A miniszterelnök egy Facebook posztban riogatja tovább az embereket.

Orbán: „A nyugatiak háborút akarnak”

Fotó: Orbán Viktor /Facebook

A miniszterelnök egy egy perces videót osztott meg a közösségi médiában, melyben beszámol arról, hogy a kormány megállapítása alapján a háború el fog húzódni, így hát a prioritásokat is ehhez kell igazítani.

Orbán szerint a nyugatiak kifejezetten akarják a háborút, azt mondja, hogy „elsöprő a háborúpártiak aránya és száma”.

A gazdasági problémák forrásaként a háborús helyzetet és a szankciókat jelöli meg, melyet a nyugat nem akar visszavonni, pedig ha így történne, akkor ezek nagy része (például az infláció) könnyűszerrel megoldódna.

Forrás: Facebook

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nyomatja a Putyinnak kedves hazugságot!
Aljas hazudozó, hazaáruló!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nyomatja a Putyinnak kedves hazugságot!
Aljas hazudozó, hazaáruló!
balos
@Béla333: ÉS tömeggyilkos hullarabló!
Havanagi
Békegalamb szindrómája van a tetvesnek.
Eladott Ország
Mi békét akarunk. "A béke pártján állok, úgyhogy Zselékém’ azonnal tegyétek le a fegyvert és adjátok meg magatokat orosz testvéreinknek!"
uploads.disquscdn.com/images/dd7dc38f37a8d49df2a297e0e041b5726a676579a6038bccad5b1a34740134d8.jpg?w=800&h=902
Majd a végén elénekeljük, hogy BÉKEllett a, BÉKEllett a rácsos kaput zárni... Az újságíróknak csupán ennyit kéne kérdezni a dagitól:
- Miniszerelnök úr, az ukránok Ön szerint vajon a béke pártján állnak-e? Igennel vagy nemmel válaszolhat!
- Miniszterelnök úr, Ön szerint az oroszok vajon a béke pártján állnak-e? Igennel vagy nemmel válaszolhat!
- Tehát kinél is kéne hangoztatni a béke mantrát? Brüsszel vagy Moszkva? Csak Brüsszellel vagy Moszkvával válaszolhat! Esetleg még azt lehetne megérdezni, hogy ő mint állat mit keres itt emberek között? (Orbán, Zelenszkij, Charles Michel EP elnök között) Mondjuk azt, hogy a zsírzsák egy diplomáciai selejt ,mikor tapsolták Zelenszkit, ba@zott tapsolni , nah azt diszkréten kivágták a videójából.
uploads.disquscdn.com/images/6f335dd951be928ef9a5d23bea28d0e06ea24e77d7978ac99d5c0d68b48126d4.gif?w=800&h=545
balos
A drebil-geci mióta az apja kiverte belőle azt a keveset is,ami az emberre emlékeztette,állandóan hábórút viziónál!A követői pedig erre nyomják a nemzethy fostalicskát!
Emmersson71
...

Orbán megint hazudott. Onnan tudom, hogy mozgott a szája.
nejlontacskó
A jó kurva anyádat már, te megrögzött hazudozó!
Hogy a faszba van az, hogy mindenki háborút akar, de mégsem beszél háborúról senki, csak te, meg a patkány híveid???
Meddig lehet még ezzel etetni a népet, anélkül, hogy feldíszítsük velük a főváros összes lámpavasát???
colibri
Nagyon hiteltelen orbánC ilyen ábrázattal mikrofon és főleg kamera elé állni! ... és még másra mondják, hogy alkoholizál...
nepszava.us/orban-a-masnapos-interjujaban-feljelentette-sajat-magat/
Yoda69
A haboru pontosan a haboru-parti, putyin seggnyalo fideSS moszkovitak miatt huzodik el, akik milliardokkal tamogtjak az OTP-n keresztul a ruszki hadsereget.
simmering73
"Elképesztő, ahogy Magyarország ún. miniszterelnöke menekül a NATO-csúcson az újságírók elől a sajtóteremből. A videón látható, ahogy a kettős ügynök Orbán megpróbál észrevétlenül kiosonni az újságírók elől, miközben a svéd miniszterelnök éppen interjút ad. Még visszapislog, látják-e, amint megpróbál elillanni. Ilyen gyáva menekülést még nem láttunk. Orbánnak itt arról kellett volna beszélnie, és utána az újságírók kérdéseire válaszolnia, hogy miért késletette eddig Svédország NATO-csatlakozását, és mi változott meg, hogy nem akadályozza tovább a ratifikációt."
