# # # # # # # 2006-óta ez volt a tizedik választás, ahol rommá vertük az ellenzéket – mondta a HírTV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt, ahol az EP-választás eredményeit együtt értékelte Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely társaságában. „Az ellenzéki szavazók egy része – bocsánat a...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Valami ilyesmiben reménykedtem. Ez mutatja igazán, hogy mennyire fáj nekik :)
Ez egy beteg, gyáva ember.
RonaGyuri
még az szerencse, hogy visszafogták magukat! =))
szaboria1
Amennyiben nem lennék már elég idős én feljelenteném ezt a mocskot személyességi jogok megsértéséért. Milyen jogon ocsmányolja az ellenzékre szavazókat.
Dr plágium
Te mi vagy? A saját jelzőidet osztogatod! Kicsit gondolkoznál rá jönnél hogy az ilyen beszólások csak csökkentik a népszerűségeteket. Tanuljátok meg tisztelni az emberek véleményét akkor is ha az nem egyezik a tiétekkel te geci!
tulipan
NA és? Te meg egy rohadék, MOCSOK, geci féreg vagy!!!
Aki Én
Mindig kell nekik egy soros ellenség, ez ennek a beteg rendszernek a velejárója. Most épp a magyarok túlnyomó többsége a soros, aki nem szavazott a rablóbandára.
kulabombaafityiszre
Zsóti!Te meg azért nem dugtad meg az anyádat,mert buzi vagy.
görbetükör
Bayerből kiborult a keresztény kultúra. Meg a tisztelet a magyar honpolgárok és a nők iránt. Igazán nagyvonalú, intelligens, udvarias és nemes megnyilvánulás. Ahogy ez illiberális, kereszténydemokrata országban illik.
Igazán követendésre méltó. Van példaképetek, kormánypártiak. Csak így tovább!
Eladott Ország
Idézet Bayer Zsolt királyi lovagkeresztes "hazafitól" a fideszes faéktől:
"te baszd szájba a geci proli kurva anyádat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli,"
valamint a
"Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk,"
illetve a
"magyar emberek nem megosztottak, hiszen a magyar emberek teljes egyetértésben állnak ki Orbán Viktor, a Fidesz és Magyarország mellett. A többi haszontalan sejthalmaznak nem sok köze van a magyarokhoz és az emberi fajhoz."
Itt tart ez a szellemileg leamortizálódott erkölcsi emésztőgödör.
uploads.disquscdn.com/images/68f50b663514aa8ad750f5482a44c4be401bc2f025d1504cd4727d3e4615e086.jpg?w=600&h=638
uploads.disquscdn.com/images/5adf38e7ad661182d1693c106eee8ce82a109bdac83114673eafed8b9fc37fb8.jpg?w=600&h=532
CsipkeRózsa
Nekik szabad, micsoda szemét banda!!! Ehhez képest a véletlen patkányozás micsoda vihart kavart!
solidedge
Az a rommá verés 4 %-nyi különbség. Ha figyelembe vesszük az utaztatást, megvesztegetést, hazugsággal való félrevezetést, megfélemlítést akkor a Fidesz az ellenzék mögött végzett volna. Lehet itt lózungokat pufogtatni.
Dr plágium
@Shikari: Anyád nagy hibát követett el, amikor apád gecijét nem nyelte le!
tulipan
@Shikari: Hülye, román, narancsos seggnyaló hantaboy! Nekem is nagyon tetszik, ahogy egész Európa szopatja, ezt s pofátlan, agyatlan, degenerált, az egész MAGYARORSZÁGOT SZÉTrabló narancsos csürhét
verőce21
Ha 9 év kormányzás után is ilyen elsöprő 52%-ot szerez a kormányzó erő, akkor ott elégedettek az állampolgárok.
Az ellenzéki óbégató lumpenek és összeférhetetlenek, akiknek fogaik csikorgatásán kívül nem jut egyébre.
Aki Én
@verőce21: Ha 9 év tolvajlás után elképesztő propagandával, mozgósítással, megfélemlítéssel, korlátlan közpénzvagyonnal, fidesznek lejtő pályával, 98 %-nyi médiahatalommal, egyéb csalásokkal együtt 1,7 millió embert tudtak megmozdítani, akkor ott elégedetlenek az emberek.
