A miniszterelnök szerint a tét ma már Európa, az európai polgár életmódja, az európai értékek és nemzetek megmaradása vagy eltűnése, illetve felismerhetetlenségig történő megváltozása.

Orbán Viktor a 26. Bálványosi Szabadegyetem és Nyári Tábor szombati rendezvényén az újkori népvándorlás jelenségét értékelve kiemelte: most már nem csupán az a kérdés, mi magyarok milyen Európában szeretnénk élni, hanem az, lesz-e egyáltalán mindaz, amit mi Európának nevezünk.

A válaszuk világos: azt szeretnék, ha Európa az európaiaké maradnak – jelentette ki.

A magyar kormányfő megállapította: az újkori népvándorlás politikai folyamatok következménye. Értékelése szerint az igazán komoly fenyegetés, nem a háborús övezetekből érkezik, hanem Afrika mélységeiből.

Orbán Viktor kitért arra is: a jövő nem távolba néző verseny, hanem sokkal inkábba a múlt megismerésének versenye.

Az győz, aki mélyebben érti meg a múltat, és abból bátrabban, gyorsabban vonja le következtetéseket – jelentette ki.

Orbán elmondta tusnádfürdői beszédétOrbán a baloldalra is kitért: szerinte ők azért nem szeretik a magyarokat, mert magyarok, de míg 2004-ben a külhoniak ellen uszítottak, most a bevándorlókat a keblükre ölelnék. Úgy véli: ha a baloldal nyert volna 2014-ben, olyanok lennénk, mint egy nagy menekülttábor .

Nemcsak a medve nem játék, a parlamenti választás sem az

– tette hozzá.

 Azt is elmondta: jó néhány brüsszeli erőközpont is abban érdekelt, hogy meggyengítsék a nemzetállami szuverenitást, felszámolja a nemzeti identitásokat.

A miniszterelnök szavai szerint a bevándorlás összefügg a terrorizmussal, a munkanélküliséggel és a bűncselekmények növekedésével. Erre példának hozta, hogy Svédországban a második legmagasabb a nemi erőszakok száma.

A kormányfő ismertette a nemzeti konzultáció eredményeit is, amit több mint 1 millió ember küldött vissza. Ezek szerint 95 százalék azt mondta: a bevándorlás helyett inkább a magyar családok, gyermekek támogatására van szükség.

A magyar emberek több mint kétharmada a saját élete szempontjából fontosnak tartja a terrorizmus térnyerésének kérdését. Háromnegyedük gondolja úgy, hogy az illegális bevándorlók veszélyeztetik a magyarok munkahelyeit és megélhetését. Négyötödük szerint Brüsszel politikája megbukott a bevándorlás és a terrorizmus kérdésében, ezért új megközelítésre, szigorúbb szabályozásra van szükség. Ugyanekkora arányuk arra biztatja a kormányt, hogy Brüsszel megengedő politikájával szemben szigorúbb szabályokat hozzon.

A kormányfő szerint az eredmények azt jelentik, hogy Magyarország biztos és stabil ország, a magyarok pedig egységes és kiegyensúlyozott nemzet akarnak maradni az őket körülvevő bizonytalan világban és "nem osztoznak az európai baloldal szellemi ámokfutásában".

329 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nevemnick
@dr. prédikátor: előkészíti a menekülési útvonalat kelet felé... :)
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
@Anna Mária: Nemcsak birkái vannak ott hanem Zetefalva környéki erdőbirtokai, meg panziói is.
Clavigo
Orbán elvtárs...közöd nincs az európai értékekhez,az európai polgárhoz. Az azeri Baltás Haverhez annál inkább.Meg Kazahsztánhoz,,ahol otthon érezted magadat.Egy kókler,ccarházi vagy,,semmi egyéb. ..Oszt jó napot.
paolo006
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eugen4402
I LOVE Németh Zsolt. Egy zseni, aki még rátesz egy kapáttal: Nem csak a medve nem játék, a parlamenti választás sem az. Azt már csak én teszem hozzá, hogy ezért kell átírni a választási törvényt, ezért kell "saját" választási bizottságot létrehozni, hogy ha egyetlen voksot sem kapnátok, akkor is ti győznétek. Bizony, a parlamenti választás nem játék, hanem véresen komoly valóság.
Captain Blood
Ez lett volna a nagy bejelentés? Ezt már ezeféleképp hallottuk.
Én úgy látom, hogy már _SEMMI_ mondannivalója nincsen, sablonszövegeket mondogat, azokat variállja és fenntartja a gyűlölködést.
Még tart a hívek imádata, de lassan rájönnek, hogy egy kókler senki Még pár évig sajnos itt lesz a nyakunkon és szívja a vérünket, de a háttérben már gyülekeznek az "ifjú törökök" és csúfos bukást jósolok neki. Az "ifjú törököket" viszont már van esély elzavarni.
JAJMÁR
Hát igen, se a nő, se a választás nem játék, végre, hogy felismerték és rájöttek, hogy ezek nem nekik valók. A plüssmaci maradhat.
(Csak amíg rájönnek, hogy mi a különbség a nő és a maci között :) )
eszegfu
Engem nagyon "elragadott" gondolatának az az ive, ahogy a bevándorláson és az ezzel összefüggő terrorizmuson keresztül eljutott a svédországi nemi erőszakig...ha ez valóban igy hangzott el a beszédében és esetleg nem az ujságiró rosszul "emelte" ki a mondandó lényegét.
orogordog
Menekült áradatból is látszik a kormány tehetetlensége. Törzsi bevándorlóknak semmi keresni valója sincs Magyarországon. fidesz kormány, hogyan engedheti meg a bevándorolok ide jövetelét, minden okmány nélküli, kubukiföldiek szálltak meg bennünket. Vissza kel őket szállítani a helyükre, még az is olcsóbb mint itt babusgatni őket. Kitoloncolni 72 órán belül, repülőre tenni és haza vinni őket.
nena
Egész héten erre készültetek...
Megy ám a 'versenyhőbörgés' !!! Hehe.
Csak a Jobbik !
swordigo
@orogordog: Már a kanadaiak és a svédek sem engednek be mindenkit, sőt a kanadaiak odáig mentek, hogy már a magyar repülőtérről sem engedik felszállni az embereket. Rengeteg roma ment ki oda a remek szociális ellátásért, mert a munka az büdös volt nekik itthon. Vannak országok, amelyek azért idővel ráeszmélnek erre.
human
Az írásból kimaradt, hogy úgy döntött (a konzultáció által felhatalmazva) az illegális bevándorlókat a határnál elkapják és visszatoloncolják.
A kérdés, hogy ezt minden határátlépőre értette?
Az meg külön röhej, hogy a vasárnapi zárvatartásról nem engednek népszavazni, de egy kamu konzultáció elég neki, hogy radikálisabb lépésekre szánja el magát. A konzultációra természetesen a hívek válaszoltak, még jó hogy az elvárt válaszokat kapták.
eszegfu
@orogordog: 11:22 Intézkedjél kedves Ördög! Szerintem Irénke mellett biztos jó helyed lenne, ketten már jobban menne a "tolonc". De tudom még ajánlani a CÖF-öt is, illetve a nagy számu aktivistáit.
human
Egyébként, hogy elmondta erős túlzás. Felolvasta. Egy-egy mondat végén néha felnézett (hogy még ott van-e a közönség :)
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
swordigo
@human: Ha netalán láttad a tegnap esti Csörte c. műsort, akkor hallhattad, hogy a forgalom növekedése következett be a vasárnapi zárva tartás mellett, és nagyon sok kisbolt tart nyitva továbbra is. Szó volt a bevándorlásról is, érdekes dolgok hangzottak el abban a témában is, és nem feltétlen a kormány ellen beszélt még a baloldali elemző sem. Sajnos amiben mindenki egyetértett, és én is mondom egy ideje, hogy nagyon rosszul működik a Fidesz kommunikációja, mert például a multik riogatásáról szólnak a hírek, miközben tolják beléjük a pénzt, és a makro gazdaság növekedése is tapasztalható.
swordigo
@orogordog: Ne törődj az aljaskodókkal, van elég bajuk anélkül is:-) Anna Mari egyébként is azért van itt, hogy kedvenceit pártfogolja.
human
@swordigo: A vasárnapi zárvatartással én is egyet értenék, ha nem kellene miatta ezreket elbocsátani, túlórára kényszeríteni a munkában maradókat. Egy jóléti államban van létjogosultsága, ahol az eladó keresete akkora, hogy kevesebb munkabérből is vígan elélnek.
A menekültekkel kapcsolatban gondolom abban is egyetértés volt, hogy a plakátok, a menekültek terroristának, bűnözőnek való beállítása Orbán (Habony, Finkelstein) uszító kampányának része, ami a magyarok legaljasabb érzelmeit próbálja felszínre hozni.
Anna Mária
@human: Tegyük hozzá, óriási sikerrel működik az uszítás.
janosdunai1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@Anna Mária: Mikor már magyar ver magyar, igen. De volt már ilyen a történelemben. Úgy néz ki meg fog ismétlődni.
swordigo
@human: Nem, a plakátokról nem ez volt a vélemény, mindössze annyi, hogy az ősztől tartó mélyrepülést, amit lényegében az internetadó felvetése indított el, ezzel próbálta kompenzálni a Fidesz a híveik megtartására, majd most az újabb plakátokkal már magukat dicsőítik, hiszen egyszer mindent be kell fejezni, még a menekült kérdés plakátozását is. Szó volt Kanadáról, a Svédekről, és sok egyébről, érdekes műsor volt most.
nyanya001
Valamit erről is böföghettél volna !
www.blikk.hu/blikk_sport/hamilton-28-milliot-adomanyozott-magyar-gyerekeknek-2382461

