A miniszterelnök szerint ahogy eddig, úgy a jövőben is mindig számíthat Lengyelország Magyarországra.

Orbán Viktor pénteken Budafokon a szmolenszki tragédia áldozatainak emlékműve előtt elmondott beszédében hangsúlyozta: Lengyelország Közép-Európa vezető országa. Ez a Közép-Európa a magyarok jövője is, ezért amikor Lengyelországot támadják, Közép-Európát támadják és bennünket is támadnak – magyarázta. Hozzátette: amikor kiállunk Lengyelország mellett, tesszük ezt a magyar-lengyel barátságért és mert kiállunk magunkért is.

Orbán Viktor: "mi vagyunk Európa jövője"

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a szmolenszki légikatasztrófa áldozatainak emlékére állított, Mementó Szmolenszkért elnevezésű emlékmű felavatásán Budafokon 2018. április 6-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A kormányfő azt mondta: 27 éve ő is azt gondolta, hogy Európa a jövőnk, de ma azt látni, hogy "mi vagyunk Európa jövője".

(MTI)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Annyira mi vagyunk a jövő, hogy mindenben el vagyunk maradva...más országok ennyi idepumpált EUs támogatással 4-5x ekkora növekedést értek el mint a fitymasz 8 év alatt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Öreganyád retkes picsája vagy te, nem Európa jövője.
Hellcat
Annyira mi vagyunk a jövő, hogy mindenben el vagyunk maradva...más országok ennyi idepumpált EUs támogatással 4-5x ekkora növekedést értek el mint a fitymasz 8 év alatt...
verőce21
Egy rossz kormányzással szét lehet verni egy működő gazdaságot, amelyet ugyan később, ha nem is könnyen, de újra lehet építeni. Láttunk már erre példát. Ha azonban Magyarország is belép a migránsokat befogadó államok sorába, akkor talán örökre megpecsételjük a sorsunkat. Olyan változások indulnak el, amelyeket nem lehet négy év után megállítani. Ebből a szempontból most egy végtelenül egyszerű kérdésre adhatunk választ azzal, hogy hová tesszük az ikszet: bevándorlóország lesz hazánkból vagy nem?
A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is!
peterkelemen
Ti Európa szégyenfoltjai vagytok! Orbán korrupt, tolvaj, népnyúzó neofasiszta illiberális állama.
peterkelemen
Orbán a legnagyobb migránsbetelepítő, de agyhalott hívei még ezt sem képesek meglátni. Nagyjából 50 ezer bevándorlót engedtek be eddig Orbánék hirtv.hu/ahirtvhirei/nagyjabol-50-ezer-bevandorlot-engedtek-be-eddig-orbanek-2453117
peterkelemen
A magyar egészségügy a legutolsók között szerepel az Európai Unióban Orbánék óta >>> justpaste.it/1gm0e
peterkelemen
A korrupció területén már csak Bulgária előz meg minket, de hamarosan abban is a legutolsók között lesz a korrupt tolvaj Orbán vezette Magyarország. Szégyen!
libellle
@verőce21: taj mekkora ellentmondásokba keveredsz. Sürün. Nélleunk sok a migráns köszönve a magyar tökfejnek is. Ellenben a gazdaságunk SZENZACIOS!!! Mi vagyunk a világ NEGYEDIK leggazdagabb gazdasága. Hm ... akkor milyen az összefügés abban amit leirtál. En ugy itelem meg, hogy agymosás.
Eladott Ország
Rettegjél csak szépen és áltasd magad! Az egyélőisten napi kampányhaknija című, nem rendszeres rovatunkkal jelentkezünk. Nyugodjunk meg szépen, se újságíró, se zavaró ellenségek, csak hatékony elszigeteltség, mikrofonállvány, otthonos, baráti terep.A bevándorlóországok mindennapjaihoz képest mi sehol nem vagyunk, pedig nem lenne baj. És akkor e legendás közbiztonság mellett a létbizonytalanságról, a nélkülözésről, az egy főre jutó GDP-ről, az EU legszegényebb régiói közé tartozó országrészekről egy szót sem szóltunk.
Most még megteheted és fertőzheted kedvedre az agyakat. Nem lesz ez mindig így. Erre a lábszagú hazugságáradatra nem lehet jövőt építeni, de már jelent se sajnos.
hirtv.hu/hirtvkulfold/magyarorszag-egy-diktator-jatszotere-2457753
www.newstatesman.com/world/europe/2018/04/dictator-s-playground-inside-viktor-orb-n-s-hungary
verőce21
@libellle: (13:35) "Mi vagyunk a világ NEGYEDIK leggazdagabb gazdasága."? - De még meddig?
