Orbán Viktor beszédének helyszínén, a Zeneakadémiánál tartott flashmobot a DK.

Megvert egy DK-s képiselőnőt Bede "Vadhajtások" Zsolt, mentő vitte el a politikust

A helyszínen megjelent Bede Zsolt, a Vadhajtások embere is, és miután szóváltásba keveredett a párt tagjaival, Domokos Ágnes önkormányzati képviselőt olyan súlyosan bántalmazhatta, hogy a nőt elvitte a mentő.

Varga Gergely DK-s aktivista a hvg.hu-nak azt mondta, Bede Domokos mellébe mart bele. A provokátort elvitték a rendőrök.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Egy féreg az ilyen ember. Erre képesek a fideszesek, de észszerű párbeszédre nem!!! Bunkók!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Érdemes megnézni ennek a Bedének a mélysötét pofáját.
Ez volna A MAGYAR?
Ez ma a megmondó?
Ez nagyon elkeserítő.
Jozefina
Egy féreg az ilyen ember. Erre képesek a fideszesek, de észszerű párbeszédre nem!!! Bunkók!!!
Nyírfa
Ez nem férfi, csak egy, a kezdetlegesség fokán álló hímnemű lény. Kapja meg, amit érdemel.
SystemError
Na kis köcsög, ezért nagyon megleszel bent baszva, értsd ahogy akarod..:) Nőt verni..., te bátor neonáci! :)
grincss
@Nyírfa: Nem kéne jönnöd valahová? :-(
namihami
Csak azért verte, mert nem volt vele kutya. Akkor keresztényi módon intézte volna el, így maradt a hungarista szisztéma.
Na ugye, hogy mégis van különbség a két alakulat között. Legalább is a nőverés ügyében.
SystemError
@durbincs: Nőverő náci párti vagy? ezt most így halál komolyan kérdezem?
solidedge
Egy mindent letaroló, félelmet keltő, vérszomjas vad lepte el az országot, a Fidesz nevű falka.
SystemError
@durbincs: Akkor a retkes kurva anyádat, te szar hulladék, aki aprópénzért csinálod ezt a munkát!
namihami
@SystemError: Nem sajnálod az időt és a fáradságot egy ilyen...fideszesre? (Ezt már a legtöbb negatív jelző helyett lehet és kell használni.). És ezt a többiek fele is kérdezném...
F_Viktor
Úgy tudom a vadhajtasok.hu oldalt toroczkai tartja el anyagilag, ők a náci Mi fityeszünk Mozgalom szócsöve.
Nyírfa
@namihami: Muszáj külön is megjegyeznem, hogy mennyire találó a fideszes jelző!
Sámannus
Ezt csak Bayer Zsóti uszítására teszik ezek a patkányok.
SystemError
@namihami: Fideszesre...? Meg van róluk a véleményem, de mi is ő valójában. Ezek semmilyenek, annak adja el a lelkét éppen aki fizet érte. Szóval ezen a ponton sajnos meg kell védjem a fidesz szavazókat, mert azért ezt nem gondolom róluk, hogy nőverő nácikat imádnak. Nem úgy mint ez a gerinctelen patkány.
namihami
@SystemError: Hallgass bele a médiumaikba (én megteszem, önsanyargatás okán is) és hallhatod, hogy a fideszesek reakciója pozitív a bedék irányába. Tudom, hogy a betelefonálós műsoraikba elsősorban a Bede-fanok kerülnek be, de nem tapasztalni elitélő hozzászólást. Se ebben, se más ügyekben.
teuton
@Pegero: Teged meg ugy kellene megtököreszni, hogy a golyoid 1 meterre töled logjanak egy agon. Az biztosan tetszene neked...
reagens
A pofátlan provokációknak van következménye. A sunyi kis libsit most ápolgatni kell. Így hőbörögjetek taknyok.
szép új világ
Csak olvassátok Pegero és reagens kommentjét és látni fogjátok azt színvonalat, amit jellemzően a fideszesek képviselnek.
reagens
@durbincs: Ha ezt egy kocsmában csinálja, még a bicikli vázat is feldugják neki! :-)
reagens
@durbincs: Egy kis provokátor, szemtelen mocskot helyre tettek. Azt neki, amit megérdemel!
reagens
@durbincs: Brrrrrrrrrrrrrr! Bottal se piszkálnám meg!
nemfideszes
