A szélsőséges kirohanásairól ismert publicista a Magyar Hírlap hasábjain keresztül gyalázkodik, és roppant mód örül az ellenzéki lap felfüggesztésének.

Bayer azt írja, a megyei napilapok által megtermelt nyereséget gyakorlatilag elvitte a Népszabadság fenntartása, ezért nem tudott fejleszteni a tulajdonos.  

Majd megpróbálja egymás ellen fordítani a fővárosi és a vidéki munkatársakat:

A Népszabadság valamivel több mint hatvan belsős, állandó munkatársa háromszázezer forintos kezdő fizetéssel „termelte” meg a cég veszteségét, ami elvitte a megyei napilapos kollégák fizetésemelését és jobb munkafeltételeit.

- "elemez" Bayer, aki korábban kilenc hónapig a Népszabadság újságírója volt.

Mentségéül azt hozza fel, hogy 1993. szeptemberétől 1994. májusáig tartott az az időszak, amíg rájött, hogy "tisztességes ember Magyar Nemzetet olvas".

Azokkal összetartoztál. Akik pedig Népszabadságot szorongattak a hónuk alatt, azok voltak a rohadt, tetves komcsik, akiknek majd szét kell cseszni a fejét.

- hozza szokásos trágár stílusát Bayer Zsolt.

A teljes cikk itt olvasható.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezzel csak saját magát minősíti a tökfilkó, hiszen ,,oszlopos tagja,, volt a szocializmusban PONT A NÉPSZABADSÁGNAK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A portál elsiklott egy érdekes momentum mellett:
Igazodó emlékezet

Első olvasatra is gyanús volt a dolog

A mi derék lovagkeresztes 5számú tagkönyvesünk, ha némi spéttel is, de reagált a Népszabadsággal történtekre. Sok más érdekes észrevétele mellett (néhányat már észrevételeztem) a mai vezércikkében „Bayer ZsoltApróságok
A Mediaworks felfüggesztette a tulajdonában álló Népszabadság kiadását. Ez a hír. És ennyi a hír.” elmesél egy történetet. Így emlékszik: „Igen ám, de aztán győztek Hornék, és volt egy szerkesztőségi értekezlet, ahol az a kérdés volt feldobva a kollégáknak, tegyük-e vissza a Népszabadság alá azt, hogy „szocialista napilap”?”.
Nos nekem ez már elsőre sem stimmelt, mert én másképp emlékezem, igaz csak olvasóként =)). Beletelt egy kis időbe még utánajártam a dolognak:

www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj458O-odLPAhUBwBQKHcQBDrsQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.antikvarium.hu%2Fkonyv%2Fnepszabadsag-1993-december-13-487174&psig=AFQjCNFk8pA5zTYSUBAXRiSdJzNNa6nukA&ust=1476258456663921
Lepényleső
...aminek ugye voltak főmunkatársai is,újságírói is,akik a Szovjetunió mellett tették le voksukat?
Akkor ezeknek is nyilván sorsközösséget kellene vállalniuk a jelenlegiekkel? Netán vannak akik
elfelejtik eddigi munkahelyeiket?
RonaGyuri
Ha valakinek nem lenne egyértelmű: A derék Zsóti hazudott (ebben is). lévén ő egy szocialista napilap munkatársa volt. Az erre utaló felírat Horn győzelme után került törlésre, s ő akkor távozott! =))
papa.49
Ezzel csak saját magát minősíti a tökfilkó, hiszen ,,oszlopos tagja,, volt a szocializmusban PONT A NÉPSZABADSÁGNAK!!!
namihami
Bayer5-östagkönyvzsoca, ismered azt a mondást, hogy: Ahol eszünk, ott nem sz@runk.
Márpedig arról az asztalról te évekig tömted a pofád. Ráadásul nem is normál, de merőkanállal.
Vannak bizonyos barátok, baráti szálak, amik erősen oldják az emberi gerinc csontállományát. Na a tied, a jelek szerint, igen rövid idő alatt köddé vált.
magyarbakancs
@papa.49: Szia!
"szar felkerül a polcra elfelejtette honnan jött"
Bayer valahogy olyan mint az udvari bohóc.
Mindig az adott hatalomnak nyal.
Clavigo
Azért kíváncsi lennék,,hogy ez a gyökér mennyiért okádja a cc@rt magából az írott és a nézett sajtóban...Remélem nem termel veszteséget ez a büdös kretén..
vonotok
A félelem ül az ember lelkébe, amikor ilyen eszement barom megnyilatkozik.
Mivé létünk itt Európa középen. Mi soha nem tanulunk történelmi szégyenesükből, netán dicsőségéből.
Vajon az EU midig nézi tétlenül, hogy ez a g...i hazaáruló, köpönyegforgató szét zúza az Europai Uniot.???
nezelodo
Jólvan 5-ös tagkönyv! Ennyire vagy képes, csak a megyei lapok és a NSZ munkatársait akarod összeugrasztani. A kenyéradód az egész országban keltett gyűlöletet az emberek között, attól függően mikor mi volt a mocskos érdeke.
solidedge
Ha Bayer következetes lenne, akkor a Magyar Időket kellene igazán gyűlölnie. Alacsony példányszám, magas fizetés, hazugság, csúsztatás, gyűlöletkeltés. Persze elég lenne a nevét megváltoztatni Magyerellenes Időkre. Akkor harmóniába kerülne a cím és a tartalom.
Peller Anikó
"publicista .. roppant mód örül az ellenzéki lap felfüggesztésének."

