Nagyon úgy fest, hogy az Orbán-Simicska háború csak tovább élezte a Fideszben lévő belső ellentéteket.

A válság súlyosságát jelzi, hogy ismert jobboldali újságírók egyre határozottabban és ingerültebben bírálják a Fideszt és a kormányt is. Legutóbb a tatai polgári esték csütörtöki rendezvényén, melyről az Index készített riportot.

"Ha még egyszer valamelyik kampánystratéga kitalálja, hogy reggeltől estig azt kell szajkózni, hogy keményen dolgozó kisember, akkor bemegyek, és mindenkit felpofozok. Már égett a bőr a pofámról, jöttek a fideszes politikusok, és ezt ismételgették. Olyanok voltunk, mint a kretének."

Ezt Bayer Zsolt mondta, aki rövid időn belül már másodjára kritizálja keményen nagy nyilvánosság előtt pártját. Mikor a közönségből valaki megkérdezte, hogy mi történt a Fidesz kommunikációjával, mert az utóbbi időben mintha nem működne olyan fényesen, Bayer azzal kezdte, hogy a kommunikáció csak egy probléma a Fidesszel mostanában: elhibázott intézkedések, átgondolatlan törvényjavaslatok, hülye viselkedések sem segítik mostanában a Fidesz népszerűségét.

Arról is beszélt, hogy őt nem szokták kérdezni nagy döntések előtt, de ha megtették volna, szóba sem hozza az internetadó ötletét, mert azzal sikerült az utcára vinni egy hatalmas heterogén tömeget a kormány ellen:

"Megajándékoztuk az ellenzékünket egy olyan közösségi élménnyel, amiben nagyon régen nem volt részük, újra el tudták hinni magukat."

Bár szíve szerint támogatná a vasárnapi zárva tartást, de:

"ha már a világ összes létező konfliktusát magunkra borítottuk, akkor 526-nak még bevállaljunk egy ilyet is? Azt mondtam volna, hagyjuk a francba".

Bayer szerint − ahogy egy korábbi írásában megfogalmazta − a lélek hiányzik a Fideszből mostanában.

144 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Menekül a patkány a süllyedő hajóról !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Menekül a patkány a süllyedő hajóról !
eszegfu
@nyanya001: Na nem csak "ugy", sunnyogva, hanem "nagypofával". Talán lassanként saját magukat igy "emésztik" fel, mert ugy tünik az ellenzék ehhez gyenge.
nezelodo
Vonuljon oda, ahol kiadták az autója rendszámát, de nehogy visszajöjjön!
Anna Mária
Ugyan már, ócska hiszti.
Bayer nem számolt áldásos tevékenységének következményeivel, csak ész nélkül írta-írta a förmedvényeit és nem foglalkozott azzal, mi folyik valójában a pártjában.
Ő, a régi haver sem vette a bátorságot, hogy szóljon Orbánnak: hé, öreg, meg vagy te huzatva, sőt, mindannyian meg vagyunk huzatva!
magyarbakancs
@Anna Mária: Minden korszagban a Magyar történelem során akadt olyan egyén ,ki bele kakált abba a tálba amiből evett.
Nem volt ez miatt elszámoltatva ,és ezért tart ott erkölcsileg az ország ahol van.
Anna Mária
@magyarbakancs: Bayer majd átvonul a kurucinfóra, oszt jónapot! :)
magyarbakancs
@Anna Mária: Megvan rá az esély mert náci(sváb).
"nem minden német náci de minden náci német."
Anna Mária
@magyarbakancs: Bayer származása sem fontos.
És nem, nem minden náci német.
magyarbakancs
@Anna Mária: Fontos a származása.
Én is sváb vagyok és szégyellem az ilyen mocsadék van köztünk.
Sváb nem köpönyeg forgató.
Anna Mária
@magyarbakancs: Akkor - neked - tényleg fontos lehet.
papa.49
@magyarbakancs: Lehet hogy ,,ál sváb,,???
karma1
Na, kivancsi vagyok, ki ad ezutan barmilyen megbizast is a zso'tinak, merthogy rendesen exponalta magat a fideSS oldalan, ... Most mar barmit is mond barkinek az oldalan, hiteltelen, konnyu es remenytelen eset lesz...

Azzal az erovel, amivel kirohant mindenki ellen, gyurcsanyozott, bajnaizott ha kellett, ha nem, igazan levethette volna a loszemuveget a fejirol, es megmondhatta volna a testi-lelki jobaratjanak, a csuti torpenek, hogy nem errol volt szo, amikor az 5-os szamu parttagkonyvet kezhez vette...

Az ujsagirok felelossege oda-vissza muxik, ha csak egyiranyba tud frocsogni, ahogy ezidaig tette, akkor csak egy szabadszaju, kielegitetlen, frusztralt, fizetett ragalmazo a fideSS oldalan, semmi tobb... Igy meg nem kar erte...
Hellcat
A legbeszaribb patkányok menekülnek elsőként a süllyedő hajóról...Ezzel legjobban csak magát minősíti.
dömdödöm
"A lélek hiányzik a fideszből mostanában "
Sosem volt benne ! Amihez értenek de nem kell ? Buzgómócsingság ,kapkodás , makacsság , ellenségkép ,
münchausen szindróma , győlöletkeltő beszédek ,a nép megrendszabályozása . :-((((((((
Strong
Teljesen érthető, és racionális a helyzet. ...ez a vég kezdete...

Ugyanis a "kedves" választópolgárok (kissé nehéz felfogással) de kezdik észrevenni, hogy a Kormány-kommunikációhoz képest eltérő az igazság. (az újságírónak egyre kellemetlenebb a nyilvánvaló hazudozás)
Nagyjából kifújt az is, hogy visszamutogatnak a szocikra.

