A CEU csak mellékhadszíntér, a fő vita Sorossal a migráción megy.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint a CEU ügye mellékhadszíntér a kormány és Soros György üzletember vitájában.

A végső vita mégiscsak a migrációs kérdés, mert látszik, hogy ebben feszül egymásnak a magyar kormány és a Soros György által irányított "birodalom", ilyen értelemben a CEU mellékvágány vagy mellékhadszíntér – fogalmazott Kósa Lajos kedden a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

A CEU-t "nem akarjuk bezárni, nem is tudjuk, egy amerikai szervezetre a magyar államnak nincsen joghatósága" – hangsúlyozta. Az egyetemről, "ha szándék van, lehet megegyezni", csupán annyit kell tudomásul venni, hogy eddig ez a konstrukció minden szabályozáson kívül működött", de Magyarországon a szabályokat Soros Györgynek is be kell tartania.

(MTI)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Meg tudja valaki magyarázni, miért kell ilyen 1 bites barmoknak állandóan a hírekben szerepelniük ? Élvezi ezt valaki ? Ebben a totális nihilben fogunk élni ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Meg tudja valaki magyarázni, miért kell ilyen 1 bites barmoknak állandóan a hírekben szerepelniük ? Élvezi ezt valaki ? Ebben a totális nihilben fogunk élni ?
Nessy
Mondja ezt annak a pártnak a jeles képviselője, akik a saját maguk által kreált törvényeket sem tartják be!
Tényleg, mikor tárgyalt a kormány Soros Györggyel? Ki tárgyalt? Mi volt a téma? Mert ez igy dajka mese hölgyeknek!
solidedge
Megint egy ordas Fidesz hazugság. A cél egyértelmű, a nem a kormány felügyelete alatt álló szervezetek veszélyt jelentenek az illiberális, diktatúrára törekvő zsarnoki Orbán sleppnek. Ezért akarják eltávolítani őket sunyi, alattomos hülye magyarázatok kísérete mellett. Ha ez valóban megtörténhet hazánkban, akkor a rendszerváltás minden törekvése hiábavaló volt mert a diktatúra után kineveltük a még alávalóbb diktatórikus bagázst.
JAJMÁR
Kivéve a "gyevi bíró"-kat!
Ők rángatják a szabályokat, rákiáltanak valakire, hogy tegnaptól ez a szabály! Megszegted! Oszt' ütik, vágják!

