Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor a keddi Kormányinfón jelentette be, hogy Novák Katalint javasolják köztársasági elnöknek 2022-ben. A családokért felelős tárca nélküli miniszter közösségi oldalára írt bejegyzésben közölte, vállalja az az államfőjelölti felkérést. 

Gyurcsány kemény szavakkal reagált Novák államfőjelöltségére: "Megalázzák a hazát. Megalázzák az államfői hivatást."
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc is reagált a hírre, Facebook-oldalán azt írta:

Elmúlt a közös hit, hogy vannak közös dolgok. Nincsenek

- írja bejegyzésében. Úgy gondolja a Fidesz megölte a remény utolsó szikráját is,

hogy a haza első polgára valamennyi magyar képviselője lehet. Volt már ilyen elnökünk. De ennek vége.

- tette hozzá, majd kiemelte:

Megalázzák a hazát. Megalázzák az államfői hivatást. Ismét.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ez a rohadék diplomahamisító és országtolvaj moslék gyurcsány, mer pofáznia a moslék hazaáruló, és nemzetgyilkos nagyapai származék dobrev luvnyával? Miért nem tudnak ezek eltakarodnia közéletből???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Megalázzuk a hazát?..ezt pont Gyurcsány mondja? Oszt ki lenne alkalmas, he?
Lepényleső
Ez is jelzés a népnek,mindenkinek,- bármit megtehetek veletek,én a bán állok itt mindenek felett?
magyar1
Egy nő ugyanúgy alkalmas erre a posztra mint egy férfi, Gyurcsány felesége is igen csak belevetette magát a politikába, az nem zavarja?
Toller Béla
@jesz: Az talán biztos, hogy nem egy OV22 fülbevalós, vallási alapon fideszhű, semmiféle minkába bele nem szokott, orbánt szentként követő némber !
Toller Béla
@magyar1: Nő és nő között is van akkora különbség, mint orbánod meg egy normális, becsületes ember között!
K-2SO
@jesz: MENJ A PICSÁBA, HA NEM ÉRTED TE GECI!

Tudsz szépen is írni?
Leszarom !!!
FLETÓ
Tesa! Marketingből elégtelen (1)! Még egy normális kminiszterelnök-jelölted sincs! Nemhogy köztársasági elnök...
magyar1
@Toller Béla: Nekem nem orbánom, de eddig azt csipogtátok, hogy Orbán nem engedi a nőket a politikába, most engedi és az a baj, de Novák szerintem jó politikus.
Havanagi
@Lepényleső: Igy van,de senki nem tesz semmit ellene.Ez egy ilyen nép.Jobban szeret rabszolga lenni.
Gauntlet
@magyar1: a Nők megalázása, politikai megalkuvásból bármit elkövet.
Havanagi
Megkérdeznem: mit csinál az ellenzék?Síri csend van az előválasztás óta.Mit csinál a DK?Talán megtalálták az ellenzék.elnök jelöltjét?Megnevezték?Na,hát Orbán most kielőzött benneteket.Dolgozni kellene,kevés a parlamentben ugrálni.Megint eljutunk oda,hogy nem lesz ellenzék akire szavazhatnánk,vagy lesznek NER közeli árulók és megy minden tovább.Szájhősök,szégyelhetitek magatokat.
Németh István
A gyurcsinak bántja a lelkét, hogy nem őt jelölte az Orbán Viktor Úr államfőnek, a legrosszabb esetben pedig a dobrevicse apró klárát, aki már kiajánlotta az országot a nyugatnak - ha hatalomra kerülnek!
Orbán Viktor a nagy polihisztor a Novák Katalin ÁLLAMFŐI jelölésével óriásit nyert a választói és a nemválasztói szemében is! Az olyan jakab-péterféle senkiházi, piti gazember, meg a többi arató, bangó, donát, ja és a zay meg a hasonlók a trágya levében fürödhetnek, biztos, hogy gomba sem lesz belőlük! Karácsonyi üdvözletem!
Néro
Kizárólagos jogon csak az Övék a Haza a fenét se érdekli , hogy alázzák. Közöm hozzá?-juk?
koszpeko
@Németh István: kussolj geci
Akaszd fel magad a csokornyakkendő és elmehetsz a kurva anyád a.
colibri
Igaza van, azzal a kiegészítéssel, hogy ez már snittpali kinevezésével kezdődött és azóta is tart.
Nyírfa
Áderrel is alázzák, de tudják fokozni. Az talán nem megalázó az ország számára, hogy a köztársaságot eltörölték, de az elnöki címben szerepel? Röhögnek, mint a részegek a kocsmában, milyen jó buli is ennyi embert, egy egész országot úgy pörgetni az ujjuk körül, ahogy a kedvük tartja.
De, ebbe a helyzetbe, ebbe az állapotba mi juttattuk magunkat. Igaza van Ákosnak, forradalom kell.
Gyurka80
@Lepényleső: Igen böszmeferi megtették az elvtársaid már régen amikor gönzöt rakták közt elnöknek. Sok szerepe volt a rendszerváltás elcseszésének lásd Zétényi-Takács törvény a régi elvtársaknak. Ezt a csehek megtették de az idióta göncz megakadályozta. Azóta nincs közös dolgunk veletek.
Gyurka80
Böszmeferi te aláztad meg a hazát 2006-ban jobb lenne befognád a p.fád. gönczre az előző válaszom lásd!
Nyírfa
Gyurcsány Ferenc, csináljatok valamit, nehogy a nyakunkon maradjanak, mert totális fasizmus következne Magyarországon!
Németh István
Ez a rohadék diplomahamisító és országtolvaj moslék gyurcsány, mer pofáznia a moslék hazaáruló, és nemzetgyilkos nagyapai származék dobrev luvnyával? Miért nem tudnak ezek eltakarodnia közéletből???
Aki Én
Szépen megtámogatták elmebeteg kormos Gyulát, nem egész egy óra alatt.
Jellemző, még ezt is elcsalják.
simmering73
"Áder János végigaludta a két ciklust, mint télen a pontyok, és elérkezett a pillanat, amikor Orbán Viktor a maga által irányított fékek és ellensúlyok rendszerében új féket és ellensúlyt választhatott magának, akit most megnevezett. Novák Katalin tárca nélküli miniszterre esett a választás, hogy minden ellenállás nélkül aláírjon mindent, amit elé tesznek, közben a hidegrázást keltő mosolyával a családokról hazudozzon és képmutatóskodjon Balog püspök “pártfogoltjaként”, és az orosz titkosszolgálat által szervezett szélsőjobboldali, családügyi gyűlöletkonferenciákon elnököljön.

