Szijjártó Péter külügyminiszter szerint Európa meggyengülésének és rendkívül nehéz helyzetének egyik legfőbb oka az, hogy olyan nyilatkozatok hangzanak el, mint amilyet a luxemburgi külügyminiszter tett, és amely arról tanúskodik, hogy európai politikusoknak fogalmuk sincs, hogy miként kell megoldani a rendkívül súlyos menekülthelyzetet.

Egyes európai vezetők erejéből csak az ilyen szánalmas és hazug kirohanásokra és személyeskedésekre futja, miközben Európa a közelmúltbeli történelmének egyik legsúlyosabb kihívását éli át

- mondta Szijjártó Péter az MTI-nek adott nyilatkozatában.

A magyar külügyminiszter Jean Asselborn luxembourgi külügyminiszter csütörtök esti tévényilatkozatára reagált. Az EU soros elnöki tisztét ellátó Luxemburg külügyminisztere a ZDF televízió egyik műsorában azt mondta:

Az embernek néha szégyenkeznie kell Orbán Viktor miatt. Ő olyan férfi, aki sok mindent tönkretett Magyarországon, és sok mindent tönkretett, ami az Európai Unió értékeit illeti.

Sőt, azt is hozzátette: ha Orbán keresztény, akkor Kim Ir Szen is keresztény volt – utalt Észak-Korea második világháború utáni diktátorára. Ezért a luxembourgi politikus azt javasolta az EU-nak, szigetelje el a magyar miniszterelnököt.

Asselborn azzal kapcsolatban beszélt erről, hogy a magyar miniszterelnök brüsszeli tárgyalásain úgy nyilatkozott: a menekültek áradata nem európai, hanem német probléma.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Helyes ! Tényszerű a luxi külügyminiszter minősítése ! Már csak egy hatalmas saller és egy méretes koki hiányzik, feltétnek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Helyes ! Tényszerű a luxi külügyminiszter minősítése ! Már csak egy hatalmas saller és egy méretes koki hiányzik, feltétnek !
Manhattan
Orbán még a nyár elején azt mondta, hogy Magyarország egyetlen egy menekültet sem fogad be! Nullát, így mondta! Nyilván komolyan is gondolta, mert elhitte saját magának, hogy ezt is képes lesz kikényszeríteni, a valósággal, a józan ésszel szemben.
nemjoezigy
Féreg szijgyártó, most már nem csak itthonról halljátok ezt a kritikát!
Nekünk (honpolgároknak) nem hiszitek, hogy rajtatok, a zsarnokokon és a milliárdosokon kívül más is így látja!
adrenalink
Na, kis zselés prüntyi! Most kiket hívsz "beszélőre"?
Dr plágium
Hoppá! Röpködnek a taslik :) kár, hogy csak szóban és nem furkósbottal...
Jankó123
Petya! Milyen a feleséged az ágyban?
-Hááát? Van aki dicséri.
:-)))
hetöndöe
A felcsúti mutatványos is abba a hibába esett ,mint Kim-Dzsong.Azt hiszi,az egész világ összeesküdött ellene és természetesen mindenki hülye aki őt meri kritizálni.Olyam,mint minden hibbant diktátor.
silber13
Röhejes ez a kép!:-))) Mintha a kedves vezető éppen a kisdolgát végezné...!:-)))
rugacs
@hetöndöe, @Jankó123, @Toby, stb. : Gratulálok, ti köztetek már simán el tudna vegyülni a legprimitívebb menekült is anélkül, hogy feltűnne! És fordítva: ti is simán el tudnátok vegyülni a menekültek között, anélkül hogy bárki észrevenné...
Jankó123
@rugacs: Hát persze! Mivel, Te is itt vagy elvegyülve!
:-)))
rugacs
@Jankó123: Így van, de ki is lógok közületek! :-))
sentinel216
Az egész Európa és a világ hülye, csak orbán és bandája helikopter. Ugye petike?
DR Eric CARTMEN
Megveregette Orbán vállát, majd azt mondta : gyanús vagy nekem Viktor. Te szopni jársz ide !!
sentinel216
@DR Eric CARTMEN: ... vagy talán biztatja vezérünket - talán még fütyörészik is neki -, hogy iparkodjon már a pisiléssel, mert várja a mintát a drogteszt bizottság.
varirmag
Kedves Jean Asselborn jöjjön és vigye a migránsokat luxembourgba,
Ne csak a pofáját jártassa, !!!