Mert ők tökéletesek, mindig jót akarnak maguknak, és minden szabályos, az orosz kódok is.
Biztos jól beleillik az ő terveikbe!
Béla333
Itt nem (csak) Soros kiűzése a fő cél, hanem az országunk Unióból való kivezetése és Putyinék ölébe lökése!
Ez egy mocskos hazaáruló oroszbérenc banda!
Ez ellen minden eszközzel fel kell lépni!
Legközelebb szerdán a Hősök terén!
papa.49
Ennek az embernek se nevezhető, agyatlan tajtparasztnak, még az agykurkászát is le kell csukni örökre, mert ránk szabadította ezt a barmot!!!
egyvandor
Gorbán gombnyomogatók segítségével akár egy két óra alatt átírat és jóváhagy egy rafkós törvényt, majd arra hivatkozik. Ilyen aljas gazemberek még nem garázdálkodtak az ország felett. Ezt a dumát csak egy fideszes suttyó képes ilyen pofátlanul előadni.
Kutyuska
@justhpeter: A Fideszes szavazóknak még ez is magas szint.
magyarbakancs
Holnaptól csak 2 méter ,szőke,kekszemu politikus,és parlamenti képviselők lehetnek.
Vissza menőlegesen is érvényes a törvény.
Még Kósa úrnak is bekel tartani a törvényeket.
Jó ?
papa.49
@magyarbakancs: Ez a tajtparaszt 160 cm magas, és tökhülye!!!
magyarbakancs
@papa.49: Bár mire lehet visszamenőleges törvényt.
Tehát az én általam vázolt törvényt is belehetne iktatni nem?
A visszamenőleges törvények az a diktatúra.
Hellcat
Kósa te faszkalap...ti mondjátok akik szétlopnak mindent bazdmeg? Még a saját magatok által bekért tanulmányok is ellenetek beszélnek.
papa.49
@magyarbakancs: Igazad van...
Megkerestem egy képet erről a senkiről, képzeld ráadásul barna szemű, akkor ez mit keres ott a ,,hodályban,,???
magyarbakancs
@papa.49: Én az ária néphez tartozom csak nem vagyok 2 méter magas.
Tehát ki estem az általam szerkezetet törvény alól.
De hát írok egy kivételt megerősítő törvényt .
Terád is írunk egyet és lehet ,hogy jobban csinálnánk mint ezek.
Sőt biztos.
papa.49
@magyarbakancs: Én csupán magyar vagyok minden egyéb jelző nélkül, ez az ország a HAZÁM, és ezt nem veheti el tőlem egy jöttment koszos bokszos senki, se a bandája!!!
Egyébként pont olyan vagyok mint a többi aki itt él, bennem is találkozott a német, a magyar vérrel, némi vajdasági magyar vérrel, de én mégis magyarnak érzem magam!!!
Nem az a fontos kiben milyen náció vére folyik, hanem az hogy milyen ember vagy, sajnos azok akik most a ,,polcokon,, ülnek ezt nem akarják tudomásul venni, és csak a LOPÁS a fontos nekik!!!
Ezen kell hamarosan változtatnunk, mert nagyon rossz irányba mennek jelenleg a dolgok!!!
magyarbakancs
@papa.49: Azért írtam ,hogy ária vagyok,mert ezek a politikus szarok azt képzelik,hogy minden csak róluk szól.Mert Attilában mennek még WC-re is.
És döngetik a mellüket naphosszat.
Cselekszenek az én nevemben,én érdekemben és én ellenem.
papa.49
@magyarbakancs: Tudod, hogy én még akkor is kiraktam márc. 15. én a kokárdát mikor ezt rossz néven vették, de MÁR NEM RAKOM MAGAMRA, GONDOLOM TUDOD MIÉRT!!!
Amihez hozzá barmoltak az enyves mancsukkal abból már semmi nem marad nekünk, a jelképeinket tönkreteszik, a múltunkat meghamisítják, az eszméinket is átalakítják a saját kényük kedvük szerint!!!
magyarbakancs
@papa.49: Köszönöm ,hogy helyettem is leírtad.
dodóka
Hajrá Fidesz, Hajrá Kósa ! Újra rátok savazunk 2018-ban !
magyarbakancs
@dodóka: "Hajrá Fidesz, Hajrá Kósa ! Újra rátok hugyozunk 2018-ban !"
eugen4402
Nyugodtan beszéljen csak Kósa úr, nevetségesebbé már nem válik...
Bezzeg az Ön gazdája! Elszólta magát tegnap, amikor Vona kihozta a sodrából. Elkezdett panaszkodni... Idézem: "Szomorú sors az, amikor az embernek gazdája van, és nem a saját maga ura." Ha Vona még fél percig molesztálja, elárulja, hogy a nagy Vlagyimír pokollá teszi az életét, mert naponta új utasításokkal látja el...
Eladott Ország
Vajon miért volt ilyen sürgős a CEU egyetem sorsának" jogi" rendezése? Vajon nincs egyéb rendezni való ügy Európa szegényházává, balkánná tett szerencsétlen országban? Szarháziak.
papa.49
@magyarbakancs: Szívesen, tudod jól is esett ezeket a gondolatokat leírni, mert szerintem az a legfontosabb amit belül érzel a Hazádról...
Ezt nem tudják a ,,hazátlan bitangok,,...
anka
Jaj de barom vagy kósa..., xaros nyelvel csak hülyeségeket lehet beszélni!
kiscsillag66
@Eladott Ország: Mert jobb, ha az emberek ezzel foglalkoznak, mint az ő balhéjukon: korrupció, Paks, földmutyi stb.
advocat
Milyen szabályokat sértett eddig az alapító? Meséld már el! Szeretnék tisztán látni. Igaz, kedves 20 %?
Eladott Ország
@advocat: Komoly országban olyan nem fordul elő, hogy egy 26 éve működő egyetem ellen úgy alkotnak törvényt, hogy annak feltételei bizonyosan nem teljesíthetők az adott időkereten belül és a későbbiekben sem. A Közép Európai Egyetem (a CEU) ugyanis 2018. január 1-től már nem fogadhat be új hallgatót, amennyiben ez év szeptemberéig nem köt egyezményt az Egyesült Államok szövetségi kormánya és New York állam a magyar kormánnyal, illetve amennyiben kevesebb mint 6 hónap alatt a CEU nem “dob össze” egy új campus-t az USA-ban. Az Orbán rezsim és a törvénygyárként dolgozó parlament számára nem számít, hogy az USA-ban a szövetségi kormánynak nincsen hatásköre ebben a kérdésben, így a törvény szabályai már ezért is teljesíthetetlenek.
Kutyuska
www.fuggetlennemzet.hu/reszletek.php?id=5215&n=32096 A videón látható egysejtűeknek biztosan tetszik a kormánytagok tahó szövege és viselkedése, nekem viszont nem.
Elhiszem, hogy szerény szellemi képességekkel rendelkező Fidesz-KDNP-s kormánytagok, politikusok, hívők számára bejön ez a duma, mert mint látható a videón, ez a válogatott társaság csak az agresszív, tirpák viselkedést és beszédet érti és igényli. Vannak viszont olyan emberek ebben az országban, akik remekül elvannak a Fidesz által garantált napi bunkóság nélkül is. Jó lenne, ha Kósa, Rizsaszili és a többi álkeresztény, élősködő kormánytag e díszes társaság számára tartogatná magas színvonalú nyilatkozatait.
Klubtag
@justhpeter: ...nem drága, nem élvezzük, volna valóban szebb és jobb dolgunk, de egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni az ilyen görény, aljas, hazug szerzetek mellet, mint ez a 20 %-os. Mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy, ha csak egy plusz embernek (aki ide téved) felnyitod a szemét, már megérte.
justhpeter
@Klubtag: Ezeknek már nem a szemét kellene felnyitni, hanem az agyát, hogy láthassuk miféle töklé van bennük ész helyett. A probléma csak az, amíg ezekkel a hülyékkel kell nap mint nap foglalkoznunk, addig is visszafelé megyünk a fejlődésben.
Jozefina
Főleg nektek kellene betartani a törvényeket, szokásjogokat!!! De képmutató, szemét alakok vagytok minden fidesz-kdnp-ek!!! Bilincs és sötétség vár rátok!!! Vajon milyen anya szült benneteket???
nevemnick
Tündér Lala, ti a Magyar Köztársaság 2010 előtti törvényei szerint lesztek felelősségre vonva. Aztán mormoghatod a cellád sarkában a ,,huszit-tuszit" , akkor is ott rohadtok meg.
cs.n.
Hujber nem ért rá, hogy most Kósát hívták hülyeségeket beszélni?
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 11:54
Pont olyant kér ez a hülye a CEU-tól, mintha én most kérnék OV-tól egy arizónai vízumot 24 órán belüll!
bencemacska
@justhpeter: ma, 13:46
Ne akard meglátni mi van a fejükben! Nagyot fogsz csalódni!
Én már kis gyerekként nagyon kíváncsi voltam: és a gyönyörű baba fejében fűrészpor volt!!!
Mennyivel jobban járok, ha nem nézem meg, és megmarad a szép baba is meg nem ér csalódás sem!!!.
quadrocopter
Aki tudja, árulja már el, milyen szabályokat nem tart be Soros?
Átfutott a piroson, vagy nem vett villamosjegyet, vagy mi a bánatba bajuk van ezeknek a gennyes, szarházi hólyagoknak?