Még ha egy lebutított fidesznyalonc másképp is gondolja.
De ha ezt mind figyelmen kívül hagyjuk, akkor 4 % a különbség, ami egyébként sem mutatna elképesztő fidesz sikert. Vágod, lúzer? Biztos nem...
Aki Én
@verőce21: Nagymarosi barátaim egyből tudták kiről van szó. Beszarás baszki... :)
Aki Én
@Shikari: Valóban szánalmas az úgynevezett ellenzék. De miért azonosítod azokkal, akik kritizálják a tolvaj rezsimet?
Aki Én
@Shikari: Valóban a többség leakarja váltani a fideszt, de nem a jelenlegi ellenzékre, hanem valami egészen másra. Sokan csak a fidesz ellen szavaznak a kretén ellenzékre.
De te ezt nem érted, mert az ország elenyésző és buta kisebbségéhez tartozol, a meggyőződéses fideszesekhez.
kissé felnőttem
hát azért ha lenne mivel gondolkodnod nem anyáddal társalogsz.
Hanem Magyar emberekkel róluk mondasz véleményt ??
és tán erre a pártkönyved ad felhatalmazást? téveszméket ringatsz .
majd eljön az idő amikor mindezt számonkérik.
tulipan
@Verőce21:; @Shikari: Ha 9 év tolvajlás után és elképesztően erőszakos, sokmiliós propagandával, mozgósítással, megfélemlítéssel, korlátlan közpénzvagyonnal, fidesznek lejtő pályával, 98 %-nyi médiahatalommal, egyéb csalásokkal együtt 1,7 millió embert tudtak megmozdítani, akkor ott elégedetlenek az emberek. Még ha egy ilyen bunkó, lebutított fidesznyalonc másképp is gondolja is. De ha ezt mind figyelmen kívül hagyjuk, akkor 4 % a különbség, ami egyébként sem mutatna elképesztő "fidesz" sikert. Vágod, lúzer? Biztos nem... ! Milyen "siker" ? Hiszen semmi mozgástere nem lesz, a pókhasúnak, mert egész Európa szopatni fogja, ezt a végletekig pofátlan, agyatlan, degenerált, az egész MAGYARORSZÁGOT SZÉTrabló narancsos csürhét ! Ti meg észre, sem veszitek mennyire ostobán és szánalmasan magyarázzátok azt a "sikeres"(?) bizonyítványt!!
namihami
Elég a szereplők nevét látni és :: Ugorgyunk"".
Bayernégyesszámú, Húgygergő, Szenteskedőzöldfülű és Bencsikpártgárdatag, mint szellemi tényező?
Hát igen, ez a Fidesz sajtó-élgárda...
Aki Én
@Shikari: ...jaaaaj, ne már. Belefogsz őrülni (hova ez a jövőidő?) ebbe a többség dumába. Láthatnád már, hogy ezt nem kajáljuk IQ 30 felett.
tulipan
@Shikari: Te szerencsétlen narancsos hantaboy-nyalonc!
: Ha 9 év tolvajlás után és elképesztően erőszakos, sokmiliós propagandával, mozgósítással, megfélemlítéssel, korlátlan közpénzvagyonnal, fidesznek lejtő pályával, 98 %-nyi médiahatalommal, egyéb csalásokkal együtt 1,7 millió embert tudtak megmozdítani, akkor ott elégedetlenek az emberek. Még ha egy ilyen bunkó, lebutított fidesznyalonc másképp is gondolja is. De ha ezt mind figyelmen kívül hagyjuk, akkor 4 % a különbség, ami egyébként sem mutatna elképesztő "fidesz" sikert. Vágod, lúzer? Biztos nem... ! Milyen "siker" ? Hiszen semmi mozgástere nem lesz, a pókhasúnak, mert egész Európa szopatni fogja, ezt a végletekig pofátlan, agyatlan, degenerált, az egész MAGYARORSZÁGOT SZÉTrabló narancsos csürhét ! Ti meg észre, sem veszitek mennyire ostobán és szánalmasan magyarázzátok azt a "sikeres"(?) bizonyítványt!!
