Most először szólalt meg a sporteseményekre való repkedéseiről Orbán Viktor. Az ellenzék nem tette zsebre, amit kapott.

A jobbikos Szilágyi György kérdezte Orbán Viktort a parlamentben hétfőn a magánrepülő-útról – számolt be a 444.hu. A képviselő szerint több mint aggályos, hogy a miniszterelnök ilyen értékes utakat fogad el a sokmilliárdos közbeszerzéseket nyerő Garancsi Istvántól.

Gratulálok hogy felfedezze a spanyolviaszt. Harminc éve mindig így mentem, jövő héten is így fogok menni és azután is így fogok menni

- felelte Orbán, aki szerint „magyar miniszterelnök legyen ott a fontos sport- és kulturális eseményeken”.

Orbán megismételte, ez harminc éve így van, és azt mondta Szilágyinak, „Ön az első, akinek ez problémát jelent”. Azt is hozzátette, szeretné látni azt az embert, aki le tudja kötelezni.

Nem hagyta ki a jobbikos képviselő családját sem, Orbán szerint 

Szilágyi azért támadja, mert a családja személyes haszonélvezője volt a félkarú rablóknak, amit a kormány tiltott be. 

Az MSZP-s Harangozó Tamás is a repülőutakról kérdezte a miniszterelnököt, egész pontosan arra volt kíváncsi, Orbán hányszor vett igénybe idén ilyen luxust.

A miniszterelnök ismét leszögezte, ő 30 éve így utazik, és ezután is így fog. 

Jogi vitába nem bocsátkozom Önnel, csodálkozom hogy még mindig nem érti, hogy a miniszterelnök miért megy el minden sporteseményre. Amíg gondolkodik ezen, mormolja magában, hogy hajrá Magyarország, hajrá magyarok

- fejezte be a válaszát Orbán.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hofipisti
Senkinek nem tűnt fel, hogy nem az a probléma, hogy elutazik, hanem az, hogy - közvetetten az adófizetők pénzén. Ugyanis a közbeszerzések fedezete jelentős mértékben adófizetői (magyar, és EU) pénz. Repülős Viki szokása szerint szemtelenül mellébeszél!
kereső
Válaszolt a miniszterek elnöke?Nahát!!! Mozgott a szája? Mit hazudott már megint?
CsipkeRózsa
Egy miniszterelnök ilyen szemét módon válaszoljon a parlamentben egy kérdésre, gyalázatos!

Az, hogy ezt a magántulajdonban levő gépet igénybe veszi, és nem érzi, hogy az egy korrupció, azt jelenti, hogy nincs benne semmi gátlás, természetes dolog.

Ez az ember már nem tud lejjebb süllyedni!!!
rdos
Ez egy beismerő vallomás. :-)

Aztán egy számolási hiba (1988-ban, vagyis harminc évvel ezelőtt) hiszen akkoriban nem valószínű hogy biznicdzsettel ment a Máv-Előre - Bodakajtor SC meccsre. :-)

Szeretné azt az embert látni akinek leköteleződött? Paks2 az micsoda ha nem elköteleződés (ráadásul ezért még orosz biznicdzsetet sem kap)? :-)

Tényleg forró lesz az ősz, de a biznicklásszon. :-)
kereső
@CsipkeRózsa: Te csak azt hiszed! Hányszor gondoltuk,mondtuk,hogy ennél már nem is lehet lejjebb! Aztán mégis ...
relatív
Sajnálatos, hogy a magyar Parlamentben ilyet, mint a cikk citál lehet válaszolni. Súlyosbítja a helyzetet, hogy a cikk címe értelemzavaróan vonatkoztat el a tényektől, mivel a felvetésre a válasz minden kritikán aluli, pimasz, pökhendi, de válasznak sem lehet elfogadni, mert nem IS volt az !