Azt gondolom, hogy a Fidesz az SzDSz - útjára lépett. Láthattuk "tündöklésüket" - és láthatjuk bukásukat. (az elmúlt időszakban 9 helyközi választást bukott el a fidesz)

Megoldás: Takarodjon az összes politikus (MINDENKI) a csudába. - és kifelé menet adja le az összes ellopott pénzünket.
Aztán jöjjön egy normális kormány (ami nem a jobbik) és tegye rendbe az országot...
Hol vagytok Deákok, Kossuthok, Széchenyik??? HELP!!!
soljanka
Úgyis elég radikális. Most majd a Jobbikot dicsőíti.
Neki mindegy, kinek a seggétől lesz szaros a nyelve, nekem is, mert eddig sem olvastam.
És már kerek is a világ :)
szaboria1
Zsótika pedig milyen büszke az 5. pártag könyvvére. Mi lesz vele ezután?
Hellcat
Nem lennék meglepődve ha a sok senkiházi most szépen átpártolna a fideszből a jobbikba...
eugen4402
"Olyanok voltunk, mint a kretének."
Nem kell szerénykedni kedves Zsolt, nem csak olyanok, hanem kifejezetten azok voltak, sőt a kreténség minősített esete, a nagyarcú, gátlástalan tolvajság is jellemezte az Önök csapatát. Simicska elvitte a szakképzett kirakatrendezőket, akik éveken keresztül a Fidesz eladható arcát rakta a kirakatba.
m.macskosz
@Hellcat: @nyanya001: Kicsit szégyellem magam, de én szóóóóóóóóóóóóóótam:
a legnagyobb seggnyalók árulják el legelőször Orbánt. Mocskos dolog, jellemtelen tetvek tempója. Az ilyeneket jobban megvetem, mint ...nincs hasonlatom. No, és még ez csak a kezdet! Majd jönnek, akik belülről bomlasztottak, akik már akkor is megmondták, ők figyelmeztettek...Patkány banda, nincs értelme meditálni rajta, melyikük az aljasabb tetű.
karma1
@szaboria1: Zsotival vagy a parttagkonyvvel?
eszegfu
@eugen4402: Azt gondolom, hogy nem csak mult időben, hanem a jelenidőben is ilyenek!
Hellcat
@m.macskosz: Majd figyeld meg, feljebb már írtam is, sok fideszes meg átmegy a jobbikba...vagy legalább mepróbál. Mind1 nekik...gerinctelen szarjankók...csak a tűzhöz legyenek közel.
Aki Én
Hagyjuk már ezt ,,fidesz kommunikációt". Mindig is szar volt, csak egy bizonyos rétegre hatott. A kommunikáció csak a hazugságok enyhe eltolásához elegendő. Az emberek a saját bőrökön érzik milyen egy kormányzás. Csak ideig óráig lehet a szart jónak hazudni. Nem attól jó egy kormányzás vagy egy kormányfő, hogy annak hazudjuk.
Ma meg aztán végképp mindegy, hogy egy régen hitelét vesztett párt, vagy kormány mit hazudik össze. Gyakorlatilag szépen lassan, de biztosan összeállt az őszödi beszéd 2.0. Annyi a különbség, hogy ezek még ma is csak terelnek, tagadnak és másra mutogatnak teljesen elmebeteg és szánalmas módon. Suttyók még a hazudozáshoz is. Intelligencia nélkül, pusztán erőből és hazugságból nem működnek a dolgok örökké. Szerintem már tök mindegy mit mondanak. Talán picit felgyorsulni látszanak a dolgok.
szaboria1
@karma1: A büszke 5. helyről, vajon hol lehet ez után. Hacsak nem alapít egy új pártot.
m.macskosz
@Hellcat: Bevallom, én egy kicsit csodálkoztam, hogy @még csak most: kezdtek a patkányok menekülni a süllyedő hajóról. Mostanság mintha itt, a Propelleren is megcsappant volna a bigott fideszes tábor...:) Bár ezek épp olyanok, mint bayerzsolt: ide-oda ingadoznak, hátha mégis leesik valami...
eugen4402
@eszegfu: Köszönöm a javítást, a múltidőt a Bayer-idézet miatt vettem át, de természetesen a jelenre is érvényes a véleményem. Ha nagyon belegondolok, a Fidesz-kirakatba ma már senki se tudna igazán vonzó árukat pakolni...
m.macskosz
@szaboria1: Van elég köpönyegforgató tetű, akár még pártja is lehet...
Na, de ki finanszírozná? Saját vagyona nem sok van, hisz' állítólag fűnek-fának tartozik...
Hellcat
@m.macskosz: Bizony...mindig annak szurkolnak aki nyerésre áll...Innen meg azért tűnnek el a fidesznyik kommentek mert már alig van olyan hír ahol fröcsögni tudnának :D
világlátó
Aki eddig figyelte Bayer tevékenységét,kialakíthatta a véleményét.Az 5-ös számú fidesz tagsági igazolvány tulajdonosa totális elkötelezettje a fidesznek, Nem ez a baj. A probléma az, hogy most igazi gerinces, jellemes egyéniségként kihátrál onnan és besorol az új kaméleon színeket felvevő jobbikba és - miután elv társai vannak ott,hamar kibontakoztatja megújított méreg cseppjeit hiszékeny, tudatlan társadalmi rétegek számára és a békemenet helyett méregmeneteket szervez majd a gazda nélkül maradt Fricz és Csizmadia urak közreműködésével.A munka nélkül élősködők és a pénzpolitikánkat csűrő-csavaró izraeli pénzemberek hazai talpnyalói ellen - mert hát kik is az ország ellenségei?
A keményen dolgozó kisember? Igen 1990 -ig voltunk sok milliónyian keményen dolgozó kisemberek.Szinte mind azok voltunk, Kádárostól, kormányostól, közigazgatási tanácsosoktól, gyárigazgatóstól, Tsz.elnököstől.A jövedelem és vagyoni különbségek persze akkor is voltak, de ugye azt nem hiheti senki, hogy ember és ember között nem lehet sok tízszeres, százszoros értékkülönbség.A korai kapitalizmus eredeti tőkefelhalmozásának időszakában - egykor - talán volt erre példa, de nálunk az elmúlt 25 év alatt ezt felülmúlták egyesek.A keményen dolgozó kisember építette fel az országot, mindent. Nem sorolom.
Mára csak a természeti értékeink, a föld, a vizeink , az ember alkotta városaink, falvaink maradtak.A keményen dolgozó kisemberek ma nyugdíjban vannak, aki még nem az külföldön, vagy itthon a multik futószalagjai mellett, vagy az utcán.Rogán és Orbán már elfelejtette, honnan származnak. Bayer, Habony, Lánczi , G.Fodor és a többi méregkeverő kommunikációs maszlagját olvassák fel nekünk óránként. A politika a pillanatok művészete, állítja ez az agyament, de éppen ők nevesítik a pillanatokat. A perspektívátlan politikai kapkodások végterméke minden szlogenjük.De még mindig beveszi a fidesz szavazó tábor.
A jobbik pedig a fal mellett nyomul. A fideszből átlopakodókkal győzni fog. Vigyázat!
karma1
@papa.49: @Anna Mária: @magyarbakancs: Bayer valoban svab szarmazasu, de a svabok osztrakok eredetileg, nem nemetek, de Hitler is osztrak szarmazasu, noha nem svab, viszont naci.
zsoti nagypapaja borbely volt, mikor Magyarorszagra jott, az edesapja Bayer Ottmar babfilm-operator, a mamaja, Dalma pedig rontgen-asszisztens volt... A csaladban senki nem politizalt, mindenki tette a dolgat, Ottmar meg nemetul sem tudott - bar talan mar belejott, mert a nemet televizional operator.

