A kormányközeli Nézőpont Intézet felmérése szerint Gyurcsány és Vona a legelutasítottabb pártelnök. Természetesen Orbán Viktor végzett az élen, Karácsony Gergely pedig a második legnépszerűbb lett, míg Szél Bernadett a harmadik.

Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor a két legnépszerűtlenebb és a legelutasítottabb pártelnök a Nézőpont felmérése szerint.

Felmérés: Orbán a legjobb, Gyurcsányt és Vonát szeretik a legkevésbé az emberek

Fotó: Youtube

A január 15. és 18. között 1000 ember megkérdezésével készült országos reprezentatív felmérés eredményéről vasárnap tájékoztatta az intézet az MTI-t.

A kutatás szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 22 százalékkal, míg Vona Gábor, a Jobbik vezetője 30 százalékkal Magyarország két legkevésbé népszerű, míg Orbán Viktor (Fidesz) 54 százalékkal és Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) 43 százalékkal a két leginkább népszerű kormányfőjelölt-pártelnök.

Felmérés: Orbán a legjobb, Gyurcsányt és Vonát szeretik a legkevésbé az emberek

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferencről ugyan a baloldaliak 78 százaléka mondta azt, hogy szeretné "fontos politikai pozícióban" látni, de minden más párt szavazói, és még a rejtőzködők is berzenkednek ellene, ennek köszönhető rossz helyezése – állapítják meg a Nézőpont elemzői.

Felmérés: Orbán a legjobb, Gyurcsányt és Vonát szeretik a legkevésbé az emberek

Fotó: MTI/Kovács Attila

Hasonló a helyzete Vona Gábornak, akit a felmérések szerint a visszaszorulóban lévő Jobbik-tábor 91 százaléka kedvel, a többi párt támogatóinak azonban közel 80 százaléka elutasít. Beszédes, hogy Gyurcsány Ferencet és Vona Gábort a magyarok több mint fele nem szeretné "fontos pozícióban" látni.

Felmérés: Orbán a legjobb, Gyurcsányt és Vonát szeretik a legkevésbé az emberek

Fotó: MTI/Balázs Attila

Ezzel szemben egyedül a lista élén álló Orbán Viktor Fidesz-elnök tudta elnyerni a magyarok több mint felének (54 százalék) bizalmát (noha a felmérés szerint a felnőtt lakosságon belüli elutasítottsága 39 százalék – a szerk.). A legkevésbé elutasított pártelnök Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, de az ő alacsonyabb mutatóinak hátterében az is lehet, hogy ismertsége 19 százalékponttal elmarad a hivatalban lévő miniszterelnökétől – írták.

Felmérés: Orbán a legjobb, Gyurcsányt és Vonát szeretik a legkevésbé az emberek

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Bár az MTI híréből kimaradt, a Nézőpont felmérése szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje 40 százalékon áll a népszerűség tekintetében, míg elutasítottsága a felnőtt lakosság körében 35 százalék.

(MTI, Nézőpont Intézet)

