A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást és a bevándorláspolitikában is feladná.

Így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek Gyurcsány Ferenc szombati kampánynyitóján elhangzottakra, melyen a Demokratikus Koalíció elnöke 12 intézkedés megvalósítását ígérte egy esetleges kormányváltás utáni első napra.

Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára

Gyurcsány Ferenc pártelnök beszél a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti kampánynyitó rendezvényén 2018. február 17-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Hidvéghi Balázs közleményében kiemelte: Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot. "Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez, sorozatos megszorításokkal sújtotta a családokat, növelte az adókat, és elvett egy havi bért a közszféra dolgozóitól" – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.

Mint kifejtette, Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást: a gazdaságpolitikában, az energiapolitikában, és most feladná a bevándorláspolitikában is. Ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, csak most már a Soros-tervet is végrehajtaná és betelepítené a migránsokat – hangsúlyozta közleményében Hidvéghi Balázs.

(MTI)

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez, sorozatos megszorításokkal sújtotta a családokat, növelte az adókat, és elvett egy havi bért a közszféra dolgozóitól" – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója."

Na, vajon kiről beszél ez az mnb ösztöndíjas fideszmarha? Mert én a rohadtnarancs+a mondandója után = jelet teszek! Ti nem szarakodtatok holmi válogatással b+, hanem mindent vittetek mint a tornádó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rohács1926
Bárcsak lennétek ti is CSAK ANNYIRA mocskok!
Eriksson
Meg vagyunk mi áldva ezekkel a szélhámos politikusokkal. Mind csak a javainkat akarja szép szóval, vagy erőszakkal.
Az viszont biztos, hogy amelyik párszor már bukott, azt nemhogy újraválasztani, de a politikai vezetés közelébe se szabadna engedni.
Nessy
Mondd bogaram, mióta is 27 % az ÁFA? Mióta van tranzakciós adó a bankban? Mióta fizetünk a villanyárt és a gázért jóval a világpiaci ár felett? Ki tüntette el a MANYUP megtakarítást? Mióta vásárolunk külhoni szavazatokat? Ki árult letelepedési kötvényt boldog - boldogtalannak, akinek pénze volt? Ki vezette be a TAO című pénz eltüntetést? Mióta van a MNB-nak alapítványa, ingatlan tulajdona?
És még lehetne folytatni a sort! Ja, és most nincs világ válság, de van több adósságunk! Ha ezekre elfogadható választ adsz, onnan lehet folytatni a szövegelést!
lampa laz
"Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez, sorozatos megszorításokkal sújtotta a családokat, növelte az adókat, és elvett egy havi bért a közszféra dolgozóitól" – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója."

Na, vajon kiről beszél ez az mnb ösztöndíjas fideszmarha? Mert én a rohadtnarancs+a mondandója után = jelet teszek! Ti nem szarakodtatok holmi válogatással b+, hanem mindent vittetek mint a tornádó.
kereső
"Mint kifejtette, Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást: a gazdaságpolitikában, az energiapolitikában, "-mondta ezt Hidvégi , a fidesz hétvégi ügyeletes hülyéje.
Tessen már nekem/nekünk regélni paks2-ről,a kinai vasútról, a MET-ről, az államositott,majd feltőkésités után ismét privatizált Budapest Bankról, az MKB-ról, az MNB alapitványairól, az államositott közműcégek árairól,az EU által finanszirozott "egészséges ivóviz" programról.
Folytathatnám napestig.

Csak a demokrácia -és a jogállam lebontásáért már jár az életfogytig, a többiért! meg a másik 100 év.
relatív
Nem lehet tudni mire alapozza ezt a sok hazugságot a regnáló véleményezője, hiszen ezekhez még csak hasonlóan sem nyilatkozott sohasem a volt kormányfő.

Persze ismeretes, hogy nekik ilyen vad rágalmakhoz nincs szükség semmiféle tényre,,, az IS elég hozzá, hogy nincs elképzelésük a krmányzásról, ezért mindenki mást megrágalmaznak !

Remélem ezt csak pár napig tehetik már !!!
Eladott Ország
Szóval miért van ennyire megrettenve Hidvéghi Balázs és a komplett Fidesz? Úgy rinyálnak, mint akinek nem jutott répaföld, közben meg már a gáztenyésztő nevén van a fél ország. Fel is készültünk a háborúra, hiszen jó ideje pedzegeti a Fidesz, hogy majd mindenféle álhírekkel fogják megtámadni drágaviktorunkat az orv ellenségek. Szóval nem hiszünk el semmit Sorosnak, bármit hazudozik is. Így vagyunk trenírozva, de ha nem, akkor is gyávák vagyunk kinyitni a tápcsatornánk bemeneti nyílását – a másik végén kijövő ájert meg letagadjuk -, így semmi nem fenyegeti a trónt és annak örökös lakóját. Valaki szóljon Hidvéghi Balázsnak, hogy az szóljon Orbán Viktornak, hogy nyugodjon már meg végre, mert árt a szépségének ez a sok aggodalom. Már így is szarul néz ki. A kormány jól teljesít, a gazdaság szárnyal, mi vagyunk Európa húzómotorja és rotációs kapája. A kormány olyan stabil, hogy a receptért könyörög a Viagra gyártója. Akkor meg mi a hézag?
kereső
Kommentár nélkül: Gulyás Gergely a fidesz "sztárjogásza" ,és frakcióvezetője:
"Gulyás azt mondta, ha a választás eredményeként azok térnének vissza, akik 2002 után „nyolc év alatt egyszer már porig rombolták a rendszerváltozás utáni évtized eredményeit”, akkor a történelem ismételheti önmagát azzal a különbséggel, hogy a balliberális oldal ma politikailag, személyi összetételében és morálisan is még rosszabb állapotban van, mint akkor volt."
lampa laz
@durbincs: szia drágám, már olyan régen írtál, kezdtem már féltékeny lenni, h másnak írogatsz, még ha hülyeséget is engem meg töröltél a rendszeredből, na, de most végre...