Tanulságos!
hvg.hu/itthon/20190527_Fulke_A_Fidesz
tulipan
@Shikari: Te narancsoys agyatlan, ostoba papagáj!
tulipan
@Shikari: Idesüss! Nagyon figyelj, olvass és művelődj! Rád fér! Nem kicsit, nagyon!!!
hvg.hu/
dr. prédikátor
te szerencsétlen szarosszájú patkány!!! A Dobrev Klára megint meg fog szopatni! Szophatod a faszt, és fizethetsz!!!Bunkó!!!
maci0427
Bayer Zsolt folyamatosan égeti és szégyenbe hozza a FIDESZ. -t , még a saját szavazói sem szeretik sokan és elhatárolódnak tőle ! És ezt nem veszik észre és nem állítják félre ???
Aki Én
@tulipan: Minden jel arra utal, hogy holnaptól orbán vezeti az eu-t.
Shikari voltam, pá :)
painful
Én is tudok mocskosul szar szemét módon beszélni gyalázkodva, de van egy óriási különbség köztem és - a most éppen fideszes - Buyer között.
Azért buyer, mert valahogy mindig úgy alakul, hogy a hatalmon lévők oldalán állva szeret vásárolni (árut, hitet, elveket). De mégsem ez a legnagyobb különbség köztünk...

Bayer az alaptermészetéből fakadóan egy mocskos állat - aki alapból olyan hulladék, amilyen. Bayer gyűlöli a békességet, a jóságot, a tisztességet, az igazságot., az igazságosságot... az embereket... Istent.
Én viszont felvettem ezt a "képességet" - mert besokalltam a gyúlólóléttől fröcsögő álkeresztényektől, álmagyaroktól, vérbuta gazemberektől -, amit bármikor le tudok vetni. És le is fogok (hihetetlenül egyszerű a megoldás).

Bayer akkor is a rosszat keresi, ha békén hagyják, míg én akkor is jót keresem, ha nem hagynak békén (kivétel, amikor szakad a cérna).
Én sok mindent abbahagytam, hogy békére leljek, míg Bayer gyűlölete folyamatos, aki a rosszat szereti, és gyűlöli a jót:
"Nyitott sír a torkuk, nyelvükkel ámítanak, kígyóméreg az ajkukon; szájuk átokkal és keserűséggel van tele. Lábuk gyors a vérontásra, romlás és nyomorúság jár a nyomukban, és a békesség útját nem ismerik: Isten félelmével nem törődnek."
simmering73
Na, kiengedték a palackból ezt a zsírgecit. Ömlik a szar és a hülyeség a pofájából.
verőce21
@Aki Én: (14:03, 14:04) Nem stimmelnek az adataid és a számaid semmiben. Mind hazugságok, lipsi tempó. Főleg a 4%! A véleményed a törmelék kategóriába tartozik. Nyugodjál le, beteg!
Itt a blogon, a hozzád hasonló félkegyelműek talán tapsolnak ezért neked, bár nem úgy tűnik. :)
tulipan
@verőce21: Te mocsok, pofátlan NARANCSOS HANTABOY!
verőce21
@tulipan: Kellemes Pünkösdöt kívánok! - te kirakati baba.
tulipan
@Aki Én: Utánozod ez a narancsos hantaboyt ??? :)))
Aki Én
@verőce21: Jaaaj, nem. Itt minden jel szerint te vagy a favorit :) Pont mint a való világban.
Nem kelnék veled versenyre, mert a fogyatékkal élőket nem bántom.
De nem ám most felbuzdulva a párbeszédünkön mindenkinek eldicsekszel, hogy haverok vagyunk.
Nem vagyunk, csak nem akarom, hogy mellőzöttnek érezd magad itt is.
Szívesen beszélgetek veled, következő életemben pszichiáternek készülök.
Írhatom belőled a doktorim? ...mondjuk ez már lehet, hogy túlzás.
tulipan
@Verecjka21: Neked, semmit nem kívánok! Te mocsok, pofátlan NARANCSOS HANTABOY! !
