A Fidesz és a KDNP szerint Juhász Péter, az Együtt alelnöke nem politikus, hanem Portik Tamás "samesza", és hazugságaival végleg kiírta magát a politikai életből.

Hollik István azt mondta: Juhász Péter politikusi munkája abban merült ki az elmúlt években, hogy mindenféle összehordott vádakkal illette a kormánypártokat és azok politikusait.

Vádaskodásai és az elmúlt időszak eseményei alapján kimondható, hogy egyáltalán nem tekinthető hitelesnek – közölte a kormánypárti politikus.

Kormány: Juhász Péter végleg kiírta magát a politikai életből

Hollik István kifejtette: előző nap bíróság mondta ki jogerősen, hogy Juhász Péter hazudott, megsértette Deutsch Tamás jó hírnevét és emberi méltóságát.

Emellett Portik Tamás "sameszaként" lejáró kampányt folytatott Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát irányító miniszter ellen, és sajtóhírek szerint rendszeres kapcsolatot ápol Portik Tamással, egy gyilkosságért elítélt bűnözővel, az alvilág egykori fejével – mondta.

Kitért arra is, hogy az előző napi, Rogán Antal kontra Juhász Péter bírósági tárgyaláson megjelent az alvilági bűnöző kapcsolattartója is. "A. Erika egy újságírói kérdésre, miszerint miért Juhász Pétert keresték meg sajtófigyelés ügyében, azt válaszolta, mert a Tamás azt mondta nekem".

Juhász Péter volt ugyanis az aki, állítólag sajtófigyeléseket készített Portik Tamás számára – jegyezte meg Hollik István, és felidézte azt is, hogy Juhász Péter volt az, aki korábban a marihuánát akarta legalizálni. Ismét szóvá tette, hogy az ellenzéki politikus vasárnapi fütyülésével megsértette sok ezer jó érzésű ember emlékezését és a forradalom hőseit.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Amikor Rogán megmondja, hogy ki kicsoda, hmm érdekes..:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
OK kiírta magát, s mi van pl. a Rogán félékkel?
Törölt felhasználó
Amikor Rogán megmondja, hogy ki kicsoda, hmm érdekes..:)
grincss
Nekem sem a szívem csücske, de nincs bajom vele!
Akinek van, annak nyilván nem véletlenül, mert sok gennyes dolgot feltárt róluk!
Nna, de a nagy kérdés, h ki az a Hollik?
Valami 0%-os gittegylet-tag?
papa.49
Hát ez jó a fos, mondja meg hogy a szar büdös))))))))
grincss
@Nyuszicsibe: Van neki!
A titkárnői körében és a kuplerájokban!
wagabund
Juhászra szükség van, főleg a választások előtt...

ő nem politikus-(bár azt hiszi magáról)-, ő csak egy gyalog(sic), amit a sakkmester kiválóan tologat...
joopapa
Te hollik,akkora kretén vagy hogy az már csúcs! Te szerencsétlen azért volt a "samesza" mert állítólag sajtófigyelést csinált a portiknak? Miért ne lehetne pénzért egy ilyen munkát elvégezni? A rogáns tonyo meg állítólag elfogadott a portiktól 10 millát mint kenő pénzt, az azért gázosabb nem! A rogáns tonyot vádolja a Juhász a kormányból, hogy az ötkerben akkora volt a korrupció hogy az űrből is látni lehetett! De a rogáns be is perelte, de ez a barom még a tárgyalásra se mert elmenni, mert félt belenézni a portik szemébe! És a Juhász a tompika ellen az első pert megnyerte, a másodikat vesztette el! Ja és a tompikával se az a baj hogy drogozott! A marihuánás sztori is elég gáz, mert nem tagadja beismeri és gondolom nem szégyenli! Van olyan hely a világon ahol a marihuána legális például hollandia! És lehet hogy sok ezer embert megbotránkoztatott a sípolás, ezt igaz! De amit a fidesz és az állkeresztény kdnp művel az országgal, az több milliót!
