A miniszterelnök elrendelte a műszaki határzár megerősítését és újabb határzár építéséhez szükséges kapacitások előállítását.

Orbán Viktor ezt hétfőn az Országgyűlésben közölte.

Napirend előtti felszólalásában a migráció fokozódását valószínűsítette és azt szorgalmazta, hogy Magyarország megvédése, a kötelező betelepítési kvóta elleni védekezés legyen nemzeti ügy.

A kormányfő azt mondta: 2016-ban Brüsszelben diplomáciai, jogi és politikai védekezésre lesz szükség, a déli határon pedig katonai és rendőri védekezésre.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@preparátor: Na de hol tódulnak be hozzánk a vadak, hiszen vezírünknek hála, remek kerítésünk van!:-)) Vagy netán mégsem?:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Végre megint lehet migránsozni...már nem tudtak mihez kezdjenek...
dr. prédikátor
viktor szopkin beindította a népi rettegés című játékot!!!Már ideje volna bíróság elé állítani garázdaság miatt!Mert :aki másokban félelmet riadalmat kelt ... garázdaságot követ el!
Cicero
Harcolgass csak. Közben a Győri kórházban 15 sebész ügyvédi letétbe tette a felmondását. Lesztek ti még sz@rban koma. De így van ez jól.
preparátor
Igen helyesen tette. A vadak betódulása ellen védekezni kötelesség!
pbalage
Előbb a plakátokat kérem kiragasztani. Anélkül olyan snassz a sztori.
pbalage
@preparátor: a plakátban van az erő, azt mondta a múltkor a főnök.
preparátor
@pbalage: Érdekes főnököd lehet! :-)))))))
silber13
@preparátor: Na de hol tódulnak be hozzánk a vadak, hiszen vezírünknek hála, remek kerítésünk van!:-)) Vagy netán mégsem?:-)))
preparátor
@silber13: Hozok neked, ha igényed van a feleséged és a lányod megerőszakolására, akár tucatnyit is! Menyi kell? Már hozom is!
zöldszem
@pbalage: Minden 3 méteren a kerítés elem, egy rezsiszilárd fotó!!
A "migráncsok" fejvesztve menekülnének! Miután idehaza bevált, mert semmi kétség, lízingelhetik a görögök, törökök.
pbalage
@zöldszem: Esetleg egy Nemzeti Migráncs Élerpályamodell kifüggesztése se lenne rossz választás, a három méterenkénti fotók mellé.
Egyébként a sziluárdot rendszeresen összekeverem a bluggyhal portréjával.
m.cdn.blog.hu/me/mediapanda/image/mindenes/ocean-creatures-blobfish.jpg
Ő melyik?
Csizi30
Ez a meg kell védeni minket lemez nem járt még le??? Ennyi ismételt lejátszásról már az mp3 is elkopik!
Dr. Felipe
@preparátor: Milyen vadak tódulnak be te szerencsétlen? Menjél vissza a nyolcasokhoz és ott recskázz a Rába Tímeára, lankadt faszú. A g..ifodor már kirakta a képeket amire verheted, ne itt verd a nyálad.
coni
@Csizi30: Nem járt még le, mert előrehozott választásra készülnek és a 2/3-hoz szükség van a legerősebb adúra: pirézek kifelé! Egy hazai gyártású terrorcselekménnyel kiegészítve.
silber13
@preparátor: volt egy kérdésem, ha arra válaszolnál és nem hablatyolnál össze-vissza, megköszönném!:-))))
zöldszem
@pbalage: "Nemzeti Migráncs Élerpályamodell kifüggesztése"
Álljjj álljjjj állj! mit gondolsz mekkora hangzavar lenne a határon?
interpreter, interpreter, interpreter,interpreter... translator, translator, translator, translator...
A Hír TV meg ugye most már, nem megy oda!
silber13
@preparátor: 14:30-ra : Persze, erő kellene! De honnan? Netán a dilis Vármegyések, vagy Vona és csapata lenne az erő? Esetleg lövöldözni kéne?
papa.49
A tanárok tüntetése rendben lement, nem szorongatták meg a dakota tökeit, akkor elő a jól bevált lemez a migránsok...
Csizi30
@coni: Nagyon remélem, hogy tévedsz! Azt viszont remélem, hogy az álmerénylet balul sül el és tényleg megmerényelik ezt az elmeháborodottat!
Szókrakész
Viktorkám!
Légy oly bátyám! Igaz idősebb vagyok mint te.
Tehát ezentúl nekem Kezét csókolom bácsit kell mondanod!
