Volt éppen két hete egy cikk, amelyben arról írt a 444, hogy egy jónevű fővárosi középiskolában valamikor évtizedekkel ezelőtt egy tanár molesztálta diákjait. Nos, Selmeczi Gabriella azóta meghányta-vetette az olvasottakat, és végül sikerült kilyukadnia Bajnai Gordonhoz.

"A Fidesz azt várja a diákjai szexuális zaklatásával vádolt egykori magyartanártól, Sipos Páltól, hogy álljon a közvélemény elé, és nyilatkozzon, igazak-e az őt ért vádak" – közölte ma Selmeczi. A fideszes képviselő azt mondja, "Sipos Pál ügye nem magánügy. A köztelevízió egykori dolgozójáról van szó, a magyar állam kitüntetettjéről van szó, sőt a Bajnai-párt alapítójáról van szó, akire tehát közszereplőként tekintünk".

Együtt-PM: ugyanolyan visszataszító

"Teljes mértékben elfogadhatatlannak és visszataszítónak tartjuk, ha egy tanár szexuálisan vagy bármely más módon zaklatja a gondjaira bízott diákokat. Ugyanolyan visszataszítónak tartjuk azonban azt is, ha egy politikus ezen diákok kiszolgáltatott és megalázott helyzetéből akar magának hasznot szerezni, méghozzá úgy, hogy hazudik politikai ellenfeleiről. Selmeczi Gabriella ma ezt tette, és ezzel olyan mélységekbe süllyedt, melyek eddig ismeretlenek voltak a magyar belpolitikában" – reagált Selmeczi sajtótájékoztatója után az Együtt-PM.

A párt szerint Selmeczi állításával ellentétben Sipos Pál nem vett részt az Együtt alapításában, a pártnak sosem volt tagja, alkalmazottja vagy aktivistája. "Sipos Pál egy petíciót írt alá, mely a választói összefogás támogatásáról szólt, még 2012 őszén. Ezt a petíciót, mely az interneten megtalálható, 21306-an írták alá, közülük egy volt Sipos Pál" – közölték.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez a lény tényleg ennyire gusztustalan? Egy ilyen szörnyű ügybe belekeverni Bajnait, na ez már túl megy minden határon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Ez a lény tényleg ennyire gusztustalan? Egy ilyen szörnyű ügybe belekeverni Bajnait, na ez már túl megy minden határon!
Katalina62
Ez már gusztustalan! Ez a nő bármihez képes adni a nevét?!
m.macskosz
Söpörj a saját portádon, adóelkerülő, Gripen tüncike!
Hány ügyetek van, amiről elfelejtettétek tájékoztatni
az adófizető állampolgárokat?!
ila51
@Katalina62: ...csak hogy ki ne menjen a divatból ! :(
volvós
Gabika !!! Te csak szeretnél férfi alsókban turkálni,
de maradt az elemes...rezgöke... Hogy lehet egy NÖ ennyire
erkölcstelenül gusztustalan...Na elöre boritékolom, hogy
Bajnai Gordon Úr kökeményen bepereli ezt az éhezö némbert,
Oszt kevesek lesznek az un. fideszes ügyvédek !!!
Szégyelheti magát...a kiflicsücsök pincérlány...
leszúrt rittberger
Ennyi erővel Selmeczi is pedofil, mert neki is S-sel kezdődik a neve, mint Siposnak
dr. prédikátor
Szörnyella de frász!!! Miért nem azt mondod hogy a te bugyogódba nyulkált???Bár a te bugyogódbol még a vibri is kiugrana!!! Undorító egy nőimitátor vagy!!!
silber13
Remélem, ezlrt olyan per zúdul a nyakába, hogy ő fogja elhagyni a kisgatyáját! Egy ízléstelen süpredék lett ez a nő! Nő (??? )
Senara
"Drágasága"... agyon ...:-))) gondolkozta magát hogy megfeleljen a beosztásának :-)) Holfingerné Petró Ildikó már a minisztériumba van ... a fenébe bizonyítania a kell .
bencemacska
Egyetlen Sipos Pál lehet csak Mo-n? Még az sem biztos, hogy ő írta alá a petíciót.