Aki Én
@tulipan: ...azt képtelenség lenne. Gyenge utánzatnak sem lennék elég jó, ha egy ilyennel próbálnék versenyezni. Abban amit ő tud, nagyon lemaradnék.
verőce21
@Aki Én: A doktori neked tényleg túlzás! De egye fene, majd a következő életedben...:)
verőce21
A hatalmas arányú kormánypárti EP győzelem és a kormányzati túlsúly miatt egy fideszes véleménye 10-szeres súllyal számít ezen a blogon! :)
papa.49
Gondolom a Dobrev Klára megteszi a szükséges lépéseket a bíróság felé !!!
vacsi
Azt gondolom, hogy - bár sokan emlékeznek az elmúlt időkre -, sokakat elriaszt a Fidesztől éppen Bayer Zsolt mocskos beszéde!
Nessy
Az rendben van, hogy Bayer elvtársnak az utóbbi időben olyan lett a stílusa, amit elvárnak tőle, és megfizetnek! Talpat nyalni, helyezkedni évtizedek óta tud!
De azért nem ártana néha egy kicsit a tényeket is figyelembe venni. Igaz, Szabad Népes korában sem volt ez az erőssége, és azóta csak romlott.
Az, hogy nem ismeri a az alap számtant, rendben van, nem lehet mindenben tökéletes. Hogy nem tudja mi történik körülötte az viszont még egy álújságírónál is megengedhetetlen! De ez a hívek színvonala ezek szerint.
verőce21
@Nessy: Az ellenzék "kommunikációs" lépességei sem kirakatba valók!
Nessy
@verőce21: Lehet, hogy még egy - két Bayer cikk, és még az enyém is elromlik!
Tudod, lehet hogy "agy nélküli moszat" vagyok, de hidd el akkor sem válaszolom azt, amit gondolok!
Lepényleső
Igenis,lovag úr! Akkor lesz itt Kánaán,ha mindenki felveszi az ön stílusát? Oly módon legyen hát
mindenki beszéde,cselekedete ahogy ön eddig is lovagiasságtól vezérelve tette? Óhaját megélje.
görbetükör
@Shikari: 12:21-re
Igen, illibsi országban így nyilatkoznak sokgyerekes anyáról, magyar testvérekről, ha másként gondolkozik, ha másként akar jót. Nem csak nem számít, de alázható, büntethető, embernek, magyarnak nem számít.
A magyargyűlölet bennetek van. Ti nem jobbítani akartok, csak uralkodni, a ti győzelmetek mások eltaposása.
Ellenzéknek ezerszer jobb volt a Fidesz, mint kormánypártnak. Akkor még számított az ellenzék, igaz?
Ha hiszed Istent, féld, ha nem, istentelen pogány vagy.
verőce21
@fideszes gyökér: (16:45) Ennyi? Több célzóvízre van még szükséged!
Te úgy jártál, mint aki nagyot akar csapni valami, vagy valakire, és mellésújt egy hatalmasat! :)
Commenter
Ha Dr. Dobrev Klára "rikácsoló banya" akkor Bayerné Dr. Matusovits Andrea a nemzet csejtei várúrnője..A nemzeti vérkészlet fölött őrködő banya.
verőce21
@Commenter: Mert a férje jobb főigazgató lenne, amilyen véresszájú...?
Commenter
@verőce21: ...Majd ha Kásler prof helyett esetleg bayert orvosi végzettség hiányában is kinevezik "emberminiszterré"...?
verőce21
@Commenter: Fene egye, ha még fokozni is tudod a túlzásokat!
Hitetlenkedtünk amikor a Ceausescu diktatúra tobzódott. Oder? :)
justhpeter
Nincs miért haragudnom Bayer Zsoltra. Bayer csak a fideSS-kdnp nemzeti-keresztényeinek átlagos intelligencia szintjét hozza, tehát semmi meglepő nincs az ocsmányságaiban. Ezzel a fideSS-kdnp nemzeti-keresztényei számoljanak el a szavazóik felé. Ha ez a szint nekik megfelelő ám legyen.
Bayerné Dr. Matusovits Andreát nem hallottam ezen a szinten nyilvánosan megszólalni, nincs okom tehát, hogy minősítsem. Így bármit tesz vagy nem tesz, a saját lelkiismeretével kell elszámoljon
Commenter
@verőce21: de tőlem lehet entweder oder is...majd most az EP ben dől el a pártok sorsa hogy ki merre hogyan az európai átkelésben...
verőce21
Vagy-vagy! "EP ben dől el a pártok sorsa..." - Európában sajnos az van, amit a CDU-CSU akar. De még minden lehetséges.
