Még az utóbbi évtizedben megszokottnál is keményebb kormánypropagandát tol az M1 az ünnepek alatt.

A Magyar Hang szúrta ki, hogy az M1 látszólag külpolitikával foglalkozó, Világ című műsorában Bende Balázs propagandista úgy fogalmazott,

a kormány előrelátásának, a rezsiárak 2013-as befagyasztásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet”.

Nem úgy, mint Nyugat-Európában, ahol a műsorvezető szerint olyan komoly energiaár-emelkedés történt, hogy van olyan nyugat-európai ország, ahol dönteni kell, hogy karácsonykor „ajándék és ünnepi vacsora lesz, vagy fűtés”.

A cikk megjegyzi, arra nem tért ki a műsor, hogy egészen mostanáig, az energiahordozók világpiaci árának drasztikus emelkedéséig a magyar fogyasztók számára mennyivel volt magasabb a kormány által befagyasztott energia ára annál, mintha piaci alapon juthattak volna hozzá. Arról sem esett szó, hogy hányan fagynak meg Magyarországon a lakásukban évente amiatt, mert nem jut pénzük fűtésre.

Itt az említett videórészlet:

Forrás: hang.hu

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Te dagdt majom, szerinted olyan csak Nyugat-Európában van, hogy vagy vacsora lesz vagy fűtés?

A legszegényebbek, akik fával, meg isten tudja mivel fűtenek, azoknak hol van itt rezsicsökkentés? 5 év alatt 40%-ot drágult a tüzifa. Nekik leginkább se vacsora se fűtés, ajándékról meg már nem is álmodnak. Ezt ugasd bele a közpénzel kitömött hazugság tv-be, te moslék pofájú.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Basszus... Ki ez a kalácsarcú ? Én nem nézek m1- et... Basszus,,mint egy sportos viziló,,ez a csávó..
Nyírfa
Van olyan fideszes, aki normális és úgy is néz ki?
Macskaszem
Te dagdt majom, szerinted olyan csak Nyugat-Európában van, hogy vagy vacsora lesz vagy fűtés?

A legszegényebbek, akik fával, meg isten tudja mivel fűtenek, azoknak hol van itt rezsicsökkentés? 5 év alatt 40%-ot drágult a tüzifa. Nekik leginkább se vacsora se fűtés, ajándékról meg már nem is álmodnak. Ezt ugasd bele a közpénzel kitömött hazugság tv-be, te moslék pofájú.
Qqberci
Akkor most a biztonság kedvéért keresztre kéne szegezni O1G-t és megnézni, mi történik 3 nap múlva...
Clavigo
@Qqberci: 3 nap múlva mi történik ? Csak a zsír folyna még mindig a Kondásból,,maximum...
RonaGyuri
@Qqberci: hol, van olyan erős kereszt, no meg szegek??? =))
Eladott Ország
A Médiatanács - nem indítottak eljárást a tavaly év végi hangfelvétel miatt, amelyben a közmédia vezető szerkesztője, Bende Balázs lényegében megfenyegette munkatársait: ha nem hajlandók a kormány kommunikációja szerint tudósítani, elbocsátják őket. Egy olyan országban ahol a népkonyhák előtt sorban állnak, ott semmi sincs rendben
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181585674_3015142698809666_1381352645238941106_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=nazsdx_gL44AX_KQ3t3&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_I8_WwLXPTMlzv63tpxHfsRSkvex7fpA70LJEIhCrVhQ&oe=61F4CA0A
Orbán: Ételosztás munkakerülőknek?! Menjenek dolgozni. Nemcsak felnőttek igen sok gyermek van akik éheznek, s hová menjenek dolgozni, hisz nincs munkalehetőség! Te mocsadék az életedben nem dolgoztál a munkát még hírből sem ismered!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137562034_436751774356215_5495298789606757240_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=eYZq4jDkBuAAX9sQ22b&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT98o2YbXiCcBWKz01hzqveFyiBitaf3IamHPqbIj645Jg&oe=61F44DB7
csak úgy....
és ezt a link dumát beveszi valaki,ennek a "hólyagnak" ? ezek ennyire hülyének nézik már a magyart?