Novák Katalinnak semmi érdeme nincs, ami őt erre a pozícióra predesztinálná, a választás annak bizonyítéka, hogy tisztessége és jelleme maradékáról is lemondott egy diktatúra szolgálata miatt. Karrierizmusa csúcsra ért, s amivel elérte, az mindennek az ellentéte, amire egy ember büszke lehet. Novák Katalin úgy lett a jogállamiság legfőbb őre, hogy ő volt az, aki az Európai Unió jogállami kifogásaival szemben a legarcátlanabbul hazudozott."
nepszava.us/orban-novak-katalint-valasztotta-ellensulynak-maganak/
Greg
Az államfő nem hivatást gyakorol, hanem tisztséget visel. Ebből adódik, hogy pártpolitikus, vagy erkölcsileg kifogásolható személy nem viselheti. A csúti által kinevezett államfők egyik kritériumnak sem felelnek meg. Ezzel is bizonyítva a kinevező aljasságát, becstelenségét és gonoszságát. Ilyen alapon megfelelő lett volna akár Németh Szilárd rezsikoca is.
ómió
Talán olyan "elkúrót" meg "reggel, éjjel meg este" hazudozót vártál, mint te vagy, Böszme efftárs!?
Németh István
Patkány volta a te moslék göncz árpádod@Horizont: ugye tudod kedves látóhatár! Kicsit kinyílhatna a szemecskéd, hogy láthasson is már! Az agyacskád fel nem fogja, hogy árpikádat szidja minden 1956-os fogja! Mihelyt kari-geri-geci-faszi egy.két héten belül eltűnik a színről, az ÁRPÁD-HÍD, csak simán ÁRPÁD -vezérünk dicső nevét fogja viselni! Érted-e kis úttörő!?
Németh István
Patkány volta a te moslék göncz árpádod@Horizont: ugye tudod kedves látóhatár! Kicsit kinyílhatna a szemecskéd, hogy láthasson is már! Az agyacskád fel nem fogja, hogy árpikádat szidja minden 1956-os fogja! Mihelyt kari-geri-geci-faszi egy.két héten belül eltűnik a színről, az ÁRPÁD-HÍD, csak simán ÁRPÁD -vezérünk dicső nevét fogja viselni! Érted-e kis úttörő!?
Németh István
@Horizont: @Greg: Az igazság az, hogy ha nem ismeritek a közelmúlt történelmét akkor még nem késő, hisz éltek meg, megtanulhatjátok! Aztán menten belátnátok,hogy a "patkány" államelnök elkötelezett szdsz cimbora volt! Az mszp-nek szaporán segített lenyúlni az országot, persze az szdsz hasznát szem előtt tartva; pl. a nemzet butítása terén a tankönyv szemétséggel, de van ám még sok minden! Na ezért olvasgassátok a közel múlt történelmét! @Horizont: neked úgy is a látókáddal gond van, gyakorolni kell! ÉS csúnya fiúka vagy, ha csúnyán beszélsz! Ejnye-bejnye!
Németh István
@Horizont: a szókincsedet irigylem! Kifejezetten vágyom arra az iskolára ahol ezt a magas szintű tudást össze lehet gyűjteni! A paraszt szó különben nemesít >> ugyan is nem volna mit enned a jelenben sem - nem hogy a múltban - ha nem lennének parasztjaink, akiknek a munkától kérges kezük nyomán jutottatok érdemtelenül finom falatokhoz, de akár száraz kenyérhez, hogy éljetek! Ejnye-bejnye fiúka, ne rosszalkodjál, józanodjál, csiszolódjál, ha másra nem jut akkor járj a sziklafalnál! Talán akkor megéred a boldog Karácsonyi ünnepeket! ÉS a parasztok megtermelt javai ott lehetnek az asztalodon! Érted?? HEURÉKA!!!
Rizikó
Gyurcsánynak nincs hazája. A terroristának csak arcátlansága és hazudozása van, de becsülete soha nem is volt!
K-2SO
Az államfői állás a fideszcsicska, Schmitt Pál óta van meggyalázva !!!
K-2SO
@Németh István: ma, 08:39