Nyuszicsibe
@grincss: hááát... fene a gusztusukat. Nekem akkor se kéne, ha aranyból lenne a farka.
justhpeter
Kezdem ledobni a láncot az örömtől. Amikor a Hollik megszólalásokat olvasom egyszerűen nem bírok magammal. Ez a jóember olyan ritka madár, hogy ha egy kicsit fiatalabb lennék örökbe is fogadnám, hogy a szédítő iramú szellemi fejlődésének még sokáig a tanúja lehessek.
solidedge
Jellegzetes Fidesz retorika. A veszélyes ellenfelet igyekeznek hiteltelenné tenni mondvacsinált baromságokkal. Attól még nagyon sok ember fog adni Juhász véleményére ellentétben a hazugság spirálba bonyolódott Rogánnal. Ha Rogán a baloldal szekerét tolná a Fidesz már rég hiteltelennek kiáltotta volna ki.
verőce21
"... politikusi munkája abban merült ki az elmúlt években, hogy mindenféle összehordott vádakkal illette a kormánypártokat és azok politikusait."
Túl nagy lett már a szabadság, vagy inkább az idiotizmus...
amaramaistanna
Itt Rogán és a lakájmédia művel hátborzongató dolgokat. Itt egy olvasandó, ajánlom figyelmetekbe!
kolozsvaros.com/2016/10/27/hajra-toni-csak-igy-tovabb-buktasd-meg-a-fonokodet/
amaramaistanna
Azért a Propellert nem értem, hogy ilyen nyilvánvalóan kamu hírekre hivatkozó cikket hogyan jelenthetett meg. ???
quadrocopter
Hogyan is volt az, amikor Rogán-Kopter-paraszt hiteltelennek tartotta Portikot, mert elitélték, most meg Rogán állít tanút egy elítélt személyében?
send
Hollik András, kicsi vagy, kopasz, buta vagy, paraszt vagy, és egy kicsit sem vagy keresztény.
Szerinted kit érdekel, hogy mi a véleményed?
Húzz a Q anyádba, és ugorj le a huszadik emeletről. - vágod, geci!?
eszegfu
Ennyi megaláztatás után, csak "elpötyögte" a szokásost... "a kormány népszerüségi és tetszési indexe megfelel a kormányzási idő felénél mértekkel", igy az ő "munkája eredményes"... igaz, hogy már ekkor eléggé vörös volt a feje és nyilván nem is fázott!
PJProby
Hollik ne bántsd a Juhászt! Az ilyen hasznos idiótát, aki ilyen keményen küzd a közutálatért, meg kell becsülni! Minden egyes akciója egy újabb szög a balfácánok választási koporsójába.
namihami
"" megsértette Deutsch Tamás jó hírnevét és emberi méltóságát.""
Hát ilyet se sokan mondtak még a ""beléptetős"" Tomiról. Vajon hogyan sikerült a Juhásznak ezt a csodát véghezvinni?
Nem bánnám, ha ezt is írásban látnám a bíróság részéről.
szaboria1
@namihami: Nem egészen így ítélkezett a bíró csak azt, hogy Tompika nem drogozott.
Köb Jani
Egy az ami tagadhatatlan, Rogán keze elég piszkos, nincs az a kézmosó szer ami eltávolítaná kezéről azt a sok szennyet, ami a kezére rakódott, a másik tudat módosult személyről meg várhatólag soha nem tér tudatához még az MTK stadionjának bársonnyal feddet kifutóján sem!
A csodát feltáró Juhász meg térjen vissza marihuanát fogyasztani mert hitelességét a tudatmódosító szer legalizálásának kezdeményezésekor elvesztette.
eszegfu
@PJProby: 9:36 Ja-ja! Hollik meg egy "kiugróan" tehetséges KDNP-s képviselő a parlamentben, és szóvivő, akinek már nincs tetszési , csak "hasznos idióta" indexe!!
eszegfu
@Köb Jani: 16:01 Érdekes, mondhatnám ellentétes a 2 megállapitásod. Szerinted csupán "csodának" nevezhetjük azokat a dolgokat, melyektől Rogánnak a keze "piszkos lesz" és amelyeket Juhász szeretne "feltárni"?! Bizonyára rengeteg információval rendelkezel Juhász "tudatmódositó" cselekedeteivel kapcsolatban, de azért tisztelettel ajánlom "ássál mélyebbre".
Eriksson
Mér? Politikus volt a füves Peti? Szerintem ha a tevékenysége kimerítette a politizálás fogalmát, akkor a sarki tarhálós koldust is nevezhetnénk annak.
De miből fog ezután élni? Elmegy kocsimosónak, vagy bűnözők csicskája lesz?
eszegfu
@Horizont: Kerékpáros már 2. napja nincs... lehet, hogy "kerékbetörték"...mármint az itteni karrierjét... ő meg a "küldönc" a Bubo doktorból...