Milyen alapon pofázik az aki ilyen erőszakos hordát csak fényképen látott,vagy ott sem.

OV olyan , amilyen ( mi sem róla álmodoztunk !)

DE HÁLA AZ ÉGNEK NEM A BAROMARCÚ Jean Asselborn !
patkószeg
Ne akadjon ki, mert igaz. Ha Rákosihoz hasonlították volna - ismervén őt úgy, ahogyan mi magyarok ismertük - akkor is igaz volna a kritizáló minden szava.
Azon kéne elgondolkodni, hogy mi lesz annak az ára, ha továbbra is támogatja a pártja - és hallgatásával, gyáva meglapulásával egész népe - Orbánt. Mert nagy ára lesz, az biztos.
glorianna
"Kövér László, a magyar Parlament házelnöke, magyar és uniós állampolgár levetette az uniós zászlót a Parlamentről és a Képviselői Irodaházról, és többször is kivitette az ülésteremből. Az Ausztria felé menetelő szír, iraki, afgán és egyéb menekültek uniós zászlóval vonulnak."
Index
Drága vécékefefejű küküm-miniszterünk konzultáljon a parlamentünk nagybajszú elnökével.
Zsoel
Azért jár a szája, mert ötlete, az neki sincs, mit is kéne csinálni. Jó tanácsot és pénzügyi segítséget szívesen veszünk, a pocskondiázó szájtépést tartsa meg magának. Okoskodóból idehaza is van elég.
mekkelek
Itthon már kicsinálták vagy a tenyerükbôl etetik azokat akik elmondhatnák a véleményüket, az EU-ban szerencsére még nem OV és bandája osztja a lapot. Fájdalmas tud lenni az igazság...
Desischado
Hát ez a nagy igazság! Csak finom a megfogalmazás! Örülök neki, hogy kint is egyre többen látják a viktátor igazi pofázmányát!
Alzheimer Fauna
Futsal-okos petikétől kérdezném: a januárban meghirdetett "déli nyitás" keretében mikor szándékozik kereskedőházat nyitni Damaszkuszban? Most, hogy már világszerte ismert, hogy kormányunk milyen nagyvonalúan (és keresztényien) bánik például a szír menekültekkel, biztos szívesen látnának ott egy magyar képviseletet...
(Bár azt csendben megjegyzem, hogy kisgé és népi zenekara büszke lehet magára: eggyel emelkedett azon országok - népek - száma, akik, ha meghallják azt, hogy "magyar" köpnek egyet.)
dömdödöm
Mondassák le ezt az értékmegsemmisítő vezetőt minél hamarabb !
F_Viktor
Először is, Asselbornnak jár egy nagy like. .-)

"Az embernek néha szégyenkeznie kell Orbán Viktor miatt. Ő olyan férfi, aki sok mindent tönkretett Magyarországon, és sok mindent tönkretett, ami az Európai Unió értékeit illeti."

Erről két gondolat:
- senki ne gondolja, hogy ez csak egy luxemburgi vélemény. Politikusok a diplomáciában nagyon-nagyon ritkán fogalmaznak ilyen nyíltan.
- Egy luxemburginak lehet, hogy csak "néha kell szégyenkeznie Orbán Viktor miatt", de egy magyar embernek minden nap többször...
dömdödöm
Orbán a cigányfelzárkóztató és közmunkás politikája miatt fog megbukni
mert szöges ellentétben áll a III . világból özönlő migránsok ellen folytatott politikájával .
Csókolom .
Szeparepa
Jaj szegény petikeboborjánka... el ne pityeredjél már.. bántják a gazdit igaz picim...? Akinek a végbelében éled nyomorult életed... fáj nagyon igaz tarajosboborjánpetike..
bagira
@varirmag: Erőszakos horda? Azt én csak ma este láttam, úgy hívják őket ultrák, és nem tűnnek menekülteknek, sokkal inkább hazánk szégyentelen fiainak.
Yoda69
Szomoru, de igaza van a Luxemburg-i elnoknek.
Jozefina
Kár ragozni! A luxemburgi külügyminiszternek teljesen igaza van!!! Orbán a Magyarok és az EU szégyene!!!
simmering73
@Jozefina: Az meg kizárólag a magyar emberek szégyene, hogy még mindig hatalmon van.
papa.49
Most siránkozol ,,nagy tudású xargyártó,, mikor figyelmezettek benneteket éppen leszartátok, akkor most nyeljétek a kritikát)))))))))))
Lepényleső
Úgy gondolom,hogy aki nem érintett ebben az ügyben,az nem is vette magára. Aki meg magára ismert,az meg is szólalt. Arról meg nem tehetünk,hogy ez épp a külügyminiszter.
F_Viktor
@Zsoel: Írod:
"Azért jár a szája, mert ötlete, az neki sincs, mit is kéne csinálni."