Nessy
Ennyire nem lehet valaki szervilis! Nem hordhat össze ennyi valótlanságot! Vagy mégis??
Eladott Ország
Ezen a hájfejű dagadt disznón, ( Bende Balázs szintén Soros ösztöndíjas volt) és kenyéradó gazdáján csak két dolgot változtatnék meg , a "nézését meg a járását."
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/69597960_2475137739216377_1187477720548769792_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Q4ugq3MBppAAX89PBJF&_nc_oc=AQnTinFs_F6yUk1gea54qALY4iP_mJbU4AZJf5ahxUXgoOUh7u23A8vgbNhldxes8iU&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8vBi3a21HMUoaoX6bjKP1g-TIDeNXASMgfPTOSPhCqlg&oe=61F4E1B2
„Holnapra megforgatjuk az egész világot.” Az egykori liberálisokból lett illiberálisoknak és a brüsszeliták ellen harcolóknak, holnaptól összevonjuk az ortopédiát a szemészettel!
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 15:38 ♥ A Soros Alapítvány finanszírozásával mehetett a Massachussetts államban lévő Brooks School magániskolába 1993-ban Bende Balázs, a közmédia utóbbi pár hétben ikonikus alakjává vált propagandistája. A 444 közlése szerint a Fidesz-propagandának nem kicsit kínos ügyet az egyik momentumos politikus leplezte le. A Németh Szilárd-hasonmásversenyen is eséllyel induló Bende nemcsak azzal vált a közbeszéd részévé, hogy gyalázta a kormány politikai ellenfeleit, de az általa előadott hőskölteményekben már-már himnikus imádattal csókolt be Orbán Viktor és bandája hátsó fertályának.
alfahir.hu/2020/04/06/bende_balazs_propaganda_kozteve_kozmedia_soros_osztondij
RonaGyuri
Bende Balázs Orbánia egyik ikonikus figurája! =))
kissé felnőttem
melyik kormánynak? ja orbánoséknak nyel nyal vagy amit akartok uj Shakespiere gallérja is van ?
Gazella
Nézett ez a hülye tükörbe??? Ronda disznó...
kissé felnőttem
ja a fazon lefagyott 2013 nál bravó akkor most ébresztették fel kár volt mélyen altatni
nezelodo
Istenem, az a sok Soros által félrevezetett, megtévedt magyar, mégis a halódó nyugatra megy alamizsnáért, (kb két háromszoros fizetésért a hazaihoz viszonyítva), és nem is sejtik, hogy hamarosan rájuk omlik halódóék ingatag, gazdaságilag megroggyant rendszere! Na majd akkor hazasomfordálnak tündérország gazdaságilag független, erős, biztonságot nyújtó paradicsomába!
Rockxy
"a kormánynak köszönhetjük az áldott karácsonyt"
ja, mert Jézus születésénél a fidesz vót a bábaasszony!
nezelodo
@Rockxy: Akkor nekik mikor volt a szeplőtelen fogantatásuk, ha már a betlehemi jászolnál is ők forralták a vizet, és bábák voltak? Persze lehet, hogy Bibó kollégium "színes forgataga" megelőzte a Názáreti születését?! Jaj csak nem birtokolnak egy időgépet?
Gyurka80
@csipetke: Mi nem igaz ebben?: "a kormány előrelátásának, a rezsiárak 2013-as befagyasztásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet”." Nézd meg nyugaton mennyit fizetnek érte és akkor nem fogsz anyázni!
human
@Clavigo: Ez a fószer vezető beosztásban van. Nemrég szivárgott ki egy hangfelvétel amin közli a beosztottaival hogy a kormány mellett kell kiállni, akinek nem tetszik az mondjon fel.
Gyurka80
@human: Szerinted a köztévé nem a többség tehát a kormány véleményét kellene közölni. 1990-ben a köztévé kormányellenes volt az átmentett elvtársak miatt az NEM volt normális, az összeset kirúgtam volna!
tudode
Azt írja az újság, mi szerint az egyeduralkodó "add tovább szamár a végálloMÁST' játszik az ikertesója segítségével:
.
---- Gáz: Vlagyimir Putyin kettős ütése Magyarországon

www.lexpress.fr/actualite/monde/europe/gaz-le-coup-double-de-vladimir-poutine-en-hongrie_2161007.html
.