PJProby
@Horizont: Juhász legfeljebb akna feltárására alkalmas, de arra melegen ajánlott. Eddig az összes lényeges bírósági ügyét elbukta, soha semmilyen vádaskodását nem tudta bizonyítani.
Köb Jani
@eszegfu: Légy szíves olvasd el még egyszer, csodáról nem írtam, Juhász meg elsőnek bizonyítékot ne elmélettel feltételezzen, hanem cáfolhatatlanul tárja fel ehhez viszont kevés a szereplési vágy a médiában.
Köb Jani
Juhász Péter füvező főiskolásként került a közéletbe, végül a szülői jótanács ellenére pártpolitikusként végezte. V. kerületi önkormányzati képviselőként minden gyanús ingatlaneladásnál résen van, és ugyan röhögve mesél arról, hogy mennyire szereti megkeseríteni Rogán Antal életét, ennél nagyobb szabású terveket dédelget. Interjúnkból az is kiderül, hogy melyik volt baloldali miniszterelnököt tartja elvtelen csigának, illetve hogy mennyi pénzt kapott már az évek során pártja Soros Györgytől.(Marihuána)az évszázad üzlete
a legális marihuána lehet.
korell
@Köb@Köb Jani: és tenéked milyen bizonyítékaid vannak a Juhász füvezéséről?
Köb Jani
@korell: Én nem vagyok feljelentő! Juhász Péter füvező főiskolásként került a közéletbe, olvasd a ma 21:37 kommentem.
korell
@Köb Jani: valóban. Te az a választó vagy, aki a korrupt és hazudozó politikust elviseled,talán fel is mented, hiszen ő soha be nem ismeri.
Aki vállalja a hibáit, azt meg nem veszed komolyan.

A Juhász katakterét igyekeznek hitelteleníteni, nyilván sikerül is nekik.
Csak azt ne képzeld, hogy amazok füvet meg drogot még soha ki se próbálták!
eszegfu
@Köb Jani: 20:15 Nem is 1x olvastam el! Előfordul, hogy rosszul értelmezem... de az én "levezetésemben", ha Juhász a "csodát feltáró", akkor Rogán stiklijei maguk a "csodák", hiszen Juhász törekvése, hogy ezeket feltárja. Nem hiszem, hogy meg kellene magyaráznom, ezt nyilván Te is tudod, hogy pl. Juhász miért nem rendelkezik bizonyitékkal, csupán "feltételezéssel". Amikor az V. ker.-ben az ingatlanokat a szokásos piaci ár alatt adták el, akkor megvan a szerződés, melyben rögzitették az árat, de milyen bizonyiték szerinted az elfogadható arra, hogy a szokásos ár akkor mi volt? Egyébként meg attól, hogy mi a véleménye a "füvekről" és még talán fogyasztott is... ez még nem egyenlő azzal, hogy kijelenthetjük ma "drogos Juhász". Azért is ajánlottam figyelmedbe, hogy ássál mélyebbre: a Kendermag Egyesület megalakulásának, tevékenységének megismerésében, sőt tájékozódhatsz az önfeljelentésről is. Sajnos Juhász életrajzából a legtöbb embernek csak a "füvezése" jut az eszébe... volt valami, de a végét már nem tudják... olyan, mint a "kabátlopási" ügy.
Köb Jani
@eszegfu: Az Egyesület alapszabályát 2006-ban módosították. E szerint a kenderszármazékok esetében legalizációra szabályozott piacra, más kábítószerek esetében pedig dekriminalizációra van szükség. Az Egyesület szerint a kábítószerpiacról az állam teljesen kivonult, így az bűnözők felügyelete alatt áll, ezért arra akarják az államot rávenni, hogy törvényekkel, a piacról vett szabályokkal, az állam maga alakítsa és ellenőrizze ezt a piaci szegmenst.Csak azért mert tudatába vannak, hogy az állam képtelen az ellenőrzésre, és a piac önszántából soha nem adja ki kezéből a jövedelmező üzletet, és az üzlet felül ír minden józan gondolkozást, sokan a piac hatása alatt gondolkoznak, következmények figyelmen kívül hagyásával.
GeoCravker
@korell: @Horizont: Juhász de facto elszívott néhány jointot az életében. Tudhatóan kendermagozott. Tény, hogy kiállt a THC használata mellett. Ezen szerintem kár lovagolni, és ha a KDNP-nek esze lenne, szintén nem tennék.
