A minimális tévés tapasztalattal rendelkező Story-főszerkesztő, Szalai Vivien lehet a TV2 hírigazgatója, aki 2003 és 2011 között a Színes bulvárlap, majd a Bors újságírója volt – írja az Index.

Azt nem tudni, hogy új feladata mellett megtartja-e storys állását is.

Szalai több bulvárkönyvet írt már, többek között Stohl Andrásról, Zuschlag Jánosról, illetve bordélyházakról is, legutóbb pedig a life.hu-n vezetett blogot Szofi néven egy luxusprostituált mindennapjairól.

Szalai márciusban érkezik a TV2-höz és az Aktuális műsorok igazgatóságát vezeti majd. A TV2 fő képernyőse, Azurák Csaba eközben önálló napi háttérműsor vezetője lesz.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat lehet, hogy a TV2- hireiben nem lesz szo az aktualis ukran helyzetrol, vagy az amerikai elnokvalasztasrol, de hogy mennyiert adott el timcsike a gyemantboltjaban egy gyemantgyurut a szijjaspetyanak, vagy Cicciolina megint hol varratta fel a melleit, arrol biztosan mindenki idoben ertesul majd...

lesz a hireknek persze szocialis resze is: abban fogjak taglalni, hogy a medvecky naccsas asszony visszakapta-e mar annyi utanjaras gyumolcsekent a rokkant kartyajat a Bentley-ere vagy el kell-e neki meg mennie par felulvizsgalatra...
leszúrt rittberger
Ezt a nőt valósággal taszítják a tények, egy könyvet, cikket sem írt még, ami legalább nyomokban valóságot tartalmazott volna... Szóval kormányzati szócsőhöz pont jó lesz!
Hellcat
Gyerekek a fideszről beszélünk...nem a szaktudás a lényeg hanem a párthűség.
adrenalink
Akkor remélem a hírek/tudósítások arról fognak szólni, hogy aznap éppen mit b@szott el a kormány/fityisz...:-)
nevemnick
@dr. prédikátor: Szerintem már nem kell tanítani, főleg a nagy házban ülőknek.
John J. Dunbar
Ő Németh Lászlóné plasztikázott kiadásban - a szerepe is hasonló lesz.
vonotok
@karma1: Édes Istenem ! Hát meddig tud még ez az ország süllyedni. Nincs az ellenzéki oldalon olyan egyéniség , értelmiség, csoportosulás aki mögé felsorakozhatnák, és teljes torokkal üvölthetnek, hogy ELÉG VOLT.
Ez a nép ennél többet érdemelne.
Vajon szombaton kijőnek tüntetni az egészségügyi dolgozok, a vasutasok, a BKV-ok.
Leszünk-e annyian, hogy ez a mocsok rendszer megremegjen???
dr. prédikátor
@vonotok: Nem csak a felsoroltaknak hanem MINDENKINEK ki kellene menni a tüntetésre! és egy kicsit felborzolni a viktor szopkin és bandájának az agyát!!!
nemkati
@justhpeter: "Andy Vajna szerint a TV2 a család televíziója lesz." Ez vajon mit takar? Ahány ház, annyi szokás, ahány család, annyiféle ember. És az összes család lefedi az összesféle embert. Mindegyiknek lesz neki szóló műsor? El tudom képzelni.
- Marcsikám, gyere, kezdődik a neked szóló műsor: mit főzzek ma magamnak?
- Pityuka, mese van a tv2-ben!
- Apu, vége a mesének, kezdődik a pornósztori.
- Nagypapa, te jössz, már megy a "prosztatagondok nem csak nagymamáknak"!
- Klárika, most nézheted a "hiteles tájékoztatás" műsort!