@durbincs: Primitív gyökér vagy öreg, reagens haveroddal egyetemben. Amúgy a hölgynek nincsenek műmellei szemben rogán ceciliácskával aki az adófizetők pénzén szabatta át magát repedt sarka katává.
nezelodo
@Sámannus: Nem a Zsóti, az csak egy szem a láncban, aminek a kezdete egészen magasról indul. Ez a Nemzethy Kopasz a savas bácsi szabadnapja miatt volt ott. A halfarok sem lehet, mert az egy gyáva orsóféreg, felfúrja magát az imádottjai seggelukán. Lehet, hogy így ünneplik a kétharmados felhatalmazást a vezető magyar politikai erők?
nemfideszes
@durbincs: Azt már többször megbeszéltük, hogy nem vagyok pakulár mint a legtöbb csuti hívő. De úgy látszik komoly problémák vannak a felfogó képességeddel...
kereső
Azér' az jelzésértékű, hogy a csatorna patkányok akkor bújtak elő ismét, amikor Budapest ellenzéki főpolgit választott. Az elmúlt kilenc éveben nem masiroztak toroczkai gárdái Bpest utcáin, most igen. Ez a a"nagyfiú", meg pont egy nőt nézett ki magának, akit tettleg is bántalmazhat. Hol a két pofon orbán elvtárs?
Eladott Ország
Szerintem ő is érzi, hogy valami nincs rendben odabent, és ezért kompenzál a folyamatos megnyilvánulásaival. Azt nem veszi észre, hogy a figyelem az nem feltétlenül jelent elismerést, és ezzel csak látványosan egyre mélyebbre süllyed. Inkább szembe kellene néznie a tényekkel.
nevemnick
Itt írja valamelyik f@szfej, hogyha valamelyik kocsmában ezt meg azt csinálnák vele-velük... Nos f@szfej, itt a délvidéken annyira szeretik az ilyen suttyókat akik hasonló céllal és módon egy nőhöz akár egy újjal is hozzáérnek, hogy azt a halottaskocsi viszi el.
Amúgy csak addig szórakoztok, amíg emberetekre akadtok, mert azért azt ne felejtsétek el, még mindig kisebbségben vagytok az országban, és csak a pofátok nagy.
azösszeskibanévfoglalt
@reagens: ne beszélj már így anyádról, bazmeg. mégiscsak megszült, illene picit tisztelettel lenned felé...
reagens
@nemfideszes: Nekem nagyom szimpatikus fiatalember a megvádolt! Ismerve a roncsellenzéki média rémhírterjesztését, ki fog derülni, ez is műfetrengés volt! Ettől függetlenül megértem, ha a szemtelen provokátorokat pofán vágják! Ezt provokálják ki, hát legyen örömük!
reagens
@azösszeskibanévfoglalt: Most tényleg eltévedtem? Nem a te anyád volt a téma? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
almalibre
Szóval van egy “flashmob” ami arról ismerszik, hogy egy bekamerázott helyen “véletlenszerűen" történik egy megkoreografált esemény. Ehhez képest annyink van, hogy “Varga Gergely DK-s aktivista a hvg.hu-nak azt mondta, Bede Domokos mellébe mart bele.” Rággódjunk ezen kicsit!
azösszeskibanévfoglalt
@reagens: az én anyám megettete volna ezzel a kis faszjancsival a golyóit. csak hogy tudja, ki az erősebb. tudod, van aki csak abból ért. és bár én nagyon nem vagyok híve az erőszaknak, de ha ez kis hímtagkezdemény eccer az utamba kerül, biza súlyos testi sértésért fogok ülni. pedig alig vagyok 50 kiló, vagyis ránézésre pont az a súlycsoport, amivel szeret kötekedni :D tudod, a gyengébbel. mert ő férfi..oh wait
reagens
Újra elérhető a Vadhajtások! Van igazság és az győzött is! :-)))))))))))))))))))))))
reagens
@azösszeskibanévfoglalt: Ide figyelj bogyó! A haverjaidat szórakoztasd, mert engem nem érdekel a nyomorult életed! :-)))))))))))))))))))))))
azösszeskibanévfoglalt
@reagens: te nem tanultál semmilyen küzdősportot? pedig elég jó érv tud lenni egy vitában :D
reagens
www.vadhajtasok.hu/2019/10/23/a-dk-mocskolodo-plakatokkal-jelent-meg-orbannal-bede-zsolt-szetverte-a-tuntetesuket%f0%9f%93%ba/