Fordítva mi is roppant mód örülnénk neki.
sgyuri2003
@vonotok: Ha mi magunk nem vagyunk képesek rendet tenni idehaza akkor ne várjuk el Európától , hogy helyettünk csináljon egy forradalmat.
Ez a mi dolgunk. Ezzel szemben itt nézzük egymás írásait (és a köldökünket) , püföljük a billentyűzetünket és birkamód tűrjük még mindig ennek a hatalomnak az összes bűncselekményét.
Ludmilla
szar alak...ez a féreg is dolgozott ott...szép dolog adapottyintani,ahonnan evett...igazi keresztényi magatartás,lovagkeresztet neki
quadrocopter
Pontosan olyan etikátlan, szarházi, gerinctelen pondró, mint gazdikája, az Orbán.
Következő kereszt egy fakereszt!
Yoda69
Ez a modortalan taho geci kapott lovagkeresztet orbantol. Nos ez orbant jellemzi.
human
Bayer Zsóti azzal számol, hogy senki nem néz utána, hogy a dolgozók fizetése mennyi valójában és annak sem, hogy a fizetések miatt nem lehetett veszteséges a lap. A 444-en írta valaki, hogy 2015-ben nyereséges volt a lap és az idén is ezzel számoltak. Illetve voltak gazdasági trükközések a kiadó részéről korábbn, azaz kiszervezték a nyereséget más cégekbe. Gondolom az adózás miatt trükköztek így.
Hellcat
Bayer megint megmutatta miért kéne az ő fejét szétcseszni.
Yeromos
Minek örülsz Zsóti, nem az volt a korábbi munkahelyed? Gondolkozz azt ha esetleg megint lesz rendszerváltás, és jönnek a szocik, akkor majd nem fog tudni visszamenni.
JAJMÁR
Úgy hallottam, hogy az 5 Mrd. veszteséget 2008 óta görgették, de pl. tavaly nyereséges volt a lap, annak ellenére, hogy az állami reklámok és hirdetések pénzeit a kormányközeli médiumokba öntötte a kormány. Vagyis a veszteség ledolgozható... ez nem indokolta a lap felfüggesztését.
A gerinctelen férgekkel pedig, akik magukat "igaz magyarnak" tartják - én meg a magyarok szégyenének - nem érdemes foglalkozni. Vannak, és kész.
grincss
@namihami: Pontosan úgy, ahogy egy kollégától kölcsönkért pénz!
Soha többé nem emlékezett rá!
Ugyanúgy, mint Simicskától kölcsönkapott millára sem!
Ilyen takonygerincű a zsóticigány!
verőce21
Mi ebben a hírben a szégyen Bayer számára? Már sok évvel ezelőtt is odasz@rt rájuk, azért jött el onnan!
Zeta
Ilyen jellemtelen emberre ,szót pazarolni sincs értelme.Érdemtelen rá!
karma1
@Ludmilla: Ja, a horogkeresztje melle jol mutatna... :o))) Gusztustalan ez a "lovag", de mit varjunk orbantol, kikkel baratkozzon? Pedig milyen snajdig legeny volt abban a szep munkasor egyenruhajaban, a bencsikkel egyutt...:o)))
karma1
@Hellcat: @JAJMÁR: @grincss: Tudjatok, csak azon gondolkodom, hogy ez a nagyvalagrenddel kituntetett "ujsagiro" frocsog a sajat palyatarsaira, de csak azert, mert mas elveket kovetnek, mikozben az egesz kib@szott magyar media - beleertve az MTI-t is, mint fokolompost - azt az egyszeru hirt peldaul elfelejti kozolni, hogy Andrzej Wajda filmrendezo elhunyt oktober 9-en...
Igaz, amikor szegeny Kicsihuszar Bajor Imre hunyt el, akkor is suru kussban volt a sajto, az sem volt MTI hir,... Majd tobb mint 2 het mulva jott egy kenyszeredett magyarazat, hogy hat orban viktor szemelyesen kondolealt Ildiko asszonynak...
Na, mindegy, ebben a vilagban a muveszetnek mar semmi erteke sincs, kiveve, ha a hulyefeju feketegyuri valamire rabolint...
az adocsalo parokakeszito producer mint "mozi mogul" (ki adta neki ezt a barom jelzot?) mint a filmmuveszetert felelos magyar lotuszfaktusz egy mondatot nem tudott kinyogni a szivarja mogul...:o(((