"de emezek se hibátlanok ? mondhatni persze ?" Tudod ez nagyon enyhe kifejezés, mert "emezek" még a szart is ellopják alólad, ha nem figyelsz. Javaslom is, h világítsad ki azzal a szuper tiborcz féle reflektorral a klotyót mielőtt ráülsz.
lampa laz
@durbincs: "Szájber gyerek kérjél bocsánatot,"
"Van ott lánc meg nagy kövek ? azt csobbanjon ?"
cikicakk55
Nem vagyok DK és Gyurcsány rajongó sem.Én is úgy vagyok vele,mint itt többen,hogy aki már volt,aki már lopott és hazudott,azt inkább nem kérjük! Ám Ha összeadjuk az előző 20 év összes lopását és itt nem csak az MSZP-t értem,hanem minden pártot amelyik eddig koalícióban,de hatalmon volt, azok nem loptak ennyit mint a FideSS. Gyurcsánynak egy világválságon kellett átvinnie az országot,úgy,hogy lehetőleg a nép ne szegényedjen túl. Sikerült neki,pedig valljuk be őszintén Ők is loptak,és akkor is voltak korrupciós ügyek.Minden esetre a FideSShez képes pelenkás gyerekek bűnét követték el. A mostani pártnál fejenként jár annyi börtönbünti,mint az előző 20 év alatt összesen. Egyáltalán,hogy meri kiejteni a száján azt,hogy Korrupció? Ők a legkorruptabb banda akik a világon vannak. Ennyi mocskot amit Ők megengednek maguknak,még egyetlen ország sem mert csinálni. Talán a Románok volt vezetője,de jó lenne,ha nálunk is így járna a vezénykar. Fejenként 5000 év bűnt követtek el a Magyar emberek ellen.( év alatt megduplázódott a mély-szegények száma.8 év alatt több Magyar hagyta el az országot,mint előtte 20 év alatt. Ellopták a médiát,az újságokat,ellopták a biztonságunkat az életünket és a jövőnket.
peterkelemen
Orbánéknak teljes vagyonelkobzás. tetszett!
tudode
A világhálón csak a Google szerint:
.
--- Orbán család gazdagodása
Nagyjából 37 600 találat (0,41 másodperc)
.
--- Farkas Flórián
Nagyjából 218 000 találat (0,39 másodperc)
.
--- Tiborcz István
Nagyjából 397 000 találat (0,39 másodperc)
.
-- Mészáros Lőrinc
Nagyjából 478 000 találat (0,45 másodperc)
.
---- Különbség:.
Gyurcsány vállalkozóként,.
Orbán koldusként, a Soros jóvoltából kezdte el POLITIKAI MŰVÉSZETÉT!!!
.
--- Amit építettek:
A szocialisták 800 km autópályát,
Gorbán Stadionerdőket!
.
----- Minkettőjüknek "volt" öszödi beszéde
---Gyurcsány - igazságbeszéd
www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE&t=34s
---Orbán a manyup mellé
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU&t=2s
Sámannus
@cikicakk55: nem baj jönnek az ukránok ők fogják megbuktatni a geciket, ha mi nem fogjuk. Ez a következő választáson fog megtörténni, és ez is hatalmas magyar győzelem lesz. lesz egy gyönörű országjuk amit a balfasz magyarok szopó petyával és a kannás miniszterelnökkel elkártyáztak.
Borsodi
Én szintén nem vagyok Gyurcsány rajongó sőt inkább utáltam örültem ,hogy le váltotta Orbán! Sosem gondoltam volna,hogy ennyire gátlástalan korrupt hazug minisztere lehet ennek az országnak mint most. Nem is értem az embereket,hogy hihetnek még Orbánnak mikor minden hazugságra épül.Saját magunkat akasszuk fel,gyerekeinket veszítjük el a házunkról már nem is beszélek.@cikicakk55: Teljesen igazad van,bár úgy lenne ahogy írtad és Orbán úgy végezné mint Csaucseszku mert semmivel se különb.
peterkelemen
@cikicakk55: Még kiegészíteném az álatalad nagyon jól megfogalmazottakat azzal, hogy Orbán és bűnbandája nem csak milliérdokat lop, de ami még talán ennél si sokkal fontosabb, hogy szétverték a jogállamot, önkéenyesen népszavazás nélkül eltörölték az Alkotmányt (mi van annál fontosabb? Semmi.) helyette egy fabatkát sem érő, kényükre-kedvükre módosítgatott alaptörvényt kreáltak, felvásároltáka lopott pénzekből a média 95%-át (és még többet akarnak!), csalásokra építették az új választási rendszert (ezt még Kövér is elismeri. és leépítették a demokráciát. Orbánék nem csak lopnak, de állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre. Ilyet soha egyetlen párt sem tett.
Sámannus
@Borsodi: Sajnos sokan vezekelnek így de a megváltó előttünk áll, és a purgatórium csak ezután fog jönni ha nem lesz nyolcvan százalékos a részvétel.
peterkelemen
Jobbik, LMP nálam kiesett, mert hiteltelenek több okból is. Va egy alapvető dolog nálam olyan pártra eleve nem adom a voksom, amelyik az Orbán talpnyaló határon túliakat nem ítéli el. Ilyen párt pedig csak egy van és az a DK, amelyik elítéli és nem akarja, hogy belepofázzanak onnan a mi dolgunkba. Nagyon hyleesen, mert ha teszem azt én szavazati jogot kapnék, akkor sem szavaznék át a határon túlra, hogy ki legyen ott a befutó. Semmi közöm nincs. Én egyébként senkinek sem engedném, hogy külföldről leszavazzon. Akinek annyira fontos a szavazás az biuzony vegye a fáradtságot és jöjjön haza és szavazzon, de csak úgy ha itt dolgozik, itt adózik, itt fizeti a járulékokat is. Ha nem akkor takarodjon, mert semmi köze sincs az itteni belügyekbe való beleszólásába!
peterkelemen
Jobbik mi a faszt csinált eddig is? Ők maguk elimserik, hogy sok dolgot átvett tőlük a fideSS. Naná hisz egyhúron pendülnek. Ex-fideszes Vona Gabika, amelyik egykoron Orbánnal parolázott a polgári körökben. Egyházakat tisztelik holott azok éppen Orbánt szolgálják. Határon túliakat tisztelik holott azok többsége szintén Orbánt szolgálja. Dúró Dóra meg ladagatozza a magyarokat így további sportköltségeket emleget a vadbarom. LMP meg cakli-pakli hiteltelen és kurva gyenge, mint a harmat. Szerintem az fidess irányítású párt sok jel erre mutat. Ezek szóba sem jöhetnek. Maradok a DK mellett, de erre nem gondoltam valaha a DK fogok szavazni, de most megteszem, mert nem is tudok olyan pontot említeni amivel ne értenék egyet maximálisan.
lampa laz
@durbincs: ússz, @durbincs: ússz..., de vigyázz a lápi pócokra+a minivirslidre.
Desischado
Már mindent leírtatok, amivel egyetértek. Csak halkan kérdezném a rablóbandát, hogy milyen jogon kiabálják másokra, hogy loptak, miközben ők 8 év óta szétlopták az egész országot, a jogállamiságot szétverték, és tönkretettek több millió embert, csak azért, hogy maguknak szerezzenek meg mindent. Milyen jogon ugatnak?!
rohács1926
@tudode: 21:04
Egy év alatt Mészáros 100 milliárd forinttal gazdagodott.
Egy év alatt Gyurcsány 200 millióval gazdagodott.
Egy év alatt Mészáros ÖTSZÁZSZOR több pénzhez jutott, mint Gyurcsány.
Gyurcsány pénzügyei nyitott lapok, Mészáros gazdagodása a NER lényegéből ered; és nem csak egy Mészáros van.
A fidesz és bebutított hívői levonják a következtetést: Gyurcsány lop.
A „gondolkodó” hívők, már árnyaltabban „fogalmaznak”: EGYFORMÁN lopnak.
És aki egyszer NER hívő lett nem hátrál ki, mert tökös gyerek a magyar; be nem ismerné, hogy tévedett, inkább szenved.
percsi
@Desischado: "Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot. "Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez" Éjjel-nappal ezt harsogják, miért nem történt elszámoltatás, feljelentés? Nekik a 2/3-al, a bírósággal, a főügyésszel könnyen ment volna, mégsem tették a dolgukat, vajon miért? Fideszes honfitársaim, tudjátok erre a választ?
verőce21
@percsi: (00:19) Tudjuk erre a választ. Mert sokat tudnak egymásról Orbánnal.

