Mándoki 1975-óta él Németországban.. 1979-ben csatlakozott a Dschinghis Khan nevű popbandához ami meghozta számára az elismerést, Ma Németországban befutott zenész, The Man Doki Soulmates nevű formációjával járja a világot.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s mennyi időben tellett míg meggyőztél valakit, hogy irigykedjen. No meg mi az hogy külföldön! Te hatökör annyit legalább tudhatnál, hogy internet itthon is van és pontosan tudjuk követni, hogy hol és miként vélekednek! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s mennyi időben tellett míg meggyőztél valakit, hogy irigykedjen. No meg mi az hogy külföldön! Te hatökör annyit legalább tudhatnál, hogy internet itthon is van és pontosan tudjuk követni, hogy hol és miként vélekednek! =))
lampa laz
Le vagy fizetve rendesen azért, h lökjed a propagandát te rohadt patkány.
karma1
AHa,... A nyaladzos cikket olvasva egy csomo kerdes merult fel bennem:
1/ Hogyan tudja osszeegyeztetni magaban azt, hogy egyszerre nyal Merkel asszonynak es orbannak?
2/ Hogy tudja kimondani azt, hogy nem szabad befogadni gazdasagi bevandorlokat mert akkor az europai kultura csorbul, amig o maga is, es a rengeteg kihasznalt, felrevezetett magyar is Nyugaton keresi a megelhetest, mert a "zsenialis" orban keptelen a kozmunkan kivul ertelmes munkahelyet letesiteni...?
3/ Most mar nyilvanvalo, hogy kancsinmarcsi azert novelhette meg most is 337 millioval a tavalyi evre kapott evfordulos penzt, mert ez a kocsog seggnyalo most nyujtotta be a szamlat...
4/ Hol lathato ez a kurva draga (kampany)koncert film?
Pálinkás Pál
Ez a mándoki egy nagy nulla...nyalógép,orbáncsicska!!! Véleménye szart sem ér,ennyi!!!
karma1
Beleastam magam az angolnyelvu es a magyar nyelvu Wikipediaba is - egyetlen aranylemezt sem - sot masfajta nemesfem lemezt sem - talaltam a munkassagaban. Valoszinu, ha lett volna egy is, akkor az benne lenne az eletmu leirasaba...
Latom, hogy nagyon mely a baratsaga a szinten hazugsaggyaros orbannal - volt kitol tanulnia.
A baj csak az , hogy a bajuszkiralynak a nyilatkozata benne marad a sajtoban, de nem mindenki ellenorzi a megfelelo helyeken, hogy igaz-e , amit allit...siralmas...
Clavigo
Befutott zenész ??? Ez ?? :) :) :)DDDD :) :) Ez az "" egyszámos " bohóc ??
Béla333
Megvették kilóra!:

"Ezúttal Leslie Mándokival közösen nyert el állami megbízást Csetényi Csaba cége, a Network 360. A konzorcium 1,4 milliárd forintból az ’56-os forradalom kapcsán többek között Berlinben, Londonban és Párizsban szervez kulturális eseményeket "
www.vg.hu/vallalatok/mandokival-uzletel-rogan-szomszedja-473606/
maci0427
Úgy látszik,hogy azoknak van becsülete,akik annak idején disszidáltak,majd most hazajőve kinyalják nekik a feneküket ! Ez alól a tudósok és még sokan mások egy kicsit kivételek,de jobb lett volna ha ők is itthon maradtak volna! Na ,jó...,tudom...De akkor is !
Sziszifusz
Orbán Viktor sikerei nem Magyarország sikerei ! Ezek a sikerek a miniszterelnök és bűntársai számára jelentik a jólétet, gazdagodást. Nem a több millió létminimum alatt élő magyar ember számára.
Mándoki is haszonélvezője az Orbáni működésnek, ez indíthatta erre a seggnyaló megszólalásra.
