Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

Fotó: Kozma Zsuzsi / 888.hu 

Jean-Claude Juncker hétfőn nyilatkozott a Berliner Morgenpost című német lapnak, ebben azt ígérte, hogy az európai parlamenti (EP-) választás kampányának időszakában személyesen is fellép az Európai Uniót (EU) vagy a közösség javaslattevő és végrehajtó intézményét, az általa vezetett brüsszeli testületet érintő alaptalan híresztelésekkel szemben. A lap beszámolója szerint az Európai Bizottság elnöke a magyar kormányfőt említette példaként, mondván: Orbán Viktor szerint őt terheli a felelősség a brit EU-tagság megszüntetéséért (Brexit), pedig meggyőző bizonyítékok szólnak ennek az ellenkezőjéről.

Szijjártó Péter az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte, hogy az európaiakat nem kell terelgetni, ahogy azt Jean-Claude Juncker gondolja, ez a külügyminiszter megfogalmazása szerint az emberek lenézése. Az európai emberek pontosan tudják, hogy mit akarnak, és a májusi választáson el is fogják mondani – tette hozzá.

Tény viszont, hogy Jean-Claude Juncker európai vezetőként megbukott – jelentette ki a magyar tárcavezető. A briteket nem tudta bent tartani a közösségben, a migránsokat pedig nem tudta az uniós határokon kívül tartani – mutatott rá.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a magyar kormány továbbra is vállalja a harcot a bevándorláspárti politikusok ellen.