A német gazdaság és tőzsdemutató lassan, de biztosan csökkenésbe váltott, és ez egyre gyorsuló ütemben vált át a zuhanásba!
kissé felnőttem
neked remélhetőleg csak multad van, arra sem lehet azt mondani hogy épitő jellegű, bár a sláger szerint mindenki másképp csinálja ! hát ja ki jól ki rosszul. utóbbi is vezet valahová, csak a Duna ugye nem fagyott be, De jó
simmering73
Grazban már szellőztetnek a gumiszobában. Friss ágyneműt is húznak. A hátizsák már összekészítve.
libellle
@verőce21: Most lettünk egy j éve. Addig az ötödik helyen voltunk. Mit gondolsz miert tudunk a sok magyar migránsnak munkahelyet adni. Azert mert a gazdaságunk növekszik. Nem ugy mint Magyarorszáon mert ott csak az kerül a nyilvánosságra és ugy ahogyan azt ali baba és a negyven rabloja szeretne
feleselek
Hm! Mit ne mondjak, elég randa jövő...!
libellle
@verőce21:´" tőzsdemutató lassan, de biztosan csökkenésbe váltott, és ez egyre gyorsuló ütemben vált át a zuhanásba!" mondta neked ezt ki? viktor. Magyarország GDP-je nem éri el egy közepes német nagyvárosét sem.
namihami
Nem attól van a baj a fejében, hogy mondja. Az igazi probléma az, hogy már hiszi is. És ezért vezet azon az úton, ami a klán gazdagodása és az alsóközép- és a szegényréteg rohamos lecsúszásához vezet.
Igaz, ők és kiszolgálóik folyamatosan gazdagodnak. De, végtére is, az igazi cél mindig is ez volt.
ibn Said
OV oly hatalmas politik mint Churchill (igaz csak sámlin állva), gazdaság vetekszik USA - Kína gazdaság, mi lenni Europa összeszerelő üzeme! A gazdaság száguldani Europa minket irigyelni... Na most menni Lajtán túl onnan nézni már ez teljesen látni mást! Gazdaság tart életben német autóipar EU-s támogatás. Demokrati lebontva, civil szféra megfélemlítve, meg figyelve. Emberek menekülni el családdal nyomorból... hová menekülni!? Ja a hanyatló nyugatra...
Mindent érteni!
Clavigo
Putyin csicskája vagy More. Egy pávatáncos Szarzsák...oszt jó napot.
csipetke
@Hellcat: 13:02 Ha nem nyúlták volna le az EU-s pénz egyharmadát,mi is ott tarthatnánk.
csipetke
@Sámannus: 15.25 Pont az jutott eszembe nekem is,hogy a mi jövőnk az lenne,ha orbán elhúzna putyinhoz,ha már ő putyin pincsije,menjen a gazdájához,mi pedig megpróbáljuk helyrehozni azt a mérhetetlen kárt,amit orbán csinált 8 év alatt...
Sámannus
@csipetke: olyan ótvaras gennyes bandát szedtek össze, amiben már szinte alig van még magyar is, az is a legalja, mint ez a halkloáka fentebb. Inkább nem is etetem, had pusztuljon étlen-szomjan szótlan.
1magyar
Ez igaz, csak sok mosott agyú, hülye,áruló akkor fog rádöbbenni mikor már késő lesz.
Mézike
Ahogy elnézem kishazámat. ha ebben a tempóban dübörög az ország az eu- val, a világgal szembe hamarosan ismét "trianoni" / békeszerződést/ írhat alá az ország.
bencemacska
Ha a cím igaz, akkor már csak (EU) sírhely kell és meg kell rendelni a temetést!
Nessy
Sötét jövő elé néz Európa! De mielőtt kileheli lelkét, adja ide a kasszakulcsot! És ezt még el is hiszi aki mondja, meg aki meghallgatja!
quadrocopter
"Nem lett veszélyesebb hely a migránsoktól Nyugat-Európa" Azannyát! Micsoda pech! (prop.)
libellle
@durbincs: te felérsz egy egéss hadsereggel egyedül. ritka bolond vagy.