"""". Vlagyimir Putyin orosz elnök a napokban adott nagy ajándékot Orbán Viktor magyar vezetőnek . Szeptember 27-én jelentős gázszerződést írt alá Budapesttel a Gazprom orosz energiaóriás. Október 1-jén lépett hatályba, évi 3,5 milliárd köbméter szállítását írja elő a Török Áramlat gázvezetéken (a Fekete-tengeren, Bulgárián és Szerbián át), valamint további milliárd Ausztrián keresztül. Szijjártó Péter, a magyar diplomácia vezetője szerint "biztonsági, szuverenitási és gazdaságossági kérdés". """
--------------------
.
---- Barátságrenddel tüntette ki Szijjártó Pétert Vlagyimir Putyin
index.hu/kulfold/2021/11/18/putyin-szijjarto-nepek-baratsaga/
-------------
.
Kéz kezet mos, viszaverza:
.
----- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8&t=1s
------------
.
Sto etá Viktor VikROROVICS!
solidedge
Bende Balázs toronymagasan nyerte a Hét Leghülyébb Embere címet. A fideszes politikusok között óriási tolongás volt a cím elnyeréséért, így népes mezőnyben nyert Bende.
Németh István
@Gyurka80: @tudode: @Clavigo: @nezelodo: @human: @Macskaszem: Ó szerelme(-im) Elektra(-ák) ki gondolta volna, hogy ennyire rendes figurák vagytok!!!??? Én csak azt vártam hogy az adománygyűjtő helyre talicskázzátok be azt a sok pénzet, amit 2013 óta összeszedtetek a mai napig, érdemtelenül moslékocskáim! No remélem usgyí, szaladtok a bankba még holnap nyitva vannak és azt a néhány millkót még kivehetitek én >> máris intézkedem, hogy holnap 10-kor átvegyék tőletek az adományt! Míly rendes vagyok hozzátok, mint a bábuska a hülye gyerekekhez! Buék libuskáim Buék!
Lepényleső
...ami nélkülük akár boldog is lehetett volna,amilyet az ember várna,
- ám a báni iga azt a nagyálmok közé ringatta?
nezelodo
@Németh István: Na figyelj moslékocskám! Nyilván a közműszolgáltatásra gondolsz a és az un. rezsicsökkentésre. A gáz és csatornahálózatot, de a vízvezetéket is saját költségen építettük ki a gázt itt pl. 1987-ben lakásonként 250 000 Ft-ért, a csatornát 300 000 Ft-ért. Aztán érkezett Orbán és állami tulajdonba vette, úgy mint az uzsabányai munkásőrők, (akiknek a parancsnokuk húsz év múlva Orbán Győző lett), apám földjeit. Most bérleti díjat szed tőlünk a saját tulajdonunkért. A gáznál így mint kisfogyasztó rezsicsökkentve több mint 1000 Ft köbméterenkénti díj jön ki. Aztán jönnek, hogy a légyszar az órán megfúrás, elviszik megszakértik, aztán közlik, nem volt megbuherálva, de 50 000 a mérő ára mert szétszedték. Úgyhogy súlyba a mocskos pofádat, mert nem tudod mit beszélsz.
csipetke
@Gyurka80: 18:25 Szerinted a magyarok miért járnak át vásárolni az osztrákokhoz?Mert sokkal olcsóbban kapni mindent.
És látom,neked az is bejött,hogy mikor az állam olcsóbban kapta az energiát,be lettetek etetve,hogy milyen marhajó itt,mert van rezsicsökkentés.Pedig sokkal olcsóbban tudták volna adni. Most pedig,a választás után,--mindegy ki nyer-- úgy megszűnik a rezsicsökkentés,mint a huzat.Most azért tartja még orbán,mert választás jön,de ezt sokáig nem tudják finanszírozni. Az ellenzék igazságosabban akarja csinálni,mert a luxusvilla uszómedencéjének a fűtésére a Rózsadombon ne járjon rezsicsökkentés
namihami
Ki másnak? Már csupán a világ teremtésének kérdése van függőben.