Az igaz, hogy "Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot. Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez". - Ennek ellenére az emberek négy év múlva már elfelejtik neki a lakosság CHF hitelekbe döntését, a 4-es metró 160 milliárdos sikkasztása feletti szemhunyást, a MANYUP-pénztárak csapolását, az "úgy tettünk, mintha kormányoztunk volna, ehelyett loptunk éjjel-nappal, meg este..." esendőségét, a KISZ vagyon elsíbolását, stb. és '22-ben már újra rá fognak szavazni.
Az emberek már csak ilyen hülyék.
Yoda69
Mi lesz a sorsa az orban-migransoknak? Erre nem tert ki hidvegi.
percsi
@verőce21: "Mert sokat tudnak egymásról Orbánnal" és ennek ellenére a fideszre szavaztok?
Orbán 30 éve szabadon szövögeti hálóját, ez idáig 12 évet irányított, 8 évet a háttérben ügyeskedett, nem lehet, hogy minden bajnak ő az okozója?
verőce21
@percsi: (01:59) Természetesen a Fideszre szavazunk és a szavazók nagy többsége is.
Miért szavaznánk olyanra (Fletóra), aki "egyszer már tönkretette az országot? Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez". Nem olvastad amit írtam róla?
Kik azok a hülyék, akik ezek után rászavaznak?
Fletó csak Orbán kegyéből van szabadlábon! Cserében segít eltakarítani az ellenzéket.
Logogrif
@verőce21: Kecó kegye ?! Az mi ? - Kecó csak üldözni és cigánykodni/pávatánc képes. Halvány fogalma sincs arról,hogy mi is az igazi "politika". Fletót nem kell szeretni,de Kecót börtönbe kell küldeni.
kereső
@Horizont: Ha még valaki nem jött volna rá,ez a "verőce" által hirdetett ige az alapja "az egyik kutya másik eb" véleményeknek, ami oda vezet-hogy "nincs kit választani"!!
Az, ha valaki nem látja a különbségeket ,az csak néz-de nem lát!
kishonda
@verőce21: Mond már el te lángész, hogy mivel tette tönkre? (Könyörgöm egy konkrét,adatokkal alátámasztott példát!)
tudode
@rohács1926: ..
Mindez eltörpűl amögött, hogy
- nem az országnak,
- Orbánnak van parlamentje az ORSZÁG KÖLTSÉGVETÉSÉVEL együtt!
lampa laz
@durbincs: te macskaeledel, én már 66 éve itt élek, veled ellentétben, árja magyar, mert te csak egy erdélyi medveszar vagy.
lampa laz
@Horizont: mindig beleköt valakibe az idióta, értelmetlen, ismételgetett szövegével, de a többi fizetett, agymosott marhával szembe ez egy fogatlan oroszlán.
kiscsillag66
Remélem, április 8-án lesz még meglepetés a Fidesznek. Az ellenzék győzni fog!
Eladott Ország
@percsi: ma 01:59; Ezek ugyanazok. Együtt lopták szét az országot.
Bródy János - Ezek ugyanazok
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
kiscsillag66
@Horizont: Én is bizakodom, és abban hiszek, hogy a megvezetettek is felébrednek!
kokopelli
@Horizont: ...persze lehet a humoros a kimenetel i:
"A remény hal meg a béka",amit nem kívánok!Sajnos az ország lakóit is megpe-
csételik a külföldi polgárok az Orbán-on keresztül! ..nem positív,holott még a töre-
dékét sem tudják elképzelni a visszaéléseinek!!
..az apósom mondotta volt mindíg:"Csak a bolond jószág választja ki a mészárosát!"
"A sok marhának az a demokrácia,hogy kiválaszthatja a serpenyőt amiben megsütik!"
..ezért nem járult ő soha az urnához! ;--)
verőce21
@Horizont: (07:39) Fletónak bérlete volt a bíróságokra bejárni. Gondolkodjál már Lujza!
De még hogy ilyen idő jön el ápr. 8-án! Orbán negyedik kormányalakításának az ideje!
mackoka46
Ezeknek a dögleni valóknak az a nemzeti szuverenitás, hogy a nemzet pénzét szabadon lenyúlják miközben lábbal tapossák az emberi jogokat.
verőce21
@kishonda: (08:37) Fentebb példákat soroltam fel. Az adatokat a CHF hitellel kapcsolatosan, a kilakoltatási listákban találod meg.
rohács1926
@tudode: ma, 08:45
És nem csak parlamentje van; van neki még rendőrsége, ügyészsége, hadserege (TEK) és ezenkívül minden amit megkíván. És ezt akarja, illetve ebbe belenyugszik a magyarok többsége. Ennyi.
lusta
@verőce21: Drága sztrovacsek, pont ez a hazug szöveg a lényeg, amit Ön is terjeszt. A CHF hiteleket éppen a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj tette az első kormányzása idején lehetővé. Lehetne folytatni a sort, de minek. Ön egy nemzethy työkös matyar, aki az istennek sem ismeri be a tévedését. Apróság. Mennyi is volt a CHF kamata a korányváltás után és Zsiga bá' MENNYIRE IS VITTE FEL A FORINT KAMATÁT?
tudode
@rohács1926: .
Nem csoda, hogy az állampolgárok kiábrándulnak a "politikusokból", mert végső soron a POLITIKA TUDOMÁNY, csak attól függ KI MILYEN MÓDON MŰVEL, kinek kerül a kormányrúd a kezébe!!!I
.
A politika alapvető céljai
Alapvetően a politika célnak három különböző értelmezése létezik:

--- a társadalom működésével kapcsolatos legkedvezőbb szabályozás létrehozása, működtetése, mely
--- biztosítja a társadalom működésével kapcsolatos érdekeket, vagy az ország jelenlegi helyzetében
------ egy törvényesített uralmi rendszer biztosítása;
.
Az is röhejes, hogy a HAT-ALOM ellenzéke nyűglődik, pedig, ha megakadályozta "volna" TŰZZEL, VASSAL, KAPÁVAL, KASZÁVAL a Horn Gyula 4/5-ös alkotmányozási szabályának 2/3-al való ÖSSZETÁKOLÁSÁT, bevonva Pozsgai Imrét "is" a tákolmányba akkor, amikor megvolt EGYMÁSRÓL A VÉLEMÉNYÜK:
.
----- Közzététel: 2012. máj. 21.
Pozsgay Imre a Fideszről 1989-ben
www.youtube.com/watch?v=p1iUvRPC2aA
.
-----Közzététel: 2012. máj. 21.
Orbán Viktor Pozsgay Imréről 1989-ben
www.youtube.com/watch?v=MWjzbTr6WkY
..
A "volna + a bár mindig együtt jár", mert az ELLENZÉKE bűnt követett el azzal, hogy nem akadályozta meg ezt a GRÁNIT SZILÁRD rötyi papír megszületését, ezzel ENNEK A KUFÁRNAK a kezébe ADTÁK AZ EGÉSZ ORSZÁGOT SZŐRÖSTŐL BŐRÖSTŐL!
.
Késő bánat! Lehet izmozni! Úgy a nyakunkon marad ez a "FER" = Felcsúti Egyűttmüűködés Rendszer-telensége", mint a SICC!
peterkelemen
Mindne idők legkorruptabb miniszterelnöke a bűnöző Orbán Viktor és erről papírja is van. Őt választották a második legkorruptnak az első pedig Putyin lett.
lampa laz
@durbincs:... hisz ujjong maga a migrikért ?
Uszonyos, akkor most örülj, mert ezért lehetsz köztünk boldog migráns.

@durbincs: Az életkorunkat meg ajánlom, h tiszteld, mert hozzád képest nálunk van a bölcsek köve
lampa laz
@durbincs: látszik magán -fogy- a volframit? s csak pislákol ? meg hát az a marék szotyi esze ?
68 éves? A szőröstalpú kis élete veszélybe ? tudja purnyó ? hisz mára buta egy világító test lett ?
s csak éppen hunyorgó ... ez mind te vagy, te békanyálas dög.
verőce21
@lusta: (12:02) Drága Sztrovacsek, én brutális barátom, néhány elsőrangú pofonnal kell, hogy észretérítsem. Nem volt kötelező CHF-ben hitelt felvenni! Ott volt még az Euro (EUR) és a Japán Jen (JPY) is! Hála a Fidesz 2001-es konvertibilis Ft törvényének amely lehetővé tette pl. a devizahitelezést. Ezekkel egyikkel sincs különösebb probléma. Sőt,JPY-t már nem is adtak egy idő után, mert túl jól járt vele a paraszt!
A forinthitel kamata igaz, hogy magas volt, de a Fidesz az építési kölcsönökhöz jelentős kamattámogatást adott! Ezt nem kellett volna maszop-szadesz tandemnek eltörölni, mert ez a devizahitel felé hajtotta 2003-tól a lakosságot.
lampa laz
@durbincs: Szájber gyerek kérjél bocsánatot,"
tudod a tefajtáidnak... "az álmagyaroknak meg? Van ott lánc meg nagy kövek ? azt" csobbanjatok...
JAJMÁR
@cikicakk55: A Gyurcsány vitte át az országot a világválságon? Dehogy. Nem sikerült neki.
A Bajnai... de valljuk be, az, hogy olyan erősen érintett minket a válság, az azt megelőző kormányzás hibáinak a következménye.
Nem, soha többet se Gyurcsány, se az emeszpé, se a fidesz!
Sajnos ezek ugyanazok!