Azert Andrzej, nyugodj bekeben...
Aki Én
Csak azt felejted el te nyomorult társadalom ellensége, hogy még ma is ti vagytok a ,,rohadt, tetves komcsik, akiknek majd szét kell cseszni a fejét."
Bringás
Nagyon jó Bayer írása és nagyon tetszett! Lerántja a leplet a nyüszítő bandáról, milyen haszontalan herék is!
quadrocopter
Eddig tartott Bayer-Ócska Zsót könnyes fogadalma!
justhpeter
A G gazdaállat udvari bolondja jellem nélkül.
Bringás
Nagyon jól ekézi Bayer ezt a tehetségtelen bandát!
Csak a tények és az igazság nem érdekli őket, de uszítani azt nagyon tudnak!
vonotok
@sgyuri2003: Teljes mértékben igazad van. De hol van az aki azt mondja : gyertek, mutatom az utat.
Én innen egy vidéki kisvárosból mond, mit tegyek???
nevemnick
,,... akiknek majd szét kell cseszni a fejét."
Zsóti lovag, kis ugri-bugri, te is járhatsz úgy mint a csintalankodó sanyika, és egyszer neked is szétcseszik a fejedet.
Csak így tovább, mert 'hál Istennek, mindent megteszel érte.

:D
colibri
Ha nem zárt volna be az Opni, hét szentség, hogy ez a Bayer, meg a rezsirizsabiztos ott lennének bezárva, még eltávra sem engednék ki őket.
volvós
Dögöltél volna meg anyádban embrió-korodban, te komcsi ivadék...
nemfideszes
Azt írja a közpénzekből kitartott 5-ös számú seggnyaló gané:
"tetves komcsik, akiknek majd szét kell cseszni a fejét."
...erre a másik (Bringás):
"de uszítani azt nagyon tudnak!"
Azt hiszem ehhez nincs is mit hozzátenni...
nemfideszes
Eladott példányszám 2014-ben:
Népszabadság 42-45 ezer
Magyar Hírlap 7-8 ezer
a másik köcsög lapja a Demokrata 9-10 ezer