Csak a hulye zsoti fajzott el az egesz familiatol - magyarbakancs Baratom, ne vedd a szivedre, nem a svabsaggal van a baj, hanem az EMBERSEGGEL... Az meg ugy van, hogy vagy van, vagy nincs! zsoti az egyetemi evei alatt pont ezzel a tetu garnituraval futott ossze, ott talalkozott az eletuk, nincs ezen semmi csodalkoznivalo...
m.macskosz
@karma1: "...nem a svabsaggal van a baj, hanem az EMBERSEGGEL." :)
Anyai ágon tót és sváb vagyok, apai ágon echt magyar.
...na, és akkor most mi van? :)@magyarbakancs: Tényleg nem számít, hogy valaki milyen származású, ha @ember: !
dr. prédikátor
Ezt a g...cit nem szabad a patkányhoz hasonlítani mert az egy értelmes ,okos állat!! De ez a huminida???Ez egy gerinctelen nimand!!!
karma1
@m.macskosz: Epp ezt irtam, Kedvesem! Tokmindegy, hogy valaki milyen szarmazasu, honnan jott, kik voltak a szulei, ha O maga ember, es EMBER tud maradni minden korulmenyek kozott...:o))))
Anna Mária
@karma1: Hű, de tájékozott vagy te ott a végeken! :)
Igazából nem érdekelt Bayer családfája, de hát mint érdekességről, nem árt róla tudni, tehát köszi!
m.macskosz
@karma1: Értettem, csak megerősítettem. :)
Fradigege
Ez a borzalmas. És itt borul mindenki. Komunikáció! Jó nagy trágyát gyurtak az országból, de lekomunikálják. Legalábbis eddig. Lyukat beszélnek a hasunkba. Még a szart is elhitetik egyesekkel és meg akarják velünk etetni. Undorító, söpredék a zsírmoréval az élen ez a véglény, ingyenélő banda. Leönteni őket benzinnel és meggyújtani!
m.macskosz
@Fradigege: Ne ess túlzásokba, kérlek!
m.macskosz
@Fradigege: Elég lesz, ha TISZTESSÉGES BÍRÓSÁG dönt a sorsukról!
papa.49
@m.macskosz: No de hol van Magyarországon tisztességes bíróság, ez lenne a kérdés, van-e még olyan???
Anna Mária
@papa.49: Van, tisztességes bírók igenis vannak!
Érdemes figyelni: nagyon klassz, bátor, szakmailag korrekt ítéletek születnek!
human
Bayer azért nem érti, hogy miért kellett a netadó ötlete, mert a belsőbb körök nem avatták be, hogy mekkora a pénzhiány az államkasszában a mutyik miatt.
papa.49
@Anna Mária: Kívánom hogy igazad legyen, szeretnék bízni én is de már fog a bizodalmam...
karma1
@szaboria1: 10.06-ra: Gondolod, ha epitene egy masik partot, akkor meglenne hozza a hitelessege? O volt a partja egyik szocsove, az o feladata volt, hogy lenyomja a torkunkon a fideSS cselekedeteit, politikajat, akkor gondolod, hogy egy ellenzeki partban - homlokegyenest ellenkezo politikai nezetekkel - vajon elhiszik neki, ami mond?
soljanka
@papa.49: Nem hiszem, hogy a bírók lennének a hunyók. (mint minden szakmában, ott is vannak persze selejtesek)
Az egész jogrendszer a kiskapuival, az egész Tákolmány és hát az ügyészség a hunyók. Szerintem. Bár én a hozzánemértő kisember vagyok: jogi ismeretek nélkül de fene nagy igazságérzettel.
m.macskosz
@papa.49: Nyugodj Te abba bele, kedves "papa.49", hogy nemsokára előbújnak a sunyi kis állás-és kenyérféltők: az alkotmánybíróság, az ügyészség, a belügyérek és a többi senkiházi megélhetési, népellenesek ...no, az lesz még egy érdekes dolog, amikor egy pár száz jogvégzett megpróbálja megmagyarázni, miért volt olyan aljas gazember, hogy a @kemény munkát végző kisembereket: Qrták át az általuk kreált jog köntösébe bújva!
papa.49
@soljanka: Hasonló helyzetben vagyok én is, de azt tudom hogy az a jog ami az emberek igazságérzetével nem harmonizál az nem jog, az diktatúra...Szétverték a bíróságokat, nyugdíjba küldték a tapasztalt bírókat, ez azért meglátszik a működésen...
36
Egy adásban, Udo Ulfkotte, Megvásárolt ujságírók című könyvét mutogatta. Hozzátette, "valaki magyarországon megvásárolta a kiadás jogát, de nem adja ki"
ezzel lezárta a témát. Ilyen az ő/ők kommunikációja. Biztosan tudja hogy ki vásárolta meg a jogot, de nevet/céget nem mond. Bedob ad hoc egy témát és nincs vége. Lebegtetik az ügyeket. Szándékosan gonoszak, de azért, mert pl. a Bayer sem akar a vonat elé esni, vagy hogy "véletlenül" elüsse egy autó.