A magyar közélet ilyen megnyilvánulások miatt olyan, amilyen, színvonaltalan, mint az egész vezetés, mely a legelemibb emberi tulajdonságok híján vannak, így nem IS érik fel ésszel a történteket... IS !!!
menekült
Még mindig nem tették fel neki azt a kérdést, hogy mivel viszonozza ezeket a kedves ajándékokat?
cikicakk55
@rdos: Tedd hozzá akkor a kínai vasutat is,meg az Ikqnuku Mészáros gazdagodását is.
rdos
@menekült: Mivel? Mivel?

Mivel az ajándékot viszonozni kell. :-)
cikicakk55
Az is undorító amit és ahogyan Orbán tett a videóban,de Semilyen Zsóti benyalonc pofája mindennél undorítóbb. Az az imádat,az a mély rajongás ami a képén látszik,amit Orbán beszél,az valami gyomorforgatóan undorító. Ennyire megalázkodni,lealjasulni embert még nem láttam,pedig láttam már egy két parlamenti közvetítést,sőt voltam ünnepségeken is,ahol felkent politikusok felszólaltak. Láttam még fiatal koromban Kádárt is beszélni,de ilyen benyali pofával senki nem bámulta. Ráadásul nem ez az első olyan felvétel ahol épp ilyen undorítóan gazsulál. Remélem,majd a sitten is ilyen udvarias és gáláns lesz a ME Úrhoz. Majd Ő tartja a valagát a zuhanyozóban,ha leesik a szappan.
RonaGyuri
javaslom a felvételt megküldeni az EPP vacilláló képviselőinek!
kereső
@Horizont: arról nem is szólva, hogy ugyanolyan korrupció,és adócsalás mint az orbáné.És ez meg Magyarország miniszter elnökének helyettese.A szép duett!
kereső
@RonaGyuri: gondolod,hogy nem látják? Én inkább az afd-nek,és Marine Le Pen pártja képviselőinek( most éppen nem tudom hogy hivják őket)küldeném el az egész sztorit- akarják-e ezt a korrupt fickót vezérürünek?
mackoka46
Sarokba szorított patkányként viselkedett. Má harminc éve lopok, senki se kifogásolta... Ez a mocsok nem cinikus, nem a hatalmi arroganciát okádja ki magából, hanem látszik súlyosan beteg, de látja tettei következményét, tudja hol vannak a rabolt ezermilliók !
CsipkeRózsa
@kereső: ma, 19:11