Gyurka80
@csipetke: úgy megszűnik a rezsicsökkentés,mint a huzat."Mi vagy te jósnö? A többi megint hülyeség amit írsz.
human
@Gyurka80: Amúgy hány éves vagy? Tizenéves? Már csak azért mert én még emlékszem, hogy Orbán és a többi társa ellenzékiként rendszeresen vendége volt a köztévének. Ha csak ezt az egyet nézzük már egyértelmű, hogy ez nem köztévé, hanem propaganda tévé.
A köztévé tájékoztatása sem az ellenzékre leadott szavazatok számát sem a parlamentben elfoglalt arányát nem tükrözi. Sőt, idén került nyilvánosságra a hangfelvétel amin kerek perec mondta meg a beosztottaknak a zsírgombóc, hogy csak a kormányt támogatják és akinek ez nem tetszik az mondjon fel.
human
@Gyurka80: A fenti zsírgombócról készült hangfelvételből egy részlet:

„A következő a szituáció. Mindenki tisztában van vele, hogy május végén európai parlamenti választások vannak, és biztos vagyok benne, hogy senkit nem ér váratlanul az, ha azt mondom, hogy bizony ebben az intézményben nem az ellenzéki összefogást támogatják. Ha ez a kijelentés valakit váratlanul ér, az most menjen haza.
Akit nem ér váratlanul, azokat az a kijelentés sem lehet váratlan, hogy az intézmény, ha támogatja, az azt jelenti, hogy ennek megfelelően dolgozunk midannyian. Nincs kérdés. A jövőben olyan kérdés sincsen, hogy milyen anyagot szeretnék kérni, olyan kérdés sincsen, hogy hogyan kell megírni azt az anyagot, aki nem tudja az is elmehet haza, és nem is kell többet jöjjön.”

szeged.hu/cikk/a-kormanyt-kell-tamogatni-akinek-ez-nem-tetszik-menjen-haza-hangfelvetel-bizonyitja-hogyan-mukodik-az-mtva-propagandagepezete
Nessy
Kellemes királyi tv nézést a híveknek! A jelenlegi szervilis meséket adják elő egy demény otthon lakóinak!
dr. prédikátor
EZEK SZERINT ÚJ ÉV IS CSAK A MOCSOK DAGADT GECI MIATT LESZ
Gyurka80
@human: Elég idős ahhoz, hogy lássam Antal hibázott, hogy nem rúgta ki a kommancsokat, ellenséget a köztévéből! Viktor ezt akarja elkerülni, a köztévé a többség álláspontját kell közvetítse, a többire ott vannak a libsi tv-k.
Gyurka80
@human: Ha visszagondolsz a mostani ellenzék kezdte, hogy nem ment akkor a hír tv-be, most is hiába hívják az MTV.be őket NEM mennek,Csak fetrengeni mennek oda , meg qrva jó képet készíteni!
Aki Én
@Gyurka IQ 80: úgy néz ki Gyurika, te ezt az évet is ostobán zárod.
Egyáltalán jártál te nyugaton?
ómió
De, hogy még egy valamirevaló gázáremeléssel se tudták az efftársakat megörvendeztetni!
Gyurka80
@nezelodo: "A gáz és csatornahálózatot, de a vízvezetéket is saját költségen építettük ki a gázt itt pl. 1987-ben lakásonként 250 000 Ft-ért, a csatornát 300 000 Ft-ért. Aztán érkezett Orbán és állami tulajdonba vette, "Hogy tudsz ennyi hülyeséget összehordani? Hazudsz rendületlenül, 1987-ben 250.000Ft-ért garzont lehetett venni.A közműveket pedig nem Orbán, hanem pufajkás barátod adta el a sumák tamással, te idióta!
