A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben, a kormány bevándorláspolitikája miatt akarja nyomás alá helyeztetni Magyarországot – mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornának.

Az Európai Bizottság egyik szóvivője pénteken jelentette be, hogy csütörtökön Jean-Claude Juncker, az EB elnöke Brüsszelben megbeszélést folytat Soros Györggyel a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról.

Németh Szilárd szerint Soros György minden bizonnyal azt szeretné megvitatni Jean-Claude Junckerrel, hogy miként lehet "félretenni" Magyarországot az útból, hogyan lehetne megnyitni a magyar határt az illegális bevándorlók előtt és hogyan rombolhatnák le a biztonságot jelentő jogi és műszaki határzárat, ami régóta Soros György "bögyében" van.

A frakcióvezető-helyettes szerint az üzletember brüsszeli látogatásának az is célja, hogy több néppárti politikusnál is elérje a Fidesz Európai Néppártból (EPP) történő kizárását. A Fidesz ugyanakkor arra számít, hogy az EPP ellenáll Soros György nyomásgyakorlásának és a Magyarország elleni "aljas és hazug dezinformációs kampányának".

Németh Szilárd arra is felhívta a figyelmet, ha Soros Brüsszelben lobbizik, akkor minden eddiginél nagyobb támadás éri majd Magyarországot.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
A büdös k.rva anyádat te disznófejű köcsög! A szar folyik a szádból nem más! Az egybiteseket uszítgatod te sz.rházi csicska!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Fidesznyomoroncok rettegjetek és borzongjatok.
vadnarancs
A büdös k.rva anyádat te disznófejű köcsög! A szar folyik a szádból nem más! Az egybiteseket uszítgatod te sz.rházi csicska!
CsipkeRózsa
Úgy látszik, Orbán megint rossz fát tett a tűzre, amit még nem kötött az orrunkra. Ezért mosakodnak előre, hogy a büntetést is Soros közreműködésének magyarázhassák.

Úgy tudom, Orbán is szokott beszélni Jean-Claude Junckerrel, lobbizzon ő is.
RonaGyuri
Hiába no, nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy vannak olyanok, akik nem elégednek meg azzal, hogy az ő mocskolódásaikat értékeljék, s meghallgatják a másik felet! =))
F_Viktor
"...Jean-Claude Juncker, az EB elnöke Brüsszelben megbeszélést folytat Soros Györggyel a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról."

Meg ebbol a hirbol is tud a nyajnak egyet migrancsozni a fityesz es a koz(penz)te've'! :-))))
Equus
Anyaaaa! Tényleg jön a Soros bácsi a nagy zsákjával és elviszi a rossz gyerekeket???
Béla333
@Equus: 19.26
Igaz! Szegény Récsöl...
Pálinkafőző Rézüst
És ezt azok mondják, akik évekig ettek, ittak, drogoztak - tanulás helyett - Soros pénzén, pénzéből...Hányadékok...
Equus
@Béla333: Rühellke már nagy lány, megáll a saját lábunkon...
Nessy
Tessen mondani, azok a törvények melyeket az Unio is kritizál nem ellenesek az uniós joggal? Ja, persze, Brüsszel nem bele vau! Lényeg, hogy küldje a pénzt, meg a FIDESZ képviselők jók ellegyenek Brüsszelben nem kevés pénzért! Ha Soros a CÖF részére szerezne támogatókat, mindjárt szentté avatnák idehaza!
papa.49
Ez a kőbunkórezsiszarágyú, napról, napra jobban süllyed a saját mocsarába, szerintem már azt se tudja mit beszél, sürgős szüksége lenne egy kezelésre a fatestápolóval, lehetőleg FEJBE!!!
Equus
@papa.49: ma 19:59 Doktor úr, kérem, lehet erre szabad asszociáció?
Sose hallok olyan gyönyörű nótaszót,
amilyet sihedernyi koromban.
A szívembe nyilall ez a bús régi dal,
kicsordulnak a könnyeim nyomban.

Hej, te bunkócska, te drága,
Hej, te eleven fa gircses görcsös ága,
te drága, Segíts most!

Nagyapákról e dal unokákra maradt,
s unokákra maradt ez a szerszám.
Ha nagy baj van veled, soha el ne feledd,
hogy van bunkócska, van még ezerszám.

Hej, te bunkócska ...

De ha eljő a nap, mikor ébred a rab,
s lekötött kezét-lábát kinyújtja,
Aki ellene volt, az a fűbe harap,
mert a bunkó a földre lesújtja.

Hej, te bunkócska ...
papa.49
@Equus: Ez jó volt rá is illik tökéletesen a kőbunkórezsiszarágyúra!!!
nevemnick
Abban biztos vagyok, hogy a géniusz nagy véletlenségből összetalálkozna Brüsszelben Sorossal, akkor ijedtében a két mogyoró amit a nadrágzsebe közelében rejteget, összeroppanna..
quadrocopter
Hájtaréj előadta magát!

