Mindenki megnyugodhat. 

Be lehet vinni Nagy-Magyarországos és árpádsávos zászlókat az észtek elleni meccsre – Az MLSZ külön közleményt adott ki erről

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) engedélyezte a történelmi Magyarország térképét ábrázoló molinók bevitelét a válogatott mérkőzéseire.

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója ismerteti, egyértelmű állásfoglalását kért a történelmi jelkép kihelyezésének engedélyezése ügyében az európai szövetségtől (UEFA) és a diszkriminációellenes csoportjától (FARE).

"A két szervezet az MLSZ érvelését elfogadva elismerte, hogy önmagában a történelmi Magyarország térkép és az árpádsáv színei nem minősülnek rasszista magatartásnak, ugyanakkor a drapériára helyezett további szimbólumokra és feliratokra, a szurkolói rigmusokra ez nem vonatkozik" – olvasható a közleményben.

Az MLSZ azt a tájékoztatást adta, hogy a két szervezet továbbra is harcol a kirekesztés, ezen belül a rasszizmus ellen, ezért az ilyen üzenetet hordozó transzparenseket ezután is büntetni fogja, ugyanakkor jelentős előrelépésnek tekinti, hogy a kizárólag a történelmi Magyarország térképét és a magyar nemzeti színeket tartalmazó molinó önmagában nem minősül fegyelmi vétségnek.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
világszenzáció! :) a hülyék míg a múltat siratják nem veszik észre,hogy a jelenük és a jövöjük mennyire siralmas!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
világszenzáció! :) a hülyék míg a múltat siratják nem veszik észre,hogy a jelenük és a jövöjük mennyire siralmas!
Péter2
@csak úgy A ner által emlegetett , Trianon előtti úgynevezett Nagy-Magyarország egy fikció volt, hiszen ebben a formában sohasem létezett, csak a Monarchia keretén belül.
Nyírfa
Történelmi Magyarország: Magyar Királyság, melynek magja, a nemzetalkotó magyarok csupán az ország belső részeiben éltek.
" A magyar állam nem volt tekinthető modern értelemben vett központosított monarchiának: különféle kapcsolt részei mindenkor jelentős önállósággal, esetenként államisággal is bírtak. " Forrás: Wikipédia
Az állam hivatalos nyelve csak 1844-től a magyar.
A tatárjárás utáni időszak egyetlen kiemelkedő uralkodója Mátyás, a halála óta az ország a hatalomért vívott belharcok áldozata, mind a mai napig.
Mi után sír a jobboldali álomkergetők , történelemhamisítók hangos gyülekezete? Az Árpád-ház 1301-ben kihalt. Zászlaja 700 éve nem aktuális. Miért kell a sportmérkőzésekre becipelni, és elvárni , hogy közben ne legyen reviziós fílingje?
Nemcsak Csányit hibáztatom a döntéssel, azokat is, akik hagyják, segítik a magyar államigazgatás irredenta törekvéseit .
Qqberci
@KisTehen: De te aggódhatsz, mert ha felnőtt marha leszel, mehetsz a vágóhídra...
csak úgy....
@KisTehen: én az idiotizmusodat nem értem! hiába is erölködsz...
csak úgy....
@KisTehen: a köhögésellenit? igazad van,köszi..,megyek és beveszem.
Nessy
Most ettől győzni fog a magyar csapat jó játék nélkül is? Régmúlt időkön merengeni, mond mit ér?
namihami
@Nessy: 19.07:. Ezek ellen talán(!!!) lesz esélyünk! Andorra vagy San Marino már kockázatosabb! Ahogy a Leverkusen meccs is zászlóbontó volt!
jáger laszló
Ettől még nem biztos a győzelem,
Fölösleges erre a jelképre hajazni!!!
Csak a nacionalizmust szítja!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Ez olyan beteg mint OV maga, szemét idióta mit képzel ki ö??? egy román senki ,aki magyarnak akar mutatkozni
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 18:40
Leszarlak téged is hazudozós trollocska meg a nagymagyarországotokat is.
Vergődjetek csak a százéves múlttal a francot érdekli,a sok hülye trianont vissza dumátok.
