A Fidesz szerint Gőgös Zoltán szocialista politikus ne beszéljen korrupcióról, hiszen nincs olyan módszer, amelyet az ő pártjában ne alkalmaztak volna "a közpénzek lenyúlására". A nagyobbik kormánypárt közleményben reagált a Gőgös Zoltán által pénteken elmondottakra; Az MSZP-s politikus a korrupt vezetők leváltására szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt.

A Fidesz erre reagálva emlékeztetett arra, amikor "a nemzeti vagyont Nokiás-dobozokban, hamis szerződéseken, telekcseréken és offshore cégeken keresztül lopták ki az országból".

A párt szerint

a Gyurcsány-Bajnai időszak volt minden idők legkorruptabb kormányzása,

Gyurcsány Ferenc és társai pedig "a mai napig nem számoltak el a magyar emberek felé". Ide sorolták Hagyó Miklós, Hunvald György, Zuschlag János, Juhászné Lévai Katalin ügyét, valamint Sukoró, Veres János, a moszkvai kirendeltség, a Posta-székház ügyét, a honvédség vagyonának "szétlopását", a Wieszt János-ügyet és "Simon Gábor százmillióit".

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BANDITA1
Az a jó Fideszben, nem tudnak kitalálni semmi újat! Ebből is látszik, megrekedtek egy alsó evolúciós szinten, és nem tudnak onnan sehova fejlődni. A baj csak ott van, még sokan hisznek nekik ebben az országban, mert ők is abban a genetikai sávban tartózkodnak. BANDITA.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
BANDITA1
Az a jó Fideszben, nem tudnak kitalálni semmi újat! Ebből is látszik, megrekedtek egy alsó evolúciós szinten, és nem tudnak onnan sehova fejlődni. A baj csak ott van, még sokan hisznek nekik ebben az országban, mert ők is abban a genetikai sávban tartózkodnak. BANDITA.
bencemacska
Megint nyer egy kis aprópénzt Bajmai. Igaz, eltelik pár év mire jogerős lesz.
36
Így igaz. Nem tudnak tovább fejlődni. Amit a politológusok "elfelejtenek" hangsújozni, hogy az elmúlt 25 évben a Fidesz, volt már rendszerváltó párt. Liberális párt. Nemzeti ellenzéki párt. És utóljára már össznemzeti-populista párt is. Ideológiai csapdában vannak. No és gazdaságiban is. Elfogyott a 2011-ben elkommunizált manyup. 3000 miliárd forint, amiből 4 évet finanszíroztak. És mire költötték? Nemzetközi multikra, akiknek egy fillérjébe sem kerül az idetelepülés és működés. És bizony, a haszon továbbra is kimegy az országból. Most már nincs ideológiai alapja a lopásnak, csak a durva vádaskodás és csapkodás. A 2010-es 2/3-ot a választók adták nekik. A 2014-es 2/3-ot már csak a választási törvény módosításával tudták elérni. Szerintem rövid időn belül, ahhoz hogy megőrizzék a hatalmukat, nagyon radikális lépést fognak tenni. Nagyon sajnálom ezt az országot.
Citromka
Huhh, ki fog derülni, hogy még mindig Gyurcsány a miniszterelnök, orbán csak a strómanja! Ha ennyit loptak volna, mint a fidesz, akkor ők mit loptak volna el? A következő kormány tuti, hogy nem lesz korrupt! Nincs már mit ellopni!
simmering73
Ez akkor feljogosít benneteket a lopásra, bitófaszökevények?
nyanya001
Akkor kezdjük a Fidesz fejénél !
Amikor bement a parlamentbe egy szakadt farmerba és
a kinyúlt pulóverjába, vagyontalan volt, aztán, felkerült a polcra
a Torgyán által, elkezdett tollasodni, ma többszörös milliárdos, noha
csak a politikából élt meg, a felesége sem sokat koptatta a körmét a munkával, ehhez képest : m.cdn.blog.hu/af/afodorkrisztian/image/igazezv.jpg
Na akkor ki lop ?
Aztán Szíjjártó, Kósa, Rogán... Lázár... elképesztő vagyonuk van !
36
@Citromka: Biza. Nincs már mit ellopni. Mert 25 év alatt, mindent elloptak, eladtak.(Bár Kádár már 1973-ban felvette az első kölcsönt az IMF-től ezzel megágyazva a mai állapotnak. Antall Józsefnek 1991-ben felajánlották az adóságelengedést, de ezt ostoba kurucos hévvel elutasították és inkább a Rózsadombi-paktumban megegyeztek a megalázó, mszmp átmentésben és ne feledkezzünk meg arról sem hogy Orbán, azelőtt pár évvel még a KISZ vezetői pozíciójáért taposott) Na ez a rémísztő számomra. Mi marad? Csak az adó emelése, mindenféle takaró elnevezésekkel. Az új adósságbomba pedig már ketyeg(Paks 2). Simán az IMF helyébe léptek az oroszok. Nem is látom értelmét a vitának, hogy Orbán merre kötelezte el magát. Putyin kezében vélhetően nagyon kemény tartalmú dokumentumok vannak a mai magyar vezető politikusokról.
Sziszifusz
A rendszerváltáskor indult, ki lop többet versenyben, a Fidesz rajt-cél győzelmet mondhat magáénak.
A verseny többi részvevője csak kispályás amatőr hozzá képest. A módszerükből sokat tanulhatnának, egyes dél amerikai országok vezetői is.
Meine Ehre heisst Treue
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már megint zavart éreztem egész nap az Erőben! Már tudom: hiányzott egy jó kis elmúltnyócév.
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket.
mekkelek
A Gyurcsánybajnai ipari tanuló sem lehetne ezek mellett. Ezek a milliós tételek helyett milliárdokban utaznak, és a fidesz támogatók nagyrészének fingja sincs róla hogy mi a különbség, a 100 milliót még felfogják, de a milliárdokat nem tudják értelmezni...
Boszi27
@BANDITA1: Én pl nem tudok róla, hogy Gy. F.-nek vagy Bajnainak a kertjében stadion épült volna, sztem földjei sincsenek. Pápa sem kapta meg a fővárosénál nagyobb támogatást, Pápa polgármestere nem nyerte el az összes pályázatot, nem kapott világszínvonalú sertéstelepet, stb. Ja és hazudozásban is kispályás Gy. F. Vicces, hogy mennyire félnek tőle! :)
Boszi27
@nyanya001: Hát ja! Senki nem gondolja, hogy valamilyen munkából ilyen szinten lehet élni. Ez náluk a tőkeáttétel: államkasszából a saját zsebbe. Ez az unortodox közgazdaságtan.
Toby
Érdekes, hogy Gyurcsány született Bajnai Gordon György idejében nem lehetett ennyi csókos milliomosról és milliárdosról hallani, pedig a sajtó őket sem kímélte ! Azt sem tudtuk meg, hogy milyen hobbit űznek, mert nem mentek rá milliárdok közpénzből, mint az elmeroggyant felcsúti talajmenti kekec esetében !
Gyurcsány született Bajnai Gordon György idején nem hallottunk qrwára szerencsét gázlángforrasztókrém és menetvágó lőrincekről, akik hipp-hopp belecsúsztak a leggazdagabb magyarok közé ! Nem volt ennyi éhes jövő nemzedék ( ha megérik ! ) mint most, nem volt ennyi államtitkár, hogy egymás ér a f***uk, meg ennyi államtitkás-helyettes sem, akik 200 méteres sort alkotna, amikor sorbaállnak a szendvicsért és a napi betevő kávéért ( Tállai esetében "nemzeti" páleszért ! ) Pálffy Nagyobb a Májam, Mint a Gyomrom Pista magánszrgalomból egyedül lerendezi a napi betevőt ! Amolyan keresztivásos demokrata módon...és nem csoda, hogy szivacsot neveznek el róla !
Csizmás Kond
...lassan elkezdhetnék ki mit valósított meg...
tivoli
Nem kell itt mutogatni senkire. Mindegyik kivette a részét a közösből, jócskán.
Boszi27
@mekkelek: Egyetértek. Nem foglalkoznak milliókkal, mert az csak pénz. A milliárd az már tőke, tehát a felhalmozott pénz. Hol halmozódik leginkább? Az államkasszában. Unortodox közg. szerint tőkeáttétel= államkasszából a saját zsebbe tesszük. Ezért semmi olyan tevékenységre nem jut, ami az állam feladata a hanyatló NYE-ban, vagy más élhető országokban. Oktatás, Eü, szociális kiadások nálunk nincs. A sportot viszont támogatni kell, de csak azokat, amelyekben nem vagyunk jók. Most a foci mellett az autóversenyt. Magam részéről örülök, hogy nem a síugrást, vagy lesiklást, mert akkor Magas-Tátrát fel kellene építeni valszínű Felcsúton.
patyuka
@tivoli: "Nem kell itt mutogatni senkire. Mindegyik kivette a részét a közösből, jócskán. "