2015 óta a Magyar Hírlapról illetve az akkor indult Magyar Időkről nem közölnek adatokat az eladott példányszámokat illetően. Gyanítom nem azért mert szétkapkodják...
Nessy
Bayer csak tudja milyen volt anno a Szabad Nép! Mai cápa menü: filézett "magyar" újságíró!
JAJMÁR
@Bringás: Hát, fura az ízlésed, de ne aggódj, majd megigazítja a Grumpycat:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cs.n.
Ne ennek örülj, bájergúnár. Hanem annak, hogy a bolhafaszánpattanásnyi érdeklődésre számot tartó Hírlapotokat meg a mérhetetlenül alacsony nézettségű ehótévéteket nem fenyegeti ez a veszély. Mert most épp a megfelelő seggből lefetyelitek ki a mondanivalótokat.
Törölt felhasználó
Mindig olyan nagy beképzelt pofával mondja ezeket skinhead tettlegességre uszító dumáit, de valaha ütött meg ez a kis szar valakit? Szerintem inkább úgy viselkedne, mint a gay fodor gábor, hogy egy legyintés miatt sírva feljelentést tenne.. Egy műmájer kis fehérgalléros fogyatékos skinhead, de még ahhoz kevés. És persze utólag a pofája, mint egy igazi gerinctelen kis szarkupacnak..Akkor miért dolgoztál ott köcsög gyerek, nem tudtad akkor hová mész dolgozni?:)Pont olyan fasszopó vagy, mint Kővér elvtárs-fajtárs. Gondolom jó kis emlékhamisító bulikat tartotok a régi szép időkről.:)
Kanaka
Bájer,bájer!A kockának az a tulajdonsága,hogy fordul.Akiket most kiröhögsz,bele fognak köpni a sírodba.Bár,az már téged nem fog érdekelni,de nekünk majd jól fog esni.
Lackó50
A fickó a magyar kitüntetése után már biztosan a Béke Nobel Díjra gyúr.Nem bír a seggin maradni.
Clavigo
Csak tudnám ,,ki futtatja ezt a rihes ,,megélhetési dzsuker cigányt...?? Hogy híjjják ezt a csávóót ?? Zsooooti ?? "Bringás,",,,oszd be ezt a tahót,,a napi leszopni valóid közé...
kkalman
Ennek a rakás ß@rnak a gerinctelenségét már kommentálni se lehet. A klaviatúrám elhányja magát tőle.
Szókrakész
Idióta barmok!!!
Azon még egyikőtök se gondolkodott el, hogy amíg az mszp volt a tulaj addig full mínuszos volt az újság és miután eladták, csak attól az időtől tudott hasznot termelni?!?!?!
Ergo!!!
Az mszp szarrá lopta magát az egészen, meghamisítva könyvelést, adóbevallást, ...!!!

Ez nem jutott a mocskos komcsi libsi eszetekbe?!?!?!?!
Szókrakész
@Clavigo: És te, ilyen megnyilvánulással többre tartod magad, mint a Bayer?!?!?!
Szókrakész
@sgyuri2003: "sgyuri2003
@vonotok: Ha mi magunk nem vagyunk képesek rendet tenni idehaza akkor ne várjuk el Európától , hogy helyettünk csináljon egy forradalmat."

Akkor kezd el 56-t tanulmányozni.
Nagyon meg fogsz lepődni!!!
hetöndöe
@Szókrakész: @Szókrakész: Baromarc,az eladott példányszámok nem ezt mutatják,vagy a jobboldali kanászkürtök nyereségesek voltak sokkal kisebb eladott példányszámmal?
Neked se nagyon megy a matek,vagy csak szimplán hülye vagy.

www.mfor.hu/cikkek/vallalatok/A_Heti_Valasz_es_a_Bors_tartotta_magat_a_sullyedo_lappiacon.html
Szókrakész
@hetöndöe: "Neked se nagyon megy a matek,vagy csak szimplán hülye vagy."

Nem!
Csak az én bajom, hogy imádva József Attilát, mindig eszembe jutstűz.

Már egy hete csak a hetöndöére gondolok, mindig, meg- megállva...
És aztán beugrik az általad említett matek, de társítva a verssel, veled, csak az abszolút nulla jut eszembe.

