Jakab Péter felvette a csokot számol be róla a mandiner, a lap szerint párttársa, Z. Kárpát Dániel többször is kifejtette, hogy a kedvezményt csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, míg a „földi halandókat” elhajtja a bank.

"Mi van, f*szkalapok? Sz*r Lenin-fiú" – Bayer nekiment Jakabnak
Kép: YouTube

A lap szerint Jakab Péter és felesége 2017-ben a miskolci házukra igénybe vették a családi otthonteremtési kedvezményt, illetve jó eséllyel az ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelt is.

Erre reagált Bayer a tőle megszokott stílusban annyit, hogy:

Akkor most mi van, f*szkalapok? A Jakab lett nerlovag, vagy a Zékárpát egy hazug hülye? Hm, Jakab? Mindenki megy a börtönbe, de a lét azért elteszed? Te jellemtelen, sz*r Lenin-fiú...

Jakab Péter még nem kommentálta, ugyanis ő pár órája arról számolt be, hogy zajlik az első olyan pártelnöki értekezlet, ahol immár a közös miniszterelnök-jelölt is jelen van.

A hangulatot nagy örömömre a konstruktivitás jellemzi.

- mondta el ezzel kapcsolatban.

Címlapkép: YouTube

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: ja és közben ugye neki a Várban ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Horizont: ja és közben ugye neki a Várban ...
RonaGyuri
na kérem ezt a kultúrát akarja Orbán Brüsszel nyakába varrni! =))
namihami
A Leninfiúzásért igazán nem kéne olyan messze fáradnia. Mindjárt ott lenne neki, mondhatni kéznél, a Kövér família. A vérvonal egy echte '19-es vöröskatonából eredeztethető.
Persze:. ""A mi kommunistánk...""
Néro
Mi van, f*szkalap? Sz*r Lenin-fiú már megint dől a fekália belőled ?
Istenakinincsen
Báygúnár te igazi faszkalap!
Lopta a csókot a Jakab?
Istenakinincsen
Mit dolgozik ez a Báygúnár?
Uszít,gyűlölködik,toboroz,agymosást végez a fiataloknak.
Ennyi.
Ez egy munka???
Szégyen gyalázat
percsi
Bayer a mocskos pofájáért kap havonta milliókat. A 133 bátor ember meg a parlamenti szavazásukért. A zsebijutalom sem kevesebb összeg. Jó van köztük egy-két dolgozó is, aki havonta levezeti a szétosztást.
Clavigo
" Kijafaszom" ez a Bayer Zsófi nevű teleszart buziqrva ?
134.bátor
Furcsa ezt a sok mocskot egy olyan ember(?) szájából hallani,aki annak idején a Nèpszabadságban a Szovjet- Magyar ifjúsági kapcsolatokat erőltette îrásaiban. Utána lehet nèzni. A haverjainak is, stefka,bencsik, meg a többi posztkommunista szardarab. Csodálkozom ,hogy mèg senki nem vágta jól pofán,ezt az ocsmány, undorîtó alakot.
rokker33
Pont mint a propin jelenlévő nyugger kommentelők :) Köpködik Orbánt, de a 13.havit és a 80 ezres prémiumot felfogják venni meg a krumpliért is sorba állnak majd
áprilisban :) Jakab is ilyen ha tényleg igaz, akkor nagy csalódás:( :( mint mikor a buzi törvényt megszavazták az is mocskos dolog volt!
namihami
@rokker33: Mi, nyuggerek, egy életet ledolgoztunk, hogy a Soros apanázzsal és a Tiszti Kaszinó eladása által való indítással kitermelhessünk egy olyan réteget, amelyik aztán azt is elteszi, amit a hazai vagyon és az EU pénztárából kivehet. Egy ""gyerekkoribarát"" óránkénti bevételéhez képest a nyuggerek csupán alamizsnát vesznek fel. Tehát, amíg a Nagyságos Miniszterelnök Úr nem szégyell 600.000 forintot bevallani, addig ez a 80.000 pusztán parasztvakításra jó. És a család anyagi ügyeiről még nem is szóltam. Hiszen kevés az olyan Gyes-es anyuka, ami szőlőhegy- és szántóföldek vásárlásával kénytelen a gyerekek mellett felszabaduló idejét eltölteni.
