A miniszterelnök szerint bőven lesz gondolkodnivalónk az ünnepek alatt.

Orbán Viktor vasárnapi üzenete – szerinte ez a legfontosabb idén húsvétkor

Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon, Virágvasánap, a Húsvét előtti hét vasárnapján üzent a magyaroknak.

Virágvasárnap. Egyetlen magyar sincs egyedül – írta videójához, melyben a miniszterelnök azt mondja:

- Most vasárnap Virágvasárnap, jövőhéten Húsvét. Ilyenkor általában a jóisten felé szoktuk terelni a gondolatainkat. Ez talán idén sem marad el, de most talán lesz gondolkodnivalónk saját magunkról is.

Forrás: Blikk

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
neked mindenképpen lenne mit újragondolni. Amiről tudunk, az minimum 50 év.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Jo lenne ha magába szállna és elgondolkodna a tettein!!???
kereső
Te ne merd a szádra venni Isten, és Jézust a feltámadással. Istentelen vagy- irgalmatlan, és kegyelem nélküli. Sok-sok embernek a magyar családoknak az lesz a legnagyobb gondja, hogy mit adjon enni a gyermekeinek, és meddig húzza ki a család a kis megtakaritásából, ha már elveszitette a munkáját.
Eladott Ország
Locsoló vers:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56990276_893719420980920_5261408007878606848_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=7DqvCdNrAVYAX_ob5Xy&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=321c9f1883cc0c4806a9c6431d96fb6c&oe=5EAAC6F5
Szarafidesz egy nagy görög (198 cm) gondolkodó volt, és már akkor megmondta, hogy ez így már nem sokáig mehet.
Féknyúz ez, Szarafidész (i.e. 1942- ) csak 197,5 centi volt. A többi igaz.
i.imgflip.com/3bl91j.jpg
nezelodo
Gyerekkoromban, az ötvenes, hatvanas években a templomban a pápa, az esztergomi érsek, vagy a megyéspüspök, ha jól emlékszem az időben Badalik Bertalan, húsvéti üzenetét hallgattuk áhítattal. Kádár, vagy a megyei helytartói, nem szoktak a szószékről szólni a néphez, úgy mint ahogy legutóbb Orosházán tette a főügyész kitüntető figyelmét is kiérdemlő, a "tíz parancsolat szerint élő" fideszes nagyúr. Lehet, hogy közben ezt a kőtáblát is átvésték?
luiz
Mocskos álkeresztény tolvaj banda! Most mászik vissza Jézus a keresztre.
Aki Én
neked mindenképpen lenne mit újragondolni. Amiről tudunk, az minimum 50 év.
Józsipapa
és milyen magasságokba jutott ez a magát református vallásúnak valló egyén, a " térdre csuhások " felszólítástól...
dr. prédikátor
O1G te mocskos genya!!!Ismered a tizparancsolatot??? ISTENNEK NEVÉT SZÁDRA HIÁBA NE VEDD!!!Hát te se tedd te hazaáruló nemzetvesztő patkány!!!
tudode
Térdre csuháSOKKból!
.
Térdre magyar!
.
Dominusz vobiscum! ÖKÖMONIkácska!
RonaGyuri
szaros műveletlen paraszt-suttyó, neked nem az dolgod, hogy a hájas seggedet riszáld, hanem, hogy hagyd a szakembereket - ha még maradt egyáltalán ilyen körülötted - hagyd dolgozni! =))
justhpeter
Amikor ezek a nemzeti szégyenkeresztények Istent emlegetik, nekem, a pogánynak hányhatnékom támad.
Nessy
Azok pláne "ráérnek gondolkodni", akiknek már nincs munkájuk, nincs a nagyon keresztény államunktól segitségük, és nincs mit enniük, ha csak a civilek nem segítenek adományokból! Inkább hallgatna Orbán,ha csak ilyen álságos propaganda szöveget tud mondani!
lampa laz