MTI

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Sepregessünk előbb a saját portánk előtt. Magyarországnak új vezetőkre van szüksége.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Sepregessünk előbb a saját portánk előtt. Magyarországnak új vezetőkre van szüksége.
Dr plágium
@simmering73: Ezt akartam én is írni! Pontosan így van!
csak úgy....
Csak nem a jó moszkvai nénikétekre gondoltál,te gyerek?
kereső
@csak úgy...: nem. A "moszkvai" nagybácsira gondolt- hátha sikerül gründolni egy Európát putyinnak. Ezek hazaárulók.
tudode
Az a muriSS, moKÁS, hogy a "falusi gyerek" SAJÁT MAGÁT gáncsolta el akkor, amikor NYOCÉV alatt megszülte gyermekét, azaz sztanOLBA csomagolva
.
www.youtube.com/watch?v=RfDV-2qXQX8
.
amelynek következtében ONE ÁSZ, nuku miniszterelnök jogilag
.
olkt.hu/orban-viktor-nem-miniszterelnok-video/
.
Akkor egyáltalán MI KÖZÜK a más közéhez ezzel a jogi félcédulácsKÁVAL!
csak úgy....
Miért nem a valóságot mondod? Európában, se rád sem a pártodra de föleg a fönöködre nincs szükség! ti Isten nevében csak a szart keveritek ! Ti ,a volt ateisták ,KISZ+párt tagok a térdre csuhások szöveggel, Isten nevében?
a hatalom vágy, -benneteket azon kívül semmi nem vezérel!
kereső
Igy igaz. Ollyan új vezetőkre van szüksége Európának, akik nem tűrik meg az újfasisztákat-mint ti.Akik,ahelyett,hogy "párpeszédre"-és sokadszorra is csak "tárgyalgatnak" veletek, emberiség elleni bűntettre való bujtogatás(gyűlöletkeltés,uszitás,kirekesztés) miatt biróság elé citálnak benneteket,és példás büntetést statuálnak ellenetek.Nem hagyják, hogy egyik "main kampf"-ból a másikba esve,nacionalista hergeléssel árasszátok el a kontinenst,700 évnyi béke után ismét hidegháborús állaőpotokat hozzatok létre.Mert orbán lételeme a hatlom mellett, a harc, mindazok ellen akik nem nem az ő seggéből kandikálnak ki. És a legfontosabb- titeket először is minadokért a bűnökért kell elitélni, mait saját országotok álllampolgárai ellen elkövettek nap-mint nap. Az ország kifosztásán kivül, a lelkeket mérgező közbeszéd ,az ország szó szerinti kettészakitása ,az emberi méltóság taposása,az alapvető emberi szabdásjogok elvétele miatt. Ezért felelni kell-nektek,mindannyiótoknak,azoknak akik most anyagi haszonszerzés miatt támogatnak benneteket,mások nyomora hátán.Szóval, tényleg új vezetőkre van szükség- és az új vezetőknek el kell érni, hogy nektek csak a hátsó padsorok jussanak.
kereső
@kereső: 15:47 bocsika, csak nagyon gyors az új gép- szóval: természetesen 70 évnyi béke!!- ami nagy mértékben az unió érdeme- és ezt támadja orbán és csaapata.
Gauntlet
És ti lennétek azok, kakadu? akkor az úgy elsüllyed mint a Titanic !
dr. prédikátor
Gunárnyakú zselés kakadú!!!Már megint mit szívtál???titőletek kellene már megszabadulni de végleg!!! köcsög geci!!!
cikicakk55
Zselés hajú idióta! A saját országotok népét nem tudjátok boldoggá tenni,csak lenyúlni mindent ami a népé lenne.Szídjátok az Eurót,miközben a tőlük kapott Euró milliárdokat saját családjaitok közt osztjátok szét,pedig az Magyarország felzárkóztatására adta az Európa Unió és nem a Felcsúti stadionra,nem kisvasútra,nem a Románok,Szerbek,és a négereknek épített stadionokra,templomokra,óvodákra,bölcsődékre..Milyen új Európai vezetőket akartok? Olyan korruptokat,olyan hazug tolvajokat,mint ti vagytok? Ott sem nyughatnátok,mert ha az Olasz haverotok 100 Euróval többet lop,mint ti,akkor az már ellenségetekké válik. A ti felfogásotok ha érvényesülne,1-2 év múlva lángokban állna Európa.Nektek nem béke és boldog Európai népek kellenek,hanem rengeteg pénz és hozzá mindenki fölötti hatalom. Szerencsére Már Magyarországon is jóval kevesebb a hívetek,mint gondoljátok,Európában meg csak egy légypiszok vagytok a térképen.
papa.49
Futsalos majom azt NEM ORBÁN VIKTORNAK hívják akire Európának szüksége van, és nem is a fütyiszre van szükség, ti a ,,papírkosárban,, találtok magatoknak helyet !!!
csak úgy....
@1magyar: a bársonyos és zsenge értelmüek ,no meg a te kedvedért! :)
Sámannus
Bizony ám kis szoppancs ideje lenne már elhúznotok a búval b@szot jó fenébe.
csak úgy....
@durbincs: anyádnak elhitte apád,hogy te a tihanyi visszhangtól fogantál?
csak úgy....
@durbincs: te miért nem vagy egy választékos hülyegyerek? nem mersz összeülni a tibivel? tanulhatnál töle?
tibi jobb családból származik mint te?
SystemError
Jaja elég volt a más pénzén gazdagodó kis buziukból, akik a szüleiket rángatják bele, ha a lopott pénzből házat építenek nagy medencével..
kokopelli
@csak úgy...: nem most "lógatták" fel őket az EÚ-ban? Mit akar ez a nyálas getra?
Szamarat vezessenek ne EÚ-t! Amennyiben takarékra állítanák őket éhendöglenének!
Qqberci
Rossz hírem van, szíjrágó: te nem vagy rajta a majdani új vezetők listáján...
csak úgy....
@kokopelli: Horst Seehofer szerint Orbán demokrata...,na ennyit a föllógatásról ! A CSU nak orbán lett a Franz Josef Strauss,föleg ha szavazatokról van szó...
RonaGyuri
egy biztos rád és a barátaidra semmi! =))
Lepényleső
Ebben egyetértek vele,viszont hasonszőrűek mint ő,még véletlenül se legyenek közte.
solidedge
Olyanokra akik elfogadják Orbán ámokfutását. Remélem ez Szíjjártó elérhetetlen álma lesz.
kokopelli
@csak úgy...:nem tudom miért iszik a Seehofer! A frank Söder,mint CSU-elnök,majd helyreteszi
őt! Egy belügyminiszter!! Seehofer kevés a hangulatkeltésre a "GroKo"-ban! (;-))
csak úgy....
@durbincs: hívna már végre valaki mentöt ? a bányakeculásnak köll mert ihatott a gyógyszerre?
desir62
Lehet, hogy kellene új vezető, de az nem O1G, de még csak nem is tolvaj magyar.
csak úgy....
A kedvencem, Kovács Évi von Canada! má megint sziporkázik...idézem! :)

"Eva Kovacs
EP uj vezetokre kell koncentralni! Es,,,valoban ,az europaikat nem kell terelne[ mint az allatokat ] human being intelligens enough hallgasd meg oket tisztelettel..Lathatod mi tortenik ha ellenkezeg cselekszel...Shame on you."
@durbincs: valami rokoni szálak a ténsasszonyhoz?
Peller Anikó
Magyarországnak új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik a magyar emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni.