Már csak azért sem, mert a kender gyengébb idegméreg, mint a nikotin, viszont alkalmas az idegfájdalmak csillapítására, illetve a morfin szinergizálására (hatásfokozás), ami onkolóügiai esetekben, idegsérüléseknél, nem hátrány, és ezért helyenként alkalmazzák is. A KDNP-bek is a Google lehetne a barátja :-)

Juhászt ettől függetlenül csapnivaló politikusnak tartom, és sok szempontból annyira ellenzéki, mint az LMP. Az a jelen ellenzék szégyene, hogy Juhász, Szigetvári és a hasonló kvalitásu figurák labdába rughatnak.
Köb Jani
@Horizont: A só ízesítésre használatos. a városi legenda, országossá válására maga az érintet tette fel a pontot. az Egyesület három vezetője (Felső László, Juhász Péter és Bohus Péter) kamerák és újságírók gyűrűjében az ORFK Teve utcai székházába besétált, és drogfogyasztás miatt feladta magát. Ennek célja az volt, hogy felhívják a társadalom figyelmét a törvények tarthatatlan voltára, és az is céljuk volt, hogy így tiltakozzanak az egyre gyakoribb diszkórazziák ellen.
A mozgalom egyik elindítója Juhász Péter, 2006. januári tárgyalására egy másfél méteres kendernövénnyel érkezett, amit a tárgyalás berekesztését követően szabadon haza is vitt. Az önfeljelentés után számos híresség szolidaritásáról biztosította az Egyesület tagjait.
A Kendermag Egyesület márciusban a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt tüntetett, mert a jogbiztonság elvével nem férhet össze az, hogy a rendőrség és az ügyészség teljesen következetlenül jár el az önfeljelentő droghasználókkal szemben.
Nyílt levélben cáfolták Dávid Ibolya parlamenti felszólalásában állítottakat 2006. június 30-án
2006. szeptember 9-én a Kultiplex nevű budapesti szórakozóhelyen tartott rendezvényén az Egyesület tagjai nyilvános beszélgetésen vázolták fel a hazai droghelyzetet és annak kilátásait, a nagy üzlet, valamint ezzel kapcsolatos céljaikat...
Clavigo
A KDNP. ügyeletes és mindenképpen hiteles,ifjú kreténje "kifejtette,megjegyezte,,hozzáfűzte ,kitért rá,,,,stb.."...
magyarbakancs
A barom ,hülye dumátok olyan undorító.
Nehogy vér narancslé folyón
eszegfu
@Köb Jani: Én is olvastam ezekről a törekvéseikről. Sőt Columbia kábitószer elleni küzdelméről több dokumentum filmet is láttam. Nem tudom igazából eldönteni melyik lenne a helyes: szigoru szabályozás mellett bizonyos szerek legálisak legyenek, állami felügyelet alá tartozzanak, vagy sem. Tudom, hogy nem u.az a kategória, de engem mégis a gyógyszerek, a jövedéki termékek (szesz, dohány) szigoru, ellenőrzött szabályozására, forgalmazására emlékeztetnek. De megemlitem még: ami tiltott, az az emberekben mindig valamilyen ellenérzést, ellenállást vált ki, és "csakazértis" megteszik. Lehet -- ahogyan a gyerekeknél is -- hogy egy "megengedőbb", azaz nem abszolut tiltással felelősebbek lennénk. Ez is a magyarázatom arra, hogy Juhászt inkább becsülöm, mintsem elitéljem.
Macskaszem
Juhász Péter tudja azt, amit az ellenzéki politikusok nem képesek felismerni, hogy a fideszt csak fidesz-módszerekel lehet megbuktatni, és ebbe minden, azaz minden aljasság, szemétség, bunkóság belefér. A finomkodás, hogy jaj, ez még azért nem diktatúra, lehet itt még pofázni, szóval ez egy kalap sz@r, mert csak idő kérdése, hogy teljes kuss legyen, meg aztán egyszer körbeér a kerítés is...
eszegfu
@Horizont: Ezt az alapitványt 2011-ben meg is szüntették.
Köb Jani
@eszegfu: Tiszteletben tartom egyéni véleményed! A megengedő magatartás az a káros felfogás a közre, amikor a behatárolás korlátai nem érvényesülnek, mert az egyénnél a korlát és határ tudatban felszabadult a szer hatására, mikor már az egyén nem ura akaratának. Ezért is használja a felvilágosult a kábszerre tudatformáló elnevezést.