Ti, kő gazdagok, menyit adtok a sajátotokból ?
Te például Viktor !
Clavigo
Sima felolvasó szeansz...Ennyit tud,,mert fejből azt se tudná megkérdezni,,,hogy hány óra van...Valki dobhatott volna rá egy ""muszáj-dzsekit "...
swordigo
@janosdunai1: Pontosítsunk: Illegális bevándorlók nem kellenek, zsidózni például felesleges volt a részedről.
Anna Mária
@human: Egészen biztos. Itt már nem lesz megállás.
orogordog
@human: De mi a baj azzal, hogy jöttment afrikai meg a fene tudja hány ezer kilométerről idekeveredett bevándorló ne legyenek itt Magyarországon. Egyetlen egynek sincs okmánya!
eszegfu
@swordigo: 11:36 Most hogy megtudtuk Anna Mária miért is van itt, nyilván arra is tudsz válaszolni, hogy mondjuk Orogordog, vagy Te miért vagytok itt?
verőce21
@swordigo: (11:28) Én azt hiszem, Kanadából a romákat azért toloncolták vissza, mert el akarták foglalni ott a jól fizető munkahelyeket az északi sarkkörön túli ezüst- és aranybányáikban.
bencemacska
@human: Én a "konzultáció eredményét" csak akkor hiszem el neki, ha én szolom meg a válaszokat. Minden papírlapot egyenként a kezembe véve! A borítékokat is kérem hozzá!
human
@bencemacska: Elolvastam a kérdéseket. Rögtön a terrorizmussal nyitott, majd ezt ráhúzta a menekültekre. Szóval magában is elég manipulatív volt. Arról nem is beszélve, hogy többségében saját szavazói válaszoltak rá, 7 millió pedig a kukába dobta. Ezt nem tudom miért nem veszi jelzés értékűnek.
Mézike
Mit akar ez európával? Azt se tudja mit jelent egy közösség ami az ő érdekein kívül van.
eugen4402
@eszegfu: Le a kalappal. jó nehéz kérdést tettél fel, legalább annyira jót, mint amit az előbb olvastam valahol. A lényege az volt, hogy aki Kazahsztánban érzi igazán otthon magát, és derűs mosollyal szabadon engedi a bestiális azeri baltás gyilkost, az ne aggódjon Európa jövője miatt, hanem verbúváljon egy kiváló fociakadémiát...
swordigo
@eszegfu: Hogy ne kizárólag ellenzéki elfogultságok legyenek az oldalon. Kielégítő a válasz?
swordigo
@verőce21: Hát persze, dolgozni mentek ki:-))
swordigo
@orogordog: Pontosan, miért nem akarnak legálisan bejönni?
verőce21
@orogordog: (11:22) Minden egyes visszatoloncolt menekültet az egykori házáig szállítson vissza majd az EU?
Esetleg kapjanak fejenként 100.000 eurót is az "átélt megpróbáltatásokért"?
Mézike
@eszegfu: Van neki kedvence?
Én azt hittem rajta kivül mindenki náci és fajgyűlölő...
bencemacska
@human: Én szerintem a piacnak kellene eldönteni a vasárnapi nyitva tartás ügyét és nem OV-nak!
Ha bolt megfizeti a dolgozókat, van eladó vasárnap is. Ha jó és olcsó árut ad, van vevő is.
Ahol 5 üzlet van vasárnap egymás mellett nyitva, ott marad a versenyképes, de ne OV döntsön ebben is!
Részt vettem a délelőtti tolongásban, és nem kaptam, ami kellett volna!
eszegfu
@Mézike: Én nem tudom van kedvence, vagy sincs...csak neki ugyanolyan joga van itt lenni, mint bárkinek! Ha ezt a megjegyzést a " Pityi Palkóra" tette volna, akkor is megkérdeztem volna u.ezt.
bencemacska
@bencemacska: Bocs.de nemcsak a hőség, hanem OV is rátett egy lapáttal, felforr az agyvizem!

Helyesen:...ha én számolom meg a válaszokat!
eszegfu
@eugen4402: Azért az Általad hozott példa sokkal jobb, ötletesebb!
solidedge
A minisztérium közleményt adott ki, amelyben eloszlatják azt a gyanút, hogy a miniszterelnök úr drog hatása alatt állt volna a beszéde közben. Nagyon meleg volt, az árthatott meg neki.
Anna Mária
@eszegfu: A szandokan/swordigo úgy gondolja, hogy csak neki van joga véleménynyilvánításhoz és azzal szórakozik, hogy mások hozzászólásait törölteti.

Ettől persze nem változik semmi, Orbán beszédei és intézkedései nem lesznek népszerűbbek. :)
Mézike
@eszegfu: Persze hogy van...:-)
Lehet a meleg teszi . Milyen megjegyzést tett?
bencemacska
Annyit értettem meg a beszédéből - még nem olvastam komolyan , elemezve, értelmezve - végig a szövegét, de ellentmondásba került megint saját magával.
Pl. mi fél-ázsiaiak vagyunk, akkor rokonainkat nem illene befogadnunk!
Ő nem érzi magát otthon Európában... akkor most mit tegyen vele az EU ? Rakja ki?
Stb.
szaboria1
@nyanya001: Ne álmodozz, meghalna ha csak egy forintot is adakozni kéne.
lampa laz
@Anna Mária: @Clavigo: @dr. prédikátor: ki volt az a barom aki töröltetett benneteket, mert ez nem vélemény, hanem bunkósåg. Egyébként nekem teccccettttt amit írtatok.

A fizetett bunkó trollok igyekeznek megdolgozni a pénzükért. Kíváncsi lennék rá, hogy feketén vagy fehéren kapják a pénzt ezért.
nyanya001
@szaboria1: erre szokták mondani, hogy a döglött tyúkból egy fingot előbb kilehet
nyomni, mint ezekből 1 forintot is jótékonysági célra !
bencemacska
No, a meleg nem enged tovább üzemelni!
Mi volt ez a nagy radír elszabadúlás???
Anna Mária
@lampa laz: Nem tudom, hogy bárki is pénzt kap-e az olyasfajta vélemény törléséért, mint például az enyém, mely szerint Orbán megosztó, uszító politikájára nincs igény Európában, mert Európa a béke híve.
eszegfu
@swordigo: 12:24 A válasz frappáns! Valóban igy legalább van kormánypárti elfogultságu hsz. is! Nekem normálisan válaszoltál, de ha egymást közt beszélgettek, akkor "aljaskodónak" titulálod az ellenzéket, holott csak az a "büne", hogy nem ért egyet a kormánnyal és a szimpatizánsokkal. Add meg a tiszteletet másnak és akkor Te is megkapod. Ha valaki mocskolódik Veled, nem feltétlenül kell ugyanugy válaszolnod.
Mézike
@Clavigo: Mit írtatok? Valakinek nagyon nem tetszik a nicketek...
@dr. prédikátor:
eszegfu
@Mézike: "Ne törődj az aljaskodókkal"
Mézike
@Anna Mária: Mellesleg valamelyik nap itt dicsekedtél illetve fe3nyegetőztél valakinek hogy te tiltattad ki kabírbedit, és megteszed az illetővel is.
Ha te megteheted a jelentgetést gondolom van más is aki megtesz...
lampa laz
@Anna Mária: abból gondolom, hogy hirtelen túl sokan lettek itt köztünk, a fideszt ismerve meg mindenkit pénzért vesz meg magának. A jellemtelen fazonok ezért sorban ållnak náluk.
Mézike
@eszegfu: :-) Na igen. Van kiindulási alapja.
Clavigo
@Mézike: :) Talán új cenzör van a Propin. :) :)
Anna Mária
@Mézike: Nem igaz.
Nekem van egy saját programom, ami kiszűri azokat a nickeket, amelyeknek a hozzászólásait nem akarom olvasni.
Régóta nem olvasom szandokant, aki újabban swordigót és még néhányat.
Mielőtt saját tiltólistára teszek egy nicket, szoktam közölni az illetővel, hogy hiába ír, többé nem fogom olvasni.
Sajnos ezt szokták úgy értelmezni, hogy én bárkit "letiltatok", vagy "töröltetek".

Bárki szert tehet egyébként ilyen programra, a kellemetlenkedő kommenteket nem muszáj olvasni.
paolo006
Nem tudom mi történne, ha úgy istenigazából leírnám amit gondolok. Nagyon visszafogott vagyok és még ezt is törlik. Azt hittem ez az oldal nem a regnáló diktatúra kedvencei miatt működik. Úgy látszik tévedtem. Ilyen hozzáállással sokat nem tesznek hozzá, hogy valami változzon, vagy az nem is cél.
Mézike
@Anna Mária: Ne hazudj! Dicsekedtél , fenyegetőztél, hogy jelented kitiltatod.
Nem kell terelni. Csak most a saját fegyvereddel lőttek vissza.
Ha van gerinced akkor lenyeled.
Mézike
@Clavigo: Á . A modik már engem is felkerestek és finoman figyelmeztette hogy bizonyos dolgokat kéretik betartani.:-)
Ezt azóta megszívelem, és nincs is semmi baj. :-)
De vannak ám akik felhívják a moderátorok figyelmét egyes emberekre. Azzal hogy a nekik nem tetsző hozzászólást jelentik
Megjegyzem ez igen aljas módja a spionkodásnak.
Anna Mária
@lampa laz: Hát igen, jellemtelen emberből éppen elég van.
De persze attól, hogy a kormányt kritizáló hozzászólásokat töröltetik, a kormány politikája icipicivel sem lesz jobb! :D
Anna Mária
@Mézike: Vigyázz kicsit, hogy mit beszélsz.
Ilyesmit én soha nem mondtam.
Mindig azt mondom, ha valaki undorító módon személyeskedik, hogy a tiltólistámra teszem.
Nyugodtan végignézheteed a hozzászólásaimat, ha ellenkező példát találsz, idézd bátran.
eszegfu
@Mézike: Nyilvánvalóan a saját tapasztalatodból szürted ezt le. Én igyekszem normális hangnemben beszélni mindenkivel és inkább az adott történést "körbejárni". Ha nem egyezik a véleményünk, akkor sem vehetem a bátorságot, hogy a másikat személyében sértsek meg. 1x itt egy hozzászóló a többszöri levélváltásunk után azzal fejezte meg a nekem szánt mondandóját, hogy "ha nem tetszik, akkor akasszam fel magam". Nem mondom, hogy jól esett, de nem válaszoltam, mert a tényekkel szemben ezzel az "erővel" akart lenyomni...ami már nem egy kulturált társalgás. Még csak nem is jelentettem, csak "átléptem" rajta.
eszegfu
@Clavigo: 13:10 Érthető volt igy is, azt hittem francia eredetü a szóként használtad!:)))
Mézike
@eszegfu: Igen.
Én is normális hangnemben cseverésztem amikor egyszer csak kaptam egy privát üzenetet a moditól. Hogy aszonnya eddig és ne tovább
Az volt a baj hogy úgynevezett vicclapot csináltam egyes cikkek alatt. :-) Mikor már rajtunk nevetett mindenki akkor szóltak.:-)
Anna Mária
@Mézike: Azért tudod, amit te "normális hangnemnek" nevezel, abban én nem vagyok biztos, hogy az.
Nézd csak meg a nekem szóló, valótlanságot állító, mai 13:11-es üzenetedet.