nepszava.us/azon-rohog-a-vilag-ahogy-orban-elmenekult-az-ujsagirok-elol-a-nato-csucson/
Eladott Ország
A fidesz ukránellenessége a nyelvtörvényre hivatkozva vált teljesen nyilvánvalóvá. Akkor kezdődött Ukrajna blokkolása az EU és NATO közeledés terén. Magyar érdekre hivatkozva orosz érdekeket szolgáltak! Nem volt jó az a nyelvtörvény, de a mostani agresszió fényében nagyon is érthető! Romániának négyszer akkora kisebbsége van Ukrajnában, mint a magyaroknak, mégsem vétóztak, cirkuszoltak, mint Orbán, hanem csendben leültek tárgyalni az ukránokkal, és megegyeztek a kisebbségi nyelvhasználatról. - Ja, Romániának van diplomáciája, nekünk meg a Kakadu! Ehhez tegyük hozzá, hogyha 2014 után Ukrajna NATO tag vagy tagjelölt lenne, akkor Putyin meg se merte volna támadni Ukrajnát, és a kárpátaljai magyarokra most nem lőnének oroszok. Hogy is maradhat semleges valaki, akinek az állampolgárait jelenleg is lövik, nemsokára gyilkolják az oroszok. Az lenne a minimum, hogy megkéri Putyint, hogy mielőtt lelőnek egy ukrán katonát vagy civilt, kérjék el az útlevelét, ellenőrizzék, hogy magyar-e. Békét úgy akar a fideszcsürhe, hogy Ukrajna adja meg magát és minden feltételt teljesítsen az oroszoknak. Mondja ezt az a fideszes, aki szerint Magyarrországnak semmilyen kompromisszumot nem kéne elfogadni az Uniótól, ahonnan a zsé jön. Olyan károkat okozott orbán 12 éves agymosása a magyarok lelkében (ha van olyan egyáltalán), amit aligha lehet egyhamar orvosolni. Gyakorlatilag a tömény butaság lett az uralkodó.
A hintapolitika vége. Ezt kellett volna óriásplakátolni az ellenzéknek! Moszkva-Brüsszel
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274941456_3049230032001343_5298960974228275698_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=t62cAEDduCgAX-5G9Yi&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD35fUniudyAQCsd3WpJwYwtmBE3gf_Put1Bkp-bXKKlg&oe=64B7C87D
Nessy
Orbán romjaiba dőlne ha nem lenne csak itt, csak nekünk, háborús vészhelyzetet hirdetni, és megszűnne az egyszemélyes rendeleti uralkodása!
Péter2
@infinity: Az általad leírt a kórtünet, orbán esetében párosul némi skizofréniával és a hívek betegségével ,a pronoiával a túlzott hiszékenységgel , mikor találkoznak a mentális problémák, akkor jön az igazi nagy bődületek , víziók , képzelgések és az el nem maratható gyűlölet , ez kell ezeknek a szervilis futóbolondoknak !
kereső
Végleg bele fogsz ebbe dilizni orbán. Miért? Nagyon egyszerú- putyin gazdád elszámitotta magát, nincs "jissoráz " 2014. Az ukránok már, ha lassan is de azokat a területeket foglalják vissza- amelyek 9 éve orosz megszállás alatt vannak. Elhiszem, hogy ideges vagy, hiszen az ukránok már orosz területeket is elérnek saját fejlesztésú fegyvereikkel, ott is támadják az utánpótlási útvonalakat, raktárakat- és már el is merik ismerni. A kehes moszkvai gebéről inkább le kéne szállni, mert igy is világ csúfsága lett az ország miattatok.

hvg.hu/vilag/20230715_Az_ukranok_elismertek_orosz_teruleten_is_hajtottak_vegre_akciot

Nézzétek meg a kommenteket- van egy két érdekes link , amiről a RT(russia today) magyar hangja=MTI, nem számol be
jáger laszló
No nem az emberek hanem az USA és a NATO vezetők akik támogatják Ukrajnát fegyverrel!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@jáger laszló: Szerinted mit kene tenniuk? Hagyni hogy a ruszkik leigazzak es kiirtsak az Ukran nepet?
madlaci66
a fidess meg lopni akar a háborúra hivatkozva is
jáger laszló
Szerényem +jegyzem az ukrán népet akkor sem irtották ki amikor nem volt független ,sem önálló!!