Borsodi
Hátha a jövőnk az ő kezében van akkor nem euró lesz hanem Orbán pengő.
lampa laz
@durbincs: ki az a hülye aki lájkol téged??? Vagy már megint magaddal játszol???
csipetke
@lampa laz: 19:17 csikarival lájkolgatják egymást...A két fizetett troll...
lampa laz
@csipetke: ...az is lehet, h ez farok, kettő az egyben, agy minivirslivel szaporodik...
egyvandor
A szmolenszki katasztrófa megmutatja hová vezet ha a tekintély, a félelem a hozzá nemértés veszi kezébe az irányítást.
Európa meg már túlélt egy pár idiótát. A negatív példák meg csak jól jönnek a fejlődéshez.
Csak azt nem értem miért nekünk jutott az az idióta.
lampa laz
@durbincs: áruld el, kire szavazol vasárnap, a szájnyalintós, nyelvöltögetős, minivirslis, zsebrecskázós haverodra?
lampa laz
@durbincs: cuppancs, kapaszkodj, mert elvisz a belvíz...
lampa laz
@durbincs: te a ferdehajlamaidat az idióta szövegedbe éled ki, vagy egymagadban otthon rángatod a minivirslidet neccharisnyába, tangabugyogóban???
simmering73
Magyarország sírásója vagy te, nem több.
lampa laz
@durbincs: nyúvad ki te perverz állat.
nezelodo
Az szokták mondani okos ember más hibájából tanul. Azt is eljátszották már ketten a múlt században, belátom nem egészen önként, hogy az oroszoknak nyaltak. Most viszont önként és dalolva nyal nekik a vezetőnk, egyéni érdekből. Jó úgy lesz a végén, mint annak a polginak az esete, aki eladta a település ingatlanjait, egyenként több embernek, elverte éveken át a falu nem kevés, szerencsésen rendszeresen befolyó pénzét, és amikor megbukott, elővette a sárga flepnijét, hogy nem büntethető. Na milyen pofát vág majd a második vonal, ha összedől a homokozó?
Desischado
A föld terhe, a pestis és a kolera egyben, egy parazita, ez vagy te orbán. Remélem, el fogunk végleg eltakarodsz végre a kénköves pokolba, ahová való vagy!
Eladott Ország
@Shikari: m.blog.hu/sz/szeka/image/tenytar_blog.png
Állampártunk és kormányunk munkáját segítő agitációs és propaganda osztály igen kreatív szokott lenni, ha értelmetlen szóvirágokat kell kitalálnia, és szennyeznie velük a közélet hímes mezejét. Kitalálják ezeket a förmedvényeket, amikor éppen el kell bódítani a nép egyszerű gyermekét valami szómágiával, aztán pedig szépen lassan elfelejtik, ha már érdektelenné vagy kínossá vált.
csipetke
@lampa laz: 20:59 Bakker!Most hogy mondod,sose értettem,hogy ez az idióta ebihal mé' jön mindig a minivirslivel,azt sejtettem,hogy neki lehet,de hogy még szaporodik is?!Ennek a fajtának nem kéne...Bár én úgy tudom,hogy az elmegyógyintézetben ezeket ivartalanítják,mint a macskákat...:)
Eladott Ország
Mi tudjuk, hogy a korrupt gecik lopnak, de már ők is tudják, hogy tudjuk. És tudják, hogy ebből már nem lehet kihátrálni, nem tudnak elsunnyogni. Innen nincs – kurvára régen nincs – visszaút. Tudják és fosnak. És habognak, óbégatnak. Imádkoznak, sorosoznak, migránsoznak.
Nincsenek válaszok, tények, adatok. Semmi nincs, csak a szemünk előtt kibontakozó dráma, a rettegő, megháborodott középszer vérbe borult szemű óbégatása. Ez már nem vicces, bár soha nem volt az. Ez szét fog zuhanni és az nem lesz szép látvány. Ezeknek már egyetlen út maradt: a totális diktatúra, amikor a háborodott elme minden parancsát teljesítik az erőszakszervek, amikor már csak a fizikai erőszak képes féken tartani az elégedetlenséget, a felháborodást. Szánalmas, de halálosan ijesztő is egyben. Volt már ilyen a történelemben. Soha nem lett jó vége. Most sem lesz. Amikor már nem csak erkölcsileg, hanem mentálisan is ennyire a bányászbéka segge alatt vannak az ország vezető politikusai, akkor nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy lássa az ember, mi lesz a végkimenetele ennek az őrületnek.