GeoCravker
@Macskaszem: Ha anno Torquemada-t halálra kínozzák, akkor gyilkosai mennyivel jobbak az inkvizítornál?
eszegfu
@Köb Jani: Egyetértünk, pusztán azt szeretném tisztázni, hogy a "megengedő magatartást" én arra értettem: nem tiltani bármit is -- nemcsak a kábitószerekre gondolok, hanem pl. az alkoholra --, hanem szigoruan szabályozott körülmények közötti legalizálást.
Köb Jani
@eszegfu:A szigorúan szabályozott körülményekkel egyetértve, és itt jön a de ha a körülmények szabályozhatatlanok, akkor szabad a gazda, nincs megállj. A TASZ már évek óta hangoztatja, hogy a halálos túladagolások megelőzésére különös figyelmet kellene fordítania a döntéshozóknak, hiszen a halott drogfogyasztóból soha nem lesz gyógyult szenvedélybeteg, családapa vagy éppen dolgozó állampolgár.
eszegfu
@Köb Jani: Jól kitárgyaltuk az "elvi" részeket... végül is u.arról beszélünk, csupán a megközelitésében volt különbség... na meg Juhász megitélésében! Azt majd legközelebb!:))
Köb Jani
@eszegfu: Addig is elgondolkoztatónak juhász megítélésében, adalék ami még kevésbé került a köz tudtára.Sajtóközlemény: A Kendermag Egyesület meghívja Önt és munkatársait az egyesület volt szóvivőjének, Juhász Péternek a tárgyalására, amelyre a Pesti Kerületi Központi Bíróság (Markó utca 25.) épületének 375. számú tárgyalótermében kerül sor. Az ügy 2007. áprilisáig nyúlik vissza, amikor a rendőrség házkutatást tartott Juhásznál és lefoglalta azt a 48 tő kenderpalántát, amelyet az Egyesület májusi demonstrációjához szánt színpadi díszletnek, ellene pedig kábítószerrel való visszaélés gyanújával büntetőeljárást indított. A házkutatásra annak ellenére került sor, hogy Juhász előtte egy nappal bejelentést tett a rendőrségen arról, hogy a lakásában ipari kender növényt fog tárolni dekorációs célból, és a növényekről hivatalos minőségi tanúsítványt és ÁFÁ-s számlát is bemutatott. A házkutatás során a rendőrök találtak még egy fél gramm marihuánát tartalmazó csomagot, amelyről Juhász elismerte, hogy a saját fogyasztására szerezte be. A Kendermag Egyesület jogi képviselője ezután közigazgatási eljárás keretén belül okozott kár megtérítéséért panaszt tett a rendőrségen, a növények ugyanis tönkrementek. Saját értékesítési láncán keresztül szép haszontól esett el, mivel a tiltott növények tönkrementek, érdemes közigazgatási eljárás keretén belül kártérítést követelni. Ennek az lenne a teteje ha a kár összegét is meghatározza!
Magasmagyar
A Juhász és neonáci csürhéje füttyögött az 56-os hösök ellen, valamint a magyar és lengyel himnuszok ellen.
eszegfu
@Köb Jani: Nagyon kedves vagy, de ismerem ezt a történetet is... Nálam semmit sem von le bármilyen értékéből, hiszen előre bejelentette...aztán hogy a "sajtóhir" alapján találtak még fél kg-t (mondjuk miért nem 1-2 kg-ot?)...komolyan: szerinted olyan hülye a Juhász, hogy bejelenti, számlával igazolja magát a növényt, ezzel magára hivja a rendőröket és direkt ott hagyja a füvet?! Az meg különös pikantériája ennek, hogy pl. milyen birósági, vagy hatósági végzés alapján volt házkutatás?! Volt ellene valami konkrét, alapos gyanu?! Eltekintve Juhász személyétől: kérdezem, ha szabályosan a tulajdonodban van ez a növény, és azt nem jól tárolják, akkor Te mit tennél?! Ha már 2007-re visszanyultál... enged meg az én példámat is. Kb. ebben az időben levámolva, CITES okmányokkal ellátva M.o-ra hoztunk állatokat. A hatóság zár alá helyezte, mert ők a papirok ellenére pontosan nem tudták megállapitani a fajtáját (latinul kell). Kb. fél évig semmire sem jutottak, közben az állatok egy része elpusztult, sőt azt sem tudták hány db-ot hova adtak gondozásra (!) Szerinted bele kellett volna nyugodni?! Én belátom és elfogadom, hogy egyenesen rühelled Juhászt, de ez az én véleményemen semmit sem változtat.
coni
Juhász az utolsó mohikán aki még valóban "ellenzék". Ezért támadják őt (és időnként Vonát amikor nem hajlandó jó gombot nyomni). Ebből következik, hogy más eszköze már nincs, mivel az ezer sípot megvette egy óriás plakát árából.