Egyébként várom, hogy az állításodat támaszd alá. Feltéve, ha tudod.
Ellenkező esetben pedig kérj bocsánatot.
eszegfu
@Mézike: Én nem is értem igazán ezeket a töröltetéseket...valaki számomra rosszat ir, akkor töröltetem?! Csak egy elvi kérdés: a modi magától vette észre, vagy valaki felhivta rá a figyelmet, ez tudod?
Mézike
@eszegfu: Fogalmam sincs. :-) Szerintem követik a hozzászólásainkat és amiről úgy gondolják nem tetszik nekik azt törlik.
Bár én se vagyok vele tisztában milyen levek szerint törölnek , illetve nem mindig.
eszegfu
@Anna Mária: 12:45 Honnan veszed, hogy Szandokan= Swordigoval?
eszegfu
@Mézike: Értem. Bizonyára megvan erre a "technológia"...bár elképzelni sem tudom hogyan lehet valamit objektiven nézni... sőt megállapitani, hogy sértő, vagy sem, majd törölni.
Anna Mária
@eszegfu: A tiltólistámra tettem szandokant, mert ocsmányul fenyegetőzött. Aztán swordigóként megszólított és ugyanott folytatta, ahol abbahagyta, a stílusa összetéveszthetetlen. Így hát a tiltólistámon landolt swordigóként is - nem látom, bármit is ír.
De egyébként mindegy, hány nicket használ, számomra érdektelenek a hozzászólásai.
Mézike
@Anna Mária: Dehogy teszem. bizonyítsd be te te igazad van. na láss neki...
Úgyis szómenésed van, legalább egy darabig elvagy vele.
Csizmás Kond
@Mézike: @eszegfu: Görgessetek le a lap aljára és ott van, hogy " írjon a szerkesztőnek".
Na ezek a nyamvadtak mint amilyen a mi riskánk is ott ásnak alá mindenkinek...de remélem lesz majd valaki, aki neki is kitekeri a nyakát.
Anna Mária
@Mézike: Tudod, bizonyítani annak kell, aki állít valamit.
Te valótlant állítottál rólam, bebizonyítani nem tudod, és így most kínodban terelni próbálsz.
Hát így jár az, aki nem gondolkodik, mielőtt valamit leír.
Bizonyára hallottál már róla, kit lehet hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát! :)))
Csizmás Kond
...és a cikkhez ...remélem mindenki magára ismert a beszédben...:)
Mézike
@Csizmás Kond: Tényleg basszus!
Cirmi ezért minden bűnöd meg van bocsájtva egy darabig... :-))
Csizmás Kond
@Mézike: ...az jó, mer6t éppen bűnös gondolataim támadtak...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: Én ugyan nem irok a szerkesztőnek! Ha nem tudom "kivivni" magamnak a tiszteletet, akkor más sem tudja helyettem, tehát értelmetlen! Anna Máriával pedig ne legyél már ilyen gonosz, hagyd békén... kérlek. Ha minden igaz, most Hozzád sem szólt... Nincs szüksége az én védelmemre, csak nem birom olvasni... az is megoldás lehet, hogy átugrok ezeken, de akkor meg mire is ez a közösségi oldal?
Mézike
@eszegfu: Igazad van! :-)
De máriánk lebukott ám. Ő biztosan írt a szerkesztőnek...
Mézike
@Csizmás Kond: Na hallod! Ha már nincs teje nem is érdemes tartani. :-)
Anna Mária
@eszegfu: Hagyd csak, felőlem a Csizmás is azt ír, amit akar, ő is a tiltólistámon van, számomra nem létezik.
Az ilyenek azok, akik a közösségi oldalakat tönkreteszik az ostoba személyeskedéseikkel.
Csizmás Kond
@eszegfu: Épp ez az látod, egy közösségi oldal nem arról szól hogy aki nem tetszik azt kimoderáltassuk, hanem próbáljon érvényt szerezni a vakarmányának...de neki nem megy más csak az egyéni dogmája...
eszegfu
@Csizmás Kond: 14:00 Igen...magamra ismertem...ezek szerint én "baloldali ámokfutó" vagyok, mert a többi lehetőségben nem találtam meg a helyem.
Mézike
@Anna Mária: Te már elég sánta vagy...
Anna Mária
@Mézike: Én bizony nem írtam a szerkesztőnek.
Megint valótlanságot állítottál rólam.

Nagyon csúf dolgot csinálsz, szégyellheted magad.
Csizmás Kond
@eszegfu: Ezt akár jó jelnek is lehetne venni, ám itt nem csak olvasni és megérteni kell hanem belegondolni, hogy mi az amit te vagy az az oldal mit te magadénak érzel jobban csinálna ugyanilyen lehetőségekkel.
Amúgy ha baloldalinak érzed magad akkor az azt is jelenti, hogy nincs etnikumod csak elved ?...mert itt ha burkolva is de arról is szó van.
eszegfu
@Anna Mária: @Csizmás Kond: @Mézike: A jó ég áldjon már meg Benneteket!! Nem vagyok én békebiró, sem az Igazmondó Juhász(né), de könyörgök Nektek fejezzétek be, kössetek már békét! Nem mehet ez igy tovább! Mindegyikőtökben van jó tulajdonság, ne csak az esetleges rosszat lássátok! Most meg engem meg lehet enni...
Csizmás Kond
@Anna Mária: Persze hogy írtál különben a moderátor nem olvas el minden sütelenséget csak ha jelentik és nincs tíltólista ezzel csak a piszkodat próbálod eltusolni.
Bárki bármit ír azt mindenki el tudja olvasni és nincs olyan, hogy valakit ne láss hacsak nincs tele csipával a szemed.
Mézike
@Anna Mária: Na igen a gyengék fegyvere, és még finoman is fogalmaztam. Mond csak hányszor írtál már neki?
Na ez a csúf dolog angyalom. Aztán mikor tivolit sikerült kitiltatni pezsgőt bontottál örömödben?
Csizmás Kond
@eszegfu: szóval a jó tulajdonság csal néhol van bennem...nahát...:)
Anna Mária
@eszegfu: Sajnálom, ha az itt folyó mocskolódás kellemetlen perceket szerzett neked. Én biztosan bántottalak se téged, se mást.
Én a mocskolódok ellen úgy védekezem, hogy egy kis, ingyenesen letölthető programmal kiszűröm azoknak a nickneveit, akik engem támadni szoktak és valótlant állítanak rólam.
Sajnos a tiltólistámra most Mézike kartársnő is felkerült.
Anna Mária
@eszegfu: Meleg van: biztosan NEM bántottalak :)
eszegfu
@Csizmás Kond: Ez most hülyeség... "nincs etnikumom, csak elveim" és ezt a "burkolatból" veszed ki!? Bakker, eddig tudott O.V. népszerü, tőmondatos jelszavakat "fabrikálni" (pl. "Több tiszteletet M.o-nak", meg "M.o. Európa motorja", stb.), most meg ugye nézőpont kérdése ki, mit ért a beszéde alatt. Nekem vannak elveim, sőt érzem az összetartozást is, mert akár hiszed, akár nem: MAGYAR vagyok! Méghozzá van bennem szerb és ROMA "vérvonal" is. Az pedig, hogy a baloldalba soroltam be magam...hát mégsem vagyok medve, vagy svédországi megerőszakolt, nem tudtam máshova sorolni magam.
Commneter
@Csizmás Kond: 14:28

