Fontos szerepe lehetett a szegedi egészségügyi rendszer tervezett privatizációjában Sulyok Tamásnak.

Fontos szerepe lehetett a szegedi egészségügyi rendszer tervezett privatizációjában Sulyok Tamásnak.

Az RTL Híradó információi szerint a frissen megválasztott köztársasági elnök vezette 2001-ben azt a közalapítványt, amelynek bevonásával a város akkori polgármestere privatizálni akarta a szegedi egészségügyi ellátórendszert. A város jogtanácsosa is Sulyok volt – szemlézte az Index.

Hoppá! Még nincs is hivatalban, máris botrányba keveredett a megválasztott új államfő

Sulyok Tamás eskütétele a Parlamentben     Fotó: MTI

"A privatizáció terve, hogy az egész szegedi közegészségügyet egy alapítványba tolják, a tiltakozások miatt akkor kudarcba fulladt" – idézte fel Ujhelyi István, aki akkor szegedi önkormányzati képviselőként foglalkozott az üggyel. Az akkori egészségügyi miniszter, Mikola István az orvosi kamara és a szakszervezetek, valamint a helyi ellenzék tiltakozásának nyomására állította le a privatizációt.

Sulyok Tamás látta el ekkor ügyvédként a fideszes vezetésű szegedi önkormányzat jogi képviseletét is. "Sulyok Tamás végig következetesen a Fidesz egyik háttérembere volt. Azt pedig, hogy az önkormányzatnak jogi tanácsokat adó ügyvédi iroda vezetője, névadója, közben pedig egy közalapítvány élén próbálja privatizálni a polgármesterrel együtt a szegedi egészségügyet, ez erkölcsileg önmagáért beszél" – mondta el Ujhelyi.