Honnan tudják egyébként?
Van a Fidesznek egy külön csapata, aki a petíciók aláíróit figyeli?

Azt tudtam, hogy a kommentjeimet közpénzből fizetett ügyvédi iroda figyeli, de a petíció aláírásaimat is?

ÚRISTEN, HOL ÉLÜNK???
Bástya Elvtárs
Ha hamisak a vádak, akkor Sipos Pál indítson pert becsületsértés, rágalmazás, hitelrontás címén!
volvós
Unoka a S.gabikának:

- Nagyi, játszhatok a ciciddel ???
- Játszhatsz kicsi, de ne vidd messzire !

S.gabika a nögyógyásznál:

- Föorvos Úr ! Mit csináljak, hogy ugy
álljanak a melleim, mint 30 évvel ezelött ??
- Járjon négykézláb Mamika !!!
Cicamama55
A színjáték harmadik felvonása. Menetrend szerűen elindította S Gabriella a szokásos riogatását! A következő lépés az lesz, hogy valamelyik ellenzéki ismert politikust rendőrök fogják letartóztatni! S nem fideszest az biztos!
human
Hát ez a szőke mindig felül tudja múlni magát. Jót röhögtem mikor házi sütinek nevezte a zacskós kekszet, most megbotránkoztam a pedofilozáson és kíváncsian várom, hogy meddig tud még süllyedni.
Szvetlana
Nyugi Gabika, a Bajnaitól nem vagy veszélyben:))
Sőt! még a látókörében sem.
Fradigege
Gabika addig sürög-forog, míg Gordonka beperli úgy, hogy kiegyenesedik a fogsora.
Grafix69
Tipikus fidesz mozgás , felfelé nyalni lefelé meg taposni , garantált előremenetel. Komolyan befosok már ettől a Selmeczitől.
volvós
@Grafix69: ne be, hanem le...eccccerübbb
gibgab
Az ízléstelensége és ostobasága az ő szégyene. A mi szégyenünk az, hogy ilyenek ülnek a magyar parlamentben. :-((
Nil
GAbika szerintem a bugyijára gondolt és álmodozott egy kicsit
F_Viktor
Kíváncsian várom az RTL reakcióját, hogy az Együtt-PM cáfolatáról részletesen beszámolnak-e?
Az adófizetők pénzéből fenntartott és milliós fizetésekkel Orbán által manipulált MTI-től, közszolgálati médiáktól ezt nem várom el.
mariaberta
Na megvan az új rágógumi. Selmeczy nagysága megtalálta a neki megfelelő témát, A pasi évtizedekkel ezelőtt elkövetett egy rondaságot, eddig nem volt baj, hogy az MTVA munkatársa volt, csak most, hogy az Együtt egyik alapítója és természetesen ki a hibás? Most véletlenül nem Gyurcsány, hanem Bajnai.
Azt hiszem Selmeczy jobb ha hallgat. Rólais kiderülhet egy-smás, különösen ha nagyon keressük. Persze ha a pasi fideszes lenne, mindjárt más lenne a leányzó fekvése.
Most aztán megindult a szokásos választás előtti buldózer.
mariaberta
@dr. prédikátor: Csak Budaörsön kellene megkérdezni néhány nem fideszes ájultat, milyen erkölcsös volt nevezett, de hogy ilyen primitív szöveggel jöjjön elő azt még erről a libáról sem gondoltam volna.
m.macskosz
"1999 májusában óriási politikai vihar robbant ki, mikor a nyilvánosság fülébe jutott: a Fidesz képviselőcsoportjának jó néhány tagja írt alá levelet a Lockheed-egyik igazgatója, Steven M. Jones nagyköveti kinevezése érdekében. Amiben nyilván szerepet játszhatott, hogy az egyik, kézjegyét odabiggyesztő politikus, Selmeczi Gabriella MEH-államtitkár élettársa a hadiipar multilobbistájaként dolgozott, Orbán másik beosztottjának tengerentúli gyógykezelését pedig Jones intézte. "
hvg.hu/velemeny/20070624_gripen_f16_lobby @m.macskosz:
JAJMÁR
Ez egy nagyon aljas húzás volt, a sok-sok aljas húzás egyike, de valóban a legaljasabb, látszik, hogy nincs semmiféle morál, de hát még mindig vannak akik nem látnak?
