Speciális támogatásként 1,3 milliárd forintot kap a kormánytól az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) még ebben az évben, a roma szervezet mintegy kétmilliárdos adósságát így konszolidálja a kormány – írja a RomNet. Az erről szóló döntés már meg is jelent a Magyar Közlönyben.

Az Orbán Viktor által jegyzett határozat szerint a kormányfő felhívja az emberi erőforrások miniszterét és a nemzetgazdasági minisztert, hogy az 1,3 milliárd forint összegű költségvetési forrást egy összegben, még ebben az évben, december 30-ig biztosítsák, illetve fizessék ki.

A RomNet már többször írt arról, és hangfelvételt is nyilvánosságra hozott, amin Farkas Flórián arról beszélt, hogy a kormány el fogja engedni a bűncselekmény-gyanús és az adóhatóság által költségvetési csalás miatt vizsgált Híd a munka világába program 1,6 milliárd forintos adósságát.

Az ORÖ ellen már rengeteg bűncselekménygyanús ügy miatt indult nyomozás. Jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés, hivatali visszaélés miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az ügyészség és a rendőrség is több nyomozást folytat.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amikor az Állami Számvevőszéknek feladata lenne a közpénzből működő
szervezetek könyvelését, gazdálkodását ellenőrizni és leszarja azt, amikor a NAV több mint fél
éve sunyít az ügyben, amikor a Polt Péter vezette ügyészség szintén hosszú hónapok óta
látványosan és politikai alapon „nyomozva” kussol, amikor Orbán Viktor miniszterelnök a
nyilvánvaló botrányok ellenére sem hajlandó elengedni Farkas Flórián kezét, akkor hogy a büdös k*rva életben bizonyosodhatna be itt bármi is? És vajon mit szólnak azok a tisztességes roma állampolgárok, akiknek a nevében Farkas Flórián immár két évtizede saját ámokfutó luxusára költi a felzárkóztatásukra szánt pénzeket?
Mert ha támadják, akkor meghosszabbítjuk: a kisvasutat Lovasberényig, Farkas Flóriánt meg az Európai Unióig. Ha nem ő lesz a szakdiplomata, itt szakadjon rám az ég. Erre a következmények nélküli, gátlástalan korrupcióra már tényleg nincsenek szavak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nusika
:))))))))))))))))))) ...így kell ezt csinálni!!! ...
bakegya
Még néhány fekete mercédeszre A TÖBBI MELLÉ???
quadrocopter
Nyilván a cigányok dolgoztak meg és adózták le az 1300 milliót! Szórjátok csak, van bőven, a buta magyar gürizik, nektek már nem is kell!
elnyomott
Gondolom ezeket a pénzeket sem a nincstelen cigányok kapják.
Legalább ők vernék le az uraikon.
Nessy
karácsonyi ajándék Flórinak és társainak Bözsi utalvány helyett!
Hiába, similis simile gaudet!
Clavigo
Hát csak nem háágyom a legdzsukerabb ikertesómat a pááácban...Plusz kap egy ingyenbérletet a csutkai kisvasutra is...oszt jó napot.
eugen4402
@Nessy: Ezesetben egy i-t kihagyhatsz a "similis"-ből...
Nálunk a simlis boldogítja a másik simlist.
Clavigo
Azért arra kíváncsi lennék,,hogy ez a Flóri tesó,mit tudhat vajon ,,,,,hogy mindenből kimossa a felcsuti Nagytezsvíír ??
Jozefina
A "vajda" mindig megvédi az övéit!!!???
Eladott Ország
Amikor az Állami Számvevőszéknek feladata lenne a közpénzből működő
szervezetek könyvelését, gazdálkodását ellenőrizni és leszarja azt, amikor a NAV több mint fél
éve sunyít az ügyben, amikor a Polt Péter vezette ügyészség szintén hosszú hónapok óta
látványosan és politikai alapon „nyomozva” kussol, amikor Orbán Viktor miniszterelnök a
nyilvánvaló botrányok ellenére sem hajlandó elengedni Farkas Flórián kezét, akkor hogy a büdös k*rva életben bizonyosodhatna be itt bármi is? És vajon mit szólnak azok a tisztességes roma állampolgárok, akiknek a nevében Farkas Flórián immár két évtizede saját ámokfutó luxusára költi a felzárkóztatásukra szánt pénzeket?
Mert ha támadják, akkor meghosszabbítjuk: a kisvasutat Lovasberényig, Farkas Flóriánt meg az Európai Unióig. Ha nem ő lesz a szakdiplomata, itt szakadjon rám az ég. Erre a következmények nélküli, gátlástalan korrupcióra már tényleg nincsenek szavak.
Lepényleső
Ez is oda megy ahová a többi? A közösből csak kivenni,kivenni?
Ludmilla
ezt is el lehet lopni...meddig még,gazemberek?
nyanya001
Adni kell még a tolvajnak !
Közpénzből !
Köztörvényes bűnözők vagytok egytől egyig !
Szókrakész
...