A csatorna megkereste az ügyben Sulyok Tamást, azonban helyette az Alkotmánybíróság sajtóirodája válaszolt. Ők azt közölték, Sulyok Tamás ügyvédi tevékenységével kapcsolatban nem adhat tájékoztatást, mert azzal ügyvédi titkot sértene.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Na jól bevásároltunk ezzel az emberrel! Máris elvetette a sulykot! Nem találni a fidesznél egy olyan személyt akinek ne lenne valami a füle mögött!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Már csak az a kérdés, neki is járnak élete végéig az évi vagy 100 milliós juttatások?
dr. prédikátor
Ezek között a fiszmasz szolgák között nincs egy gerinces egyén se!!! mindegyik valamilyen formában benne van az ország tönkre tételében és a lopásokban!!!Undorító férgek!!!
nejlontacskó
@Pusztai: ha, cak egy napot is, tölt el hivatalban, akkor igen!
Maccska
Mi ebben a botrány?
Újhülye már csak ennyit tud?
Géza
Itt van az ellenzék legnagyobb problémája. Mindenképp valami botrányt akarnak generálni, csak nincs botrány. Kormányt buktatnának, de a többségnek esze ágában sincs ilyesmi. Most erőlködnek, hergelnek, uszítanak, csak a szavazók nem vevők erre. Jönnek a választások és ezzel rekord mélységbe küzdik le magukat. Ismét hatalmas vereség néz ki nekik.
Őrnagy
@Géza: Az ellenzék nem érti, hogy a gyűlölködéssel és az uszítással lehet egyszer, vagy kétszer egy 160.000-es tüntetést generálni , de a választók bizalmának az elnyeréséhez az kevés. A választók bizalmának az elnyerése nélkül meg nem tudják átlépni az 1/3-ot a parlamentben. 1/3-al meg semmibe nem tudnak beleszólni, csak nyomogathatják a NEM gombot, vagy látványosan kivonulhatnak.
Maccska
És ha ügyvédként egy gyilkost védett volna?Az még nagyobb botrány?
Géza
@Őrnagy: Nekem adja a párhuzam magát Bakátssal. Semmihez nem ért, lusta, dolgozni nem szeret, de szája nagy van és méltatlankodik a saját ostobasága miatt.
Őrnagy
@Maccska: A gyilkosoknak is jár jogi védelem, de ha egy pedofil jogi képviseletét látta volna el, akkor azt zengnék, hogy ő is pedofil símogató.
Philip Marlowe
Ne mááá!
Semmi akkumlátorgyár, semmi pedofília???...Gyengék vagytok libsi firkászok!
Őrnagy
@Géza: Igazi libkány seggfej, aki azt vallja, hogy mindenki hibás, csak ő nem!
Géza
@Őrnagy: Ostoba, tudatlan, provokatív és követelőző!
Őrnagy
@Géza: Bakáts már csak ilyen, de bennem így nem képes részvétet ébreszteni.
Géza
@Őrnagy: Miért sajnáljam ezt a senkit, aki magának köszönheti minden baját? Tolvaj, bliccelő, arrogáns és semmihez sem ért. Igazi nulla, akit pajzsra emeltek és mutogatnak a senkik. Oda való közéjük. Mindent képvisel, amitől egy magyar elhányja magát.
Nessy
Nincs semmi meglepő abban, hogy Sulyok Tamás Közt,elnök lett! Mindig is a fidesz "embere" volt. Ha nem így lett volna,most nem nevezik ki! Az egészségügy privatizálása ( Az egészségügy nem üzlet) , manapság rohamosan fejlődik.
Toller Béla
Sulyok, trócsányi ... nem maradt már tisztességes ember orbán környezetében ! A sárból formál magának embereket.
Maccska
@Nessy: @Toller Béla: Arra azért kicsi volt az esély hogy a fidesz az ellenzéktől kér jelöltet.
Annak idején göncz paktumszerű jelölése sem lett túl szerencsés.
balos
A nemzethy gecik rendszara,csak azokat tűri meg a "családjukban" akik megfelelő zsarolható háttérrel rendelkeznek és semmi közük van az embereknek nevezett gyilkolászható polgárokhoz!
Eladott Ország
Azt javaslom, hogy a Phd értekezését még most mentsük le, 203 oldal: Hátha itt is befigyel egy kis Schmittplagi'... Áder, Schmitt Pali, és Katika már beárazta a hivatalt. Komolyan vehető ember az elnökséget már nyilvánvalóan nem vállalja be.
doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1686/1/ST_PhD_disszertacio_teljes.pdf
Most az alkotmánybíróságra ismét új jelöltet lehet küldeni 10 éves mandátummal. Két legyet egy csapásra. Egy palack ásványvíz jobban tudná ellátni az államfői posztot mint ez a rezsimszolga. Mindegy az államfői szék mostanra már hozzászokott, hogy megszégyenítsék. Hogy kicsoda? Hát egy patkány nersevik. Ha a CEU elkergetésében vállalt szerepe nem díszelegne az önéletrajzában akkor akár jobb is lehetne mint az előző lélegző golyóstollak. No meg már a szegedi ügyei sem adnak feltétlenül okot a bizalomra. Azért ő egy elég nagy gazember és mindenféle skrupulus (erkölcsi kétely) nélkül tolta át a médiát és a városi vagyont annó a fidesz kezébe. A tisztességessége, illetve a szociális érzékenysége már akkor sem ütötte meg egy megbolondult komondorét. Igent mondott a pohos megkeresésére úgy, hogy feltételezhetően tudta, hogy nem lesz autonóm köztársasági elnök. Befeküdt a hatalomnak, amivel folytatják a jogállam teljes leépítését. "búcsút inthetünk az ablakpucolásnak és a sütisütésnek is", de a bajusz és a szolgai aláírás megmarad.
Eladott Ország
@Toller Béla: ma, 09:19 ♦ Sulyok Tamáds Phd értekezésének témavezetője: Prof. Dr. Trócsányi László. Mekkora egy belterj! "Évfolyamtársa volt Trócsányi László, vele jó viszonyban van." Köszönöm, ennyi nekem elég! Azt írja, hogy "A jogállam a jogi normák uralmát jelenti." (13.oldalon) Szóval egyrészt meg tudta határozni- ellentétben Varga Jucival. Az ő jogaik uralmát jelenti, amit éjfél előtt öt percel nyújtogatnak be. Magyarországon sajnos nem így van jelenleg, ez akkor lenne, ha nem hoznának minden adott ügyre külön jogszabályt, pont, hogy nem a jogi normák uralkodnak. Amikor egy ember = 1 párt = kormány = állam = nemzet, nincs egyeztetés, visszamenőleges jogalkotás van, 24 óra alatt "szavaz meg" a "parlament" dolgokat és meg vagyunk spékelve ilyen-olyan veszéhelyzettel és különleges jogrenddel, na ott már gondok vannak ezzel a meghatározással.Már az alkotmánybírói kinevezése is gáz volt, mivel semmilyen bírói gyakorlattal nem rendelkezett. Egy egyszerű ügyvéd volt Szegeden, még csak nem is a legjobbak közül. A jogtudósság meg a jelenlegi állam ellentétes egymással, ha tényleg olyan nagy jogdoktor, akkor látja is Ha megfelelően megfizetik, akkor be is csukja a szemét. Egy újabb fiatal demokrata vén komcsi jelmezben,a vén NERcsi! Elég, csak 1 napig köztársasági elnöknek lennie, hogy járjon neki havi 5 milla + lakás + kocsi sofőrrel, komornyik stb élete végéig. Ki ne vállalná? A hülyének is megéri.
SÍva
Hát már ránézésre sem kedvelem! Van az úgy! Teljesen friss fidesz mentes arc kellene aki mentes minden párttól! Valaki?
Billibácsi
Na jól bevásároltunk ezzel az emberrel! Máris elvetette a sulykot! Nem találni a fidesznél egy olyan személyt akinek ne lenne valami a füle mögött!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 08:46 ☻ Remélem a "bácsi" is szereti a gyerekeket. Az életrajzát elnézve a korrupt politikusokat jobban szereti. Egy új üzembiztos Nemzeti Golyóstoll kell, aki nem csinál olyan meggondolatlanságokat, mint Kató, erre úgy tűnik kétségtelenül megfelel, hisz senkinek ne legyen kétsége, ez az ember is Orbán kihelyezett tagozata lesz, aki azt teszi, amire a gazdi utasítja. Kíváncsian várom hogy ez mivel fog megbukni! Áldoktor, pedofilt felmentő volt már. 3/3-as ügynökre fogadok! Elvetették a Sulykot. „Ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg.” Megbízható káder. Orbán helyében én akkor már meghosszabbítottam volna Bicskéig és Szentkirályi Alexandrát jelöltem volna. Ő legalább jól néz ki. Ha nem nyerít. Kiváló ellensúly lesz, ha már a fékcsövet megbontotta. Ja, ezt a fosszíliát is "üldözték" Kádár alatt. "A jogállam a jogi normák uralmát jelenti." Elovassom... éppen ideje
uploads.disquscdn.com/images/898152dcf08f63d1ad5162fcf1192825a900d5a58b4471af44e178a0d5cd39e0.png?w=800&h=641
Sakk Matt
Úgy gondolja sok buta NER szavazó, akit nem ismernek, az független. Na, most megismerjük a Fidesz lopás háttér-motorját!
jáger laszló
Nem fogok csalódni benne
Fogja hozni a szokásos fidexes formát az biztos!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
csodálkoztam volna ha a puhos valaki fedhetetlen,támadhatatlan embert nevez ki, mondjuk olyan nincs a fideszben..
justhpeter
@Eladott Ország: Orbán már régen nem tud fedhetetlent választani, hiszen a fedhetetlenek sok ideje nem állnak szóba vele.
colibri
Ez van! A fidess emberei már csak ilyenek. Tele vannak botrányokkal.
Yoda69
Aki meg a nyakkendojet se tudja normalisan megkotni, azt nem valasztanam KE-nek.
human
Ha tiszta lenen a múltja, akkor mivel foghatná Orbán?
Ő így alkalmas.
Őrnagy
@Yoda69: KE-ként majd kep segítséget, aki megköti rendesre! :)))
Őrnagy
@human: A patyolat tiszta emberek nem mennek se politikusnak, se politikusok közé!
leszholnapis
@jáger laszló: ezek mindig beletenyerelnek a szarba valahogy
Őrnagy
@human: Én a közelébe se megyek politikusoknak.
Bélabácsi
Magyar Péter lenne a legjobb Köztársasági elnök, mert Ő nem írna alá mindent ész nélkül, el is olvasná előtte.
Őrnagy
@Bélabácsi: Olyan embert szeretnél Köztársasági Elnöknek aki beleszar abba a tányérjába amelybe az ebédét kapta?
simmering73
Magyarország, az alkotmányosság, a jogállamiság, Iványi Gábor és egyháza, már eddig is Sulyok Tamás lelkén száradtak. Büntetőjogi felelősséggel tartozik azért, hogy az Európai Unióban jogállamiság sérelme miatt születtek határozatok, szankciókat kellett bevezetni, a magyar alkotmánybíróság pedig semmi kifogást nem talált.