Ettől a hájasfaxtól kb. olyan irtózatos undorom van már mint a COVID-19-től, sőt vetekszik a vírussal az áldozatok számát tekintve. Csak az a baj, h annak a 2,5 millió idiótának senki sem akar ellenszert feltalálni. Még most is istenítik ezt a képmutató, és csak önmagát mutogató mocskot. Nem látják a marhák, h még most sem az egészségügyre fordítja a pénzt. Nem látni, h hova tűnik el az a rengeteg védőfelszerelés, eszköz amit a repülők tömkelege szállít ide. Miért nem tudhatjuk, miért nem látjuk kik kapják, használják, mert az egészségügyi dolgozók körében még mindig hiány a védőfelszerelés. Arról nem beszélve, h a lakosság sem jut hozzá, akkor hol vannak ezek a milliós tételek? A családnál, rokonoknál, haveroknàl, akik a neten árulják, mint a sportállamtitkár rokona? Vagy felárral tovább adják? A másik, ez a borzalmas megszorítás a gazdaság, munkahelyek, családok megmentése helyett amit kitalált ez az elmebeteg állat megint. Arra viszont mindig vigyáz, h a saját köre ne hogy sérüljön. A mi pénzünkön kitömött oligarcháitól venne visza, a látványberuházásait törölné el, a rohadt nagy fizetéseiket csökkentené, mert ennek lenne értelme, nem a nép további nyomorításának. Ez a rohadt patkány még a húsvéti fészekből is kilopja a tojást.
Cicamama55
Nekem meghatóan szép ez a videó, igazi ünnepi hangulatot áraszt...Böjte Csaba zárja az imaláncot, aki a megértés, szeretet, béke szószólója itt a Földön! :)))
Nyírfa
Biztos, hogy Te a Isten felé fordítod a gondolataidat, Orbán Viktor? Nem arra felé, ahol szarvak vannak?
Szerintem ez az utóbbi tartozik a mindennapjaidhoz, nem csak úgy hébe-hóba, így ünnep táján.
Azért azt nagyon tudnám értékelni, ha tényleg megszállna a Szentlélek. Hogy itt mi lenne! :) Hú, hányan hányfelé szaladnának! :))
peterkelemen
Orbánnak a jóisten az egyenlő az ördöggel. Undortó, hogy Istennel akar takarózni ez a népnyúzó tolvaj gazember.
Eladott Ország
Térdre csuhások.Térdelünk, térdelgetünk.
uploads.disquscdn.com/images/b44d91fb0b12dc7397b88237cfbd06746aa817ff8f715bf1295cdee9c88cf4b5.jpg?w=800&h=330
uploads.disquscdn.com/images/c1ab3d536adb4e122a8bdb72b50602d15b3e7987eee9ed67fe299f280f129845.png?w=600&h=415
Egy idő óta dramaturg nélküli drámatagozatos lett a térdre kényszerített nép. A ’45 előtti mezítlábasból most kínai cipősre demokratizált bennszülött alattvalók jelentős hányada nem beszél nyilvánosan. Nincs is hol és mikor és főleg kinek, minek, amúgy meg szégyelli a fogatlanságát. Tudtad, hogy a diktatúrákat az elnyomottak fogazata alapján is lehet minősíteni. A klasszikus, amikor kiverik az alattvalók fogait, a modern, amikor jogi- és közgazdasági eszközökkel a politikai hatalom nem engedi a fogpótlást. Az utóbbit mondják illiberálisnak. A következő fokozat az enyhén foghiányos, monológos elnyomott. Csak monológot tud. De dramaturg hiányában ez nem a Tiborcos változat, hanem csak úgy lógnak a monológok egymás mellett és néha egyidejűleg a levegőbe egy darabig, aztán szertefoszlanak és a jajszavak, mint a savas eső, permetként mérgezik a hétköznapokat. Most meg már nagy gázzal működik a nemzeti öntudat adagoló, mert aki nincs pillanatnyilag még urnában, annak az urnához kell járulni. Egyelőre nem lakásnézőben, de ha nem telik neki magánorvosra, mert egy életen keresztül elherdálta a pénzét a tb. –re, akkor számítson rá, hogy a neki jutó urna jóval kisebb lesz, mint ez az Európai Unió elvermelésére tervezett. Azért élezni kell azt a kapát, sose lehet tudni no, de kell majd néhány sarló is megfenésre!
CsipkeRózsa
@Horizont: Én hallottam, ill. olvastam. Nem a katolikus egyház volt.
namihami
Újabb adalék a ""sikeresen"" ugyan kijárt, de el nem végzett tanulmányai illusztrálásához. Évekig focizott azokban a tanintézményekben, amik aztán kiállították a papírt neki, de egy sem akadt, ahol legalább annyi ragadt volna rá, hogy a tulajdonneveket nagy (NAGY) kezdőbetűvel írja a legtöbb nyelv.