Több nem jön ki a számon.
Még most is a pulzusomon, vérnyomásomon dolgozik a NASA Special Doctors Team.
sziha
Bringas, Veroce, egyeb egybitesek most miert nem verik a nyaluk? Most hol vannak? Pedig ennel jobb nem is lehetne a magyarnak.
Szókrakész
Na bassszátok meg fidesz!!!
Én most nem fogok adózni.
De ha egy szót is mertek ugatni, akkor majd üzenem, hogy a NAV-nak utaljatok ki gyorssegélyt a hiányzó összegért.
És akkor a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad.

Ebben a kibaszott országban nincs értelme adózni, mert mind ellopják, ellophatják a tetvesek.
human
Tehát, ha tőlem ellopnak egy ezrest, akkor adok a tolvajnak egy ezrest, hogy visszaadja nekem amit ellopott és így már nem kell letartóztatni senkit. Igaz egy ezressel továbbra is kevesebb van a tárcámban. Na vajon ebben a történetben kit védett meg az állam?
human
@Szókrakész: Igen. A következmények nélküli rendszerben erősen romlik a lakosság adózási hajlandósága. Ha ők lophatnak akkor egyre többen kezdenek el hasonlóan gondolkodni.
Szókrakész
@human: Mit vársz az emberektől?!?!?!
Hogy még több adóval, nélkülözéssel pótolják a hiányt, vagy ezt a maffia kormányt zavarja el a picsába?!?!?!
Bár a második opció sem elégtétel ezeknél a hazaáruló tetveknél!
Sokkal drasztikusabb, egy életre szóló büntetést érdemelnek.

Azért ne várd el, hogy a másik orcámat is...

Ezért erőltetik ezt a sátánista katolikus szart is, mert az direkt a rabszolgáknak lett kitalálva. Egy rabszolgaképző tanfolyam.
Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel...
odatartani a másik orcát is...
Boldogok a lelki szegények, mert ...(szolgálj, tűrj szó nélkül és majd odafent tiéd lesz minden)
De arról már nem tudnak hadoválni, hogy mi van odafent, ami az enyém lehet.

A rengeteg elferdített hazugságukkal, ami ezt a mocskos maffiát tartja hatalomban.
human
@Szókrakész:
1. verizó: 2018-ban ha sikerül leváltani Orbánt, akkor ki kell rúgni Polt Pétert a picsába. A többség által közösen elfogadott ügyészt kell kinevezni. Így elkezdődhet az elszámoltatás (az igazi). Polt Pétert, Habonyt, Mészárost, Vajnát meg kell fogni minden törvényes eszközzel. Ez után kivizsgálni minden az évek során felmerült korrupciós ügyet.

2. verzió: A népnek utcára kell mennie és neki kell kierőszakolnia Polt Péter távozását és a korrupciós ügyek feltárását.

