Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Ráhel és Tiborcz István 2015 őszén Bahreinben találkozott az ország energiaügyi miniszterével, és a helyi beszámolók szerint olaj-, gáz-, és kereskedelmi ügyekről tárgyaltak.

„Sem nekem, sem a kormánynak nincsenek információi senki magánútjáról. Magánutakkal nem foglalkozunk"

– idézte Lázár János szavait a 444.hu Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya és férje, Tiborcz István bahreini útjáról egy mai sajtótájékoztatón. Lázár szerint keleti országokban az a szokás, hogy amikor egy állami vezető családtagja ott tartózkodik, akkor meghívják egy kávéra.

„Keleties nagyotmondás, dicsekvés volt, hogy a bahreini olajcég ezt hivatalos látogatásként állította be"

- mondta a miniszter.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Hmmm..."Nagyon szokatlan, hogy Szijjártót csak egy államtitkár fogadja...
2014. október 21.,"
444.hu/2014/10/21/volt-e-mar-olyan-hogy-amerikai-kulugyminiszter-nem-fogadta-az-egyesult-allamokban-bemutatkozo-magyar-kollegajat/

De Ráhelt mint családtagot a bahreini energiaügyi miniszter!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grumpycat
Megszólalt. Most már tudom miért van olyan büdös.
Hellcat
Korrigáljunk picit:
"Lázár is hazudott valamit Orbán Ráhel bahreini útjával kapcsolatban"
cs.n.
"dicsekvés volt"
Mindenesetre elég érdekes egy csóró ország miniszterelnökének a pereputtyával dicsekedni.
verőce21
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mobil123
" Lázár szerint keleti országokban az a szokás, hogy amikor egy állami vezető családtagja ott tartózkodik, akkor meghívják egy kávéra." - Tehát akkor ezt értsük úgy hogy magánúton volt de táviratozott hogy megy és vörösszőnyeg , virág, énkelő gyerekek, haboskávé , sütike stb -vel várják???
verőce21
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Eriksson
@Horizont: Jól fizet az az akkreditált labor.
nezelodo
Jó sokáig hezitált, nehogy a felszólalásáról az ő londoni "magánútja" jusson az eszünkbe. A fene ezt a laza társaságot, már a TEK sem ad "társaságot" a herceg kisasszonynak, úgy mint egykor szegény Gazsinak?! Na én sem szeretnék Orbán herceg, sem hercegkisasszony lenni, ha ennyi figyelmességet sem kapok királyapámtól!
Mobil123
@Horizont: Sztem most kissé savanyakeserű :-D
felnőttem kissé
Ez meg az IKO Digitál KFT. -nek mivel iméles elérhetőség az szigoruan titkos TISZTELETTEL De
NEM KÉNE 1 eltakarni a képernyőt, Főleg letegező stilusban levelezni, NEM őriztünk se libát se disznót együtt 70 vagyok nem tinédzser az angol módszerekkel is neveltetési hiányosság Max ki leszel innen szórva!!!
Perwool
Semmi sem erősíti meg jobban a gyanút, mint egy hivatalos cáfolat. ...
(R. Frost)
Főlökött
Hazugovics, avagy hetenkénti vicc prédikátor megint összehozott egy értelmes reflektálást, ezen témában. Mivel a konzul is részt vett, aki nőies zavarában - amikor rákérdeztek azt sem tudta, hogy ki-mi-hogy miért- mit is- meg az egészre már nem is emlékszik, mert oly rég volt, meg, hogy hívják 'emberi időben', majd akkor válaszol - de nem is.
No akkor a viagra mellé vegye be a cavingtont is !!! - ne is keveset !, hogy ne feledje, miért is vette be az előzőt! Tapasztalhatóan kell a nagy adag.
Szánalmas banda, szánalmas érverése...ennyi.

Vészesen hasonlít a saján lábon álló MET.-re, az mennyibe is fájt nekünk ? 1,5 milliárdba ?
Akkor ez mennyibe is fog ? Még többe ? Saját lábon álló szentem dotációja ? Vastag a bőr...

Még a végén én is eltipegeg valahova és az ország nevében löncsölök és üzletelek. Mivel tarajos, se senki nem tudott erről, így ez is rendjén is lenne...
Majd kötök olyan üzleteket, hogy arról kódultok :)!!! De nekem jó lesz ! -és az a lényeg. Úgy tűnik, ez így megy mostanság...ja + nevet is váltok, na mire is ??? Nem találnátok ki mire...viszont 1x lehet, szabadon :)))- meggondoltan. :))) Meggondoltam :)-> nyerő lenne !:-)
kamazuka
Amikor valaki és eze a valaki olyan ember,kinek vannak közeli hozzátartozói,és jelents kormányzati pozícióba kerűl,még az egyesült államokban is.
A családját közeli családtagjait egy bizonyos csoport őrzi,védi.Általában ez adófizetők pénzén fenntartott szerv ha úgy tetszik mint pl a TEK.de lehet más is.szóval mint potenciális célpontot védeni kell.Hülye ember mindíg van lesz is.Lázár úr mondhat bármit.Elhisszük neki.A magán út ebben az esetben majdnem az.Nem vagyok jogász,jogész és hülyeséget én is tudok mondani
Béla333
Lézer Janinak mindent el lehet hinni!
Hiszen Fideszes...
lampa laz
Ezeknél a keletieknél tényleg szokás, ha veszel valamit menten kapsz 1 alma teát, ezt én is megtapasztaltam abba a "boldog békeidőbe" amikor batyuztuk haza a sok selejtes török árut. Csak azért, mert akkor még nem voltak itt a kínaiak.