Szerinted a hiba az én készülékemben van?
Tényleg abszolút nulla vagy???
Vagy csak szarul számoltam és bőven alatta vagy?!?!?!
nemfideszes
@Szókrakész: Öreg, te súlyosan beteg vagy!
Először is, mint minden nyomtatott sajtónak így a Népszabadságnak is csökkent az eladott példányszáma az elmúlt 10 év folyamán, köszönhetően a online sajtónak.
Erre még rájött, hogy 2010 után annak ellenére, hogy a legnagyobb példányszámban eladott lap volt egészen szombatig, a kormányzati hirdetések elmaradásával jelentősen csökkent a lap bevétele. A közel 40 ezres példányszámban eladott Népszabadság esetében az állami megrendelések 1%-ot tettek ki, míg a 10-ed annyi lapot értékesítő fideszes lapok esetében ez több mint 60% ! Ezek után azt állítani, hogy a lap azért volt veszteséges, mert az MSZP kilopta belőle a pénzt, mondjuk úgy hogy igen nagy tájokozatlanságra és (vagy) jellemtelenségre utal.
Másodszor ha azóta kezdett el hasznot termelni, hogy tavaly az MSZP eladta részesedését, akkor a jelenlegi tulajdonosai mért is akarják beszüntetni arra hivatkozva, hogy a lap veszteséges?! Akkor most ők hazudnak vagy te vagy hülye?
Harmadszor, jó lenne ha felfognád azzal a csöpke agyaddal, hogy attól mert valakinek több esze van és azt használni is tudja, veled ellentétben, még nem lesz "mocskos komcsi libsi"!
Negyedszer, roppant szánalmas, amikor valaki érvek és tények híján képtelen a másik állítását cáfolni, ezért kizárólag személyében támadja azt.
Bringás
@JAJMÁR: Majd igazgatom én nektek az ízlést, csak győzzétek libsik!
hetöndöe
@Szókrakész: Hát a tényszerű érvelés neked sem az erősséged,a komcsi,libsi,Gyurcsány az nagyon megy,mint az átlagos lebutított fityfasz szavazónak.További szép narancsködöt,csak nehogy nekimenj egy fának séta közben.
kiscsillag66
@papa.49: Undorító, mert évekig volt munkatársa a Népszabadságnak és a 168 órának. Majd még mi is ugrálunk örömünkben, ha a mostani "lapja" megszűnik.
panellproli
Egy ilyen gennyláda mindig ott veri a nyálát, ahonnan csurran valami. Most azt a segget nyalja aki az ilyen nemzetgyalázókat preferálja. Pedig jobb lenne ha inkább háttérbe vonulna a fizimiskájával , és nem fotózkodna a sátáni vigyorával, messziről lerí róla hogy nem ősmagyar leszármazott.
Perwool
Sok ember nagyon magasan üli meg a lovat. Csak nem tudják, hogy onnan nagyon nagyot lehet esni​.
Törölt felhasználó
Lássuk be ez az ízlésvilág tetszik sok jobboldali embernek, hát egészségük és minősítse őket is.
Clavigo
@Szókrakész: Hozzá szoktam a stílushoz.. Rühellem ezt az embert,,meg azt a ""társaságot " is ,,akik futtatják.
Szókrakész
@nemfideszes: Na most szépen összegereblyézted azt, amit már x ideje tudnotok kéne!!!

A maszop kilopta a pénzt.
Eddig állami(maszop) csöcsön lógott a néphazugság.
Most a fidesz, Orbán megvont minden támogatást, hiába az utolsó éves plusz(állami megrendelésekkel), a cég mehet a levesbe!
A kutyának nem kell egy veszteséges cég!!!

Csodálkoztok, hogy a fidesz pénzstoppot rendelt el?!?!?!
Ha igen, akkor nagyon hülyék vagytok!!!
És itt nem Orbán, vagy a qrmány záratta be a lapot, hanem a mocskos komcsi ideológiát nagyüzemben terjesztő lapra nincs kereslet!!!
Eddig is megélni állami csöcsről tudtak!!!
Most, hogy a fidesz jogosan azt mondja, mi a lópéniszért támogassak egy olyan szennylapot, amelyik csak ekéz minket, csoda, hogy no money honey anymore!!!
evacica
@Szókrakész: Öcsi elgurult a gyógyszered! Méltó párja vagy ennek a pöcegödör szájú Bayernak!
Clavigo
@Szókrakész: A csuti Kondás stadionja .--stadionjai pl. Remélem,,csak nyereséget termelnek. Itt nem zavar az "állami csöcs ",,jobban mondva a TAO-csöcs...amit most titkosítanak...??? Miről beszélsz,,ember ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.