U.i.:A valamelyik titkosszolgálatnak tisztelettel üzenem, hogy észrevettem a gépem feletti ellenőrzésüket. Ha kérdésük, bármi szándékuk van velem, akkor keressenek meg személyesen. Úgy egyenes a dolog.
Anna Mária
@világlátó: Jaj, kérlek, hagyjuk már a "keményen dolgozó kisemberezést". Fel nem foghatom, hogy valaki hogyan gondolja magáról, hogy ő "kisember" lenne. Mindenki fontos, méghozzá nagyon fontos valahol és valakiknek.
Nem kell átvenni egy őrült (meg az őrült "kommunikációs szakemberek") kifejezéseit, nem szabad érvényesnek tekinteni önmagunkra.
Iszonyatosan sértő szövegei vannak Orbánnak, alapból visszautasítandók!
Persze röhögni lehet az ilyesmin, de azt viszont nagyon.
lampa laz
@Anna Mária: igazad van, ugyan olyan lenézést jelent mint a panelprolizás volt. Kizárólag a pénz érdekli őket, az embereket magasról lexarják.
m.macskosz
@karma1: A kis KEDVENCEM csincsilla sándor,
francba: hogy hívják a régi komcsit...?
Na, mindegy! Majd eszembe jut...vagy nem:
a tudatalattim elfelejtette a nevét..bakker:
BEUGROTT: csintalansándor.
Nos, nem hiszek abban, hogy valaki 180 fokos fordulatot tesz,
-mert vagy akkor nem volt ép eszénél, amikor egy ideológiánál letette a voksát,
-vagy akkor, amikor homlokegyenest másként látta azt.
Tudjuk, hogy a politikus akkor hazudik, amikor jár a szája,
de itt, az óhazádban még ez sem igaz, sajnos.
Ezek akkor is hazudnak, ha mozdulatlanok az arcizmaik.
karma1
@Hellcat: 10.12-re: Ne izgasd Magad, Dragam, azok az elsettenkedett fideSS-fanok nemsokara visszajonnek uj nevvel, vona-imadokent, giro-szasz s@ggnyalokent, es kizarolag egyben nem fognak csak hazudni: amikor majd azt allitjak, hogy ok meg nem loptak! (De egesz biztosan FOGNAK!)
papa.49
@m.macskosz: Egy esetleges újabb váltás után a sándorunk forog majd tovább mint egy nagyra nőtt szélforgó!!!
brutus
Na mi van ??!!! A PATKANYOK elhagyak a süllyedö hajot...??!!
karma1
@m.macskosz: Elmeletileg valoban nem lehet homlokegyenest mast allitani ma, mint amiben tegnap hittem, mert ha en csinalom, akkor valamelyik nem igaz: vagy tegnap hazudtam, vagy a mai allaspontom nem igaz! Epp ezert allitottam, hogyha holnaptol zsoti atvonul a jobbikba, es teljes mellszelesseggel oket fogja tamogatni, sajatmaga csinal s@gget a szajabol.
Csak tudod az a baj, hogy ez a viselkedes bejott a vezirnek, es amig orban FB oldala hemzseg a konnyezo imadoktol, addig zsotinak is ugyanugy el fognak mindent hinni, amit allit, es annak az ellenkezojet is - legfeljebb csak a blogolokat fogja frusztralni, hogy akkor most hogyan is alljanak ki a fideSS vagy a jobbik politikai baromsagai mellett...:o((((
papa.49
@brutus: ,,Átszállnak egy másik hajóba,, !!!
papa.49
@m.macskosz: Mint várható is már megkezdték az ,,ejtőernyők,, bontogatását, és a helyezkedést a zsírosbödönhöz, persze tudom hogy dőreség ezt kívánni de nagyon jó lenne ha következő hatalom ezeket odatenné ahová valók a SZEMÉTDOMBRA!!!
karma1
@36: NEKED IS??? Ket es fel nappal ezelott nem engedett be a szokasos jelszommal a Propira, mindenfele magyarazat nelkul, ugyanakkor az okostelcsimrol nem tudtam internetbankingolni, mert azt mondta az oldal, hogy ugy latjak, a lakoorszagomon kivul, kulfoldon vagyok, azonositsam magam a kodkartyammal.
Egyszerre tortent az eset, pedig nem engedtem a Propinak cookie-t telepiteni, minden egyes alkalommal beutom a belepeshez szukseges adatokat, jelszot...

Na, velem aztan kint vannak az osszes vizekbol... Remelem, Veled is!...:o))))
coni
Ha menekülnek a kaméleonok (színt váltanak) az már jó jel. Kivéve ha a Jobbikhoz mennek, mert minden mást már kipróbáltak.
világlátó
@Anna Mária: Nem én kezdtem. Engem is sért ezek lekezelő, megalázó stílusa. A többivel egyetértek.
brutus
@brutus: Bocs nyanya001...gyorsabb voltal !
brutus
@papa.49: Ugy nevezik hogy a "Jobbik-hajo":Bayer felfogasai ott siman a helyükön vannak !!
m.macskosz
@karma1: Nincs mit hozzátennem:igazad van.
Sajnos a kenyérféltés nyomós ok, tegnap láttam, mit műveltek Dél-Afrikában a feketék a feketékkel...:(
36
@karma1: Engem beenged, de a látogatott oldalaim, azonnal mennek át egy másik gépre. E-mail levelem, csak hosszú idő után megy át. Ha iphone-ról írnak nekem, át sem jön. Vannak azért benehezítések is, ha csak alapból a you tube-ot akarom nézni. Bizonyára a témákkal van gondjuk. Vagy, mit tudom én.
verőce21
Csak röhögni lehet ezen a sok szélmalomharcoson, akik temetni szeretnék a fineszeseket.
Nem veszitek észre, hogy a pénzsóvár újságírók hírei nektek íródnak?
papa.49
@brutus: Tartok tőle ha ez a csapat fut be a fütyisz helyére ránk gondolkodni tudó emberekre cudar világ jön!!!
m.macskosz
@karma1: Tudod, nem csak az a szomorú, hogy ez mini csauseszku/hitler/putyin/berluszkoni imitátor még él, hanem az, hogy a tetves gárdája is!!!