De!
Kezeld külön a tanártüntetéseket, és a migráncssztorit.
Nem kéne összemosni, vagy egyikkel a másikat hipózni.
Azért van nektek külön migráncsbiztosotok, azért van külön rezsiszilárdotok, azért van nektek mindenféle kancellárotok, hivatalotok több milliós fejenkénti fizetéssel, hogy mind szép csendben végezze a dolgát és az ország tényleg jobbanteljesítsen, dübörögjön.
És ne az az érzésünk legyen, hogy remegnünk kelljen mindentől, mert ti totál birkák, a feladatra éretlenek, alkalmatlanok, dilettánsak, ...vagytok.
Akkor hol titkos szolgálat a titkos szolgálat, ha ilyen dolgokat nem tud titokban lerendezni?!?!?!
Nekünk ezt nem is kéne érzékelnünk, ha ti a dolgotokat jól végeznétek.
Ezért lophatjátok el az országot, hogy ezt csendben lezongorázzátok.
Ha meg nem tudjátok, akkor lehet a biciklit odébb dózerolni.
Most ti a csúcson vagytok.
Minden csúcsot dönt, minden jobb, mint valaha.
Ahogy Kósa mondta anno a 2009-s "csúcstalálkozón".
Egy jó sportoló a csúcson hagyja abba.
Ideje nektek is visszavonulni,. mielőtt sorban jönnek a vereségek.
Ne legyetek Koko, akire még most is számolni kell, mert még mindig nem tért magához, nem találja a kijáratot!!!
Eriksson
@pbalage: Hát ez tényleg hasonlít. :))
Toby
Nem normális a főgenyó ! Mert mi van, ha hirtelen pucolnotok kell ? Megerősített dróton keresztül körülményes lesz az arannyal teli trezorok átcipelése !
nemjoezigy
@Szókrakész: Ez szép összefoglalója a jelen helyzetnek!
nemjoezigy
"Orbán elrendelte a határzár megerősítését"
Akkor ez azt jelenti, hogy az eddig jól működő kerítés még se, jó?
De a propaganda,...
Ugyanúgy, ahogy minden amihez hozzányúltak! A propaganda szerint jó lett az oktatás átalakítása, az eü-é, a közbiztonságé, a mindené, és azóta folyamatosan csak javítják.
Persze a propaganda szerint mindig minden a legjobb.
Mi, a többség, a polgárok homlokegyenest az ellenkezőjét érezzük!
JAJMÁR
@preparátor: Á, szóval megint itt vagy. Preparálva, ugye, kedves lompos, de semmi fejlődés? Csak a vadak, a vadak, meg a vadak...
zöldszem
Több milliárd forintba kerül ez a gerjesztett félelem, amit a kormány generál a terrorizmusveszéllyel! Amire azért van szükség hogy elterelje a figyelmet arról, hogy mennyi uniós pénzt lop tudnak magánszámlákra utalni. Építhesse a játék vasútját, lezsírozzák az ital mutyit, nemzeti turisztikát hozzon létre, Kisvárdán 1,5 milliárdé épüljön új stadion, elkészüljön a kert hátuljában a Makovecz kazánház, brókerbotrány elsimítása...
Orbán harcol az EU, a multik, a bankok, a norvégok, a pirézek ellen..állandóan hadban állunk és "megvéd" egy olyan, aki az ellenzék kérdései elöl is a függöny mögé bújik.
Gerjeszteni a népet a terrorveszéllyel utána hamis terrortámadás, csődállapot, és kihirdetni a szükségállapotot. Ehhez alapoz Orbán a Parlamentbe, de azért remélem, ennyire már nem hiszékeny a magyar. Remélhető ebben a témában, tényleg van ellenzék!!! Bár ki tudja...
puki
Amennyiben megvédi az országot a csürhétől úgy turisztikai szempontból mi leszünk az egyik legbiztonságosabb ország Európában és a turisták legalább ide hordják a pénzüket
Jankó123
Híváttaja zudvári Lágátoszt, osztat tüzténd erendete á bezárkolódzászt, me megén ekáptájá vikonfoszász!
:-)))
silber13
@JAJMÁR: rögvest beugrott, hogy ez a magát farkasnak tartó Tabaki ismét feltűnt!
preparátor
@JAJMÁR: Foglalkozhatok a gereznáddal, ha gondolod! :-)
Apatszerek
Ha lenne egészséges gondolkodási ingere, és nem csak az azért se, mert nem vezető pozícióba van: elveti a jót és előáll egy önpusztulást elősegítő befogadási ötleteléssel! Ki gondolna erre?

Ezt a cikket egy dán pszichológus írta, bemutat egy érdekes szempontot, amit komolyan meg kell fontolni.

