Az ellenzék átállt Brüsszel oldalára – így kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy az ellenzéki pártok nem támogatták a parlamentben a bevándorlással kapcsolatos alaptörvény-módosítást.

A kormányfő péntek reggel a Kossuth Rádióban úgy nyilatkozott: a következő hetekben, hónapokban a kormány az európai küzdőtéren csak a Fidesz-KDNP-re számítva folytathatja a küzdelmet a bevándorlás megállításáért, "ebben a küzdelemben az ellenzékre nem lehet számítani".

"Most, hogy a Jobbik is korábbi radikálisokból ilyen zsúrpubik gyülekezetévé vált, láthatóan átállt Brüsszel oldalára, és (...) nem a magyar emberek érdekét, hanem Brüsszel szempontjait képviseli a magyar politikában" – fogalmazott, hozzátéve, hogy ettől még a feladatot el kell végezni, a bevándorlást meg kell állítani.

Arra a kérdésre, hogy e szerint jelenleg nincsenek további tervek az alkotmány módosítására, azt felelte: a hadszíntér Brüsszelben van, "itthon amit lehetett, elvégeztünk". Nemzeti konzultációt tartottak, népszavazást rendeztek, majd javasolták az alkotmány módosítását, de ezt nem tudták elérni, mert "az ellenzék átállt Brüsszel oldalára" – mondta.