Nessy
Drága Bayer elvtárs! Ha emlékezetem nem csal, egyik miniszterasszonyunk is felvette, méghozzá Balatoni nyaralóra. Az nem zavarta a mimóza lelkét? Úgy őszintén szólva, ha gyerekkorában nem kapott valamelyik ősétól egy fülest az alpári szövegeiért, pótolhatná valaki egy szívlapáttal. Vagy akkor még tudott viselkedni, csak azóta elfelejtett?
Nessy
@rokker33: Szeretném látni ha valakit a munkahelyén több évtized után 80 ezer forintos prémiummal lepnék meg, milyen képet vágna! Úgy mellékesen ez a prémium összeg egyszeri adomány így a választás előtt. Mint ahogy a13. havi is egyszeri kifizetés. Míg a maginflációval számított inflációs ráta köszönő viszonyba sincs a valós inflációval. Az elmúlt pár évben a nyugdíjak vásárló értéke legalább 15 - 20%-kal csökkent. Valóban mindent megvehetünk a piacon, amit 2010--ben ( by Novák Katalin), csak legfeljebb a fele mennyiséget! Részemről nem állok sorba krumpliért, mert a keveset, amit veszek, szeretem a jó minőséget, nem ami egy hét alatt intenzív csírázásnak indul.
terlasz
@Pegero: Mit vett ki a zsebekből ez az átok Gyurcsány?
Yoda69
Elég hiteltelen Lenin-fiuzni egy verkomcsinak.
rokker33
@namihami: @Nessy: mindenki tudja hogy mire megy ki a játék a választás miatt ad, de Gyurcsány mit is adott?? Az tény, hogy elvette a 13. havit és nyugdíj prémiumot is csak az Orbán rendszer adott.Oké azelőtt csak keveset 10 ezret meg rezsi utalvánnyal kedveskedett, de a kisnyugdíjasok annak is örültek!Én 2008 ban kezdtem el dolgozni es tudom, hogy már akkor sem osztogatták ingyen a pénzt és 2013 után ezt meguntam, hogy szaré hugyé dolgozom, azért mentem külföldre, mert így az átlagosnál kicsit jobban élek a nyugdíjbefizetés is magasabb mint otthon, de kisebb a kockázat, hogy ezt ellopják ...
rokker33
@Pegero: 22:55 Gyurcsány egyesek szemében egy Isten!! Róla vagy jót lehet mondani vagy semmit, mint a halottakról :) :) :)
szaboria1
Tegyük tisztába a dolgokat egy a 13 havit nem Gyurcsány vette el hanem a gazdasági válság miatt Bajnai. A másik Gyurcsány alatt a rászorultak kaptak támogatást csak akkor még nem rezsi támogatásnak hívták.
Gyurcsány még a fizetését sem vette fel mert olyan alapítvány kapta akik rászorulókon segített.
Van még egy kérdésem kinek a zsebébe landolt az eladott Fidesz ingatlanok ára?
adatbazis.k-monitor>mdf-fidesz-szekhazugy
csipetke
@rokker33: 21:46 Ne legyél már nyomi..Te pont ugyanúgy tudod,mint bárki más,hogy orbán most kizárólag a választás miatt osztogat,ami szomorú,hogy hitelből,amit majd még az unokáink is fizethetnek. Egy nagy túrót osztogatna,ha nem választási év jönne. Csak orbán tudja,hogy a krumpli most édeskevés lesz,ezért vett fel rohadtnagy svájci,és kínai hitelt. Ne csinálj már úgy,mintha orbán a sajátját osztogatná,mert ez nagyon kevés ahhoz,amennyit az állam/orbán spórolt a nyugdíjasokon,mikor a svájci indexálást megszüntette.
csipetke
Ez a bayer a fidesz legalja. Olyan sokszor lejáratta már a pártját, (bár ez minket nem zavar),orbán helyében már kivágtam volna,mint a macskát sz@rni. Azt is felfoghatná ez az észlény,hogy Z.Kárpát mire célzott,hogy az egyszerű halandónak nem könnyű felvenni a CSOK-ot,olyan lehetetlen kritériumoknak kell megfelelniük. Jakab miért ne vehette volna fel?Háromgyerekes magyar állampolgár. Inkább azzal dicsekedjen ez a suttyó tapló,hogy a várbeli lakását csalással szerezte.