3. verizó: Marad a fidesz és Orbán és a többiek évtizedekre vagy egy véres polgárháborúig. Addig mindenki meghúzza magát és kapaszkodik maréknyi egzisztenciájába.
Clavigo
@human: Amit írtál,,ahhoz 2 /3-ad kell...Meg lehetne csinálni...ha akarnák...Kizárólag az elszámoltatásra koncentrálni,,,,,,új főügyész stb,stb...Aztán kiírni újra a parlamenti választásokat...De ezzel az "ellenzéki garnitúrával "...bármit elérni...
justhpeter
@human: 1. -2. -3. pont álmodik a nyomor. Kire szavazzunk ? Ki fogja ezt végrehajtani ? A jelenlegi ellenzék ? Melyik része ? A sunyi, vagy az ostoba ?
nezelodo
Jólvan, mégsem marad üres karácsonyra a kirámolt dakota kassza! Hogy is venné ki magát ha azok a szegény cigány politikusok Suzukival lennének kénytelenek templomba járni, meggyónni a bűneiket! Pedig előzetesben kellene lenni a cinkosukkal együtt már régen!
Zeta
Olyan egyszer élünk hangulata van a Vezérnek , szórja a pénzt rendületlenül, értelmetlenül.
Ki adott erre neki felhatalmazást?
Ezt a hívek nem látják?
Ez nem érdekli őket , vagy ez még belefér?
Cicamama55
Olyan negatív jelzők sorát akartam ide írni, amit még soha! :(
wagabund
baszki...ezerháromszáz-millió karácsonyra? ne ez az igazi ajándék! lesz ott dínom-dánom...

élni tudni kell!

ja..jut eszembe...ebből a sok pénzből fognak-e valami egyszerű, de finom ételt enni a cigánygyerekek modjuk délnyugat-Baranyában, vagy Beregben, vagy BAZ megyében? ...vagy bárhol, ahová szánták ezt a pénzt, amit az adófizetők dobtak össze.

gyanítom egy falatot sem kapnak, mert már itt Pesten elfogy a pénz...
1magyar
Na ez az Orbán bűne, hogy még közpénzből újra ad ellopni valót.
Edmond Dantes
@CsipkeRózsa: Igen,nagyon pontos.De mivel 2xsemmi=semmi,ezért aztán harmadszor is próbálkozunk,egyszer majd csak sikerül.
evacica
@1magyar: Orbánnak nem csak ez a bűne, Orbánnak rengeteg bűne van, hogy tönkre teszi az országot és teljesen kifosztja! Csak azt tudnám, hogy ez a hülye nép meddig tűri ezt?!
nemkati
Kikérem magamnak, hogy az én adómból pénzeljenek léhűtő senkiket!!! Milyen jogon ad még pénzt az én pénzemből is, és miért nem kapta vissza az adott célra nem felhasznált összeget?
nevemnick
Rohadjon el az egész köcsög banda!
Ők is kaphattak volna összesen 10 ezer Ft-os erzsi utalványt, meg mellé 50 év börtönt - fejenként.
papa.49
Az egyik cigány adja a másik cigánynak, és itt a ,,cigány,, szó nem az etnikumot jelöli!!!
Csizmás Kond
...na de a déká most miért nem hánytorgatózik ?
kisrigó
@Eladott Ország: Ha lehetne, akkor dupla like, nagyon jól összefoglaltad a helyzetet. Mi az, hogy valaki nyilvánvalóan e l l o p t a a azt a pénzt ez a semmirekellő , a cigányság szégyene. Hazug rongyember, még a saját népe közé sem mer menni, joggal. Pedig megérdemelné a becsületes, nyomorgó emberek "háláját" !
petike
@Zeta: Azt csak a liberálkomcsi gyurcsánybajnaisorosbérenc ellenzék állítja, hogy ellopták a pénzt. Azt az egyélőisten adta a roma testvéreknek, akik megfelelően felhasználták.
Ezt egy hivatásos fideSSbirkától tudom.
F_Viktor
No, Isten barmai, ez sem veri ki nálatok a biztosítékot?
Erre adtatok felhatalmazást a gazdaállatotoknak?
F_Viktor
@human: Írod:
"Tehát, ha tőlem ellopnak egy ezrest, akkor adok a tolvajnak egy ezrest, hogy visszaadja nekem amit ellopott és így már nem kell letartóztatni senkit. Igaz egy ezressel továbbra is kevesebb van a tárcámban."