Gyurka80
@RonaGyuri: Te meg ha jól látom a szoci rádió figurája vagy!
teuton
@Gyurka80: A roman havasokban talan 250000be került 1987ben egy fabode nalatok, de MOon mar 1982ben egy lerobbant videki haz kalyhafütessel 1 millio felett volt! Arrol meselj inkabb, melyik nyugat-europai orszagban emelkedett allitolag többszörösere az energia ara? Nemetorszagban pl. MOST 40 KWh aram kerül 1 orai minimalberbe. Nalatok a roman havasok fabodejaban mennyi??? Ja, a nemet atlagcsaladnak nem csak hogy fütesre tellett az ünnepkor, hanem atlagban közel 120000 ftot költöttek ajandekra SZEMELYENKENT!!! Ez nem becsült adat, hanem statisztika!!! Analfabeta birkaknak persze nem mond semmit...
nezelodo
@Gyurka80: Műveletlen suttyó vagy barátom, amúgy nem őriztünk együtt libákat, hogy ezt a hangnemet megengedd magadnak, akkor még a rendőr segédje lehettél, (és lószart rugdaltál az utcán). és éppen ezzel bizonyítod, mekkora lopás, (kolhozosítás) történt. Ha érdemesnek találnálak rá, bemutatnám a bizonylatokat, de alighanem azok közé tartozol, akiket a 2010-es kampányban keresett s fiúk közvéleménykutatója, a nyolc osztálynál nem magasabb végzettségűeket.
kulabombaafityiszre
Áldott volt a karácsony mert piros lett a paradicsom nem sárga,előre megyünk nem hátra,viszont fordítva ültünk a lóhátra így aztán mikor azt látjuk előre,akkor pont hátra.
Gyurka80
@nezelodo: Hazudtál! Vagy a demenciád miatt rosszul emlékszel!Ez nem szép!Én tudom, mert akkor vette lakást idióta!
CsipkeRózsa
Ne háborogjatok, nem azt mondta be a köztévé, hogy áldott Orbánnak köszönhetjük az áldott karácsonyt.
csak úgy....
@Gyurka80: "Ez nem szép!Én tudom, mert akkor vette lakást idióta! " :)
ezt jólmegaszontad gyuresz,kár vót a végire leidiótáznod magad! -persze te tudod..
Gyurka80
@csak úgy...: Az idióta neked szólt., mert összevissza hazudozol!
csak úgy....
@Gyurka80: buta vagy te gyurka,még pedíg marhára!-de fideszéknél biztosan örülnek neked..
Clavigo
@Gyurka80: Hülye vagy Gyurci...! Apropó,,, ez az izé ,a képen ,a mutterod,vagy a faterod ?
Clavigo
@Gyurka80: A cikk feletti képen,,,,te gyengeelméjű körösztyén- szájszagú elmebeteg... !! Ha akarod,,,megkérdezem tőled,,,,,hogy hány éves vagy te gyökér..,,, (?). Ennél egyszerűbbet nem tudok kérdezni Tőled,,zacsinyaló..! Nagyon gázos ez a - 80- as IQ- d...
Gyurka80
@tudode: Aki a 444-nek hisznincs ki a 4 kereke. Amerikai palagázt vegyünk?
Gyurka80
@Clavigo: A cikk felett Glami reklám van idióta!
nezelodo
@Gyurka80: Tahófalvi, ötéves törlesztőrészlet volt rá, és nem svájci frankban, aztán jött az Orbán féle beszolgáltatás, mint ahogy hamarosan következik az élelmiszerforgalmazóknál. Tudod, Horthy és Rákosi is alkalmazta, a padláslesöprést. Ha nem tudsz valamiről az a szegénységi bizonyítványod, ezért fizetnek. Hazudni az istened szokott, csak már nem emlékszik, mikor mit állított igazságként. Már a Lölö sem kiabálja ki, mennyi gázjutalék koppan a számlán, úgy mint amikor nem tudta, honnan az első negyedévi egymilliárd-háromszáz hatvan millió MET jutalék, azóta megtanították hallgatni.
Azt írod, "akkor vette a lakást az idióta" Jólvan tudom hogy az vagy de azért szép ez az önvallomás, én is így látom a hozzászólásaidból.
Gyurka80
@nezelodo: Te nagyon hülye akkor VETTEM a lakást, tehát amit írtál NAGY hazugság volt baromarcú!
Gyurka80
@Horizont: Te fel sem tételezed, hogy valaki érdek nélkül nem böszmeferi imádó mint TE?