És ne jöjjön rám a tek,
mert egy demokráciában jogom volt ezt elmondani!
eszegfu
@eugen4402: 10:09 Csak kiegésziteni akartalak, nem javitani! Gyorsabb volt a kezem, mint a fejem, nem vettem észre az idézetet...
36
Tivoli kolléga/nő hová tűnt? Mindíg ugrott, pl. a háttérhatalom, titkosszolgálat, szabadkőműves szavakat tartalmazó véleményeimre.
Hellcat
@karma1: Ebben biztos vagyok én is...a sok agyatlan barom simán átáll a fidesz mögül a jobbik mögé...ha szavazópolgár ha politikus mind1...aljadék csúszómászó emberek országa ez már lassan...
troppauerhumer
Semmi változás ,Zsóti most ,kifordítja a gatyáját ,a náci belső kerül kívülre,szaros ez az oldala is,Orbán végterméke bűzlik rajta..
brutus
@papa.49: Ez lesz a "Höhepunkt" (csucs) ... en ezt a forgatokönyvet mar a 2010es valasztas utan emlitettem.
eugen4402
@eszegfu: Mégis jogosan szóltál rám, mert nem egyeztettem az egyes- és többesszámot. Sebaj, az a fontos, hogy a lényeget egyformán értjük.
m.macskosz
@coni: Az állatvilágbeli kaméleonokkal semmi bajom, de miért bocsánatos a színváltás az "embereknél"?
világlátó
@Aki Én: Jól látod. Már nagyon várom azt a mondatot, hogy ami ott Öszödön történt azt kellett volna komolyan venni. Ehelyett derék mszp.-s árulók eladták azt, aki véget akart vetni a hazugságoknak. Nem a szerecsenmosdatás a feladatom, de az már igen, hogy a magam szerény lehetőségei utján szerzett gondolataimat továbbadjam, ha érdekel ez bárkit is. Még nincs vége a botránysorozatnak. Ki jön még itt a következő hetekben sok más is.Ráadűásul vannak itt néhányan, akik siettetnék is ezt. Sajnos nem a demokratikus ellenzékre gondolok.
A demokratikus ellenzéknek meg azt üzenném, hogy nagyon gyorsan álljon elő néhány ütős ötlettel, jelezze ha van kormányösszetételre javaslata, annak pedig programja is, mert holnap a jobbik áll elő komplett átmeneti kormánnyal és kormányprogrammal.
Az előbbiek ha nem szállnak le a magas lóról, ha nem kényszerképzelik hogy még mindig nekik áll a zászló,ha még mindig magukat tartják az egyedüli alkalmas és méltó váltóerőnek, akkor még azt is elveszítik, amijük megmaradt. Ha nem lesznek képesek egy olyan technokrata kormány kialakítására amelyben nem a pártkatonák, hanem független szakemberek kaphatnak feladatot, olyanok akik nem elkötelezettek, zsarolhatók, akkor talán lesz esélyünk az előrelépésre. Botrányok persze akkor is lesznek, de azok mind a jelen hatalombitorlók ügyei lesznek. Ha én bukom, bukjál te is - alapon.Mégis ezt kell tenni, mert ha a hatalomért induló párt elkezdi etetni a szponzorait, azok, ahogy eddig, részt akarnak a hatalomból. Államtitkári helyeket, miniszteri helyeket. Akkor aztán a maffiaállam fennmarad, csak a névtáblákat kell kicserélni.A jelen hatalom nem adja fel állásait. Itt is lesznek ügyészek, bírók, akiket baleset ér, hirtelen felindulásból. A habja a felszínre kerül, de a tisztulási folyamat végre megkezdődhet. Demokratikus ellenzék ! A 24. órában vagyunk.
Vagy léptek, vagy már nem lesz hová lépnetek. Főleg nem lesz kivel .
coni
@világlátó: Beteges, hogy hosszú ideje ügynök és korrupciós múltjuk miatt zsarolható politikusok döntenek az ország sorsáról. Egy olyan nép amelyik 25 év alatt sem tudta elérni hogy ez megváltozzon reménytelen. (Bajnai volt az egyetlen akinek volt szakmailag elfogadható terve a probléma kezelésére, viszont nem volt elég demagóg a népnek).
Aki Én
@m.macskosz: 13:40 Ez természetes folyamat. Ha a szart a napon hagyod, változik a színe. Idővel megfakul a fénye is. Ez történik most.
karma1
@36: Kitiltottak, es fijju vo't, mig ezen a neven futott,... kb 8-10 napja,... Majd masneven visszajon,...
karma1
@Anna Mária: Dragam, mondom: a szuleit SZEMELYESEN ismerem, azert tudok roluk ennyit, meg tevedesbol sem olyanok, mint a hulyere kupalodott kolkuk...:o)))(Bar az igazsaghoz tartozik, hogy kb. 28 evvel ezelott talalkoztam veluk utoljara, )
Anna Mária
@karma1: Hát, van olyan, hogy a gyerek rossz társaságba keveredik, ha az ember véletlenül félrefordítja a fejét! :)
karma1
@verőce21: 12.31-re: De erdekes modon, mar Te sem mesz neki senkinek sem szemelyeskedessel ezen az oldalon, igaz? Csak ugy altalanossagban dudorogsz egy kicsit, hogy lassuk: MUKODSZ!...:o)))
m.macskosz
@36: A modi kitiltotta.@karma1: Nem biztos, hogy vissza tud jönni.
Tivoli kissé antiszemita volt, talán,.. de az, aki felnyomta
világlátó
@coni: Vajon mitől eredendően demagóg a mi népünk? Ugye nem vitatható, hogy ez az általános műveltségi szintünkből fakad. Azt is elgondolkodtatónak tartom, ahogy a demokrácia nálunk működik/ azaz nem működik csak legfeljebb négy évenként.Nincs alul semmi és senki a választásokat megelőző hónapokban , hetekben, mint csak a különböző pártok kampánycsapatai, molinók, fényképek, óriásplakátok, ígéretek, jövendőmondók,együtt, meg nemzeti, meg elszámoltatjuk a bankokat, meg rezsicsökkentés.
Mindez szemenszedett hazugság, félrevezetés és a teljesen rossz politika elfogadtatásának szándéka.Aztán ahogy vége a cirkusznak, négy évig hallgass a neved. Még le is tolnak, miért nem mentél a szavazó fülkébe?Eddig tartana a demokrácia a népnek?Csak a választó jog gyakorlása? Hát így könnyű kormányra jutni, itt minden azon múlik ki tud több pénzt összeszedni a kampányhoz? Amíg ott lent falun és városon nincs semmiféle olyan közösség,amelynek a legfontosabb feladata a népképviselet, a közösség folyamatos tájékoztatása, a médiák által a nyakunkba öntött hírmoslék tisztázása, értelmezése, addig a helyi kormánypárti gyülevészek adják meg az alaphangot, no meg a névsorokat, ki van velünk , ki meg ellenünk.Független, objektív, nem ide vagy oda köpködő közösség nincs, legfeljebb néhány morgó ellenzéki dugja össze a fejét felfelé mutogatva.Ha nem így van, annak örülök. De félek általában ilyen a mi demokráciánk. A választópolgár csak addig fontos, amíg oda nem adja az x ét. Van egy rokonom, soha nem politizált, egyszerű falusi rendes ember. Egyszer Orbán Viktor meghívta a parlamentbe, sokad magával. Ott fogadta a falusi delegációt, kezet fogott mindegyikükkel. Azóta az én rokonom megváltozott. Ma sem ért meg sokat a politikából, de Orbán Viktor egy életre elkötelezett híve és kiáll mellette foggal és körömmel.A mi népünk sok ilyen egyedből áll, még haragudni sem lehet rájuk, mert
akkor mint rokont is elveszítjük.Változtatni hűségükön szinte nem is lehet. A demagógia így termelődik újra.
m.macskosz
@Aki Én: ma, 14:52
:)
...és rohadt módon nem az takarítja el a trágyát,
aki kaszál belőle
brutus
Igen ! A "kommunikacioban" a FideSS mindig is jol vizsgazott eddig, DE ENGEM AZ SOSE ERDEKELT, mert semmi mas sem (volt) mint MOCSKOS, HAZUG PROPAGANDA !!!
brutus
@világlátó: Amig mi, a Magyar tarsadalom, a "megvaltast" a qurmanytol, meg mas hazug politikustol varjuk el, IGY fogunk jarni !!! Ez az egesz a MI "termekünk" !!
brutus
...es tenyleg: EZ AZ ORSZAG NEM ERETT A DEMOKRACIARA !! Miert nem ?? Lasd fent...
verőce21