Ja, és még ezt is mondta: a TV2-ből egy szórakoztató és piacvezető kereskedelmi televíziót szeretne létrehozni. Tippelek: én nem fogok hozzájárulni a nézettségi adatokhoz. Hacsaknem a nemnézettség is meghatározó adat.
namihami
Elnézve az erről a nőről készült fotókat, nem tudom eldönteni, hogy az általa szerkesztett blogban ő a szerkesztő vagy egy "szolgáltató" hölgy.
A bemutató kép alapján ez az "úrilány" több f@szt fogott életében, mint kilincset.
enslaved
Vajon hány Story rajongó fordult most csak azért ellene, mert ő lesz a Tv 2 hírigazgatója?
eugen4402
"Széplányokból álló junta vette át a hatalmat Magyarországon. A miniszterelnök Facebook-menedzsere, a kancellária-miniszter felesége, és egy befolyásos tollforgató hölgy gondos előkészítés után kezébe vette az objektív irányítási feladatok intézését." :-)))
sokanvagyunk
@justhpeter: (11:48) Nem is a nézőkből akarnak megélni, elég nekik a költségvetésből befolyó hirdetési pénz.
eugen4402
@justhpeter: Az első jelentések még nem tértek ki a részletekre, de joggal feltételezhetjük, hogy a hírigazgató hölgy később a legapróbb dolgokba is beavat bennünket...:-)))
perfekt
Timcsike pedig a 18-éven felülieknek gyártott, szex műsor háziasszonya-és főszereplője is lesz.Luxus gázsiért.Az öreg pedig el lesz-magával foglalva.
nemkati
@enslaved: Egy se. Akik celebek magánéletébe szeretnek bekukucskálni, akik buknk minden bulvárra, azok odavannak a boldogságtól, hogy ezután ebből még többet láthanak-hallhatnak a tv2-ben. „Egy nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik."
eszegfu
Rosszindulat nélkül... Szabó Tünde erotikus fotózása ellenére a sportügyekért felelős államtitkár lett, azóta sem jót, sem rosszat nem hallottunk róla... vélelmezem: elégedettek a munkájával. Szalai Vivien szintén egy dekorativ nő és szerintem "testhezálló" volt a bulvár könyvek irása, ill. a hasonló jellegü lap főszerkesztői posztja (mert ugye sajnos erre is van igény!). De azért, hogy egy alapvetően "vezető" TV-nél hirigazgató legyen, mutatja a TV vezetőségének törekvését: ez egy bulvár TV lesz és ahogy beharangozták tényleg "fejleszti és erősiti" majd a müsorkinálatot az igaz, vagy hamis "szennyhirekkel". Egy komoly kereskedelmi TV-nek nem jutna eszébe Szalai Vivien, mint hirigazgató! Ez szégyen kell hogy legyen Vajnának is, hiszen ő a Filmalap "atyauristene", filmügyi kormánybiztos, akinek elsősorban a minőségi filmgyártásra kell törekednie és amit a TV2-nél mintha elfelejtene... ugy tünik itt a mennyiség, nem a minőség a fontos.
perfekt
@eszegfu: Szia.Abszolúte bele a közepébe.És kimondtad ,azt amit eltakarnak-pedig ennyi szennyet-miket gyártanak,mostanság, ráborítva a kultúra fátylát,az maga a rettenet.Itt mifelénk mostanság kell egy mentor-aki pénzt zabál,és néhány -egy ősi mesterség luxus prostija--és nesztek ez-van ezt kell szeretni .
amaramaistanna
Eddig is kupleráj volt, most profibb lesz és még azt mondjuk, hogy nincs nekik szakemberük...
eszegfu
@perfekt: Nekem még az is a "bánatom", hogy a tájékozottsághoz szükséges napilapok HVG, Népszava, Népszabadság már csak napi 40 ezer példányban, mig a Bors napi 300 ezer példányban jelenik meg és vélelmezem, hogy ez utóbbiból talán még remittenda sincs. Tehát nem tulzok azzal az állitásommal: erre a "rettenetre" van igény, vagyis a TV2 ha betesz 2 "kulturfátyol" közé egy "Magyarország jól teljesit" reklámot, akkor ez is eljut az emberekhez. Sarka Kata is müsort "vezet"... csak arra gondolok: Hajdu "benyomta", mint ahogy jön majd Vajna Timike is...:(((
KERKA
Remek! A kulturpolitika élén egy luxusprosti és bulvárkönyvíró . Egyre jobb a felhozatal. A minap Szabó Zsófi által vezetett műsorban betekintést nyerhettünk Kelemen Anna hétköznapjaiba, de legfőképpen a luxus lakásába. Motiváló műsor volt , bemutatta hogyan kell élni, nesze neked dolgozó nép, hülye vagy, ha robotolsz, ilyen a jó élet!!! Kurva jó világ van, ez a mérvadó. A nőknek egy jó tipp hogyan tudsz érvényesülni.
perfekt
@eszegfu: 15:51 re.A felsorolt lapok eladási száma--a megmaradt példányszáma közötti külömbség bizony,nem a lapok olvasottságának kedvez.Nem jó ezt "kóstolgatni" sem, mert a magyarázat-elrettentő.A szennylapokat-és a "való világos" ,fekete Pákós, und so weiter stb. fertőket, főleg a fiatalok kultiválják.Most jöhetnek a Luxus prostik-és az általad említett,országveszejtő púder,korom--minden szinten.