Kíváncsi, hogy a muzulmán emberek miért küldik gyermekeiket ide élő bombaként, és miért kell hagyni, hogy muzulmánok jöjjenek bármilyen okból Európába? Ez csak azért érdekes, mert megmagyaráz nagyon sokat arról, hogy mi történik a világban ma.
A szerző (Dr. Nicolai Sennels) helyesen rámutat, ha az iszlámot hagyjuk tovább növekedni és átveszi a nyugati országokat, mint ami most történik Európában, az egész génállomány is súlyosan megsérül, és az emberiség leromlik eredményeiben.
Cikkében is megmagyarázza, hogy miért nem ők nyertek néhány Nobel-díjak és miért nem alakultak ki új találmányok az arab világban úgy, mint a nyugati embereknél.
De ami a legfontosabb az egészben, hogy elmagyarázza az őrült gyilkos fanatizmust, amit egyszerűen nem lehet megérteni.
Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak.
Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.
Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is.
A hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben.
Dr. Sennels szerint az összes muszlim közel fele a világon beltenyésztett.
Pakisztánban a számok az mutatják, hogy megközelítően 70%.
Még...
nyanya001
Egyre szélesebb rétegben elégedetlenkednek az emberek, sztrájkkal fenyegetőznek,
muszáj lesz naponta többször is migráncsozni, riogatni, mert a rendkívüli állapotot nagyon szeretné bevezetni, hiszen onnantól kezdve minden téren azt csinál amit akar a kormány
és erre a legjobb módszer, ha ezt a témát tűzben tartja !
Apatszerek
A politika olyan mint az ablakpucolás, a mocsok mindig a másik oldalon van, de egyiknek sem érdeke, hogy a mocsok ne kerüljön az ablakra, mert mind kettő egyforma mocsok.
Apatszerek
@nyanya001: Arra kellene koncentrálnod, hogy miért kellett meghívót küldeni az iszlámnak egy országnak: mikor nem ismert 27 ország hozzáállása a meghíváshoz ? Nem -e ez a diktátum? Én hívom ti tartsátok?? A vendég azt csinálhat ami neki jó, de köz alárendeltje lett a vendégnek! A vendég védve van a törzsnemzettel szemben!!!
Apatszerek
A lényeg: az iszlám nem egyszerűen egy jóindulatú és erkölcsileg egyenértékű alternatívája a zsidó-keresztény hagyománynak.
Ahogy Dr. Sennels rámutat, az első és a legnagyobb áldozatok maguk az iszlám muzulmánok.
Egyszerű keresztényi kötelesség, és a józan ész diktálta szükség, hogy megvédjük a nyugati civilizációt a pusztító iszlámmal szemben, és megállítsuk ennek a sötét és veszélyes vallásnak a terjedését .
Ezeket a súlyos szociális terheket is figyelembe kell venni, amikor létrehozzák az államok politikáját és az iszlám országokból való bevándorlással kapcsolatos intézkedéseket. .
JAJMÁR
Ez ám a valódi baj, nem az iszlám. Nem véd meg semmiféle kerítés, és semmi szúrós tekintetű nagyvezír. Minden csak terelés a valódi nagy konfliktusról, ami mindennek az okozója. Nehogy azt képzeljétek, hogy a határon lévő kerítés, meg őrség, ezt megállítja :(
24.hu/kulfold/2016/02/16/csutortokon-torhet-ki-a-harmadik-vilaghaboru/
Csizi30
@zöldszem: Szerintem a Vixi disznó szerű képe hatásosabb!
nezelodo
@Szókrakész: Csak el ne bukjuk ezt is mint a pálinka forradalmat! Lassan már a vasfüggönyt dobálhatják a bősz pálinkaforradalmárok üres pálinkás flaskákkal, csak arra vigyázzanak, hogy legyen rajta zárjegy, nehogy Orbán egykori forradalmárai fináncként adócsaláson kapják őket.
Peller Anikó
@Apatszerek: igaz, hogy kis fejük van de számukra a beltenyésztés megoldása éppen a keveredés. A beltenyészetben kihullik a férgese, számukra a hibridizáció létkérdés. De nem ezért jönnek ide, hanem azért mert olyan mértékben túlszaporodtak, hogy a sivatagi nomád körülmények nem biztosítanak életteret munka nélkül. Azt meg nem szeretnek.
Csizi30
@zöldszem: KB! Nagyon élethű! Ez a kép nem csak a muszlimokat, hanem mindenki mást is elriaszt!
Apatszerek
@JAJMÁR: A házad kerítésesem védi meg házad a tolvajtól igaz? Akkor miért a kerítés? gondol át! Tulajdon formáit: magán, köz, ország nép tulajdon keretbe! Valamint a köz törvények paragrafusait a tulajdon védelménél! A védelemre külön törvények irányadók a mely külön törvényben védi magán, a köz, a nép, az ország tulajdon jogait! A kerítés egy figyelmeztető eszköz a védelemnél! STB.!
silber13
@preparátor: 02.16. 14:38-ra Köszönöm, de nem kérek belőletek! És azért belőleteket írtam, mert ha te ilyen könnyen keríthetsz ilyen népeket, akkor bizony te másra is fel tudod bérelni őket, pl.: a magyaroknak egyáltalán nem tetsző cselekedetekre! Ergo, te is közéjük tartozol!:-)))
eye
Értsd már meg, orbán, hogy te senkit nem védesz meg - ide nem akar jönni senki, az EU többi országába meg kerülőúton be tudnak jutni.
Az egész EU-ba való belépést kellene megakadályozni, de ez képtelenség, ha mások nem segítenek ebben de akkor is képtelenség fizikailag, ha segítenének.
Miért?
Mert lőni kéne fegyvertelen emberekre.
Mégis ki adja ki a parancsot?...