Mi a p@csről beszélsz?
Az EU kerek perec megmondta, tartják magukat mind a genfi egyezményhez, mind az EU alapjogához, az EU Chartahoz. Természetesen ez alól csak Orbán húzza ki magát.
Mint látod az EU Dublin III. rendeletet is felfüggeszti, mivel Magyarországot már nem tartják biztonságos országnak, mert a menekültekkel nem megfelelő bánásmódban részesítik!

"Jó tanácsot és pénzügyi segítséget szívesen veszünk, a pocskondiázó szájtépést tartsa meg magának."

1) Kéne a pénzük? Aha, minél több, mert nektek feneketlen a zsebetek...
A pénzügyi segítségeket(!) megkapta az ország, amit remélhetőleg vissza is kell fizetni, mert az EU humánusabb felén - a világot bejáró képek, videó-felvételek, külföldi tudósítóik beszámolói alapján - az adófizetőik felteszik a kérdést, hogy mire költötte Magyarország a pénzüket. Raklapokra? Koszos rongyokra?
2) Nincsen semmi "pocskondiázó szájtépés", Orbánt ért kritikák a diplomácia nyelvén azt jelenti, itt a vége, kiírta magát az EU-ból. Diktátornak, antidemokratának, szemitának tartják, akiből nem kérnek Európában!
namihami
Peti-peti.
Azért ebből a sz@rból rád is fröccsent egy kevés. Látod, így jár, aki túl közel megy a Gazdi hátsó kijáratához és a nyelve túl mélyen kerül annak anusába.
Csak az a Gazdád "szerencséje", hogy a néppárti testvérei eddig nem akartak belesz@rni a saját fészkükbe, világgá kiabálni a saját hülyeségüket a befogadásával és nem rúgták ki maguk közül a hulladékot.
De ki tudja , meddig?
mate03
@rugacs:! Az a baj hogy kilógsz,és nem függőlegesen!Ez csak egy rossz poén akart lenni,de nem tudtam kihagyni!
Zsoel
@F_Viktor: Teszek rá, mint mond az EU; sok mindent mondtak már a nyugatiak Magyarországnak a történelem folyamán. Számomra az "ötlet" definíciója kizárólag azt jelenti: megakadályozni, hogy újabb migránsok tegyék a lábukat Európába, a már itt lévőket pedig visszazavarni oda, ahonnét jöttek (legfeljebb egy kis, nem muzulmán vallású és használható - képzett - részüknek engedni meg az itt maradást). Minden más süket duma, és ezt odakint is nagyon jól tudják. Az Asselborn-féle európai okostojások kétszínű okoskodása nem érdekel, meg az sem, ahogy mentegeted őket. Írtam már párszor: nem azt kell nézni, hogy a politikusok mit mondanak, hanem azt, hogy a nép mit mond. Márpedig az nem azt mondja, amit te.
Zsoel
@F_Viktor: "mert nektek feneketlen a zsebetek..." Ezzel meg egész pontosan mit is akarsz mondani?
F_Viktor
@Zsoel: Írod:
"Teszek rá, mint mond az EU; sok mindent mondtak már a nyugatiak Magyarországnak a történelem folyamán."

Akkor te magadat piros pöttyös seggű fél ázsiainak tartod? Nem neked kellene itt hagynod Európa közepét? Mit keresel itt?
Figyelembe veszed véleményed során Magyarország adottságait, területének nagyságát, népességének számát és demográfiáját, hogy Európa nélkül halálra ítéled az országot, benne a magyar népet?

Írod:
"Számomra az "ötlet" definíciója kizárólag azt jelenti: megakadályozni, hogy újabb migránsok tegyék a lábukat Európába, a már itt lévőket pedig visszazavarni oda, ahonnét jöttek..."