Itt megnézhető! Bede hozzá se ért a nőhöz! Ilyen "súlyos sérülést" okozott! Megint hazudoznak taknyosék, mint rendesen!
reagens
Kiderült, hogy ismét libsi hazudozással van dolgunk! Senki nem bántotta a nőt és erről videó is van!

Megint hazudott a roncsellenzék!
tudode
Akár verekedett, akár nem hihetetlen, hogy egy közjogi izé ilyen mosdatlan szájúak védelmére szorul!
.
Borzalmas!
advocat
Bátor magyar. Csak nővel mer kezdeni? Előbb-utóbb belefut egy nagy pofonba! Mert még akad férfi! Egyébként leéghetne a pofájáról a bőr!
SystemError
Istenem csak védjék tovább ezt a buzit a fidesz bércsicskák és persze a fidesz is... Ennél jobban semmi nem hajtja a vizet az ellenék malmára. Ugyanis az átlag polgár nem szimpatizál fasszopó, bérműnácikkal, akIket így vagy úgy, de a böriben fognak tágítani, csak idő kérdése.

Amúgy respect, hogy nem verte ki senki a fogát könyökkel azonnal a buzinak!
reagens
Kiderült, hogy ismét liberális hazudozás történt és a kis harcos libsi amazont senki nem bántotta!

A kötelező fetrengés és cirkusz, amit előadnak! :-)))))))))))))))))
Ludas Matyi
@durbincs: jol mondtad, de ki is mondhattad volna, hogy a sitten csicskas volt es ö volt az allando szopos ügyeletes! Lehet, hogy ezert haragodott meg a nöre, mert feltette, hogy ö elveszi a szopas lehetöseget!
nemfideszes
Ez igen, szépen összehordta a szél a sok primitív náci szemetet... qurva kemények vagytok az anonimitás mögé bújva... állítom, hogy párotok seggén még ott a tojáshéj...
nemfideszes
@reagens: Az egy percig se zavarjon, hogy itt ez a kis zsebnáci volt a provokátor, a fidesz ugyanis ezért fizeti...de ezt te is pontosan jól tudod...
reagens
@nemfideszes: Ezt a férfit hazafinak hívjuk mi magyarok. Csak az értelmezést, hogy szokd. :-))))))
Többyégnek is neveznek bennünket. :-)
nemfideszes
@almalibre: Senki nem mondta, hogy a f@szszopó haverotok verte a nőt, csak éppen amikor kitépte a plakátot az idiótája még ha véletlenül is, de megütötte a nőt, az más kérdés, hogy ha nincsenek kamerák akkor szándékosan is megtette volna, mert primitív mint amilyenek ti vagytok...
nemfideszes
@reagens: Látom még te is röhögsz a saját hülyeségeden...
Borsodi
Ez már lassan megszokót a fideszesektől ez is egy mocskos féreg.
SystemError
@reagens: " Ezt a férfit hazafinak hívjuk mi magyarok." Már értem miért gondolod magad férfinak...:) Azt azért tisztázzuk, hogy valóban nem lett megverve a nő, de azt se mondjuk már, hogy egy férfi ilyet tesz nőkkel, csak hugyos patkányok, akik amúgy összefossák magukat három 50kg-os gyerektől az Aurórában csinálnak ilyet.