Bizarr hobbi

A Moderátort egyszer megkérdezte egy egy riporter:
- Mondja Moderátor elvtárs, mi az ön hobbija?
- Rólam szóló bejegyzéseket gyűjtök.
- És sok van?
- Hogyne, már 2 láger tele van velük.
eszegfu
@Csizmás Kond: Ha kitekered a szavaimat, akkor én "kitekerem" a nyakadat! :))
Csizmás Kond
@eszegfu: ..hát a medve az nem játékszer...:)
az etnikai önmegnyilvánulásokat pedig ha az emlékezetem nem csal épp a baloldal próbálta liberalizálni, vagyis összemosni...és ezzel érte el, hogy ma minden két ember nevezgeti egymást.
zöldszem
@Csizmás Kond: ma, 14:09
Miért akarsz tehenet ölni? Észnél vagy ?:))))
kepkezelo.com/images/ueme0npxwkvhwg78l02.jpg
eszegfu
@Csizmás Kond: Azt hiszem már nagyon melegem van... mit jelent az, hogy "etnikai önmegnyilvánulás"...szakadjak meg, ha értem!
Yoda69
Ez az idiota elmebeteg miert nincs mar gyogykezeles alatt?
Anna Mária
@nusika: "Szeretnénk, hogy Európa az európaiaké legyen, és meg akarjuk őrizni a magyar Magyarországot” – jelentette ki Orbán.
Európa is nagyon szeretné, ha Európa Európa maradhatna, és az ilyen Orbán-féle uszítók csak a saját országukra korlátoznák a tevékenységüket.
Csizmás Kond
@zöldszem: ...meleg van...tényleg nem tehén volt csak egy tetű...:)
eugen4402
@eszegfu: Megint csak gratulálni tudok. Szinte egyedül a Te hsz.-aidon nem látszanak a hőguta nyomai. Áruld el, mivel temperálod magad, vagy egyszerűen Rajtad nem fog a szaharai hőség...?
Csizmás Kond
@eszegfu: ...valaki megnevezi magát hogy kicsoda...
de azért ha nagyon meleged van tényleg jobb ha vetkőzni kezdesz mielőtt rosszul leszel...:)
Csizmás Kond
@zöldszem: azért a riska sem hagyott ki egyetlen pillanatot se ahol alkalma volt antiszemitázni vagy nácizni olyan helyen ahol nem is róla volt szó.
Anna Mária
@zöldszem: Köszi, de azt hiszem, rossz a címzés.
Csizmás Kond
@Mirabilis: mongyuk ez a fuvarozási levél szerintem humbug...
zöldszem
@Anna Mária: ma, 14:56
Azért néha nem árt, ha az ember, nem hiszi magát tévedhetetlennek, hibátlannak...
Commneter
@eszegfu: 14:44

Jó kérdés!;)
Javasolnám, hogy előbb azt kérdezd meg, hogy mi is az etnikum (definitíve), s ahhoz miképpen is viszonyul az etnikai közösség (szintén definitíve), mielőtt a "megkérdezett" úgy összekuszálná benned a szálakat, mint cicamica a fonalgombolyagot!?:o.o
Január
"Az győz, aki mélyebben érti meg a múltat, és abból bátrabban, gyorsabban vonja le következtetéseket – jelentette ki.- Orbán
Erre azért kiváncsi lennék, hogy milyen múltból vonná le a következtetéseket, mert a történelmet a győztesek írják. Itt az elmúlt században váltogatták egymást a győztesek, vajon ki az, aki objektívebb, valós történelmet tud felmutatni? Tehát melyik győztes mondja meg a valót?
Anna Mária
@zöldszem: Persze, be is láthatod nyugodtan a tévedésedet: rossz a címzés.
papa.49
Hazugovics akkor miért Erdélyben a Kárpát alján építesz iskolát, kórházat, ha a magyar családok, és gyermekekre költsük a pénzt HAZUDSZ MOST IS MINT MINDIG!!!
Commneter
@Január: 15:07

”History is written by the victors.”
Winston Churchill

[”A történelmet a győztesek írják.” ]
papa.49
@zöldszem: Hű de jó, kösz)))))))))))))))
bencemacska
Valaki magyarázza meg nekem ezt a mondatot:
" a jövő nem távolba néző verseny, hanem sokkal inkábba a múlt megismerésének versenye."

De úgy, hogy tudjam melyik mondatban - fő- és mellékmondatban - melyik az alany és melyik az állítmány. Szerintem nemcsak az én agyvizem forrt fel, hanem másé is!
zöldszem
@Anna Mária: Oké, Te tévedhetetlen, és hibátlan vagy elismerem...
..."megtörtént ez-az velem. Van amire nem vagyok büszke. és nem úgy csinálnám, ha még egyszer kezdhetném. De én legalább bevallom! És Te?"
eszegfu
@Commneter: 15:05 Hát azt azért már mégsem kérdezem meg... szerintem ő bonyolódott bele. Felvetette: aki akar magára ismerhet O.V. beszédéből, ha tudja értelmezni a szavait. Én a beszédből a "baloldali ámokfutót" választottam, mert ugye medve és megerőszakolt svéd nem lehetek. Ekkor "rögzitette", ha baloldali vagyok, akkor a balosok próbálták , az etnikai önmegnyilvánulásokat liberalizálni és összemosni. Na, ekkor dobtam egy "hátast"... a lakásban már 31 fok van...
Anna Mária
@zöldszem: Bocs, én nem tudok segíteni azon a problémádon, hogy kényszeresen az én személyemmel kell foglalkoznod. Én nem törődöm veled azon kívül, hogy ha a hozzászólásod tetszik, akkor nyomok egy tetsziket.
dr. prédikátor
@lampa laz: Semmi különöset nem irtam csak azt hogy a viktor szopkin már megint hazudik,de valamelyik/ na kinek/fütyisz-es bunkónak nem tetszett!
Anna Mária
@dr. prédikátor: Úgy látszik, én is "felségsértést" követtem el, amit a soknevű nagyon zokon vett és töröltetett! :DDD
miazavalami
@kakaósbögre: :-)
Pedig tele vagy kakaóval...:-)
soljanka
Ez olyan szép:
"A kormányfő ismertette a nemzeti konzultáció eredményeit is. Ezek szerint 95 százalék azt mondta: a bevándorlás helyett inkább a magyar családok, gyermekek támogatására van szükség."
És meg is magyarázta, hogyan:
„az a kérdés, hogy egy egységes kárpát-medencei magyar egészségügyi
ellátás szempontjából hol és mit kell megvalósítani Erdélyben. Nekem
meggyőződésem, hogy Marosvásárhely ebből a történetből nem maradhat ki”

Szerintem ezek borozgatás közben ötletelgetnek, valamelyik néha leírja, aztán amikor a főni úgy dönt, hogy nem akar hosszabat felolvasni, akkor befejezik.
Közben jókat röhögnek, hogy a birkái mennyire fogják zabálni az ilyen "magyar nép"-es lózungokat.
És igazuk van.
miazavalami
@Anna Mária: Hagy segítsek.:-)

Kórházban fekvő gyerektől lopott laptopot egy férfi Miskolcon
@swordigo: Mondtam már, hogy buta vagy. Most még azt is hozzáteszem, hogy mint a föld.
Én a miskolci esethez nem szóltam egyetlen szót sem, hanem elmeséltem egy esetet egy nyugat-európai nagyvárosból, ahol nem cigány magyarok követtek el súlyos büncselekményt.
Letiltlak téged is, mint szandokánt! :)))

Olyan program ami egy oldalról csak bizonyos neked nem tetsző egyedeket szelektál nincs.
Ahhoz hogy te valamit le tilthassál az adott oldal DNS - hez kell hozzányúlnod, illetve átprogramozni. Netán a propi egyik tulajdonosa vagy hogy ezt megteheted?
papa.49
Végül is mit mondott a nagy semmit jól körülírva, ezért kurvára kár volt ezt a nagy felhajtást előadni))))))))))))))))
eszegfu
@eugen4402: 14:50 Kösz.! Lehet, hogy itt ütközik ki a fél-roma vérvonalam...mármint a hőség türésében...
Toby
"Orbán a baloldalra is kitért: szerinte ők azért nem szeretik a magyarokat, mert magyarok, ..."

Hétfőn pedig megtudjuk, hogy ki a magyar, majd a törpe duce behatárolja ! Tipikusan jobbikos stílus ! Fasisztánban ez a trendi !
dr. prédikátor
@zöldszem: Na evvel a bejegyzéseddel csak messzemenően egyet lehet érteni!!! De van aki nem érti HOFIT!
eszegfu
@Csizmás Kond: Én most feladom! Ebben a szóösszetételben én még nem hallottam és nem is tudom értelmezni...inkább maradjunk a tehén, vagyis a bolha "leölésénél". Elbujdoklok
(azaz megyek hüsölni)...
miazavalami
@nyanya001: Az utolsó bekezdés az tök jó! :-)

Ami viszont kimaradt a beszédből, az pont az, amiről hónapok óta egy szót se hallunk, mi lesz az ápolók, szociális dolgozók bérével, az alacsony keresetű dolgozókkal, hogy lesz jobb oktatás és egészségügy, ha erre reálértéken jövőre kevesebb jut? Mikor vetnek már véget a féktelen nagy korrupciónak? Tehát mikor kezd végre Magyarország kormánya a magyar emberek problémáival foglalkozni? Mert buta, erőltetett szövegű orákulumok helyett, az országnak végre kormányzásra, az embereknek az élethelyzetük javítására lenne szükségük. Több helyen olvashattuk már a sajtóban, hogy Orbán teljesen kivonult a kormányzásból, és csak ilyen nagy, Európát szerinte megmentő víziókban gondolkodik. Pedig a magyar polgárok nem ezért választották meg, és ha valóban annyira büszke a nemzeti szuverenitásunk visszaszerzésére, akkor végre elkezdhetne élni vele oly módon, hogy az a hétköznapi életben is javulást, minőségi kormányzást eredményezzen.
nyanya001
@miazavalami: Én előre megmondtam, csak üres szófosás lesz semmi más !
Csizmás Kond
@eszegfu: a szó is olyan mint az ember, össze lehet házasítani, szétválasztani...
soljanka
Mi volt itt? Minden második hsz. törölve. Így meg teljesen élvezhetetlen.
eugen4402
Az ördög vigye el. Múltkor egy kis ugribugrira támadt kedvem, mondták: nix ugribugri! Most meg - ebben a melegben - be akartam nevezni egy távolba néző versenybe, na, abból se lesz semmi. Hiába, nincs szerencsém...:-(
Commneter
@eszegfu: 15.42
Etnikum, népesség, népcsoport; egy nép "jellegzetes sajátságai"; azaz ebben a népességben domináns az összetartozás tudata, a közös- nyelv, -kultúra és -hagyományok.
Az ezen belüli, kisebb létszámú és zártabb etnikum az ún. etnikai közösség, mely lehet akár egy törzs, néprajzi- csoport, etnikai- vagy etnokulturális, ... usw. csoport.
Mindezek viszont már önmagukban is igen önkifejező formái az etnikai "önmegnyilvánulásoknak".
Amit a H.H. kért, az tökértelmetlen.
Kerüld a hablatyolókat, oszt mindjárt jobb lesz a légkör ... !:Lol
eszegfu
@Csizmás Kond: 16:07 Na nem mondod! Azért ennél többet is kinézhetnél belőlem egy kis jóindulattal...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...hogy tudnék én kinézni belőled ?
eszegfu
@Commneter: Kb. tudom a szavak jelentését, csak nem tudnám ilyen szabatosan leirni, de azért kösz.! A válasza: "valaki megnevezi magát, hogy micsoda"...na itt adtam fel.
Anna Mária
@miazavalami: Jajistenem, de blőd, amit írsz! :)))
Igen, le is tiltottam swodrigót, akárcsak szandokant, a saját, ingyenesen letölthető kis programommal, amibe szépen bepötyögöm az illető nicknevét és attól kezdve nem látom, nem jelenik meg a bejegyzése.
De, van ilyen program, keress utána, biztos megtalálod magad is és rájössz, milyen egyszerűen működik.
Semmi közöm a propellerhez, nem vagyok sem a tulajdonosa, sem az alkalmazottja. De ha ilyesmin van kedved fantáziálni, tedd csak.
zöldszem
@Csizmás Kond: ma, 16:11
".hogy tudnék én kinézni belőled"