Majdnem jó a példád, csak ott sántít, hogy a tolvaj nem adja vissza a második ezresedet sem (így a mérleged -2 000), de arra sincs semmilyen garancia, hogy ha legközelebb találkoztok, újra lenyúl egy ezressel (akkor már -3 000 lesz a mérleged).
human
@F_Viktor: A költségvetés szempontjából írtam. A társadalom szempontjából nekünk semmink sincs, csak amit a kegyes úr nálunk hagy.
Most nézem a Viasat 3-on a V, mint vérbosszú című filmet. Pont ott kapcsolódtam be, mikor szimbólumokról, félelemben tartásról, cenzúráról, lehallgatóberendezésekről, a béke és rend ígéretéről és a társadalom felelősségéről volt szó:
www.youtube.com/watch?v=SF2-TpSjdts
human
@justhpeter: Nem olvastad el a 3. pontomat?
wagabund
@Horizont: 20.53... tökéletes kommentár!

nálad a pont!
human
Szijjártó Péter 2016.12.21.

Szijjártó felköpött, és aláállt.

„Azt kifejezetten jónak tartanám, nemcsak Magyarországon, hanem globálisan is, hogy bizonyos NGO-knál (az N ugye azt jelenti, hogy non, a G meg hogy governmental), megvizsgálják, hogy a nem kormányzati forrásból működő szervezetek milyen forrásból működnek. Az állami szférában a transzparencia elvárt – jogosan. Egy ország sorsára ezeken a rendszereken keresztül igenis hatással bíró, társadalminak és nem kormányzatinak nevezett szervezetek is fedjék fel, hogy ők kiknek az érdekében és kiknek a pénzéből járnak el. Az nem fair, hogy, mondjuk, van egy kormányzat, és azzal szemben, határozott erővel fellép egy NGO-nak nevezett szervezet, az embereket befolyásolja, és az embereknek nincsen joguk tudni, hogy kinek a pénzéből befolyásolják éppen őket. Szerintem jogos elvárás a vizsgálat. Mert abból sok minden ki tud derülni.”
Szókrakész
@wagabund: Mire gondolsz?
zsülien szeletelt flambírozott sünbálóra, vagy ...?
Zeta
@wagabund: így évvégén mi az amire kellhet, hogy ennyire sűrgős?
Nem csak ez , hanem amit most hirtelen szét dobált így évvégén?
F_Viktor
@human: Írod:
"A költségvetés szempontjából írtam."

Ó, tehát azt gondolod, hogy ezt a speciálisan megítélt "gyorssegélyt" majd az adósságrendezésére fordítja az örö?
Szerintem már van gazdája a pénznek...
human
@F_Viktor: Ez esetben szerintem visszaadják a kormánynak az eltűnt milliárdok fejében. Jelenleg ugyanis nyomozás folyik. Ha viszont visszafizetik időben (és ezért kapkod most a kormány mindenféle támogatással), akkor talán bűncselekmény hiányában leáll a nyomozás. Szerintem ez a terv.
human
@F_Viktor: Elfelejted, hogy Flóri tartja kézben az egészet. Nélküle egy fillér nem megy senkinek a zsebébe. És mivel az ő seggéről van most szó, vasmarokkal fogja irányítani a pénz útját.
F_Viktor
@human: Értem a logikádat, de nem gondolom, hogy flóri tartana az igazságszolgáltatástól míg a vajda védelmező szárnyai alatt (s így polt szárnyai alatt is) tengeti életét.
Neki inkább sajátjaitól kell tartania.
Desischado
@Clavigo: Nekem is ez jutott menten az eszembe. De hát ne csodálkozzunk: holló a hollónak nem vájja ki a szemét. A "tezsvírek" összetartanak. Agyrém, ami itt folyik!

