Orbán Viktor közölte, hogy nincs az a pénz, amiért migránsokat engednénk be.

Orbán tajtékzik dühében: "Ezt nem vehetik el tőlünk, az iskola meg különösen nem"

Nincs az a pénz, amiért migránsokat engednénk be, és nincs az a pénz, amiért meg fogjuk engedni, hogy ellakják tőlünk az országunkat

– mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A kormányfő hangsúlyozta: nincs az a pénz, amiért olyan állapotokat megengednénk, amit a nyugat-európai államokban tapasztalni lehet. Példaként említette a terrorveszélyt, a bűncselekményeket, a párhuzamos társadalmakat.

Orbán Viktor hozzátette: nincs az a pénz, amiért az LMBTQ kezére adnánk a gyermekeinket és az unokáinkat.

Ez lehetetlen, a magyar családokban "elgondolhatatlan", a gyerekek nevelése, különösen a szexuális nevelés, mindig a családokra és a szülőkre tartozik, ezt nem veheti el tőlük senki, az iskola meg különösen nem

– jelentette ki.

Nem tudnak bennünket pénzügyileg megzsarolni ezekben a kérdésekben, mert ezek fontosabb kérdések, mint a pénz

– mondta.

A miniszterelnök a közelgő európai választások kapcsán úgy értékelt: elő kell jönni a farbával, meg kell mondani, ki mit akar. A választás ezekről a kérdésekről fog szólni, a migrációról, a családjainkról és a háborúról – mutatott rá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Megint nem mond igazat OV, mert akkor most nem döntöttek volna arról, hogy 65 ezer vendégmunkás, azaz megélhetési migráns jöhet be az országba, biztos, hogy nem ingyé, és ehhez a kormány is hozzájárult.A szövegben csak migráns szó van kiemelve, az nincs hogy illegális migráns.A szó eredeti értelmében aki elhagyja lakhelyét , otthonát azért, hogy a világ egy másik táján éljen egy darabig, akár ,hogy is csűrik és csavarják fideszék az emigrál az eredeti lakóhelyéről, elköltözik, és migránsnak nevezi az értelmező szótár az ilyen embereket.Nem kell ezt szégyellni , és nem kellene a migráns szó eredeti értelmét a FIDESZ kedvéért megváltoztatni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Megint nem mond igazat OV, mert akkor most nem döntöttek volna arról, hogy 65 ezer vendégmunkás, azaz megélhetési migráns jöhet be az országba, biztos, hogy nem ingyé, és ehhez a kormány is hozzájárult.A szövegben csak migráns szó van kiemelve, az nincs hogy illegális migráns.A szó eredeti értelmében aki elhagyja lakhelyét , otthonát azért, hogy a világ egy másik táján éljen egy darabig, akár ,hogy is csűrik és csavarják fideszék az emigrál az eredeti lakóhelyéről, elköltözik, és migránsnak nevezi az értelmező szótár az ilyen embereket.Nem kell ezt szégyellni , és nem kellene a migráns szó eredeti értelmét a FIDESZ kedvéért megváltoztatni.
Sámannus
Te baszlikám egymagad többet pusztítassz mint egymillió migráns. Szétlopjátok az országot és te még mindig másra mutogatsz. Te véded a lélegeztetők pápáját, a gyilkosok gyilkosát putyint és a rendszerét te is börtönbe zársz bennünket az értelmetlen hőbörgéseddel, elzárod előlünk a rendes emberek jószándékát, az országot kiárusítod a kedvezményezetteid pedig mentik a pénzünket külföldre. Ne bazdmá te diktátorok szopógépe.
Horizont
Szégyellem, hogy ilyen miniszterelnöke van a hazámnak.
Folyamatosan hazudik, terel, maszatol, befolyásol, rettegtet.
Inkább a gazdasági helyzetünkkel foglalkozna és tényleg kormányozna a többi balfasszal együtt.
Alfa
ez a kibaszott "igazmondó" gerinctelen keresztény-fasiszta szarházi mikor mondott igazat ??? kötélen a helye, mint a nagy román kárpátok géniuszának...de meg a sirjáról legelő kecskének sem szabad hinni...de ez minden szarházi gerinctelen fideszesre vonatkozik
telegdilaci