A háború a vezetőik felelőssége és nem a népé
Azt hiszem ebben 1et érthetünk!!??csak ennyi, barátilag
J.L.
madlaci66
ki játszik katonásdit hatvanpusztán? ki fegyverkezik a parlamentben, és a nemzeti bankban?
human
Te szardarab Orbán!
Egyszer szedd már össze a tökeid, állj ki és valld be, hogy te és kormányod Putyin oldalán áll!!!
Te gyáva senki!
Revans
A gazdasági problémák a magas infláció az Orbáni rezsimben gyökereznek.
Hazudozás,rettegtetés megy!Magasról szarok rátok + 1bytes NER fartúró csicskákra! :))
FLETÓ
@infinity: Egykor @idppt néven futottál! Majd @1984... soroljam? Most meg ez: @infinity: !

Hatalmas előrelépés! Óriási fejlődés! Veled nyer a baloldal 2026-ban ... a kaparós sorsjegyen!

kepfeltoltes.zapto.org/public/20230716134818300.jpg
justhpeter
Ez a Viktor kolostormalacnak sem kutya, de mint hazudozós kolostormalac valóban hungarikum.
csak úgy....
egyik szavukkal baxxák agyon a másikat!
Magyarország haderő fejlesztésbe kezd
propeller.hu/itthon/3941074-magyarorszag-hadero-fejlesztes
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 13:14 ☺ Szia! Bocsi, hogy zavarlak! Csak azt szeretném megkérdezni, neked hány évet kellett tanulnod, hogy ennyire hülye legyél?! Hát inkább sámlit csinált volna apád, arra leglább le lehet ülni te agyhalott barom, és az ilyenek kommentelnek.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274678417_3138286646454977_9134998519537515774_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=JzHapqPaMpAAX9XLBof&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfChY-MrSZh19yJLE4adkLwHrQcp2TcboGf9ONNpsoXdeg&oe=64B970F9
Eladott Ország
Mekkorát röhögnék ha addig addig tolná a putyinpártiságot amíg egyszer csak szankciós intézkedések alá nem vonják a nyugatiak a kicsi einstandolt üzleteit. Valójában az amerikaik harcolnak mind a két oldalon, szegény szovjet testvéreinket csak besározzák ezekkel a dezinformációkkal! Sőt be sem vonultak volna, ha a nyugat nem csalogatja oda őket. Ez a magyarok szennye/szemete nagyon érzi a nemzetközi bugit. Azt hiszi, hogy a határon túl is képes összeterelni a szemetet és azt mocsokkal etetve király lesz, mint itthon. Az uniós vezetői csúcson Meloni kínosan kerülte ezt a szarhalmot, ahogy mindenki. Ez a félember nagyon szarul érezheti magát ott. Szerintem vagy üzbég, vagy kazah út van hamarosan a tarsolyában. Erdoganhoz nem mehet, mert az seggtörlésre használta és ettől kicsit csökkent a szerelmük.
uploads.disquscdn.com/images/084b3d7860536fcb800be7b9325924302ac9b37aee50ccb107c36a2b3e3c5411.gif?w=800&h=498
Eladott Ország
Igaza van a drága dogtorminiszterelnökúrnak’ ,Allah növessze hosszúra! A második világháború is azért húzódott ilyen sokáig és azért volt annyi áldozata, mert a Nyugat háborúzni akart! Ha békén hagyták volna Hitlert, sokkal hamarabb véget ért volna. Nem kellett volna a nyugati szövetségeseknek Normandiában partra szállni és az oroszoknak Sztálingrádban győzni akkor béke lett volna és azóta Hitler békés nyugalomban kiirtotta volna fél Európát. „Ha az amerikaiak akarnák, holnap reggel béke lenne” Azért a teljesség kedvéért, ha a ruszkik békét akarnának, akkor el sem kezdődött volna a háború. Tudom, fideszgombákkal kár vitatkozni. Itt inkább az a kérdés, hogy az oroszok lehetőségét a béke megteremtésére (=visszavonulnak a nemzetközileg elismert határaik mögé) miért nem említi Orbán. Miért mindig a szövetségeseink felelősségét emlegeti, miért rájuk verné a balhét? Ezt már hívhatjuk hátbaszúrásnak / árulásnak!