Mész a picsába, te büdös geci!
Németh István
@Horizont: @K-2SO: @K-2SO: @Horizont: Ti nemes gondolkozású, de egyébként igen buta birkák! A látszólagos ellentmondás a tudatlanságotokból fakad! Nem kell elkeserednetek!!! Van egy speciális eszköz, mi több egy emberi, férfiúi adottság amiből szürcsölni lehet a tudást! Hiszem nem kell részleteznem, mert az alapképzettségetek amit az édes anyátok méhében szereztetek meggyőz benneteket a gondolatiságotok egzaltált baromságairól! Tehát javaslom eme SZENT ESTE közeledtén a BŰNBÁNÓ MAGDOLNA módjára való térden, hason való csúszva, mászást az Oltári Hét Szentség előtt! ÁMEN!
Németh István
Azért még egy dolgot hozzá tennék >> a gyurcsány-dobrev klán, a többi alljadékkal > ujházi, zay, hadházi, jakab, bangó, szabó, stb. olyan csoportosulás amelyik a nemzet polgárainak érdekeltségét magasról leszarva az önös jövedelmeik növelésén fáradoznak - valójában a nemzetünk ellenségei! Hazaáruló szemetek! Miről is beszélünk?? A Nemzetünk érdekeinek képviseletéről!!! No ezt szolgálja, hangsúlyozom szolgálja a jelenlegi kormány! 2010 óta! Istenke áldja meg a tevékenységüket, amelyet a nemzet javára és felemelkedésére tesznek! ÁMEN!
Rizikó
A demokrácia szégyene, hogy ez a hibbant, terrorista Gyurcsány nem börtönből üzenget.
Az ellenzék is terroristává vált, amikor ezzel a bűnözővel szövetkezett. Erre nincs mentség!
Németh István
@K-2SO: Ezt gondolom a gyurcsányra érted meg a bandájára! Ezzel tökéletesen nem csupán lehet, hanem kötelező minden Magyarnak egyet érteni!@Horizont: te megmaradtál annak ami voltál, sőt tovább fejlődvén e nemzet által kivetett ürülék lettél! A nagyon buta és a folyamatosan önmagadat bemutató írásaid, HŰ BIZONYÍTÉKAI ANNAK, hogy te nem is lehetsz ember, te legfeljebb, mint jeleztem emberi ürülék vagy! De mint ilyennek is jön a karácsony ezért kapsz egy kis friss ürüléket fogyaszd csak jó étvággyal! Egészségedre!
koszpeko
@Németh István: fogd meg a csokornyakkendődet és kösd a valagàhoz magad vezérednek.
Le ne maradj a nagy fogàsról.
Németh István
@Horizont: @koszpeko: @Horizont: Csak az a mondásom nektek Tetves Magyar Nemzet és Magyar Polgár ellenes csőcselék szó szólóinak, hogy itt az Ünnepek alatt meggyónhatjátok moslék pofátok bűneit és az ÚJ Esztendőben sima mea-kulpából cifrára nyalhatjátok egy egész bivaj-csorda seggét! >> tudjátok Mórahalmon a tanyavilágban tenyésznek a migránsok kiktől rettegnek az ott lakók, a kutyák sokasága őrzi a tanyákat, a moslék rablóktól ti ezeket akarjátok??? a moslék , ganaj ál-humán aljadékokkal!???
Németh István
koszpekonak nyilván @koszpeko: a neve mert koszból és olyan pekóféle szarbogyóból áll az összetétele! A pekedli az bögrét jelent, a pekó meg fazekat! Hogy tudjátok! Tehát nem ember, de nem is emberi származék hanem egy szarfazék és ezért is lett koszpeko!
kissé felnőttem
@Németh István: te mit és kit képviselsz buijja valagába szar tetves köcsög anyádat piszkold ostobává nevelt vagy vakká
r2d2
@kissé felnőttem: @Horizont: @koszpeko: @K-2SO: Most mé' kell őt bántani?! @Németh István: pont olyan, mint @Eladott Ország: Csak jobbos! :-)
kissé felnőttem
@r2d2: Ő Aláz minket hát
KURVA ANYJÁT AKI NEM ÖNTÖTTE KI A FÜR5DŐVIZZEL IDEJŐTTŐK ÉSZT OSZTANI NYOMORONCOK HUZZ HAZA TE IS AHONNAN JŐTTÉL
r2d2
@kissé felnőttem: Áááááááááááá! Ő észt oszt?! :-)
JAJMÁR
De hisz' Áder is pártkatona! Az előzőről, a Smidtpaliról nem is szólva. Csak a jógyakorlatot követik. Mert megtehetik. (Én egyébként Orbánra saccoltam... ) Persze, a világon semmi jelentősége sincs ma ár, hogy ki a közt.elnök!