Egyértelműen az LMP jelenthet egy konszolidáltabb kiutat, meg a fiatal pártok, ha most nem sikerül, a következő időszak borzasztó lesz! Az összeomlás elkerülhetetlen, de attól tartok, ezt már most se lehet megúszni. Bármilyen eredménye is lesz a választásoknak, a múlt, "benyújtja" a számlát. És ebben vastagon benne van a Gyurcsány felelőssége is :(
kishonda
@verőce21: Ezt eladhatod egy óvodásnak, másnak nem! Tények, adatok hol vannak? A CHF nem jó példa, mert azt a jó Járai Zsiga Orbánnal karöltve hozták létre.A kilakoltatási lista az ország tönkretétele szempontjából minimális szegmens, Te ennek igazolására hoztad fel?
verőce21
@kishonda: (17:10) Én úgy vélem, te éppen a megfelelő óvodás alany vagy, mert kb. annyit értesz ehhez a pénzügyi témához.
A CHF hitelesek a legjobb példa, kérem tanulmányozni a csődbementek listáját, milyen pénznemben mentek tönkre a legtöbben.
cikicakk55
@peterkelemen: Tegnap: 21:22

Köszönöm,hogy leírtad helyettem a többi disznóságukat,bár ha elkezdenénk mindet leírni amit 8 év alatt műveltek,akkor lenne vagy 300 hozzászólás és csak te és én sorolnánk a bűneiket.Na meg mindenki aki tudja,hogy mit tettek,hisz szerintem nagyon sok mindenről még én sem tudok.
cikicakk55
Tegnap kaptam egy hivatkozást a messengerre. Továbbítottam minden ismerősömnek.245 ismerősöm van,bár az unokámat,meg egy két gyereket kihagytam,de aki teheti olvassa el. Egy Romániában élő Magyar ember írta a levelet Orbánnak.Arról nem tudni,hogy megkapta-e,mert az ilyenekről úgy sem beszél.Azt akarja velünk elhitetni,hogy az ország tele van olyan emberekkel,mint a facebook profilján a kiválogatott hozzászólásoknál. Tudjátok én is haragszom,ha kritizálják,lebirkázzák a magyar népet,mert nem a nép tette tönkre az országot.Nem a nép a birka,hanem azok,akiknek kötelességük lenne tenni a dolgukat,hisz azért kapják a párt pénzt.abból kapják,amit minden dolgozó ember párttól függetlenül befizet adóként.Sajnos nekünk nincs szerencsénk az ellenzékkel,mert nem azzal az 5-6 millió Magyar emberrel foglalkozik,hanem hőbörögnek,hogy kivel miért nem fognak össze. Nos ez a levél is arról szól,hogy azért nem minden Román örül Orbán rájuk való hivatkozásának. Eddig is elvoltak Orbán segítsége nélkül,ezután is ellesznek,de ne ugarasszák már Őket össze a Magyarországon élő Magyarokkal. Ha véletlen nem jön be a link,akkor írjátok meg és bemásolom a levelet.
cikicakk55
Bocsánat,pont a linket felejtettem el hozzá kapcsolni.
peterkelemen
@cikicakk55: Azért írtam le illetve egészítettem ki, mert sokan csak azt említik, hogy lopnak milliárdokat holott Orbánék bűnei nem pusztán a lopásokban vannak. Már csak azért sem ildomos "csak" a lopásokat említeni, mert arra mindig az a válasz, hogy mások is loptak, erre viszont nem tudnak mit mondani legfejebb csak hülyeségeket. Orbánék loptak és állam elleni bűncselekményeket sorozatát hajtották végre.
percsi
@verőce21: Ok, egymást támogatják, mondjuk azt, hogy az egyik kutya, másik eb. Mind a kettő korrupt, az egyik 4 évig dézsmált, a másik 12 évet, jelenleg is. Az ország nyakig van a kakiban, semmi nem működik, az emberek többsége éhezik, fázik. Ez azt jelenti, hogy orbán sem teljesítette a feladatát, nem dolgozott meg a pénzéért. És ha elhallgatja gyurcsány mocskos ügyleteit, akkor duplán elárulta a magyar népet.
Miért a fideszre, és miért nem a gyurcsányra szavazol?
Azért, mert orbán megvásárolt több ezer ukrán-román szavazót, és sok orbán ellenes polgár (sajnos 2014-ben 3 millióan voltak) nem megy szavazni, az még nem jelenti azt, hogy a magyar népnek orbán kell. Nem vagyok sem gyurcsány sem orbán fan, de ha csak kettőjük közül lehetne választani, akkor gyurcsányt választanám, adnék neki is még 4 évet. És azért, mert hátha ő is szétosztogat pár EU-s milliárdot a haveroknak, akik több tíz-százezer rendes munkahelyet biztosítanak majd nekünk, ne felejtsük el, hogy gyurcsány jó üzletember, nem csak a politikából gazdagszik!
verőce21
@percsi: (21:03) Gyurcsány alapvetően a KISZ vagyonból gazdagodott meg. Majd a harmadik házassága és az Apró klán révén, közel került a nagypolitikához, ahol politikai befolyását felhasználva újabb állami vagyonrészeket szerzett meg. Pl. az elhíresült öszödi üdülő privatizációja. Nehogy lefesd nekem üzletembernek, amikor politikai kalandorként olyan vagyonelemeket szerzett meg, egyetlen fillér nélkül, amiről egy pápai panelproliként álmodni sem mert volna. Ehhez kellett három házasság, míg végül kikötött egy véresszájú kommunista családban, ahol örültek is egy gátlástalan fiatalembernek.
Így anyagilag és kommunista családilag összeszedve magát, megjött az étvágy a hatalom csúcsa felé is, egy miniszterelnöki puccsal.
Ez nem saját erőből és tehetségből való hatalomépítés és hatalom megszerzés, hanem mások hátán való fellépkedés, akik bakot tartottak neki. Na ezért nem imponál nekem és ezért nem vagyok és nem leszek soha a szavazója.
kereső
@verőce21: már megint ez az ész nélküli,ész osztás.
Mondták már-tények!!!lécci.
percsi
@verőce21: Hallottam egyesmást róla, és a devizás sárga pólósokat is lerázta, ezért sem fogok rá szavazni. A fillérekért-ingyen megszerzett vállalkozások nyereségesek, gondolom azért, mert tolja a szekeret, munkabért-adót fizet.
De most beszélj egy kicsit orbánról is, miért rá szavazol?
Mit szólsz ahhoz, hogy a fél Fidesz Soros pénzén tanult, a KISZ-s (kommunista) korszakához, apja kőbányájához- kastélyaihoz, fél Tokaj megszerzéséről, a fidesz székház eltapsolásához?Mi a véleményed a vő-testvér-mészáros-kommunista cimborák stb. kimagasló sikeres üzleteiről, felesége földjeiről. A befogadott migránsokról, a stadion építésekről, a magánnyugdíj lenyúlásáról, a haldokló önkormányzatokról, iskolákról, egészségügyről stb. stb. stb.
Orbánnak sem rövidebb a listája!
terlasz
@verőce21: Hidvéghi folyton hazudozik, mint a gazdája. Te sem szeretnél lemaradni Hidvéghi mögött. Így teljes a kép!
simmering73
Ritkán jelentkezik már ez az illipsi fideszészlény, de csak úgy süt belőle a hülyeség.
kishonda
@verőce21: Mint a rossz papagáj! Azért tette tönkre az országot, mert a Járai-Orbán CHF hitelesek csődbe mentek.Ezzel max magad és a híveket tudod etetni.
verőce21
@percsi: (05:11) Úgy írsz mindig, mint egy ájtatos manó, pedig nem hiszem, hogy csak úgy sodródsz az eseményekkel! És azt sem hiszem, hogy nem fogsz a "vejedre" szavazni.