A V4-ek jelöltje is lehet befutó, ha a német-francia ellentét élesedik.
Commenter
Entweder raus mit orban oder...? Majd meglátjuk..
kereső
@justhpeter:" Bayer csak a fideSS-kdnp nemzeti-keresztényeinek átlagos intelligencia szintjét hozza", és a pöcegödör emberi minőséget.Ha eljön ideje, ennek tényleg aranyba kell foglalni a száját- forróba.
verőce21
@Commenter: (19:16) Elkanyarodtunk a témától, erre majd később, júniusban esetleg visszatérünk...
F_Viktor
Zsóóóti, látom nyomoruságos sorsodat mikor a homik elkapnak és elverik a seggedet és a mocskos szádat! :-))
Sámannus
A minap belenéztem a hírteve egyik műsorába. A felvezetőben nagyon tudálékosan játszották Zsótisan a bevezetést. Ezek tényleg egysejtűek, és osztódással szaporodnak. Most az egyik amőbából lett a másik amőba, közben majmolják is egymást. Bele kotyvasztanak egymás műsorába, szarnak az etikettre még egymás között is lopnak.(röhögök)Muhhahhhaa
vacsi
@Commenter: Nehogy már a csejtei vár úrnőjét, Báthory Erzsébetet ide aljasítsd! Ő nem volt bűnös semmiben, a gyerekei, meg azok házastársai akarták a vagyonát megkaparintani!
Commenter
@vacsi: én nem aljasítom. Ő azáltal lett legenda amivel gyanúsították, bizonyíték abban a korban? Ugyan...
Aki Én
@verőce21: 15:38 ja. Így jön ki az áhított többség. Én nem sajnálom tőled ezt a képzetet, valamivel bíztatni kell magad. Ez ezzel a betegségel jár. Jobbulást!
nezelodo
Jé... Előkerült ez a mocskos szájú fidesz ikon, pedig az utóbbi időben dugva tartották, Isten és az anyaszentegyház áldásával! Csak nehogy gyereke legyen pl. a Tompikától, vagy az alkotmányos Józsitól, mert az keresztény világkatasztrófa lenne!
tulipan
@durbincs: Bizony narancsos seggnyaló,szaros pofájú, romány Félfarok! A TI szájatok meg rettenet ordenáre,s moslékos hányadék, - ugye? igazság szerint "Báyer"?
terlasz
Jééé, egy beszélni tudó elmebeteg!
csipetke
Az ellenzéki szavazók az agy nélküli moszatok?Akkor minek nevezné retkespofájú bayer a fidesz szavazókat?1-2 videót megnézhetne róluk,és akkor láthatná,hogy az IQ-juk kb a cipőméretükkel azonos.De szét lehet nézni a fidesz vezérkarban is,itt van mindjárt bayer,akinek a "munkássága"abból áll,hogy gusztustalanul mocskos pofával fikázza az ellenzéket.Vagy kósalala,németh sziszi,őket se az eszükért tartja a fidesz.Belekötött Dobrevbe is,sőt még az öltözködésébe is,de előbb meg kéne néznie a puhos gazda és felesége öltözetét is.Nyilván orbán olyan,amilyen,hiszen egy hordóra nem tudsz olyan göncöt adni,amiben elegánsnak tűnik,vagy Lévai Anikó,aki olyan,mint egy szabadnapos Jehova tanúja,az otthonkáknak tűnő izékben. Bayer,ez az 1.50 X1.50-es kis gömböc söpörhetne először a saját portájuk körül.
dr. prédikátor
Úgy látom Isten nagyon szereti a bolondokat, mert nagyon sokat csinált belőlük!!!/ nyikari, vergőce, durgincs stb/
tulipan
Vajon ezért a belföldi birkai kábítására, szólaltatta meg ezt a sváb hányadékot?
olkt.hu/nemeth-peter-orbant-kikuldik-a-kaszino-fotermebol/
nezelodo
@durbincs: Nem lehet elkerülni a Kövér "kinyilatkoztatását", meg a zsóti aranyköpéseit. Aztán véletlenül belelép az ember a bűzös narancs propagandába is, ami amit idehánysz rendszeresen, amivel felforgatja az országot az istened, és Európában is törzsi viszályt kelt ahogy ahogy náluk szokás.
csak úgy....