Ja, nem úgy ahogy ti szoktátok ártó szíjjak, mint prédául a magánnyugdíjpénztárakat vagy a minimiszter képvisellők fizetését.
kokopelli
@csak úgy...:..az önkontroll hiánya egy hazátlan "segéd-,al-,tartalék" nővérnek?
Szegény betegek Canadában!!!
Clavigo
De semmi esetre sem a trottyos gatyás,zsebberecskázó,szájnyalinkás Főnöködre van szükség,,Petikécske.
kereső
@csak úgy...: most gondolj bele, ez hölgyemény is szavazni fog az EP választáson-Canadából/Kanadából,ha már !/-sok köze van hozzá, vagy nem is?
Clavigo
Eltakarodhatnál már s búbánatos faszra,az idióta Gazdaálatoddal együtt.. Mondjuk leszívhatnátok Putyin Gazdátokat,,a pofázás helyett...Petike.
kokopelli
...Orbán szerint őt terheli az angolok kilépése,mert nem tudta őket benn tartani! A barom
szúnyogcsődör! Nem a brittek dolga,te szerencsétlen? Már ki is léptek,vagy ők maguk sem
tudják?
csak úgy....
@kereső: bele sem merek gondolni! az ,aki külföldön él és kettös álampógár vagy már hármasok is vannak?
kakaósbögre
Nos,egy politikailag,gazdaságilag,katonailag jelentéktelen porfészek,súlytalan külügyminisztereként pont kíváncsi valaki a nagypolitika csinálói közül a nyomorult véleményére. Ezcsupán a hazai birkáknal szólő kampányüzenet.Semmi több.
SystemError
@kakaósbögre: Ráadásul a kicsit távalabbi objektívitással rendelkező EU polgárok pontosan látják, hogy miről szól ez a félbalkáni féregség. Igen ez működik az 500 fős falu kocsmájában, segg részeg és informálalatban emberek között, de ez a jelenség már nem általános európában
human
Orbán abban reménykedik, hogy hozzá hasonló hazug, hataloméhes és korrupt politikusok kerülnek majd hatalomra az álhírgyárak és uszítások által. Ezért vetet Habonnyal médiát olyan országokban ahol reményei szerint megvetheti lábát az a gyűlöletpolitika amit itt már sikeresen alkalmazott.
SystemError
@Szeparepa2: wc pucolás, kőfejtés ezekhez ember kéne... Ez a gerinctelen patkány hamar a Keleti húgyszagú alújáróban szopna a gyógyszerért. Ribanc páva nem fog csákányt. Azonnal szopna, ha tréé lenne. Gyógyszer nélkül meg ki tudja, hogy igazából milyen. Lehet teljesen alkalmatlan bármire. Ez az ősi kurva és a kokó esete. Ez is milyen, hogy előttünk van az agyongyógyszerezett Viktor, de lehet a gyógyszernélküli a legdúrvább...:)
nezelodo
Biztos vagyok, hogy a zselés a gazdája megbízásából játssza a kerítő szerepét, és Orbán kizárólag önmagát tartja alkalmasnak Európa élére, (és Putinka is azt szeretné), szerényen, mint az ibolya, ahogy korábban jellemezte önmagát. A bibi csak az, hogy ő nem illedelmesen kopog, ahogy másoktól elvárja, hanem mindannyiszor berúgja az ajtót, amikor bebocsátást kér.
tulipan
@durbincs: Há' mi újság van nálad narancsos seggnyaló Félfarok, ott a romány Ploestiben levő bányakecódban? Mond csak te Ballonkabátos Pedofil, a játszoterek réme megint kint vagy? a szokott farrmütéted megvot ?S hány esernyőt vitté most haza ? összevissza irogatsz itt ?, kis denevérragut faljá má, kéznél van ?hát a röföléssel hogy álsz ? má sehogy ? Most, hogy valahogy kikapartak a bányaló vizelet tóból?azé', ne rágj be mert fény derült ,kisded játékaidra ? ugyse Te vagy ott a vinkli , azzal a vészesen, szerény 30IQ-dal! mondja már ,de mért lenne vicc ha te állandóan bevizel ? bár igaz, már nem is reménykedsz ? csak felolvasod amit amit rád testálnak ?
Oszi
Magyarországnak lenne új vezetőkre szüksége, mert birkák irányítják!