@Clavigo: Van egy másik verzió is. Mivel TÖRVÉNYTELEN AMIT CSINÁLNAK, MERT NEM ERRE KAPTAK FELHATALMAZÁST, ÉS NEM IS TUDATTÁK SENKIVEL, HOGY MIRE KÉSZÜLNEK VALÓJÁBAN - tehát minden intézkedésük törvénytelen, amit simán fel lehet számolni!
Fradigege
Pá-pá-pá-pá 1,3 milliárd! Pá-pá! Itt valami sunda-bunda van. Feneketlen zsák a cigányokba pénzt fektetni. És mi a terv? Ez a lóvé mire megy majd? Már, mint a mi lóvénkat erre veri el a gyökér?! A tesókat kimossa a szrból?! Még anno Brüsszelben a felcsúti zsírvajda zsebre vágott recska kézzel: ...ha az ország pénzéről van szó, nagyon fukar tudok lenni...
Nesztek bazmeg!
telegdilaci
Akasszuk már fel ezt a mocskos tetves csürhét, gátlástalan tolvajok! a két rühes "C"-csak lop és lop benne van a mocskos vérükben,Flóri mennyit lophat még és ahelyett hogy visszafizetné kap még hogy,tudjon még többet lopni! egytől egyig akasztófára valók!
justhpeter
A NAV-os és a rendőrségi vizsgálat is nevetségességbe fullad, mert Orbán ismét kitömi Flórit pénzzel, mielőtt előzetesbe került volna.
Kérdés: ha én ma az abc-ben ellopok egy 300 forintos felvágott csomagot, kapok Orbántól egy kiló húst, vagy rendőrt hívnak ?
human
Ma láttam nyilatkozni a roma önkormányzat elnökét, Balogh Jánost. Egyértelmű, hogy az ellopott milliárdokat fogják visszafizetni azokból a milliárdokból amit most kapnak a költségvetéstől. A riporter visszakérdezett, hogy mi erre a garancia? "A szavam." - mondta az az elnök aki a mostani eladósodott időszakban is luxusautót bérel magának.
Jelenleg nyomozás zajlik az eltűnt milliárdok után. De vajon mi fog történni, ha Orbán megmenti Farkas flórit azzal, hogy pénzt ad az önkormányzatnak a törlesztésre (abszurd). Lehet, hogy le fog állni a nyomozás?
human
@F_Viktor: Flóri már egyszer majdnem el lett ítélve sikkasztásért. Akkor köztársaság elnöki kegyelemben részesült. Ha megint elkapják ilyenért az már súlyosbító körülmény. Polt valóban nem ültetné le, de egy új ellenzéki kormány már egész biztosan és Flórinak erre az eshetőségre is gondolnia kell. Ha most lepapírozzák, hogy vissza lett fizetve és pont, akkor már nem fogják tudni újra elővenni az ügyet bárki kerüljön kormányra.
human
@justhpeter: Ha szállítod a cigány szavazatokat Orbánnak akkor az egész raktárat ellophatod.
nezelodo
Az este elkaptam egy fél mondatot valamelyik tv csatornán, ahol megkérdezték az aktuális cigány vezetőt, hogy a most kapott pénz törvényes felhasználására mi a garancia? "Az adott szavam"!
Basszus szaladok is a bankba viszem a szavamat, amire majd adnak pár millát, mert szerény vagyok. Elaludni viszont nem tudtam a röhögéstől, mert ismerem a cigányok adott szavát, bár ne ismerném...
Aki Én
@Verőce 21: @Bringás: és a többiek! Leírnátok pár sorban a megnyugtató magyarázatot. Tudom, tudom, nagyon jól csinálja a drága nemzeti vajda, hogy segít az elesetteken, de ennél valami konkrétabb van? Csak azért kérdezem, mert ti mindig mindenre olyan nagyon megnyugtató és hiteles választ tudtok adni. Jó lenne addig, míg szét nem basz az ideg ezektől a tetves tolvaj geciktől. Gondolom titeket is végtelenül felháborít a tény, hogy a milliárdos tolvajokat ugyan nem vonják felelősségre, de újabb közpénz (tiétek is) milliárdokat adunk nekik, mikor még nem számoltak el az eddigiekkel sem.