Bangóné patkányozott ez a lóvalag kersztes agyatlan moszatozik...
Ha a két utolsó választás eredményeit nézem,akkor még igazat is kell adnom nekik ,de pártoktól független !
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 12:58
Írtam már neked te szerencsétlen,amikor a fasz a te szádban,
van akkor nem szopatsz,hanem szopsz.
Már pedig itt te vagy a szopógép.
Méltó párja vagy a dagadt seggét nyaló,nőgyülölő,büdös bunkó,buzi,beszari bayernek.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:58
Ennyi kis gecit tudtál felbüfögni.
Szerencsétlen,nyomorult,beszari fasz.
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 13:07
Én a lányokat szeretem.
csipetke
Azért az óriási gáz,hogy bayer állítólag író,de az emberek csak és kizárólag a gusztustalanul retkes,mocskos beszólásairól ismerik..Ráadásul az ellenzéket,ellenzéki szavazókat olyan dolgokért fikázza/mocskolja,amik a fideszre,és a szavazóira abszolut passzolnak.Bár nem az "agynélküli moszatok" kifejezést használnám rájuk,hanem az amőba,vagy egysejtű illik rájuk,hiszen csak ezeket tudja a fidesz beetetni.
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 07:52
Ha te mondod,mint a fórum bolondja,biztos úgy van.
relatív
Tudtommal van hazánkban egy ' média szabály ', miszerint az aljadék, rágalmazó, stb, stb megnyilvánulásokat törvényi szigorral kell megtorolni.

Mind ez vonatkozik a médiára, és a konkrét elkövetőre IS !

Ennek kell - egy normális - politikai közéletben megtörténnie. Várom a retorziót !!!
kereső
@relatív: ölég fiatal vagy hozzá, hogy kivárd?
advocat
Azért az ötösszámúpárttagkönyvvel nem kellene ekkora bunkónak lenni. Vagy ez pártilag kötelező? Az.
advocat
És Zsoltika! Te meg erdei nehéztermék vagy. Hogy stílszerű legyek.
advocat
És mégegy! A kétharmad, tényleg csak 48 %! Tehát 52 utálhat! És ...
Borsodi
Báyer a segg nyaló veszi a szájára Dobrev Klárát aki egy kiadós ebéd után ilyeneket emészt meg mint Zsótika.
www.youtube.com/watch?v=TjTI1OUxMX4
JAJMÁR
a BAYER MEG annyira okos, szépen beszél, jó humorú, és bájos, csak nehéz szeretni ! Ez az ő baja :(
relatív
@advocat: ... és a további utálók, akik korábban nem, de most elmennek szavazni !
solidedge
Csenyétén megkérdezték a cigány Fideszes szavazót, hogy a Fideszen kívül milyen pártokat ismer még, elmondta hogy van még az LPK és Orbán Viktor. Ugyanitt valaki közölte hogy a migránsok már a szomszédos Gagyvendégiben vannak így rohantak a Fideszre szavazni. No ez a Fidesz szavazóbázisa.
Borsodi
@durbincs: Mért kérdezed,talán keresed a testvéred?
Itt keresd a testvéreid kolompár te ide születtél. www.youtube.com/watch?v=PVbU8m8WDyM
Borsodi
@durbincs: Látom tisztában vagy a lakóhelyeddel nem tudtam,hogy a sínek mellett neveltek,és hogy bányaló volt az óvónőd.Gondolom a csillés a jeled volt.
www.youtube.com/watch?v=o0ubKjuTpQg
RonaGyuri
újabb remeklése:
Igen. Tényleg ki tudta mondani. Ország-világ előtt, gyűlölettől eltorzult arcával, pengévé szorított szájjal mondta ki: a nemrég történt hajókatasztrófáért Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Rogán Antal a felelős. Így beszéltek hajdan, s így mondtak megfellebbezhetetlen ítéletet a jakobinusok és a bolsevikok is. Ilyen eltorzult arccal és még inkább eltorzult aggyal sziszegték, ki a felelős, ki a bűnös, ki méltó megvetésre, halálra.