Apatszerek
@Magasmagyar: Ez részükről természetes viselkedési mód, mivel kábszer hatása alatt álltak, az viszont tagadhatatlan tény, hogy lealjasodtak arra a szintre ahol már nem lehet érző embernek tekinteni őket.@coni: ,,Ebből következik, hogy más eszköze már nincs, mivel az ezer sípot megvette egy óriás plakát árából". Ebből az következik, hogy nem tudnak viselkedni, nem tudnak méltóképpen emlékezni az 56- os forradalom szabadságharc 60. év fordulójára rendezett országos megemlékezéskor, tudatos felforgatói média szereplési vágy az ami fűtötte őket. Ezek és hasonló gondolkozású személyek még a saját szeretteik megemlékezésénél is bírói síp hangjával tisztelegnek, ők ítélik meg a megemlékezés hogyan ját! Az én szemebe, ezek mindenkori befolyásolt füttyös bohócok akiknek szereplési vágyuk kielégítésére a média rendelkezésére állnak. Mutatkozott a sípok elosztásánál kik hova mely területre jussanak be, és ott tegyék a bírói síp hangját emlékezetessé.
Apatszerek
@eszegfu: Mindenkor tiszteletben tartom magán véleményedet. Nem a személyt rühelem hanem azon cselekedeteit amivel, és ahogyan akaratának érvényesülésére:, befolyása alá von megtéveszthető, önálló gondolkodással nem bíró, gyenge jellemű embereket.
eszegfu
@Apatszerek: Azt gondolom, nem kell hangsulyoznom: én is tisztelem a másik véleményét. Érdekes az a megállapitásod, hogy "nem magát az embert, hanem a cselekedeteit rühelled"... szerintem ez a 2 dolgot nem lehet elválasztani. Ha én egy velejéig romlott, lopós, verekedős gazember vagyok, akkor nem adok a koldusnak egy kis kenyérrre valót, hanem még elveszem azt is, amit már gyüjtött... nem? Utolsó mondatod viszont bőven ráillik pl. O.V-re (sőt találhatunk még ilyen embert bőven!) is és a hiveire. Ajánlom szives figyelmedbe a Viktor szeretlek közösségi oldalt... egyenesen tragédia, a "megtéveszthető" emberek gyülekezete... "őt a Szüzanya küldte, hogy megmentse az országot" vagy hogy "elsőként részünk lesz a Földre költöző mennyországban" ... Az igaz ugy általában, hogy a gyengébb jellemü, önálló gondolkodással nem biró emberek vonzódnak a karizmatikusabb emberekhez, vezetőiknek tekintik, felnéznek rá.
Apatszerek
@eszegfu: Köszönettel veszem figyelemfelkeltő közlésedet. Utolsó mondatomba foglaltakat örömmel vettem, hogy ráismertél O V - ra, akkor már nem volt felesleges a billentyűzet igénybevétele, rühellem O V - t Juhásznál jobban:, ezért nem vagyok vevő a ,,Viktor szeretlek közösségi oldalra" ez a tulajdonságom eléggé vitatható, de megvagyok nélküle.
eszegfu
@Apatszerek: Olyan vagy, mint egy keresztrejtvény... nem mindig igazodok ki Rajtad, pedig küzdök, mint Oroszlánszivü Richárdné!:) Engedelmeddel, de ellentmondok... ahhoz, hogy "legyőzzed" az ellenfelet, ahhoz meg kell ismerned. Akárhogy is "hőzöng" minden porcikám, én bizony időnként elolvasom akár a Jobbik programját, akár ezt a "szépreményü" zárt és szerintük "nagyon jelentős politikai csoport" irásait. Egyébként meg szived joga megválasztani mit olvasol el és mit nem...
