Két évvel ezelőtt még csak másodikok voltunk. 

Most jelent meg a Transparency International korrupciós jelentése, amelyből kiderült, hogy Magyarország a korrupciós világranglista 77. helyen áll, Burkina Faso és Kuwait szomszédságában.

Hivatalos! Magyarország az EU legkorruptabb országa

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

A nemzetközi szervezet 180 országot és területet rangsorol egy 0-tól 100-ig terjedő korrupciós skálán, a 100 jelöli a legkisebb, a 0 pedig a legnagyobb mértékű korrupciót. 

A Telex összefoglalója idézte fel, hogy Magyarország 2021-ben is megdöntötte saját negatív rekordját, akkor 43 pontot ért el, 2022-ben ennél is kevesebbet, 42-t.

Idén a világranglista 77. helyén állunk. Hét országgal osztozunk ezen a helyezésen: Burkina Faso, Kuwait, a Salamon-szigetek, Kelet-Timor, Trinidad és Tobago valamint Vietnam szintén 42 pontot szedett össze a 100-ból.

Ha az Európai Unió tagországait nézzük a helyezésünk még rosszabb: míg tavaly 42 ponttal Bulgária (42 pont) és Románia (45 pont) mellett a legrosszabbul teljesítő EU-s országok közé tartozunk, idén már a legrosszabb korrupciós helyzettel rendelkező EU-tagország lettünk.

Forrás: Telex.hu

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahők végre elégedetten hátradőlhetnek.. Ezt a csatát is megnyerték!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Mondja ezt az Eu, amelyik nem lát ki a korrupciós botrányokból és globalofasiszta idegenek hazudozásait jelentésnek nevezi!
Béla333
A hülyemagyar maffiahők végre elégedetten hátradőlhetnek.. Ezt a csatát is megnyerték!
KisTehen
@Béla333: ebben az is benne van balfasz, hogy nem kapsz számlát a fodrásznál, és a fizetésed egy részét zsebbe kapod
m73
@Shikari: Magyarország se,immár 13 éve te főbarom!
Peller Anikó
@marha: Ukrajna sem szerepelt túl jól, 33 ponttal a világranglista 116. helyén végzett. Oroszországot viszont előzi, utóbbi 28 ponttal a 137. helyig jutott.

Oroszország a 137. helyen. Az EP hányadik helyen van hányadék ökör?
KisTehen
@Peller Anikó: minek jössz iz az oroszokkal? szeretnéd, hogy eu tag legyen?

mert ukrajna nagyon szeretné
gina
Büszke lehet magára OV muzsikus, végre hirdetheti elsök vagyunk a világon,
KisTehen
"Dánián kívül, ami az egy évvel korábbi eredményéhez képest 2 pontot javítani is tudott az átlagán, az első tíz helyezést elérő országok mindegyikében romlott a korrupciós helyzet"
KisTehen
hígul a nyugat a bevándorlóktól :)
Peller Anikó
@KisTehén: 10:48, A fizetések egy része zsebbe megy, lásd képvisellők, vicctor klán, rokonok és ismerősök. A fejétől döglik a hal. A tilótól mega tinó.

