Össze kell fogni az amerikai konzervatívokkal, mert "mi, magyarok tudjuk, hogyan lehet leküzdeni a szabadság ellenségeit a politikai hadszíntéren" – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a texasi Dallasban, nyitóbeszédet tartva az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en.

Orbán Viktor vallomása: "Régi vágású szabadságharcos vagyok, én vagyok a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető, ötgyermekes családapa"A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnököt köszöntik az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciájának (CPAC) megnyitója előtti programján, az Alapjogokért Központ fogadásán a CPAC helyszínén, Dallasban 2022. augusztus 4-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor beszédét úgy kezdte, hogy

fantasztikus itt lenni Texasban, a nagyszerű Amerikai Egyesült Államok magányos csillag államában

A magyar kormányfő ezt követően úgy folytatta, hogy a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás a legkedvesebb érték Amerikának ezen a táján, így van bennünk valami közös.

A miniszterelnök kitért arra is, hogy a demokrata vezetésű amerikai kormány ideológiai nyomás alá helyezte Európát és különösen Brüsszelt. Hangsúlyozta: a Barack Obama elnök vezette régebbi adminisztráció "megpróbált arra kényszeríteni bennünket, hogy változtassuk meg Magyarország alaptörvényét, és töröljük ki abból a keresztény és nemzeti értékeket". A szabad világ vezető hatalma "arra akart bennünket kényszeríteni, hogy változtassuk meg az alkotmányunkat egy globális liberális elképzelés szerint" – fogalmazott. Hozzáfűzte: sikeresen ellenálltak ennek a kísérletnek.

Kifejtette: Texast az Egyesült Államok magányos csillag államának is nevezik, ami azt jelenti, hogy "a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás a legkedvesebb érték itt, Amerikának ezen táján".

Hazám, Magyarország, Európa magányos csillag állama, a magyarok a függetlenségért, a szabadságért és a szuverenitásért harcoltak az elmúlt 500 évben -

fogalmazott. Hozzátette: "harcoltunk a kereszténységért a közép- és újkorban, harcoltunk a kereszténydemokráciáért a huszadik században, és ezt a harcot a mai napig folytatjuk".

Régi vágású szabadságharcos vagyok, én vagyok a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető, ötgyermekes családapa. A szabadság földjén beszélhetek most, ott, ahol a szabadság fényesebben ragyog, mint bárhol máshol

– fogalmazott a kormányfő.

Megjegyezte:

ő egy olyan ország vezetője, amely "a mai napig a progresszív liberálisok támadása alatt áll".

A legújabb progresszív mozgalomra utalva kiemelte: "Magyarország egy régi, büszke, de Dávid-nagyságú nemzet, mely egyedül áll a Globális Woke Góliáttal szemben". Ezért szeretnék megnyerni az amerikai konzervatívok támogatását is – tette hozzá. Köszönetet mondott egyúttal Donald Trump előző elnöknek a magyar választások előtt nyújtott támogatásáért.

Beszélt arról is, hogy

az Európai Unió okostojásai is nyomást gyakorolnak ránk

Vissza kell vennünk az intézményeket Washingtonban és Brüsszelben, "barátra és szövetségesre kell találnunk egymásban" – fogalmazott. Emlékeztetett: idén az Egyesült Államokban félidős választásokat tartanak, azt követően, 2024-ben pedig elnök- és kongresszusi választást. Európában ugyanebben az évben európai parlamenti választások lesznek. Ez a két helyszín fogja meghatározni a nyugati civilizációért vívott csata két frontját – jelezte a magyar kormányfő. Mivel ma egyiket sem a konzervatív oldal birtokolja, nem lesz könnyű a következő két év – figyelmeztetett.

A magyarok voltak az elsők Európában, akik nemet mondtak az illegális migrációra és a falnak köszönhetően megállították az illegális migránsok invázióját.

Orbán Viktor azt mondta: a magyarok úgy gondolják, hogy meg kell állítani az illegális bevándorlást a nemzet védelme érdekében.

Kiemelte: a magyar kormány úgy döntött, hogy kikéri az emberek véleményét arról, hogy akarnak-e illegális migrációt, vagy sem, és a népszavazáson a magyarok úgy döntöttek, hogy nem akarnak migrációt. Tehát nem akarnak a progresszívak szabályai szerint játszani – tette hozzá.

Mi az a CPAC?

A CPAC 1974-ben alapított jobboldali politikai konferenciasorozat, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató rendezvényévé nőtte ki magát. Májusban első ízben Budapesten is rendeztek CPAC-konferenciát, CPAC Hungary néven.

Ki mond beszédet a dallasi CPAC-on?