qrfly
@eszegfu: igazad lehet : "elégedettek a munkájával "
varrólány
@eszegfu: Úgy őszintén fogalmam nem volt ki ez a Vivien de látom nem veszítettem semmit eddig se. A fiataloknak szokták mondani hogy a neten kívül is van élet , de már rég a TV-n kívül is. Minél több csatorna van annál kevesebbet nézünk.
Újságot is egyre kevesebbet olvasok egyszerűen elrettentők a tények az ország helyzetéről , főleg ha szépítve írják .Bulvár lapok is totál egyformák mindig valakin csámcsognak mint a "szatyorrádiók."
Részemről a' la nature , vagyis marad a természet , már ha kiülök a rétre (persze majd nyáron) is jobban érzem magam mint ha híreket , vagy újságot olvasok. Igaz lemaradok sok bosszúságról!.-)
varrólány
@perfekt: 17:45 Ha már a lapokat írtad , igaz nem hírforrás félék de nagyon sok kreativitásra ösztönző lap van nőknek ,(amitől nő egy nő amit illene tudni bár most nem nagyon lehet a konyha szót sem emlegetni pedig hát ott is a művészet az alkotás amit jó férfiember dícsér)
Szóval egy ilyen Víivien könyvszerző számít valakinek , hát akkor bele lehet keseredni hogy ki viszi tovább azt amire azt lehet mondani hogy ez igen ez igazán magyar és ez szép hagyomány! ?
Lepényleső
Állandóan a bas.ogatásról szólnak a hírek,legjobb helye lesz ott a hölgynek.
enslaved
@nemkati: A szakmai tudás nem olyan fontos ezek szerint, sajnos.
nemkati
@enslaved: És ezt egyszer nagyon megszívja az ország. Nem pont a birkatenyésztés tanulmány miatt, de ez sajnos máshol is így van. Ahol olyanok előkészítenek, döntenek, akik a diplomájukat csak összeollózták, vagy képesítést hazudnak, ott nagyszámú selejt fog keletkezni. Nem arról van szó, hogy akinek papírja van róla, az tud is. Aki tud, az, ha kell, a papírt is képes megszerezni.
enslaved
@nemkati: Kétségtelen. Én sem alkalmaztam soha hozzá nem értő embereket.
karma1
@nemkati: A "csaladi televizio" fogalma arrol szol inkabb (sztem), hogy a maffiae az ado - elvegre az is egy "nagy csalad"...hihi...:o))
kkalman
Ezután még az Annácskát, a Kelement és a Tüncikét kellene a TV2-höz "csábítani", hogy teljes legyen a stáblista.
Desischado
Ki van ez találva emberesen. Ez a szennycsatorna a birkáké a primitív egy bíteseké lesz. Népbutítás felsőfokon, már akit tudnak hülyíteni. Amíg Mari néni nézi a legújabb híreket a celebekről, és Józsi bácsi bámulja a csinos hölgyeményeket, addig sem GONDOLKOZIK AZ ORSZÁG ÉS A MAGA HELYZETÉRŐL. Ki van ez találva, kérem! Egyébként a magam részéről takarítom ki a csatornát. Ahol egy luxus rihét alkalmaznak igazgatónak, és a kormány hazugság cunamija fog ömleni a nap 24 órájában, na, az a csatorna nálam esélytelen! Szomorú, hogy idejutottunk! A szelfi meg bizonyítja, miféle ez a szalai vivike!
RonaGyuri
Na látjátok feleim szümtükkel ez tényleg ridikül! =))
human
A tV2 úgyis bulvár tévé akar lenni, úgyhogy miért ne lehetne egy ilyen témában is magát otthon érző nő az egyik vezetője. Majd az emberek eldöntik hogy jó-e ez nekik vagy sem. Azért remélem, hogy a kormánynál csak kierőszakolnak egy épeszű oktatási rendszert, mert ha tovább butítják a diákokat, akkor a TV2 nézettsége tényleg nőni fog.
eszegfu
@varrólány: 18:26 Már több hsz-dben is kifejtetted: inkább elzárkózol a "világ zajától" és a természetbe "menekülsz". Nem, vagy csak minimálisan nézel TV-t, olvasol ujságot... igy esetleg kevés dolog "idegesit" fel. Ez a "közömbösséged" -- szerintem -- csak a látszat, hiszen itt a propin olvasod a hireket és le is irod a véleményedet, mégha "mértéktartóan" is. És ez szerintem igy a helyes, mert egyszerüen nem lehet tudomásul venni, hogy M.o-n igy "kell" müködnie mindennek. Nincs szándékomban ezzel Téged megbántani, csak ezt gondolom... és nem is biztos: ez a valóság.
eszegfu
@qrfly: 18:06 Értem a gondolatodat... Az én szememben Szabó Tünde élete, pályája akkor is becsületesebb, hiszen ő saját magát hozta "hirbe", sőt felvállalta és igy lett, az ami. Viszont Szalai Vivient csupán egy pletykás vénasszonyhoz tudom hasonlitani, aki más életébe kotnyeleskedett bele és és keverte a sz@rt, esetleg igaztalanul állitva bizonyos dolgokat... Persze ez csak az én véleményem.
JAJMÁR
A nemzeti keresztény qrmány már megint azt üzeni a fiataloknak, hogy celebként és a "kapcsolatépítésre" téve a hangsúlyt, Magyarországon igenis lehet, sőt, csak így lehet érvényesülni. Persze ezért "mindent" be kell vállalni.
(Lásd még a timikétis!)