Eladott Ország
Kolostorártány! Nálad jobban senkinek nem jött kapóra a háború, mert így a hazai gazdasági problémákat - és persze az inflációt - hazug módon rá tudod kenni a háborúra és így el tudod rejteni, hogy azokat jelentős részben bizony te okoztad.
- M.o.-on már a háború kitörésekor is hatósági áras volt az üzemanyag és a csirkefarhát, tehát már háború nélkül is szükségét érezted a beavatkozásnak
- a háborúzó országokban sincsen ilyen magas infláció
- M.o. több szankciós elem alól kért és kapott felmentést, nálunk mégis magasabb az infláció, mint olyan országokban, akik nem kaptak felmentés az egyes szankciós elemek alól
Tehát az infláció sem nem szankciós, sem pedig háborús, hanem orbáni "egyes intézkedéseket kivezetünk, másokat bevezetünk." - helyes , hátha valami nem jön be, akkor még annyi mindennel lehet kísérletezni . Ez olyan, mint a viccbeli rabbi ahol a kecske ugyan megdöglött, de neki még annyi jó ötlete lett volna. Akinek nem tetszik, hogy orosz barátaink lemészárolják a 40 milliós Ukrajnát, az háborúpárti. Vérlázító, aljas, érték nélküli, erkölcstelen ember!
bence
orbánnál és Putyinnál jobban ezt senki nem akarja ! Az állandó háborúra hivatkozva tudják csak elérni , hogy helyükön maradhassanak és annyit lophassanak amennyit csak akarnak ! Márpedig orbánról köztudott , hogy nincs az a pénz amire ő ne tartana igényt !
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 15:34 ♂ Orbán: "Ha az amerikaiak akarnák, holnap reggel béke lenne."Ha a ruszkik kitakarodnának akkor még ma este. Ha meg adnának nekünk sok pénzt ajándékba, akkor meg jól is élhetnénk belőle, ha azt is el nem lopnád! Orbán egy végtelenül aljas gazember. Minden szava hazugság és gonoszság. Orbán: „A háború el fog húzódni, mert a nyugatiak háborút akarnak.” Hanem hagyni kéne, hogy a ruszkik győzzenek. Mondtam már more, hogy ne menj ki a napra, mert itt az eredménye. Amúgy meg, egy aljas áruló lettél more, az európai értékek elárulója. Rohadjál meg Putyinnal együtt minél hamarabb, még a lepkefingot is többre becsülöm nálatok, mocsok aljadékok vagytok, az emberiség hulladékjai.
drrotf
A Nyugatiak háborút akarnak!Mondja Orbán Viktor!Honnan tudja hogy mit akarnak a Nyugatiak?Ezt mondták neki, vagy ez is egy Orbán fantazmagória?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 15:45 ☻ Ez megint csak a szokásos agymenése volt ennek az elmebeteg állatnak, amit előadott a mikrofonállványnak. Szégyen, és gyalázat, hogy már 13-éve Magyarország miniszterelnöke lehet a csuti varangykirály, és még mindig nem zavartuk el a picsába Moszkvába, vagy Szibériába. Viktor, te mocsok Moszkovita szarláda! Ha szólnál Putyinnak , annak a háborús bűnös, tömeggyilkos haverodnak, hogy takarodjon ki a megtámadott Ukrajnából (beleértve a Donbaszt, és a Krím-félszigetet is) akkor már holnap kitörne a béke, és végre elkezdhetnék Ukrajna újjáépítését, akik rengeteget szenvedtek az orosz barbár megszállás alatt, és akkor talán éveken belűl visszatérne a hazájába a 15-millió(!) menekűlt, köztük rengeteg idős, és gyerek. Az hazugság viktor hogy te a békét támogatod, mert mindenki tudja a világon, hogy te Putyin csicskája, bábja, pincsije, trójai falova vagy, és az Ukrán vereségnek szurkolsz ezerrel. És az is egy ótvar szemenszedett hazugság, hogy a nyugat háborút akar, hiszen nincs olyan ember a földön (rajtad kivűl) aki azt szeretné, hogy továnbb tartson a háború, és még több katona, és civil haljon meg. És abban igazad van, hogy a korrupció mindenhol bűncselekmény, csak sajnos nálunk NEM. Nálunk rendszerszintű korrupció van, és te vagy a világ egyik legkorruptabb politikusa, ezt még az ovisok is tudják. Te már annyi pénzt elsikkasztottál, elloptál, lenyúltál a a magyar állampolgároktól, hogyha háromszoros életfogytiglant kapnál (teljes vagyonelkobzással) még az is enyhe büntetés lenne. Hihetetlen hogy te milyen aljas, és hitvány alak vagy, annyira súlyos a gazdasági, és megélhetési válság Magyarországon(brutális infláció, megfizethetetlen élelmiszerárak, gyalázatosan alacsony fizetések, és nyugdíjak amiknek folyamatosan romlik a vásárlóértéke, óriási államháztartási hiány, és hatalmas államadósság) hogy elterelésként rászálltatok a melegekre, mert a többi társadalmi csoportot már eltapostátok a szaros csizmátokkal.