A háromnapos dallasi konferencia előadói között van Donald Trump volt amerikai elnök, számos amerikai republikánus kongresszusi tag és kormányzó, de brazil, izraeli és brit meghívott is felszólal. Magyarországról szintén az előadók közé tartozik Szánthó Miklós, a CPAC Hungaryt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója.

Forrás: MTI, Index

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
egyben te leszel az akit leggyorsabban fogunk elfelejteni ,név nélküli sírban leszel elkaparva te büdös cigó
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Az USA-ban a magyar sikerreceptre kíváncsiak. Ezért Orbán Viktortól akarják hallani a texasi CPAC-en, mit kéne jobban csinálniuk." (Alapjogokért Központ) Erre a sikerreceptre kíváncsiak a trumpista szellemi hajótöröttek? Azt akarják Orbántól hallani, hogyan kell jobban csinálni azt, hogy egy kollégiumi lábszagtárs-közösség a felismerhetetlenségig a saját képére formáljon át egy társadalmat? Ez lenne a konzervativizmus? Hát ha én lennék Szánthó Miklós és a 2013-ban gründolt közpénzvállalkozásom még az elmúlt két válságos évben is megsokszorozta volna az egyébként 9 év alatt rendszeresen gyarapodó közpénzbevételeimet, ha az én pár tízmilliós bevételem kétmilliárdosra nőtt volna azért, hogy szolgáljam a gazdámat, valószínűleg én is ilyeneket beszélnék a számmal. Ja, nem. Még mindig nem muszáj, egyáltalán nem muszáj erkölcstelen seggnyalóként élni."
kereső
"Régi vágású szabadságharcos..."- ühüm.
Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.

A doktornő (Lévai Anikó) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna. A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-n egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet (Fidesz) bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.

Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál. Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak. Az megy külföldre, akit ki akarnak küldeni, hiszen több nyelven beszélő emberekről van szó, úgymond az ország várható jövőbeni vezető embereiről."
orsos vendel
Orbán Viktor vallomása: "Régi vágású szabadságharcos vagyok, én vagyok a HULYE, IDIOTA !!!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:33
Ezt mi is kérdezhetnénk tőled,hiszen te orbánt bő nyállal oboázod.
Én inkább köpködöm,kinek mi az ízlése.
HAHAHA
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:39
Neked erre milyen bizonyítékod van.mert mi nap mint nap látjuk a szerelmednek,orbánnak a
megvédését általad.Nap mint nap leszopva benyalsz neki,fidernyák.
Apfelbaum
egyben te leszel az akit leggyorsabban fogunk elfelejteni ,név nélküli sírban leszel elkaparva te büdös cigó
telegdilaci
@orsos vendel: Régi vágású aljas gazember amilyen Miniszterelnöke még nem volt ennek a jobb sorsra érdemes Országnak!
namihami
Ez tényleg egy régivágású. A vágás is azért került rá, hogy legyen min keresztül a bőre alá tömni a hazai és EU-s pénzeket.
Látszik is rajta. Gyűlik a bőre alatt rendesen.
CsipkeRózsa
A képen látható fogadási cirkuszt is kifizettük?
Eladott Ország
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: ma, 12:20 ♦ Orbán: égessétek fel az iskolákat! A gondolkodó emberek nem az én szavazóim... Európa is tehet róla, hogy ilyen ember lehet egy ország élén, volt már ilyen gyalázat a történelemben!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/152222160_248061516940810_5370663022084241055_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=poQ8UenuBjoAX--4Ca9&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_j9-OncFHlMeCwwNKKMLOgcADxPs29hirLbJrhTo9v0Q&oe=63126152
namihami
A nyulak is szaporák. Aftól, hogy 5 gyereke van, attól még nem lett belga óriásnyúl. Legfeljebb szapora cigánybaknyúl.
sokanvagyunk
A nagy harcos agyában megint a rosszabbik énje áll győzelemre.
balos
@sokanvagyunk: Evvel rendelkezik,ennek a pottyantós szökevény véglénynek egyetlen jó vonása sincs,mert a két-fél-seggének még vannak kinyalói!
Tonyróma
Ezt az önfényezést!"Amikor kérkedik valaki az eredményeivel" vazze.
csak úgy....
"Régi vágású szabadságharcos vagyok" :) ez annyira gyogyósan aranyos...
csak úgy....
vajon ki lehet ez a piros rabruhás,cowboj kalapos, molett szöszke?
verőce21
A libsi sajtó visításmagasságából és hangerejéből ítélve nem sikerült rosszul a beszéd, no...!
Eladott Ország
@Pegero: -Szép a birtokod! - Igen de én nem loptam mint te, és ha erre jársz ugorj be, a konyhán mindig lesz számodra maradék. Mondtam már keresi a menhelyet! Pegeró, nálad meg legyen mindig vazelin éjszakás nővérke, a gazdid szolgálatára. Ügyelj a hátrameneti/anális hüvelyszárazságra!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296451802_1398546690625234_211380264558508626_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=p7Z0OpV6p7YAX9MhDjh&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_4XGWSJv_BtZuiE58Osg1D4F106WiCXyLF4hSv-S2PaQ&oe=62F1AE50
kisfalud
Akkor már nem utcai harcos? Vagy lehet választani kinek mi teszik, azt a szerepet játssza, (ripacskodja), el?
Pálinkás Pál
egy büdös,koszos cigány vagy...fajtársaid, meg a mongolidióták miniszterelnőke...érző ember szarba sem vesz...
Peller Anikó
"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt.
Peller Anikó
2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl?d=m%3E
yazo64
Állásinterjúra megy a pasi.
- Nagyon szeretnék elhelyezkedni, 5 gyerekem van!
- Értem... és a gyerekcsináláson kívül mihez ért?
Eladott Ország
@Pegero: A pillanat, amikor V. Orbán jól odamondott a világnak. És ami nem érdekelt egyetlen józan amerikait sem! Elég nehéz lesz ezek után meghallgatni röhögés nélkül a fideszesek ömlengését, miszerint állva tapsolták több ezren Orbánt! Szégyen, hogy ilyen vezetője van az országnak! Jól tele volt üres székkel. Csak arra leszek kíváncsi, hogy az Orbán tv2, aközszolgálatinak mondott M1, Duna world, a Duna tv, a hír tv, hogy adja le, hogy mennyien voltak kiváncsíak Texasban a felesleges propaganda zagyvaságot!? Az a pár ember is rácsodálkozott hogy tényleg ez az elmeroggyant Magyarország miniszterelnöke?! Ez a fekvételt a kormánymédiában kellene mutogatni! USA-ig szaladt egy ilyen pofonért, egyszer majd itthon is megkapja, az lesz a legnagyobb. Óriási ováció lehetett, tapsviharban tört ki mind a 200 ember. A teremnek pedig jó lehetett az akusztikája, mert szinte kongott az ürességtől. Innen (lenne) szép győzni. És mindezt szabadsága alatt, magánúton, honvédségi nem kormánygéppel, a mi pénzünkön. Orbán főispán elvtárs meglátogatott néhány műfogsorral rágógumizó nyugdíjas rednecks (bunkó) nácit, akiknek elmagyarázta, hogy Hungary sokkal jobb hely, mint az USA. Orbánt meg sem hívták, fizetett érte (mármint a magyar adófizetők pénzéből): www.facebook.com/508220147/posts/10160246278885148/?d=n
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296111543_3165835337007478_5468907201430769607_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ELwoBD0KhO0AX8S7UB5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-tRFTsBDu1DzVoklaCmV2mCvbXsumsW83QWhoQAFEpvw&oe=62F319F9
Nyírfa
Te nem régivágású vagy, Viktor, hanem egy dohos, pókhálós feudális csökevény.
A szabadságharcot meg felejtsd el, kb, annyi közöd van hozzá mint a kiművelt emberfőhöz: semmi.
Jó nevetségesnek lenni?
amortizáltok
lehet hogy régi vágás van a seggeden amúgy meg kábitasz másokat ennyi rég is senki voltál hamarosan az is leszel 1965 ös köcsögök éve apád keveset vert az sem alakított max beképzelted de véget ér ám
a szinjátékod kicsi nyuszika lészen belőled lapulós. hopp ide hópp oda í,
csak úgy....
@Nyírfa: és mi van akkor,ha tudat alatt arra gondolt viktor,hogy a gyözöbácsi már régen vágta nyakon? -és máris kész a régivás .. :)
Nyírfa
@Horizont: 14.11

De szeretem az iróniát! :)
Nagyon jó!
Nyírfa
@csak úgy...: 18,25

Freudi elszólás lenne?
Az a helyzet, hogy simán el tudom képzelni Orbán Győzőt, amint ad egy tacslit miniszterelnök-fiának. Ez a család csupa szív, csupa szeretet minden verés után.
Feró25
Te kan cigány azt is elmondtad,hogy olyanok által vagy hatalomban akik életükben nem éltek magyarországon és nem élvezik áldásosnak nem mondott tevékenységedet.tehát a határon túli parazitáknak.