Valami nagy baj lehet annál - az ilyen-olyan eredőjét hadd ne nevezzem néven -, aki jelen nyavalyáinkra meg/feloldásképpen ekkora blődséget képes leírni!
Fradigege
Sokkal többet loptak? Meséljetek miket és hogyan? Sejtünk mi is sok mindent, de akkor ti is loptok ezek szerint. Ez nagyon Freud-i elszólás. A másik fele, úgy volt, hogy a fideszes fiúk elszámoltatnak. ahm... Érzem a túl buzgást, az akaratot, hogy minél előbb a gyurcsány lopására fény derüljön. Szerintem vizsgálja ki a gyurcsány a saját maga lopását, ahogyan azt a NAV. Merítgetik egymást a salakanyagba. Szólítsátok fel őket, hogy saját magukat vizsgálják ki! Bohóc banda! Ilyenkor úgy hiányoznak a lámpavas erdők.
mariaberta
Remek! Most azon versenyez a fidesz, hogy ki lopott többet? Nem kétséges, ki a nyertes, már ha csak Orbán gyarapodását nézzük.
Trabanttal, farmerrel kezdte, ma Cinege u. stadion Felcsúton, birtokok tömkelege, hogy a beosztottjairól ne is beszéljünk.
világlátó
Nap mint nap kell hallanom a szerkesztő riportert hallgatnom arról hogy hová lett az a 10 ezer milliárd Ft. amit a Medgyesi, Gyurcsány, Bajnai kormány tapsolt el. / Ekho Tv. /Gyakran átkapcsolok oda is, mert van néhány műsor, amit szívesen nézek, hallgatok.Nagyon bosszantó, hogy nincs erre meggyőző cáfolat. Pedig tudom, hogy lehet cáfolni. Mire is költöttük? Miután nincs olyan gazdaságunk amely export képes termékek sorát tudná létrehozni, nincs hozzá megfelelő piacunk sem, ezért a külső és a belső fizetésikötelezettségeinket hitelbő kellett fedezni. Ez sem volt 10 ezer milliárd, hanem csak 6 ezer milliárd. A többit nem vették igénybe. Ezt mint egyszerü ujságolvasó tudom. De azok akik felvették, miért nem cáfolnak, miért nem veszik igénybe a médiákat és adnak pontos, ellenőrizhető tájékoztatást. Miért engedik nyakló nélkül a durva, hazug rágalmazást? Ha pedig igaz, akkor arra kell tisztességes magyarázatot adni. Őszintén, pontos elszámolást adni, hogy véget lehessen vetni a durva rágalmazásnak.
Toby
@világlátó: Valamelyik témánál márleírtam, de más is ellenőritzheti a neten, 2010 augusztusában, vagy szeptemberében a palamenti vizsgálóbizottság azt állapította meg, hogy indokolt volt a hitelek felvétele és az erről készült jegyzőkönyvet fideszék is aláírták !
Most aljas, sunyi módon jönnek ezzel a mesével, mert azt hiszik, hogy mindenki sötét birka, mint a híveik ?
Volt, amit elqrtak a szocik, de 1989 óta egyetlen egy kormány sem volt, aki ne qrt volna el valamit !
Fideszék meg túl sokat qrnak el ! Nyilván értenek hozzá, azért...
Szimba
A fideszt a fidesz szerint a lopás alól felmenti, hogy valaki náluknál többet lopott.
Legjobb, beismerik, hogy lopnak.
Amúgy pedig, Gyurcsány és Bajnai már meglehetősen gazdag volt, amikor kormányoztak, nem ebből lett a vagyonuk, ellentétben orbánnal.
Nil
Bocs de akkor még lehetett élni
Bajnai pedig majdnem belebukott a libások mentésébe amit egy zöld szevezet okozott a libatöméses videójával
Talán ideje lenne abbahagyni a hazudozást
a fiataloknak meg üzenem hogy tisztességes politikus sehol nincs a világon
A különbség annyi hogy ki kevesebbet lop, ki többet
Ki hagyja a népet élni ki nem
Ennyi
gondolkodni kell, figyelni, és SAJÁT véleményt kialakítani még akkor is ha a nagy többség mást mond,
Anno lapos volt a Föld és a Nap keringett a Föld körül
1magyar
Óvoda szintű politizálás: "De a Pistike meg a csokimat vette el..."
Dr. Felipe
A fideSS, minden idők legaljasabb, rabló, maffiakurmánya de szerencsére már megindultak a lejtőn, már oszlásnak indultak. Borul a szaros kártyavár.
kamazuka
Azzal kérkedni,hogy a másik többet lopott,úgy hangzik,mintha megdícsért volna a tanítónéni,hogy a Pisti hülyébb nálam!
Boszi27
@Nil: Nagyon egyetértek veled. Engem ez bosszant a legjobban, hogy az oktatásban is az egyféle gondolkodást akarja megvalósítani kormányunk az egyféle "választható" tankönyvekkel. A pedagógus legfontosabb feladata a gondolkodás képességének a kialakítása,
fejlesztése. Ehhez pedig különböző véleményeket kell ütköztetni, szembeállítani egyiket a többivel, melyiknek mi az előnye, hátránya. Már csak azért is mert az ember sokszor kerül döntéshelyzetbe. Így lesz az embernek saját véleménye, mert szerintem ez nagyon fontos. Ehhez kapcsolódik még a közszolgálati média eröltetése.