Most értelmezni kell az alaptörvény hatályos, "migráció tekintetében nem egyértelmű" szövegét, és ezzel a tarisznyában Brüsszelben meg kell vívni a küzdelmet – közölte Orbán Viktor.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tulajdonképpen szomorú látni, hogy az egykor radikális orbánból mára csak az árnyéka maradt. Sőt az sem, mert akkora sertés lett belőle, hogy ez sem igaz.
A mai orbánt az egykori orbán köpné pofán először.
A pénzes bevándorlás ma is virágzik, tehát a hazaárulást máshol kell keresni.
Az más kérdés, hogy a tákolmány módosítást 20 milliárd megspórolásával is meg lehetett volna tenni, de akkor még azt gondolták, megmutatják lehet itt népszavazás (amiről akarják, amiben ők biztosak). Na hát az sem jött össze, de ez sem zavarta meg a siker propagandát.
Most megy a ,,mi vagyunk a haza megmentője, mindenki mással szemben" felvonás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Csakkk óvatosan a győzedelmi fogtechnikával...-de ü még nem TUGGYA,DE HA HAZAÉR MEGTUGGYA-vona sz.sz SODRÓFÁJÁVAL találhatja szembe magát a vicctor!-fofacsonttörés lesz ennek megint a vége-de negérdemli,már megint mindent megtettek érte.
Aki Én
Tulajdonképpen szomorú látni, hogy az egykor radikális orbánból mára csak az árnyéka maradt. Sőt az sem, mert akkora sertés lett belőle, hogy ez sem igaz.
A mai orbánt az egykori orbán köpné pofán először.
A pénzes bevándorlás ma is virágzik, tehát a hazaárulást máshol kell keresni.
Az más kérdés, hogy a tákolmány módosítást 20 milliárd megspórolásával is meg lehetett volna tenni, de akkor még azt gondolták, megmutatják lehet itt népszavazás (amiről akarják, amiben ők biztosak). Na hát az sem jött össze, de ez sem zavarta meg a siker propagandát.
Most megy a ,,mi vagyunk a haza megmentője, mindenki mással szemben" felvonás.
Zeta
Azt kihagyta,hogy úgy istenigazából az egész,csak a hatalom megtartásáról szol.
Hogy a Jobbik, tenni akart vmit a kötvénybiznisz ellen,az szóba sem került,mert az csak nekik nem lesz rá fizetés,de az országnak, igen.
Jozefina
Orbán már-má orvosi eset! A jobbik legalább próbál változni és van egy mag, aki normálisan gondolkodik.
Az orbán vezette fidesz-kdnp pedig a korrupcio, tolvajok, hazaárulók, népnyúzók csörhélyévé vált!!! Nem ártana a gránitszilárdságú tákolmányba is bevésni!!! Össze vissza hazudoznak, még csak arra sem képesek, hogy egymáshoz hasonló nyilatkozatot tegyenek. Közeleg a teljes diktatúra és ezt csak felkeléssel lehet megakadályozni!!! Ébredj Magyar!!!
magyarbakancs
"Az ellenzék átállt Brüsszel oldalára ."
Brüsszel pénze jó?
Ideológiai @atkány vagy!
szép új világ
Százszor inkán a "zsúrpubik gyülekezet" a az enyveskezű, hazug, idióta maffiózók serege.
solidedge
Orbán jubilál. Megtartotta századik őszödi beszédét.
human
Ez az Orbán! Mutasd meg, hogy jobbikabb vagy a jobbiknál is! Csak le ne ess a jobb szélen.
DR Eric CARTMEN
Mekkora pofára esés lesz ha ezek a "zsúrpubik" lenyomják őket '18-ban !!
Fradigege
A felcsúti roma gyerek pedig magyarkodhat. Ez aztán az identitás zavar. Szép héber neveket adtál sukár csávó a pulyáidnak. Soros alapítványos oxfordi túlélő, parazita.
kissé felnőttem
Zsúr pubik már megint itt tartunk? nem lesz soká a 2018 ? Szókincs hiánya, de elpufogtatta már.
Hát esett már le lovas elég sok . Akár dakota akár nem .Ezután meg a szegénységet megszokni nehéz lesz ám .Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár.
( Tán Máté Péter irta? De igaz )
Béla333
Hogy melyik párt honnan hová vergődött át, azt a legjobban a Fidesznél lehet látni.
Liberális demokratákból lettek a populista féldiktatúra hívei!
Szemforgató hazug banda!
namihami
@Aki Én: Sajnos a 20 milliárdnak, a választásnak és a Kalaptörvénynek semmi vagy csak nagyon érintőleges a köze egymáshoz.
A három fenti cél kizárólag abban kapcsolódik össze (nem, inkább csak súrolja egymást), hogy a haveroknak történő kifizetést a köznép számára legalizálni lehessen. Akár sikeres lett volna, akár nem, bár a kommunikáció (lásd 98%) mindenképpen hasznosnak állítja be. Ugyanezt nem lehetett volna reklámozni szavazás nélkül.
Azt pedig, hogy ez konkrétan mennyibe fájt nekünk és ebből mennyit sikerült a saját zsebükre lecsípni, na ezt valószinüleg a feledés homálya fogja beborítani. Legalább is a köz számára.
Kutyuska
@Béla333: Szerintem Orbán soha nem volt liberális, őt világnézetileg sehová sem lehet besorolni, mert annyira gerinctelen, elvtelen. Száz százalékig érdekember, mindig éppen annak vallja magát, ami az adott helyzetben az érdekében áll. Egy hatalom mániás, gátlástalan alak, akinek büdös a munka. Valószínűleg mindenben tehetségtelen, igazán semmi nem érdekli, csak a gyűlölködés és harácsolás. Ezért is lett politikus, ez a foglalkozás neki van kitalálva.
Kutyuska
@Béla333: Folytatva az előzőeket, kíváncsi lennék rá, hogy amíg Tóbiás József feleségének fiatalkori képei miatt undorító lejárató kampányt csinált a Fidesz és a médiája, most Trump feleségével kapcsolatosan mi a véleményük.
Trump felesége ráadásul bevándorlónak is minősül, meztelen képeivel tele voltak az újságok, ráadásul nagy valószínűséggel egy számító nő, mert nehéz elhinni, hogy a nála 24 évvel idősebb, gusztustalan pojácához szerelemből ment férjhez.
Úgy látszik ez tetszik az álszent álkeresztény kormányunknak.
Aki Én
@namihami: Így van. Így kell milliárdokat lopni úgy, hogy dicshimnuszt lehessen zengeni (akár egy bukásnál is), és a tömeg tapsoljon hozzá.
quadrocopter
A hibbant nem tudja lenyelni a tákolmányos méretes lekvárost! Meg persze az okt. . 2.-i "gyásznapot" sem!
justhpeter
@Kutyuska: Szerintem sem lehet semmilyen ideológia mellé besorolni Orbánt. Ő egy gerinctelen haszonelvű. Egy megélhetési politikus-bűnöző.
3dwhite
Biztos, hogy nem fordítva történt? Mármint Ők és nem a Jobbik.
kissé felnőttem
@Béla333: lazábban kiszesek majd párttagok ( Nem összetévesztendő a kommunistával ) ez uj kabát.
kiscsillag66
Mi az a zsúrpubi? Ez miket tud kitalálni? És ő? Egy pocakos borzadály!
herczeg0210
Ha Brüsszel ellen harcol és az ellenzék átállt, akkor az ellenzék ellen is harcol. De miért nem akar békében élni ez a g..i? Miért kell nEKI folyamatosan harcolni valamivel? Démonjai ezt kívánják?
Eladott Ország
„Mindannyiunk megnyugtatására érjük be ennyivel: Az Úr elveszi a nyájat azoktól, „akik nem a nyájat, hanem magukat legeltetik”
Nincs annál rosszabb, ha egy mentálisan nagyon beteg embernek küldetéstudata van, és tetteit is ennek rendeli alá.
evacica
Viktor és a te kormányoddal mi van? Rogán, Szijjártó Habony, Semjén Harrak Lázár Vajna és sorolhatnám. Rosszul van az ember ha meglátja őket, nem is beszélve saját lábon álló kislányodról aki fenemód tudnak tollasodni jóvoltodból Lőrinc barátoddal együtt! Ugy hogy a saját környezetedet minősítsed!
Desischado
orbán soha nem volt demokratikus, egy köpönyegforgató, gerinctelen parazita volt mindig, akit csak a hatalom, és a lopás érdekel. Erről ennyit. Még annyit tennék hozzá, hogy seperjen a saját portáján, bőven van mit.
kukac50
Inkább legyen zsúrpubi,gondolom (Andy Vajna kaszinójára gondolt) mint korrupt aljas kétszínű maffia vezér mint Orbán.
mekkelek
Ha ilyen fóbiája van mi a faxért nem kezdeményezi már az ország EU-ból való kiléptetését? Ez a brüsszelezés már nagyon elkoptatott lemez...
mégállnekem
Némi háttérszéllel Vona kinövi magát Orbán mellett...lesz még ebben az országban úri muri, eddig az ellenzék ölte egymást...most a jobboldal hatalmi harca zajlik ...a fityisz haldoklik.
soljanka
Ha ennek a Nemzeti Betegnek anno apukája és anyukája vettek volna villanyvasútat, meg ólomkatonákat, akkor most -befejezve harmadosztálybeli labdarúgú pályafutását- a felcsúti negyedosztály edzőjeként, boldog életet élhetne népes családja körében.
Mindenki jobban járt volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.