Hááát ja, ha jobban kinéznél ki is esnél...
dr. prédikátor
Úgy látom a mai napra rendelt hsz ek törlésének mennyisége megfelelő volt!
miazavalami
@Anna Mária: Szánalmas vagy.
Nosza hol a program?
Anna Mária
@soljanka: Fene tudja, többek között arról cseréltünk eszmét, vajon miért Tusványoson adja elő magát Orbán, én megjegyeztem, hogy talán mert ott vannak az "igazi" birkái.
Ez felség- és birkasértőnek számít manapság, úgy látszik! :)
zöldszem
@Csizmás Kond: hmm... megint azok a fránya igekötők...:)))
Commneter
@eszegfu: 16:12
Istenem!- hát tárgyiasul a személy:8)
miazavalami
@Anna Mária: Nálad nincs berendezve a padlástér.
Sajnálom nem vagyok lakberendező.
Csizmás Kond
@miazavalami: Ezek óvodásmesék. A reklámokat részben le lehet tiltani de akkor esetleg nem fog működni egyéb lejátszó sem. Az írást, azt amiért tulajdonképpen a lap létezik csak a szerkesztők tudják módosítani. A véleményeket vagyis a beírásokat pedig csak a moderátor törölheti vagy esetenként a szerkesztő.
...amúgy nem csak a szerkesztőnk lehet írni ha valakit töröltetni akar hanem minden beírás végén a dátum után ott a kis kerek ikonban egy felkiáltójel amire ha ráhúzod az egeret kiírja " jelentem a moderátornak"
miazavalami
@Csizmás Kond: Szia Cirmi! látom jól tartod magad.:-)
Szegény még nem jött rá...
Csizmás Kond
@miazavalami: ...kint nagyon meleg van...de itt a pincében elég tűrheyő...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Na persze ha van boros + sörös hordó a közelben. :-)
Aztán elhúzod valakinek a nótáját.
Csizmás Kond
@miazavalami: egyik sincs...ezért is vagyok idegesebb...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Jesszus! Pálinka sincs?
Ez nem macskának való...:-)
Anna Mária
@Mirabilis: Mert csak ott bátor, azok között, akiket megvett.
zöldszem
@Csizmás Kond: ma, 16:46
Egérlyuk?? Az van??:)))
Csizmás Kond
@zöldszem: már nincs...csak bundasapka...:)
Főlökött
Mondok egy aranyosabbat ! Orbán -> Matolcsi által alapított suliba járt, nagyon úgy tűnik !

Nála a 8 millió kérdőívből visszajött 1.254e, összesítve az jött ki neki, hogy a Magyarok 2/3-a szerint a bevándorláspolitikájával és az összes többivel is egyetértenek.
Legalább tanulna meg számolni a szentem ! Kuxaxem szerint 1+1= néha 3-om, meg mivel két egyest adtam össze, ami kettő, így létrejött a 2/3 :)

index.hu/belfold/2015/07/25/magasra_tette_a_lecet_orban_az_illiberalis_allammal_de_mi_jon_most/2015/07/25/itt_a_nemzeti_konztulacio_hivatalos_vegeredmenye/
Csizmás Kond
@miazavalami: hát nem...nehéz így túlélni...:)
Mézike
@Csizmás Kond: Nehéznek nehéz. De csak van valami stratégiád?
Csizmás Kond
na és a tusványizéről...az kéremszépen egy párbeszéd...
legalábbis annak kéne lennie de nincs egyetlen ellenzéki sem aki vissza kéne pofázzon, így csak elmondja mindenki amit akar.
..bocsi Schiffer ott volt...
Csizmás Kond
@Mézike: az mindig van...a dinnyébe vodkát töltöttem...:)
Csizmás Kond
@zöldszem: ..na még ilyent nem láttam...!
bencemacska
@Csizmás Kond: Csak az lehetett ott, akit meghívtak! A főnök ebben az ügyben a csalfa pap.
JAJMÁR
Érdekes lett ez a topic, nagy tanulságot nem tudok levonni, talán csak annyit, hogy "Szeressük egymást gyerekek.." :)))
Csizmás Kond
@bencemacska: Állítólag sokakat meghívtak de nem mentek el...
Mézike
@zöldszem: Húúú Ha ekkora adag vodkát beszopált ami ebbe belefér...:-)
www.youtube.com/watch?v=36H0AWtGk8I
bencemacska
@Csizmás Kond: Nem akarták kockáztatni a napszúrást!

Képzeld el mennyi minden hangzott volna el?!
Neked volt már napszúrásod? Ja, te a pincében vagy!
zöldszem
@Mézike: Te mennyit ittál, hogy mellényúltál??:))) Én antialkoholista vagyok!
@Csizmás Kond: Iszik a dinnyére vodkát!
Mézike
@zöldszem: :-) Még bírom a strapát.
nem nyúltam mellé, neked címeztem ha a te dinnyédbe vodka lett volna és ő megissza... akkor így néz ki. :-)
Csizmás Kond
@bencemacska: ...és kalapot hordok...:)
..pedig ott meg el tudták volna mondani ami fáj nem csak üzengetnének...
Mézike
@Csizmás Kond: Hát ha egyszer részegen akarsz fagyit nyalni... , legalább aludnál egy kicsit.:-)
zöldszem
@Mézike: Bocsi!!! Akkor ezek szerint én néztem be:))) Nem tagadom, néha nekem is lassú a felfogásom:)). Lehet, hogy ha esetleg az időpontot oda írod... na akkor sem biztos:)))
már csak azért is mert elég sok a szövegem:))))
Mézike
@zöldszem: Ebben a hőségben senki sincs topon. Én sem..-(
Csak úgy be szokott indulni a fantáziám..., és akkor jön belőlem . Nem tehetek róla .:-)
bencemacska
@Csizmás Kond: Nem ártana országon belül vitát rendezni! Nem csak kinyilatkoztatni!