nemjoezigy
Bőven elég volt már a sár dobálózásból nem gondolják? És ez szól mind a két oldalnak!
Mindkét oldalnak (jobb, bal) lehetősége lenne (lett volna már régen is), hogy egy listában felírnák, hogy szerintük mit tettek rosszul az ellenfeleik.
Miért nem tették meg?
Mert közös az érdekük. Váltógazdálkodásban gondolkodnak, elvégre ezt a fideszkdnp diktatúrát az mszpnek köszönhetjük.
Az ellenfeleikről mint fogalomról annyit, hogy csak a kommunikálásban ellenfelek, mert nem tesznek egymás ellen, pedig megtehették volna, hanem egymást próbálják felülmúlni)
És sajnos a parlamentben ülő még nem korrumpálódott ellenzék sem kényszeríti ki az elszámoltatást. (Tudom most volt egy próbálkozás, amire a fideszes reakció: propeller.hu/itthon/3026388-vedi-korrupciot-fidesz?all?utm_source=activity_20141128&utm_medium=email&utm_campaign=noreply#c1212982
mariaberta
Lehet, hogy sokat loptak, de sem Gyurcsány, sem Bajnai nem azon gazdagodott meg, hogy miniszterelnök lett. Gyurcsány a fizetését különböző szervezeteknek adta, Bajnai pedig 1 azaz egy forint fizetésért dolgozott.
Na és Orbán???
mariaberta
Elfelejtettem, hogy nekik még "nokiás doboz" sem kell: viszik kézben.
gulyasgyula
@nemjoezigy: Biztos sokat loptak ,azért nem kellenek most senkinek ..Ha igy folytatja Orbán V az ő sorsa is ez lessz ..
Desischado
Az agyam dobom el, ezen az érvelésen! Szóval Gyurcsányék többet loptak, akkor ez őket is feljogosítja arra, hogy szintén lopjanak?! Arról nem is beszélve, hogy ők fizetés nélkül dolgoztak, és vagyonos emberként mentek a Parlamentbe, ellentétben a csuti főrablóval! Amúgy meg a fideszhez képest akár ministránsfiúk is lehetnének! A mocskos paraziták, hogy nem sül ki a szemük!
laszlobihari
A "nokiás doboz"-ról már kiderült hogy hazugság, valami hülye lázálom volt csupán, a legtöbb bíróságra citált (cipelt) politikusokról pedig az hogyha nem is bűntelenek de nem követtek el bűncselekményt, legfeljebb szabálysértést vagy nem volt etikus a működésük. Nagyon kevés perben találtatott bűnösnek a korábbi kormányzás politikusa, legtöbb esetben ez csak lejáratást a politikai életből való kiszorítást segítette elő.
szaboria1
Milyen érdekes az érvelésük a felsoroltak közül eddig csak 2 embert ítéltek el véglegesen. Pedig már a bíróság is a kormány kezében van.
Senara
Gyurcsányra , Bajnaira lehet hivatkozni . Ők az ügyeletes mumusok , választást lehetett nyerni az öszödi beszéd emlegetéssel , libázással .
almosd
Ez már olyan unalmas propaganda, hogy már a saját agyukat mossák vele, ezért is nem jutnak előbbre ,ja, de, a lopásban .
mate03
@laszlobihari: Csak arra lennék kíváncsi,hogy mi lett a feljelentős Budaival az 1500-feljelentésből,hányat fogadott be az ügyészség? Hány elmarasztaló ítélet született? Hány vád volt alaptalan? Hány ügynél állapították meg hogy nem történt bűncselekmény?Budai urat terheli-e felelősség a hamis vádak miatt? Az ő ügyében mikor emel vádat az ügyészség?
1magyar
@mate03: Megrekedt, mert - gondolom - kiderült, hogy olyan a kapcsolat,hogy lábon lőnék magukat is.
kukac50
Ebben is téved a Fidesz! Ők lopnak többet Orbáni segítséggel!
Miklós Julianna
@mariaberta: úRAM iSTEN! mAGA TÉNYLEG ELHISZI HOGY 1 FORINTÉRT DOLGOZOTT!tÉNYLEG NAGYON BUTA!eGY OLYAN EMBER AKI HAGYTA HOGY EMBEREK HALJANAK MIATTA ÉHEN, ÉS ÖNGYILKOSOK LEGYENEK?AZ MAJD INGYEN, 1 FORINTÉRT DOLGOZIK?
magyarbakancs
Fidesz a korrupcióról: Gyurcsánybajnai sokkal többet lopott!
Téged mi a búbánatos franc jogosít fel,hogy te is lopjál?
magyarbakancs
@Miklós Julianna: Éhen senki nem halt.
Öngyilkos volt de azért mert nem tudta fizetni a felvett hitelét.
Öngyilkos is volt a Drága Fidesz alatt Veszprémben akitől elvették a nyugdíját .
Levágott lábú volt és munkaképesnek nyilvántartottak egy toló kocsis embert.
Gyurcsány úr nem a politikából gazdagodott mint a Hajrá Magyarok Hajrá Magyarország dumát hintó életében nem dolgozó egyén.
Gyurcsány úr fűzetését 15 család kapta meg.
Tudom biztosan.
Mocskos Fidesz
Rumcájsz
@magyarbakancs: Bakancsos Te most balra nyalsz nagyon az urazással..
Nem sokaltál be az elmúlnyócévtől?
Kúrcsány Úr így, Kúrcsány Úr úgy...