@brutus: Ez az ország semmire sem érett meg, főleg a demokráciára nem.
Itt láthatod a diktatúra termékeit a kommentelők között.
brutus
@verőce21: ??? Na haver, ezt magyarazd meg nekünk reszletesebben...
Anna Mária
@brutus: Hagyd, csak piszkálódni akar, keres valakit szegény, akit a földbe döngölhessen! :)
verőce21
@brutus: Te magad ordítod, "EZ AZ ORSZAG NEM ERETT A DEMOKRACIARA !!" Miért nem?
hetöndöe
Mi van Zsóti?Léket kapott a hajó?Menj le a kert végébe és ásd ki az Mszmp-s tagkönyvedet,hátha jó lesz még valamire!?Az ötöst meg temesd vissza a helyére te aljas patkány!
verőce21
@Anna Mária: Ne butítsd itt a népeket!
Toby
Egymás szagát sem bírják a patkányok, van ilyen !
A fideszt márt csak a nagy (köz)lóvé tartja egyben, meg a vastag pénzű herevere kamuállások !
pbalage
@verőce21: nem nőtt fel az ország Orbán Viktor nagyságához, mi? :)))
vonotok
Zsolt 4 Nem a Fideszből kellene kivonulnod, ha nem ebből az országból. Szégyent és gyalázatot hoztál erre a népre.Menekülj addig amíg lehet.
panellproli
A szarházi seggnyaló, érzi hogy sűllyed a hajó és mindjárt vitorlát fordít. na ezeket is a vezírük és a többi seggnyaló mellé a dutyiba. Hol a CÖF? na azokat is Recskre.
bencemacska
@m.macskosz: ma, 09:58
Ismered a mondást: "Kevesen voltunk, sokan maradtunk". (Garibaldi)
JAJMÁR
Azt gondolom, hogy a történelmi fordulópontok valahogy ilyenek. Zűrzavarnak tűnik inkább közelről. Csak visszanézve értheti meg az ember, és találja meg a fontos pontokat, amiket utólag kijelöl, és meghatároz hogy ez ezért és innentől és ebből következett. Káosz közelít, ha már nem itt is van,
Egyébként nem csak nálunk, a világban sokfelé! A korrupció megfertőzte a világot, és ez már nem fenntartható! Igaz, ebben élen járunk, és nem csak a politikusok, de az ő felelősségük hatalmas, és ebbe bele kell buknia a jelenlegi hatalomnak. Úgy látom, ez elkerülhetetlen.
Kérdés, mi lesz azután?
Lehet azon vitatkozni, hogy mit érdemel a magyar, és miért nem tud élni a lehetőségekkel, és melyik társadalmi berendezkedés a jobb, de mindez mihez képest? A múlthoz képest mérjük a demokráciát, vagy a fejlett Nyugathoz képest, vagy a vágyainkhoz képest? Az egy érdekes - és megfutamodó - gondolat, hogy a magyar nem érett a demokráciára! Mikor lesz érett rá, és mitől? A diktatúrától majd megérik? Jaj, nem, csak azt ne!
Szerintem ez egyszerű tanulási folyamat, az ember pedig csak úgy tanul, ha lehetőséget kap kipróbálni, és ha eleinte elrontja, akkor megpróbálja újra!
Ezt az új lehetőséget, ami szerintem majd következik, sem elszalasztani, sem elrontani ne engedjük. Még akkor se, ha megint nem lesz a vágyainknak megfelelő, de mindenképpen jobb, mint ami most van.
Fradigege
@m.macskosz: úgyis megnyugszom és lehűtöm az emésztést körte pálinkával. Nyugi!
panellproli
Legjobb lenne ha eltünne a ronda pökhendi pofája a süllyesztőben. Tükörbe tud az ilyen nézni, mikor még egy hete fröcsögte a gyülöletet azokra akik nem a fideszes szekértolók?
troppauerhumer
@verőce21:Miért? Orbán csak azt teszi, amit a hajdani párttitkár apukától, a Mi a teendő és a Harcom című tankönyveiből tanult.
Jómagam egyébként a Fidesz esetében a kongresszus követelményét teljesen élettől elrugaszkodottnak tartom, mint ahogy a párt megnevezést is, melynél már csak a pártszövetség a viccesebb, melyben két nem létező szervezet egyesül forró nászban.
A Fidesz nem párt, hanem vallás, méginkább szekta.
Prófétája az alcsúti prédikátor, akit Németh Sándor az irigységtől sárgán figyel – hej, ha ő így tudna igét hirdetni, Erdő Péternek már régen szögre kellett volna akasztania a pásztorbotot, a tökmagsipkában meg tarthatna madáreledelt.
Nehéz olyan embert találni ebben az országban, aki azért tartott volna a Vezérrel, mert azok a politikai célok, melyeket kitűzött, oly vonzóak lennének, vagy oly koherens egységet képeznének, mint még egy párt céljai sem ebben az országban.
Ha konkrétan vizsgáljuk a tevékenységét, akkor a szélkakas hozzá képest egy százas szegekkel a tarlóhoz szögezett liba - maga a mozdulatlanság megtestesülése.
Ő aztán bekalandozta a politikai paletta egészét, hiszen a KISZ-től és az Ifjú Gárdától indulva a liberalizmuson keresztül jutott el mai állapotáig, az unortodox, saját bibliáját író kóklerig.
Az ő dolgozószobájának falára nem az van felírva, hogy „"Mene, mene, tekel, upharsin!" - megmérettél és könnyűnek találtattál - hanem az, hogy „Mondd, amit hallani akar és tedd, ami neked hasznot hajt!”
A hasznot lehet akár a legközvetlenebb és legszemélyesebb anyagi tekintetben is értelmezni.
A hívek persze nem ezt látják, hanem a lánglelkű hazafit, a népéért dolgozó bölcs, tévedhetetlen államférfit, aki huncut mosollyal simogatja népének buksi fejét, elnézve időnkénti értelmetlenkedéseiket.
A Próféta képességei felülmúlhatatlanok, benne hinni kell és ez elég is – személye szent és bírálhatatlan, felettünk áll ő, és mégis egy közülünk, hiszen milyen szépen köpködi a szotyolát zsebrevágott kézzel, meg, ahogy a kolbászt vágja – mintha...
troppauerhumer
... – mintha csak a Sanyi sógort látnám, mikor elborozgatunk vasárnap délelőtt.
Erre az attitűdre van igény a magyar népben, mely szeret félni, szereti az álszent dumákat, szeret lopni, mégha azt szerzésnek is hívja, és igen idegenkedik bármiféle igazságtól.
Inkább értékeli, ha azt mondják neki, hogy téged az Úr a Turul seggéből rántott ki, mint ha arra bíztatják, hogy legyél önálló személyiség, élj bátran és támaszkodj a képességeidre, ne várd, hogy más boldoggá tegyen.
Az önállóság veszélyekkel és felelősséggel jár, jobb a jobbágy-mentalitás, - kicsit meggörnyed a derék, de etetnek-itatnak, nincs gond a gondolkodásra.
Ehhez a világlátáshoz remekül passzol az Orbán-szekta „légy hűséges és majd megjutalmazlak” mentalitása.
brutus
@Anna Mária: Ja, Bayer, micsoda zsido nev, meg ez az orr...mar emlittem itt. SEMMI bajom a zsidokkal, DE hogy pont Ö zsidozik az kesz vicc...
Souky Sanjay
Bájer-Bájer!Most majd meglátod,hogy milyen aljadékok mellé álltál.Eltávozol és úgy le fognak szarni,hogy még az állad is fel fog kopni.Úgy fogsz járni,mint az a dagadt disznó Simicska.A saját fajtád fog kötelet rakni a nyakadba.De,tudod mit?Megérdemled.
Anna Mária
@brutus: A zsidózást hagyd csak szépen Bayerra.
brutus
@m.macskosz: Nekem speciel erdelyi szarmazasu mindket szülöi ag (Nagyenyed, ill. Csikszereda), a 30as evekben jöttek Budapestre. Aztan 1956 menekültek Nemetorszagba.
Megis MINDENFAJTA nacionalizmus gyülölök...egyarant.
brutus
@m.macskosz: Lasd OV ort 1994 utan: 180 fok...
brutus
@verőce21: Aki SZABADON megvalaszt egy fasiszta kormanyt 2/3al (netan TE is !), az NEM erett a demokraciara. NEM az itt hosszaszolok java valasztotta meg ezt a tetvet, nem gondolod !!! NE JATZSD A HÜLYET, OKE ??!!
brutus
Es elötte volt mar egy 1998-2002 "regnalasuk", NEM kellett ujra bemutatkozniuk...
brutus
@Anna Mária: Igy gondolom !! Ne aggodj...
Dr. Felipe
"Olyanok voltunk, mint a kretének."