kereső
@rokker33: Csak a történelmi hűség kedvéért- a Te Istened orbán viktor, és mamelukjai vég nélkül mantrázzák a hazugságot- bár igazság igy sem lesz belőle, csak elhajlitott valóság a számotokra.
Nézzük a tényeket az álltással szemben: "gyurcsány nem adott semmit"- ezzel szemben az igazság az, hogy GYF végig adta a 13. havi nyugdijat(aminek a bevezetését orbán meg sem szavazta), és bevezette!!! a nyugdijak értékállóságának megőrzése és valódi!! nyugdijemelést jelentő svájci indexálást.
A 2007-2009 pénzügyi világválság következményeként a Bajnai kormány 2009-ben felfüggesztette a 13. havi nyugdij kifizetését- úgy, hogy az akkor 80 ezer forintot el nem érő nyugdijakab ez az összeg beépült.
Azon kivül adott igaz nem rezsicsökkentés cimén, szociális alapon "rezsi" támogatást- igy nem neked kellett finanszroznod rogán, szijjártó, novák, varga judit, orbán, gyurcsány ... lakhatását.
Adott 700 km autópályát, 3 duna-hidat, számtalan kórház és iskola felújitást.
A völgy-hid az eredeti!! még az első orbán kormány által 2001-ben elfogadott tervek szerint épült mrg, mert milliárdokba került volna az újratervezése.
Nézzük akkor a számok tükrében, mit is jelent az most a valóságban, hogy orbánék 2011- ben újrairták a nyugdijtörvényt-kivéve belőle a 13. havi nyugdij lehetőségét is, és megszüntették a svájvi indexálást-de megtartották a bajnaiék által beleirt nyugdijprémiumot, a nyugdijak növelése meg kizárólag az inflációtól függ.
Mit is jelent ez, a jelenlegi számok tükrében: ma az átlag!!! nyugdij 145 ezer Ft.Ha a svájci indexálással számolunk- akkor az átlag nyugdijastól 2021-ben orbán elvett 450-500 ezer forintot. - mert közben visszaad 80 eFt prémiumot, és megkaptra a pócentár a nyugdijának az egy heti összegét- 13. havi nyugdijként.
Számolj!- utána hazudozz. azaz" először ismerd meg a tényeket, elferditeni ráérsz utána" is. És nem akarlak elkeseriteni, de az orbáni propaganada GYF-et támadó legtöbb hazugságáról ugyanigy be lehet bizonyitani, hogy nem az igazat és nem a...
kereső
Aranyszájról meg csak annyit- ha fele annyira lenne tisztességes, gerinces mint Jakab Péter- akkor nem a fideSS prédikátora lenne.
rokker33
@csipetke: olvasd már el légyszíves a 3;21 es kommentemet és ott leirtam, hogy a lényeget...
rokker33
@kereső: sosem szavaztam se Orbán ra se Gyurcsányra, de inkább maradjon ez a rendszer, minthogy jöjjön
egy bizonytalan új. Gyurcsányban nem bízok és ezzel nem vagyok egyedül!!!
kereső
@rokker33: Bizony, bizony- a demokrácia az nagy "bizonytalanság", mert az abban élő egyéneknek bizonyos szintű felelősségvállalására is szükség van/lenne. Nem úgy, mint most, amikor mindent megmondanak, mi a jó, mi a helyes- csak semmi "döntés", mert mi mindent jobban tudunk mint Te.Még azt is, hogy kit ne szeress, kit gyűlölj, kit utálj-...
percsi
@rokker33: Többen megírták, én is leírom, hátha felfogod végre:
Gyurcsány volt az, aki kifizette a 13. havi nyugdíjat: 2003-2005-ig fokozatosan emelve kapták meg, majd 2006-2007-2008-ban teljes havit kaptak a nyugdíjasok. A törvényjavaslatot a fidesz nem szavazta meg! A fidesz 2007-től a 14. havi nyugdíj bevezetését is javasolta, csak a nagy lenyúlások közepette megfeledkezett a 13. és 14. haviról is. Sőt az éves emeléseket is lecsökkentette.
Mielőtt írogatsz, néz utána, ne irkálja valótlan dolgokat.
nepszava.hu/1069435_a-nyugdijbomba-tortenete