Azt írod: "...A fillérekért-ingyen megszerzett vállalkozások nyereségesek, gondolom azért, mert tolja a szekeret, munkabért-adót fizet." - Azért mennek a vállalkozások, mert Apró Piroska irányítja őket, nem a Feri!
(Klára és Feri is szerepet kapott Medgyessy kampánystábjában annak idején. Az MSZP ügyeit ismerő forrásaink biztosak benne, hogy az ifjú házaspár Piroska hátszele nélkül nehezen kerülhetett volna be a csapatba. Medgyessy Péter és Apró Piroska viszonya később is baráti maradt, bár egy ismerős szerint "Piroska Pétert intellektuálisan sohasem tartotta nagyon sokra".

Az Orbán üzleti ügyeit firtató kérdésedre azt tudom válaszolni; igen régi megfigyelések igazolják, hogy aki gyűjt, annak van.
Az egészségügy pedig köszöni, jól van, sőt, javuló állapotban. Az eü. intézményi közbeszerzések központosítása kifejezetten rosszat tett a rendszernek, hátráltatja az operatív megoldásokat. Azonkívül nagyon sok a rendszeren élősködő társutas. pl. ukránok, egyéb népek.
"magánnyugdíj lenyúlásáról, a haldokló önkormányzatokról" - leírtam máshol, hogy a manyupot az MSZP és strómanjaik nyúlták le, nem a Fidesz! Az önkorik mindegyike pedig konszolidálva lett az adósságaiból, sőt ezermilliárdokat költ a kormány a nagyvárosok fejlesztéseire.

Visszatérve az eredeti témához: Jónak tartom ezt a vállalkozásotokat, hogy a Feri új pártot építsen, tud Ő dolgozni, csak mindig meg kell neki mondani, hogy mit tegyen! És utána megy előre, mint a gőzmozdony. Biztos vagyok benne, hogy sikerre viszi ezt a vállalkozást, most elegendő lesz önállóan a Parlamentbe jutáshoz, de négy év múlva már szövetkeznie kell egy "keresztény" párttal, akivel együtt már megkerülhetetlenek lesznek a kormányalakításban.
cikicakk55
@JAJMÁR: Nem is írtam sehol,hogy Gyurcsány kéne vissza. Jó üzletember,de politikusnak gyenge sz..r. Én nem tudom ki lenne jó,de aki már volt azok biztos nem.
JAJMÁR
@cikicakk55: AKKOR valamit fėlreėrtettem . Tul.kėppen egyetėrtūnk :)
cikicakk55
Igen,szerintem is az lehet,hogy konkrétan csak Orbánra utaltam,de számomra mind a kettő hiteltelen. Talán Gyurcsány azért csak a második biztos "NEM" a listámon,mert Ő kevesebbet ártott tudatosan a népnek,de ez nem jelenti azt,hogy nem bűnös.
rohács1926
@cikicakk55: ma, 22:11
Ha megtennéd, hogy csokorba szeded a BŰNEIT; had legyek én is tájékozottabb.
A HIBÁIRÓL én is tudok, sőt azt is elfogadom -- hogy egy bizonyos pozícióban már -- a két dolog összeérhet értelmezéstől függően.
cikicakk55
@rohács1926: tegnap 22:11