"A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben" - Nem baz+, hanem a tetves, sunyi, hazudozó, mocsok, csalással hatalomhoz jutott ezért illegitim gengszterrezsim ellen!
Ördögvadász
A fõnök meglátogatta a beosztottjait. Mi ebben a furcsa?
Grafix69
Na elvtársak ,ha a reformok működnek , ja meg az ország jobban teljesít akkor mért kell félni egy öreg embertől ennyire ? Hümmm mé?
Grafix69
Ha megfizettétek volna a népet , és nem csak kihasználnátok akkor nem kéne ennyire beszarni egy embertől.
lampa laz
Sziszi, olyan hülye vagy, h hozzád képest a faék logikai játék.
Ördögvadász
A szörnyetegnek van jelenleg égetõbb gondja mint Órbán.
A La Stampa mai számában olvasható, hogy Carmelo Zuccaro, olasz ügyvéd bizonyítékokkal meggyanusította a vén gurú tíz NGO-s szervezetét, hogy összedolgozik a határörséggel és emberkereskedelmet folytatnak.
Az olasz belügyminiszter kriminális eszközökrõl és szervezetekrõl beszélt.

forrás: La Stampa
quadrocopter
@Ördögvadász: Hány éves vagy, hogy neked minden szart be kehet adni? A minden eszközzel és mődszerrel felszerelt hatóságok nem látják azt, amit egy kis ügyvéd észrevesz?
nezelodo
Nagy a nyomás a Rezsiszilár agyán. Csak vigyázzon, jól beszéljen nehogy az övét is meglékeljék, mint annak idején Trockijét a főnöke.
szaboria1
Az állandó Soros emlegetése miatt már a dili szoba felé haladnak. Lassan már teljesen bediliznek. Szilárdnask is szét fog durrani a feje a tulnyomástól.
solidedge
Talán lassabban kellene mondani, hogy az alacsony IQ-val rendelkező Fideszesek is megértsék. A másfél millió Fideszes nem Magyarország. Orbán is csak ezek miniszterelnöke, aki a többség ellen van.
Nessy
Világosítsa meg valaki gyarló elmémet! A téma Brüsszelben a CEU. Hogy jönnek ide a migráncsok? Ja, hajón!
anka
@szaboria1: - tudod jól, hogy a víztartályokban szokott túlnyomás lenni...:)
coni
Elsősorban Trumpnak okoz gondot a CEU ügy mert 30 ilyen amerikai egyetem van a világban (amelyiknek nincs campusa az USA-ban) és Amerika nem akar lemondani ezekről az egyetemekről. Így ez sokkal inkább Trump ügy mint Soros ügy.
nyanya001
@szaboria1: Orbán már volt a diliszobába sajnos kiengedték.
eugen4402
Valamelyik gyári hibás fidesz-zseni kiszámolta, hogy Soros 1,2 milliárdot költött az Orbán elleni hadjáratra...Bogárkám, gondolkozzál..! Ha egy dollármilliárdosnak ilyen hátsó szándékai lennének, ti már csak az Emlékek Birodalmában léteznétek, fele ennyi pénzből... Tudom, kell a propaganda, de ne hülyék csinálják!
bakegya
@eugen4402: a HOLLIK alázza minden reggeli és esti imában a kis öreget...Orbán ügyeletes karaktergyilkolói gépezetének az is fontos csapágya,mint ahogy ez a bunkó rizsa szilárd is!
verőce21
"Le fogjuk igázni Európát" - ez az iszlám bevándorlás valódi célja
Gyuri bácsi mindent megtesz, hogy küldetésüket sikeresen végre is hajtsák.

www.youtube.com/watch?v=CZ053Z4YWqI
1magyar
Hihetetlen mennyi birka agyú vezető és aki tapsol neki illegális bevándorlásügyben???!!!
Ezek a barmok, azt hiszik,hogy a muszlimok betelepítése humanitárius gyakorlat? Nem, ez bizony Európa eladása, elárulása és rohadjon meg mindenki aki ezt le akarja a normális európai ember torkán nyomni.
Az ellenzék is brüsszeli seggeket nyal a követőivel együtt, ezért fog a fidesz győzni újra.
eugen4402
@bakegya: Ezeket szuggerálja valaki, vagy az önhipnózis mesterei...!
"Álmodtak egy világot maguknak."
bakegya
@eugen4402: nem kérdés,a vér MINDEN NEMZETI magyarkodók majd megvédik azokat akiket kiválogatnak közülünk!-az világosan lekövethető,hogy rengeteg a zsidó-cigány köztük,akik érdekes módon egyáltalán nem Kelet fele,hanem ellenkezőleg FRANCIA ÉS NÉMET NYELVTERÜLETEKENFEKTETIK BE AZ ÁLLAMOSÍTÁSBÓL KEMÉNYEN KIVETT OSZTALÉKAIKAT-FŰ ALATT A JÓ ARABOKKAL IS ÜZLETELNEK.Itthon azt kell tudomásul venni amit az ORBÁN DIKTÁL TÖRVÉNYBE...FOCIALIZMUS MINDEN MENNYISÉGBEN
PÉNZ-PARIPA ,BOR-BÚZA MÁR A MÉSZÁROSÉK KEZÉBEN-ORBÁN MONDJA MEG MELYIK AGYKURKÁSZ DOLGOZHAT-MÉG AKKOR IS HA SZÖVŐNŐI BIZONYÍTVÁNYÍA VAN-É
kakaósbögre
valahol szánom ezt a véglényt.nehéz lehet alacsonyabbrendűként az emberek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.