A tisztességtelen, deviáns politikust, tisztességes ember nem irigyli. Az ilyeneket sikereik miatt csak a szűk látókörűek, és hasonló mentalitású, szélhámosok irigyelhetik.
karma1
@RonaGyuri: Az az oriasi elismertseg, amit o allitolag Nemetorszagban kap, egyenlore - ven f@sz letere is - csak 2 magyar kituntetesben manifesztalodik... Es mar ezeket is ez a rezsim adta neki...A tuggyukkinek a javaslatara...
Qqberci
Lacus, ha annyira jó itt, akkor miért nem költözöl haza?...
karma1
@Qqberci: Nebama' ki sajatmagaddal! Kepzeld, hogy akkor onallo TV musort kapna a vajna2-ben, es nezhetned minden nap...
magyarbakancs
Mándoki úr!
Dzsingisz kán az agyára ment?
karma1
@magyarbakancs: Pedig meg azzal az egy szamaval is csak 4. lett... Nalunk csak azert lett akkor olyan nepszeru, mert a Neoton Familiban Csepreghy Evanak volt a Szandokan cimu szama...:o)))
kiscsillag66
Legalább egy sikert mondana! Az emberek többség nem érzi ezt, csak az oligarchák!
magyarbakancs
@karma1: Tudod miért lett a Neoton együttes neve Neoton?
Egy csehszlovák gitár márka és Csepregi Évának tetszett a név.
karma1
@magyarbakancs: Ez csak a fedo-sztori: A Neotont meg Balazs Feco alapitotta (egyutt jartam Vele altalanosba es a Konziba is), es Feco - nehany mas egyuttes nevvel valo probalkozasa utan javasolta az Uj Hang = Neoton elnevezest,... Ok mar akkor is Yamahakkal meg Fender gitarokkal dolgoztak... De ez vegulis mindegy - nagyon jo zeneszek voltak, Eva meg nagyon jo enekesno...:o))) Kedvenceim koze tartoztak...:o))))
Macskaszem
Milyen külföldön írigylik, te gyökér? Csak nem Üzbegisztánban, vagy Észak- Koreában? Mert Európában páriának számít vazzzze.
Eladott Ország
A világhírű, elképesztően tehetséges művész (Mándoki) arról is mesél, hogy őt személyes barátság fűzi Orbán Viktorhoz. Nem szoktak politizálni, hanem Hegelről, Kantról vagy Schopenhauerről csacsognak, mert Orbán Viktor nem csupán szép és daliás, humánus, toleráns és szociálisan végtelenül érzékeny, hanem hihetetlenül művelt és okos is. Tehát barátok ők ketten, de ehhez a barátsághoz egyáltalán semmi köze nincs annak a közel
másfél milliárd forintnak, amit tőlünk, magyar adófizetőktől kapott ő. Mármint Mándoki. Mert
azt mi önként adtuk, nekünk megéri, hogy ő koncertezzen franc se tudja hol. Mi ezért örömmel
vállaljuk, ha a kórházban patkány potyog a nyakunkba, a gyerekünknek törött padon kell ülnie a hideg tanteremben, miközben még a táblát is mi vesszük. Mi örömmel összeadjuk a pénzt, hogy ne haljanak éhen embertársaink, összedobjuk a meleg ruhát nekik (nekünk telik rá), egy kis fát, gyerektápszert, gyógyszert, mikor mi égető.És mi nagyon boldogok vagyunk, amiért Orbán Viktor és Mándoki László szívbéli barátai egymásnak és valóságos gyönyörűséget okoz a tudat, hogy Kantról beszélgetnek, nem politikáról. És persze egyáltalán nem bánjuk, hogy a mi pénzünkből koncertezik Mándoki a világ túlsó felén, hiszen akkora nagy művész, hogy ő ezt megteheti és teljesen megérdemli az anyagi megbecsülést. Mi szó nélkül, lelkesen átvesszük az állam feladatait, finanszírozzuk, megszervezzük és megoldjuk mindazt, amire állami szinten már nem jut idő, energia és pénz. Az urak nyugodtan beszélgessenek csak filozófiáról, dobják szét egymás között az ország javait, vegyék fel a busás fizetésüket, juttassák a baráti-rokoni kört jól fizető megbízásokhoz, szorítsák ki a gazdaságból a magyar vállalkozókat – persze csak azokat, akik nem az ő barátaik és rokonaik – plakátolják tele az országot a mi pénzünkből, tolják bele a reklámokat az arcunkba, hogy tudjuk, mennyire jó nekünk és hogy az Orbán-kormánynak köszönhetünk mindent -, mert mi így szeretünk élni. Ilyenek vagyunk. Helló, röfik!
namihami
Ennyiért én is tudnék hasonlókat nyilatkozni.