Náci immitátor puha bérelt pöcsök vagytok. Az igazi skinhead, hungaristák, nacionalisták (remélem van fogalmad a különbségekről..:) most kussolnak, legalább ennyi van bennük. Tudod ők "vamzer" geciknek tartják a csicskahajtásokat...:)

Nem lennék a helyetekben, amikor Viktor már teljesen vállalhatatlan helyzetbe fog kerülni a sok kilógó csontváz miatt és jönnek az igazi nácik. De szép lesz, amikor a "sajátjaitok" kezdik meg a rohadás kigyomlálását.

Csak úgy remegni fog a tokája ennek a fosrakásnak..:)
teuton
@Pegero: Lökjed a tököd! De neked puhapöcs csak pofad van nagy, es nagyon primitiv...
reagens
@SystemError: Ne aggódj egy percig sem. Kigyomláljuk a rothadt részeket. Mindet és alaposan. :-))))))))
Tudni fogod, hogy mikor. Nem kell izgulnod. Nem marad el. :-))))))))))))
SystemError
@reagens: Jaj, ne nevettess már hülye gyerek...:)
reagens
@SystemError: Ne nevetgélj. Elég ha készülsz a mókára! :-)))))))
Nagy buli lesz. Meg fogsz lepődni kis buzi.:-) Sok minden lesz ami nincs elfelejtve és a móka része lesz. :-)))))) Készülj az idő telik. Tik tak. Tudod! :-)))))
reagens
@SystemError: Jönnek csöngetni, hogy kezdődik a móka! :-)))))) VIP vendég vagy te nem fogsz csalódni. Türelmesen várj csak. Nagy buli készül. Nem leszel egyedül. :-))))))))
Bogyó gyagya antimagyar. :-))))))))))
reagens
@bakcsubakka: @SystemError: Készülhettek együtt is a bulira. Lesz meglepi is. A magyarok nem felejtenek mikor bulit szerveznek az ilyeneknek. :-))))))))))
SystemError
@bakcsubakka: Szerintem egész nap a tükörben gyakorolja a szólamait a kis hiler sámlin és azt mantrázza, hogy: "Nem egy senki vagyok, hanem félelmetes...vááá Igen félnek tőlem, így vagyok valaki"

Persze mindenki csak nevet a sérült lelkű kisfiún:) Mármint igazából középkorú lehet, csak a fentiek miatt nem fejlődött tovább szociálisan. :))))
SystemError
@bakcsubakka: Szerinted ez milyen drog lehet, amit fogyaszt?:) Mint valamii örjöngő, hormonzavaros hülyegyerek..:))))))
nevemnick
Majd jót röhögök, amikor megírják az újságban, hogy ez a kis ,,Vadbuzi" a rácsos akadémián majd tütükében menekül a kipcsakok és a bakromák elől...
Rockxy
qurvajó a cím, egyébként a mentő teljesen objektív, bárkit elvisz.
reagens
Újabb "kurva ütős" fetrengős performans, de a jog majd elintézi. A mellette huhogó hazudozókat is. Lehet készülni nyomik.:-)))))))))))
Eladott Ország
@reagens: ma, 06:02; Itt van az orvosi látlelet, ami tegnap a Fiumei úti Baleseti Sebészeten készült Domokos Ágnes önkormányzati képviselőről. Huhogjál csak tovább, te fideszes birka, agyhalott barom!
olkt.hu/latlelet/
teuton
@Pegero: Latszik, mire futja töled, neked meg a fejed helyen is tök van. Vagyis TÖK hülye vagy... Egyebkent meg egy marha TÖKös csavonak kepzeled magad te minifütyis, de valojaban ebböl csak a marha igaz...
reagens
@Pegero: Kiderült, hogy semmi nem történt, azon kívül, hogy a kezéből kikapták a papír transzparenst!