Értem én azt is, hogy felzárkóztatásnak számít az is, mikor egy cigány multimilliárdos lesz, mert javítja a statisztikát. Na de mégis...
Köszi...!
human
@Aki Én: Hát engem is rohadtul érdekelne, hogy a mélymagyarok hogy ítélik meg ezt a mentőakciót és szerintük miért állt ki Orbán Flóri mellett mind tetteiben, mind nyilatkozataiban.
human
@F_Viktor: "Neki inkább sajátjaitól kell tartania. "
Szerintem a romák ugyan olyan vezérelvűek, mint a fideszes kemény mag. Ezért nem kell tartania tőlük.
A magyarok sem mennek ki az utcára, pedig nem 2 milliárdok tűnnek el.
magyarbakancs
Milyen üzenet ez a 1,3 milliárd forint rendkívüli támogatás?
Az, hogy a @igány lophat, amennyit akar.
Nem vonatkozik a @igányra a törvény.
Minél gaz emberebb vagy annál nagyobb támogatást kapsz.
Lopjál cigány még többet majd a más emberek által befűzetett adóból kipótoljuk, hogy te jól éljél.
Clavigo
@human: Lehet,,,,talán Flóri tezsvíír ül a III / III-as aktákon??? :) :) DD :) :) Valamit nagyon tudhat a Díszroma,,,,,,Egyszer már épp,hogy kegyelmet kapott,,hirtelen,,,,most meg sürgősen kisegitik 1,3 mrd-al...:) :)???
nezelodo
@Clavigo: Drága ám ár a fideszes szavazat, azért az udvarlás a díszcigánynak! Annak idején szerencsétlen Lasztoviczát a halála előtt is felvitték a parlamentbe szavazni, amikor már a gombot sem tudta megnyomni. A halála után el is bukták a választókerületet, mert olyan "sikeres" volt a ténykedése.
human
@Clavigo: Nyilvánvalóan vagy tud valamit amivel árthat Orbánnak vagy olyan kapcsolatrendszert épített ki a roma társadalomban amire nagy szüksége van Orbánnak választáskor.
CsipkeRózsa
@magyarbakancs: ez az ajándék pénz nem a cigánynak szól, hanem kizárólag Farkas Flóriánnak, aki az Orbán kormány felelős tisztségviselője. A kormányhoz tartozó embereket megvédi Orbán, akármennyit is lopnak.
bakegya
@Clavigo: EGYÜTT-EGYSÉGBEN LOPNAK!-a Farkas-és a bárány,aki tulajdonképpen egy falka:
bakegya
@telegdilaci: A FARKAS EGY ÖSSZEGBEN TÖRLESZTHET,MERT ORBÁN ORSOS LEGITIM LOPVA GYORSSEGÉLYEZHET!---megtette ezt már a többi saját zsebbe gyűjtögető cigányBANDATAGOKKAL IS EZ A MAGÁT NEM VAGYONOS EMBERNEK VALLÓ FELCSUTKÁRA SZÁRMAZOTT ...
moareka
Ez a pofátlanság netovábbja,no meg az, hogy 2 milliárd repül stadionokra a határon túlra...
bakegya
@moareka:most éppen két-milliárdot utalt magának a közösbe a közösből. MÉSZÁROS AKADÉMIKUSSS SOKAT DOLGOZOTT AZÉRT,HOGY ORSOS VICCTORT HATÁRTALANUL IS MEGAJÁNDÉKOZZA 2016 KARÁCSONYÁN SZERBIÁBAN IS ,ROMÁNIÁBAN IS,DE LEGKÖZELEBB A HOLDON IS EGY -EGY FOCIAKADÉMIÁVAL!
Naponta többször én is ezt kérdezem-mi a faxér potyog a mennyezeti vakolat a betegek fejére a műtőben is-nem csakkk a kórtermeinkben.
De a legjobban az ütött-amikor egy magyar kisiskolás azt kéri a jézuskától,hogy meleg legyen otthon a szobájukban,ne kelljen többet FÁZNI!-SZOMORÚ!
Ugyanakkor a LÉVAI MINT JÓLSZOLGÁLÓ ROMÁNIÁBAN OSZTOGAT ÉLELMISZERT AZT AMIT ITTHON ÖSSZEKOLDULTATOTT A BIRKÁIVAL.
Gyuri Géderről
@Eladott Ország: Mind ezek ismeretébe, még mindig vannak elvakult támogatói a fidesznek, miközben lelkesen cigányoznak, mert nagy magyarnak tartják magukat.
A többség kussol (mert ha kifejtem a véleményemet bárhol is, menten elhallgatnak) és tűrik, hogy a rabló pénzeli a tolvajt az adófizetők pénzéből., büntetlenül.