Meg van a probléma mindkét csapatban, olyan ez mint a birkák tábora...Ott is feltűnik néha egy fekete színű, majd lelkesen esztelenül követi a többi.
karma1
@Rumcájsz: Kerlek, ha lehet, ne piszkald magyarbakancsot, mert O elesetteket, ongyilkosokat , szegeny embereket gondoz, apol, szoval emberileg messze magasan all eleg sokunk folott, es mivel pont ilyen korokben mozog, ismeri is, hogy mikor, kitol jon adomany.

Vagyunk itt meg paran , akiknek Gyurcsany az "ur", es az a masik, az a csuti vezir, rablo, es akinek a nevet meg nagybetuvel sem erdemes kiirni...

Gyurcsany ur es Bajnai Gordon ur olyanok voltak, amilyenek, a parttarsaik tetteiert nem tartoznak felelosseggel, nem szarazdajkak Ok, hanem partvezetok. AMikor kellett, a megfelelo embert eltavolitottak a soraikbol. Nem igy a fideSS. Ahol nyilvanvaloan reszeg emberek lehetnek a parlamentben, asszonyvero maradhat polgarmester, plagizalo allamfo az orszag masodik embere, rogan csalhat a vagyonbevallassal, kosa veszi fel az ingazasi koltsegteritest, szijjarto nem tudja igazolni a nagyerteku villajanak az arat, satobbi... ott Gyurcsany es Bajnai urak csak kispalyasok lehetnek, vagy nyeretlen ketevesek...
Miklós Julianna
@magyarbakancs: uGYE NEM HISZI EL HOGY ÉN EZT BE IS VESZEM?nEM TANYASI HÜLYE VAGYOK ÉN !mÁS TERÜLETEN DOLGOZOM!éS VAN AKI EZT A HÜLYESÉGET BE VESZI???jJJJJJJJ!!!tÉNYLEG MAGA EGY KICSIT ... GONDOLJON AZT AMIT AKAR!!!
Sziszifusz
@Miklós Julianna: 10:41, 12:40
Miért kiabálsz ? Talán félsz ?
Miklós Julianna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Sziszifusz
@Miklós Julianna: Ezzel a reakcióddal tökéletesen jellemezted ,magad és azokat az agymosottakat akik
csak mondják, csak mondják és csak mondják... ! (zagyvalékaikat)
mariaberta
@Miklós Julianna: Ön túlságosan elfogult, csak az Orbán féle géniuszok a példaképei.
Remek emberek aki és akik emberek ezreit taszítja nyomorba. Tőlem nyugodtan imádhatja, én mégis az előzőnek hiszek. Amen.
Vasárnapiiskolás
@Miklós Julianna: Bocsánatot kérek, ha nem ittál, egyszerű hülye vagy:)))
perfekt
Ez a Fórum,ugye azért van,hogy emberek,véleményezhessék a cikkeket.Szerintem, a másik személyiségét,úgy lehet meggyőzni,vagy "lerombolni",ha véleményed igazságtartalma nem álmodozáson,hanem a valóságon alapul.@Miklós Julianna: mondanivalójából is lehet konkrétumokat olvasni,Gyurcsányról,és igazakat ír,azzal a módosításokkal,hogy milliárdos ez a volt funkcionárius.Legnagyobb bűne az mellett,hogy lopós,az ,hogy a változtatás lehetőségétől,megfosztotta a baloldalt,és annak népes táborát.Így egy semmitől vissza nem riadó párt--szétrongyolja az országot--és ez nem a félig pohár esete.Az pedig egyszerűen a tragédia,hogy a Fidesz, az által véli mentesnek magát a lopás alól,hogy a másik többet lopott.!!!??És hogy még nincs háború az annak köszönhető,hogy jut is ,marad is elvén jól él a baloldali politikus sereg is----csak hát az éléskamra kulcs a Fidesznél van.
bencemacska
@világlátó: Gondolod, hogy a Magyar Nemzet, M. Hírlap, Hír TV, Echo TV stb lehozza a cáfolatot??? Néha mondják a Klub rádióban, de ki hallja? Pest megyében már nagyon jó rádió, és nagyon jó időjárás kell, hogy az ember értsen is valamit belőle!
bencemacska
@mate03: Nagy hangzavarral, rabszíjon vezetgetéssel megcsinálják a parádét, a rendőrség nyomoz, újra nyomoz, az ügyészség vádat emel bizonyíték nélkül is egyes esetekben, néha akad bíró, aki kreál ítéletet, de a végén el lehet jutni Strasbourgba, ahol "véget vetnek a dalnak"!
Csak ehhez pár év kitartás kell! És megfelelő háttér és idegrendszer!!!
evacica
Hát egy biztos a fidesz két dologban felülmúlhatatlan a pofátlanságban és a vetélytárs tökéletes lejáratásában az az a karakter gyilkosságban! Ezt márt egyetemen kéne tanítani! Itt van pl ez a Hunvald ügy Hunvald a végén egy évet kapott, mert valakinek EGY szobával nagyobb lakást utaltak ki, mint ami megillette volna! Kíváncsi lennék, hogy Rogán hány évet kapna, ha nem fideszes politikus lenne, aki úgy játssza át az ötödik kerületi ingatlanokat áron alul a haveroknak, mintha a sajtját osztogatná! De ott van a szerencsétlen Terézvárosi volt polgármester Verók, aki bele is halt a jelenlegi fideszes vezetés ingatlan hadjáratába, pedig ott nem a haveroknak játszották át a nép vagyonát!
Boszi27
@Miklós Julianna: Nézzen utána dolgoknak, mielőtt hülyeségeket írogat! Bajnai ellen több bírósági eljárás folyt, nézze meg az ítéleteket! Csak azért nem linkelem be, hogy megtanuljon keresni a neten. 1 Ft- volt a fizetése és 2009. április 16 – 2010. május 29. között irányította Magyarország ügyeit. 1 évig vállalta hogy ez idő alatt a csőd veszélyt elhárítja. Nem akarta bebetonozni magát a bársonyszékbe. Gondolom Gy. F.-ről is csak azt öszödi beszéd maradt meg önben, amiről fogalma sincs mi a tartalma. Javaslom hallgassa meg. Egyiküknek sem lettek földjei, dohány-boltjai, semmilyen gigantikus beruházása saját célra. Ha bármi igaz lenne ezekből a vádakból, már rég a sitten volnának. A sukoró ügyet sem bírták Gy. F.-re rákenni, kiderült még jó is lett volna, ha megvalósul az itteni kaszinó-beruházás.
Boszi27
@Miklós Julianna: Tipikus esete annak, mikor a régi, hagyományos fekete negró fényt visz az éjszakába.
Boszi27
@mariaberta: Betanulta a CÖF-nél , Bencsiket olvas, és L Simontól tudja, miért nem jó nekünk a napenergia ! :)