Be lehet perelni persze, de már a bíróság is kimondta, hogy a szóvivő hazudhat. A süllyesztőben a helye ezeknek a politikusoknak, és hogy oda kerüljenek, ahová valók, az nem a bíróságokon, hanem az embereken múlik.
F_Viktor
@mariaberta: Az, hogy a pedofil állat Együtt-PM alapító volt, azt csak Gabcsi állítja, a másik oldal ellenben cáfolja...
alterego56
A fidesz igazi arca ez a gátlástalan liba.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kkalman
Ez a baromi nagy, rosszindulatú hazugság Kiflicsücsök szenátorasszony szájából a népjólétet hivatott szolgálni. Valahogy kell a népjóléttel is foglalkoznia, és mikor ilyeneket mond a nép sokkal jobban van, mert a nevetés gyógyító hatású.
volvós
@mariaberta: 21:06
Meséld a szaftos részleteket...:-)))))
hattorihanna
A jó édes anyjukba,ha csak feleannyi időt szánnának a munkájukra is,mint amennyit a másik bemocskolásával töltenek,már mi lennénk rég Svájc!
szandokan
Érdekes, sehol nem mondd olyat Selmeczi, hogy pedofil lenne Bajnai. Tesz egy pokolian buta megjegyzést a PM - el kapcsolatosan, de ennyi. Mindenesetre ahogy elnézem, máris ráugrott mindenki a témára, az újságírónak már megérte a cikk. Csak emékeztetni szeretném a tisztelt egybegyűlteket, hogy amikor az asszonyverő kommondoros volt a téma, akkor mindenki a Fideszt hibáztatta, tette felelőssé, pedig nem ők tehettek arról, hogy ilyet csinált kommondor úr. Most itt egy buta megjegyzés, és máris jön a lincs hangulat.
Grafix69
Attól ,hogy kiderülne ,szegény öreganyám ( Isten nyugosztalja) kurtizán életet élt volna 40 éve és ott dolgozott Lenin csavar és Putyilov emlék üzemben , nem jelenti azt hogy a gyárban mindnki qrva vót vagy nem?
Tulipánfa
A gazemberek csapatának női képviselője alkalmazza a FIDESZ jól bevált módszerét. Tudja, hogy hazudik, de ezt közli a hírszórók 90 %-a és a cáfolat ugyan ott nem kerül szóba.
szandokan
Megkérnék valakit tisztelettel, linkelje már be ide nekem, hogy Selmeczi azt mondta,"Bajnai már a kisgatyákban turkál". De szó szerint!!! Egyéb esetben nem több az egész, mint provokáció, gyűlöletkeltés egy buta megjegyzés talaján kiindulva. Köszönöm.
human
@szandokan: Persze nem ezt mondta, de azért sikerült Bajnaival egy izzadtságszagú erőltetett módon kapcsolatba hoznia a zaklatót. A cím csak a fidesz politikai korrektségének tükörképe.
De beszélhetünk arról is, hogy gyilkosságban való bűnrészességért elítélt aktivistáskodik a fidesz székházban. Vagy hogy időseket verő aljadék Orbán tanácsadója. Vagy hogy életfogytiglanra ítélt gyilkossal fotózkodott Orbán Viktor.
silber13
@szandokan: Ez nem egy " buta megjegyzés" Ez a liba pontosan tudta, mit fog mondani! És sajnálatos, hogy a pedofilozást nem érzed ki ebből a virnyákolásból. Remélem lesz per, kemény! Mégis mit képzel ez a nősténymajom!
m.macskosz
@m.macskosz: Juj, ezt elQrtam, nem kicsit. Bocsánat.Talán majd most:
hvg.hu/velemeny/20070624_gripen_f16_lobby
bakegya
Fidessvikityina vaginaharcosra vette a kampányt!
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 22:47
A vak komondoros fideszes ogy.-i képviselőként verte Terikét és a kedves ártja nem nagyon határolódott el tőle, ha jól emlékszem!