Sajnálom, hogy azok közé tartozol, akik boldogan veszik tudomásul, hogy az adók és EUS pénzek zömét a fidesztagok rakják zsebbe.
Távolról sem lehet támogatni ezt a rendszert, nekem a világ másik részéről is fájna, hogy a rokonaimat, magyar társaimat kopasztják !
Remélhetőleg felébredtünk a csipkerózsika álmunkból, és a NET segítségével mi is irányítani fogjuk az általunk megszavazott képviselőket, a következő kormány már nem meri megtenni azokat a visszaéléseket, amit a jelenlegi kormány megtesz.
ómió
Naná, hogy fel! Bolsevista-nyilasoknak is megjár!
csipetke
@rokker33: 10:21 Ha te is elmenekültél ebből az országból,akkor végképp érthetetlen,hogy véded orbánt,meg a rezsimjét
terlasz
@Pegero: Nemáá, most néztem:farok, fityma van, lyuk nincs. Nem egyformán lophatott mindenkitől. Te jól megjárhattad, Pegi... ;
gina
Aljas zsidó ezért utálják ezeket az emberek, meddig ugathat ez a mocskos kutya !!!
gina
@Pegero: Te mocskos szájú szemét arab alja takarodj ///
gina
@Pegero: Remélem Allah hallja ezt te kis szennylovag, remélem elvisz a virus ///
vitriol
Ezt a bajer-böfögést kéne óriásplakátra kitenni, mert ez a fidesz hitvallása!
Lepényleső
Vélhetően az intelligencia legalább oly mértékben árad megnyilvánulásaiból mint a keresztény,felebaráti szeretet,
melyet ez a csoport mellet döngetve állandóan emleget (miközben állítólag kifosztva megosztanak egy nemzetet)?
Sámannus
Mi van zsóti nincs toi-toi a stúdióban, ezért a pofáddal szarsz?
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 21:07
Kifejtenéd bővebben?Szerinted ki és mi jót tudna tanulni a báygúnártól?
Jakab Péter?Vagy bárki más?
Én úgy gondolom,hogy egy okosabbtól érdemes tanulni,egy bunkótól csak bunkóságot lehet tanulni.
Te kitől(miből) tanulsz?Szedd össze magad faszfej.
Istenakinincsen
@rokker33:ma, 03:21
Méé nem jössz vissza?Gyere haza fiatal itt a kánaán!Siess hogy résztvehess a bégetőmenetben.
Nagyot csalódtam benned.Te olyan rocker vagy mint a seggnyaló Nagyferó.
Szánalmas vagy és ott ugass baromságokat ahol élsz,mert fingod sincs hogy itt mi van.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 23:19
Tőled ez mint válasz tökéletes!Csöppet se zavarjon hogy nem ez volt a kérdés.
A mellébeszélést már jól megtanultad.
nezelodo
Alighanem a CSOK-nál már nem volt olyan feltétel, mint a Zsóti szlovák rendszámú autójánál, hogy csak a NER társak vehetik igénybe, a többit a rendőrrel vegzáltatják.
A CSOK esetében nyaralóra biztos nem adták volna meg neki a támogatást, hacsak nem társul be Balatonhenyén a Jucus miniszter asszony őnagysága, konzervatív keresztény, törvénytisztelő csapatába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.