Hiába bírálják sorban az Európai Bizottság tisztségviselői, a kormány nem hagy fel a Brüsszelt ellenségként bemutató kampánnyal – mondta a hvg.hu-nak a Fidesz frakcióvezetője.

Kósát arról kérdezték, hogyan értelmezi a Fidesz a Bizottság álláspontját különös tekintettel arra, hogy a magyar kormány az elmúlt hetekben óriási plakátkampányt indított „Állítsuk meg Brüsszelt” szlogennel.

„Az állítsuk meg Brüsszelt magyar nyelven nem jelent többet, mint hogy Brüsszel bizonyos szándékait állítsuk meg, hiszen ha úgy általában támadnánk Brüsszelt, akkor olyanokat írnánk a plakátra, hogy »le vele!«, vagy, hogy »elegünk volt Brüsszelből«, de az, hogy állítsuk meg, nem ezt jelenti.”

– mondta a hvg.hu nak a Fidesz frakcióvezetője.

„Mi nem mószerolunk, csak bizonyos brüsszeli politikai szándékokkal nem értünk egyet, de tudomásom szerint ez nem a KGST vagy a varsói szerződés, ahol az embernek nem lehetett véleménye” – tette hozzá Kósa.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ilyen kis piti szarháziak vagytok Kósa! Nagy pofával - csicska toborzási célzattal - akarjátok megállítani a nem illiberális Brüsszelt, majd amikor bekérdeznek, akkor jelentősen tompul a dolog, mert beszariak is vagytok, a hazudozás mellett!
Ócska kis piti szarháziak gyülekezete!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ilyen kis piti szarháziak vagytok Kósa! Nagy pofával - csicska toborzási célzattal - akarjátok megállítani a nem illiberális Brüsszelt, majd amikor bekérdeznek, akkor jelentősen tompul a dolog, mert beszariak is vagytok, a hazudozás mellett!
Ócska kis piti szarháziak gyülekezete!
lópicigáspár
Na ez körülbelül úgy sikeredett, mintha én kezdenék elmagyarázni a kvantumfizikát! Még én is csodálkoznék rajta, ha jól jönnék ki belőle! :)))
nezelodo
Lala ti azért akarjátok megállítani Brüsszelt, mert akkor talán 15-20 év múlva utolérnénk őket! Pedig már egész Európa minket (a fideszt) irigyli a gazdasági sikerekért!
SystemError
Miért ez alzheimer-es a magyarázóember. Három értelmes mondata nincs már...
karma1
@SystemError: Sosem is volt...:o))) De most mar ez nagyon feltuno...:o)))
F_Viktor
Nem kis letszammal ott ultok fityeszesek az osszes bizottsagban, nem ott kellene megprobalni megallitani "Brusszelt"? Vagy a Fold forgasat?
Csak otthon tudtok pofazni, ott lapitotok, mint a sz*r a fuben!
cs.n.
Mikor lesz már egy olyan nap, hogy Kósa nem szerepel a hírekben? Hátha húsvétkor jól beb.szik, aztán pihenget pár napig, de úgyse lesz olyan szerencsénk.
Perwool
@F_Viktor: Nem értem ez a töketlen Kósa mit Brüsszel-zik???Brüsszel, egy Európai város nem egy politikai hatalom. Ott székel az EU központja.Miért kellene Brüsszelt megállitani?
eugen4402
Tudjuk jól Kóser úr, hogy mi azt jelent az "állítsátok meg Arturo Uit"...
Amennyi honoráriumot már zsebre raktak önök, inkább azt kellene forszírozni, hogy "Öleljük keblünkre Brüsszelt!!!" Ha szabad kérnem, ezt ne tessék megmagyarázni...
aremy
@Perwool: nehogy felcsútot hozzá kapcsolják mint bp hez soroksárt.
Nessy
Állítsuk meg Brüsszelt, aztán "fel a kezekkel, ide a lóvét"! Az útonállók is igy csinálják!
Kisbundi
Lajcsi! Annyira "sófej"l vagy, hogy ezen már nevetni sincs kedvem! Pedig már sokszor megnevettettél a hülyeségeiddel!
Béla333
Talán Kósa kimehetne abba az átkozott Brüsszelbe elmagyarázni az Uniós képviselőknek, hogy mi ez a harc ellenük, miért is akarják Brüsszelt megállítani.
Úgy olvastam, most már ott is kíváncsiak a válaszra! Mondja a képükbe az igazat!
Eladott Ország
"Az őrület már elkezdődött. Palkovics már elkezdte magyarázni (miután tegnap Brüsszelben
nyilván nem járt sikerrel a hülyeségeivel), hogy a CEU-­t lényegében szereti a magyar kormány, sőt! Kósa Lajosra megint nem figyeltek eléggé, ezért egy óvatlan pillanatban megszólalt és megpróbálta elmagyarázni, hogy Brüsszel azért rágott be az állítcsuk meg Brüsszelt plakátokra, mert nem tudnak magyarul, ezért nem értik, mi van odaírva. Gulyás Gergely meg már ott tart az agyával, hogy senki, a kerek világon senki nem érti a magyar kormány tervét és ezért nem akar Trump se tárgyalni Orbánnal a CEU-­ról. Nem kell nagy jóstehetség hozzá, de azért szólok: a kormánykommunikáció totálisan szétesett. A kormány is egyébként. Szerencséjükre jön a húsvét és majd a végére mindenki megnyugszik gondolják ők ­, aztán megy minden tovább a maga útján."
Sámannus
Lajcsi ne szórakozzá má te állítólag egy felelős vezetőnek vagy titulálva.