@rücsü41:Mégis van annyi pénz amiért Vendégmunkásokat,telepítenek az Országba,miközben sokkal többe kerülnek mint a Magyar munkások a vendégmunkást ide kell hozni Repülővel,a rep jegy ára több mint egy millió-ft és még vendégmunkásszállót is kell építeni a vendégmunkásoknak akik szerintem is migránsok mivel eltérő kulturájú Országból származnak,mikozben a Propaganda azt mondja hogy 2-évben van Maximalizálva az itt tartózkodásuk,az egyik Indiai vendégmunkás elmondta hogy 2-év után haza kell nekik menni,de azután vissza jöhetnek!
Horizont
@Maccska: Mocskos vagy te. Én nem szégyellek, mert te egy senki vagy nem oszt nem szoroz mit pampogsz itt vagy bárhol. Fidesz nyalonc fidkány.
kereső
"Nem tudnak bennünket pénzügyileg megzsarolni ezekben a kérdésekben, mert ezek fontosabb kérdések, mint a pénz"- mert pénzügyileg csak te tudsz zsarolni- lejmolni, miközben odax@rx az asztalra, amelyről eszel.
És van pofádon vastag bőr a visszaküldött- annyit hazudtok, amennyit akartok- 22%-os nemzethy konzultációs arányra hivatkozni, mintha az az egész ország véleménye lenne? Miért nem konzultálsz az akkugyárakról, a migráncsok számára létrehozott munkahelyekről- amit mi fizetünk? Ja, hogy ez a kormány belföldi unkája, amivel nem is kell foglalkozni?
simmering73
Ez valami új vírus a fidesz berkeiben? Dajcs tajtékzik, Varga művésznő tajtékzik és most itt van az új tajték. Ütné meg a guta mindet.
simmering73
@Maccska: Mi meg azt szégyelljük, hogy ilyen munkakerülő, dologtalan, here fidesztálibok hátráltatják az ország fejlődését.
Horizont
@Maccska: Mintha te befolyásolnád te ócska szar.
Nessy
A megélhetési "vendégmunkásnak" becézett migránsok tízezrével jöhetnek! Akinek van pénze, és itt meghatározott euróért befektet, korlátlanul jöhet!
A homofób téma már mániává növekedett! Használnak olyan érveket, fogalmakat, melyek csak és kizárólag a kormány narratívájában létezik.Bár Gyermekvédelmi törvénynek nevezik, a valóságban pont a valós problémáktól veszélyektől nem védi a gyermekeket!Tilt minden felvilágosítást! Miközben még sok esetben a szülők is felvilágosításra szorulnak! Pl. internetes zaklatás, csábítás, drog téma.
Eladott Ország
Nem is kéri senki tőled, te elmebeteg, bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált román tolvajcigány! Inkább a gyermekéhezéssel foglakoznál a qrva anyádat, te barom! Valóban nincs az a pénz, amit ne tudnál ellopni, rohadt, pofátlan kolostorgeci! A világon sehol sem kap egy "család" (férfi, nő, gyerek) annyi kedvezményt (iskola, utazás...) és annyi családi juttatást (csok, pótlék, gyes..) mint Magyarországon. Mégis egyre fogy a lakosság. Kérdésem az lenne, mit csinál a család a pénzzel? Feleszi? Ha igen, akkor az olyan mint Afrikában. Kell a pénz a táplálékra, de többre nem futja. Ezt érte el az ország a 21. századra?! Anya csak egy van. És most csukjuk le a szemünket, és képzeljük el Anyát ruha nélkül.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/105537120_3660284913988143_8162501639493519503_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dd63ad&_nc_ohc=8B3XJ5aVlpEAX9D91be&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA59AlRN4HvrrTUxqb_BVOJV4tJaGc7m87w40DjyVKu3w&oe=65D1B6B3
Viktorbácsi! Már nincs pénzünk az ovira...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/130262169_1011885585958015_3025046019293143810_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dd63ad&_nc_ohc=l8XeqNvAyB8AX-0fbwC&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCJXV36NO-PReVgFYEhLHdr0tQbGKEEPENfKRttD17_8w&oe=65D1C31E
namihami
Már a külső és belső leépülése teljesen Nagy Elődjét idézi! Habzik a szája és őrjöng, Orbán Adolf klinikai eset és tökéletes demonstráció lehet egy orvosi szakkönyv elmebeteg szócikkéhez!
A pódiumra (sámli) állás megvan, a médiát uralja, a beteges túlmozgás és szájnyalogatás is készlet, csak a többórás üvöltözés hiányzik (MÉG)!
Béla333
"...és nincs az a pénz, amiért meg fogjuk engedni, hogy ellakják tőlünk az országunkat"