Van az az összeg...csak sok nulla legyen a kezdő számjegy után. És lehetőleg az se egyes vagy valami hasonló alacsony helyiértékű legyen.
egyvandor
Evidens hogy sokan irigyelnek olyanokat akik korlátozás nélkül bármit megtehetnek, akinek strómanjai egyik napról a másikra veszteséges vállalkozóból milliárdossá válnak és a főügyész havernak köszönhetően mégsem ülnek sitten.
Az is természetes hogy ennek láttán elszabadul a pokol és sokan gondolják egye kánya az erkölcsöt, ha így is lehet. (amikor dugóban valaki elkezdi a sort benzinkúton vagy szántóföldön kerülni, mindig akad követője)
egyvandor
A leglogikusabb magyarázat azonban, hogy Mándokinak közpénzekből részesüléstől már nem korpásodik a haja.
egyvandor
Mándokinak sem a rendszerrel volt a baja, hanem hogy nem részesülhetett a privilégiumokban. A mai rezsim elől miért nem hagyja el az országot mint annó? Hányinger!!!
mackoka46
Konkrétan azt irigylik mennyi pénzt tudott ellopni büntetlenül ? Vagy azt, hogy milyen ügyesen elcsalja a választásokat Európa közepén ? Hát nyugtával dicsérjük a napot.
libellle
@karma1: ma 6:46 Tudod véletlenül Ralph Siegel megtalálta, mert egy olyan valakire volt szüksége akinek ázsiai a kinézete. Nem lényeges amennyiben nem tud énekelni. Nos ez volt a nagy karier. Most másokból él mert mint zenész nem nagy csattanás. Ellenben visszalehet menni orbán ölébe és lehet ott akkor viktorka kezét csókalgatni. Ezenkivül egy skandal olyan mondani, hogy bárki is irigyli bárhol orbánt. Aki ilyet mond az egy gazember hazug vagy pedig se...nyaló.
karma1
@egyvandor: Speciel neki a KAdar rendszerrel volt baja: allitolag az eleteert futott Hegyeshalomnal, mert akar utana is lohettek volna...
Hat ezzel a rendszerrel mar ne is legyen baja, egy valag penzt kapott orban "baratjatol"...
volvós
Ez a mándoki egy vén köcsög disszidens...ennyi !!
karma1
@libellle: Koszonom a valaszodat, mert nekem az mervado: tudom, hogy Te a VALOSAGOT irod le, mert ismered a helyi hireket.
Valami hasonlot gondoltam en is, mert bar ebben a cikkben azt allitja, hogy o minden evben kiadott egy aranylemezt, az elmult 30 evben EGYET SEM latni a munkassagaban - vagyis egy ordasat hazudott! (Ez csak egy hazugsaga volt, amit kb. 1 perc alatt le lehetett ellenorizni)...
Katasztrofa, hogy ez elofordulhat ma magyarorszagon
kokopelli
@libellle: éppen erről akartam írni! A Késmárki Marikát is a Siegel vette a
szárnyai alá,pár évvel azelőtt! Egy ß@r csúszó-mászó a Mándoki,mert Leslie
lett a mádzsár László-ból! A CSU pincsije,mert mindíg a politikusokhoz dörgö-
lödzött,de az Orbánékat feji! Az egész menekülése is egy kamu,mert akkor
már lehetett Vízumot kérvényezni a Kádáréktól! Ezért nem kaptak a magya-
rok politikai menedékjogot,csak megtűrést "Duldung"-ot! Érdekes,hogy az Ome-
ga is volt akkor németben "csapatostul"! Gondolkodtak is róla,hogy...,de.?