Az EP hányadik helyen van hányadék ökör?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 10:57
te kis manipuláló hazudozós troll.
Maxipocak
@Shikari: te sötét gyökér! Az EU mi is vagyunk, de téged fideszfssszopó foszabáló román, ne zavarjon. Az hogy meg a führered és maffiája ezt érte el, külön megérne nektek egy szögesléces pofánbaszást.
beric
Igen, tudjuk. Már Eva Kaili is megmondta.
...
Mégis, miből van a bőr az ilyen _szervezetek_ pofáján?
lusta
Már megint a szokásos mantra. Bezzeg máshol. Nem, nincs máshol. Mi itt vagyunk és a nemzethy matyar gyapjasoknak is el kellene gondolkodniuk, miért és hogyan kerültünk az uniós szégyenpad leghátsó helyére.
Nessy
Tudjuk, érezzük, hagyjuk! A "nyertesek", ennek csak örülnek! Aki meg csak a királyi médiából tájékozódik, annak ez az eredmény nem mond semmit!, hiszen nem is tudnak róla!
csak úgy....
gratulálok, ti buta fideszcsöcselék! :) nélkületek ez sosem sikerült volna!
Jozefina
Ez mindannyiunk szégyene!!! Miért hagytuk, hogy így leyyen??? Valóban egy vasat sem szabadna adnia az EU-nak, amig ez a korrupt rendszer van!!!
sgl
@Jozefina: ez az álellenzék még ahhoz is hülye megkérdezze a Parlamentben a 135 bátorát:
MIRE ESKÜDTEK FEL???
Shikari
@Maxipocak: Épp a te fajtád az, amelyiket folyamatosan vissza rugdalunk a pöcébe és ha előmerészkedik, mindig egy büdös nagy pofont követel ki magának!
Azt pedig meg is kapjátok, mert az agresszív hülyeségre nem vevő a magyarság!
jesz
naaa...a másik három összedobta a pénzt, hogy ez a transzparenszi ne őket hozza ki a verseny győztesének? Jó sokba kerülhetett, de megérte...most a magyarokon verik el a port...
Itt még örül is az ellenzék, hogy naugyeugye...megmondtuk...pedig jól tudják, hogy nem is mi vagyunk az igazi feketeseggűek...csakhát...
Yeromos
Végre valamiben mi is elsők lettünk, köszönjuk viktor neked és az egész családodnak. Talán erről is kéne nemzeti konzultásciót készíteni.
Mocskos korrupt hazaáruló kommonista banda.
sgl
A fizetett tapsolók után most épp taxira költ a közpénzből működő Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A nettó 490 milliós tendert még tavaly írta ki a közmédia, az eredményt most tették közzé a közbeszerzési értesítőben.
A nyertes Főtaxi az eljárás kezdeti szakaszában kifogással élt, mivel úgy ítélte meg, hogy a kiírás nem teremt lehetőséget igazi versenyre, ezért jogsértő.
A Közbeszerzési Döntőbizottság azonban a kérelmet visszautasította, az eljárást pedig megszüntette. Végül a Főtaxi lett a befutó.
Aki Én
@KisTehen: 10:48
És ha így van, azt kinek kellene rendbetennie, te buta balfasz?
Az is érdekes, hogy a fodrászt a tolvaj gazdád elé sorolod korrupcióban, te agyhalott, tesók gyereke.
Szerinted miért a kisebbség orbánista?
namihami
A kitartó szorgalom és az ehhez kapcsolódó fideszvezetés meghozta eredményét! És az EU pénzcsapok elzárása még nagyobb ""sikerek"" elérésére adhat reményt!
Lesz ez még lejjebb is!
simmering73
@beric: A saját portádon söprögess hülyegyerek. Aztán ha rendbe tetted, lehet mutogatni a másikra.
simmering73
Magyarország előre megy nem hátra.
Ditrich
Na akkor most kornyikálhatják a birkák hogy: piros lett a pipacs virága Magyarország előre megy nem hátra!
simmering73
@KisTehen: Ne másra mutogass gyökér. Magyarországról van szó. Majd ha itt minden rendben lesz akkor vehetsz a szádra másokat.
csak úgy....
ha ezt a rózsa sándor ,savanyú jóska,sobri jóska,bogár imre,zöld marci...,megérhette vóna,büszkék lennének viktorra és a bandájára!
telegdilaci
@Béla333: Ebben legalább elsők vagyunk,ha másban nem!
ómió
Hát, ha a brüsszeli efftársak, akikről dinnyényi csöppökben csöpög a korrupció, egyhangúlag így hazudják...!
KisTehen
@simmering73: ti viszont hátrafelé mentek ... leváltani orbán ... csak készüljetek :)
KisTehen
@Peller Anikó: az EP az első helyen van picsa ... a legnagyobb kamugép az EU-ban
KisTehen
@lusta: b+ az egész cikk arról szól, hogy bezzeg máshol

