Az RTL Klub meglephette kérdéseivel a bankvezért.

Arról kérdezte Csányi Sándort az RTL Klub, hogy a 2018-as világbajnoki döntőre Orbán Viktor az OTP magánrepülőjén utazott-e ki Moszkvába. 

Az OTP és az MLSZ feje azt mondta, hogy Orbán sosem vendégként utazott az OTP 14 személyes magánrepülőjén:

„Orbán Viktor utazásait, beleérve a szállását, mindent, amikor úgy alakult, bár nem tudnám megerősíteni, hogy velünk utazott, de amikor úgy alakult, mégis mindig személyesen fizette ki. Tehát soha nem utazott vendégként.”

Így viszont érdekes, hogy a miniszterelnök miből fizette az utat, hiszen vagyonnyilatkozatában mindössze 1 millió 345 ezer forint készpénzt tüntetett fel.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak kérdem: a derék fityeli-eszetlenek erről ugye kérni fogják a számlát? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
osz játszod- e még a kis Colombót, vagy már te is csak sötétszobában kapcsolgatod a villanyt?
RonaGyuri
csak kérdem: a derék fityeli-eszetlenek erről ugye kérni fogják a számlát? =))
papa.49
Ez már érzi a készülő vihart, és készül kifogni a szelet a vitorlákból !!!
Ennek az emberszerűnek akkor fogok hinni, ha már a ló 2 éve legel a sírján )))))))))))))))))))
Dr plágium
Miből fizette? Néhány nullát el felejtett oda írni a vagyon nyilatkozatára.
advocat
Számla van? Csak azért mert Ujhelyitól a 15 éves építkezés számláit követeli a fidesz bagázs - ami már régen, NAV szerint is - felejthető lenne. VIktor meg nemrégen is utazott! Szóval, számla van?
Yoda69
"Így viszont érdekes, hogy a miniszterelnök miből fizette az utat, hiszen vagyonnyilatkozatában mindössze 1 millió 345 ezer forint készpénzt tüntetett fel."

Egy normalis orszagban az adohatosagnak azonnal eljarast kellene inditania. De itt...?
Megjegyezem meg Romaniaban es megbukott a miniszterelnok adocsalas miatt.
RonaGyuri
Az nemzeti közgondolkodásunk,

unortodox voltának újabb leleplező bizonyítéka

Mottó:
Egy mondás szerint, fejtől bűzlik a hal,
de mostanság a mai matyar rögvalóságban
a firkászoktól is stimmel