Az egész történelemben az volt/van, hogy birodalmak születtek és dőltek romba.
Most az EU van soron.
Érdekes módon most a régen volt világbirodalmak polgárai özönlenek ide.
Ez kinek a hibája?
Senkié! Ez az idők szava, az emberi gyarlóság hozadéka, vagyis az egész emberiség hibája, de főleg a politikusoké, a hamis vallásoké, az élhetetlen kereskedőéké.
Tanuljunk a történelemből, tanuljunk a hibáinkból. - mondják.
Hát az van, hogy senki nem tanul semmiből, és ezért a történelem mindig ismétli önmagát.
orbán, te ezt nem tudod megállítani, csak gané galád módon felhasználod a saját céljaidra, miközben nem más nemzeteket, hanem a saját országodat, a saját népedet taszítod nyomorban - szegénységben, betegen és bután tartva őket.
Bűnöd ez, amire nincs mentség!!!
sentinel216
"A miniszterelnök elrendelte a műszaki határzár megerősítését..."

Ehhez régebben nem volt szükség egy miniszterelnökre! Ott voltak a határőr őrsök, átlagban 30 emberrel, az őrsparancsnokkal együtt. Infrastruktúra adott, szolgálati rendszer bejáratott, a kapcsolat a lakossággal, általában jó. A személyi állomány nem a médiából tudta meg, hogy mit kell tennie. Az őrs parancsnoka határozta meg, hogy az államhatárt "rendes", vagy megerősített szolgálattal őrizzük. Mindenki tudta a dolgát. Politikusnak semmi köze nem volt abba belepofázni. Sem miniszterelnöknek, sem Bakondi tanácsadónak. A határőr eskü fontos része volt: A Magyar (Nép)Köztársaság államhatára szent és sérthetetlen!
JAJMÁR
@Apatszerek: 12:31 Szóval általában a kerítés szerepe csupán figyelmeztetés. Ezt írtad olyan hosszan ugye?
Még szerencse, hogy a településeket nem kerítik körbe, pedig a logikád alapján kellene, oszt' lehetne szedni kapuadót is szerte a világban.

De épülhetnek még látható és láthatatlan demarkációs vonalak, erős és magas falak, új határokat jelölhetnek és régieket törölhetnek, erősebb és még erősebb kerítések épülhetnek!
Közeledik a neked tetsző szép, új világ! Meglásd, lesz majd neked is egy bekerített sarok benne valahol.
wpym
Amíg nincs megfelelően védve, addig nagyon sok szívás lesz vele.
Peller Anikó
@eye: figyelj te szerencsétlen: aknazár, lángszóró, kutyák, áram, tankok, bármi. Tűz.

Azt írod: Tanuljunk a történelemből, amikor a törökök jöttek kb 80 ezren, ha akkor is ennyi elmebeteg vezetőnk lett volna akkor csak ők is tördelték volna a kacsóikat és ennyit motyogtak volna: hát jó, ha ilyen sokan vannak akkor jöjjön mind, adunk nekik koszt kvártélyt, mert nem tudjuk megvédeni a hazánkat.

Megjegyezném, hogy az európai únió tagja vagyunk aminek a határait kötelesség védelmezni.

És a kerítés bizony védelmet jelent, mert azóta itt nyugalom van. A kerítést viszont meg kell védeni, mert kezdenek szivárogni a betolakodók.
dr. prédikátor
Figyelem elvtársak!!! A helyzet fokozódik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.