Ez a hozzászólás a videón nagyon jó.
kereső
@CsipkeRózsa: nekem is nagyon tetszett- és Frank Engel,még csak nem is "libsi"-egy kerszténydemokrata képviselő.
kereső
@RonaGyuri: köszi- azt tudtam,hogy nevet változtattak-nem is örültek neki sokan a pártjukból.
RonaGyuri
csak remélhetjük, hogy a költőnek igaza van!!! Ja, hogy a (fel)mosó(nő)k korán kibuknak! =))
Hofipisti
@cikicakk55: Remélem a "keresztfán is a jobblator helyéről ugyanígy fog vigyorogni!
Borsodi
A Magyar miniszterünknek mindent szabad,úgy viselkedik mint egy durcás gyerek csak azért is ezek után is repülővel megyek , / azért is meg hosszabbítjuk a Felcsúti kis vasutat,/ azért is megépítjük a stadionokat, Azért se engedjük be a migránsokat inkább behozzuk,majd jön az ellen támadás részéről amit követ majd a bosszú. Szilágyinak azt kellet volna mondani miniszter úr járjon továbbra is repülővel , és építsen minél több stadiont,de kórházat egyet se,,a nyugdíjasoknak meg nehogy emelje a nyugdíjukat,és nehogy lemondjon.! www.youtube.com/watch?v=kpBEqpAoTYA
Semjén Zsoltnak volt kitől tanulni.
colibri
Elhangzott a videóban, hogy Dömötör Csaba sógora Hollik István... Na, ez egy jó kis család lehet, feltörekvő IQ-nukuk. És a fidesz is egy sógór-koma, kollégiumi szobatárs cimbi bűnbanda!
Clavigo
Orbán,,,,,,,,,a qrva @nyádat,,,,,,te faluvégi szarházi... " Társadalmi Kapcsolat ""...,,,, obsitos BEsúgó...
menekült
@Horizont: Jó, ezt mi tudjuk, de mit válaszolt volna, ha valaki megkérdezi tőle a Parlamentben? Meg hogy az őt kísérő testőrök is ajándékba kapták az utazást, vagy azokat a kormány pénzéből fizették?
lampa laz
Faragatlan tahó, tapló maradt, nem tudja meghazudtolni a fajtáját ez az őscigány. Még vérátömlesztéssel sem lehetne tisztára mosni. Ha meglátom, mindig a fém"gyűjtő" rokonai jutnak eszembe, azok viselkednek így amikor tele a zsebük pénzzel, egy-egy akció után, akkor szokták így lenézni a magyart, mint ez a patkány is.
lampa laz
Még megérheti a rühes, h vele mossák fel a Kossuth teret...
Clavigo
@lampa laz: Csupa szar lenne a környék...
namihami
"" Kellemes karácsonyi ünnepeket""--szinvonalú felmosás.
Ezalatt már csak a függönyös megnyilvánulása volt.
lampa laz
@Clavigo: ...az igaz, de sok önkéntes lenne aki vállalná ezt a szart eltakarítani.
papa.49
Nem utazgatott ő repcsivel 30 éve, csak az utolsó 8 évben, MÉG EBBEN IS HAZUDIK !!!
papa.49
Ahazugságai miért lennének ,,FELMOSÁSOK,, CSAK HAZUGSÁGOK !!!
Sámannus
Lököttek még erre sem tudtok értelmesen szólni:
"Azt is hozzátette, szeretné látni azt az embert, aki le tudja kötelezni."
Pörszi mert te tömöd ki akire szükséged van majom! Mennyi kretént hord ez a föld!
solidedge
Most taszította le a trónjáról Orbán repülős Gizit.
anima
A frappáns odamondogatás nem felmosás!
Tehát az a nyerő a számotokra, ti nyomorult fideszesek, ha egy köztörvényes bűnöző frappánsan ki tudja dumálni magát a bűnelkövetésből - ha még nevetni is tudtok a dumáján, mert olyan vicces, akkor meg főleg.
LÓFASZ A SEGGETEKBE, GYÖKEREK !

Orbán Viktor egy köztörvényes bűnöző - CSAK !!!
Hogy mi a bűn, arra van meghatározás, meg büntetési tétel.
Orbán Viktor már nem is próbálja tagadni a bűneit, csak próbálja átírni az egyetemeset, és beadagolni a hülye magyar fideszes parasztoknak!