Sulyok most ugyanerre a szerepre kap megbízást, még magasabb szinten. Ez a karrier és az érvényesülés útja Magyarországon. Az érdemtelen emberek a lojalitásukkal hálálják meg a diktatúrától kapott pozícióikat, a Kúria, az alkotmánybíróság és a köztársasági elnöki szék szintjén is. Ennél lejjebb pedig már csak gyorstalpalón végzett fideszes janicsárok vannak.
nepszava.us/sulyok-tamas-lelken-szarad-ivanyi-gabor-ugye-is/
Őrnagy
@Billibácsi: Bilibácsi, Bilibácsi. A politikusok jellemzője, hogy nincs olyan közöttük akinek nincs semmi a füle mögött. A patyolattiszta emberek nem mennek se politikusnak, se politikusoknak még a közelébe se. Aki meg sose volt politikus, azokból egyetlen párt se választ.
Aki Én
@Billibácsi: becsületes magyar ember nem fideszes. Ennyi...
Lendkerék
Na, ezzel is jól bevásárolt a fidesz. Ha most lemondatják, rajtuk röhög az ország, hogy nem tudnak egy foltmentes csicskát elővakarni, ha megtartják, úgy járnak vele, mint az osztrákok Kurt Waldheim-mel, aki tíz évig volt ENSZ-főtitkár, hatalmas nemzetközi reputációval, aztán osztrák köztársasági elnök lett, de ekkor kiderült SS-múltja, le ugyan nem mondatták, hat évig volt államfő, csak a kutya nem állt szóba vele a nemzetközi politikában.
csak úgy....
magyarországon többe kerülnek a síma golyóstollak mint nyugaton a rolex darabja ! csoda ha nyomorog,nélkülözik a magyar?
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 11:56 Jól mondod! Ezekszerint a politikusok nem "patyolat tiszták", ergo sárosak/bűnözők igaz? Politikus=Hazudozó,ígérgető, saját zsebét tömő. Patyolat tiszta a csecsemő amikor megszületik erre a mocskos világra. Az hogy mitől lesz belőle politikus/bűnöző az már bonyolult kérdés...
Akkor inkább ne legyen se párt sem politikus, se választás. Egy normális társadalomban nincs szükség olyanokra akiknek vaj van a füle mögött! Csak patyolattiszta hozzáértő vezetőkre van szüksége a társadalomnak!
Cherry
Olyan becsületes feje van ahhahahahahhahahahhah kicsit sz@ros OV segge után...
Őrnagy
@Ezodabasz Gyagyás: 22.02