Mi alapján érzed magadat feljogosítva, hogy ítélkezz, gondolkozz Európa helyett, miközben fentebb azt hangoztatod, hogy "teszel" Európára???
Magyarországnak, mint EU tagnak egyetlen dolga maradt, hogy minden vegzálás nélkül, napi szinten átengedje az országon az EU-ba tartó menekülteket. Ennyi, nincs semmivel több teendője. Innentől - téged idézve - "minden más süket duma"!

Írod:
"...nem azt kell nézni, hogy a politikusok mit mondanak, hanem azt, hogy a nép mit mond. Márpedig az nem azt mondja, amit te."

Hozzád hasonló szélsőségesen gondolkodó rasszisták mindenütt, minden országban vannak, de szerencsére elhanyagolható létszámban. Rajtuk kívül, a nyugati "nép" mit "mond"? Komolyan kérdezem, mert én hallom mit mondanak!

Írod:
"Ezzel meg egész pontosan mit is akarsz mondani?"

Kérdezem, mennyi pénzt kell lopnotok, hogy azt mondjátok, OK, vége, ennyi elég, most már hagyom élni a Zembereket is?
Válaszodban vedd figyelembe azt is, hogy mostanra már nagyon úgy tűnik, hogy az EU-s pénzcsapok nem lesznek örökre nyitva számotokra.
Csizmás Kond
Az egész luxemburgi meg brüsszeli pofázók csak a buzizáshoz értenek...meg is látszik az ötleteiken.
arikimao
@F_Viktor: Magyarországnak, mint EU tagnak egyetlen dolga maradt, hogy minden vegzálás nélkül, napi szinten átengedje az országon az EU-ba tartó menekülteket!

Ez nagyon jó csak akkor törvényszegők leszünk! Akkor minek is a törvények ha nem kell öket betartani!Azért elég gusztustalan dolog hogy mindenért Mo. hibás!Merkel egyik nap ezt mondja ,másik nap teljesen mást!Ne az osztrák határra küldjön vonatokat, hanem egyenesen a magyar-szerb határra, minden megoldódna és nem kell szidni senkit sem!
F_Viktor
@arikimao: Ne járd már Orbán pávatáncát, a lőtéri kutya nem kíváncsi rá!
Ne gondold, hogy tegnap este Lézer Jani nagyot álmodott, s az éjszaka közepén isteni szikra alapján, nem a németek és az osztrákok kérésének megfelelően küldött buszokat a Keletibe és az M1-es autópályára!
Elképzelheted mekkora fenyegetést kaptak, ha nem maga személyesen Orbán közölte a nagy hírt.
A nyugati sajtó egy hónapja hangoztatja, hogy Magyarország nem tesz eleget az EU alapjogainak, nem engedi tovább a menekülteket Európába, lázadást szít közöttük!
Már rég nem a Schengeni határ-ellenőrzésről van szó Magyarországon, hanem politikai gyűlöletkeltésről.
Csak sajnos Európa most is későn reagál (mi már május óta ezt mondjuk!), megvárta míg Orbán a falig menetel, ezzel 71 ember halálát okozta, emberek ezreinek életét keserítette meg.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"Az egész luxemburgi meg brüsszeli pofázók csak a buzizáshoz értenek"

Aha, buzi aki nem fog fegyvert a kiszolgáltatottakra, akik nem lőnének halomra nőket és csecsemőket, amúgy mélymagyar, jobber módra? Bátrak vagytok!
De majd akkor is így beszélj, ha majd te leszel a vad Semjén, Lézer, Vona gépfegyvere célzókeresztjében!
Csizmás Kond
@F_Viktor: amit írtam az fenn is tartom...sőt inkább mélymagyar mint olyan felszínesnek lenni mint te.
...és bátor vagyok mert soha nem szartam be semmitől és nem nyafogtam behúzott farokkal, nem ugattam más butaságait, nem hazudtam magam semminek.
...a lövöldözős eszmefuttatásodat pedig nem értem mi akar lenni.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Haahaaahaaa... :-)))))))))
Orbán egyik bélférge... :-))
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...ezt is csak onnan tudhatod hogy a seggét túrod ...?
arikimao
@F_Viktor: Hát apám ezt a maszatolást amit itt lenyomsz!Ész érveid nincsenek a hülyeségeidre!Azért küldtek buszokat mert megbénult már így is a forgalom egész nyugat -dunántulon! De a helyzetet nem mi okoztuk hanem Merkel a hülye nyilatkozataival, amit önmaga is elismerve korrigált!Orbán hónapokkal ezelött mondta már hogy csináljon valamit az Únio, de szartak rá!És hagyjál már ezekkel a genfi egyezményes dolgokkal, amikor a dublini egyezményt sem tartják be, ami jelenleg érvényes!Erről ennyit, na jócakkát!
F_Viktor
@arikimao: Milyen érvekre van szükséged? Látnod kellene a pályán és nem csak a saját (bocsánat, a jobberek) hülyeségeidet mantrázni!