Nem csak olyanok voltatok hanem olyanok is vagytok te bayergeci.
Kongo
"hogy reggeltől estig azt kell szajkózni, hogy keményen dolgozó kisember"
Mi ez az igényesség? Ha azt szajkózni, hogy "elmúlt nyolc év", kellemes volt, akkor tessék elvégezni a kellemetlen szajkózást is, a "keményen dolgozó kisember"-t!
Desischado
@papa.49: Nem hiszed el, de egyhuzamban attól félek, hogy a jobbik győz a választásokon, mert nagyon úgy néz ki, ahogy jönnek fel. Akkor pedig simán végünk van. Amit orbán művelt, semmi lesz, ahhoz képest, amit ez a rasszista, náci ideológiájú banda fog művelni. Addig adják a jófiút, de rögtön levetik az álarcukat, ha sikerül hatalomra kerülniük! Amit eddig mutattak magukból, számomra világos, hogy az ország a legsötétebb korszakát fogja élni újra, és jól mondod, a gondolkodó embereknek azonnal menekülniük kell innen, mert pokol lesz itt az élet! Ne adják az égiek, hogy ez bekövetkezzen!
A zsótinak meg tökéletes lesz a jobbik, és az hogy cserbenhagyja a fideszt, teljesen rendben van, hiszen egy megélhetési hulladék, egy gerinctelen féreg, semmi több!
papa.49
@Desischado: Akkor már nem csak egyedül érzem a veszélyt ebben, ez a csapat éhes, demagóg, stupid, és még sorolhatnám a jelzőket, de egy szóval náluk megtalálható mindenki aki a többi helyen nem fért be, remélem érted mert nyíltan nem írhatom le...
Ahová befér a KGB Béla, vagy akár az a pofa akiről kiderült hogy zsidók a felmenői, na ez nem egy homogén társulat...
Ezekhez ,,hit,, kell, feltétlen hit, és még egy míg a fütyisz ,,fehérgalléros,, módon bűnözött, ez a csapat a nyílt erőszaktól se riad vissza, ha ehhez hatalmat is kapnak akkor akik nem állnak be hozzájuk elvesztek...
pistapapa
@Desischado: Szerinted a mostani a legszebb korszakunk? Amikor egy befogadott kisebbség bitorolja a hatalmat? Amikor majd minden órára jut egy "öregezés"? Amikor a rabbi utasítaná Vonát,hogy kiket távolítson el a pártból? Amikor milliónyi magyart dolgoztatnak 47 ezer forintért? Nem és nem! Akinek pedig nem tetszik,hogy Magyarország a magyarok hazája és ezért a magyar nép legyen a hatalom birtokosa,az valóban törheti a fejét,hogy merre menjen.
coni
Minden baj gyökere ott van, hogy még mindig több mint 2 Millió ember jónak találta ezt a Bayer-Orbán-Lázár vonalat. Így feltételezhetjük, hogy nem olyan finnyásak, hogy legközelebb Vonára szavazzanak mert olyan szép kiskutyája van...
A különbség annyi lesz, hogy nekik még üres a zsebük, mert az Unióból és Európából már a Fidesz is kiírta az országot, azt pedig végképp nem állíthatjuk hogy az emberek most tiszteletben tartanák a másik ember jogait vagy másságát.
verőce21
@brutus: (18:50) Vannak azért néha tiszta pillanataid?
Bedécs LÁszló
Léket kapott a hajó. Zsóti,itt az ídő új segg után nézni.
világlátó
Szeretnék egy idézetet Orbántól közreadni.
" A fékek és ellensúlyok rendszerének csak az Egyesült Államokban van jelentése, illetve az elnöki rendszerekben, ahol két különálló szuverén egység létezik, azaz a közvetlenül választott elnök és a törvényhozás. Európában nem ez a helyzet, itt csak egy állam létezik és sehol nincs fékek és ellensúlyok rendszere, mivel minden hatalmat a parlament delegál.
Ezen példák esetén sokkal helyesebb lenne az együttműködésről beszélni a fékek és ellensúlyok helyett.Ez amerikai találmány, amelyet Európa bizonyos szellemi középszerűség miatt vett át és használ az európai politikában. " 2014. a Bloomberg hírügynökségnek adott nyilatkozatból.
Az együttműködés a hatalmat váltásban gyakorló két párt a fidesz és az mszp.között a parlamentben az utóbbi években csak elvétve működik. A legádázabb gyűlölködés viszont mindennapos. A jobbik eközben hálózatot épített, falun és városon.
Orbán úgy gondolja és hirdeti is, hogy Európában, de főleg annak keleti felében működő demokráciákban az a természetes, hogy a politikai hatalomnak a parlamentben meglévő többsége, nálunk a fidesz többsége korlátlanul érvényesítheti hatalmát, akaratát,
Nálunk Magyarországon isez a helyzet. Nem több.
Nekem az a személyes véleményem, hogy a parlamentben a kétpólusu váltó hatalomgyakorlást, ami ha a jobbik és a fidesz összeborul, akkor is kétpólusu marad,/ mert számolok a demokratikus ellenzék egy közös pólusba tömörülésével/ nem folytatható.
A hazai demokratikus pártformációk , így a szociáldemokrácia legnemesebb hagyományait képviselő pártok, a Vidéki, zöld és környezetvédő gazdálkodók pártja, a városok polgári konzervatív pártja, a fiatal demokraták pártja / most találtam ki ezeket, lehet még más is /
megfelelő arányban és a parlamentarizmus tisztességes szabályai mentén alkothatják a hazai törvényhozást, saját létükkel biztosítva a fékek és ellensúlyok rendszerét.Soha többé kétharmadot senkinek. Ezt az alkotmány kell garantálja, ami a magyar nép alkotmánya.
brutus
@verőce21: KONKRETIZALD az allitasaid, mondtam mar egyszer, nem eleg vakul hodolni a VEZERnek !
világlátó
@pistapapa: Magyarország a magyarok hazája. Az a mi fogyatékosságunk, hogy amióta van Magyarország, soha nem lehetett csak a magyaroké. Érdekes módon a legrégebb idők óta a kis osztrák hercegségek uralkodói, később a Habsburg birodalom uralkodott nálunk. Ha azt hiszi bárki is, hogy most más a helyzet, az nem lát tovább az orránál. A nálunk munkát adó multik többsége ma is német. Persze hálásak vagyunk, mert legalább sok ezer magyarnak van munkája. Nem tudom kit nevezel befogadott kisebbségnek, jó lenne tudni.Azt sem értem, hogy utasíthatja Vonát a rabbi bármire is? Azt sem értem, miért vállal fel ostoba provokátorokat a jobbik, amikor tudja, ezzel csak rontja az esélyeit. A jobbik, mert gondolom az ő érdekeik mentén írsz, miért nem vigyáz a tagjaira, miért engedi hogy a közfelháborodás célpontjaivá váljanak egyes képviselőik ? Évezredes hátrányban vannak azok akik ma itt Magyarországon zsidóznak. Ezzel nem lehet teret nyerni még akkor sem, ha mindig akad mindenhol néhány bunkó, aki fogékony erre és éjnek idején kisomfordálnak a zsidó temetőbe síremlékeket felborogatni. Ezzel az ostoba mentalitással talán el lehet jutni oda / virtuálisan / hogy csak a magyarok maradnak ebben a hazában, de én nem szeretnék számkivetett,Európából kirekesztett ősmagyar lenni, aki majd verheti a mellét Árpád vezér ősi pajzsával, fennen rázva a világ felé az ősi ijjat és nyilakat, turult lesve.
A magyarságunk már évezredek óta odavan, Magyarország viszont még egy érdekes, különleges ország és nemzet itt a Kárpát medencében, olyan ország, amelynek honpolgárai nagyot tudtak alkotni a világ, az emberiség számára.Ők , többségükben nem voltak fajtiszta magyarok, sőt egy jó részük zsidó volt. Ez így lesz a jövőben is, bár most nincs itt az ideje az alkotásnak, mert most a rombolásnak van itt az ideje. A lélekrombolás is ide tartozik. Világért se vedd kioktatásnak írásomat, hogy jövök én ahhoz. Csak értetlenül olvasom egyes kommentelők hozzászólásait a magyarságról.
mariaberta
Kár, hogy csak a Fideszből. Autója után Szlovákiába is elvonulhatna.
Desischado
@pistapapa: Nem voltam elég érthető? Vagy te a jobbikban bízol? Sajnos, csak azt mondhatom, amellett, hogy ez is épp eléggé sötét korszak, ebben egyetértek veled, de ha a jobbik hatalomra kerül, akkor aztán végképp befellegzett az országnak! Nem létezik, hogy nem látod, miféle társaság ez!