kereső
@Horizont: Minimum arra a bányatelepre, amelynek tulajdonosa helyett a kormány!!!- a magyar adófizetők befizetett adójából- 500 milliót fizet ki kártéritésként az iszapkárt szenvedettek részére.Na, ofda küldeném őket minimum annyi ideig, amig a fél milliárdot len dolgozzák a csille fronton.
Pálinkás Pál
vazze zsírdisznó, ha az kell hogy téged elintézzenek, legyen...
gina
Ez az elmebeteg bevándorló román csak úszit, ez egy veszélyes állat, mikor tüntetik el végre, szebb világ lenne és igazán béke ha ez a féreg elpusztulna..
gina
Hallgatassák már el ezt a szemét román cigányt,,
Eladott Ország
@Őrnagy: Folytastás, ma, 15:46 ☺ Nem jönnek az Uniós források sem ,hiszen Brüsszelben is tudják, hogy annak a döntő része a családod, a strómanjaid, a haverjaid, és az oligarchiáid vagyonát fogja gyarapítani, és nem a magyar családok, melósok, és nyugdíjasok életszínvonalát fogja növelni. Amihez te, és a bűnbandád hozzányúlt az szarrá változott, vagy egyszerűen ELLOPTÁTOK. A nyugatiak akarnak háborút, te tajparaszt? Hát ki a f@szom rohanta le az ukránokat, talán a franciák? Belegondoltatok már, mi lett volna, ha putyinnak sikerült volna lerohanni Ukrajnát?
1. Létrejött volna egy orosz-magyar államhatár.
2. Rövid időn belül Orbán és bűntársai kiléptették volna Magyarországot a NATO-ból. Magyarország abban a pillanatban elvesztené szuverenitását.
3. Maga orbán hívná be a ruszki "békefenntartókat" a tüntetések szétverésére.
"Arra a kérdésre, hogy ebbe beleférhet-e a rezsicsökkentés eltörlése, Orbán azt válaszolta, hogy ez a magyar középosztály életszínvonalának eltörlése lenne, ezért ezt mindenképpen meg kell tartani." Most ez vagy nem tudja, mi az a középosztály, vagy elszólta magát és még jóval szarabb hónapok/évek elé nézünk. Mindenesetre gratulálok annak az országnak, ahol a középosztály rá van szorulva havi 210 kWh-ig a kedvezményes áramra, mert beledöglene. Ha mi szívtunk Trianonnal, akkor az ukránok is szívjanak az Luhanszk és Donyeck miatt. Dögöljön meg a szomszéd tehene is. Meggyőződésem, hogy amikor kiment 2022 februárban , már elmondta neki Putykó a tervét, és az se kizárt, hogy igért neki területet. Aljas görény ez. Élő példája annak, hogy miért is hasznos korlátozni hányszor lehet valaki egy ország vezetője (mint az Egyesült Államokban). Idővel teljesen elhülyülnek ezek és ha "beragad" a hatalomba, akkor nincs már aki szóljon neki, hogy bolondot csinál magából. Kemény munkát ad a propagandistáinak, akiknek mindezt értelmesnek kellene beállítania. Meg semmi se tartja vissza attól már, hogy vénségére ilyen nemzetpusztító kártékony idióta legyen.
human
Az infláció már a háború előtt jóval 6%-on volt és folyamatosan emelkedett. A rezsicsökkentést pedig sok-sok évvel a háború előtt kellett már bevezetni. És az ársapkákat is már a háború előtt kellett bevezetni.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 16:16 ♂ Orbán megérkezett Brüsszelbe. Hol a lóvé?