Németh István
@r2d2: @r2d2: @kissé felnőttem: A "házszabályba" > az alkotmányba kell foglalni, hogy államelnök csak az ellenség soraiból válaszható - erre a szabó t. a bangó, akár a cseh, donáth, de az arató is kiváló volna, mi több miniszterelnök; csak a legkifinomultabb csaló és pénzéhes tolvajként elhíresült szemétláda lehet, mert akkor az ország érdekében való tevékenysége nyer teret - a gyurcsány ebbe a körbe tartozik a szőlő-metsző nem talált diplomájával együtt! A dobrev mert a nagyapja nagymester volt > a nép-irtásban is, vagy tényleg; a zay aki már most korrumpálódik, pedig hatalomra sem került! Benne aztán meg lehet bízni!!! Ilyen fazonok kellenek!!! Van választék emberek!!! DE BUÉK!!!
Németh István
@kissé felnőttem: éppen most voltam WC-én várom a nyelved rendes működését! Szemétláda
Csizmás Kond
Amíg ez az aprógyurcsányszarkupac el nem takarodik a politika közeléből addig csak a viszály uralkodik.
kissé felnőttem
@Németh István: dugd fel a sündisznótokat azon élverkedj tahó elvtársaiddal
Németh István
@Horizont: @kissé felnőttem: ugye nem kívánjátok, hogy minősítsem a véleményeteket! Mert ugye ti is tudjátok a gyurcsányi időszak az ország csődje lett! Ami utána jött és amiben élünk az a "tavaszi kikelet" reményeket ad a polgároknak a nemzetnek és megteremti azt ami után vágyott ez ország népe! Ugye a hazaáruló dobrevvel nem akarod szembe állítani a Novák Katalint akinek a szociális érzékenységén túl is a nemzet szolgál
Németh István
@Németh István: @Németh István: @Németh István:
Németh István
@Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István:
Csizmás Kond
@Horizont: ...és ezzel szinkronvisszakiabálásoddal mit akartál kifejezni ?...mert az eddig is tudott volt hogy nincs saját elképzelésed...:(
Manhattan
@Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István: Elmebeteg vagy!
Németh István
@Csizmás Kond: AZT, hogy emlékezz! ÉS elmélkedj! Hátha eljut az agyadig a lényeg! elvégre hozhatott a Jézuska kis eszet neked is, ha már elherdáltad! DE BUÉK!
Csizmás Kond
@Németh István: ...neked is BÚÉK !...de ha nem fogadott meg Hori prókátornak akkor miért strapálod magad ?
fergeteg
Visszahozzák a tekintélyt a hóhérkötél alól kiengedett besúgó majd országeladó Göncz Árpád nyomdokain.
Németh István
@fergeteg: Hm. Ezt sokféleképpen lehet érteni, értelmezni! én abban az irányban mennék, hogy a hóhért az aljasságával "kicselező" személy mint a nemzet szégyene (az árulás megbocsáthatatlan bűn, különösen ha emberéletek múltak rajta!) után egy ilyen kiváló személy ki valójában a családját is feláldozva (persze remélvén, hogy családja többi tagjai értik és megértik Őt) áll ki a szociális érdekekeért, a sokak családjáért, minden tiszteletet megérdemel! Az elvárás vele szemben igen nagy, most-majd a "nemzet-család" országos ívű támogatása és segítsége a feladata, a kifejezetten ellenséges külföldi és sajnos a moslék belföldi ellenséggel szemben is!@Csizmás Kond: most már érted, hogy miért fárasztom magam! Szeretném ha e nemzet tudna örülni a jelenének és sikerre tudná vinni nemzedékei álmait; ..."ha majd a bőség asztalánál mindenki egyaránt foglal helyet" ... De addig is fogadjuk meg a tanácsot; ..."hass alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül"... Ugye nem beszélek hiba, te is különbséget tudsz tenni a 2010 előtti és az utáni időszak között! NO BUÉK!
Németh István