Tehát:: nem jóisten, hanem Jóisten.
A többi, vele és hozzá kapcsolható észrevételem most maradjon a fel nem említés homályában.
Nyírfa
A HVG ízelítőt ad a Bajnai Gordonról a HVG360-ban megjelent írásból.
Amikor nagy ritkán megjelenik, megszólal valahol, mindig felhorgad a remény, a vágy, hogy de jó lenne, ha ő állna az ország élén, hátha csoda történik, és visszatér. Ha bele gondolok, hogy vele már hol tarthatnánk, és körül nézek, hogy hová jutottunk...nem kell mondanom, mit érzek.
verőce21
Nem lehet a 2008-as politikai magatartást követni, több mint tíz év elteltével, ezek új idők, és új hozzáállást követelnek.
Nessy
@verőce21: Csak nem pártunk és kormányunk jelenlegi hozzáállását.
kokopelli
@Nyírfa: Apámat juttatja eszembe a Zorbán jelleme! Ő mondta a hasonló gerinctelen kétlábúakról:
" Egy biztos! Ilyen büdös ß@rember nem születhetett Virágvasárnapon! "
Rockxy
háde bazzeg zorbán, a lumperprolik nemismernek seistent seembert
Nyírfa
@kokopelli: Nem is akkor született, hanem az ikrek havában, látszik is rajta a felületesség, a felelősségvállalás képtelensége, a pillanatnyi örömök hajszolása, a kapkodás, a komolytalanság. Ezek az ikrek jegyű szülöttek negatív tulajdonságai, ha nem kapnak megfelelő nevelést, önmegvalósítási lehetőséget. Orbánra az összes áll, megspékelve patologikus elhajlásokkal. De hát, másfél-két millió embernek ez kell - gondolom, hasonló a hasonlónak örül.
nezelodo
@Nyírfa: "patologikus elhajlásokkal" Csak nem arra a kb. két méter hosszú latin nyelvű meghatározásra gondolsz, ami a szakkönyvekben található?
Cicamama55
@Horizont: Csak konkrétan a videóról írtam le a véleményemet, mert számomra a húsvét a legnagyobb ünnep. Nem engedem semmivel elrontani ezt az érzést.
Nyírfa
@nezelodo: :)) Szakkönyv ugyan nincs előttem, de, az erkölcsi akár három métert is kitesz.
kokopelli
@Nyírfa: Én még a "csillag-képeket" sem tudnám felsorolni,mivel életem eddigi folyamán a tomporom mellett
suhantak el! (;-))
Sámannus
Büdös hazudozó szarházi hálapénzzel nyomod ki a krízisben dolgozók szemét, közben leraboljátok az országot. Szét loptok, szét hazudtok mindent.
Nyírfa
@kokopelli: Figyelemre méltó tomporod lehet! :))))
Nyírfa
Ilyet! Az RTL most adta be annak a kormányvideónak az elejét, amiben Orbán az emberek egészségét tartja a legfontosabbnak...khm..., na de, ez két mondat sem volt, és következett a munka, tudjátok, az, ami az alapja a. világra szóló gazdaságunknak. Az ám, de ezt már papírból leste! :DDDD
Az RTL megkönyörült rajta, ennyi időt szántak rá, nem mutatták tovább.
kokopelli
@Nyírfa: A műszaki végzettség és a csillagképe hatásában hinni,...az valahogy nem fér össze! (;-))
Zsopiale
Mondja ezt egy agyhalott sátánista náci hazaáruló rablógyilkos országkirabló nemzetpusztító hatalombitorló undorító hazug csaló söpredék diktátor...bravo
balos
@Zsopiale: Ráadásul asszony verő!Könnyű neki!
Borsodi
Isten ha van oda fent nem kéne neki most a szájára venni.De elgondolkozhat mit tett eddig valójában az országért,az emberekért,és egészségük,biztonságuk megóvásáért.Fiatalok boldogulásáért jövőjéért.
kissé felnőttem
hát igen hiába a tengernyi pénz, helikopter, jacht, repülő, senki sem viheti el a túlvilágra.
Még én sem.Ja jut eszembe a 10 ből az egyik.: Isten nevét hiába ne vedd (2)
Lepényleső
Ugyan kinek kell itt gondolkodnia,mindent felvállalt saját maga?
polar450
Jobban hangzana egy börtönkápolnából!
division
Én a helyében teljes kijárási tilalmat vezetnék be húsvétkor, és könyörtelenül megbüntetném azokat, akik megszegik. Kíváncsi leszek, meg meri e lépni.
RonaGyuri
@RonaGyuri: És vagy csak is?