Pedig qva egyszerű az összefüggés, a jövő is egyértelmű:
Orbán gyűlöletre épülő politikája megbukott. A menekültek nem hajlandók, s nem kényszeríthetők, hogy Magyarországon regisztráljanak. De láthattad a mai hírekben, Ausztriában sem akarnak regisztrálni, hanem csakis Németországban (hoppá, ott viszont a mai nap minden zokszó nélkül ujjlenyomatot is vehettek tőlük, ami alapján máris megdőlt teóriátok, hogy terroristák, körözött bűnözök, azért nem adják ujjlenyomataikat Orbánnak!). Az osztrákok ennek ellenére nem vegzálták őket, vonatokra ültették, s irány Németország.
Ebből látható, hogy Dublin III-at fel kell függeszteni, mert nem működik, Merkel álláspontja, hogy erőszakkal nem lehet őket regisztráltatni (2 hét múlva az EU csúcson téma lesz).

Folytatva: Amennyiben Orbán ragaszkodik továbbra is a regisztrációhoz, a menekültek Magyarországon tartásához, akkor napok alatt eléri az itt lévők létszáma azt a tömeget, akik megállíthatatlanok lesznek. Mert ugyebár, ők, a szír menekültek nem olyan hülyék, mint a magyar birkák, nem fognak Orbán kénye kedve szerint ugrabugrálni, ők ott fogják hagyni a táborokat, s irány a határ. Nincs az a rendőrség, katonaság ami megállíthatja őket.
Abban az esetben, ha Orbán beveti a katonaságot, esetleg a jobbik nyomására fegyverrel, tűzparanccsal látja el őket, akkor Magyarország abban a percben lehúzhatja a rolót, s onnantól a segged lyuka sem lesz biztonságban.

Írod:
"De a helyzetet nem mi okoztuk hanem Merkel a hülye nyilatkozataival, amit önmaga is elismerve korrigált!"

Mire gondolsz?
Merkel mindig is azt mondta, hogy a háborús övezetből érkező politikai menekültnek számítók Németországba szándékozó letelepülni szándékozók számát Németország nem korlátozza! Gazdasági menekülteket, a balkáni államokból érkezőket visszaküldik hazájukba.

Írtad:
"Orbán hónapokkal ezelött mondta már hogy...
F_Viktor
@arikimao: Folyt...

Írtad:
"Orbán hónapokkal ezelött mondta már hogy csináljon valamit az Únio, de szartak rá!"