@Horizont: Bizony- bizony! .. mondá a pipás öregúr!
Rizikó
A jog és az igazság megtiprása, hogy a terrorista, szemkilövető Gyurcsány nem börtönben rohad, vagy kőbányában robotol. A nemzet elleni bűnei méltó jutalma a kötél lenne!
kereső
@Németh István: @Rizikó: @fergeteg: @Csizmás Kond: Nem értelek Benneteket. Miért Gyurcsány személyével foglalkoztok, és nem mellesleg személyeskedtek? Miért nem a mondanivalóját cáfoljátok- éés ecsetelitek Novák érdemeit a "haza" szolgálatában, amellyel kiérdemelte , hogy Magyarország államfője legyen- attól föggetlenül, hogy nem oly régen még az állampárt alelnöke volt, hogy szivesen ápol kapcsolatokat európai szélsőjobbos, és köztörvényes elitélt qrvapecérekkel, hogy többször bizonyitotta hozzászólásaival, hogy homofób-nőellenes nőinem szégyene.Arról már nem is beszélve, hogy egy demokratikus jogállamban-ugyebár Magyarország az, nem győzitek hangsúlyozni- miért a miniszterelnök jelöli az államfőt? Nem kellene ehhez némi társadalmi megegyezeés, konszenzus- amelyet akár az is kifejezhetne, hogy a parlamenti pártok egyeztetnek a jelölt személyéről?
Ó nem, ti csak arra vagytok képesek, hogy "szent" beszédként gyurcsányozzatok egy jót, ebben merül ki az életetek gondolkodás meg óhne.
Csizmás Kond
@Horizont: ...már különbnél különb látássegítő eszközök vannak forgalomban...:)...én megmaradok a jól bevált vörösbor mellett :)
Rizikó
@kereső: Nem akarom a magyar jogrendet és a kinevezési rendet átírni. Több népszavazással sem vagyunk előrébb.
Nekem első körben az a véleményem, hogy egy tolvaj, szemkilövető terrorista a börtönben rohadjon és ne a sajtót pofázza tele.
Mivel te most ezzel a kijelentéseddel véded, bűnpártolónak tekintelek. Mert gondolkodás ohne, ahogy képletesen fogalmaztál.
Rizikó
@Horizont: Elgondolkodtam Málna és arra jutottam, hogy a politikusok kéz kezet mos alapon működnek!
Rizikó
@Horizont: Válaszoltam Málnácska. Olvasd el.
Sámannus
@Rizikó: Faszkalap? Gergényi egy nemzeti hős aki védte a Köztársaságot.Az egyetlen eltévedt lövedék miatt megbuggyantan káoszba döntik az országot, akik tűzcsapok kinyitásával Budapesti gyújtogatással próbáltak felfordulást csinálni.A békés lakosság hergelése nem volt eredményes, csak és kizárólag az ügynökökkel kitömött agyatlan bűnözők vonultak az utcákra. Mára végképp nyilvánvaló lett hogy a pohos egy notórius hazudozó, és mindennel szembefordult amit a hatalomra kerülése előtt hirdetett. Ja és a valóság a titkolt buzi hadserege a korrupció, a bűnözés és hazudozás védőszentjei.
Vegye mindenki tudomásul a pohos nemzetközi kalandosok támogatásával a köztársaság szétverését 2006-ban kezdte el, és a mai napig ezt teszi.
Rizikó
@Horizont: Ilyen durva lettél Málnácska? Eszed sose volt, de kit érdekel? Jó elvtárs vagy!
Ha sokat mocskoskodsz, olyat találok válaszolni, hogy megrendülsz, kincsem!
Rizikó
@Horizont: Te Fideszes vagy, csak lappangva! Látom ám!
Rizikó
@Sámannus: Biztosan ez lenne a véleményed, ha Berlinben a buzikat verik szét?
Rizikó
@Horizont: Tudod, kicsim! Egy oldalon állunk!
Rizikó
@Horizont: Nem szép tőled a rágalmazás Málnácska! Mindenki tudja, hogy spanok vagyunk, sőt majdnem több is! Meg ne tagadj édes!
kereső