Köb Jani
@eszegfu: Örömmel olvastam kommented, hogy nem mindég igazodsz ki rajtam, ennek csak örülni tudok mert nem skatulyázom be magam egy oldalra sem, egy az állandó az örök változás, és aki ezt nem vallja az a skatulya foglya. Az emberek egy csoportja képtelen a változásokhoz igazodni, a másik csoport meg örömmel veszi a változás szükségszerűségét, és alkalmazkodik elfogadja a változásokat, a harmadik csoportnak meg mindegy hogy mi van, csak ne keljen küzdeni, kényelmét feladni ezek a léha élet kedvelők. Orbán nálam kiírta magát a becsülendő személyek elismerési köréből,Vagyonosodás, munka nélkül baráti kör előnybe részesítése, csak azért is:, az önakarat érvényesítése:, mindenek előtt, és mindenki felett. De Juhász is hogyan lehet azt a személyt tisztelni akiben nincs meg a másik, mások iránti emlékezet tiszteletének elismerése.
eszegfu
@Köb Jani: 8:46 Már bocsánat, de ezt a "nem mindig igazodok ki" mondatot @Apatszerek-nek irtam, nem Neked. Az világos volt első pillanattól fogva, hogy O.V-t tettei alapján nem becsülöd. De Juhász megitélésében még mindig nem értünk egyet, ami nem baj. Nem akarom utolsó hsz-dben lévő gondolatodat boncolgatni, mert a többieknek már unalmassá válik. De bizonyára lesz még alkalom rá és akkor visszatérünk erre... rendben?
Köb Jani
@eszegfu: Apatszereknek írtad ezt tudtam, csakhogy én apatszerek gondolat menetével értek egyet és ezért írtam a keresztrejtvény kiismerhetetlenségéről kommenembe a beskatulyázás káros hatásának következményeiről.Az unalom a többi kommentező egyhangú egyoldalú beállítottságának köszönhető, a vélemények kellő informáltság hiányában vannak megfogalmazva, és elfogadva, a kerítést látják csak, de a kaput nem látják ami a kerítés egyhangúságát megváltoztatja, és beléphetnek rajta a másság megláthatóságának láthatóvá tételével...
aremy
@amaramaistanna: ez azért lehet mert ma holnap a propi csak propaganda lesz és ezért ez elszomorító.
Lepényleső
Úgy jár mint a Népszabadság,- bezáratják?
Zeta
Ez a kormánynak könnyebben megy, mer bennük a tisztesség nyoma sincs meg.
Köb Jani
@Lepényleső: és akkor mi van a szabad népet is lezárták illetve bezárták, mert a nép szabad akkor mi a fenét keres egy nép az újsággal! 1956 október 23. Szabad Nép. A magyar dolgozók pártjának lapja. Világ proletárjai egyesüljetek. xiv. évfolyam 295. szám. ára 60 fillér.megszűnt 1956 október 29. -én a ,,szabad". : A nép maradt csupán, lecsupaszítva.
Köb Jani
A Szabad Nép szerkesztőségének távirata
a Trybana ludu szerkesztőségéhez
A Szabad Nép munkatársai és szrrkeazlustgének dolgozol együttérzéssel
ét ürömmel figyelik azt a nagyszerű harcot, amelyet a lengyel
Egyesült Munkáspárt Központi Bizaltrögának vezetésével ti és az egész
lengyel nép vívtak a szocializmus építéséért, a demokratizálásért, hazátok
szuverenitásának erősítéséért, [-mgyeiorstíj és a Szovjetunió közli
barátságnak a proletár internacionalizmus elvei alapján való megszilárdításáért
Kiváiiunk. kedves Elvtársak, továbhl sfliereket harcotokhoz, halatok
is 4 nemzetközi munkásmozgalom javára.
A SZABAD NÉP SZERKESZTŐSÉGÉNEK KOLLEKTÍVÁJA
korell
@GeoCravker: Igen, lehet, hogy így van, de amíg azT vizsgálgatjuk, hogy az ellenzék egyes politikusai miben "nem" tetszenek, és miben "különböznek" - egyáltalán mitől, és kiktől, hol a mérce, és ki tartja? - és nem azt, hogy miben értenek egyet, és mit akarnak elérni, mert csak együtt lehet, addig a regnáló kormány leváltása esélytelen.
Csak kérdezem: az összes fidesz-kdnp politikus jó politikus? Nem? Akkor?

Milyen furcsa a magyar. Aki hatalmon van, azt más mércével méri. Azt "erősnek" tartja, vagyis alkalmasnak.
Szerintem pedig a Juhász Péter van olyan politikus ebben a felhozatalban, mint a rogántóni.
GeoCravker
@korell: "Milyen furcsa a magyar. Aki hatalmon van, azt más mércével méri. Azt "erősnek" tartja, vagyis alkalmasnak."