A nagy valószínűséggel pedofil Sipos Pál viszont nem tagja Bajnai pártjának.
Meggyőződésem, ha az lett volna, Bajnai lett volna az első, aki elhatárolódik tőle,
némileg korábban, mint a feddhetetlen szenátor asszony.
Grafix69
@szandokan: Lefordítom neked magyarra mert gondolom Brazilia kivette belőled az értelmezés és felfogás képességét . Tehát figyelj erősen : Selmeczi Gabriella azt mondta ,azzal hogy egy pedofil barmot összefüggésbe hozott a Bajnai Gordonnal azt akarta tényként megállapítani, hogy aki akkor a kormányban dolgozott az mindenki egy aberrált barom. Na pl : Az ,hogy neked volt szerencséd a VB meccsre kiutazni Délamerikába , nem jelenti azt ,hogy ott a szurkolók mind FIDESZ fanok voltak. Tetszik érteni?
Senara
@szandokan: Megkérnék valakit tisztelettel, linkelje már be ide nekem, hogy Selmeczi azt mondta,"Bajnai már a kisgatyákban turkál". ... Ne a hozzászónokol kérd számon a cikk címét ! Selmeczi kisasszony összemosott mindent ...Álljon ki és ismerje be , amiről sajnos azt írják elévült .. ...mellékesen megjegyezte alapító tagja volt Együtt-PM- nek !! EZ VOLT A LÉNYEG karaktergyilkosság a liba mellé kapott egy pedofil jelzőt ...
csikknorisz
Azé' Gyurcsány se maradt ki, a Kossuth (vagyis a Fidesz Fm) krónikájában kétszer is megemlítették kb. egy percen belül, hogy a Gyurcsány-kormány idején kapott állami kitüntetést.
mariaberta
@m.macskosz: Hát az idézet már nem jön be, vajon miért? Megvédi valaki?
volvós
@m.macskosz: 06:27
Nyugi, az elözö is vehetö volt !!!
bakegya
@m.macskosz: felsorakoztathat bárki bármilyen fityiss hazárdjátékot és annak elkövetőit,tényekkel alátámasztva is,orbánvastagbőrről minden lepereg.Az egész bagázs arra van berendezkedve,hogy egy párttal-egy hatalmi játékossal kifossza és szétrugdalja minden ezt megkérdőjelező létét-biztonságérzetét de közösségi alapon szociálisan érzékeny jó erkölcsét mindenek előtt!
Desischado
Már nincs olyan mélység, amit ez a nő meg ne lépett volna a bandájával egyetemben. Legközelebb az jön, a választásokra való tekintettel, hogy
Bajnai pedofil, Gyurcsány kupit üzemeltet. Én már semmin sem lepődöm meg!
soljanka
Én szeretem, mikor Gabika megszólal :) Napi röhögés megvan.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Te csak nem nyugszol, amíg ki nem vágunk innen? Érdekes, hogy mindig téged kell moderálni...
karma1
@F_Viktor: En inkabb ugy olvastam ki a cikkbol, hogy az Egyutt nem CAFOLJA, hanem a VALOS tenyeket kozli - egyenlore eleg higgadtan - szembeforditva azzal a hazug allitassal, amit gabika kikohogott magabol...
nemkati
Az már rég megszokott, hogy a Fidesz folyamatosan él a hazugság, az alap nélküli rágalom aljas eszközével az ellenzékkel szemben. Selmeczi jóasszonyt se a jóindulata és az esze miatt szeressük. Hanem a nagy gond, hogy - már sajnos nem tudok másra gondolni - a magyarok nagyobbik része irtózatosan ostoba, egyszerűen nem fogja fel, mi történik ebben az országban, és képtelen az önálló gondolkozásra, a tényeket nem is akarja megismerni, így ezt a galád kijelentést készpénznek veszik. Ez a nagy baj!