@Rizikó: Má' bocsánat, de eze a "szemkilövető", ez csak a ti becsipődéses hazugságotok. Ebből éltek 15 éve folyamatosan. Semmi egyébből- semmi olyanból, ami Magyarországot közelebb vitte volna a 21. századhoz. Tudod, ez azért nagy szegénységi bizonyitvány. És, hogy GYF "terrorista", az is csak a ti álmaitokban létezik. Nem neki voltak/vannak az FBI által körözött terroristákat finanszirozó barátai/üzlettársai. Az orbán- nem keverendő össze a kettő, és nagyfokú aljasságra vall, hogy orbán bűneit ,az ország ellen elkövetett aljasságait rákenitek GYF-re. Ez adja a hatalmatok alapját. Ti vagytok ennek az országnak a rákfenéje, hogy egy tolvaj, országot kiárusitó diktátort tartotok életben az ország kárára. Egy , a legrosszabb lókupec útonállót.
Rizikó
@Horizont: Füstöltet tegyél bele! Attól nagyon finom!
Rizikó
@kereső: Olvass legalább Wikipédiát. Én saját szememmel láttam mit csináltak. Hiába szépíted a nyilvánvalót!
kereső
@Rizikó: Wikit? Abba én is azt irok bele amit akarok. Ott voltál? És, mint törvénytisztelő magyar állampolgár a rendőrség századik felszólitására sem vitted haza a valagadat? Akkor, mosta ne reklamálj. Egyébként tudhatnád, hogy a rendőrség gumi lövedék használata TILTOTT!!! - nem negedélyezett randalirozás során, törvényes Magyarországon, és minden demokráciában- mert hiába takaróztok a "véleménynilvánitás" szabadaságával- ez már nem fér bele. Nagy beletrafálhattam, ha még azt sem tudod mondani, hogy "hazudok", Szégyenei vagytok ennek az országnak, fideSS birkák.Mentek egy hazug, hamis kolomp után- gondolkodás nélkül.
kereső
@KisTehen: Ugyan már a "haza", aki nem lehet ellenzékben az orbánod/istened. Ne keverd a szezont a fazonnal.
Németh István
@kereső: te figyuzz!! megkerested már magad??? Mert valaki a nevedben, vagy az alatt iszonyú hülyéket írogat! Remélem megtalálod az ÚJ ESZTENDŐ KEZDETÉIG!!!
szép új világ
Nézzétek a pozitív oldalát! Legalább lesz valaki aki a Sándor-palotában lemossa az ablakokat.
Németh István
@szép új világ: -ban nincs szükség az igen hülye >@durbincs: sógorokra! De BUÉK!!! aztán ez a barom gyurcsány veszi szájára a "politikai hivatás" fogalmát, ez aki ennek kebelén belül lopta szét, árusította ki az országot, tett földönfutóvá majd 10 millió embert a valutahitelekkel, az áremelésekkel a jövedelmek megvonásával, a nyugdíjak megvonásával - ez mer megszólalni ez a senki?! Neki is kívánok a sitten buékot, a szaros-seggű és szájú cimboráival együtt!
Rizikó
@kereső: Megdöbbent a primitív tudatlanságod. A gumilövedék, vipera, a megtorlás és a hamis vád bizony nem engedélyezett. Ezt nem tudtad?
Németh István
@Rizikó: a @kereső: bizony sok mindent nem tud, ezért is "kereső" De sebaj hiszem, hogy fejlődőképes, mert ugye a balliberális csőcselék sok mindent természetesnek vesz, a szemkilövéstől kezdve a karate rúgásig a fejre, stb. Na de BUÉK! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok és folytassa eredményes munkáját a jelenlegi kormány mindenki örömére!
Tűnjenek el a moslékok mint gyurcsány, dobrev, donáth, csek, szabó t., jakab, torockai, ujházi, zay, hadházi, arató, bangó, stb. de ezek minima a sűlyesztőbe!
Csak el vagyok ámulva, hogy milyen jókat kívánok az ÚJ ESZTENDŐRE!
JAJMÁR
@Németh István: Ez a 23 lájk tényleg hamis lehet !
Három okból:
1. Néhány múltban ragadt fidesznyik nagyon utálja, de ez lényegtelen az emberek többségét nem érdkli - csak a Gyurcsánynak tetszik, népszerűségnövelő -
2. Az emberek nagy többsége tudja, hogy a politikában a Gyurcsánynak már nem osztanak lapot. Ő magának oszt, igen, még próbálkozik, de ez az emberek többségét nem érdekli. Csak a Gyurcsányt.
3. Van párezer hűséges DK-s, aki nagyon bírja. Ez sem érdekli a gondolkodó emberek többségét, csak a Gyurcsányt.