Mondja a mocskos hazug tolvaj miután távol keleti embereket telepít be az országunkba százezres nagyságban a mi megkérdezésünk nélkül!
Na hülyemagyar maffiahívők! Lehet tapsolni és éljenezni!
Havanagi
"Nincs az a pénz, amiért migránsokat engednénk be, és nincs az a pénz, amiért meg fogjuk engedni, hogy ellakják tőlünk az országunkat" Dehogyis nincs!Csak meg kell nézni az orbán család (felmenők és leszármazók is)vagyoni helyzetét és a NER oligarchákat.Ez nagyon súlyos! Ennyire hülyének nézi a magyar embereket.Kirugdosott munkavállalók?Filippínók és ázsiaiak??Belebukik a saját hazugságaiba.
Sakk Matt
"a szexuális nevelés, mindig a családokra és a szülőkre tartozik"

Akkor a faxért ugattok bele, NER g3czik?!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:29 ☻ Hiába kapott milliárdokat munkahelyteremtésre a salgótarjáni akkuipari üzem, most elbocsátják a magyar munkásaikat és vietnámiakat vesznek fel helyettük. Vajon miért kellett egy többgyermekes asszonyt kirúgni karácsony előtt, családbarátilag?! Vajon ennyi állami támogatás után miért nem kötötte ki a maffiaállam, hogy a magyar munkavállaloknak elsőbbsége legyen?! Lényeg, hogy a NER oligharchák lenyúlják a lóvét!
Nessy
@Maccska: Magyarok betanítják őket, majd a magyar munkásokat lapátra teszik! A z államilag támogatott kínai gyárak ab start kínai munkásokat hoznak, munkásszálló, infrastruktúra szükséges! Időkorlát nincs.
Béla333
@Nessy: 12.53
És a hülyemagyar maffiahívők becumizzák, hogy ezeknek az aljas mocskoknak "Magyarország az első!"
Nessy
@Maccska: OK. De akkor ezt tessen tudomásul venni a kormánynak és mindenkinek, nem dühöngeni és mellébeszélni! Munkahely teremtésre kapott állami támogatást a gyár, teremtett munkahelyet! Hogy a mi pénzünkön a saját munkásainak? Ilyen szerződést kötött a kormány Passz!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:01 ☻ Ezeket az ázsia cégeket a magyar adófizetők pénzéből ezer miliárdokkal támogatták, ami egyébként zsákutcát is jelent növekedés helyett , amellett 500 euró körüli éhbért fizetnek. Ne aggódj, a Dél-Koreaiak és a Kínaiak is kifizettetik az egész beruházás költségét, ami gyakorlatilag semmi hasznot nem jelent, a környezetterhelésen kívül, a profitot pedig kilapátolják. Európa szemétlerakója lettünk az ázsiaiaknak, sőt még az ő szemetüket is ide fogják hordani, mivel a rohadt bűnöző román cigány geci a szakhatóságokat is kinyírta, hogy mégtöbbet lophasson!
kakukkmadár
A háború elől menekülő munkaképes ember az migráncs, ki velük! Az a 120 ezer gazdasági menekült akit viszont a fidesz oligarchák hoztak be nekünk, az "vendégmunkás". Elég csak bemenni a Dunakeszi Tesco-kba, vagy Auchanba és máris szemügyre vehetjük a létszámot. Meg még sok helyen, ahol csoportosan várják a lesötétített(!) üvegű Molteams buszokat...ilyen egy kínai gyarmat. Eközben a lengyeleknél 2000 képzett lengyelt(!) vesznek fel az Intel félvezetőgyárába, ami a valaha volt legnagyobb lengyel beruházás. Kinek mit intézett a kormánya, ugye Viktor?
Nessy
@Maccska: Kutyaütők alkalmazása csak és kizárólag kinevezett vezetők esetében kötelező és jogos!
Pusztai
Te kretén fasz most szsvaztatok meg egy tűrvényt, amiben korlátoztátok a vendég munkások számát 100 ezer alatt.
Tudod te rohadék faszparaszt hogy ezek a vendég munkások is MIGRÁNSOK??
vAGY NEM ISMERNI MAGOR NYELV???
balos
@Maccska: nedveske netán ön az aki eldönti,hogy ki a jó munkaerő?Hát ha most itt lenne közel ezért teli fosnám azt szarbefogadó pofáját,hogy érezze a törődést!
Ftomi
Aztaaaaa, de egy hazug szemétláda vagy Viktor!

Hol az az Ofsoros pénz amiért pénzért jöhetett bárki is!