Nem tudom kinek a bűneire gondolsz a kettő közül,de gondolom Gyurcsányéra.Tudod ez a hiba-bűn dolog olyan relatív. Van aki egy bizonyos dolgot csak hibának tart,de az elszenvedője szemében már bűn. Amit én Gyurcsánynak feltudok róni,az a határozatlansága, a gyengekezűsége, vagy nevezhetném túlzott bizalomnak a beosztottjai, a miniszterei felé.Példakén említeném 2006-ot,mikor még a hülye is tudta,hogy Orbán áll a mini forradalom mögött.Ő bérelte fel a Fradi szurkolókat, a bőrfejűeket,vagy tök mindegy minek hívjuk őket.Lényeg,hogy szinte mindnek volt vagy van a rovásán börtön bünti.Gyurcsány még 4 évig,aztán Bajnai kormányon voltak,de semmi elszámoltatást nem csináltak a Fidesz felé.Sőt! A mai napig nem tiltakozik az ellen,hogy "szemkilövetős Gyurcsányozzák"Konkrétan nem hinném,hogy Ő lopott volna,mert nem szorult rá,hisz Ő már a gengszterváltáskor felfogta a helyzetet és már akkor mint üzletember jól megszedte magát.Tehát Ő már gazdag emberként került hatalomra. Sajnos nem nézett a miniszterei körmére,azok meg szépen kilopták az ország egy részét a nép feneke alól. nem érdekel,hogy melyik párt,de mindegyik tette a népet szegényítette el.Gyurcsány nagyon jó üzletember,de nem politikusnak való. Az Öszödi beszédében is rendes volt,mert nem azt mondta,hogy hazudtatok,loptatok,hanem hazudtunk és loptunk.Az,hogy ez kiszivárgott,szintén az MSZP hűtlen emberei és a FideSS kémeinek a beépülése volt.
percsi
@verőce21: Látom kerülöd a forró kását, nagy kár :(
Kíváncsi kacsa vagyok, szerettem volna megtudni azt, hogy egy fideszesnek mi a véleménye a pártja korrupciójáról, a hazudozásairól, az ország tudatos tönkretételéről...
A gyurcsány iránti harag elvakít, pedig szerintem kevesebbet ártott nekünk, mint az orbán és bandája.
Ismét elmondom, nem gyurcsányra fogok szavazni! És azért nem, mert ő is benne volt, illetve amikor hatalmon volt nem tett komoly lépéseket azért, hogy a fél ország ne legyen adósrabszolga. Sajnos úgy látszik, hogy a jövőben neki sincs szándékában a bankok körmére csapni.
Ha az Orbán hatalmon marad, több millió ember az utcára kerül, májusban 900 ezer adós+családja. Ne gyere azzal a szöveggel, hogy aláírták, nem akarják visszafizetni, akkor jó volt a bank stb., mert ezek csak gonosz kijelentések. Senkinek nem kívánom azt, hogy legálisan kifosszák, jogaitól megfosszák. Ezt csak az tudja, aki benne van. Olyan nem létezik, hogy több millió adós nem akar fizetni. Senki nem akar az utcára kerülni, senki nem akarta azt a több millió forintot amit 10-20 év alatt visszafizetett + az ingatlant elveszíteni. Kormányunknak köszönhetően sajnos elveszítették, amikor a forintot forintosították (2014). Mindenkinek több lett a tőketartozása mint amennyit felvett, és amit ez idáig törlesztett letűnt a Mátrixban. Az adósok elkezdtek perelni, 2013-ig meg is nyerték, mert minden szerződés érvénytelen. Gyorsan új jogszabályokat, törvényeket hoztak, ami szintén érvénytelen, mert a szerződéskor érvényben lévő jogszabályt-törvényt kellene figyelembe venni.Ilyen a világon nincs, csak itt nálunk. És ezt a magyar nép elleni gyalázatot 2001-ben tervelték ki! Remélem hamarosan napvilágra kerülnek a bűnösök, és megkapják a méltó büntetésüket.

Amíg az adósok problémája nem oldódik meg, addig az ország gazdasága is mélyponton marad! A adósok pénzét a bankok kapják meg, nem a kereskedő, termelő, szolgáltató, építőipar, állam stb. Összefogás!
Yoda69
A fideSS nevehez pedig mar az allami szintu korrupcio, azaz a maffia allam fuzodik. Ez hatvanyozottan rosszabb barmely eddigi kormanyzasnal. Bukasuk eseten a fideSS vezetoi komoly bortonbuntesekre szamithatnak.

MEG 48 NAP
verőce21
@percsi: Jól látod a pénzügyes dolgokat, de én nem írtam olyat, hogy nem akarnak fizetni a devizahitelesek. Esetleg nem tudnak. Fentebb írtam erről, valójában csak a CHF hitelesekkel van baj, a JPY hitelesek még jól is jártak. Engem egyáltalán nem érint a dolog. Sőt, jó tíz évvel ezelőtt már be is írtam különböző fórumokra, hogy ne vegyenek fel svájci frankos hiteleket, mert az árfolyamváltozása húsz évente mindig megháromszorozódik. Csak annyit értem el vele, hogy minden pénzügyi fórumról kitiltottak! Mert tudták ezt a bankok is, azért kínálták a CHF-et a legkedvezőbb feltételek mellett.
De az alaptalan rágalom, hogy a Fidesz a felelős a devizahitelezésért! A Ft konvertibilissá tétele az Uniós tagság feltétele volt. És 2001-ben javában dübörgött a Fidesz kamattámogatott forinthitele. Eszébe sem jutott senkinek devizahitelt felvenni lakásszerzésre. A szocik 2003-ban azzal az indokkal szüntették meg a kamattámogatott forinthiteleket a lakásokra, hogy a kamattámogatás nagyon megerheli az államkasszát, és ösztönözték a piaci alapú devizahitel felvételét a lakosságnak. De még akkor sem volt
kötelező a CHF hitel, ott volt az EUR és JPY is! De a bankok a CHF-et nyomták a népnek, a fent leírt ok miatt. A Fidesz egyáltalán nem sáros ebben az ügyben, a szocik és a Feri annál inkább! Ott van Ferinek az a 2005-ös levele pl. Mégsem tett semmit! Pedig előtte való évben az osztrákok már beszüntették és megtiltották Ausztriában a svájci frank hitelek folyósítását a bankoknak, a lakosság részére, annak veszélyeire való hivatkozással! Nagy a Feri bűne ebben, 100 év börtön is kevés lenne neki ezért.