Vagyis aki a Gyurcsány nevét bármilyen okból a szájára veszi, az egész biztosan egy valakinek tetszik: a Gyurcsánynak! Bravoooo !
K-2SO
És itt van még Novák is...
A tehenész lány.
Aki azt fogja hinni magéról, hogy ő egy köztársági elnők(asszony).
Az van, hogy Novák Katalin nekem nem az elnök asszonyom.
Ahogy ehetőségem adódik rá, kinyírom !!! (nem magyarázom meg miért - csak)
K-2SO
A büdös kurva tehenészlány!

El kén fogadni az Isztambuli Egyezményt, te geci kurva!!!

Megölek !!!
kereső
@Rizikó: Megdöbbentően tudsz hazudni. A gumilövedék rendőrségo használataát a magyar törvények 2007 óta tiltják. Ugyanakkor a német, francia, angol törvények nem- bár a rendfenntartók ott csal végső esetben használják- de, igen használják. A többiről meg csak ennyit:

"Bár a gumilövedék rendőri használatát 2007 óta tiltja a törvény, és az egyéb kevésbé halálos fegyverek használatával is elég takarékosan bánt a rendőrség (azért nem minden esetben), az utóbbi hetekben a menedékkérők ellen egyre gyakrabban hallunk a bevetésükről. Ezek szinte kivétel nélkül jogellenes használatnak tűnnek. A kerítésen átmászni akaró kisgyermekes család gázspray-vel való lefújására nemigen lehet ésszerű indokot találni, de törvényeset sem. A rendőrségi törvény és a rendőrség szolgálati szabályzata írja körül a kényszerítő eszközök használatának garanciális szabályait: a kényszeralkalmazás arányosságának követelményét, a felszólítási és figyelmeztetési kötelezettséget a jogsértő magatartás abbahagyására és a kényszerítőeszköz alkalmazására, valamint azt, hogy az egyes eszközöket milyen mértékű ellenállás vagy engedetlenség (passzív vagy aktív ellenállás az intézkedéssel szemben, vagy támadás) esetén lehet alkalmazni. Vegyi vagy elektromos sokkoló eszközt például csak a mások vagy saját életét, testi épségét, illetőleg a vagyonbiztonságot közvetlenül veszélyeztető támadás elhárítására, vagy a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés megtörésére lehet alkalmazni"