SZÉGYEN A MAGYARSÁGRA NÉZVE - FŐLEG ISTVÁN MAGYARSÁGÁRA NÉZVE, AMIT EZEK A PITI TOLVAJ HAZUG SENKIHÁZIAK MŰVELNEK !!!
creativehun
Itt tartunk ma...és semmi nem jellemzi hűbben az országban uralkodó állapotokat...mint az,hogy egy ország miniszterelnöke ..ezt is megengedheti magának...miközben ettől függetlenül 2 ember vélemény nyilvánítását már gyülekezésnek veszi és törvényileg tiltja...mert szegáény munjkába megfáradt minisztereknek ne zajongjon már senki a háza előtt.! Hát...meg a kurva anyátok az!
Yoda69
Ez nem femosas hanem beismero vallomás.
kisrigó
@solidedge: Repülős Gizit bekasztlizták azért párszor, akkor lenne igazi "trónfosztás", ha valamikor ezt az egyáltalán nem drága embert is elkapnák végre, miután rajtakapták! Egyáltalán ilyen ügyben van-e nemzetközi jogorvoslati lehetőség, mert a magyar ügyészség úgysem fog lépni semmit, akárhány feljelentés érkezik is! A beismerő vallomás már megvan!
dr. prédikátor
Ez a szemét görény, patkány ,lótetű cigus fecalicus kinyitotta a száját és megint hazudik a szarkupac!!! Dögölj már meg te szemét népgyűlölő hazaáruló nemzetvesztő moslék!!!
Macskaszem
30 éve még egy kib@szott biciklire se futotta, nemhogy magánrepülőre. Akkoriban annak a Sorosnak a pénzéért tepertél, akit mostanában gyalázol. Még gecinek is kevés vagy, mert abból még lehet ember, de belőled már nem.
csipetke
@simmering73: 18:46 A repülős puhos jobban passzol rá.
rdos
@cikicakk55: Lehet hogy a vagyonosodáshoz bizonyos esetekben nem cukkerberi IQ-ra van szükség hanem a tizedére?
csipetke
Felmosta a padlót?Na ne röhögtess.Ezzel,és azzal a rizsával,miszerint ő nincs elkötelezve senkinek,ismét csak hazudott,ahogy szokta,arrogánsan,és pökhendi módon.Annyi előnyt,és kedvezményt kaptak a nála seggnyalók,mészáros,garancsi,tiborc,és hosszú még a lista,kizárólag azokat a fideszes vállalkozókat hozta helyzetbe,akik nyilván visszacsengettek a kapott előnyből,állami támogatásból,elnyert pályázatokból,és a fenetudja még mikből.Mélységesen elszomorító,hogy orbán ebben,hogy milliárdos repülőgépeken repked,ami nyilván ellenszolgáltatás valamiért,nem lát semmi kivetnivalót.Máshol ezért lemondanak.
nevemnick
Ez az az ország ahol mindent megtehet az, aki életében soha semmit nem tett a köz javára, semmibe veszi azokat az embereket, akik nem az ő húsz százalékos pártját támogatják, aki az ország vagyonával sajátjaként rendelkezik, undorító módon támogatja a közvetlen családját, barátait, miközben a többség nehezen összegyűjtött vagyonát, pénzét elrabolja, életvitelét és szólásszabadságát korlátozza, és mindezek mellett börtönnel fenyegeti.

Az ilyen embernek nem az ország élén van a helye...
karma1
Szerintem meg egyaltalan nem mosta fel, csak egy ujabb bizonyitekat adta annak, hogy iskola ide, jogi vegzettseg oda, nem mas o, mint ami volt: egy melybunko, elmebajos vadparaszt...
Eladott Ország
Szégyen ez az ember a gázszerelő strómanjával, a saját lábán álló, milliárdos lányával (aki még életében nem dolgozott), a szaros pelenkás kultúrájával, kőbányász apjával, a fatolvaj vejével, a halálra terrorizált, megszeppent, infantilizált sleppjével, a mögötte ülő idiótákkal, a NER nevű illiberális szörnyállamával. Vagy Európa, vagy Orbán. Vagy szabadság, vagy Orbán. Vagy civilizáció, vagy Orbán. Vagy demokrácia, vagy Orbán. Ez a kérdés. Nem igaz, hogy a csaknem tízmilliós magyarságban nincsenek mások, akik vezethetnék az országot. Orbán ellenzéke kontraszelektált, ők Orbánhoz tartoznak. De van az országnak vezetésre alkalmas intelligenciája, és ennél a bűnözőnél és minősíthetetlen bandájánál minden jobb.
papa.49
Már csak arra válaszolj te tetű csutikretén, akkor tavaly MIÉRT VETTÉL MÉG A TATYÓDNAK IS JEGYET A VONATON ???
Te az emberiség szégyene hazudsz állandóan !!!
Gauntlet
Egyszer kint kéne ragadnia, valamely ázsiai országban, repülőgépestül !
Aki Én
@anima: @GeoCravker: HÚÚÚÚ, de jó írások.