Egyébként, hogy mennyie nem a Fidesz "találta fel" a devizahitelezést, bizonyítja, hogy gépkocsit már 2008 előtt is lehetett német márka hitellel venni Magyarországon. A Horn kormány találta fel!
percsi
@verőce21: Nem is mondtam, hogy mondtad (nem múltidőben írtam), de félreérthető. Felkészültem, hogy mondani fogod, mert általában ha devizahitelesekről van szó, akkor keményen támadják őket. Magyar ember már csak ilyen!
A "régi szép időkben", ahonnan jöttek a miniszterek, nem volt szükség arra, hogy pénzügyi szakembert vigyen az ember magával, ha kölcsönt szeretne felvenni. Akkor még a fogyasztóvédelem úgy ahogy végezte a dolgát. Nem fordulhatott elő olyan, hogy a szerződésbe (akkor még volt ilyen is) belefoglalták, hogy 20 évig mennyi lesz a havi törlesztő, majd 3-4x annyit követelnek. Ezt használták ki, tudatosan tették tönkre az embereket. Szerintem a fidesz kitervelte, hogy zongorát-festményt tudjanak majd venni az erőszakkal elvett pénzből, az ingatlanokat meg oda tudják adni a kínaiaknak, gazdag migránsoknak. Csak nem gondolták, hogy 2002-ben leváltja őket az mszp (2010-ben fél év sem kellett és minden bársony székben ott ültek az emberei).
Az mszp hagyta működni a dolgot, biztos jutott nekik is pár tábla csoki.
Fideszék ott voltak végig a parlamentben, mint ellenzék felléphettek volna, nem tették. Mszp-nek nem volt 2/3-a, könnyű dolguk lett volna. Meg is tették volna, ha nincs benne érdekeltségük, kiismerjük már őket!
Tehát egyik kutya, másik eb!
verőce21
@percsi: (04:14) Rendkívüli rosszindulatú tulajdonságaidra vallanak a megjegyzéseid, mint: "Szerintem a fidesz kitervelte, hogy zongorát-festményt tudjanak majd venni", meg a "Felkészültem, hogy mondani fogod..."
Mégegyszer le kell írnom, a devizahitelt az MSZP találta ki, még 1998 előtt! Már lehetett autót venni német márka hitelre. És amikor a szocik újra kormányra kerültek 2002-ben, ott folytatták, ahol négy évvel azelőtt abbahagyták, már nemcsak gépkocsit, hanem lakást is lehetett venni devizahitelből! Úgy, hogy megszüntették a Fidesz kamattámogatott lakáscélú forinthitelét, hogy a deviza felé tereljék a lakosságot!
Kaptak rajta a bankok és három devizanemet is meghatároztak, CHF, EUR, JPY. De a CHF volt a csalivaluta, hisz' ennek állították be legkedvezőbbre a hitelfeltételeit. A másik kettő, csak alibi volt. (A JPY-t pedig néhány év múlva be is szüntették, amikor kiderült, jobban jár vele a paraszt.)
Rögtön élenjártak a labanc bankok a devizahitelezésben, főleg, hogy otthon Ausztriában a kormány megtiltotta nekik 2004-ben a CHF-hitelezést, a rendkívül kockázatos voltára! Nyomták a magyarokra. A többiek pedig nem akartak kimaradni a tortaszeletelésből!

De Feri nem tett semmit a CHF őrület megállítására, hiába írta meg 2005-ben a feljegyzését erről. Itt nem lehet arra hivatkozni, hogy hát a Fidesz is ott ült a Parlamentben. Ha az osztrákok elvágták, beszüntették, nyilván nem volt jó dolog a népnek. Ezért nagy a Feri bűne a magyar nép ellen, száz év magány és börtön is kevés lenne ezért neki.
Na ezért nincs pénze a népnek az életszínvonalra és vásárlásokra még nagyon sokáig. Ezek a dolgok nem pár hét alatt jönnek rendbe, amikor legtöbben 20 évre szerződtek. A CHF árfolyama pedig éppen húsz évenként mindig megháromszorozza az árát.

Tehát nem úgy van, hogy "egyik kutya, másik eb" - legalábbis ebben a kérdésben.
percsi
A hírek szerint Magyarországon 2001-ig nem lehetett lakossági devizahitelezést folytatni. Az első Orbán-járai zs. készítette elő és a Fidesz többségű parlament fogadta el a 2001. évi XCIII. törvényt, amely megszüntette a devizakorlátozásokat. Járait Orbán jelölte, évekig vezette az MNB-t, nem állította le ezt a népirtó hitelezést.
2018-t Írunk, orbán vagy gyurcsány? Mindkettő, de elsősorban orbán, és azért, mert 12 év kormányzás, 8 év erős ellenzéki "munka" van mögötte. Remélem hamarosan kiderül, hogy hányan hibáztathatóak, és lesz végre elszámoltatás. Ahhoz hogy így legyen, szerintem egyikük sem lehet hatalmon.
Nem érzem magam rosszindulatúnak, sajnos a nép vérét egyre agresszívebben szívják ezek a piócák, rosszabbul élünk, mint a rendszerváltás előtt. Vegyük már ki a fejünket a homokból!
- Felkészültem, hogy mondani fogod... - devizahiteles vagyok, az együtt érző megjegyzéseket sokszor megkapom, inkább védekezés, mint rosszindulat. Az én ügyem nem annyira lényeges, autós kölcsön, a bank 700e körül követel, vagy is már csak 400e körül, én 1 milliót kérek vissza. ez elenyésző a gyermekeiméhez képest, nekik az otthonuk forog kockán. De nem hagyjuk magunkat, addig tapossuk az ösvényt, míg az igazságot el nem érjük.
verőce21
@percsi: Persze, olcsó devizahitelt szeretnék, de a kockázatot vállalja másvalaki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.