A közgondolkodásunkról szóló elszörnyülködéseket jól táplálja a derék matyar média mondókája. Íme két tegnapi hír, ami nagy olvasottsággal futott:
Egyfelől; beszámolnak arról, hogy Őfenesége mások magángépeivel végrehajtott meccslátogatásai alanyi joga, s különben is – legalább is Csányi azt állítja, de beléget nem mutatott -: „Orbán Viktor soha nem utazott vendégként a cég 14 személyes magángépén, hanem mindig személyesen fizette az utazását, és szállását”,
Másrészt; elszörnyülködve számolna be a portálok arról, hogy az a mocsok Fenyő arra vetemedett, hogy a magángépével néhány barátjával elrepült vacsorázni Velencébe! =))
lampa laz
A zotépétől vett fel hitelt a repjegyre, a család azóta is ezt az adósságot nyögi. Nem győznek lopni, h megéljenek, mert a fater állandóan meccsekre röpköd. De a magyar emberek voltak olyan szorgalmasak, h vettek neki több (luxus) nemkormánygépet.
colibri
Csányinak nagy kár volt megszólalnia, ki kérte, hogy most (ennyi idő elteltével) magyarázkodjon, igazoljon. Kilóg a lóláb, sőt, már nem csak a ló lába! Csak hazudni tudnak, hiteltelenek, fújjjjj! Hányinger az egésztől!
justhpeter
Engem nem érdekel, hogy kinek a vendégeként utazik Orbán meccsre. Az már sokkal jobban zavar, hogy miniszterelnökként folyamatosan hazudik és gazemberségeket követ el.
Lepényleső
"Kifogytam minden mondanivalómból. Kénytelen voltam megmondani az igazat." ???
Ludas Matyi
Csanyi? Nem az aki a banki ügyfelek penzeböl lett milliardos? Szerencsetlen ügyfelek azt hiszik tele vannak penzel, ha a szamlakivonaton nagyobb összegeket latnak, de az nem az ö ,hanem a Csanyi elvtars penze. Az a tied, ami a zsebedben vagy a matrac bankban van. Birka a Magyar nem veszi eszre, hogy minden vonalon hülyere veszik!
Csizmás Kond
...mivel maradt még légitársaság elég lesz amin csámcsogni.
kereső
Ez most mire kellet? A "repülő" téma már lecsengett-Magyarországon két hét távlatából nem igen beszélhetünk "emlékezet"-ről."azaz minden csoda három napig tart". Valami célja van ennek, csak még nem tudjuk mi.A "nemzet uzsorása" különben nem szólalt volna meg az ügyben.
szaboria1
Tegnap igen meglepetve hallgattam Csányit aki azt nyilatkozta, hogy reméli nem lesz akkora gazdasági válság mint ami 2008-ban volt. Tehát nem viccből drágulnak ennyire az élelmiszerek, benzin is ezért emelkedik ennyire rohamosan.
Commenter
@kereső: ez arra kellett, hogy a horvát foci is a mi kutyánk kölyke mióta egyszer legyőztük a horvátokat.
A sajnálatos tény azonban az, hogy magyar foci a mexikói vereség óta lejtmenetben van, hiába a Puskás Akadémia, hiába a stadionok. A világ jelenleg nagyon jól el van a magyar foci nélkül és nagyon jól ellene orbán nélkül is, ahogy szerintem a világ is egy jobb hely lehetne a salvini, és orbán félék nélkül. Mezey Györgytől pld még mindig bocsánatkérést várnak az akkori vereségért. Miért kellene Mezey Györgynek bármiért is bocsánatot kérnie?Az ő edzői karrierjét is fájón érintette ez a vereség. Majd ha ténylegesen ki is jut a magyar válogatott az EB-re vagy VB-re na, akkor lehet beszélni arról, hogy igenis érdemes volt a népnek és az agyonszidott EU-nak finanszírozni orbán focimániáját.
tudode
Nem történik egyéb, mint MAGYARORSZÁG rossz példa más országok számára,a BENNSZÜLÖTTEKNEK pedig .. k u s t i., a TAPOGATÓ TAPOGATÓT mos rihe rongy országban:
.
---- Tóth István János: Ahhoz, hogy ellopjanak százmilliárdot, meg kell fertőzni ezermilliárdot
.
g7.hu/podcast/20190413/toth-istvan-janos-ahhoz-hogy-ellopjanak-szazmilliardot-meg-kell-fertozni-ezermilliardot/
.
Így képeSS működni a RENDSZERBE SZERVEZETT ,.. k l e p t o k r á c i a , a demokrácia leple alatt!
lusta
@Commenter: Rüvidesen kijutunk. Ez már biztos. Az EB-re az UEFA már ez ügyben tervezi a 120 csapatos részvételt, míg a VB-re a FIFA a 240-est.
A vak is láthatja, tuti a kijutásunk.
kereső
@Commenter: nem hiszem, hogy a foci miatt szólalt meg.Más van itten-de majd kiderül,nem kell arra sokat várni. Lehetséges,hogy az EPP "bölcsek" érdeklődtek? Ha igen, akkor azt is megkérdezik, hogy mibű?,mert puritán,plebejus miniszterelnökünk fizetése egyszerűen nem feddezi az alkalmanként több milliós kiadást. megtakaritása meg nincs neki. Vagy Orbán Viktorné fizette?
magyarbakancs
Székesfehérvári panel kétszobás lakásból elköltözni ,és venni 254 millióért a Rózsa-dombon munka nélkül egy házat nem semmi.
Aztán ifjú demokrataként repülővel futkosni meccsre ez sem semmi.
Párt állami apja meg politikai hatalmát átmentve gazdaságivá.
Na most kelleme a szájukba tömni a vörös zászlót és mint annak idején ÁVH-s kiskatonát fel lógatni lábánál fogva.
Ezeket komcsizó áll kereszténységben fürdő gyík szart.
görbetükör
Lehet, hogy személyesen ő fizette ki, de közpénzből...
colibri
@görbetükör: Úgy fizette az ki, mint te, vagy én. Csak az a különbség, hogy mi nem is repültünk. Nem vagyunk repülős viki!
Commenter
@kereső: ugyan má' Anikó asszonynak csak pár ingatlanja van meg földje... ágrólszakadt ő is! Zsebkendőnyi lett az adóbevallási nyilatkozat is, ugye, hogy ugye?
Eladott Ország
Az OTP Falcon900ex óradíja kb. min 3.500€. Ne félj Csányi, mert a 200 mrd-nyi TAO-ért, az új 200 mrd-os stadionért téged is elszámoltatunk, hiába nyalsz, majd a teljes vagyonoddal fogsz felelni ezért a mocsokért, amit összehoztál. Remélem akkor sem fog érdekelni majd a vagyonod. Csányi, Csányi! Te is csak egy geci fasz vagy. Lehet, hogy meggazdagodtál, de az utókor csak úgy fog emlékezni rád, hogy eladtad magad a csúti gecinek.
advocat
@Eladott Ország: És ne feledjük! A mi általunk is fizetett kamatokból! Szóval ezt is te, meg én és mindenki fizette. Ő meg lenyúlta. Áldja meg az Isten. Szép célra használja. Majd Lucifer elszámoltatja.
Klubtag
Ugyan már...Csányi réges-régen ugyanolyan hiteltelen, mint a haverja, az Orbán...ennyi.
cikicakk55
Na az ilyen dolgokért nem bánom,hogy én a szegény réteg közé tartozom. Engem nem cseszegetnek az újságírók,hogy miből telt kerékpárra 8 évvel ezelőtt.Igaz,használtan,de akkor vettem.Nekem nem kell adóbevallást hamisítanom,sőt nem is kell adóbevallást csinálnom.Nekem nem kell rettegnem,hogy mikor bukik a vezér,mert ugye vele együtt bukik minden Fütyiszes. Szar lehet ilyen bizonytalanságban élni. Persze,tudjuk,hogy mindegyik mocsok pénze már rég valamelyik kis sziget bankjában van,de eddig minden rendszerben megvoltak az eszközök ahhoz,hogy kinyíljon a titokzsák a hangszálaikon.Már nagyon várom a buktás napot és érezni a levegőben a bukás kellemes illatát.
dr. prédikátor
Oszt az O1G mibűl fizette ??? Elmondása szerint szegényebb a templom egerénél is!!!Hazug egy gerinctelen féreg!!!
kereső
@Commenter: nem nyilvános a vagyon/adó nyilatkozata,bevallása.Nem tudjuk mi van benne. Hogy az orbáné nem igaz, azt tudjuk.
simmering73
Ha a víz ilyen simán tudna folyni, ahogy ezek hazudnak, sose lenne árvíz.
Grafix69
Igen , hát ilyenek ezek a gazdag népek . A pilóta beül a repülőbe és megkérdi a kuncsaftot , hova lesz a fuvar? Aztán elindítja a taxamétert és mikor leszálltak és megálltak közli a vendéggel ,hogy 1,780,000 ezer forint lesz , mire az utas válaszul , legyen 1,800,000 ezer borravalóval együtt . Teljesen hiteles a kurva anyátokat .
Manhattan
Orbán nekiállt kifosztani Csányit. aki most gazsulál neki.Holnap mehet a NAV mindkettőhöz.
solidedge
Egy velejéig korrupt rendszerben hazugságot hazugságra kell halmozni hogy a tisztesség látszata fennmaradjon.
durbnincs
"bár nem tudnám megerősíteni, hogy velünk utazott, de amikor úgy alakult, mégis mindig személyesen fizette ki"