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Orbán a nemzeti hazudozás megtestesítője aki két lábon jár ,és beszél az ,sz hazudik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Orbán a nemzeti hazudozás megtestesítője aki két lábon jár ,és beszél az ,sz hazudik.
peterkelemen
Nézőpont Intézet = Orbán egyik jósdája. Hazugságok tömkelege.
assassin
Orbán tágra nyílt szemekkel néz, mintha ki akarnának neki ugrani (pénzt lát), Gyurcsány mint egy igazi bohóc, Vona egy üzletember benyomását kelti és hangoztatja az elszámoltatást meg a cigányok felemelését (???), Karácsonyt meg csak a távolból figyelhetjük ahogy ígérget a nyugdíjasoknak... Magyarország 2018.
kereső
Ha hihetünk a fidesz kommunikációnak,hogy majd mindennek az ellenkezője igaz,mint amit hirdetnek, akkor azért nagy lehet a baj ,amit a kutatások mutatnak.Miért vannak a napi kutatási eredmények ,melyek mind-mind azt mutatják,hogy "csak a fidesz","csak orbán"?Mire fel ez a mindennapi megerősités?Jön a "patás"?
nemkati
Szuper! (Ha???) 0rbán megrendelete volna, akkor se lenne tökéletesebb!
tudode
Megverte az Isten azt az országot (ha van az égben, v hol), ahol ORBÁN A LEGJOBB!!!
.
Kérdés miben? Kormányzásban CSAPNI VALÓ!!! Össze, vissza rikácsolásban UTÁNOZHATATLAN! Logopédusát ILLETI DICSÉRET! -A hallgatósága mintha ott sem lenne, olvasgat, olvasgat mindent, ami akár mindennek az ellenkezője! SZERETI SAJÁT HANGJÁT HALLATNI bármi áron!!!
.
Mit rikácsolt 2007-ben?
.
www.youtube.com/watch?v=ueO56DF4yTY
És MIT AKAR/T O1G???
.
Pedig a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE VOLT!
Gyásznap lesz az a nap, amikor SIKERÜL TŐLE FELSZABADULNI!!!
Nagy ÁRAT FIZET ez a hiszékeny ország egy "falusi gyerek" POLITIKAI SZÉLHÁMOSSÁGA miatt!!!
görbetükör
Most még kell felmérés.
Négy év múlva mindenki magától is "tudni" fogja.
Itthon vagyok.
Oszt miben a legjobb? Hazudozás, korrupció, mindenki javát akarja? Ő a legszebb a libalegelőn? Legjobb kolbásztöltő? Legjobb "jogász" hazánkban? Mely tulajdonsága emeli őt a pór népen felülinek?
Macskaszem
A közpénzért meg kell dolgozni: szopni, nyalni, kutyát sétáltatni, orbán pincsijének lenni.
Itthon vagyok.
@tudode: "Pedig a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE VOLT!" Soha nem volt az. Utólag lehet ragozni, fényezni, de már akkor is tudható volt, hogy nem ő lesz a megváltó. Sokan hittek neki. Nem kellett volna. Két év korkülönbség van köztünk. Én 1984-ben kiléptem a KISZ-ből. Ő maradt. Nem volt komoly az az ellenállás. A háttérben volt, aki megvédte, és volt, aki segítette. Kinőttem már a mesékből.
Béla333
"Bár az MTI híréből kimaradt, a Nézőpont felmérése szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje 40 százalékon áll a népszerűség tekintetében,..."

Agyonhallgatják, vajon miért?
Eladott Ország
A Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése szerint az általuk megkérdezett 1000 emberből 540 szerint Orbán egy félisten. Vagy kettő. Én helyből mindent elhiszek a közvéleménykutatásoknak és a statisztikáknak. A Nézőpont Intézetnek főleg bármit és bármikor, hiszen ki más lenne képes objektív és pártatlan felmérést készíteni, mint akit a kormány fizet közpénzből. Na ugye? Tehát Orbán Viktor a legjobb. A legszebb. A legokosabb.Akkor is szeretjük, amikor a kedvéért meghosszabbítják a Budai várat Lovasberényig annyi pénzből, amennyiből fejleszteni lehetne az idősgondozást, esetleg rövidíteni lehetne a várólistákat és mondjuk időben kiderülne, ha valaki rosszindulatú daganatot kapott karácsonyra nyakkendő helyett. Akkor is nagyon szeretjük a miniszterek elnökét, ha annyi pénzt költ felesleges népszavazásra és értelmetlen közvéleménykutatásokra, amennyiből tíz évig jól lehetne lakatni azokat a gyermekeket, akik a nyári szünet örömére hónapokig éheznek. De mi ilyen hülyeségekre nem gondolunk, hanem annak örülünk, hogy Kövér László évszázadokig harcol, Orbán Viktor egy imádnivaló figura és Rogán Antalnak telik két meccs között egy homárlevesre Gordon Ramsay éttermében Bordeaux-ban. Ez a fontos, minden másra ott a közmunka.
kereső
@Béla333:" míg elutasítottsága a felnőtt lakosság körében 35 százalék."

(MTI, Nézőpont Intézet)
wagabund
..." a Nézőpont felmérése szerint."...

igen vastagon fizethet a megbízó...akár ki sem kell menni terepre a nép közé...sőt telefonálni sem kell. Egy gyakornok elég, az ír egy jelentést, aztán lehet menni a kasszához...
Béla333
@kereső: 12.56
Ami ugye sokkal jobb mutató, mint amennyien pl. Gyurcsányt utasítják el!:

"Beszédes, hogy Gyurcsány Ferencet és Vona Gábort a magyarok több mint fele nem szeretné "fontos pozícióban" látni."
kereső
@Béla333: a linkem,nem erre utalt Béla!
karma1
@nemkati: 11.18-ra: Dehat "megrendelte"! Na nem konkret szavakkal, hanem o fizeti a primast - me'g szep, hogy neki "zenel"...:o))
desiro
Nézőpont meg a hitelesség, van az a pénz.
simmering73
Nézőpont. Aha. Átlépni felette mint a kutyaszaron.
Eladott Ország
@Shikari: A Nézőpont megnyugtatta kedvenc megbízóját.
Előálltak egy méréssel, amely szerint a Jobbik egyre csak gyengül, a Fidesz viszont erősödik.
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
advocat
Karácsony Gergely köpönyegforgató, alig tudja követni bárki is, hogy valójában milyen hazát szeretne – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltjének szombati nyilatkozatára közleményben reagálva.
Fiatal a fiú. Ő már nem "emlékszik" arra, amikor a Fidesz lett liberálisból (Viktor náluk is alelnök volt) néppárti lett. Ez NEM AZ??? Szerintem.
evacica
Mitől népszerű? Hogy lenyúlja az ország pénzét, hogy tönkre teszi az országot? Hogy a talp nyalok és gazemberek országa lettünk Orbán jóvoltából! Na aki ilyen embert tisztel annak az eszével baj van!
Perwool
"...szeretik a legkevésbé az emberek"