Gyurka80
@Gyurka80: ""A gáz és csatornahálózatot, de a vízvezetéket is saját költségen építettük ki a gázt itt pl. 1987-ben lakásonként 250 000 Ft-ért, a csatornát 300 000 Ft-ért. Aztán érkezett Orbán és állami tulajdonba vette, " Hol volt 1987-ben Orbán te idióta!
Gyurka80
@csak úgy...: """A gáz és csatornahálózatot, de a vízvezetéket is saját költségen építettük ki a gázt itt pl. 1987-ben lakásonként 250 000 Ft-ért, a csatornát 300 000 Ft-ért. Aztán érkezett Orbán és állami tulajdonba vette, " Hol volt 1987-ben Orbán te idióta! Természetesen ez előző neked szólt, teljesen összekevered az embert a hülyeségeddel.
Gyurka80
Azért az 1993-as soros nem olyan mint a mostani, ezt a libbantaknak is el kell ismerni!
Gyurka80
@Horizont: Akkor egyetértettél böszmeferivel amikor szemeket lövetett ki majd csődbe vitte az országot? Rossz lehet neked!
Gyurka80
@Horizont: Van baj nálad a toronyban!
Istenakinincsen
@Gyurka80: @Németh István: Mindketten idióták vagytok és lám összevesztek?Furcsa:))
Legyünk hálásak a kurmányunknak és O1G királyunknak hogy van Karácsony:)
Vagy már Kim Dzsongun vezeti országunkat?
lusta
@Horizont: Az alapvető különbséget sem értik. Gy. F. elmondja a véleményét, gondolatait. O1G meg felolvassa a papírra írtakat.
Yoda69
A fideSS visszatert a kommunista narrativahoz. A kadar-korszakban is folyamatosan azt hallottuk hogy a rothado kapitalista nyugat zsakutcaba megy. Annak is bedoltek sokan, amig mondjuk ki nem jutott az adott illeto Becsbe, ahol leesett az alla a meglepetestol, hogy folyamatosan atbaszta a kedves vezeto.
nezelodo
Remélem ez a gyurka macsek nem kötötte fel magát, és a folyónak sem rohant szesz és dakotagőzös indulatában, és amiatt, hogy fogalma sincs miként jöhetett létre a közműhálózatok kiépítése. Még azt sem tudja szegény, miért és mikor kezdtek az imádottai ezen a téren államosításba, pedig ő is fizeti az árát, bár ő rezsicsökkentésnek hiszi a történetet. Ilyenkor megemlegetem a Fletót, mert ő sem hibátlan, pl a lelkén szárad az elhíresült sárga ház bezárása, és az ápoltak a társadalomra való rászabadítása. A maradékot is sikerült az elmúlt tíz évben felszámolni, na nem az emberi jogok, hanem a kastélyok, kúriák tulajdonjogának "átszervezése" miatt, pl. Doba... Mert Magyarország előre megy és nem hátra...
lusta
@Horizont: Bemondta a rádió, megírta a magyei újság.
Gyurka80
@Horizont: Már sokszor linkeltem a kilőtt szemeket, Még mindig van olyan hülye aki nem tud (vagy nem akar) róla! Olyan durva, hogy már a youtube is életkor igazolást kér: www.youtube.com/watch?v=ZjQL3Gjt-c8 és atlatszo.hu/kozpenz/2021/10/25/online-premier-skrabski-fruzsina-dokumentumfilmje-2006-aldozatairol/ , A csődközeli helyzet pedig CSŐD, ne szépítsd nyanya!
kissé felnőttem
melyik kormánynak??? ja értem szóval nem is ennek HAHAHA???" hogyha nékem sok pénzem lesz kimegyek az ügetőre "1888 ki is volt akkor kormányon ,,,,,,,,,,,,...??? Na itt a NAGY ETETÉS.
Gyurka80
@Horizont: A kilőtt szemeket most sem nézted meg, nemsokára megint tagadni fogod idióta!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Memóriafrissités:emlékszel a vonalas telefonra?Sokat kellett várni és sokat kellett befizetni"hálózatfejlesztési hozzájárulásként.Igy volt ez a gázzal,vizzel villannyal,csatornával.(20-30méter gödör,cső,villanydrót vagy egy-egy oszlop lakónként.)Kifizettük megvettük a hozzávalókat hogy szolgáltathassanak az üzletemberek és osztodkodhassanak a "szolgáltatók"azon az infrastruktúrán amit mi megvettünk.Persze nyilván be kell táplálni valamit a cső egyik végén...aztán fizethetünk azért is ami kifolyik...ez nem olyan nagy baj.Akkor van baj ha az ember már tehetetlen mert kiszolgáltatott.