Ez a szokásos libsi fetrengés és őrjöngés, de Bede beperli a csürhét! Nagyon várom a folytatást!
teuton
@Pegero: Lajkoljatok egymast durbinccsal te TÖKetlen!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:46; Üzenjük Brüsszelnek, a kipcsakok már a centrális erőtérben vannak.
"A vereség a bátraké. Csak ők képesek méltósággal veszíteni és örömmel győzni." ( Paulo Coelho )
memgyar.net/items/4291.jpeg
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F37.media.tumblr.com%2Faa83372e4943570bde8ce6108375eb0d%2Ftumblr_n68jr2vIKP1qbgoyio1_1280.jpg&key=woARVVeNFnvwoSCtixFrwA&w=600&h=393
SystemError
@durbincs: Milyen szívügyed ez a egy retkes, fasszópó patkány. Nagyon be vagy indulva. Nőrángató kis buzi vagy te is? Hallod az a nyomorultakból összeverődött proli náci vonulás az mi volt. nagyon nevettem rajtuk. Szerinted simán az utca embere hány perc alatt takarítaná el ezt a kemény team-et? :) Elképzellek a 40 kilóddal a kis fekete harcos pulcsidban, ahogy feszengsz a hátsó sorban, ahogy a VIII-ból meglátnak a tesók... Mondtam már, hogy egy buzi a Bede Zsolt meg a Bayer is..:)
SystemError
@durbincs: Milyen érzés egész nap ezt szinvonalu munkát végezni? Remélem igazából is ilyen fogyatékos lehetsz és ezt az egészet nem fogod fel..:) Mindegy, hát ilyen kis fogyatékoshajtás banda vagytok. Igazából semmi meglepő nincs az érdeklődési kőröd és szellemi színvonalad között.
SystemError
@durbincs: Te egy igazán jó reklámarca vagy a bérhajtásoknak! :)
simmering73
@durbincs: Buzi-e vagy, vadhajtás pajtás?
advocat
@durbincs: Ha érteném, mit mondanál, De nem értem. Azért mert ekkora? Biztos sok, csak én nem látom. De nem vagyunk egyformák. Durbincs nyilván a jövő évi irodalmi Nobel-díjra számít.
reagens
Szóval megint a szokásos liberális hazudozás és magyarellenesség. Egyszer tényleg pofán vágja valaki ezeket a hőbörgőket.
reagens
@SystemError: Milyen érzés retardált és kiközösített idegen idiótának lenni? Kezelni kell ezt a problémát! :-))))))))))))
csak úgy....
@reagens: & @durbincs: csak nem a ti kölykötök ez az értelmes tekintetü bede,hogy ennyire véditek? ki sem engedném a gyerököt az utcára,míg nem húz zacskót a fejire...
SystemError
@reagens: Megjöttél te nagyotmondó, otthon örjöngő, hormonzavaros kisfiú.