Aki akár melyik politikust szereti, az nem normális! Sürgősen keressen fel egy állatorvost, 8000 elaltatja. Egy politikust, max tisztelni lehet. Szeretni a gyerekünket férjet...családunkat kell.
kereső
A felmérés kérdése ez volt:A következőben politikusokat fogok felsorolni. Kérem, mondja meg, hogy mennyire szeretné őket fontos politikai pozícióban látni! Kérem azt is mondja meg, ha nem ismeri az adott politikust!
papa.49
Ahogy látom a csutigeci éppen benézett ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Orvosért kiált ez a tekintet ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kereső
@Perwool: sőt!Az unokánkat-imádva,és rajongva érte!Meg lehet még szeretni: egy/sok jó könyvet,zenét/zenekart,filmet,énekest/ pl.Leonard Cohen" füstös" hangját/,na de mit szeressek a politikuson?
wagabund
@Eladott Ország: ez a kép mindent visz...
1magyar
Gyurcsány nagyon kiszúrt magával a migárns simogatással. Orbán után lett volna esélye.
De Orbán a haza védelmével, elsőként Európa védelmével nagy népszerűséget szerzett.
rohács1926
Lehet, hogy a magyar fogyasztja a legtöbb tudatmódosító kábszert; meg még mazochista is?
Nem kéne a tűzzel játszani, mert könnyen lehet, hogy porrá éget, és nem lesz visszaút.
Ha már magadért képtelen vagy gondolkodni, próbálj meg a gyerekeidért, meg az unokákért.
Emeld fel a segged a székből, menj el választani, kerüld el a legrosszabbat.
Nem biztos, hogy az a LEGROSSZABB, akit legrosszabbnak hazudnak, még akkor is, ha egyszer nem volt sikeres.
szaboria1
@1magyar: Csak az a bibi, hogy Orbán így forgatja a köpönyegét ahogy neki kedvez. Lásd az araboknak mikor itt voltak éltette az iszlámot. @cs.n. videója az igazság.
youtu.be/7mLtNI1375U...
vadnarancs
@kereső: A csuti geci előbb mondta, a töketlen ellenzék meg kussol... Tele kellett volna baszni minden hirdetőoszlopot tv-t ezzel, ahogy ezek a szarháziak csinálják...
szaboria1
@kereső: Köszi. Erről van szó ORBÁN EGY MOCSKOS HAZAÁRULÓ HA ÍGY keveri a saját érdekében a dolgokat.
szaboria1
Nézőpont is csak hazugság gyár lett. 1000 hamis adatra hivatkozva több milliót kaszálnak.
vladimir putin
@Shikari: a fidesz még nyerni fog, igen, de egyszer majd veszíteni fog, és akkor szerteszéjjel szaladnak a hazaáruló patkányok.
Azért remélem, hogy egy-két példányt sikerül majd elkapni belőlük, aztán ki lehet tűzni a ruszkimaffiózó fajtájukat a villanyoszlopokra.
kereső
@szaboria1: szivesen.A kisdobos,ahol tud segit.
Perwool
@1magyar: A mi 300 km-es kerítésünk annyira hatékony, hogy már Törökországban megakadályozza a migránsok bejutását Európába. :DD
Amúgy a migráns áradatot a német-török megállapodás állította meg, nem a Jobbik által kitalált, és Orbán által megépített fal.
Perwool
@kereső: A csirkepörköltet nokedlivel ubisalival kihagytad!-:)
Szeresse a politikusokat az, akinek nincs egy csepp esze sem!
kereső
@Perwool: tárkonyos raguleves,ha már választhatok.
kereső
Mindamellet még mindig azon morfondirozok,hogy a feltett kérdésre adott válaszokból hogy jött ki a "szeretetindex",ill. egy politikus szimpátia indexe?
A kérdés ez volt::A következőben politikusokat fogok felsorolni. Kérem, mondja meg, hogy mennyire szeretné őket fontos politikai pozícióban látni! Kérem azt is mondja meg, ha nem ismeri az adott politikust!
Mézike
@kereső: Én nem tom..., még sose kérdeztek meg.:-)
kereső
Ééééééééééééés,ömlik a pénz!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mesélte, hogy már 186 millió forintot küldtek a rajongók a pártnak azért, hogy Orbán Viktor megvédhesse őket Soros Györgytől. 25 nap alatt 36 ezren reagáltak a pénzkérésre, átlagosan fejenként 5 000 forint landolt a pártkasszában.
Sámannus
@kereső: méhszaros ezér a kisujját sem mozdítaná
cikicakk55
@tudode: Ma 11:22 Dehogy lesz gyásznap az a nap,mikor végre sikerül megszabadulni tőle. Addig lesz még sok gyászos nap,mire azt elérjük. 2010 óta így is sokkal több Magyar ember halt meg miatta,mint az előtte lévő 20 év alatt összesen.Csak az öngyilkosok és a kórházak,az egészségügy szétrombolását vesszük,már az rengeteg emberélet. A hülye törvényei miatt is sok ember halt meg. Na de ez őt piszkosul nem érdekli.Ha én megérem,hogy feldobja a talpát,vagy legalább is ledöntsék a bebetonozott trónjáról én soha nem szerettem táncolni,de akkor táncolni fogok!
cikicakk55
@wagabund: Ma 12:58
Na ez az ami az egészben a legnagyobb szemétség. Az adózók befizetéséből legalább 1000 embert fizetnek meg kifejezetten jól,(nem ám minimál bérért) amit egy gyakornok egyedül is meg tud csinálni.Semmi más dolga nincs,mint Orbánt kihozni győztesnek a többit meg úgy osztja szorozza,ahogy akarja. A pénztárhoz meg vonul 1000 ember,mert ugye sok az ilyen statisztikai felmérő hivatal.
cikicakk55
Én azt nem értem,hogy hol vannak a Fidesz rajongói? Azok soha nem interneteznek? Egyedül Orbán honlapján lehet látni rengeteg dicsőítő és hálálkodó hozzászólást,de minden más online felületen,hír oldalon, kb 80% ellene, 20% mellette van.Én abban bízom,hogy a nyíltan segget nyalók a szavazófülke magányában,azért tudni fogják,hogy ott nincs Orbán! Ott csak Ő van és épp elég ember garantálja,hogy senki ne láthassa hova is teszi azt a nyamvadt jelet.El tudom képzelni,hogy az a rengeteg Orbán imádó a facebookon cirka 200 embert jelent,akiknek ez a feladatuk.Minden online portálra vannak beosztott trollok,akik kifejezetten jó fizetésért dícsérik és istenítik a diktátort.Egy másik része meg azért van megfizetve,hogy a nagyon cikiző,vagy a túls sok leleplező linket megadók hozzászólását töröljék,vagy a videót,vagy a bizonyítékot rejtő linket időben eltávolítsák. Itt is jó párszor volt már olyan,hogy felraktatok valami videót,vagy valami régi elszólását ennek az elmebetegnek és nem lehetett megnézni.Kiírta,hogy a videót eltávolították,vagy a kapcsolat megszakadt,vagy bár mit,de megnézni nem lehet.Még az a szerencse,hogy sokan vannak akik az ilyen dolgokat időben lementik,így elég sok emberhez még is el jut,bár ha észre veszik akkor megint törlik,de aki lementi,az annyiszor rakja fel,ahányszor akarja( ha csak rá nem bukkannak a fizetett heckerekTehát ha az internetes hozzászólásokat nézzük,akkor viszot nagyon is le van maradva a FideSS.
Borsodi
Én Orbánt kifejezetten utálom, Gyurcsányt elviselem mert jobb Orbánnál,Vonát meg első helyre tenném,mert ő még nem volt az ország kárára.szívesen látnám Miniszterként.
peterkelemen
@cikicakk55: A közösségi oldalakon ahogy írod a kommenteknél is világosan látni: kisebbségben van a fidesz. Többek között ebből is világosan kiderül, hogya magyar jósdák hazudnak.
tudode
@cikicakk55: Ma 17.57
.
Tapasztalhattuk, hogy a 2002-es BUKTÁJA UTÁN talán elviselhetetlenebb lett. mint amikor qvára bejött neki az öszödi beszéd, de már azt megelőzően is buzerálta a kormányt a 72 órás ultimátummal.
.
Különben valójában MÁR 2006-ban BEVETTE AZ ORSZÁGOT az önkormányzati választáskor NARANCSSÁRGA LETT az ország térképe, egy, két más színű pöttyel. Az egyik megyei ök "áldásos tevékenységét" én is megszívtam.
.
Az ÖNGYILKOSOKRÓL ANNYIT, hogy
.
propeller.hu/itthon/3330447-ezek-okozzak-nyugdija-korosztaly-halalat-magyarorszagon
.
"""" Szomorú tény az is, hogy a százezer lakosra jutó 33,9 öngyilkossal még mindig az éllovasok közé tartozunk, Európában csak Lettország előz minket.""""
.
Ez az adat nem tartalmazza az utcán, a saját hajlékukban kihűlteket, a városnyi kórházi fertőzésben, ellátatlanságban elhunytakat, stb. stb.
.
Okkal kerülnek fel a világhálóra videók erről a rakás szerencsétlenségről, de MENETEL TOVÁBB:
-
Közzététel: 2015. jún. 28.
------Dr. Orbán Viktor elnök Fidesz a Ma Reggel című műsorban 2009
www.youtube.com/watch?v=HhniAY48MiI
.
Sok minden között azt mondta: Az ő gyermeke is "volt" a Alkotmány!!! Olyan alkotmány kell ami a NEMZETI EGYSÉG SZIMBÓLUMA! - És megcsinálta HADICSELLEL! Vajon a halálbüntetéssel mi volt a célja?
.
RémeSS!!!
moareka
@cikicakk55: ...nem tudják, és/vagy nem merik használni a net-et...
moareka
@peterkelemen: már csak azt nem tudjuk, hogy buherálják meg a választási eredményeket...
wagabund
@cikicakk55: a statisztika a legpraktikusabb tevékenység..