Kínában is működik az égi mandátum intézménye :-)

"Szerintem pedig a Juhász Péter van olyan politikus ebben a felhozatalban, mint a rogántóni. "
Van :-) Olyan van.
korell
@GeoCravker: Akkor? Talán így helyes? A rogántóni, a szíjgyártó, a kósalala, meg ajuhászpéter csapnivaló politikusok? Akkor így kellene mondani.
De mint ember, mégis mekkora különbség van köztük és a Juhász Péter javára, nemde?

Egyébként politikusnak is jobb, de most nem is ez a lényeg!
Létfontosságú lenne a másik minősítgetéséről és személyeskedésről leakadni már! Észre kellene venni, hogy éppen ez a kormányzat célja, az ellenzék megosztása. Ráadásul annyira óvodás szint.

Visszatérve az előző mondanivalóm lényegéhez, egy lehetőség van csak: ha a demokratikus oldalnak nem tetszik ez a "rendszer", az illiberalizmus, és leváltani szeretné, az a minimum, hogy minden xarér nem támadja és nem kételkedik a másikban.
Aki igen, az orbán malmára hajtja a vizet. Hiába hangoztatja, hogy az LMP meg a Juhász... ha/és mindeközben nem veszi észre, hogy ő, saját maga!
GeoCravker
@korell: Juhásznál kevesen osztották meg hatékonyabban az ellenzéket. 2012-2013 -ban nagyon hosszú időre megbénított minden ellenzléki egységet az, hogy hisszan fejtegette, hogy kivel nem tárgyal (Gyurcsány), és kiket nem akar a szabadsajtó úton látni (senkit magán kívül). Nem kis részben ennek köszönhető, hogy 2013 végére egy kétfejű, de alapvetően vezérelvű ellenzéki mag alakult ki a Bajnai-Mesterházy párossal Gyakorlatilag program nélkül. S o.k. ebben már Szigetvári is igencsak sáros volt. De Szigetvárit ugyanaz a millás baromság dobta be a pártvoilágba, amelynek alapjait Juhász rakta le.
S lehet, hogy Kósához képest Juhász maga a fenomán, de ha nem haraxol, nem Kósa szintje a viszonyítási pont.
korell
@GeoCravker: Nem haragszom, és remélem te sem, de nem a Juhász miatt béna az ellenzék. Nem is az egyébként bénázó politikusok "helyett" ébredező civil kezdeményezések miatt. Amiatt, hogy van egy politikai réteg, amelyik bebetonozottnak képzeli magát, és inkább pusztuljon minden, - a civil kezdeményezések főleg -, de a saját - semmire se jó - pozícióját nem meri kockáztatni. A millások több embert tudtak megmozgatni, mint a pártok, és bizony nem véletlenül "fulladt ki". Szerencsétlen baloldalinak nevezett pártok politikusai nem értik, hogy már semmi, de semmi hatalmuk nincs önmagukban. Addig pedig esély sincs változásra.
Dehogy haragszom, egyszerűen másképp látjuk a helyzetet.
GeoCravker
@korell: Nem azt írtam, hogy Juhész miatt béna az ellenzék, és ő az univerzális gonosz. De azt fenntartom, hogy elévülhetetlen "érdemei" vannak benne. Azokat a pártokat, amelyeket az ellenzékben "baloldalinak" tekintenek, még csak nem is a baloldaliság jellemzi kizárólag. A liberalizmus nem tipikusan baloldali ideológia. A vezérelvű ellenzékiség (incl. Szigetvári és Juhász), legfeljebb Orbánhoz képest demokraták, az LMP kifejezetten a jobbcentrum pártja. a MOMA még csak nem definiálja magát baloldalinak. Az MSZP ugyan baloldali öndefionicióval bír, de jócskán mond olykor jobbközepes szlogeneket.
A Milla tényleg nem véletlenül fulladt ki. Leginkább azért, mert mert populizmusban Orbán jobb, programjuk meg azóta sem több a köz felé, mint a "vesszenorbán" skandálása. A HaHa tézisein kívül különben egyébként sem sokat tudtak felmutatni. Ahogy a "civil" mozgalmárok sem. Az intézményesített ökölrázás egyre kevesebb embert érdekel. Ha pedig azon túlmutatóan kezdik rázni az öklüket, akkor Juhász valószínűleg ugyanúgy megy a levesbe vagy Braziliába, mint Kósa. S még az a jobbik eset. Mert alapvetően egy ugyanolyan komplexusvezérelt figura, mint Orbán. Csak nincs hatalma hozzá.
De esezmben sincs a térítés. Te így, én amúgy látom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.