Mi van ???!!!

Miért haltál meg Franz Kafka?
Szükségünk van rád!
Commenter
@durbnincs: Lenne. A per a legabszurdabb műve!
dr. prédikátor
Megszólalt és nem először és nem utoljára hazudott!!!
RonaGyuri
a témához tartozik:

A szar-passzírozás magasiskolája

a kéz cikk külön-külön is sánta, de így együtt

A héten a derék Hóbagoly-II „Már vénülő kezeivel. Fogja meg az érdeklődést, s Már vénülő szemekkel mellőzi a sohasem volt tisztánlátást.” került elő éktelen marhaságokat összezagyválva. A szerencsétlen hvg.hu komolyan vette, bár őket ilyen bevezető után nem könnyű komolyan venni, hogy: „A jogász-közgazdász azt mondta”. Nos a dolog úgy áll egyikhez kevesebb köze van mint a másikhoz, de ez őt nem zavarja. Egyébként történész a lelkem közgazdaság történész.
A ez csak a kezdet volt, mert egy másik majmot is közszerepeltetettek, a derék Tompikát. Akit – nos azt kell mondjam, hogy az sem százas, aki pont ettől a baromtól várt értelmes választ - most arról kérdezték, hogy mit szól Csányi állítására, hogy Őfenesége személyesen fizette ki a repülések + szállás + … költségeit! Nos szerinte ez életszerű! =))

Más! Most hogy leírtam az előző mondatokat ugrott be egy régi esetem. Egyetemista koromban egy barátnőm, aki dolgozó nő volt ragaszkodott hozzá, hogy ne mindig én fizessen a dolgokat. Ezért felváltva fizettünk. Pl. színház; a jegyet ő vette, a taxit én fizettem, a látcsövet ő, a büfét én, utána a vacsinál a ruhatár az övé, a számla az én dolgom volt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.