világlátó
@Miklós Julianna: Azt gondolom, Ön az édesanyja nevével vagdalkozik itt. Ön T. Úram! provokál. Ha azért teszi, hogy előcsalogassa a tényeket, adatokat, számokat, akkor talán még nem is sértődünk meg a lehülyézésért. Itt csak néhányan képesek arra hogy pontos adatokkal támasszák alá vagy cáfolják a felvetéseket. Tisztelet érte, ők bizonyára munkájuk , lehetőségeik révén hozzájutnak ezekhez. Várom én is ezeket a kommenteket, mert ezekkel jutunk előrébb, nem pedig a sértegetésekkel. De azért mi is tudunk hasonló kiszólásokat tenni. Én például, amikor nem jut eszembe semmi , amivel beszélgető partneremet , aki csak sérteget , le akarom rázni, azt mondom, A szocialisták hülyék, a fidesz viszont aljas. No de ettől nem leszünk sem vitaképesek, sem okosabbak. Hogy kik , mikor mennyit loptak és hazudtak, az már szinte mindegy már. Visszafizetni nem tud senki semmit. El lehet venni a kastélyokat, igény feletti lakásokat, nyaralókat, villákat, fel lehet kutatni svájci bankbetéteket, de mit kezdjünk az ingatlanokkal? Kinek adjuk el és mennyiért? Talán a száműzetés intézményét kellene visszahozni újra. Hogy nem maradna felső tízezer? Hogy mennyire sajnálom őket. Valahogy eddig is elvoltunk legújabb milliárdosunk nélkül. Meg a TOP lista néhány tucat tagja nélkül. Ez az egész ki mennyit lopott kérdés már csak a médiákon belül folyó olyan hanglemez, amelyen fennakadt a tű. Hogy melyik média eszköz mennyit sulykolja az ellopott milliárdokat ez attól függ meddig lebegtetik az ügyészségek a vádemeléshez szükséges dokumentumokat. Úgylátszik nem jön össze a szükséges bizonyíték. Lehet itt rágalmazni, bár ennek is gátat kellene már szabni, mert büntetlenül meghurcolni embereket talán még sem szabadna már.Ha a kormánypártok célja a kétségek fenntartása, a bizalom teljes elvonása politikai ellenfeleiktől, a folyamatos bűnözőként beállításuk, akkor az baj. Nekünk ! Előre kell vinni az országot, okos gazdasággal, jó bel-és külpolitikával, szociális érzékenységgel.Folytatnám, ha szabad.
Mobil123
@Miklós Julianna: Milyen jogon hülyézel le te itt bárkit is?? !!! Idecsámpázol és nem a cikkhez szólsz hanem lehülyézed a kommentelőket. Mindenkinek meg van a maga reagálása a hírekhez, és a sötét vezíredről , a jelen hatalomról , a "politikai" elitről! Csodás példakép vagy a 6 éves gyerekednek!! Ritka tapló vagy!! Minden itt jelen lévő hozzászólónak meg van a gerince és egyenes!!! Ha valaki röhejes az te vagy az alpári szövegeddel!!
világlátó
Azzal, hogy a rendszerváltás óta ilyen módon szabadúlt el a szabadrablás, amit eredeti tőkefelhalmozásnak neveznek egyesek, nem váltunk Európa kedvenceivé.
Kormányaink sem vívtak ki osztatlan elismerést sem itthon, sem külföldön. Mindegyiknek voltak jó szándékú elképzelései, de ezeket beárnyékolta sok nemkivánatos jelenség , amitől már nem is esett jól a poltikai gesztus a korábban jogaikban, egzisztenciájában sértett rétegeknek. A kárpótlás például. Vagya jól működő termelőszövetkezetek felszámolása és ennek következményeként az új feudális nagybirtokrendszer restaurálása. Az ipar teljes felszámolása, az energia szektor, a vízbázisok értékesítése és így tovább. A szocialisták térnyerésüket és az ellenzék torkos harácsolását látva, maga is hozzáfogott a saját gazdasági bázisa kiépítéséhez. Emlékezzünk csak a parlamenti képviselő dicstelen, eredménytelen szereplésére. A lopás tárgyán két kezet talált. Az egyik baloldali, a másik jobboldali volt. Ekkortól datálódik a mondás, piszkos kéz, piszkos kezet mos. Gondoljunk vissza az olajügyekre. Mi történt? Semmi. Mindkét fél ott lopott vonatszerelvény mennyiségű olajat ahol csak tudott. Kik voltak, mennyit loptak, mi történt a rendőrségi, ügyészségi, parlamenti vizsgálatokkal? Semmi. Ez így folyik már 25 éve. Miközben mi itt, tudatlanok sértegetjük egymást azzal hogy kinek a bűnözője lopott többet? Kedves Miklós Julianna ! Hátrább az agarakkal ! Hogy ki itt a hülye, a röhejes és a gerinctelen azt sem Ön sem én nem tudjuk . Ön is , én is csak felfelé mutogathatnánk. Ön ezt meg is teszi, mint látjuk, csak kissé kancsal módon. Én csak magam körül tudok értetlenül nézelődni, mert mi voltunk és vagyunk a választópolgárok. A politikai pártok megvezetettjei, a naív, hiszékeny polgárok. Legalább most nézzünk magunkba. Ön is.! Kikre bíztuk az országot? Ha Ön még mindig úgy gondolja hogy Orbán kormánya az üdvözítő és mindenki más, aki előtte volt bűnöző kormány volt, hát csak meneteljen békével az Andrássy úton.
Miklós Julianna
@mariaberta:Nem azt írtam hogy, a Fidesz ilyen vagy olyan, hanem a régi Gyurcsány féle dolgokról írtam. Akkor lettem volna elfogult, ha a Fideszt itt oldalakon keresztül dicsőitettem volna! Még róluk nem is írtam!
vukkocska
Lehet, hogy valaki már írta, attól elnézést kérek, de mindjárt kezdődik az X faktor, és azt fogom nézni :) Ha Gyurcsány és Bajnai lopott, és annyit lopott, vajon miért nincsenek rács mögött? Vagy akkor most a Fidesz bűnpártolást követ el, mint az amerikai diplomáciai vezető? :) Bár annyit lopna a Fidesz, amit ez a két ember. Mert azt egyetlen pillanatra sem tudták bizonyítani, hogy korruptak lettek volna, vagy loptak volna. Ha annyit, akkor nem lenne üres a kassza, meg nem lennének Amerikából kitiltások.
Toby
Tolmácsot kérek !