Már járok az idegen romániába anyádhoz kezelésre köszi! Kérdeztem tőle, hogy miért tartják a románok idegennek a magyarokat, de nem hallottam tisztán a választ, mert tele volt a szája
SystemError
@csak úgy...: 09:38 Kimutatható, hogy már az első alkalmi szex után is kialakulnak érzelmi kötődések. Szerintem ez az oka ês persze a szellemi szint, amit más nem képvisel ennyire direkt módon..mint Zsóóti a béka.
reagens
@SystemError: Nyekeregj csak degenerált míg vissza nem hajtanak a kiinduló pontra! :-))))))
A magyarok nem kedvelik a migráncs fajtádat! :-))))))))
SystemError
@reagens: Persze persze te szellemifogyi kisfiú. Nagyon így meg úgy lesz :)
teuton
@Pegero: Igy van te qrva, tehat kuss!!!
reagens
@SystemError: Aurorás köcsögként túl sokat rázod itt magad. Ez a pártfeladatod? :-)))))))))))))
SystemError
@reagens: Nem vagyok Aurorás, csak azt mutattam be, hogy még az Aurorástól is befosik a dagadt bérnáci Zsóti, de azért nőket rángat a nagy férfi pêldaképed te hormozavaros, hazudozó, álmodozó kisfiú :)
almalibre
@nemfideszes: Felhívom kedves figyelmedett a cikk címére: "Megvert egy DK-s képiselőnőt Bede "Vadhajtások" Zsolt, mentő vitte el a politikust". Nyilván én vagyok a “primitív” elég csak összesonlítani a hozzászólásunkat. A Bede nevű alak nem a haverom, nem ismerem, még csak nem is szimpatikus, így nekem - veled ellentétben - arról sincs tudomásom, mit szop. Azzal a képességgel sem rendelkezem, mit tett volna, ha nincsenek kamerák, csupán felhívtam a figyelmet, néhány ellentmondásra.
reagens
@SystemError: Pedig Aurorás kis ugri bugrinak tűntél. Sérülékeny csoport! :-)))))
Ettől besírok. :-)))))))) Az idióták új nevet kaptak. Ne szégyenkezz. Vállald fel magad nyomi! :-))))))))))
SystemError
@reagens: Te meg egy tahó náci köcsögnek tűnsz, aki buzikkal meg nőkkel szemben érzi fölényben a férfiatlan pondró jellemét. Majd akkor buzizzál, ha a fő sertés tahó bérnáci nem fossa össze magát a buziktól a telefonját szorongatva az Aurórában:)))) Mondjuk te nem mész terepre, mert itt kisfiúskodsz a terepasztalkád mellett napi 8 órában. Régen volt kiállásuk a Deák téren a sutyadék elődeidnek. Ha helyzet volt, akkor belementek a szituba és nem ilyen fosadék árulkodó kisgyerekbe mentek át a kis telefonjukkal:)

Kevés vagy kisfiú. Nem mondom igazán gerinctelenbe tudsz szövegelni, de mindketten tudjuk, hogy úgy futnál mint egy kislány. Vagyis mint Shikari!:))))))
SystemError
@reagens: Ja és oIo:))))))))))))))))))))))))))))))))
reagens
@SystemError: Szóval mégis csak Aurorás kis buzi köcsög vagy. Hát igen. Gondolhattam volna hogy az a degenerált fajtád merre húzza a mikro farkadat nyomi! :-)))))))
Kis szerencsétlen. Szánalmas! :-)))))
Na húzzál bulizni mintha normális lennél! :-)
SystemError
@reagens: Csak nem értesz magyarul román bérnáci:) Tök fölösleges veled egy szót is ejteni, mert írásban az anyádat is eladó köcsög vagy, mert már nem tudsz jobbat mondani..:))))) Élőben pedig nem létező, arctalan menekülő köcsög vagy. Csengettyűzzél majd, mint a buzi gyerekek! :)
reagens
@SystemError: :-)))))) Vergődj még migráncs, tájidegen retek! :-)))))
SystemError
@reagens: Te úgy is csak addig vergödsz, amíg fizetnek...
reagens
Folyik a demagóg hazudozás a liberális oldalon!
csak úgy....
@reagens: te,mint született demagóg,hazúg és a tetelyében egy lusta deg,aki inkább a "cigókat" , nyugdijasokat képezné át mint,hogy magad menné dógozni...
Eladott Ország
@reagens: ma, 10:54; Dr. Sárközy Tamás Illiberális kormányzás a liberális Európai Unióban.
park.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/illiberalis-kormanyzas-a-liberalis-europai-unioban/
Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap
Gáon Mordehaj
Bede nem vert meg senkit! Erről a filmfelvételek is bizonyítékul szolgálnak. A sok hasonló liberálnyik hazudozáshoz ez illeszkedik. A nő eljátszotta a "nagy halált". Hasonlókat produkáltak a ballibsi bohócok a TV épületében is!
Gáon Mordehaj
Varga Gergely? Megélhetési hiteltelen ballibsi hazudozó. Azt hazudja, amit megrendeltek tőle.
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: A süket dumádat a fidesz szemináriumon fejtsed ki! fideszes faszszopó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.