
Főnök nem egészen erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy lassú a netünk és vezesse be a kábelt, de az igazságügyért cserébe...bármit, "szopok nyalok, gombot varrok..."
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/312616185_8182785351791945_2977544335959293432_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6eLEalnYqjMAX-uZgSg&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAFhYQ6VxfE924hAten4FPPdAE9SZzdTb1nNBpgzN04hw&oe=63929C5D
- Melyik kapura támadsz?
- Mindegyikre!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/312295658_2078262672538279_5057345080885039377_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=EtcxJPksMv0AX-gH_wG&_nc_oc=AQmLOjVRMF5BCfduVaqn0AEyAbTXwuhHPlYgqBk2ElwENal9TxNNVaFx_lgBGXUmB-8&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDo7jVm8tyGrm4pZ_IjKEbHoQ_bPoS_l3SD-4JOt1XSEQ&oe=63929FE8
Jozefina
Ez a hatvanpusztai luxus, a hetvenkedés, a gőg, a kivagyiság a csakazértis, a felsőbbrendűség, az orbáni maffia, a korrupció, de főleg a pénzlopás mintája!!!??
telex.hu/kulfold/2022/12/04/el-pais-orban-hatvanpuszta
444.hu/2022/12/04/orbanrol-mint-putyin-trojai-falovarol-ir-a-bajor-kozmedia
Jozefina
Én a cikkekhez szoktam véleményt nyilvánítani nem idiótákkal vitatkozni!!!??
Dr. Proktor
@Shikari: Végre igazat mondasz, igen, ideje eltakarítani a mocskos hordát...
csipetke
@KisTehen: 16:07 tegnap Milyen bizonyítékot akarsz, és mire? Az orbán-birtok ott áll,nem megy sehova. Vagy te tényeg azt hiszed, hogy orbán apja saját magának építtetett egy többezer nm-es kecót,128 ezer nm-es birtokon? Ketten vannak az öregek, ellennének egy 60 nm-es lakásban is. Bármennyire is nem tetszik a fidesznyikeknek, ennek a nagyrésze közpénzből van...Ez sok-sok milliárdos beruházás.
csipetke
@Philip Marlowe: 17:31 Ne legyél már ilyen nyomi.. Te is azt hiszed, a bocival együtt,hogy az öreg orbán magának és a feleségének saját pénzből ----bár az öreg túlárazott cuccot adott el többnyire állami projektekhez----építtette ezt a hatalmas birtokot?Mellesleg Lévai Anikó vagyona 5 millió dollár, és egy hatalmas szőlőbirtok. Lévai nemigen dolgozott,miután az urának felvitte az Isten a dolgát. Vajon honnan van az 5 milió dollár? Vékonyan kente az olcsó margarint, és csak párizsit ettek mi? Nem véletlenül jön ki mindig az a z eredmény a kutatásoknál, hogy a fidesz-szavazók a tanulatlan rétegből kerülnek ki. Mert csak azok hiszik el,hogy ez a banda ezért a hatalmas vagyonért valóban megdolgozott...Lévai vagyonának utánanézhetsz, nyilvános
csak úgy....
a hibbant fidesz népség körömszakadtáig védi a tolvaj orbánt és bandáját!
ezért nem mernek csatlakozni az eu. ügyészséghez orbánék ,mert tisztában vannak a disznóságaikkal és annak a következményeivel!
ómió
Akkor, a spanyol efftársak is azt "aktiválták", amijük van: a hazudozópotenciáljukat!
Alfa
ez az orbáni keresztény szabadság értelmezése... a lopás-hazudozás-lopás-hazudozás rendületlenül
csak úgy....
@Maccska: te elmebeteg, az eu. ügyészség arra való,hogy a politikából kiszürjék és felelöségre vonják a korrupt ,tolvaj szarházi politikusokat!
neked fideszék valami agyrágó izét ültettek a buksidba?
evacica
Orbán és bandája a magyarok szégyene! Egy normális demokratikus országban már rég elzavarták volna ezt a korrupt diktátort! Nem tudom, hogy a magyarok mikor ébrednek fel és zavarják el ezt az embert bandájával együtt! Ennyi kárt még Rákosi se tett ebben az országban mint Orbán!
T-Boly
@KisTehen: Állatok agyatlan barma Milyen bizonyíték kell ?
A saját szemednek se hiszel???
Ragadj rozsdás kötőtűt és azonnal szúrd ki mind a kettőt ! Jó mélyen told fel a szemüregeden jóval túl, az ürességbe ,!
T-Boly
@Shikari: megleszel te kötve a nyakadnál fogva,úgy,hogy abban mem lesz hiba.
T-Boly
@Shikari: Ne reklámozd a vén retkes anyádat !
Még a szamárcsődör is ordítva menekülne tőle !
T-Boly
@Maccska: ne pofázz ! csak szopj tovább ! köcsög.
bence
@Maccska: ! Gondolom azok közül egyiknek sem úgy jutott hozzá a gazdája , hogy kilopta egy ország népének szemét ?!
bence
@csipetke: ! Abba a birtokba benne lehet az elvett magánnyugdíj + az elmúlt 12 év EU - tól kapott az ország felzárkóztatására küldött több ezer milliárdja !
evacica
@Eladott Ország: Újgazdagék urizálnak! Persze ettől még nem lesznek úriemberek de arisztokraták sem! Tollasodnak a nép pénzén, intelligencia és műveltség nem jár hozzá! Na persze ízlést sem! Ez az amit em lehet pénzér megvenni, na persze a nép pénzünkön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.