Az Orbán család vagyonosodását vizsgáló parlamenti bizottság adata szerint: a felcsúti vízelvezetésre adott 2,7 milliárdos állami támogatás az abban az évben a költségvetésből hasonló célra fordított céltámogatási keret 90, azaz kilencven százaléka volt! A bizottság jelentésében olvasható ez is: „A támogatás, a vízjogi engedélyt kiadó Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság álláspontja szerint, szakmailag indokolatlan, az Állami Számvevőszék utólagos vizsgálata szerint pedig pénzügyileg erősen túlméretezett volt.”22

S hogy teljes legyen a kép: „Az Orbán-kabinet ugyanakkor 38 önkormányzat hasonló kérelmének elutasítását javasolta, köztük olyan területekét, ahol az árvíz hatalmas károkat okozott. 2001 márciusában árvíz sújtotta beregi települések, Csaroda, Jánd és a többiek hiába kértek, egyetlen fillért sem kaptak belterületi vízelvezetésre. A víz az emlékezetes év tavaszán abban a térségben több ezer házat sodort el.”23

Csupán a kormányfői lokálpatriotizmus kóros túltengéséről lenne szó?

Dehogy! „Ebből a támogatásból vásároltak meg 2001. december 11-én [tehát még azon a napon, amelyiken az Országgyűlés megszavazta a pénzt – D. J.] Felcsút határában egy három hektárt valamivel meghaladó, 84,47 AK értékű földterületet a beruházáshoz tartozó záportározó céljára, mégpedig annak a két nővérnek az egyikétől, akiktől Bognár eredetileg vásárolta a Lévai Anikónak olcsón továbbadott földet. A vételár 10 millió Ft, azaz 118 385 Ft/AK, ami hétszerese az akkori felcsúti átlagos földárnak és tizenötszöröse annak a vételárnak (7864 Ft/AK), amennyiért másfél hónappal korábban Lévai Anikó vásárolta meg Bognár Sándortól az említett földterületet.”24 Ezek szerint a Magyar Köztársaság állami költségvetéséből (önkormányzati áttétellel) történt túlfizetéssel kompenzálták a kormányfő családjának potom áron nyélbe ütött földvásárlását!
(Debreceni József: Az Orbán-család és a közhatalom viszonya )