Egyébként mintha Hájtaréj "eltakarításról" gagyogott volna és nem megegyezésről!
Eladott Ország
@quadrocopter: Komoly országban olyan nem fordul elő, hogy egy 26 éve működő egyetem ellen úgy alkotnak törvényt, hogy annak feltételei bizonyosan nem teljesíthetők az adott időkereten belül és a későbbiekben sem. A Közép Európai Egyetem (a CEU) ugyanis 2018. január 1-től már nem fogadhat be új hallgatót, amennyiben ez év szeptemberéig nem köt egyezményt az Egyesült Államok szövetségi kormánya és New York állam a magyar kormánnyal, illetve amennyiben kevesebb mint 6 hónap alatt a CEU nem “dob össze” egy új campus-t az USA-ban. Az Orbán rezsim és a törvénygyárként dolgozó parlament számára nem számít, hogy az USA-ban a szövetségi kormánynak nincsen hatásköre ebben a kérdésben, így a törvény szabályai már ezért is teljesíthetetlenek.
Nessy
@Eladott Ország: Pont ezért született ilyen formában a törvény!
Nehogy már egy nem unortodox magyar egyetem legyen az egyetlen a 100-s listán! Persze, ha meghívták volna előadónak Matolcsyt, Orbán Ráchelt, Kósa Lajost, mindjárt más lett volna a leányzó fekvése!
aremy
azért kíváncsi vagyok hogy a nemzeti egyetemen végzettek a nemzetes ss elmúltával majd fognak e dicsekedni az ott szerzett náci diplomájukkal???
Eladott Ország
@Nessy: Íródott azonban egy könyv, amiből ezer fontos dolgot megtudhat a földi halandó. Mindenki, aki nem Matolcsy György, tisztán láthatja, mitől is egy korszakos zseni a Jegybank jelenlegi elnöke, a gazdaságpolitikát lézerélesen átlátó, sikert sikerre halmozó, tündérország többszöri létrehozását bejelentő, a genetikai tudományokban is élenjáró szellemi súlyemelő és parafenomén. Van tehát egy Matolcsy Györgyről szóló könyvünk tízezer példányban, négy nyelvre lefordítva majdnem 87 millió forintért. Ennyi pénzből 1933 fideszes képviselő feleségének anyukáját támogathattuk volna 45 ezer forinttal, amennyiben mindannyian le
akarnák cserélni a mosógépüket. Esetleg 483 mozgássérült ember 15 ezer forintos támogatását fizethettük volna EGY ÉVEN KERESZTÜL. Azt hiszem, ezt az én tudatom már nem képes átfogni. Mindenki más tudata igen?
quadrocopter
@Eladott Ország: Ez világos, csak az nem, hogy akkor is ennyire összeszarnák magukat, ha nem lenne kapcsolható a CEU Soroshoz, aki már semmilyen tisztséget nem tölt be az egyetem életében?
Eladott Ország
@quadrocopter: Akkor nem. De az ellenségkeresés az mindíg kell, hogy legyen indok miért nem mennek a dolgok. Hiszen mi akarunk/haladunk, csak mindíg akadályoz(nak) valaki(k).
justhpeter
@bencemacska: Ha űrészpor lenne benne, akkor azért valamennyi értéket képviselnének. De így ?
Borsodi
Magyarországon a törvényeket,szabályokat mindenkinek be kell tartani Kósa kivétel,és a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.