Vadlaci
Kuszafogú Gabika az ország legjobb mosónője: elmossa a különbséget az igazság és a hazugság között! Ma mindenki elhatárolódik S.Páltól, legalábbis azok, akik fideszesként támogatták. Én S., Gabitól határolódok el, bár a fideszt soha nem támogatttam. / Igaz, mást se nagyon/
bundi
@szandokan: bocsi a részegen asszonyverő komondorosnak volt valami köze szerinted a vezető sőt kormányzó párthoz?
nepszava.hu/cikk/1002194-vak-komondor-az-ugyeszseg-szerint-a-hajanal-fogva-verte-a-terasz-korlatjahoz-elettarsa-fejet-a-fideszes-kepviselo
márhogy te a mostani cikkben egy a pm-es petíciót aláíró emberről beszélsz mint a pm alapítójáról...
te is lementél gabika szintjére?...
egyébként megfigyelheted, hogy ahányszor előjön hogy az unió pénzt fagyaszt be...vagy egy ideje nem fizet...vagy bármi hasonló az országot negatív színben feltüntető hír jön...egyből előjönnek velemi hasonló kamu, de mindenhol egyszerre megjelenő offenzívával...csak hogy ne az eredeti problémáról beszéljenek az emberek? mint a kisgyerekek...eltöri a vázát és elkezd visítani...anyúúú nézd mit csinálnak a bácsik az utcán...
Cicamama55
@szandokan: Akik ilyen posztban vannak, nem engedhetnék meg maguknak, hogy ilyen bután nyilatkozzanak. Egy szóvivőnek az a feladata, úgy készüljön fel, hogy a szavakkal megfelelően bánjon! Ha egy "mezei dolgozó" nem megfelelően végzi feladatát, elbocsátják, nem fentebb tolják a ranglétrán. Ennél és a komondoros témánál a közös, a hazugság halmaz, amit le akarnak tömködni az emberek torkán. Persze hogy elég sokszor egy rosszul intézett mondat, hisz már tele van mindenki az állandó félrebeszéléssel, s nem bír többet lenyelni! Még ha pillanatnyilag rosszul is esik, én a magam részéről az igazság oldalán állnék, s harcolnék a magam módján! De hol az igazság?!
pityuka
Szóvívő? Egy ilyen ember? Lám, lám a fidesznél is van még lejjebb.
miazavalami
@szandokan: Ez azért nem buta megjegyzés. Szerintem Selmeci agya már előre tervezi, mikor , hogy juthat el egy gondolatmenet Bajnaihoz. Ezt hívják tudatalattinak!
Sajna lehet nem tehet róla, hogy neki ilyen tudatalattit adott az úr. Nekem például még mindig a leányálmok állnak az élen...De ugye én se tehetek róla?
lajospapa
Selmeczinek is ugyanúgy mindig ugyanaz jut eszébe mint Mórickának a baszás. Csak Gabikának helyette Bajnai meg a kommunisták. Pedig jobban tenné, ha azon gondolkodna! Mer az idő eljár felette. Nehéz lesz már vállalkozót találni!
szandokan
@miazavalami: A leány álmaid biztosan nagyon szépek lehetnek. Olyanok nekem is voltak fiatal koromban...:-))
karma1
@szandokan: Csacsi fijju! Neked csak fijjus almaid lehettek, kulonben baj lenne az identitasoddal, hihi!...:o))))) (Jo,jo, csak vicco"tem...)
1szomjas
S . Gabikát pont azért tartják a Nemzetmegvezető Viktátor csapatában, hogy ezt csinálja . Ez az egyik fegyverük, és -sajnos- hatásos is...
keresztapa
A gyűlölet nagy úr, bolsevik tulajdonságot lemosni magukról a bukfenc kormány támogatói nem tudják, ők már zsigerből ilyenek.
nemkati
@1szomjas: Elég szomorú, hogy az emberek egy olyan bandának adnak 2/3-os hatalmat, akiknek egy ostoba, hazug, és rosszindulatú némber az egyik fegyferük. És a többi fegyverük se különb.
szandokan
@karma1: Én ezt nem úgy értettem, bár lehet, a megfogalmazásom nem volt teljesen rendben. Leány álmokon azt értettem, hogy leányokkal álmodtam...:-))
karma1
@szandokan: Nyugi, rendben van a fogalmazasod, csak huzogattam egy kicsit a bajuszkadat!...:o)))
Dr plágium
ÉHES DISZNÓ MAKKAL ÁLMODIK :-)
Ez a szőke maca kivan éhezve. Mióta plasztikáztatta magát, megcsináltatta a fogait, biztosan szeretne fiatal fiúk kis gatyájában turkálni. :-)
coni
Ezzel érték el a kétharmadot, ha hirtelen elkezdenének az emberek értelmére hatni elveszítenék a szavazóbázisukat. Ha Selmeczi "nem működne" rég elzavarták volna.