reseva
Nem terelgetni kell a népet. Ez jó! Akkor ti miért csináljátok. Nem kell mondani, tudom: Mo-on még vannak, akik beveszik ezt a dumát. Ki kell használni minden alkalmat.
Peller Anikó
@reseva: Bizony nem, hanem totálisan átmosni, hülyére butítani tani tani tani. Elmeháborodott papokkal nevelni a birkaszagú barmokat, ez kell a népnek. Vissza a XVII. századba.
evacica
Na már megint szólt a zselés hajú senki, igen M.o. nak is, nem ilyen tolvaj hazug senkikre!
kokopelli
@durbincs: már megírtam,hogy leß@rom anyádat!Rőföld te őt! A z új "kis-durbincs" a
családban marad!
SystemError
@kokopelli: Szerinted ez a nyomorék képes bárkivel is testi kapcsolatot létesíteni...:)
kokopelli
@SystemError: ...csak játsza a hülyét,és az állandó jelenlétéről ítéve,még azt is kijelenteném,
hogy a G.Fodor G a durbincs,a pénzt sporolva!
SystemError
@kokopelli: Nyilván, de szerintem senki nem kényszerití, hogy "ilyen" retardált stílusa legyen..Ez a része hidd el a saját szellemi szintje...:) Bocsánat nem biztos, hogy a szellemi szinttel van baj, de az nyilvánvaló, hogy nem normális az ember, még ha ez csak szerep is.. Szóval adódik a kérdés, hogy miért ezt választotta... Előttem van a húgyszagú odujában a két hetes mosatlan, szarcsíkos ruhákban az igénytelen geci. Gondolom mindig csak azt mossa el, amiből eszik, de szerintem azt sem. Egy igazi okádék lehet! Azt már amúgy többször bizonyította, hogy egy fosós kis buzi, néhányszor behúztam a csőbe, ne tudd meg milyen rinya picsa, gerinctelen reakciói voltak...:) Egy senkiházi, nulla féreg, ahogy a megbízói is..
kokopelli
@SystemError: én sem tartom normálisnak,mert aki ilyen melóra adja magát,az karakter
nélküli rakás ß@r!A propeller vezetőjére is fényt (ill. árnyat) vet a dolog!Vannak bizonyos
komment szabályok,ami az emberek közötti normális kapcsolatra is érvényesek! A fidesz
minden szinten bizonyítja,hogy az egész "bagage" a bányászbéka...szinvonalán mozog!
Nagyon ritkán válaszolok ill.reagálok a sértegetésére,mert ő nem ér fel a bokánkig sem!
Egy humortalan, "egybites" ökör! Vannak egy páran az ilyen bérkommentelők!
SystemError
@kokopelli: Kicsit nézz utána, hogy ki is a propi tulajdonosa...:) Segítek, a googliban írd mellé, hogy "tv2". ez az egész szerintem valami piackutatási fórum szerintem. itt próbálják ki a szaros dumáikat vagy nem tudom..Igen sok érdekes egybefüggés van. PL 3-4 felhasználó itt pont ugyanazt nyomja, szinte a napi propagandát. Nyilvánvalóan nem szuverén egyénekről beszélünk, mert olyan dolgokat próbálnak "eladni", amit inkább hagyjunk. Van iott egy-két olyan régi nick, hogy tudom, nem ő volt mögötte 5 éve...:) Ez a része egyértelmű, hogy mi folyik itt a célját nem fogjuk megtudni, hogy a porpi egy 23. hely, ahová ki vabnnak ezek fizetve vagy kisérleti hely, ahol kipróbálják a propagandákat mielőtt kimegy élesbe... Nyilvánvalóan shikari valami felkapaszkodott csoportvezető lehet. minden szaván érződék, hogy a sok évnyi biztonsági örködés(csak egy tipp) után felkarolta a Kubatov, mert eléggé senkiházi féreg volt hozzá, most meg próbál business man-ként nagyon okos lenni, de ugyanaz a tahó paraszt, ha kihozod a sodrából..:)
qxy
Magyarországnak meg becsületes politikusokra. Vagyis, fogjátok marokra a picsátokat azt fogadjatok szót a népnek. Menjetek haza és a többit tudod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.