Olyan nincs gyagyás. Tetszik nem tetszik, politikusoknak kell vezetnie az országot. A lakosság nagy része se patyolat tiszta, így meg kell alkudnia a sorssal. A politikusok olyanok amilyenek, választani kell közülük, és a ciklus lejártával újra mérlegelnie kell a választóknak. Ahol mtúl nagy a probléma, ott előfordul, hogy még a ciklusok lejárta előtt. Felhatalmazást azok kaphatnak a kormányzésra, akikkel a választók meg tudnak békélni.
Eladott Ország
@justhpeter: tegnap, 11:25 ♦ Tisztességes ember (pártállástól függetlenül) Orbánnal szóba sem áll.
Ftomi
Szóval " a politika az olyan ronda állat, amit se megfogni, se lerajzolni nem lehet, mert az a mindenkori érdekeinek megfelelően változtatja önmagát!"

Idézet 1972-ből tőlem Szolnok-Tiszaligeti KISZ Iskolán.

Mi változott azóta?
bence
Nincs ezen mit csodálkozni ! orbán magához hasonló erkölcstelen élősködőkkel veszi körül magát ! Aki becsületes az nem lehet fideszes !
kereső
@leszholnapis: Alá. A svéd csatlakozási ratifikációt.
Méhes
@Billibácsi: nincs olyan,aki bármelyik oldalról a politika közelébe kerül megbolondul

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.