Csodálom az Együtt türelmét és visszafogottságát.
miazavalami
@szandokan: Neked gőzöd sincs az igazi leányálmokhoz! Azt nem a rock koncerteken szokták álmodni! :-)
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@karma1: Bajuszom nincsen, mást meg nem adok a kezedbe...:-)
Grafix69
@szandokan: Érdekesnek találom ,hogy már rendszeresen írok a nézeteidhez akár kérdést akár véleményt , és Te eddig soha nem válaszoltál vagy védted meg az elképzeléseidet az én ellen nézeteimmel szemben, vajon mért? Vagy baromira degradáló reagálni a nézeteimre vagy egyszerűen olyan nagy egzisztenciát bírtokolsz ebben a f@sza rendszerben ,ami nem alacsonyít le a magamfajta munkásosztálybeli egyszerű pór nép nézet különbségeknek a megvitatására.
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Ajánlom figyelmedbe: tegnap 11:50 Vagy már láttad?
szandokan
@Grafix69: Elkezdtem reagálni arra, amit írtál, de utána töröltem is. Az utóbbi időben kezdek rájönni, hogy az ellentétes vélemények soha nem fognak még csak közeledni sem egymáshoz. Semmi bajom nincsen sem veled, sem mással, csak megírtam a véleményemet már egyszer ezzel a témával kapcsolatosan. Vagy szerinted érdemes lenne győzködnünk egymást? Egyedül rézüst itt az, aki egy ellenszenves pali, de egy igazi k...i mindig az is marad, legfeljebb átöltözik néha olykor.
Grafix69
@szandokan: Nem tudom de szerintem egy kicsit el vagy varázsolódva a Fidesz politikától. Persze mindenkinek a véleménye szent nincs is ezzel baj , de a szerénység még mindig erényesebb mint a hivalkodás , már csak azért is mert utóbbi csak az élet és helyzet adta szerencse és ami jön az gyakran megy is. ( Nem ezt kívánom).
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: szerintem a szemműtét nálad halaszthatatlan...Mert...:))))) No de ne dudgj többet,,,:) Szó szerint...:))))))) értsd, ahogy akarod, ha egyáltalán az ingyen pénzen kívül értesz valamit... heheheheheeeeeeeeeee...:)))))
szandokan
@Grafix69: Az életünket magunk irányítjuk, szerencse a lottó ötöshöz kell.
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Burkolt kötözködéseidet azt hiszed, nem veszem észre? Vissza nem térítendő, ugye még véletlenül sem nekem szólt? De nem megyek bele veled semmilyen acsarkodásba, mert a hozzád hasonló embereken csak átnézni érdemes.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: magadra vetted, Tádé?? :) Hiszen több ezren vannak még rajtad kívül, eftáss! Soroljam? Dejszen tudod, nagyon jól tudod...Mennyire vagy jártas a történelemben, feltéve, hogy eljutottál az érettségiig. Hogy mik történnek a se..nyalókkal egy idő után?? Persze az sem baj, ha nem, a fidesznél nem ez számít. Miből tart köpönyeget váltani? Van bőven...Színről színre, elvről elvre...Megy ez nektek, tovaris...:)) Há nenem??? :)))))))
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Hol van a hivatalos dokumentum linkje? Elküldenéd? Megköszönném. Tudod, ti jöttök mindig ilyesmivel.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: nem, te szoktál mindig ilyesmivel jönni...:) Ahogy a fogtündér barátnéd is, asszonta, hogy "Csak"! Egyéb "értelmes" kérdés?? Sar ügy mi, amikor a ...na hogy is mondjam el...
Naja, egy vicc formájában!