.
gina
Elmebeteg mocskos román kipcsák, császárnak hiszed magad?? pedig cak egy emberi ürülék vagy de nagyon büdös, zsiros disznó
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:08 ◘ " A magyar kormány fizetett azért, hogy ott Orbán szerepelhessen, de erre reagáltak is igen gyorsan, hogy ez egyszerűen nem igaz. Ez vélhetően nem hazugság, hiszen ha másként lenne, igen gyorsan nevetség tárgyává lehetne tenni a kormány kommunikációját. A gond csak az, hogy még ha igaz is, hogy a magyar kormány konkrétan nem fizetett a fellépésért, de az Alapjogokért Központ szponzora az eseménynek. Az az Alapjogokért Központ, amelyet csak idén 2 milliárd forint közpénzzel tömött ki a magyar kormány, tehát végső soron kijelenthető, hogy valamilyen formában a magyar állampolgárok fizettek azért, hogy Orbán Texasban beszédet mondhasson. Nem kizárt persze, hogy enélkül is helyet adtak volna Orbánnak a pulpituson, hiszen egy sor olyan intézkedést hozott már kormányzása idején, amivel a republikánusok is egyetértenek, de ez a tényeken nem változtat."
117
i0.wp.com/www.ujhet.com/wp-content/uploads/2022/07/image-349.png?w=800&ssl=1

Tetszik az utalás az 1956-os kivágott lobogóra, a magyar szabadság jelképére, amiből kivágták a Rákosi-címert.
Csak most a zászló kivágott helyére a disznófejű Nagyúr, Orbán pöffeszkedő dagadt teste került.
Ez Orbán szabadság(harc)a.

Orbán Viktor Rákosi Mátyás legjobb tanítványa

zsurpubi.hu/cikk/4592-orban-viktor-rakosi-matyas-legjobb-tanitvanya/

Ady Endre: Harc a Nagyúrral

www.youtube.com/watch?v=eFIeuzMzkOw
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 13:22
Akkor szopjad a viktátorod faszát faszszopó tehén.
Remélem iszonyú nagy munkanélküliség lesz köztetek fidernyák seggnyalók között,és éhezve fázva fogatok helyének csikorgatása közben puszilgatjátok orbán gazdátok képét.,mert megérdemlitek.
Tiborcz közművilágítás 13 milliárd.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 15:02 ♦ Neked csak a fideszes elmebeteg pofád jár, te szarjankó tények nélkül! George Lazar, Berkeley, California: "Orbán CPAC Texas cirkusza talán a magyar média egyik legjobban szervezett hazugsága.
1. Először is Orbánt nem hívták meg a CPAC-ra, ő fizetett a részvételért. CPAC egy üzleti vállakozás, egyfajta szélsőjobboldali show amelyen Amerikában aktív európai politikus, nemhogy miniszterelnök, soha nem vett részt. Ez egy tipikusan amerikai republikánus vándorcirkusz amelyen szombat este Trump elnöknek is jelenése lesz.
2. A résztvevők döntő többsége hétvégére érkezik. Orbán egy majdhogynem üres teremben beszélt a dallasi hotel nagytermében. Lásd fotókat. A rendezők jópénzért eladtak neki 30 percet, talán egyszer azt is megtudjuk mennyibe került ez az országnak. Mert Orbán Amerikában jelentéktelen figura és ma már csak a rasszista és antiszemita beszólásaival kerül a címlapokra.
3. Az Orbánék által fizetett lobbisták még „helyi magyarokat” is, lelkes tapsolókat is felhajtottak Dallasban, azokat egy Magyarország feliratú pólóban beterelték a terembe, elvégre valahogy meg kellett tölteni néhány sort az előadóteremben.. ( jobb alsó kép)"
www.facebook.com/508220147/posts/10160246278885148/?d=n
percsi
@kulabombaafityiszre: Te még rágod magad ezeken? A fidelitas tagjainak jó pénzért ez a munkája.
Éhezni, fázni nem fognak, ha csak..., remélem hamarosan bekövetkezik!
A munkanélkülieket szidjuk, mikor fiatalokat nevelnek arra, fizetnek azért, hogy hazugságokat terjesszenek, igen kimagasló bérért. Vajon honnan szerzik rá a pénzt?
Sokkal ártalmasabbak, mint a munkanélküliek!
Itt vannak max. hárman, több néven nyomják a sületlenséget.

2019.
Titkos állásra toboroz munkaerőt a Fidelitas havi 800 ezerért
24.hu/belfold/2019/12/12/fidelitas-allashirdetes-toborzas-fidesz-lojalitas-800-ezer-csucsfizetes-belvaros-racz-zsofia/
percsi
"én vagyok a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető"
Akkor ki sodorta mélyszegénységbe az országot?
Havanagi
@Apfelbaum: Tévedés,mert nem fogjuk elfelejteni.Olyan mértékben tette tönkre az országot,hogy még az unokáink is átkozni fogják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.