Ebben a mostani országban nem tudnak egyetértésre jutni az emberek,belegondolni is rossz mi lenne itt ha újra akkora lenne az ország.
fergeteg
Az meg egy tudatlan idióta aki nem tudja mennyi különbség van a nyilas és az árpádsávos zászló
között. A sávok száma is más.
gina
@fergeteg: @fergeteg: tE CSAK TUDOD ROMÁN MELEG HAHAHAHHAHAHAHH
simmering73
Már csak ez hiányzott a jóléti kurvaországba.
Gauntlet
@Shikari: legyél következő életedben zsidó 1939-ben!
justhpeter
Csányi pont annyira alkalmatlan MLSZ elnöknek mint Orbán miniszterelnöknek. Mindketten szeretnének valamiféle megegyezést összehozni a söpredékkel. Máe csak azért is, mert szükségük van a nyomik szavazataira.
Clavigo
Kibadzott undorító feje van ennek dagadt patkánynak..
Bélabácsi
Minek bevinni a nagy magyarországos zászlókat egy meccsre? Ugyis halomra verik focistáinkat akár van ott zászló vagy nincs...Észtország nem szomszédos állam ott nincs magyar kolónia, azt se tudják mit jelent a csíkos zászló, értelmetlen, csak hogy balhézni lehessen
szegény hazám
@gina: Nagyon pipa lettem rád. Mért használsz nagybetűt a kolostor malac megjelölésére? A zsírosbödönnek ez nem jár!
balos
@Yoda69: Azok járnak már csak meccsre akik elkötelezett nyilas országban képzelik el a szebb jövőt!Mégha ehhez muszka-kinai segget is kell szidolozni!Sajnos a foci elvesztette azt a családi jellegét amiért valaha meccsre jártunk Édesapámmal!Mára a kitartottak "nemzethy" sportja lett! Mindenféle alak jár botrányt kavarni és ha egyszer sikerül is nyerni akkor azért verik szét a metrót!A hatalom jól kiszolgálja a védőit!Aki nem jár meccsre annak marad a lepusztított rendszaros Egészségügytől kezdve az összes kizsigerelt rendszer,ahol várólistás sport zajlik!A csányi nevű főtolvaj pedig dörzsölhreti a kezét,hogy gyarapszik az elkölthetetlen vagyona,amit a sírba sem fog magával vinni!
Eladott Ország
Közben minden harmadik magyar a létminimum alatt él! Idióta bűnöző cigány geci, inkább a magyar népnek adnál enni, rohadék! Európa Bangladese lettünk, van mire büszkének lenni?!
Dr. Proktor
Ez már egyenes út a magyar foci felemelkedéséhez..
Csak halkan jegyzem meg, hogy aki hátra figyel az ha előre megy könnyen hasraesik!
Persze, a csatolt képet elnézve, csak átgurul az akadályokon, mint egy SUV.
kereső
Az Árpád-ház 700 éve kihalt...a zászlójuknak történelmi múzeumban van a helyük, nem focimeccsen.
Más "értelme" nem nagyon van-minthogy a magyar nácik ezen zászló alatt bontogatják a nyilas multat.
Az a Nagy-Magyarország meg sohasem létezzett a történelemben, aminek most olyan nagy keletje vagyon. Nem más , mint történelem hamisitás- és "magyarkodás", amely ráadásul sérti a szomszédos nemzeteket.
Ahogyan a magyar fociba TAO által beleinvesztált 1000 milliárd +adókedvezmény nem ismert összege+ a stadionépitések nem javitott a foci minőségén, ez még úgysem fog.
szegfue
Ezzel az erővel "élő" képpel be lehetne mutatni, ahogy őseink nyereg alatt puhitják a hust és lovaikon hátrafele nyilazva rettegésben tartják egész Európát:) A foci mérkőzés a jelenben történik, tehát most kell jól játszani... a multon meg otthon, a fotelban kell elmerengeni, hiszen akárhogyan is akarják, az többet nem jön vissza!
Nessy
Ezen a "szenzációs jó híren" tényleg vagy sírni, vagy nevetni lehet!
Csizmás Kond
...nagyon helyes...maholnap mint az iskolába még azt is meg kezdik szabni, hogy milyen szlogeneket lehet egy meccsen kiabálni...
Amúgy az egész futball és drukkolás egy nagy szar.
ómió
Pedig ez az efftársakat egyik 19-es "vívmányukra" emlékezteti!
Yeromos
A sok politikai uszítás mellé nem lehetne focit vinni a stadionokba?
gina
@szegény hazám: Bocs igazad van elirtam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.