HAHAHAHA
KisTehen
@simmering73: b+ a cikketek is másra mutogat ... "az EU-ban az utolsó"
csak úgy....
@KisTehen: ne erölködj milka lila,lopásból ti vagytok a legjobbak! gratulálok!
-küldenék virágot is,de te azt úgyis csak megennéd!
justhpeter
Sok hülye Orbán-nyalonc folyton az Uniót emlegeti a hazai korrupció mentegetésére, de nem szólnak semmit arról, hogy az Unió intézkedett is a gyanú esetén, míg itthon a gyanusítottak minden esetben a parlamentben maradhattak, mert kellettek a kétharmadhoz.
rokker33
És most akkor mi lesz?Megmondom.Az égvilágon semmi! Nem lesz változás még akkor sem ha elsők leszünk...
csipetke
Mi ezt eddig is tudtuk...Orbanescu politikája a korrupcióra épült...Szomorú,hogy ebben elsők vagyunk, minden másban a béka segge alatt. Már a bolgároknak is lesz eurójuk, mi meg továbbra is szívhatunk a szart se érő forint miatt.
Remélem,egyszer orbán kiáll,és elmondja,hogy hazudtak 0-24-ben,és a körülötte lévő ingyenélőkkel,akik nemigen értenek semmihez, ilyen szart se érő politikát(?) folytattak...Nincs normális külpolitika, mert pötyike elé ezt csak úgy sodorta az élet, érteni nem ért hozzá. A gazdaságpolitika, az meg egyenesen röhej. Nincs már lassan oktatás,és egészségügy, köszönhetjük ezt is orbánnak, aki a fontos két ágazat élére odaültette olajossanyát, aki sokmindenhez nem ért,de az oktatáshoz,és egészségügyhöz nagyon nem. Ilyen kormánnyal, akiknél eget veri a korrupció,---és ide bizony szakértői kormány kéne már rég---merre is haladhatnánk,ha nem lefelé?
KisTehen
@csak úgy...: választhatsz a 4 bimbóm közül
csak úgy....
@KisTehen: mind a 4 ,alaposan hagymás zsíron kisütve!
KisTehen
@csak úgy...: nem kell túlspiráloznod ... egyszerűen csak bukj rá valamelyikre
csak úgy....
@rokker33: már elsök vagytok,nem is tudtad!? "És most akkor mi lesz?" még kevesebb vagy semmi pénz...,jön az 0rbáni megszorítós csomag!
csak úgy....
@KisTehen: utálom az élö nyers bocit, talán ha föllógatnád magad pár hétre a füstre.
Namely
"The scores reflect the views of experts or surveys of business people "
"we calculate using data from 13 different external sources (World Bank, World Economic Forum, private risk and consulting companies)"
:D
aha

2008 óta mindenki tudja, hogy ezek a társaságok semmihez sem értenek, semmit nem végeznek azért a temérdek pénzért, amit kapnak.
A WB a WEF pedig nem áll nyugati befolyás alatt. Dehogy.

Persze, a Fidesz lop, de ezek a cégek valamiért nem találtak semmit, amikor azok voltak hatalmon, akiket a nyugat akart.
És persze az EU szerveiben nincs lopás. Persze, hogy nincs.
m73
@Shikari: ez nagyon gyenge ruszkik patkánya,a kurvaanyádat!:-)
Havanagi
@Béla333: Szerinted ezt felfogják ?Dehogy ! Erre is büszkék!
Nessy
Mi lenne, ha kormányunk nem lépne fel a korrupció ellen. Egyszerűen megoldották, törvényesítették! Ergo nálunk nincs korrupció!
Őrnagy
"Most jelent meg a Transparency International korrupciós jelentése"

Na igen. Ezt terjeszti Szaros Gyurka minden szervezete, mert mert ennek a feladatnak a megideologizálását és terjesztését kapták feladatul Szaros Gyurkától!