A Pressert láttam a magyar TV-ben erről beszélgetni pár éve!." :--)
papa.49
@karma1: Nem is az a katasztrófa, hogy ilyen ordas nagyot lehet hazudni, meg kideríteni, hanem az , hogy EZZEL JELENLEG KURVA JÓL MEGLEHET ÉLNI !!!
papa.49
Van jó pár magyar aki a nyugati világban sikeres zenész lett, de nem állnak be most segget nyalni !!!
Nessy
Érdekes, annyira imádja Orbánt, de azért a haldokló nyugatról nem jön haza, élvezni ezt az életet. Igaz, már olyan fényesre nyalta Orbán hátaltáját, hogy itthon is jól élne!
kokopelli
@papa.49:... Sikeres? A "Dzsingis kánt" mit együttest ismerték,de hogy hátul
a takonyfékes (bajszos) akárki egy magyar (Leslie névvel) azt nem! Ott is
a hatalmasokhoz dörgölődzött mindíg...,ergo karakterhiány! :--(
papa.49
@kokopelli: Én nem erre a paprikajancsira gondoltam, csak Németországban is van kettő aki világhírű lett ...
Eladott Ország
@Nessy: Hát nagyjából ez van másfél milliárd forintért. Én pedig tök ingyen nem értem, hogy ha ennyire szuper minden, miért nem költözik ide a művész úr? Itt van nekünk a szintén szabad élet vágyával kitántorgott, majd visszatántorgott Andy Vajna, az 1976-ban Franciaországba emigrált, majd hazaemigrált Hegedűs Zsuzsa (ő az, aki megszüntette a gyermekéhezést), vagy Schöpflin György, aki Angliából jött vissza a szabadság földjére. Mindegyiküknek megérte nagyon demokratikusnak, száguldva fejlődőnek és szabadnak látnia Magyarországot. Orbán Viktor pedig nagyon hálás ember. Kár, hogy nekünk kell kiizzadnunk az ő hálájának gyümölcsét kaszinókoncessziók, szabadon folyó milliárdok, jól fizető pozíciók és a húsosfazékhoz való hozzáférés formájában.
libellle
@kokopelli: ja valóban voltak itt az Omega és nagyon neves zenészekkel dolgoztak együtt. Nem a volt keleti rézsen hanem itt a nyugatin.
Jozefina
Mándoki még a magyar nevét is szégyenki, hiszen mindenütt o a Lesli Mandoki, aki
"Miután többször sikertelenül kért nyugati útlevelet, 1975-ben Csupó Gáborral és zenésztársával, Szűcs Lászlóval (Laszlo Bencker) együtt az akkori Jugoszláviából a mai Szlovéniát Ausztriával összekötő 8 km hosszú Karawanken vasúti alagúton át Nyugatra szökött. Rövid menekülttábori tartózkodást követően kocsmákban és bárokban zenélt, majd Münchenben stúdió-zenészi állást kapott. 1979-ben csatlakozott a Dschinghis Khan nevű popzenekarhoz, ami meghozta számára az elismerést, különösen, miután a zenekar ugyanebben az évben a jeruzsálemi eurovíziós fesztiválon negyedik helyezést ért el."
Azaz migráns volt, akit Németország befogadott. És most ő pampog??? Persze orbán jól mefizeti mindezért!!!
kokopelli
Mindent visszaveszek! Más lesz fogo,hunyó meg ...
KÜLFÖLDÖN irígylik,de nem NÉMETORSZÁGBAN !
Neki Németország nem külföld,és ha minden igaz,akkor Magyar-
ország igenis külföld. Ergó,ti irígylitek magatokat! Paradox? Nem
baj,mert csak olyan "mándokias",vagy "mándokis"?
Le van ß@rva,mindegy csak a cica maradjon egészséges.. :--))
szép új világ
Mándoki, Te seggnyaló! Egyszerűen hülye vagy vagy csak hazudsz?
kokopelli
@Jozefina: éppen most olvastam mégegyszer végig a cikket!
Mit ad ki ő évente? Aranylemezt?...,vagy ő csak a stúdiójában csinálja!
A "Group vagy Band ABC" ad ki egy aranylemezt,a Mándoki csak felveszi!