Asszongya az egyik pártmelós, a másiknak, amikor lecseszi őket az agitpropos főfütyi:
te, ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak, nyisd ki a szád!
Régi vicc, ebbe még a modi sem tud belekötni, hiába jelentgetel, eftáss...:)))
Milyen dokura is vagy kiváncsi, fáncsi??
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: A közpénzesre. Azért az is megfordulhatna a fejedben néha, hogy te vagy az egyetlen olyan itt, akire pikkelhetnek a modik is, no meg persze prédikátor dr. sem piskóta. Mégis itt van, nem fenyegetik a modik kitiltással, nem érdekes? Pedig hányszor beszólt már nekem...Postamester volt még hozzád hasonló, ő viszont akkor tűnt el, amikor éppen messze jártam innen. Úgy gondolom, jobb az, ha van kivel vitatkozni, habár te inkább a sértegetés elvét vallod magadénak. Kevés lesz a nyugdíjad, azért vagy ilyen? :-))
Jankó123
@szandokan: "Hol van a hivatalos dokumentum linkje?"
Simon Gábor bissau-guineai útlevele alatt!
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Jankó123
@Pálinkafőző Rézüst: Dehogynem!
:-)))
Jó éjszakát!
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Nem azt mondtam, hogy nyugdíjas vagy, hanem azt kérdeztem, hogy kevés lesz e a nyugdíjad...Nem ugyanaz. A facebook számomra csak egy politikai vitát takart, amit a hozzád hasonló emberek miatt nem érdemes névvel, képpel vállalni. Az egész face egyébként egy marhaság, azok használják csak, akik nem tudnak másként kommunikálni. Kivételt képez ez alól, ha csak politizálásra használod. Mindenesetre ha nem vagy nyugdíjas, akkor ki az az öreg a képen? Nem kellett volna inni annyit, az nem fiatalít.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: ne hazugggggy!! Egy régebben kitiltott eftássadnak megírtad priviben, hogy ki kicsoda itten! HALLÓ MODIK FIGYELEM! Namost ez a már kitiltott eftássad is olyan gusztostalannak tartotta, amit itt művelsz, hogy elküldte nekünk priviben, amiket írtál a neked "nem tetsző" egyénekről... Szar ügy mi, tádé?? Namost ezt én magam fogom jelenteni, mert innen egyébként mentek ki valós adatok... Vajon ez mennyit rongál a propi tekintélyén? Én itt vagyok kezdetek óta...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: "Namost ezt én magam fogom jelenteni, mert innen egyébként mentek ki valós adatok.."
Helyesen: "Namost ezt én magam fogom jelenteni, mert innen egyébként mentek ki valós adatok is!
Így helyes.
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom, kire gondolsz. Ő volt itt a fő szarkeverő egyébként, elég sok valótlant is elküldött priviben rólam olyanoknak, akikről azt hitte, nem írják majd meg nekem. Mi a kezdeti barátság után nagyon összekaptunk, jobban, mint veled, és akkor bosszúhadjáratba kezdett ellenem. Ennek az egésznek volt még két főszereplője, de ez már lejárt lemez. Egyébként már felajánlottam neked máskor, hogy találkozzunk egyszer szemtől szembe, de valahogy ehhez nincs bátorságod.
coyote3
Ha ez az agyonszoláriumozott pincérlány már most ennyire buta, mi lesz vele 70 éves korában?
jancsik68
Ez a fogacsi szörnyűség szeretne Bajnai kisgatyájában turkálni.Borzasztó,hogy ez a rém néha-néha megjelenhet a a tv-k képernyőjén.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: nem bátorság kérdése...:)))))) És nem bosszúhadjárat volt, csak azt küldte el, amit te írtál neki rólunk. Elég gáz ez neked...:) Főleg, hogy félreinformáltak...:)))))))
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Nem tudom mit válaszoltál de tetszik..:-)
mariaberta
Ennek a szövegét már elolvasni sem érdemes, annyi hülyeséget hord össze, Bár lehet, hogy irigyli a turkálást, esetleg máshol kellene?
kata53
Kuszafog! fogd már be a szádat! Kapsz minyá egy kiflicsücsköt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.