uploads.disquscdn.com/images/8d1044c953f52113ec397f3869c2a50e0474db0737cb2dd7c79ffae4626273b4.jpg?w=800&h=1118
Rendben drágám! Anya most elenged egy időre és nem ad neked...
uploads.disquscdn.com/images/c65310088f0aa073a5daa4caf6976e2d8a81be20083215428dae484d201d283d.jpg?w=800&h=684
"A miniszterelnök szerint meg kell találni a felelősöket, akik csőd szélére sodorták az Európai Uniót." Nem is kell olyan sokat keresni, csak a tükörbe kellene bele néznie a kedves dogtorminiszterelnökúrnak”. Te csökött agyú potrohos ártány! Az Unió gazdasága nincs csődben ellentétben a magyarral, amit viszont jól tudjuk, te meg tettestársaid vittek a csődbe! Hát egy ilyen pénzügyi mágusnak igazán nem lehet gond megtalálni a választ! De ha tőle kérdezik ugyanezt, akkor megsértődik. Ami persze nem csoda, hiszen azt nem mondhatja, hogy elloptuk. És kiszólt a gödörből a lyuk. Javaslom a magyaroknak szánt alapot átcsoportosítani, legalább nem ennek a pszichopatának a számláját duzzasztják tovább. Az igazi gumicsizmás "magyarhuszár". Gusztustalan féreg. A felcsúti pénznyelő varangy.
uploads.disquscdn.com/images/4e1fcaf3a4e31320d3809d18ed8d44fa90fb665779fa5a18b9a32cefce3cb83a.jpg
Orbán Brüsszelben: Hol a pénz? Dögölj már meg, a qrva anyádat, vércinikus barom! A miniszterelnök szerint meg kell találni a felelősöket, akik csőd szélére sodorták az Európai Uniót Te vagy az féreg! Amúgy úgy néz ki hogy az ellopott pénz hatvanpusztán meg néhány kastélyban van, a többi meg ki tudja hány külföldi bankban van letárolva aranyrudak formájában. Az EU nincs csődben csak az ország. A migrációról kussolj a kurva anyád! Te hozzol be 10.000 fülöpszigetekit, meg az embercsempészeket te engeded ki a börtönből. Itt van már az országban kb 40 ezer vendégmunkás. Hogy dögölnél meg a putriddal együtt. A gondolkodni képes adófizető állampolgárokat hasonló gondolatok foglalkoztatják a magyar kormány tevékenységével kapcsolatban
FLETÓ
@Őrnagy: Nem fog odaérni a nővérke, mert a SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOKRA megy Elisabeth-re mint néző! Neki is jár egy kis kikapcsolódás! @Eladott Ország: ma egyedül is boldogul, talán!
FLETÓ
@Őrnagy: Komolyan kezdem őt sajnálni! 13 éve csak aknamunkát végez, de sikertelenül! Persze koncepció nélkül, mert sosem volt jelöltje, aki esetleg alkalmas a választáson nyerni! Próbál jobboldaliakat meggyőzni arról, hogy mindenképpen váltani kell, de nincs kire!!!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 16:44 ♣ Melyik országban finanszírozza az EU a béreket?! Sehol! A geci cigány és bűnszervezete is várt az EU pénzére, amikor megemelte a bérét?! Orbán azt válaszolta, hogy a rezsicsökkentés eltörlése, a magyar középosztály életszínvonalának eltörlése lenne, ezért ezt mindenképpen meg kell tartani. Jól állhat az a "középosztály" aminek évi pár tízezer értéktelen szaros forinton múlik az "életszinvonala" meg a léte, te becstelen hazaáruló. Már régen kinyírtátok. A haverjaitok által kialakított pár százezernyi "közép", nem osztály, oda millió család kellene, te gyilkos! Miért is mi fizetjük Európában a legtöbbet az energiáért?! Ehhez is hülye volt a geci vagy hazudik "15 évre biztosítjuk az olcsó gázt!" Lóf@szt! Magyar miniszterelnök 2023: Az itthoni gazdaság agonizál, az oktatás, az egészségügy, a szociális ágazat romokban, a maradék közpénz a rokoni és a haveri számlákra vándorol, a környezetünkben mindenki köpköd ránk, miközben egy agresszorhoz dörgölőzik. A kormányzáshoz nyilvánvalóan egy fikarcnyit sem ért, viszont a demagóg, gátlástalan manipulációban erősen túlképzett. És a birkák éppen ezért istenítik! Ámokfutás: infláció , állami alkalmazottak bére befagyasztva, a nyugdíjemelés mértéke törvénytelenül visszavágva, a "Bokros-csomag" megtakarítása eltüntetve. Nincs új a nap alatt. A NATO-csúcson kivert, gyáva kutyaként sompolygott el az újságírók elől. Fogy a levegő körülötte, ezért a sarokbaszorított patkány módján marni akar. De úgy tűnik a foga se alkalmas már arra. Minden frusztrációját a magyarokra önti és fizetteti árulásának árát.Valaki szóljon már a doktorminiszterelnök úrnak, hogy az égtájak megnevezéséhez ideje lenne elővenni az általános iskolai földrajz tankönyvet, mert akkor azonnal kiderülne, hogy Oroszország nem nyugaton, hanem keleten van! Ugyanaz az amerika ellenes, uszító szovjet propaganda, mint amit a rendszerváltás előtt halottunk vagy még erősebb is. A szokásáos vagdalkozás, mindenki hibás aki nem mi vagyunk. Közben meg hiába az...