Egy tolmács-brigádot kérek !
silber13
@Miklós Julianna: Honnan szalajtottak te giganticus primitivus?:-))) Sziveskedj fékezni magadat, mert ez a bunkó stilus errefelé nem nyerő. Mellesleg ismereteid a papucsállatka ismeretével vetekszik. Ergo ne próbáld osztani az észt, inkább takarlúékoskodj vele, mert lásd, az agyrágó bogaraidat - kellő ellelem híján - már a kihalás veszélye fenyegeti.
Szimba
@Miklós Julianna: Kapcsold már ki a Caps Lock-t - ha tudod mi az - mi ismerjük a kisbetűket is. Jaj, bocs, lehet, hogy te nem? Vagy valaki benyomta a szgépeden és nem találod, hol van? Hozzászólásaidból következtetve még ez is lehet.
soljanka
@Miklós Julianna: "Hál Istennek vannak még értelmes emberek is az országba"

Hálisten még vannak. :)
Boszi27
@Miklós Julianna: Pl azt gondolom, hogy a hülyeség nem életmód vagy foglalkozásfüggő, lehet, aki "tanyasi paraszt" tájékozottabb, intelligensebb, mint azok akik idefirkálgatnak néha logikátlan zagyvaságokat. Tiszteletem. :)
Boszi27
@mariaberta: Bocsika azt hiszem a mai 17.12 órai hsz-om nem egészen egyértelmű: Neked írtam, de M. Juliannáról. :)
mate03
@Miklós Julianna: Nem tanyasi! Csak egy Rákóczi téri ribi!
JAJMÁR
A korrupció csúcsra ért, de innen önként lemenni nem akar. Mi legyen hát, mert a politikai elint egymásra mutogatása nem oldja meg, de így sem maradhat. Mondhatjuk, hogy tegyék vissza mind amit így szereztek, de éppen ezért mutogatnak egymásra, mert senki sem akarja elveszíteni amit szerzett. "Róka fogta csuka csuka fogta róka", ráadásul ezt a helyzetet a jelenlegi kormány - mert ő erősebben harap - még tovább feszíti.
Ez aztán egy különleges furcsa eset, csak az a baj, hogy velünk esett ! Ezt már mindenki tudja, de hogy szabaduljunk meg a rókától is meg a csukától is?
Nem látom a megoldást.

Ráadásul "meghalt Mátyás, oda az igazság" :(
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: És nem kicsit!!! Lopott doktori nélkül megállapítottam:)))
magyarbakancs
@Rumcájsz: Semerre nem nyalok csak ha valaki hozásszol legyen tájékozott és elfogulatlan.
Minden pártot utálok.
Utálom a melldöngető Magyarkodást utálom a szociális demagógiát.
magyarbakancs
@Miklós Julianna: Járj utána és legyél tájékozott ne a politikai ellenszenved vezéreljen.
Mert amint látom jobb oldali honfitársaim előszeretettel beszélnek és Gyurcsányosnak nap mint nap.
Valamilyen felsőbbrendűség vezérelve néztek le más embereket.
Mint valamilyen fél istenként járkálnak a Fideszes hölgyek ,urak a föld felett másfél méterrel.
Miklós Julianna
@magyarbakancs: Majd ha a FIDESZRŐL kel írnom akkor meg írom a véleményemet. De ez még a jövő!Én nem vagyok se jobb, se bal oldali, de a Gyurcsány bandát nagyon utáltam, a Lendvai Ildikóval együtt. Nem csináltak mást, csak rombolták szét az országot, A Fidesz az legaláb próbál valamit tenni. Szerintem ugy nem lehet előra haladni,, hogy el indulunk egy úton, és azután egész másfelé megyünk. Sajnos az Unió ki akarja játszani Magyarország szuverenitását.Most Amerika be dobta ez a nesze nektek semmit, amire már várt egy maroknyi ellenzék, A páva tánc amiről írtok , én ugy gondolom hogy, nem baj az ha szét néz a miniszterünk és a l olcsóbb megoldást keresi, az üzleti élet az mindig is ilyen volt .Amióta beléptünk az Unióba, azóta van ennyi baj, munka nélküliség, és még sok más baj amit, hozott ez a rossz lépés!Mindig voltak élet képes emberek, és olyan ok akik nem tudtak, nem akartak változtatni saját maguk életén.Nem is tudom nagyon sajnálni Őket, tisztelet azoknak akik betegek és nincs segítség mellettük, Én amikor szavazni mentem, akkor elhatároztam hogyha a FIDESZ fog olyan dolgokat csinálni, ami nem helyes akkor Őket fogom elítélni a tetteikért, és nem szavazok rájuk többet. Bizonyítékok nélkül nem fogok senkit meg vádolni!
silber13
@Miklós Julianna: Júlia kedves! Úgy látom az igekötők esküdt ellenségeid!:-))))) A többit nem is modom! Egyébként mit gondolsz. Ha anno nem lépünk be az UNIO-ba, ma hol tartanánk? Bizonnyal több kilométerrel a béka sebgge alatt.. Mehetnénk veled egyött a mezőre legelni! Minden bajokat onnan eredeztetsz? Öreg hiba. De azért a csúti szirti vizilovad ( gyengébbek kedvéért a debella Belisariusod) tartja mindkét markát, ha Brüsszelből pénzlehívás lehetséges!
dr. prédikátor
@Miklós Julianna: te szerencsétlen szellemi agykárosult!!!Nem tudom hány éves vagy , de nem is érdekel,Ide jössz néha amikor küldenek és megpróbálod itt előadni a fütyi-sz mantrádat!!!Ha lennél szível bármilyen csekély bizonyítékot felvonultatni a Gyurcsány és Bajnai ellen???Mert eddig csak dobálóztál itt a nagy szavakkal, de semmi konkrétum!!!Tipikus fütyi-sz módi.Kár hogy a Rákoczi tér mint olyan megszünt.!!!
dr. prédikátor
A fütyisz jelszava:::" amit ma ellophatsz ne halaszd holnapra!!!"
Miklós Julianna
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
@Miklós Julianna: te gerinctelen féreg !! válaszolnék neked de nem teszem, te arra sem vagy méltó hogy leköpjelek!!!Látom elég " müvelt" vagy!!!
Toby
@Miklós Julianna: "A Fidesz az legaláb próbál valamit tenni. Szerintem ugy nem lehet előra haladni,, hogy el indulunk egy úton, és azután egész másfelé megyünk. "

Köszönjük - Emese !