ebben egyet is érthetnénk!
Csizmás Kond
@zöldszem: dehogy, meglékeled majd beletöltöd a vodkát és összekavarod ...kész a koktél...:)
orogordog
@Anna Mária: Orbántól nem fogadnál egymillió forintot, mert ő adja?
Csizmás Kond
@bencemacska: szerintem ez nem is vitarendezési okok miatt volt vagy van megrendezve.
Mézike
juhhé! Én vagyok a 100 -ik. és a 200-ik hozzászóló!
Valami díjat nem kapok?
orogordog
@nena: 11.24. re
Szép kis cirkusz kerekedett a hírből, hogy a rendőrség illegális bevándorlók Budapestre utazásának megszervezésével gyanúsítja a Magyar Gárda volt „főkapitányát”, Kiss Róbertet.
zöldszem
@Csizmás Kond: ma, 17:45
Mindent én sem hiszek el...
Hááát, kicsit olyan, mint a vicc...Skot...dinnye...sör
bencemacska
@Csizmás Kond: Elég baj. Azért van az egymás mellett elbeszélés, ahelyett, hogy a problémákra megoldásokat keresnénk!
Csizmás Kond
@bencemacska: Szerintem mindenik úgy szeretné, hogy ő legyen a megoldó ezért soha nem lesz megoldás mert a másik mindig keresztbe tesz.
Mézike
@zöldszem: Nahát de rendes vagy. :-) Kiteszem a vitrinbe.
Mézike
@bencemacska: @Csizmás Kond: Gondoljátok hogy bárki is kiváncsi a mi "megoldásainkra" ?
bencemacska
@Mézike: Ez a baj. Most majdnem csúnyát írtam, hogy miért költött a kormány milliókat az "inzultációra"?!
bencemacska
@Csizmás Kond: Az a baj, hogy mindig akad, aki ezt az állapotot fenntartja. Ez az érdeke!
"Oszd meg és uralkodj"!
nusika
...csak 1 millió ember él Magyarországon? ...a többi nem számít a kormánynak?
www.168ora.hu/itthon/kormanyfo-szerint-dontottek-magyarok-137686.html
Csizmás Kond
@Mézike: dehogy kíváncsi, isten is őrizzen, hogy valakinek eszébe jusson innen ihletődni...:)
Csizmás Kond
@bencemacska: Mindig akad, mert mindig meg is szavazzuk.
Sajnos még nem vagyunk elég érettek a politikához.
bencemacska
@Csizmás Kond: Én már megértem, lassan le is pottyanok a fáról!
lampa laz
@dr. prédikátor: 15:44, igen, ma nagyon aktívak voltak a patkányok.
swordigo
@Anna Mária: Te kapsz pénzt azért, amit itt művelsz. Te vagy az, aki kitiltatott engem, tivolit, és ki tudja, milyen módon ármánykodsz ismét, hogy mások alá tegyél. Amikor összekaptam itt még az elején két emberrel, akkor elhitettem velük, hogy én vagyok a radír, meg a nagy felderítő, erre az terjedt el rólam, hogy én töröltetek mindenkit, aki a Fidesz ellen ír. Ez nagyon nagy tévedés volt!! Mindenesetre nem volt ellenemre a dolog, jókat derültem rajta, pedig soha nem én töröltettem senkit, kivéve azokat a hozzászólásokat, ahol személy szerint engem sértegettek, márpedig ez nem való egy normális oldalra. Hazudd csak a kis programodat is, már Méziket is letiltottad, mégis válaszoltál neki, ráadásul mindig tudod, én miket írok, egy nagy szarkavaró vagy, és amint látod, ezt már sokan tudják.Akik alpári módon írnak, azokat meg a modi törli valószínűleg, hozzáteszem nagyon helyesen. Velem is elszaladt a ló az előző nevemnél, nem tagadom, meg is érdemeltem, hogy kilőttek, de abban neked is komoly szereped volt.
swordigo
@dr. prédikátor: Az eszetekbe sem jut, hogy nem kellene trágárkodni, és nem szúrna szemet a modinak, és nem törölnének? Nem másban kell a hibát állandóan keresni.@lampa laz:
swordigo
@Mézike: Amióta letiltott, legalább háromszor nem bírta ki, hogy ne írjon neked:-))
swordigo
@Csizmás Kond: De csak akkor lehet tudni, ki a fő töröltető, ha az "írjon a szerkesztőnek" opciót használja, ha csak rányom a jelentem gombra, akkor nem.
Mézike
@Csizmás Kond: Mé? Nincs velünk semmi baj..., méghogy isten ments innen ihletődni?
Nahát most lejárt a mandátum. Holnaptól kezdődik a harc!
Mézike
@bencemacska: A túlérett gyümölcs kicsit már erjedt...:-) Szesz van benne. :-)))
Nem is kiváncsiak a mi véleményünkre. egyszer írtam orbán fészbúúúúk oldalára. Úgy kivágtak mint Cirmit vécézni. vajon miért?
justhpeter
De jó lenne végre helyretenni a dolgokat.
Rengetegen beszélnek ma déltől a tusnádi Orbán beszédről, olvasom a hozzászólásokat és az az érzésem, hogy némelyek még arra sem vették a fáradtságot, hogy élőben saját szemükkel és fülükkel a tévé elé ülve megnézzék kedvencük szereplését. Ismerősöktől, mindenféle politikai oldalról és "ex has" szerzik be a véleményeket.
Én vettem a bátorságot/fáradtságot és leültem a tévé elé. Amit láttam, az minden volt, csak nem felelős miniszterelnöki beszéd. Azt gondolom, hogy az egész "szabadegyetem" régen nem más, mint egy avítt és avíttságában is megkopott politikai csoport megrendezett közszereplése, válogatott magyarországi "nézők" odaterelésével. Olyan szintű blődli körítéssel, amire ha én román lennék biztosan nem lennék kíváncsi. Mind a megszólalók köre, mind a program minősége csak a hazai "hívek" altatására szolgált. Moderátorként bevezetőt mond egy fideSS politikus, akinek a mondanivalója semmi másra nem szolgál, mint alányalni a pártelnökének, akár el is maradhatott volna. Aztán átadta a szót Tőkés Lászlónak a magyar jobboldal nagy támogatójának, aki csak a magyar jobboldalt ismeri és elismeri, elfeledve azt, hogy a politikai színtéren való megjelenésében a magyar baloldal hathatós segítsége jelentette az alapot. Tudjuk ehhez jellem kell, de ezt most ne kérjük számon. A főműsor a magyar miniszterelnök beszéde lett volna, ha beszéd lett volna. De nem volt az. Egy felkészületlen(ek) által összeállított csokor felolvasása volt, kizárólag a hazai hívek támogatásának fenntartása érdekében. A problémát nem csak a felolvasás jelentette, hanem a mondanivaló műveletlen, unintelligens volta is. A felolvasás témáival semmit nem lehetett kezdeni az Unió területén belül, mert a teljes uniós elv- és érvrendszerrel szemben foglalt állást uniós országban egy másik uniós ország vezetőjeként. Az olvasás azon fejezete, amely a hazai baloldal szerepét taglalta teljesen kilógott a sorból, mivel nem illett a bevándorlás és a terrorizmus körébe.
mariaberta
Ehhez az elmefuttatáshoz hozzászólni sem érdemes. Gratulálok mindenkinek, akiknek ezt az embert és társait köszönhetjük.
mariaberta
Elfelejtettem köszönteni ezt a három embert, mint Magyarország értékeit!
Anna Mária
@justhpeter: Orbán nagyon fontosnak tartotta elmondani a baloldallal kapcsolatban: "ezek az emberek, ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat, és azért nem szeretik őket, mert magyarok".
A zavaros hablatyba remekül beleillett.
swordigo
@Mézike: Vajon mit írhattál neki? :-))
Csizmás Kond
@justhpeter: Tehát te vetted a fáradtságodat és ketten néztétek a tévét...persze abban a reményben, hogy majd megvilágosodsz.
Hát nem így történt. Az egész izé nem egy két beszédnek a lényegén alapul, ugyanis ők is csak a saját mondandójukat adták elő egy elég sokoldalú és sokmindenre kiterjedő beszédekből, ahol csak ugyanolyan résztvevők voltak mint bármelyik más. Az, hogy most Orbántól mindenki egy tavalyihoz mért idegrengető kijelentést várt hát csalódnia kellett és ez az amiért most fele sem tudja mit is kezdjen a feltupírozott idegeivel.
Az ilyen tusnádi beszélgetések eredetileg a magyarországi és a romániai politika összehangolását hivatott tisztázni az erdélyi magyarság viszonyában viszont mióta mindkét ország az unió köpönyege alá került igy tulajdonképpen okafogyottá vált az egész de mégis megtartják mert sokaknak sok pénzt és magamutogatást jelent na meg azért még ma is van akik csak itt találnak helyet egy kis eszmecserére.
Ebből az egész tusnádi kiruccanásból csak a sajtó hangja hallatszik ki ...na meg a miénk.
JAJMÁR
@Anna Mária: 20:32 Megállapítottam, hogy rohamosan fogy a magyar. Már alig több, mint egymillió. A miniszterelnök végig rájuk és csak rájuk hivatkozott, ezek szerint ők, akik visszaküldték a kérdőívet a magyarok.
Most nem egészen értem, hogy a többi 7 millió mi, és hogy kit nem szeret a baloldal, azt az egymilliót, vagy a többi 7 millió magyart nem szereti a jobboldal. Vagy szeret mindenki mindenkit, vagy senki senkit? (Ha már így és ilyen kijelentés történt, akkor gondoltam, megpróbálom érteni).
De teljesen összezavarodtam.
Anna Mária
@JAJMÁR: Hát látod. Túl nagy fába vágtad a fejszédet! :)
nemjoezigy
@Clavigo: :) Talán új cenzör van a Propin. :) :)@Clavigo: javit...cenzor.
Jó volt a CENZÖR!
JAJMÁR
@Anna Mária: 21:16 Ráadásul ez csak egy "szeletkéje" ennek a beszédnek. Remélem, hogy majd valamelyik jobber meg tudja magyarázni, és feltehetem a többi kérdésemet is :)
Anna Mária
@JAJMÁR: Ó, bizonyára szívesen állnak rendelkezésedre, ők már a beszéd előtt is pontosan tudták, ki számít magyarnak és ki nem, no meg azt is, hogy Európa mindent, de mindent rosszul csinál! :)
lajospapa
Lévai Anikó meg elment adományokat osztani a bevándorlóknak. Melyik az igazi arcuk?
Anna Mária
@lajospapa: Nem az adományosztogatós. :)))
JAJMÁR
@Anna Mária: 21:44 Bizony, és ezt mind meg akarja védeni, hogy maradjon is :)))
soljanka
Még az "őskorban", amikor nem volt internet, volt a tévé képújságján chat.
Sokszor voltak nagy csörték. :)
Aztán szerveződtek chat találkozók. Hááááát, voltak nagy meglepetések...
Anna Mária
@JAJMÁR: Persze, mert ezt ismerik, el sem tudják képzelni, hogy kilépjenek a komfortzónájukból.
Mézike
@swordigo: Én semmi rosszat csak megkérdeztem miért érzem magam sokadrendű állampolgárnak a hazámban annak ellenére hogy igen csak kiveszem a részem a kötelességekből, de a jogok... , az más téma.
nemjoezigy
@nusika: ...csak 1 millió ember él Magyarországon? ...a többi nem számít a kormánynak?
Úgy érzem, hogy jól érzékeled, valóban az orbáncnak és bandájának, csak a gazdagok és az őket éltetők számítanak!
JAJMÁR
@Anna Mária: 21:54 Azt az Európát akarja megtartani a jelenlegi állapotban, és az alapértékekkel, amelyiket folyamatosan kifogásolja, és az alapértékekkel szembemegy.
A legjobban mégis ez tetszik: "Az győz, aki mélyebben érti meg a múltat, és abból bátrabban, gyorsabban vonja le következtetéseket " :)
JAJMÁR
@Tekla: 21:55 Akkor célba ért. Neked szólt.
nemjoezigy
Még egy kis matek: azt mondta ez a szerencsétlen szerencsés orbánc, hogy 300%-kal nőtt a ..., tehát megháromszorozódott.
Akkor most mi van?
ő a hülye, vagy azok is akik elé tették a papírt, vagy az összes?
Szerintem az utóbbi.
Persze ne várjunk tőle sokat, hiszen sose dolgozott jogász, és a pénzügyi alattvalói se tudnak számolni, vagy csak politikus módon.
Megoldás a fideSSnyikeknek: ha valami 300%-kal nő, akkor az megnégyszereződik!!!
Anna Mária
@JAJMÁR: Ja, értem, Orbánra gondoltál.
Erről a mondatáról nekem az ugrott be, mekkora a különbség a nyugat-európai országok és Magyarország múltfeldolgozása között.
Magyarország az arkangyalos giccsnél és a gárdisták vonulgatásánál tart - sajna.
Azt pedig végképp nem értem - de bizonyára bennem van a hiba -, hogy ki győz és miben?!
m.macskosz
Szívből gratulálok mindazoknak, akik azt hiszik, hogy kulturált emberhez méltó dolog, hogy a nekik nem tetsző hsz.-okat töröltetik!
Egyúttal elismerésem a Propellernek is, hogy elvtelenül teljesíti is a bosszúállók óhaját!
Szégyellje magát mindenki, aki megfosztott tőle, hogy mások véleményét olvashassam!
JAJMÁR
@Anna Mária: 22:04 Bennem is vannak hibás sajna, de a Tekla érti az egész beszédet. Neki tetszett :)
soljanka
@Anna Mária: Rég volt. :)
De jó iskola volt. Arctalan emberkékből hirtelen valóság lett.
Érdekes élmény. Bár nagyon fáztam tőle, de megérte.Viszont kétszer elég volt.
Két ember van, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot, mégha neten is.
kkalman
"A kormányfő ismertette a nemzeti konzultáció eredményeit is. Ezek szerint 95 százalék azt mondta: a bevándorlás helyett inkább a magyar családok, gyermekek támogatására van szükség."
Nyolcmillió inzultációs levelet küldött ki, amiből egymillió érkezett vissza. A visszaküldött levelek 95%-a, azaz 950 ezer tartalmaz olyant, hogy egyetért a gyűlöletkampánnyal, a kirekesztéssel. Hétmillióan nem küldték vissza a levelet, feltehetőleg azért, mert annak tartalmával nem értettek egyet. Amennyiben így van, és miért ne lenne így, akkor 7050000 ember utasítja el az orbáni politikát. Akkor hogy lehet az, hogy a magyarok 95%-a a bevándorlókat látni sem akarja, és megtagadja tőlük a legelemibb segítséget is? Vagy ez is olyan, mint a 2/3?
Hari
Európa sok mindent és mindenkit túlélt, Orbánt is túlfogja, ha nagy nehezen is . Más kérdés, hogy a magyarok hogyan ?? Egy biztos: megint elnyerte a ki tud nagyobb zöldségeket mondani és ki a lenagyobb pojáca/magamutogató összetett verseny fődíját, ami legalább akkora teljesítmény volt, mint a Videoton legutóbbi győzelme. Nem kell ide kerítés, már önmagát, és -sajnos-vele együtt az országot is elkerítette, hogy a civilizáltság nehogy befészkelhesse magát, ha elég apró lukú lesz !
Hari
@kkalman: ezért kap matematikai nobel díjat a Fidesz, hogyan lesz a 10-ből 66 ? Ez a valódi relativitás elmélet, nem amit Einstein hablatyolt össze, a többi áltudós meg bevette.
Hari
@orogordog: így igaz, hogy engedhették meg 2000 éve, hogy vízum és útlevél nélkül idejöjjön valaki, mert ahol éltek veszélyben érezték magukat, és elzavarja az itt élőket.
coyote3
Tehetséges lény! Képes hosszú percekig anélkül hazudozni, hogy le ki ne fordulna a gyomra önmagától...
Hari
@eszegfu: biztosra veszem, hog az újságíró a hibás, ezért kell a drogtesztet gyorsított eljárásban bevezetni.
eugen4402
Ha esetleg nagyon rossz visszhangja lesz a tegnapi beszédnek, simán le kell tagadni, és ráfogni a szocikra. Akár Tusnádfürdő nevét is meg lehet változtatni Zuschlagfürdő-re, ez a módszer mindig bejön...
nusika
@kkalman: "Akkor hogy lehet az, hogy a magyarok 95%-a a bevándorlókat látni sem akarja, és megtagadja tőlük a legelemibb segítséget is? "
...csak az "magyar", aki visszaküldte a konzultációs ?? levelet! , a többi meg nem számít.
mate03
@human! Állítólag egy millió konzultációs levél érkezett vissza!: Csak azt nem árulta el hogy mennyien ge...ciszték le!Vagyunk az országban talán 8 millióan,ha egy millió ment vissza! Akkor mi ez a nagy mell döngetés?Azt merészelte mondani,ez a kommunista ivadék,hogy a baloldali érzelmű emberek Magyar gyűlölők! Innen üzenem! Viktor! A KURVA ANYÁDAT!
Anna Mária
@nusika: Milyen kár, hogy nem szóltak előre, hogy a magyar állampolgársághoz plusz szükséges visszaküldeni azt a vackot, mert aki nem teszi, az automatikusan kiesik a pixisből! Most vajon már van egy lista is az "igaz" magyarokról?
Commneter
@m.macskosz: @JAJMÁR: 07.25,. 22:09 & 22:12 h