Ennyit a szavahihetőségéről Viktornak és bandájának! ( ez nem kormány , hanem pénzlopó gépezet!)
A "Fékarú rabló" ezekhez képest tisztességes valami!
Aki Én
És ezt a román cigányt ki engedte be, hogy ,,ellakja" az országunkat?
rücsü41
Orbán tajtékzik?Mi ő ?Egy ló?nem tajtékozni kellene, hanem odafigyelni, hogy mit is mondanak, és megegyezni, együttműködni kellene feltétlenül!Miért?Mezt amikor beléptünk az Unióba ezt vállaltuk, s ezt az ígéretünket csak úgy nem szabotálhatja egyetlen magyar miniszterelnök sem, mert a belépési nyilatkozatunk nem a kormányfők személyétől függő.
jáger laszló
Kérdezem
O Gazsi a kiátkozott gyerek bűnbocsánatoz nyert már,vagy még mindig vezekel!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Persze, hogy nincs hiszen mi fizetunk, hogy jojjenek. Mar tobb mint 100 ezer migranst hozott be orban, de a celja a felmillio+csalad. El akarja venni a magyarok munkajat, hogy a csaladok sorra bedoljenek, es elvehesse az igy fizetes keptelenne valok vagyonait.
nejlontacskó
Volt itt már, olyan hazug plakátkampány is, hogy " Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját! "
Ez volt a 2015-ös propaganda.
Mára már, így hangzik: Ha Magyarországra jössz, megkaphatod a magyarok munkáját!
Ezt a jelenlegi propagandát is, ennek fényében kell kezelni!
Már a lélegzetvételük sem igaz, hát még ha hangot is adnak ki...
Sakk Matt
@Eladott Ország: "a profitot pedig kilapátolják"

Sőt..a profitot kiplakátolják!
Nessy
@nejlontacskó: Akkor azzal lehetett szédíteni a híveket! A ténywk dacára, még mindig működik! A vak hit hegyeket mozgat. Hát még ha egy kis pénz, meg krumpli is van mellé, a szavazikat is!
Lepényleső
...hacsak nem kap fejpénzt mint állítólag az ázisai munkásokért akik miatt eddig több ezer honi munkavállalót bocsátottak
el? Harcol a migráció ellen úgy,hogy a börtönbüntetésüket töltő enbercsempészeket szabadon engedi,cirka 2 000 főt?
Ergo; ha nincsen ellenség akkor az eddig elfogottakat kell elengedni,hogy legyen,- vagy csak azért,hogy a régi-új
szlovák miniszterelnök megválasztásáért a bán is mindent megtegyen,- így jutott az elengedett embercsempészeknek
az a feladat,hogy az ottani választások előtt a déli határvidék migránsokkal ellepve legyen,- aztán a választás
másnapjára megszűnt a migránsáradat szlovákia felé véletlenül,- mint itt "98 -ban a robbantások Pesten,- rögvest
miután az akkori új belügyminiszter a bársonyszékbe ült,- holott első fokon jogerős bírósági ítélet volt ellene
közokirat hamisításért,- vélhetően a világon egyedülálló esetet teremtve ezzel?
Clavigo
Elmehetsz a jó anyádba,,te kullancs...
Menőmanó
Lehet a migráncsot vendégmunkásnak becézni, de attól még migráncs, aki olykor elveszi a magyarok munkáját. Mindez orbán engedélyével történik, bármit is hazudik a dagadt féreg.
vitriol
Dehogy engedünk mi be bárkit, megvárjuk, míg orbán behozza őket ide!
Nyírfa
Vityára már nagyon ráfér néhány nyugiszuri, még a végén tényleg hadba száll mint Don Quijote.
LászlKovács
A pszichopatának fogytán a dilibogyója? Milyen hazugságokkal eteti a szavazóit, a ladikban ülőket/ingadozók/ már megint? Ez már csúcs amit művel!
bence
Ekkora hazug , mocskos , féreg mint ez a dagadt román , nem született még egy a földre ! Bár ez az egy se született volna meg , hogy rohadt volna bent az anyjában !
Nanya
Ja !
Valami elszakadt,vagy tört,vagy kilazult nála ! Szerintem végleg meghülyült.
Nem országot,de a kutyám vezetését se bíznám rá.
nezelodo
Lerhet, hogy elfogytak a migráncsok, és ezért szorul rá, hogy vásároljon egy tucatnyi tizezres tételt?, És azok majd nem lakják el előle az országot, és nem építenek párhuzamos társadalmat? Hiszen így is már kézenfogva sétál a vezetőjükkel. Kár hogy a másik oldalon nem a felház vezető fogta kézen a vietnámi testvérüket.
Pági
Sok szülőnek gőze sincs, hogy közelítse meg a szexuális felvilágosítás témát. Sőt talán alkalmatlanok is rá! A pedagógustól, az iskolától miért fél ez a félkegyelmű?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.