Az elburvárosodott hírek szerkesztésére - szerintem egyszerűen nem találtak szakembert!

Kétszínűség a legaljából. Erkölcsről papol, miközben tapossa!
varrólány
@eszegfu: 08:28 Az igaz sosem voltam nagy közösségi ember, persze olvasok itt is de nagyon keveset sokszor elég csak a főcímeket! Ez olyasmi amikor naponta elmennék olyan helyre ahol pofon vágnak , tudom hogy ezt kapom de azért mégis megyek mintha direkt szenvedni akarnék . Nem közömbösség ez ,nagyon is aggaszt a világ nem jó irányba való "fejlődése" inkább csak nem akarok belekeseredni a tényekbe mert akkor a körülöttem levők életét megkeseríteném.
Azért is szoktam leírni az életfilozófiámat hátha mások is kedvet kapnak ehhez, másképp élni, értékelni azt ami jót még kapunk az élettől.
Nem bántódom meg és azon kevés emberek egyike vagy akik megfelelő hangnemben írnak!:-))
magyarbakancs
@Mirabilis:" Ez nagyon frappáns! Gratulálok!"
Köszönöm megtisztelő szavaidat.
eszegfu
@varrólány: Szimpatikus az "életfilozófiád", de azt gondolom ehhez az egyének habitusa is kell. Te nyilván egy higgadtabb egyéniség vagy, nálam ez nem hiszem, hogy müködne. Annak meg őszintén örülök, hogy nem sértődtél meg!:))
dr. prédikátor
Kiváncsi leszek hogy a csöcsölina mikor kap műsort a szalai vivien szerkesztésében!!!
Slade
@eugen4402: hogy mit vettek a kezükbe? Biztos, hogy csak a kezükbe vették???
eugen4402
@Slade: A választ 29 évre titkosították, így aztán mindenkinek szárnyalhat a fantáziája...:-)
Slade
@eugen4402: szárnyalhat, akinek van. De mit csináljon az akinek nincs?
eugen4402
@Slade: Hááát, legfeljebb türelmesen vár addig, ameddig valamelyik szereplő elárul majd néhány apró részletet a Facebook-on...Csak idő kérdése. :-)
Toby
Tessék nyomatni a nemzethy pornót, például, hátrafelé nyilazva, ló hátán kézenállva, nyereg alatt puhítva a " húst" !
volvós
" Luxusprosti-blog szerzője lesz a Vajna-féle új TV2 hírigazgatója..."

Jobban mondva kihagynák 2 szót ( " -blog szerzöje " ) !!!
Igy már életszerübb a cím !
DR Eric CARTMEN
Azt hiszem az ilyen "zsenikről" mondta anno Hofi : ...ez meg kit sz@pott le ??
volvós
@DR Eric CARTMEN: tegnap 14:25
Nos...csak aki fizet !!!
wpym
Ez az ország teljesen ellentéte a normálisnak. Mikor lesz itt végre rend?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.