,,Hogy értékelhetjük azt, ha Magyarország miniszterelnöke arra a kérdésre, hogy elfogadott-e törvénytelen ajándékot akkor amikor az állami közbeszerzéseken nyerő Garancsi István 17 milliárdos magángépén utazott, arra a kérdésre, hogy ezt etikailag kétségesnek tartja, arra a kérdésre, hogy ezt tiltja a közbeszerzési törvény, hogy illetéket kellett volna fizetnie egy ilyen ajándék után, arra a kérdésre, hogy akkor a többi oligarcha, Mészáros, Andy Vajna, Tiborcz István javait, földjeit, kastélyait is használja-e, annyit válaszol, hogy 30 éve így utazik, és ezután is fog foci meccsre járni."
,,De érdekes kijelentése lehetne Orbánnak az is, amelyben odaszájalja, hogy: „Ami a lekötelezést illeti, szeretném látni azt az embert, aki engem le tud kötelezni!” Ami, az előző kiemelést is figyelembe véve, azt jelzi, hogy Garancsi valójában nem több egy csicskánál. A gépével Orbán rendelkezik, és az egész egzisztenciájára igaz lehet: „az úr adta, az úr bármikor el is veheti”. Márpedig ez inkább figyelmeztetés lehet azoknak akik jelenleg neki köszönhetik az állami pénzből biztosított milliárdjaikat. Orbán rendelkezik a vagyontárgyaikkal, a vagyonukkal, és akár velük is. Akkor utaznak, ha Orbán utazni óhajt. Akkor adják oda a magánrepülőjüket, amikor Orbán szeretné. Nem lekötelezésből, hanem mert Orbán szerint Orbánnak ez jár. Kijár. Érezzék megtiszteltetésnek az ugráltatást is.
Orbán hívei meg érezzék megtiszteltetésnek, hogy csavarok lehetnek az újjáépített, de nem feledett bolsevizmus gépezetében."
Sámannus
@solidedge: Ő biztos fizetett amikor felszállt.
Macskaszem
Nem mosott ő fel semmit, ő csak odarondítani tud, amit másoknak kell felmosni.
vukkocska
@papa.49: Mert akkor a puritánt kellett játszani. Van négy éve, hogy ilyen gusztustalan és gátlástalan lehessen. Majd még biztos jön a villamos is a választások előtt.
relatív
Az, hogy a regnáló milyen élőlény, azt számos alkalommal dokumentálja, még az írások olvasásakor IS ! Így az a legokosabb, ha figyelmen kívül hagyjuk, nem terjesztjük hülyeségeit minden felületen.

Megfigyelhető politikájuk törekvéseiben, hogy értelmes dolgot nem tudnak elképzelni sem, ezért mindig ' bedobnak ' valami nagy marhaságot, és az ' ellenzék ' sokáig azon szorgoskodik, saját törekvéseinek publikálása helyett !!!

De, a nagy bajt az olyanokban vélhetjük, akik a s..g nyalás során ilyen valótlan fogalmazást rittyentenek címül, mint e cikk IS !!!... mintha ez a tábor növekedne az utóbbi időben !!!
papa.49
@Apoca: Mert örült,. hogy lyuk van a seggén, esze ágában se volt röpködni, olyan csóró volt, hogy még koldus is megsajnálta ))))))))
csipetke
@karma1: 8:16 A "hazug"szócskát kifelejtetted...
desiro
Nem jó a cím!!!
Gyurcsány mosta fel viktorkával a padlót!!!
Zeta
Nem felmosta a padlót velük, hanem sz@rt a megállapításukra, mint általaban mindenkiére.
papa.49
30 évvel ezelőtt volt az önkoris lakás, amit a tanács felújíttatott nekik, ami után neki 648 ezret kellett fizetni !!!Azt adta el 86 millióért a későbbi párizsi nagykövetnek, na valahol így kezdődött a karrierje !!!
advocat
Azért ez nem felmosás volt. Hanem ki le nem sz@rja amit mondsz? Ki vagy te? És ezt megteheti!!! No ez az ország szégyene. Megteheti. Itt.
Ludmilla
ezzel a mocsokkal kellett volna,a szaros disznóólat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.