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 17:21 ☻ Orbán nem érti... ( Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Orbán)
-Nincs pénz amíg nem vagytok jogállam
- Tehát engedjük be az illegális határátlépőket?
- Nem. Nincs pénz amíg nem vagytok jogállam
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/357774452_563837035905497_7541425202404783252_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OJ9xwAUFeSMAX9z-2cS&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB8BcKmy5CM4U1DD1NUdKOCaBaxD482-Nrqie4Nt2L90w&oe=64B919A7
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 17:54 ◘ A háború el fog húzódni! Ismét egy tematizálás! Elterelni a figyelmet a hatalmas hiányról és a lakosságot kínzó óriási inflációról, és a lopásaikrólIlyen alapon Orbán Trianon-párti. Fel akarja szabdalni Ukrajnát. Persze, hogy arra hajt. De alaposan beszopta. A baj, hogy vele együtt mi is. Ha amerika akarná, mondá a tetű. Mert ő biztos oda adná a félországot is az oroszoknak hiszen egy komcsi ivadéka! O1G Vilniusban látta, hogy nem tényező már Európában, most itthon vigasztalódik a hívek előtt a szokásos hazudozással. Mindenki háborút akar, csak a Putyin és Orbán nem. Igen, ők békepártiak. És aki ebben nem hisz, az háborúpárti. Felháborító amit ez a potrohos csinál. Ezt nem lehet feljelenteni? Folyamatosan valótlan dolgokat állít, hergeli, uszítja az embereket, miközben lassan már mindenünket ellopja, a következő a bankszámlánk lesz? Netán aki " túl" nagy ingatlanban él, kap társbérlőt? Minek kell történnie, hogy felébredjen a 3 millió rajongó? A képen nem sok különbség van a két f@szi között. Az egyiken sapka van, de az agyuk ugyanolyan lyukacsos. Meg ilyen testi lelki toprongyok kellenek, hogy rá szavazzanak.
uploads.disquscdn.com/images/175648e0335050f26f0771f3c7372f9daaf9909837eb96f922bc2c6335443088.gif?w=800&h=338
Értem tehát ,ha az éhezőnek nem küldünk segélyeket akkor azonnal megszűnik az éhezés hmm fidzse logika. „Hogy elhidd, itt kell élned"... mondta valaki valamikor.
"Olyan vagy mint a kiselefánt - nehezen tanul ám könnyen felejt." Bérfejlesztésre nem ad pénzt az EU, de a bűnöző, tolvaj gecinek már semmire! "Hm. Ti egyébként retardáltak vagytok" (Charles Michel az Európai Tanács elnöke)
simmering73
@Horizont: Jaj. Nem ismerek rád. Te nem ilyen vagy. Lépj át felette, mint durbincson szoktál.
Yoda69
@jáger laszló: Nem a kerdesre feleltel. Szerinted akkor az a megoldas, hogy az USA es az EU felfuggeszti Ukrajna tamogatasat fegyverileg es anyagilag?
Edebácsi
Nyilván! Aki a megtámadottat segíti, az háborópárti. Az a békepárti, aki az agresszort támogatja azzal, hogy továbbra is nála vásárol gázt, olajat, miegymást - , jó drágán!