Dettó!;)
magyarbakancs
Tusnádfürdő a nemzeti idiotizmus színhelye.Beszéde Orbán úrnak egy zagyvalék volt.
Megfigyeltem minden világraszóló baromságot Orbán úr itt mond el.
Tökés püspök mint egy betanított palotapincsi felolvasta ,hogy mit kel mondania.
A halhatóság meg punyadt a melegen és csurgó nyállal nézte és itta Orbán szavait.
Első sorokban a hűséges katonák aszalódtak a melegen.
Commneter
@eszegfu: 07.25., 16:12

Én tudom, hogy Te tudod; én, ilyen kérdésszerűségekkel ne foglalkoznék, mint pölö:
"hogy tudnék én kinézni belőled ?" ... ez, egy abszolút dilettáns, "nagy ívű" - hogy Téged idézzelek - szószátyárkodása!:D
eszegfu
@Commneter: Igazad lehet. Nehéz megállapitani: melyik az a pont, amikor be kell fejezni. Kölcsönösen igyekszik az ember érvelni a témáról, egyik is, másik is még tesz hozzá valamit és azt veszem észre, hogy már egész másról szól a vita...addigra viszont "tüzbe" jövök és "elmos" az áradat. Átgondolom.
Commneter
@eszegfu: 10:09

"Nehéz megállapitani: melyik az a pont, amikor be kell fejezni."
Így igaz!;)
Viszont, talán az a legjobb, ha az emberfia azt a "pontot" találja meg, ahonnan már, el sem kell kezdeni!
verőce21
"...a tét ma már Európa" - Semmi reagálás a bevándorlást támogatók részéről, a vallási, szociális, kulturális másságból eredő különbséget hogyan akarják megoldani?

Európa képtelen lesz 1-10 millió közötti menekültáradattal megbirkózni!
verőce21
Miért nem Kuvaitba, vagy Szaúd-Arábiába mennek? Az közelebb van. Allah akbar-t mit itt Debrecenbe ordibálják.
Ezeket az embercsempészek zargatják idáig a baksisért?
Csizmás Kond
még ezt is mondta Orbán, vagy ezt a ti tévétek nem közvetítette ?
" Az újkori népvándorlás felerősödése politikai folyamatok következménye. Az észak-afrikai országok korábban Európa védőbástyájaként működtek, és felfogták az Afrika belsejéből érkező tömegeket. Szerinte a bevándorló tömegek nem a háborús övezetekből jönnek, hanem Afrika belsejéből. Sarkozy volt francia elnököt idézve Orbán Viktor felhívta a figyelmet, hogy a kontinensen jelenleg több mint 1 milliárd ember él, akiknek a fele 25 év alatti, miközben az életkörülmények rendkívül rosszak, ez pedig irdatlan tömegeket indíthat Európa felé."
Csizmás Kond
és ezt is...
" A kormányfő arról is beszélt, hogy szerinte az Európába érkező nagy tömegből nem lehet kiszűrni a terroristákat. A probléma érzékeltetésére Orbán Viktor nemzetközi statisztikákat idézett, ezek szerint a brit börtönökben a közelmúltban a muszlim elítéltek száma megháromszorozódott, Olaszországban a bűncselekmények negyedét bevándorlók követték el, Svédországban közel annyi a nemi erőszak, mint a dél-afrikai Lesothóban "
Hari
@Január: Orbán szerint Orbán az elmúlt 5 év győztese . Tehát ebből vonja le a következtetéseit. Olyanok is.
Mézike
@verőce21: Éppen ezért szeretnék ha itt maradnának, nem rajzanának szét az eu-ban.
Hari
@Csizmás Kond: ne feledd, nálunk meg rend van ! A börtönök 160%.-s telitettsége is ezt erősíti...
Mézike
@Csizmás Kond: És ha az az irdatlan tömeg ideér akkor európa átnépesedik
Csizmás Kond
@Hari: mongyuk azok is nagy százalékban a vándorélet kedvelői...
Hari
@Csizmás Kond: hát igen Szíria, Afganisztán stb. mind a béke, a nyugalom és a jólét szigetei. Ki érti, hogy miért jönnek ? Kalandvágy, hobby ?
Csizmás Kond
@Hari: akkor vegyük sorra. Szíria. onnan a legrövidebb és a legolcsóbb út sem Magyarországon keresztül vezet, főleg nem így délről.
Afganisztán. onnan már vagy harminc éve menekülnek és nem ezen az útvonalon, most meg inkább éhenhal de akkor is innen akar továbbmenni...vajon mi lehet az oka ?
nyanya001
Nem engednék be Orbán Viktort Romániába!