Mire szartak?? Németországba, Franciaországba, a Skandináv államokba folyamatosan, naponta 600-700-an özönlenek a menekültek, akiket ők minden zokszó nélkül befogadnak!
Teszik az EU jogszabály által előírt kötelességeiket és amit a lelkiismeretük diktál, miközben Orbán plakátol, idegenellenességre buzdít, ott csesz ki fél éve a menekültekkel ahol tud, s építi pengés kerítés álmait!
Tényfeltáró
A csüngőhasú csubakka nagyon hajaz a koreaira. Mint két tojás.
kkalman
Zseléfejű droid prüntyőke megint a védhetetlent szeretné megvédeni. ß@r ügy, hogy a döglődő nyugat is észrevette a hasonlóságot magyar és az észak koreai kedves vezető között.
Tényfeltáró
@F_Viktor: Ez a pöcsfej ezidáig lábbal tiport minden EU előírást és szabályt, most nagy hirtelen úgy döntött, hogy egyet kivételesen de qrvára betart. Nem vette észre, hogy a lónak a seggét kantározta fel.
1magyar
@Tényfeltáró: Van hajlama, de ha olyan lenne te már nem írnál.
spu00
Mivel a mai napig sem a magyar sem az EU-s idevonatkozó törvények nincsenek hatályon kívül helyezve, s ismerve az országgal szemben alkalmazott van sapka, nincs sapka elvet, O.V nem tehet semmi olyant ami miatt támadni lehetne, hála a nemzetietlen hazai ellenzéknek.Azt, hogy az arabok hagyják az ujjlenyomat vételét, még nem látta senki.Még az sincs bizonyítva, hogy a többség ténylegesen Sziriai. Mit gondolnak, miért semmisítették meg okmányaikat Szerbiában? Még senkinek sem tünt fel, hogy milyen jól értesültek több száz km-s távolságban is a történtekről, csak úgy ismeretlenül. Többség már Görögországban tudja, hogy mi a teendő M.o-n való belépésnél.
Különben O.V februári felhívásának talán októberben lehet eredménye, mivel már akkor talán összeülnek tárgyalni.
papa.49
Tessék mondani zokogni is kell, ha egyszer kinyújtja a bocskort???))))))))))))))
vitriol
tényleg nagy a hasonlóság! szijgyártónak még sok tapasztalatra volna szüksége, de olyan sokáig ő nem lesz a pályán!
jolibaba
Milyen szerencse, hogy van egy Szíjgyártónk, aki tudja "mi a teendő" /Irta Lenin elvtárs, bizonyára olvasta/. Így elmondhatjuk van legalább egy ember, aki tudja mit kell tenni. Nobel díjat nekije!
Tényfeltáró
@1magyar: Vagyis a szándék megvan a hasonló rendszer kialakítására, csak a lehetőségek mások.
Hari
@hetöndöe: tévedés, nem hiszi, tudja !!! Mert csak nála van a mindentudást rejtő szelence kulcsa . Aki nem hiszi, annak utána járnak !
amaramaistanna
Magyarország miniszerelnöke egy hatalomautista,nem látok rá más magyarázatot,egészséges embernek nem lehet ennyire kérges a lelke...ennyire aljasak és gyalázatosak a tettei..
Hari
@patkószeg: Rákosi mellette ajtónyitogató se igen lehetett volna ! Pedig Rákosi mögött ott volt az egész szovjet armada.
Hari
@Csizmás Kond: mindenki magából indul ki !
hetöndöe
@Hari: És azt se felejtsül,hogy Rákosi akármilyen szarházi alak is volt,egy háború után kellett kivakarni az országot a romokból.
propeller1g
Viktorunk tényleg egy f...sz, már csak azért is, mert az ex komcsik kölykeinek klubvezéreként több száz magyart üldözött el a kedves nemzeti politikájával és világsikerű un-ortodox gazdasági reformjaival, amik érdekes módon mindig a klientúrájának hoztak óriási hasznot, de a jelenlegi migrációs kérdésben vitathatatlan a hozzáállása és racionalitása.
vörösfuvalat
Most szarjak be vagy később?
Megoldás!!!
PETI !
Azon kívül ,hogy sekélyes eszű főnököddel elköltöttetek két raklap való húszezrest aminek annyi eredménye sincs mint egy elrontott ötöslottónak. Mi a búbánat megoldást produkáltatok? Még te kritizálsz valakit?
Olyan hülyék vagytok ,hogy ezeket az embereket A-ból B-be szeretnének eljutni azt nem tudjátok megoldani.
Inkább foglalkozzatok a focival az való az eszetekhez. Az való az eszetekhez?-lehet,hogy az sem.
silber13
@Zsoel: Pènzügyi segítsèget elfogadni! Na azt elhiszem! Erre ácsingózik a qrmány!
Laila
A luxemburgi miniszter igencsak el van tájolva. Még az államforma megállapítása is nehézséget okoz a számára. Természetesen nem lehet egyenlőségjelet tenni Orbán és Kim Ir Szen közé. Ez a valóság nagyon erős eltorzítása. De ezt nyilván a luxemburgi miniszter is tudja, egyszerűen csak Orbán már régóta ellenség, régen meg akarják buktatni Nyugaton, és Orbán mostani megnyilatkozásai intézkedései kapóra jönnek, hogy ellene hangoljanak Brüsszelből. Nem védem Orbánt, sok rosszat tett, de azért maradjunk józanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.