(első évfolyam első óráján bejött a tanár, szétnézett, majd feltett egy kérdést...tugja -e valaki, hányféle képpen lehet hazudni?...néma csend..
-hazudni lehet az igazság elhallgatásával..
-hazudni lehet valótlan állításával...
és...statisztikával...
- na ezt fogom tanítani...

azóta kedvelem a statisztikát...)

bocs
peterkelemen
@moareka: Többféleképpen technikailag is, de a lényege az, hogy tömeges például már rég elhunytak szavazatait is beleteszik + sorozatos lefizetések lásd közmunkások megfélelmlítése + tüzifával, krumplival, tejjel és stb való lefizetések. Egyébként meg eleve már nem szabad választások lesznek hisz egy olyan helyen ahol a média 95%-a gyakorlatilag Orbán szócsöve már esély sincs semmiféle szabadválasztásokra. Na meg ott van a lényeg, hogy mindenki a kezükben van mag a az NVB is.
Pálinkás Pál
Ezt a felmérést valami fideszgyűlésen készítették???Esetleg pszichiátrián??
JAJMÁR
Mi az, hogy azMti hìrèből kimaradt Szèl Bernadett, bár a Nèzőpont vizsgálata szerint 40 szàzalèkon áll?
MTI ezt mellékesnek ìtèli?

...ès miben a "legjobb Orbán"?
Èn tudom, de vajon a cikkìró is? Mert aki À-t mond, mondjon B-t is !
qxy
Na kérem, ezek a szarfaszúak is fogják meg számolni a szavazatokat bizony bizony. Vagyis, meg lesz az a két harmad. Még öttel több is. Mert már ki van fizetve azok akik számolni fogják. Vagyis, mi már el döntöttük mennyi kell és meg is lesz. A valós választás így zajlik le. Nem hiszitek? Pedig ja. Ha gebasz van, akkor meg rád fogják, .- Te akartad .- Nem hanem te. és már vitáznak is a polgárok míg ők zsebelnek.
Yoda69
Mibel legjobb? Allami es unios penzek elsikkasztasaban? Abban valoban profi.
1magyar
@Perwool: De azért valahogy csak elkecmeregnek a szerbekhez és utána itt verik a kerítést nálnk.
Ha az össze elindul ki kell adni a lőparancsot mert akkor tényleg kevés lesz a kerítés.
kukac50
Orbán a legjobb de csak a Sorosról és a migránsokról való hazudozásban.
evacica
Hát az ország az ország tönkretételébe és a nép hülyítésébe biztos!Ja és a korrupció virágoztatásában is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.