Ebből kiindulva rühel(lek)nek is kellett valami üzletet kötni velük, ha kapott kávét, sőt még csokit is, na akkor aztán tényleg nagy üzlet volt.
Perwool
Hmmm..."Nagyon szokatlan, hogy Szijjártót csak egy államtitkár fogadja...
2014. október 21.,"
444.hu/2014/10/21/volt-e-mar-olyan-hogy-amerikai-kulugyminiszter-nem-fogadta-az-egyesult-allamokban-bemutatkozo-magyar-kollegajat/

De Ráhelt mint családtagot a bahreini energiaügyi miniszter!
bakegya
Undorító és felháborító A HATALOM GŐGJE A FIDESS KURMÁNY RÉSZÉRŐL!
lampa laz
@Perwool: 1x ott hevert a királyi páholyba, ebből arra következtettek a zarabok, hogy trónvárományos.
lampa laz
@Horizont: 16:04-re, az olyan, h a kávészemeket megetetik a macskával, megvárjåk, hogy kißarja és utána ebből főznek kávét, szerintük ez nagyon finom, mellesleg qva drága. Hogy mitől olyan jó, a macskától v a macskán átmenő kémiai folyamattól amíg végtermék lesz azt nemtom.
egyvandor
Tudjuk! Az sem érdekel benneteket hol és mennyit költötök hotelszobákra a pénzünkből. Ugye milyen jó lenne ha az egész ország a nertársakat leszámítva birka lenne?
egyvandor
Az ellnezék tagjainak útjairól azért csak tudtok egyet's mást?
egyvandor
Azért valahol rohadtul nevetséges amikor az egyik nagyvonalúan költekező, közpénzt herdáló, tolvaj fedezi a másikat. De nekünk ez már siralmas.
lampa laz
@Perwool: félő, h ez a kép 1x nagyon sokat fog érni a híres Sotheby's vagy Christie's aukciókon..
Szerintem mentsük el, biztos, ami biztos...
Szókrakész
„Sem nekem, sem a kormánynak nincsenek információi senki magánútjáról. Magánutakkal nem foglalkozunk"

Persze

Orbán szólt, hogy ehhez kispályások vagytok.
Ezt szűk családi körön belül rendezem!
Szókrakész
Elnézve a fotót a récsöl family kft-ről, az a benyomásom van, hogy a kedves kis öltönyös "úriember", alias récsöl's husband senki más mint egy egyszerű, full milliomos, de ízlés és mindenmentes emberke.
Ahogy ott ül a kihízott öltönyében, megszeppenve, totál olyan emberke benyomását kelti, mint egy gazdag parasztgyerek aki traktorral jár diszkóba csajozni, pénz dögivel, de style semmi.
Desischado
Megszólalt a másik közpénzen utazgató hazug/szennyláda. Torkig vagyok vele, és kinyílik a bicska a zsebemben, hogy ennyire hülyének néznek! A jó cur..va a..jukat!
bakegya
ARRÓL MÉG SE SZÁMOLHAT BE A LÁZÁR MINISZTER ÚRHATNÁM ÚR SE...ugyanezeket a kirándulásokat ő is több ízben meglépte-álompénzen amit mi beruháztunk az ő kis üzleteléseibe.
kiscsillag66
@Horizont: Azért humora van ennek a Lázárnak: dicsekvésből mondták, hogy ott járt náluk. Elképzelem, amint a burnuszusok összeülnek: dicsekedjünk egy kicsit. Elképesztő! Tényleg hülyének nézik az embereket?
RonaGyuri
Az ügyletben a legszebb momentum a gyöngyhalászat, erről ezt írtam:

Les pêcheurs de perles

Beszélgettek dolgokról, amiket mindketten ösmernek

Mottó:
„A gyöngy, a drága gyöngy
Ott fekszik lenn a tengeren.
Leszáll a gyöngyhalász
És vége már, ha nem vigyáz
Egy gyöngyszem ott a lét,
Így küzdi át az életét.
Nincs sírkereszt, csak néma gyász,
Ha örökre elmerül a gyöngyhalász.”

A dolog valahogy úgy áll, hogy – bár ami igaz az igaz munkám során több miniszterrel is alkalmam volt beszélgetni, sőt emlékeim szerint egyszer eszegetés közben is, de azok mintha lazacos szendvicsek lettek volna – nem tudom igazából miről is beszélgetnék egy olajos miniszterrel, főleg nem csoki-majszolás közben. A gyöngyhalászat – már csak udvariassági okokból – nem jutna eszembe, valószínű zavarna az ismert tény, hogy a Perzsa-öböl gyöngyhalászatát az olajkitermelés tette tönkre.
Emigyen elmélkedve magamban teljesen el vagyok képedve. Aminek csak az lehet az oka, hogy abban biztos vagyok a Bizet operáról – hacsak valaki nem hagyott a királyi páholyban egy műsorfüzetet és ott nem olvasott róla – az Első-leányka mit sem tud. Igaz náluk a családban ez nem gátló tényező abban, hogy akár észt is osszanak róla. Eklatáns példa erre a derék és daliás atyja, aki bármikor előadást tart a konzervativizmusról, anélkül, hogy halvány lila sejtelme is lenne, hogy az mi! =))
Mielőtt valaki vájt-fülű rámpirítana, hogy sántít a mottó, elmondom direkt (a szituhoz jobban illőnek véltem) használtam az opera helyett a Vámosi János sláger szövegét! =))
volvós
Ez a gúnyos, lekezelö mosoly az arcán...
magyarbakancs
@volvós: "Ez a gúnyos, lekezelö mosoly az arcán.."
gondolom szívesen letörölnéd neki?
volvós
@magyarbakancs: Fagyállós, sósavas gyökérkefével...:-)
magyarbakancs
@volvós: Beszállok én is a vigyor letörlésbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.