Pár éves történet:Érd-Tárnok-Diósd viziközmű társulat.Beszedtek lakónként 370ezret,arra amit Uniós pénzből épitettek.
...aztán gyorsan eltűntek.Nyom nélkül.
Gyurka80
@Horizont: Én NEM szidtam párodat és anyádat te vadbarom!
Gyurka80
@Istenakinincsen: 1987-ről írtál és Orbánról, nem vagy normális!
lusta
@Gyurka80: Ez a link egy nagy propaganda link. Végig nézvén felmerül pl. egy kérdés. Mégis hogy a fészkes pitypangban lehetett több, számban és súlyosságban, több rendőr sérültje a puccskisérletnek? Itt mindenki hülyének néz mindenkit, Konkrétan, hány embernek is lett a szeme kilőve? Az egy apróság, hogy aki ilyesmit ír, annak fogalma sincs a simacsövű gumilövedékes fegyverről.
Istenakinincsen
@lusta: Ez a gyurka vagy tökhülye,vagy kilőtték a szemét,vagy kimosták az agyát...nem tudom.
Ezen lovagol már elég régen mint az omió a városházán.
Valószinűleg nem értik,vagy nem látják az összefüggéseket és nem érzékelik a nagyságrendi külömbségeket(stb).
Lehet hogy az elxurtuk cimű filmből,vagy a pesti tv-ből tájékozódnak.
Istenakinincsen
Köszönjük meg nagyurunknak az utolsó fideSSes karácsonyt!Szép volt!Jó volt!Elég volt!
Gyurka80
@lusta: Látom a filmet NEM nézted meg , csak okoskodsz! Nézd meg és a kérdéseidre választ kapsz!
Gyurka80
@Istenakinincsen: 1987-ben Orbán, te hülye vagy , hogy nem érted!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te miről beszélsz?
Ezek a dolgok összefüggenek.A három éve ellopott csatornapénzek 1987-ben voltak?
A többit meg nyilván 87 után bugázták el.Te nem látsz?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Feladom te nagyon hülye!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Nálad igen te nagyon hülye!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Pártkatona nem futamodik meg...érvelj okostojás!Beszélgess ha tudsz!
Egy értelmes mondatot csak,és békénhagylak.Megigérem mint a fideSS.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Aki SS-t ír nincs ki a négy kereke!
Istenakinincsen
Megy a Gyurka a körúton, az egyik ház ablakából kiszól egy papagáj:
- Psszt! Pssszt! Hülye Gyurka! Hülye Gyurka!
Ez így megy néhány napig, amikor a fölmegy Gyurka a tulajdonoshoz, és mondja neki:
- Ha holnap is ezt mondja a papagája, kitekerem a nyakát!
Másnap megy a Gyurka a ház elé és megszólal a papagáj:
Pssz..Pssszt...a többit már tudod!
Yoda69
@Horizont: 8:46-ra
Nos a fideSS ugyanezt akarja elerni a mai Magyarorszagon. A varosokban, es ahol fejlettebb az eszjaras ott nem tudja, de a tavoli falvakban sajnos igen. Na meg idehozza a roman es ukran berszavazokat akiknek tok mindegy mi van , sot meg orulnek is ha minel rosszabb a magyarnak. Ezert van ennyi omio, meg gyurka szintu vegleny itt.
Istenakinincsen
@Gyurka80: PSSz...pSSssz...a többit már tudod!
Istenakinincsen
@Gyurka80: pSSzz...a többit már tudod:))))
Istenakinincsen
@Gyurka80: pSSzz...a többit már tudod:))))
Gyurka80
@Istenakinincsen: Idiótákkal nem foglalkozom! NEM kell válaszolni idióta!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Úgy látom tiéd lesz az utolsó szó.Unalmas a hülyeséged...a többit már tudod!
Nem kell válaszolni,foglalkozz valaki mással.
Seggfej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.