Amit a fidesz "próbál "tenni az nyílt lopás és rablás, hűtlen kezelés - fényes napal !

Az ország zöme legatyásítva, mert ha valaki csóró, akkor első dolga nem a kormányt ellenőrizni ! Ez ennek a lényege ! Meg a húgyért-szarért közmunka, miközben a csókos cégek akkor is nyernek a pályzatokon, ha nem is indulnak !

Szóval úgy nem lehet elindulni, hogy elindulunk az úton, aztán másfelé megyünk ! Oda kell meni a Lendvay utcai koszfészekbe és előadni ezt !
Ugyanis 2010-ben nem az illiberális elmebeteg ötleteivel nyert a fidesz, nem a kialakult közgépes pénzmosással, nem a határon túliaknak szórt - alaptalan ! - nyugdíjosztogatással a hazai adózók pénzéből, nem volt szó a MANYUP-pénz pofátlan és aljas elzsarolásáról, nem volt szó a "leszólok a piros telefonon és neked annyi" stílusú közigazgatásról, az igazságszolgáltatás befolyásolásáról, a bírák megfélemlítési kísérleteiről, az Alkotmánybíróság fideszes pártkatonákkal való kidekorálásáról, a visszaható hatályú törvénykezésről, az egészségügy padlóra küldéséről, a gyermekétkezetés és ellátás lenullázásáról, a hivatalos statisztikai adatok qrmányérdek szerinti manipulálásáról, a a "közszolgálati" csatornák szűk érdekcsoportnak kedvező pénzmosodai alkalmazásáról, a hírhamisításokról, hírmanipiulációkról, "stadion projektekről" csak azért, hogy a csókos cégek közpénz milliárdolkhoz jussanak, holott másra jóval nagyobb szükség van gengszterországban !

Oda kell menni a Lendvayba és nyalogatni a kapucsengőt, bizotsan kidobnak neked néhány garas közpénzt e kedvességedért !

Szégyelld magad, egy utolsó, aljas bűnpártoló vagy, olyan, mint a gazdáid !
Macskaszem
@Miklós Julianna: te tényleg nem vagy sem jobboldali, sem baloldali, leginkább a sötét oldalhoz tartozol. Világít a negró a szádban gyökér!!!
Miklós Julianna
@soljanka: tudom hogy, vannak értelmes emberek, az a sok 1/3 ad! Hát ez tényleg sok!!!
silber13
@Miklós Julianna: " Maul halten,und laufen weiter!"
Grafix69
@Miklós Julianna: Vak vagy Juliska mint a denevér, de volt itt annak idején egy ilyen elszámoltatási biztos aki közben átnyergelt dinnye kóstolónak mert szegény a több mint 1000 korrupciós ügy amit kezelgetett mind elbukott a bizonyíték hiányában. Szegény Hagyó Miklóst sem sikerült elítélni hat év alatt , persze mindenki tudja ,hogy egy korrupt senkiházi éppen MSZP színeiben lopikázott és ebbe is bukott bele a szocialista párt 2010 ben. Bajnai ellen nem sikerült semmit elérni mert minden bíróságon tisztázta magát. A Gyurcsányról is megvan a véleményem de nem a mostani ügyei miatt , így a Sukoró projectet sem sikerült rá mosni a Fidesznek. Azért ha látod ,hogy mit műveltek a Fideszesek ebben az 5 évben akkor tudnod kell , hogy pl 3000 milliárd forint nem fér bele egy nokiás dobozba és mégis eltünt, ráadásul zsarolással mert aki nem mondott le róla annak nem garantálták az amúgy is nemlétező nyugdíjat. Szóval Juliska elöb gondolkodni kell aztán írogatni.
silber13
@Grafix69: Julcsától olyat, mint amit írtál az utolsó mondatodban, ne is kérj, mert Juliska a szellemi Csuzima, vagy Königrätz állapotában leledzik, értelmi szintje vetekedik egy Ichtyosauruséval.
Grafix69
@silber13: Szerintem csak elvan vakulva .
silber13
@Grafix69: Mitől, vagy kitől vakult el? Azt írta, egyik pártnak sem szimpatizánsa, nem tagja, mégis at körmölte, hogy ha a fityisz így meg űgy, akkor LEGKÖZRLEBB nem fog rájuk szavazni. Erre mondtam: ehem! Szóval mégis!
Grafix69
@silber13: Hát lehet azt írta de te is látod ,hogy narancs fan . Elvakultak ezek ,akkora bukta lesz Magyarországon nemsokára ,hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent ha csak a tizede kiderül amit ezek csináltak. Magyarországnak lőttek ha valaki ezeket nem rakja a börtönbe.
bencemacska
@silber13: ma, 16:14

Kár a klaviatúrát koptatni!
Még jó, hogy nagy betűkkel ír, jobban látni, mit kell átugrani
karma1
@magyarbakancs: Dragam, nemcsak azert szoltam melletted, mert megerdemled, hanem azert is, mert ezen az oldalon NEM arrol kene szolni a tortenetnek, hogy egymasnak essunk - ami egyebkent a vezir akarata szerint valo volna!-, hanem hogy a cikkben emlitett problemakkal foglalkozzunk.

Legyen szep ejszakad, remelem, nincsenek tul nagy fajdalmaid, dec.4-e nemsokara itt van!...:o)))
magyarbakancs
@Miklós Julianna: Én sem szeretem semelyik pártot .
Egy világnézetem van ez emberség.
Köszönöm sorait megtisztelővolt olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.