@papa.49: Papa, tökéletesen értelek, és teljesen igazat adok neked. Sajnos, van okunk a félelemre! De azért reménykedjünk, hogy támad addig egy olyan társaság, akihez oda tudunk állni! Mert ha nem volna ez a szörnyű szociális kiszolgáltatottság, a jobbik sehol sem lenne!
bretagne
Nagyon érdekesen alakulnak a dolgok. Szerintem Simicska kivonulása óta ilyen a Fidesz.
Elment az agy! Magukra maradtak és nem tudnak mit csinálni a szerencsétlenkedésen kívül.
Knapp75
A Fidesz kommunikációja mindig csak az egyszerű, valódi tartalom nélküli üzenetek végtelen ismétléséről szólt (na meg persze a sárdobálásról) sosem volt értelmes kommunikációjuk.
Eddig ez nem zavarta Bayeréket, mert úgy tűnt, ez garantálja nekik is a terülj-terülj asztalkát.
Most, hogy kivágták Simicskát a közös alomból, mindegyik bértollnok fél tőle, hogy rossz lóra tesz és ő lesz a következő kegyvesztett. Lényegében beszűkültek a lehetőségeik, mert nem lehet egyszerre Simicska és Orbán médiájával is jóban lenni.
Majd ha ráérek, sajnálni is fogom őket.
Vizual
Összeforr ami összetartozik. Ez is a jobbik felé vette az irányt.
csetere
@m.macskosz: Csintalan 360 fokos fordulatot vett. Mikor Horn Gyula és a szocialisták megnyerték a választást, fogadásból bukfencezett örömében. Még most is előttem van,ahogy a tv kamerák előtt csinálta. Ha meglátom rögtön az a kép ugrik be és elfog a röhögés.
karma1
@brutus: 18.39-re: Bayer NEM zsido! Svab eredetu a csaladja, ha fentebb elolvasod a bejegyzesemet, rajossz... :o))) Az orra meg olyan, amilyen,...:o))) (Na, ebben tenyleg peches a szuletesetol fogva...:o)) Ismerem az egesz csaladjat, joravalo emberek, csak ez lett ilyen hulye, Fruzsina, a huga is egy tokaranyos no, most 40 ev koruli janyka...
brutus
@karma1: Elkönyvelem ! En meg NEM vagyok zsido-ellenes, ne gondold...Nemetorszagban nöttem fel...tegnap elött neztük meg a nejemmel Mauthausent...
karma1
@brutus: Tisztellek erte: nekem nem volt erom bemenni Auschwitzba, mikor a kozeleben jartam, pedig ahhoz a helyhez csaladilag nem kotott semmi rossz emlek,... de a KOZOS BORZALOM,...Soha tobbet meg csak hasonlot se!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.