Az önkormányzatok – főleg a fővárosi - megsarcolása a kiemelt cél

Ha valaki elhitte neki, hogy a korlátlan jogkor valóban a hatékony intézkedésekhez kell neki, az finoman szólva is bután naiv. Ennek tudatában nem ért senkit váratlanuk, hogy miközben változatlanul két kézzel öntik a pénzt a fociba, egyházaknak és a csókosoknak a ködösen megfogalmazott gazdasági célokra kemény sarcokat vetnek ki többek között az önkormányzatokra.
Ehhez jön a tegnapi büszke kiállás:
www.facebook.com/watch/?v=357042781870497

Ingyenessé tette a parkolást! Mert ezzel is a intézkedései hatékonyságát növeli – mondja ő és ebben van valami. Ha nem is úgy, ahogy mondani akarta: igen az önkormányzatok ellehetetlenítése – ha már a teljes blokkolását vissza kellett vonniuk - terén az anyagi eszközeik elvonása és/vagy akadályozása valóban hatékony intézkedés.
Eladott Ország
@RonaGyuri: Országos személyi kultusz építő verseny zajlik, közpénzből. Az építési hatóságokat is elvette az önkormányzatoktól, eltörli a változtatási tilalmakat, beleszól hogy mit lehet építeni, hogy a strómanok és az oligarchák, a túlárazott beruházásokat megépíthessék, hogy minél több közpénzmiliárdokat tudjanak lenyúlni. Orbán Viktor börtönt látogat, MOST MÉG ÁTMENETILEG, utána reméljük hogy tartósan marad. Orbán Viktor a saját két kezével veszi át a repülőgépen a szállítmányt. Orbán Viktor újratervezi a költségvetést. Orbán Viktor személyesen számolja meg a sátoraljaújhelyi kórházban a lélegeztetőgépeket. Orbán Viktor egyeztet a professzorokkal, hogy feltalálták-e már az oltóanyagot, vagy azt is neki kell csinálnia. És Orbán Viktor (személyzete) mindezt kiposztolja Orbán Viktor Facebook oldalára, az udvartartás pedig átveszi, osztja, hirdeti. Kifejezetten szánalmasnak találom, ahogy a vénülő Hollywood-putri szökevény megállás nélkül nyomul és pompáskodik. Ha népszerűségre vágyik, jelentkezzen valami vándortársulathoz. Én meg majd eldöntöm, veszek-e jegyet az előadásra. Nekem ne haknizzon kéretlenül, mert rohadtul idegesít. Orbán rálépett Ceaușescu útjára a sleppjével együtt, a végeredmény borítékolható.
flex
kolozsvaros.com/2020/04/05/matyas-kiraly-meglatogatja-az-o-nepet/

"...
Na, ehhez képest ömlik a pofámba Orbán Viktor senkit nem érdeklő szereplési kényszere, beteges öntömjénezése. Gondolom, Habony Árpád rendezésében. Most még a Virágvasárnapot is neki kellett meghirdetnie.
...
Gondoltam, megnézem már Angela Merkel Facebookját. Ha Orbánnak így kell kapaszkodnia, hogy reklámozza magát, a német kancellárnak mennyire kell vajon? Azzal kellett szembesülnöm, hogy Merkelnek nincs Facebook oldala. A kormánynak van, de azon nem a kancellár asszonyt fényezik, hanem mindenféle hülye tájékoztatókat tolnak. Például ingyenes online-oktatást indított a szövetségi kormány és azzal mi a tennivaló, aztán hogy hol tudnak hozzáférni információkhoz, meg arról is írnak, hogy senki nem marad jövedelem nélkül és hogy folyamatosan tanulnak (mármint a szövetségi kormány, mivel nekik is új ez a helyzet), köszönik és figyelik a kommenteket, mert ezekből tudják, hol van még szükség beavatkozásra. Nagyon elvétve találni Merkelt, akkor vagy a lakosságot tájékoztatja, vagy a lakosságot tájékoztatja. Egy nyomorult videót nem találtam a walkürök bevonulásáról, sem arról, hogy a kancellár asszony felemás gumicsizmában szaladgál a gáton, les a távcsőbe, pacalt füstöl, nemzetet ment.

Azt akartam csak mondani, hogy nekem baromira nincsen igényem arra, hogy a vízcsapból is a csúti kocafocista hömpölyögjön."
flex
@Cicamama55: Böjte, sajnos sátánista (sátán érdekeit szolgálja, Isten akaratával szemben). A legrosszabb fajtából. Miért? Míg egy magát sátánistának valló vezető csak alig vagy semennyi hatással nincs más emberekre, addig ez a Böjte, rengeteg embert, tömegeket vezet a rossz úton. Tudod, az amelyik a halálba visz.

Csak két kérdés:
Ma, hogy ítélik meg azokat, akik Hitlert, Hitler rendszerét támogatták (köztük a papokat)?
Később, hogy fogják megítélni azokat, akik orbánt, orbán rendszerét támogatták (köztük a papokat)?
Cicamama55
@flex: Nem vagyunk egyformák, de nem is baj! Más nézeteket vallok mint Te, én politika mentes keresztény ember voltam, vagyok. Mint már írtam, számomra a húsvét a legnagyobb ünnep. Nem engedem semmivel elrontani ezt az érzést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.