Messziről jött ember...! Ő egy "echtes Arschloch ohne Karakter "! :--((
Lepényleső
A bán sikere;életünk gyötrelme - egyébiránt vigyék,könnyet nem ejtek érte.
karma1
@kokopelli: Beleolvastam a magyarnyelvu es az angolnyelvu wikipediaba, es egyikben sem emlit nemhogy "minden evben egy aranylemezt" , de az egesz elete munkajaban sincs egyetlen aranylemez sem,. Meg a Dzsinghisz kan se lett aranylemez!
Akkor pedig egy ordas nagyot hazudott - dehat orban a baratja, akkor megis mir varunk?
magyarbakancs
@karma1: Szia!
Nekem megvan a Neoton összes bakelit lemeze.
Van úgy 600 bakelit lemezem.
karma1
@magyarbakancs: Atyavilag! A mar lassan muzealis ertek!...:o)) Akkor lejatszod is van hozza? Mert ugy nagyon buli...:o)))
Nemcsak a szemelyes ismeretseg miatt szerettem a zenejuket, hanem azert is, mert olyan szamokat irtak, amik mindig dallamosak, szorakoztatoak es pihentetoek voltak...:o))))
Hat, ez a vilag elmult, asszem...:o(((
magyarbakancs
@karma1: Van egy ortofon fejes lemez játszóm 2 szer 80 Wattos hangfal erősítővel.
Dübörög ha meg küldöm kakaóval.
Van egy 1957 Bill Haley nagy lemezem sztereó
karma1
@magyarbakancs: Ezek tenyleg igazi kincsek!...:o)))) Jo szorakozast hozajuk!...:o))))
quadrocopter
Érdekes, hogy a lengyel sajtón kívül, sehol nem őrjöngnek a Geciért!
Amúgy az Orbán-fitymával ékesített vasdarabot meg kell szolgálni!
Aki Én
Egy újabb ,,önzetlen" bérnyaligátor.
Az is lehet, hogy évtizedekkel ezelőtt volt, aki intelligensnek és lángelmének hitte a nemzeti beteget. Mára kiderült, hogy csak egy végtelenül gátlástalan suttyó.
kokopelli
@karma1: (8:49)
Neki volt "Münkenba" (Hofi) egy stúdiója,ahol világsztárok is megfordultak,
mivel ő a CSU bajor politikusainak volt a pincsije! (nem a CDU Merkel-éknek!). Ő hozzájuk
dörgölődzött állandóan,mivel egy politikai menekült (be ne ß@rjak) nem lehet SDP sem!
Az Angéla Merkellel azért fotóztatja magát,amiért akárkivel a világon ezt megcsinálná!
(Szar lehet neki ha villámlik,mert foroghat mint a ringlis) A CSU-hoz dörgölődött mindig!
Most lesz a választás és a CSU chief Seehofder harcba küldte mint talpast,mert ő maga
nem nagyon akar az Angélával a "törzsasztaloknak" csalódást okozni! Ők a nagy CDU
ellenségek akár a koalitión belül is! Biztos van még több "zsák" ilyen puhatestű nyalonc,
mint a Mándokí! Bajorországban biztos! :--(
bencemacska
Vajon mennyit kellene neki fizetnünk azért, hogy "irigyeinknek" eladja a pénzesköcsögét?!
kokopelli
@bencemacska: ...,de ki a farok venné meg? :--)
Ingyér'se vinné el egy vak-süket-visszamaradott balek sem! Koposzt...! :--)
bencemacska
@kokopelli: ma, 14:21
De hát ha annyira irigylik!!! Vigyék!
Még pénzt is adok az eltartására. Főleg kenyéren és vízen!-:)))
nevemnick
Nooormááális?
Bújjon bele a nagyhasú valagába az ilyen köcsög nyalógép.
kokopelli
Ő ezt már nemzetközi szinten csinálja! Büszke bajnok!
Egy nyelvvel két dolgot nyalni! Magyar--Bajor,Fidesz--CSU,
Óriás--Törpe (Seehofer=193cm -- Orbán=puli-ülve). :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.