A Szarors Gyurka szervezetei, köztük a "Transparency International" az egész világ legkorruptabb szervezetei, akik nem a 77. helyen, hanem a szervezetek legalján vannak!

Most ki nem szarja le Szaros Gyurka szervezeteit Szaros Gyurkával együtt? Ja igen. A Szaros Gyurka korrupciós fizetési listáján lévő ügynökök, ahogy az itt kommentelő libsi barmok! De akik nincsenek Szaros Gyurka fizetési listáján mi mid leszarjuk a fizetési listán lévőkkel együtt!
Eladott Ország
Azért vicces, hogy azon röhögnek, hogy az Európai Ügyészség teszi a dolgát korrupció terén, nincs szent tehén, az EP alelnökét is elviszik vasban, ha kell. Közben azért felmerül a kérdés, hogy a Magyar Ügyészség mi a retkes lóf*szt csinál? A görög EP alelnök vizsgálati fogságban van, miközben Völner, akit tetten értek milliós lefizetési botrány közben egy percet nem ült, nem is fog soha. És abból is csak azért lett ügy, mert mire összeértek a szálak, már nem tudták elsimítani, mint a Farkas Flóriánnak. Tényleg nagyon vicces, hogy az EP-ben működik a korrupció elleni harc, míg Magyarországon nem. Jó példa erre az új integritás hatóság, már hetek óta dolgozik, de semmi az ég világon nem történt, és meg a nevét is Orbán határozta meg. Neterljlipcsy’, ide van írva hogy aktív.
uploads.disquscdn.com/images/3205f019da36d7b30e15ded3e75ccbf06812ce99521b27da9c8480cae288b11d.jpg?w=800&h=375
Eladott Ország
@Őrnagy: ma 14:35 ♣ Apu mit jelent az, „emberség” és a „tisztesség” ? - Fogalman sincs nézd meg, a google-ban.
Ráhel spanyolból. Apu! Küldjél még pár milliárdot, vennék itt szállodákat.
i.pinimg.com/originals/21/a7/8d/21a78d0df36945f3f1238aba95df786a.gifszs
Te hülye [email protected]! Keresnek a Futrinka utcában a polgári körök!
Eladott Ország
ma, 14:43 ♣ link pótolva: Apu! Küldjél még pár milliárdot, vennék itt szállodákat...
i.pinimg.com/originals/21/a7/8d/21a78d0df36945f3f1238aba95df786a.gif
Eladott Ország
@Őrnagy: Apu mit jelent az, „emberség” és a „tisztesség” ? - Fogalman sincs nézd meg, a google-ban.
twitter.com/janos_hary/status/1601575625042853889/photo/1
Őrnagy
@Eladott Ország: Látszik te elmeroggyant, hogy tele vagy fideszes rokonokkal!
Képes vagy idehazudni, hogy az "Európai Ügyészség teszi a dolgát korrupció terén, nincs szent tehén, az EP alelnökét is elviszik vasban, ha kell."! A belga rendőrség gyűjti be a korrupt képviselőket te nagyon hülye! A Bolgár tehén elbújt, nehogy bilincsbe verjék a belga rendőrök te kretén!
csak úgy....
@Őrnagy: baxod,te egy diliházba való! nem látod mi folyik körülötted? másokra mutogatsz,mikor torony magasan áll nálatok a szar?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 14:48 ☻ Kedvenc idézetem:...
i.pinimg.com/originals/d9/df/e6/d9dfe6347c8b6360b28c815418def692.jpg
A rohadt szélhámos román cigányodnak látod el sem kell bújnia, mert ő maga az állam! Látod így könnyű bűnözőnek lenni te elmebeteg! Egyébként a "tehén" nem bolgár volt, hanem görög.
Peller Anikó
@Órnagy: Hatalmas vagyonokat rejtettek el Orbán-közeli személyek,

Kiderült, hogy a miniszterelnök barátja, Mészáros Lőrinc még annál is több magántőkealapban érdekelt, mint ahánnyal eddig a sajtóban összekötötték.