Cucika
Orbán élvezi legjobban a háborút. A végtelenségig fenntartaná. Ennek köszönheti a hatalmát. Ő gerjeszti az inflációt. Sehol nincs háborús vészhelyzet csak nálunk. Úgy dönt ahogy akar olyan adót vezet be amilyet akar arra költ amire akar, neki ez paradicsom. Még egyszer próbálta meg Putyint le állítani. Sőt...
csak úgy....
Fegyír Sándor meg március óta vár a nagyköveti kinevezésére , - 0rbánék attól fosnak,hogy tisztavizet önt a pohárba és meghazudtolja öket az ukrajnai magyarok ,állítólagos elnyomásával szemben!
0rbánnak valóban érdeke ez a rohadt háború, hiszen már a leg hülyébbje is unja a nyomort és a sorosozást!
human
@Őrnagy: Gratulálok a 24 álprofilodhoz amivel UP-oltad a saját hozzászólásod. Mi értelme van ennek? Magad csapod csak be.
Rockxy
egy frász zorbánkám.
csak a zamerikás globalista bankárok akarnak háborút már több mint száz éve, de ezt nem mered kimondani.
Eladott Ország
@Őrnagy: júniua 16., 13:14 ♂ Nyomom a lájkot...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/66273154_2249709811791352_3632690962523750400_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=f4lfRf5ScfEAX9dnuly&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCZXnQwCAtQ0CX_zqV_XFgT_2go8mOzYEq0UTL-VbEQkQ&oe=64DE4DED
Azt a büdös kóchengeres telibevert drótostót durvaistenit. Az egyik szemem sír, a másikat kínomban kinyomtam.
i.pinimg.com/originals/78/02/b5/7802b5edc8d187c548fbc2e2de29ca60.jpg
Akkora paraszt vagy,hogy a NASA nem mer az ürbe küldeni, nehogy meg rakd a Göncölszekeret ganéval!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/66276001_2281862515243831_7956841766731120640_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ws9FFIICvHQAX_0ahUs&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB37p7uIuTnIMTnhmR86fdUxWPLc30Cq5QNRSq1WthDeQ&oe=64DE4E07
Ettől a poszttól az imádkozósáska kitért a hitéből.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/66405207_2312982895444808_2988024450227634176_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=bc_ELllX6Q4AX-TWHd8&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAgXcPQcGv99VSwysgdcW4xRKCFxXbiHY1-ZL6S_0mrPg&oe=64DE4B7F
Elmesélnéd, hogy miért nem volt még sikeres öngyilkossági sikered?
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/243333374_2123358437803280_900025353751666480_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=bHT9cujDNrYAX8lZMce&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCPX3lLt-ATaqzgsRx0J_0vuqx2oVdIMSRd0Rt6AHcMFw&oe=64BACD81
Megint nem jöttél el kontrollra!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/78254919_2894194243958121_6572239611530051584_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=_VuyliPLI3QAX86MLkU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA4K2gBqAKoRBGJ485ID-sWwtbepWb1fYPZDsU-QP9KWg&oe=64DE3E29
Eladott Ország
@Őrnagy: junius16. 21:46 ☻ „Amikor egy bohóc beköltözik a palotába nem válik királlyá, hanem a palotából lesz církusz.” ( Moliére)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289403755_1374530203026883_2956451611940376033_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=3l523ThYl90AX-TWMjp&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfASX3SY4wTLePgh9FuYJLCDzogEj8TdCLxl89OaIOSvRg&oe=64BC3B2A
Annak a társadalomnak amelyik elhiszi a kőzpénztévének, ( aki a saját pénzéből hülyíti) hogy a kezébe nyomott százötvenezer forintos fizetés voltaképpen háromszázezer forint és a boltokban tapasztalt 40 %-os drágulás csak 8% , annak nem rendszerváltás kell , hanem matektanár. Illetve nem matektanár kell, hanem elmeorvos. De az az ember is forduljon pszichológushoz aki azt elhiszi, hogy a szomszédos háború miatt jut kevesebb pénz neki.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/291041475_1750465971966118_611318421146808154_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=p0R8OGNSi4MAX-ha2_h&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBLdFEZ8PCNAkjcqcWjxd0BnhCg8vbFJZqrnGYE1HrUWw&oe=64BB6D70

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.