Bogdan Diaconu képviselő felszólította pénteken a külügyminisztériumot, hogy nyilvánítsa nem kívánatos személlyé és ne engedje be Romániába Orbán Viktort.

A magyarellenes megnyilvánulásairól ismert román politikus szerint a magyar miniszterelnök azzal szolgált rá az intézkedésre, hogy a budapesti kormány „bujtatja a nemzetközileg körözött bűnözőt, Markó Attilát”.

A stiripesurse.ro által idézett közleményében Daiconu emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor szombaton beszédet készül tartani Tusnádfürdőn. Szerinte Bukarestnek joga és kötelessége kiutasítani az országból egy olyan kormányfőt, aki nem tartja tiszteletben az igazságszolgáltatást és a román állam szuverenitását.

A képviselő emlékeztetett arra is, hogy volt már precedens magas rangú állami vezetők kiutasítására az Európai Unióban. Azt az esetet hozta fel példának, amikor Sólyom László magyar államfőt nem engedték be Szlovákiába.
Hari
@Csizmás Kond: hát igen, szokták volt mondani, hogy a túlzott jólét sok embert megszédit.
orogordog
@Hari: Fogjál már egy világ atlaszt, vagy valami applikációt azt néz mán meg honnan jönnek ezek a kulturált népek hozzánk.
Hajléktalan meg rugdosd össze, mert az Magyar és valami oknál fogva az utcára került.
nyanya001
@Horizont: Én már rég nem kívánatos személlyé nyilvánítottam ! :)
Persona non grata !
nyanya001
@Horizont: Orbán visszaél a vendégjoggal - nem először tette - persze mit lehet tőle várni !
nyanya001
@Horizont: A hazai nyomorról, a fideszes korrupciókról, a bennfentes kereskedelmükről,
a mutyikról mélyen hallgatott, úgy, mint a saját meggazdagodásáról,
hogy az oligarchákat támogatja, csak a hazai multi a jó, a külföldi az kizsákmányoló ...
na nem sorolom, nem untatlak, Te is tisztába vagy mindezekkel.
verőce21
@Mézike: (14:16) A libsi jogvédők legalább hűtött italokkal és a vallásunknak megfelelő étellel várnák őket, hogy maradjanak itt. Mert így a svédekig kell "menekülniük" hogy biztonságban legyenek meg egy jót igyanak.
Mézike
@verőce21: Na igen, mert ha nem elhajigálják és szemetelnek a szalámival.
verőce21
@Mézike: Orbán még kolbásztöltő versenyre sem tudná benevezni őket.
Mézike
@verőce21: Nem lenne itt semmi gond ha miután átjönnek eus segítők várnák őket és mindegyiket oda vinnék ahova menni szeretne.
Nem az a céljuk hogy itt dolgozzanak, mert nincs is munka, vagy ha van itt a legkevesebb a bér.
Az a céljuk hogy tovább menjenek. Ebben kell nekik segíteni. De ez ugye büdös az uniónak. Nekik az a jó ha itt maradnak. Inkább küldik a pénzt .
verőce21
@Mézike: Persze, az összes csak a top országokat említi, mint végcél, na az furcsa. Csak olyanokat említenek, ahova akármikor átköltöznék azonnal. Más nem is jó nekik, csak a csúcs, csak a legjobb, hisz ők megérdemlik.
Mézike
@verőce21: Azért nézni kell az ő szempontjaikat is.
Nem jó otthon nekik, tehát eljönnek. Hozzák a gyereket asszonyt. Olyan helyen szeretnének végre élni ahol el tudják tartani a családot és nyugalom van.
Mézike
@Csizmás Kond: Na zaklass már!
Szint vált? Kifehéredik?
Mézike
@Csizmás Kond: Cirmi. Azt válaszoltad nekem... csak színt vált.
14.20. -kor.
Mézike
@Csizmás Kond: Ja értem! :-)
Nagyon beteg vagy?
Mézike
@Csizmás Kond: Hát annyi vodkás dinnye után...
Mézike
@Csizmás Kond: Ja értem volt benne dinnye is.:-)
Szia. megyek Mollyt sétáltatni.
kkalman
@nusika: ma, 09:20 Akkor én sem vagyok magyar, mert nem küldtem vissza. Legfeljebb megpróbálok ember maradni a birkák között.
verőce21
@Mézike: (17:31) Csak én megállnék az első biztonságos országban és nem tenném ki a családomat fölösleges további kockázatnak, ami egy vándorlással jár!
verőce21
@Mézike: És az egyedül érkező férfiak? Harci helyzet van náluk. Eladják a házukat, hogy legyen pénz eljutni idáig? Ki veszi meg azt a házat háborús övezetben?

Sok életerős férfi jön így ide, csapatban vonulnak a háború elől. Na de hol a családjuk? Hátrahagyták a feleséget, gyereket a háború közepén? És még a házat is eladták a fejük fölül?
Nem furcsa ez?
Hari
@solidedge:ezek szerint folyamatos a melege van...
nusika
@kkalman: ...mi sem vagyunk az 1 millió közt!
paolo006
@nyanya001: hát borzasztó nagy tömeg nem is volt a tusványosi bohócnapokon.
Hellcat
Pont a szőlőben dolgoztam megint amikor ennek a semmirekellőnek a beszéde szólt a szomszédból...márc 15 ugyan ez volt. Elment az életkedvem is. Különösebben nem követtem a hétvégén az eseményeket mert sok volt a munka, de ahogy nézem most még mindig nem találta meg a gyógyszerét az a barom.
Január
@Mézike: Ezeknek a vándorlóknak volt egy hazájuk. Persze azt nem tudom, hogy nekik ez a szó mit jelent. A hazája - a nagy többségnek - gyarmat volt. Állítólag felszabadultak, csak éppen a volt gyarmattartó a mai napig is szedi tőlük a sápot. Ők főleg a gyarmattartójukhoz igyekezhetnek - ottani biztonságosabb élet reményében. Csak ezek a gyarmattartók mára menekülnének a feladatok elől, mert most visszanyal a fagyi. Ezért is szeretnék a bevándorlókat Európa szerte szétosztani. Magyarországnak soha nem volt gyarmata, nem is vágyik ide senki csak útba esünk jövet-menet... és végül is állandóan tartózkodik az országban migráns.
Átjáróház vagyunk, ami rosszabb, mintha itt laknának állandóan, mert csak használja mindenki ezt az országot.
Mézike
@Január: Igen. Ez is lehet magyarázat.
Bár amit mi itt összeeszelünk vajmi keveset számít a nagyoknál.
Nekünk nincs arra kapacitásunk hogy ennyi emberről gondoskodjunk. Munka nincs még nekünk sem .
Más, de ide kapcsolódik. 56-ban mikor megindult a menekült hullám az országból "menekült" a bűnözők 70-80 % - a. Kihasználva hogy hagyják őket futni.
Mézike
@Hellcat: :-) Legalább volt egy nyugodt hétvégéd.
Január
@Mézike: A mostani migránsok összetétele nem ismert. Itt is lehet sok mindenre gondolni. Aztán utólag majd könnyű okosnak lenni.
Mézike
@Január: Persze hogy nem. Ezért nem szabad minden ellenörzés nélkül tárt karokkal fogadni őket. Bár azt hiszem ha irataik lennének se mennénk velük sora.
mtsl
Hogy mekkora pöcsfej lett ez az orbán.
És ezt szó szerint, fizikailag, testileg értem:
Ahogy kilóg az ingéből az a nyúlvány, ami a nyakán van, arról az első, ami az eszembe jut: pöcsfej.

orbán elmondta...
Én meg elmondom, hogy amit orbán elmondott az egy bullshit.

Ennek az orbánnak nem lesz jó vége...
Olyan mélyre ásta magát a gané, hogy ebből már nem fog kijönni jól.
Átlépte azt a határt, ahonnan nincs visszaút.
Ugye nem gondolod ov, hogy miután letetted a lantot, boldogan, nyugalomban öregszel meg, mintha semmi nem történt volna!?
Ezt felejtsd el, te gyökér!
Farkassá tettél több millió embert a folyamatos harcoddal, uszító beszédeddel - nem lesz békéd, mostantól már SOHA!

Amúgy a kedvenceid tudod minek tartanak minket, magyarokat?
"TÁPOS: Tápszeren nevelkedett, ebből kifolyólag satnyább, erőtlenebb, csenevész, sápadt, nyámnyila, málészájú, nem életrevaló, akár a tápszeren nevelkedett baromfi azzal szemben, amelyik búzán, kukoricán, azaz valódi gabonán nevelkedett.
Az erdélyi magyarok használják előszeretettel a tápos kifejezést az anyaország állampolgáraira, akik az erdélyi emberhez képest olyanok, mint a tápon nevelkedett baromfi azzal szemben, amelyik valódi gabonán nőtt fel." - ezt dumáld ki, te kocsog!

Inkábbb 10 bevándorló, aki hálás a lehetőségért, hogy békében élhet a családjával, mint egy székely, aki cseszik idejönni!
Ahogy megnyíltak a határok, és Uniós ország lett Románia, én, ha magyarnak érezem magam, egyből idejöttem volna.
A székelyeknek ESZÜK ÁGÁBAN SINCS IDEJÖNNI - vágod, pöcsfej!!!
INNENTŐL KEZDVE SEMENNYIRE SEM MAGYAROK!!!
Ja, és nem mellesleg a székelyek szerint a nő nem ember...
Buta román cigány parasztok!!!
VasiMu
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.