magyarbakancs
@CsipkeRózsa: Farkas Flórián is cigány.
Ezzel a pénzel a cigány kisebbségi önkormányzat gazdálkodik.
Az ,az el @opja.
Baráti haveri körben szét osztja.
Fenyegetőzik a cigány.Lásd a Hír Tv-t meg fenyegette az a cigány hölgynek nevezet senkiházi kinek a lánya ököllel gyomron vágta a operatört.
Ki fenyegetőzik cigány akkora a pofája mindnek mind a bécsi kapu.
CsipkeRózsa
@magyarbakancs: tudom, hogy Farkas F. is cigány. Azt jeleztem, hogy nem a cigányságnak szóló jótett a kormánytól kapott pénz, kizárólag Farkas Flórián megmentését szolgálja.
telegdilaci
@human: A videón másfél percnél feltünt,4-mocsoknak,akik Flórival paroláztak,egytől egyig akasztófán lenne a helyük!!!
human
@telegdilaci: Hát igen, ahogy Farkas Flóri simogatja Orbán hátát. Nagyon jól elvannak egymással. A börtön amúgy nagyobb büntetés lenne nekik, hidd el. Ha felakasztanák őket a híveik mártírként tisztelnék őket.
szaboria1
MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
kissé felnőttem
Azt nem kérdezi a vezető, népem mit szólsz mindehhez? hát nagy szemétség igy lerendezni holnap is ennyit meg az ujév minden napján a tőbbi nem számit? oktatás, egészségügy, utak??? Ja a háttér ?
kissé felnőttem
nem inkább vissza kéne ? nyelvbotlást azért vegyük észre. Mindha egyszer ezt már elkotyavetyélték volna, avagy minden napra egy mese hát azért európai élvonalban tobzódó gazdag kapitalista országgá válltunk röpke pár éve IMF se adott volna egy garast. Ja hogy a kötvény ? értem és holnap is kap akkor flóra bácsi? meg eztán mindig ? És mi ??? nekünk is jár má elfogyott az előző
Lepényleső
Nem is gondoltam volna,hogy mennyi mindenre futja a rendszerszerűen elutasított 1% adó
felajánlásokból,többek között erre az ablakon kidobott összegre is.
kukac50
Orbán a saját fizetéséből adjon ! Ne az adófizetők pénzét segítse ellopni Farkas Flóriánnak!
Ez aljas húzás!!!
human
Én attól tartok, hogy ezt tesztként is felfogja Orbán. Hisz ha megteheti mindenféle társadalmi felháborodás nélkül azt, hogy az ellopott közpénzt újabb közpénzből pótolja ki, akkor ezt a módszert akár be is vezetheti. A teszten átment. Ellenállás nem volt. Lehet sikkasztani, aztán majd állami támogatásnak álcázva közpénzen vissza lesz fizetve.
Eladott Ország
@human: Így van, az ellopott közpénzt , közpénzből pótolják .Orbán Viktor legújabb karácsonyi meglepetéséről: „speciális” támogatásként 1, 3 milliárd forintot kap az Országos Roma Önkormányzat. Az a szervezet, amely ellen összeszámolni is nehéz hány eljárás van folyamatban, mivel is sikerült eltüntetniük 1,6 milliárdnyi felzárkóztatási pénzt.
human
@Eladott Ország:
újságíró: - Mi a garancia arra, hogy ez után nem nő az ORÖ adóssága?
ORÖ elnök (vigyorogva): - Mondja azt, hogy a szavam.
És nem is bírta ki röhögés nélkül ez a tetű. De Orbán bizalma továbbra is töretlen Farkas Flóriánban (aki ellen már egyszer tíz éve kezdtek vizsgálódni sikkasztás témában).
Eladott Ország
@human: semmi garancia rá, különösen, hogy a lovat ismét alájuk tették.
human
@human: javítás: - Mondjuk azt, hogy a szavam.
Eladott Ország
@human: a vak is azt mondta, majd meg látjuk. Lakáshitelt sem adnak becsszóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.