Sámannus
Zsóti a farkaddal együtt az agyad is zsugorodik ezért is nyüszítesz, mint a fába szorult féreg. Szar lehet ám a sertésólat ganajászni, akkora ésszel mint a tiéd. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a romboláson kívül semmihez sem értesz Más normális dolgot nem is vállalsz, csak a maffiánál a szarkupacot tologatni, egyik helyről a másikra
Sámannus
@solidedge: Folytatólagos fidesz propaganda mindenhol, még az oviban is. szerintem az 50% is vereség, mert ennyi pénzből már a lyóisent is lefizetik, így legalább 150%-nak kéne lenni.
tulipan
@Shikari: Egy jó kávé talán még neked is, valóban kitisztítaná az agyadat, ha egyáltalán LENNE, DE neked csak jó hosszú, nyelved van, te szaros pofájú, narancsos seggnyaló!!
tudode
Madarat tolláról, embert barátjáról. Egyik sem különb a másiknál, csak másképpen
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
???
verőce21
Érteni már, kitől is ilyen stabilan hülye ez a Furcsány ... mert eddig titkolta...
CsipkeRózsa
@verőce21: Ki az a Furcsány, és kitől hülye?
Nessy
@papa.49: Ő egy "elveihez hű" talpnyaló, aki minden rendszerben megtalálta a megfelelő talpat! Miután elvei nem voltak, nem vannak, nem lesznek, ergo hűségesnek sincs mihez lennie!
papa.49
@Nessy: Ez nem talpat ez SEGGET NYAL ÁLLANDÓAN !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 14:58
...mert a nyelvek sohasem változnak, csak a SEGGEK cserélődnek!
Eladott Ország
Mondta ezt az ánusz szájú Zsoltika, majd megtörölte klotyó papírral a pofáját...
Tudom, bayerzsóti, hogy ti egyféle családot tudtok elképzelni magatoknak: fideszes apu közpénzekből gazdagszik, anyu nem dolgozik, viszont sokat szül, így legalább nem verik meg, a gyerekek meg szép engedelmes droidok lesznek.
De mi, akik hiszünk a szabadságban és a sokszínűségben, látjuk az ezerféle boldog családot, és tudjuk, hogy az államnak nem dolga belepofázni abba, hogy ki, kivel és hogyan él, és miképpen talál rá a boldogságra. Bayerzsóti, ha kihúzod a fejed egy pillanatra Viktorod seggéből, akkor te is látni fogod a szivárvány színeit, és hidd el, jobban fogod érezni magad. De egyelőre, úgy tűnik, nem marad más számodra, mint a mérgező gyűlölködés és a dögletes szellemi szarszag, amit árasztasz magadból. Bűzlesz, bayerzsóti, bűzlesz.
m.blog.hu/nf/nfnw/image/bayer_zsolt_fidesz_ujsagiro_parti_1.jpg
bencemacska
Oda is lehetne figyelni rá, ha ezt egy EMBER MONDANÁ.
De hát valódi ember száján ilyen nem jöhet ki, mert akkor már nem nevezhető embernek!
Nessy
@papa.49: De én szelid voltam, mint egy plüssmaci! :-)))
papa.49
@Nessy: Ezekkel szemben már csak keményen lehet nyilatkozni, soha nem értettem egyet az mszp. dumával, hogy ,, mi nem olvasunk be durván az ellenfeleknek,, be kell olvasni, verni kell az asztalt, vagy méginkább a fütyiszek tökfejét, hogy értsenek a szóból !!!
Nessy
@papa.49: A fafejüket hiába vered, max. szálka meg a kezedbe! De tényleg arra játszanak, hogy gorombán beszóljanak nekik, aztán jöhet a sírás, rívás és az fogaknak csikorgatása, és a személyeskedés! Ha bárki kritizálja őket, arról még a keresztvizet is leszedik, miután nem tudnak, nem mernek vitatkozni, de az álláspontjukat sem tudják megvédeni!
papa.49
@Nessy: A fafejeket baltával kell kezelni HADD SÍRJANAK, AKKOR MEG JÓL POFÁN KELL VERNI ŐKET !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.