De vége lesz, ez már tisztán látszik. Nézem a halálosan rémült, túl magasra kapaszkodott kis figurákat és nem találok felmentést a számukra. Abban biztos vagyok, hogy fogom még őket vezetőszáron látni. Nem is olyan sokára. Mert közben – és erről nem nagyon szoktunk beszélni, pedig talán kellene – esély sincs arra, hogy a jól bevált váltógazdaság keretein belül megússzák, ahogy mindenki megúszta eddig. Aki kormányon volt, soha nem bántotta a bukottat, mert tudta jól, holnap ő lehet a bukott és a viszonosság jegyében ő is bízhat abban, hogy megússza.
lampa laz
@csipetke: Sajna megszüntették a elmegyógyinézetet, ezért szaporodtak el ezek az idióták.
Úgy látom most nagyon ránk van cuppanva ez a hülye. Napközben még csikariként is aktivizálja magát, dupla fizetésért.
herczeg0210
Te Európa szégyene vagy! (csak azért nagy betű a te mert a mondat eleje...)
advocat
Örömmel értesítek mindenkit, hogy szeretett pártunk és kormányunknak sikerült elérni, hogy az addig 525.- forintos kenyeret (nemrég még 495.- volt) sikerült 560.-ra emelni. Éljen a rezsicsökkentés. Is. Vagy ez nem az?
papa.49
Csutirém te még MÚLTNAK IS SZÖRNYŰ VAGY, NEMHOGY JÖVŐNEK !!!
kulabombaafityiszre
Orbán Viktor: "mi vagyunk Európa jövője"
Igen,ha a munkaképes magyarok kivándorlási hajlandóságát nézzük az EU-ba
akkor valóban.
Eladott Ország
Aki egy ártatlan gyerekkel kampányol a győzelem reményében, az nem több és nem különb, mint az árok szélén bűzlő szemét. Aki a saját bomlott elméjéhez igazítja egy ország működését, az egy kártevő. Aki ebben segíti őt, az semmivel sem különb, mint a gazdája. Elég volt belőlük, mert nekünk és a mi gyermekeinknek is jogunk van az emberhez méltó élethez. Olyat pedig ezekkel a nyakunkban nem lehet építeni. Változtatni kell. Változtatni fogunk.
De ne gondolja senki, hogy amikor sikerül megroppantani a hatalmukat, hirtelen minden jóra fordul. Kilencedikén sem lehet fellélegezni, mert a neheze akkor jön. Nem tudom, meddig mernek elmenni a hatalom megtartása érdekében, de tippelni tudok: bármeddig. Az életükért futnak (nem a szó fizikai értelmében), mindent meg fognak tenni, hogy visszaszerezzék a többségi hatalmat. Mindent. És nekünk nem szabad engedni.
colibri
@verőce21: tegnap 13:30 Joggal gondolom, hogy te írod az orbán-beszédeit? Ha mégis tévednék, akkor az a helyzet, hogy saját kútfőből nem tudod leírni a gondolataidat, hanem szószerint idézed vezéred szavait. Ha csak egy picit ki tudnátok kapcsolni a sorosozást, talán eljutna az agyatokig az a tény, hogy senki nem akar kerítést bontani és migránsokat rászabadítani az országra. Innentől kezdve az sem igaz, amit a szavazásról, meg az ikszelésről írsz, ez is csak orbán dumájának ismétlése.
csipetke
@colibri: 12:04 Még a legkisebb kamupártnak is van valami összedobott programja,egyedül a fidesznek nincs.Nekik van a Sorosozás,a migráncsozás,az emberek hülyítése,uszítása.A fidesz programja az,hogy bármilyen aljassággal/hazugsággal talpon bírjanak maradni,mert ha nem,az egész rablóbanda a sitten köt ki.Úgy tűnik,be vannak sz@rva rendesen,mert Hódmezővásárhelyen sem erre számítottak,ami történt,nagyon remélem,hogy ez holnap is megismétlődik.
lampa laz
@durbincs: pedofil ám az apádfaxa, te idióta
libellle
@durbincs: "tudnivaló maga-itt nemzetközi hírű közgazdász prof P.h. D ?" nem ?fejetlen halfarok annak is csupán egy lerágott darabja majdnem eltaláltad. igaz nem ilyen mértékben ellenben egy diplomával azt pedig mint közgazdasz. és te maradsz abban a sorban amiket itt leirsz a többi véleménnyilvánitóval szemben BOLOND és PATKANY!!!
evacica
Szegény Európa, ha az Orbáni politika a jövője! Szerencse, hogy ott még normális emberek alkotják a többséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.