Akár Csiszár Jenő felesége, Újvári Eszter is dolgozhat jó pénzért a milánói magyar konzulátuson. A hvg.hu ugyanis azt írja, a külügy létrehozta a külképviselet által foglalkoztatott házastárs” pozícióját. 

A külképviseletek által foglalkoztatott házastársak elsődleges feladata az adminisztratív-technikai feladatok ellátásában való közreműködés.

Mivel az illetmény Milánóban épp felemelkedik 425 ezerről 475 ezer forintra,

egy férj-feleség 1,235 milliót kereshet, míg egy érettségivel 1 millió körüli havi fizetést lehet elérni.

Ehhez még jöhetnek támogatások lakhatási és vegyes költségtérítési alap 300 ezer forint, illetve óvodáztatási és iskoláztatási alap havi 150 ezer forint.

Csiszár egykori kosaras feleségével, annak légiós pályafutásakor márt lakott az olaszországi Comóban, tehát szinte "hazamennek".

A hvg.hu azt is megtudta, a törvény szerint a misszióvezetőket minimum egy, maximum hat hónapos felkészítésben kell részesíteni, Csiszár a maximum féléves képzésben kell részt vegyen.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tovabba a kedves anyos lesz a kovetseg tisztasagaert felelos vezeto takaritono, az ugyeskezu apos meg majd butykolgeti a futest, felcsavarozza a leszakadt polcot.
De jojjon a nagyneni is, aki majd a telefonkozpontot kezeli, az unokaocs meg jo lesz sofornek, es az osszes, majdnem szaz unokateso lehet a TEK olaszorszagi kirendeltsege...

Megall az eszem, ahogy a haza belso ugyei utan a kulugyet is atjatsszak csaladi bizniszbe... Ilyen csak orbanyisztanban lehetseges...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Jó nagy a család ?,Gyorsan meg lehet gazdagodni. Magyarország te mindent kibírsz!
karma1
Tovabba a kedves anyos lesz a kovetseg tisztasagaert felelos vezeto takaritono, az ugyeskezu apos meg majd butykolgeti a futest, felcsavarozza a leszakadt polcot.
De jojjon a nagyneni is, aki majd a telefonkozpontot kezeli, az unokaocs meg jo lesz sofornek, es az osszes, majdnem szaz unokateso lehet a TEK olaszorszagi kirendeltsege...

Megall az eszem, ahogy a haza belso ugyei utan a kulugyet is atjatsszak csaladi bizniszbe... Ilyen csak orbanyisztanban lehetseges...
Béla333
Hogy miért ez a hír jutott eszembe?:

"A 71 éves Juppé favoritnak számított a jobbközép tavaly téli előválasztásán, de végül meglepetésre alulmaradt Fillonnal szemben, aki ellen azóta vizsgálatot indítottak a francia hatóságok, mert a gyanú szerint szenátorként fiktív állásban foglalkoztatta feleségét, aki több ezer euró fizetést vett fel, feltehetően el nem végzett munkáért.
A felmérések szerint Fillon, aki a botrány előtt az elnökválasztás legesélyesebb jelöltje volt, nem fog bejutni a második fordulóba."
444.hu/2017/03/06/alain-juppe-nem-lesz-francia-elnokjelolt