"De tudomásom szerint ez nem a KGST vagy a varsói szerződés, ahol az embernek nem lehetett véleménye” – tette hozzá Kósa."
Laja te nem tudod, hogy Antallék mondták fel a KGST-t?
Hol élsz te hazaáruló?
Eladott Ország
24.hu/belfold/2017/03/31/12-milliard-forintert-allitjuk-meg-brusszelt/
Az előzetes becslések szerint bruttó 1,2 milliárd forintba kerül majd a kormány újabb nagy kampánya, méghozzá az “Állítsuk meg Brüsszelt!” fedőnevű nemzeti konzultációé. Kell a pénz a fideszes vazallusoknak.
Nessy
@Eladott Ország: Valamire csak el kell költeni a felesleges pénzeket. Stadion, templom, Matolcsy, Mészáros Lőrinc, határon túliak kipipálva, jöhet a plakát kampány!
egyvandor
Amikor kósa valamit megmagyaráz, az olyan mint egy totálisan felkészületlen diák elkezd hablatyolni feleltetés közben. A nertásrsak nem süllyednek el ilyenkor szégyenükben, Vagy ők is jót röhögnek az idióta megnyilvánulásain?
egyvandor
@F_Viktor: "Nem kis letszammal ott ultok fityeszesek az osszes bizottsagban, nem ott kellene megprobalni"
Miért mi a lakosság állítsuk meg azt a Brüsszelt? Miért tartjuk a politikusokat akiknek feladata tenni érte hogy utolérjük?
Hja hogy a kiskapus törvényeket kihasználva lopásból, trafikokból földlenyúlásokból, állami megbízásokból, ... jobban meg lehet élni? Ha meg már az is kevés mindig újabb és újabb nem átháruló adókat kiokoskodni?
egyvandor
@eugen4402: A fiijuk nem szeretik ha valami gátolhatja őket a lenyúlásokban.
egyvandor
@Eladott Ország: Mint Káder esti tízórás aláírása aztán irány Horvátország. A nertársak aljasságból és sunyiságból kifogyhatatlanok.
öcsi55
Csak nem a brüsszeli pénzek leállítására gondol Lajosunk ? Mi lesz így velünk !
papa.49
Lője már valaki egy sóspuskával seggbe ezt a marhát)))))))))))
Klubtag
@papa.49: ...kár a sóért, akarom mondani a szóért.
papa.49
@Klubtag: De amíg visít, addig se mond hülyeségeket...
papa.49
@aremy: Valamit valamiért, egy kis só megér ennyit)))))))))
glorianna
@Eladott Ország: Ezek szerint nem csak én látom úgy, mintha már csak a tehetetlenség vinné valamerre úgy-ahogy az országot.
Eladott Ország
@glorianna: Jól látod. Ezek már csak a túlélésre játszanak és az össsze rabolt vagyonuk védelmére rendezkedtek be.
simmering73
Ezért nem írom én se, hogy "Állítsuk meg a kormányt" - hülyegyerek. Hanem azt mondom: "Le a maffiakormánnyal".
Eriksson
Volt olyan plakát, hogy taváris konyec?
Volt.
A szólásszabadság és a demokrácia lehetővé tette.
advocat
Ha Brüsszel ellenség, lépjünk ki. Ki az aki az ellenségével bátran, plakáton harcol. Hol a hadsereg. Ba...nk oda? Mutassuk meg ki az úr! Csak a pofájuk jár, a pénz jól jön? Merkel meg még mindig fizettet. Annyira kell neki a 11 szavazat? Elgondolkodhatna, ha az NDK-s lét nem homályosítaná el, a német-magyar barátság KGST eszméjét.
Lepényleső
Itt egységesen mindenkinek módjában áll plakátokkal kifejezni véleményét?
Netán ha nem,akkor ugye áll a zászló,hogy a Kölcsönös Gazdasági Segítség
Tanácsa,ill. a Varsói szerződés közösen nem volt rosszabb ennél?
Egyébiránt,ha mást jelent a magyarázat,mint a szövegben foglaltak,
akkor talán a fogalmazóval van a baj,de a nagyobb az,hogy őt bízták meg
a fogalmazással,de akkor milyen kvalifikált az,aki megbízta őt?
Sámannus
Kóla Kupak Laja!
Akkor azt írd majom ember, amit nyögni akarsz oszt jónapot!
volvós
kosalala egy állat !! Oszt jónapot !!
kukac50
Állítsuk fel Brüsszelben azt a korrupció ellenes csapatot akiknek joga lenne Magyarországon az uniós pénzek elköltését vizsgálni. Minden egyes petákot vizsgáljon a csapat ezt szerette volna kupak Lala mondani. A baj csak az, hogy nem tudta értelmezni Polt Péter kérését.
Lackó50
"tudomásom szerint ez nem a KGST vagy a varsói szerződés, ahol az embernek nem lehetett véleménye”
De lehet véleménye mindenkinek. Nekem is van véleményem. És annak is volt, aki a festékesdobozt elengedte, mert kíváncsi volt repülni tud-e. Mivel itt szabad a vélemény nyilvánítás, kapott is rögtön 30 nap kényszermunkát a kíváncsiságáért. Még azt az apró tényt nem értem, hogy ebben a nagy demokratikus légkörben a szólásszabadság jegyében a rendőrség minek videózta a tüntetőket? Legyen dokument arról, hogy kinek nem egyezik meg a véleménye a hivatalos állásponttal?
mariaberta
Gondolom elég pénzt szereztek már Brüsszeltől, most már közömbös mi lesz a magyarok sorsa! Hülye banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.