Szóval- nincs törvényi tiltás a sokkolóra, és a többire sem.
Rizikó
@kereső: Nem sokkolóról írtam, hanem a viperáról.
A rendőrök azonosító nélkül vertek mindenkit, fej magasságban lövöldöztek gumival, ami tilos és igen csak izraeli verőemberek ütötték, vágták a tiltakozó magyarokat. Aki ezeket a terroristákat védi az rosszabb, mint a Duna parti nyilasok.
Aki pedig a határon engedély nélkül erőszakosan be akar törni, agyon kell lőni, mint a kutyát! Nem adjuk a hazánkat sem a migránsok ak, sem a fajtádnak.
kereső
@Rizikó: Hazudsz. Az a fejmagasság csak azért lett az, mert a törvénytisztelő állampolgár éppen behajolt, hogy valami simogató eszközt felvegyen, amivel megkinálhatja a rend őreit- a századik felszólitás után- miután ezt a "tüntetést" nem engedélyezték. Szóval magára vessen, akinek "kilőtték" a szemét. A hős "szabadságharcosok"- útszéli futball huligánok és a toroczkai/tutsek/ tóth lászló szabadcsapatai.Nem ugyanazt a mozit néztük. Bár, Te is köztük voltál az elmondásod szerint. Hogy még itt vagy, és jártatod a lepcsest, azt igazolja, nem kaptál eleget- a törvényes államrend megdötési kisérlete miatt.
Rizikó
@kereső: Folytassuk azzal, ha továbbra is ilyen stílusban pofàzol velem, elküldelek a kurva anyádba! Világosan fogalmaztam, hogy még te is megértsd?
Szóba állok bárkivel, de egy takony libsi ne sértegessen, ha már normálisan beszéltem vele. Ez amúgy jellemző a fajtádra!
kereső
@Rizikó: Mióta sértegetés, ha leirom az igazat? Részt vettél a törvényes államrendend elleni bűncselekeményben? Részt. Részt vettél a rendőrök megtámadásában? Részt. Nem tudom melyik csoportban voltál, a futball huligánok között, vagy a toroczkai szabadcsapatok között, vagy esetleg egyéb- betyársereg . Nem is érdekel- de az Anyámat hagyd ki a játékból. Én nem voltam veled durva/közönséges és útszéli.Erre jössz ezzel a minősithetetlen hangnemmel, és még Te vagy megsértve. Egyem azt a finom, harmatos lelkedet.Fajtád meg neked van- az a fideSS-es.
Rizikó
@kereső: Kezdjük az elején. Én nem hazugozlak le, bármit is írsz. Nem minősítgetlek és én sem tűröm el. Tehát normális, korrekt hangnemben elbeszélgethetünk, de nem tűröm a személyeskedést. Gondolom, vetted az adást!
Na nézzük a tényeket!
Nem ítélt el a bíróság egy tüntetőt sem. A rendőrök feladata a rendbontások megszüntetése és a vélt felelősök letartóztatása. E közben nem alkalmazhatnak megtorlást. Sajnos a tv egyenesben közvetítette, ahogy a rendőrök földön fekvő embereket rugdosnak.
A rendőrök nem viseltek azonosítót így rendőrnek öltözött terroristának tekinthetők. A tüntetők törvénysértéseit a rendőrök megakadályozhatják, de nem terrorizálhatnak. Ők viszont azt tették. Nem egy két dokumentált eset van, hogy kocsma vendégeit verték meg, vagy külföldity akinek köze nem volt a tüntetéshez. A tüntetők tetteit nem lehet összemosni a rendőrök törvénytelenségeivel, mert a fegyveres testület tagjai esküjüket megszegve nem a törvényt védték, hanem tudatosan bűncselekményeket követtek el.
Na ott pattog a labda!
kereső
@Rizikó: Na folytassuk.Tudomásom szerint a biróságok jó néhány"rendbontót elitéltek, és ha jól emlékszem, akkor a TASZ volt az amely megtámadta az itéleteket- éppen a rendőri túlkapásokra hivatkozva. Szóba sem került az igazságszolgáltatás részéről, hogy itt tulajdonképpen államellenes bűncselekmény történt. Az itéletek "garázdaságról" szóltak. A rendőröket- akiket be tudtak azonositani pperbe fogták a túlkapáások miatt- többet itéltek el közülük, mint a rendbontókból.
És...nem cáfoltál a fegyverhasználatoz illetően, azaz nem bizonyitottad, hogy törvénytelen volt. És nem bizonyitottad, hogy a rendőrök szemmagasságban lőttek, holott térd volt az a szem.
Tv-t mondtál? Akkor nem voltál ott- pedig azzal kezdted, hogy ott voltál. Na akkor hogy is van ez.?Nem egy mozit néztünk ezek szerint.
Igen, voltak rendőri túlkapások- de nem ez volt a jellemző- kicsit olyan revans ize volt a rendőrök részéről, a tv-székházért.

Igazad van kicsit erős volt a "hazudsz"- hiszen nem tettél egyebet, mint elhajlitottad a valóságot. Azt meg lehet, sőt néha szükséges is- orbán is megmondta.
Rizikó
@kereső: Te maradtál adós a válasszal!
A rendőrök megtorlást alkalmaztak, kínoztak és tiltott eszközöket használtak. Dokumentált, hiszen filmfelvételek és fényképek készültek.
Sok sérült gumigolyóval felső test és fejlövést kapott. Nemzeti Múzeum kerítésén is nyílt tárlat volt úgy októberben. Magam is megnéztem.
Törvénytelen a fegyverhasználat megtorlásból, engedélyezettől eltérő módon, pl fejre. A sebesülések alátámasztják a törvénytelenségeket és a fényképek a tiltott eszközök, pl vipera használatát.
A rendőrök nem viseltek azonosítót. Hol a cáfolatod, mert ez is tény.
Folytathatjuk, ha gondolod, de eddig nem győztél meg!
csak úgy....
@Rizikó: "A rendőrök nem viseltek azonosítót." ezek az álrendörök kinek az emberei lehettek? -csak azt ne mond,hogy a gyurcsányé! frankón megszervezte azt a bulit a fidesz..
kereső
@Rizikó: Fújod csak a "magadét"- miközben már cáfoltalak. Urban legendet terjesztesz- aminek a fele sem igaz.
Rizikó
@kereső: Magyarul. Én is úgy beszélek és tényeket soroltam. Ha nem tetszik, attól még tény marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.