Ezek a franciák nem olyan "ügyesek", mint nálunk a Fideszesek. De azért csak szólok a Csiszár familiának: jegyzetelni, hogy mit dolgozik ennyi közpénzért az asszony, mert sosem lehet tudni...
bakegya
Ez már nagyon magyar-magyar szexy!-na látjátok a franciák ebben sem ilyen jók.
Orsos viki,a kis g.. ebben is jobban teljesít!!!
papa.49
Ja kell oda takarítónő is, de elég lenne neki is az itthoni ilyen pozícióban szokásos 50 ezer Ft!!!
adrenalink
"A misszióvezetőket minimum egy, maximum hat hónapos felkészítésben kell részesíteni. Csíszar a maximum féléves képzésben kell résztvegyen" Szóval síkhülye a hapsi!!!
dr. prédikátor
Ahogy olvasom a fityfaszról szóló hireket egyre inkább hánynom kell a geciktől!!!
Ludmilla
miért nem kap2 milliót?Kurvára megérdemli...szégyen ez az ország
telegdilaci
@adrenalink: Nem baj ha sík hülye, szaros seggbe betud nyalni csontig,csak ez számít!
Jozefina
A pucéran magamutogatós floridai "tiszteletbeli konzul" szinvonalától nem sokat változtat a szillyátó féle külügy!
Ők sem az eszükért és a szépségükért lettek kinevezve!!! Kishazánk "jó" hírneve tovább fokozódik!!! Kérdés melyik iráyba???
ágimami
Igaz, ez már tegnapi cikk, de a mai napomat nagyon "feldobta"
Van remélem még a családban, akit be lehet nyomni valamilyen jól fizető állásba!!! Az sem baj, ha nincs középfokú nyelvvizsgája, a-nélkül is simán lehet nyalni!!!:DDD
Remélem Csiszárt a féléves kiképzés nem fogja nagyon megterhelni??
justhpeter
Nem elég, hogy az ország ezen a bornírt szervilizmuson alapuló rendszerrel működik, a fideSS-kdnp még exportálja is.
namihami
Ez a ribanc is kap lakhatási-támogatást? Ezek szerint külön fog lakni a Csiszártól?
Külön iskoláztatási és óvódáztatási támogatás? Tehát azokat a gyerekeket egyszer (biztos délelőtt a Csiszár), egyszer délután (biztos az asszony, külön-külön) elviszi a megfelelő intézetbe. Szegény gyerek, mikor lesz otthon?
A hazai férjek és feleségek, ha jól tudom, a fizetésükből kénytelenek minden gyerekkel, rezsivel kapcsolatos kiadásaikat fedezni (nálunk legalább is így van), Csiszárék és a többi, nem kapnak fizetést?
De a legszebb a ""külképviselet által foglalkoztatott házastárs"" szakma megnevezés tetszik. Akkor az itthon élő házastársaknak nem lehetne valami hasonlót bevezetni? Mondjuk ""belképviselet által..."" megnevezés alatt?
havasigyopár
Évente 2 havi nyugdíjamat fizetem be Áfa-ként a költségvetésbe. Igy csak 10 hónapra kapok nyugdíjat. Én nem ilyesmire akarom adni! De sajnos nem kérdeznek meg.
Yoda69
Biztos megdolgozik erte, ha mashogy nem akkor a nyelvevel.
Sámannus
Lehet hogy az asszony fizetése is a Csiszár nyugdíjalapjába megyen? Ezek az álláshalmozók, hamar le is cserélik a tyúkokat, még kotlani sem hagyják őket.
Az ilyen tiszteletbeli dolgokat valahogy nem tudom tisztelni.
magyarbakancs
Ez a hír egyenesen okádék és hányni kell tőle.
Sámannus
@Jozefina: Még a képzésükre is sokat adnak. egy félév gyorstalpaló, (röhögök) miközben a fiatalok évekig készülnek, sokszor vizsgáznak, nyelv vizsgáznak is, ezek a notórius munkakerülők meg tudás nélkül hivalkodni mennek a strómanok ügyeit bulizni.
nezelodo
Nem értem a felháborodást, amiért a diplomáciába is bevezették az életpálya modellt, csak itt a családi változatát! Hát már megkapták az életpálya modellt az orvosok, ápolónők, a pedagógusok, a NAV dolgozók, és az óvodai dolgozók, meg a szociális munkások, valamint a szakmunkások is kézikocsival mehetnének fizetésnapon a kasszához, ha nem lenne átutalás.
Senki meg nem ereszt még egy lájkot sem a bíráló cikkekhez, sőt szabvány felháborodók üldözik el a fórumokról is a kákán is csomót keresőket. Csak szegény minisztériumi rabszolgákat sajnálom, meg a Mengyi Rolandokat, nekik most is be kell érni egy nyamvadt Nokiás dobozzal. Nem beszélve a fideszes polgikkal, némelyiknek csak egy két vacak vadászház marad menedékül, ahol meghúzza magát. Szegény kereszténydemokrata politikusok pedig éhen halnának ha egy-egy szotyiköpködő nem pottyantana le a templomi padok közé egynéhány szem szotyolamagot is a templom egereinek.
volvós
Eddig azt tudtam ( meg nem nevezett forrásokból )
hogy a csiszikejenöke felesége a Béla, de a külügy
adott neki egy álcanevet, amivel Olaszországban
tartózkodhat... :-)))))))
Sámannus
@nezelodo: Nagyon de nagyon meög 6ottá!
Eladott Ország
"A JÓLÉTÉRT MINDENKI MAGA KÜZDJÖN MEG." Csobbant ki a "hibbant Néró" száján.
A miniszterelnök az elmúlt hetekben már pedzegette, hogy a mostani kormányzati ciklusban megszüntetik a jövedelempótló támogatásokat. Azzal érvelt, hogy "az ország csak akkor nyerhet, ha munkába áll", a jólét alapja csak a munka lehet. Megvonják a segélyeket, százezrek alól húzzák ki az állami védőhálót .Drasztikus eszközöket vet be a kormány a szegénység kezelésére. Ez a megoldás sem kerül kevesebbe, mint a jóléti társadalom, csak többen esnek ki a rostán, vagyis többen lesznek olyanok, akik egyetlen fillér legális jövedelem nélkül tengetik az életüket. Az állam gyakorlatilag elengedi félmilliónyi ember kezét.
eugen4402
Pont egy konzulátuson ne akadna egy olyan státusz, melyet eredetileg Mme. Fillon-ra írtak ki? És minden törvényes! Bizony! Jogi értelemben Fillon se sértette meg a törvényeket, csak hát van az az ... erkölcs, vagy mi a fene..? Ja, az már nincs?!?
eszegfu
Eszemben sincs védeni sem Csiszárt, sem az őt kinevezőket... de gyakorlatilag Schmitt Pál 1993-tól 10 évig (!) volt nagykövet (Madrid, Bern, Lichtenstein) és vele ment a felesége és 3 lánya is, akik végül is igy járhattak Amerikában egyetemre... vagyis az egész családnak biztositották az "aranyéletet".
Hellcat
Most mit kell ezen meglepődni...ott ahol a MNB elnöke közpénzen tartja el az aranyásó kurváját ott a feleségnek egy zsíros pozi az már szinte normális. Remélem gyógyszerre költik...
karma1
@eszegfu: Ebben igazad van, de fene tudja, hogy akkor ez milyen modon intezodott. Persze, Makrai Katalin mint feleseg vele ment, es ertelemszeruen a 3 lanyuk is.
De most a cikk azt irja, hogy kifejezetten csiszarek miatt a kulugy kitalalta ezt a rokonosdi-munkavallalast is, szoval akkoriban ezt maskent es mashogy intezhettek.
Lehet, hogy jol tudott angolul, es mar akkor is az olimpiai bizottsag lotusz-faktusza volt?
Eladott Ország
@eugen4402: nyugatifeny.blog.hu/2015/05/08/a_tipik...
A TIPIKUS FIDESZES 5 ISMERTETŐJELE
1. Erkölcsi felsőbbrendűség
A Fidesz-hívek egyszerűen képtelenek ellenállni a kísértésnek, hogy ne az erkölcsbajnok pózából oktassák ki vitapartnereiket. Önképük szerint ők a becsület, a hazafiság, a keresztény erkölcsök kizárólagos letéteményesei, az ellenség pedig perverz, drogos, nemzetrontó banda. stb.
eszegfu
@karma1: Igazából Ujvári Eszter a felesége és van 2 gyerekük (ikrek), vagyis hasonló helyzetben vannak, mint Schmitték annak idején. Az igaz, hogy nem tudom Makray kapott fizetést, vagy sem. Sőt arról sincs tudomásom, hogy a nagykövetek hozzátartozói ugy általában kapnak fizetést, vagy valamilyen "ellátást"... az meg végképpen elkerülte a figyelmemet, hogy Csiszár esetében "személyre szabott" lenne a külügy rendelete, vagy esetleg törvényt irtak rá... nem láttam, nem olvastam... ugyhogy bocs.!:)
eugen4402
@Eladott Ország: Alaposan rám ijesztettél. Az első pillanatban azt hittem, hogy valami látens fideszfertőzést szenvedtem, de aztán megnyugodtam. Soha, egy percig sem tekintettem etikai példaképnek önmagamat... Csak másokat vonok kérdőre.
Edmond Dantes
Azt javaslom minden magyarnak,hogy egy jó ideig kerüljék el Milánót és az észak-olasz tavak környékét.Állítólag fellendűlőben van az albániai tengerpart látogatottsága,ott nagyobb biztonságban lesznek,ha netelán segítségre szorulnak.
Lepényleső
Akkor ez nem is konzuli állás,hanem az ötösön telitalálás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.