Száraz István, aki a jegybankelnök fiának, Matolcsy Ádámnak a barátja, az idén létrejövő magyar szuperbank, a Magyar Bankholding csaknem 11 százalékának végső tulajdonosa.

Két magántőkealap is egy Hornung Áron nevű pécsi ingatlankereskedőé, aki a milliárdos befektetővel, Jellinek Dániellel is üzletelt, és több szálon köthető Tiborcz István üzlettársához, Hamar Endréhez. Hornung neve korábban nem került elő a hírekben, pedig tavaly csupán egy cégéből 13,5 milliárd forint osztalékot vett ki.

A magyar autópálya-koncessziót 35 évre – hat másik magántőkealappal konzorciumban – elnyerő magántőkealap a milliárdos Szíjj Lászlóé, Mészáros Lőrinc üzlettársáé.

propeller.hu/itthon/3895793-hatalmas-vagyonokat-rejtettek-el-orban-kozeli-szemelyek-itt
csak úgy....
@Peller Anikó: és ezért akar 0rbán kilépni az eu. ból, tisztában van vele,hogy lebbuktak és menteni szeretné a menthetöt! -a magyarok meg le vannak ´szerinte szarva, ezt már többször be is bizonyította!
Őrnagy
A börtön kormánynak erős szüksége van egy bolgár tehén árnyékkormányfőre! Hamarosan küldi a kiadatási kérelmet a Belga rendőrség.
csak úgy....
@Őrnagy: te most tudod,hogy mit labogsz? álmodtál valamit és az zavart össze? te szegény szerencsétlen..
Maccska
Gyuri bácsi így gondolja.
Ha a liberálfasiszták uralnák az országot akkor nulla korrupció lenne.Gyuri bá szerint.
csak úgy....
@Maccska: te egy ritka buta faß! :) érv : mert az!
m73
@Maccska: melyik Gyuri bá-ra gondolsz világ esze? Arra, amelyik pénzén tanult orbán és a szaros bandája?
Maccska
@m73: Szaros Gyurka.
500 dollárt adott Orbánnak.Többet kellett volna.
sgl
Csaba Sándor Daróczi · Research fellow, MTA MFA
1 komment : nepszava.hu/cikk/1145342-gyurcsany-magyar-diakokkal-sorozott-cambridge-ben
GyF BALOLDALI + LIBERÁLIS + DEMOKRATA ember volt normális (tehát nem hőbörgő) NEMZETI érzésekkel 1990 előtt is, után is, meg most is.
.
Ezzel szemben:
- OVi fiatal korában munkakerülő alkat volt, aki mégis nagyon vágyott mások elismerésére. (Tudnék mesélni...)
- Középiskolásként felfedezte, hogy befolyásolni tud másokat, amihez nem is kell a legjobb tanulónak lennie.
- Az egyetemre már azzal a "bölcsességgel" jutott be, hogy még csalással is túl lehet jutni a felvételi vizsgán, sőt, a lebukást is meg lehet úszni, ha valaki más viszi el a balhét, avagy érdekelt abban, hogy azt elsimítsa.
- Az egyetemen aztán már csúcsra járatta társainak a manipulálását, illetve a privát maffiájának a kiépítését.
- Akkortájt és még egy darabig a sok idióta LIBERÁLISNAK hitte, mert hogy OVi mindig is kiállt a saját maga(!) legteljesebb gondolkodási, szólási és cselekvési szabadsága mellett.
- Egy darabig antibolsevista, oroszellenes és antiklerikális tollakkal is ékeskedett, de mindez csupán ugyanolyan máz volt, mint a liberalizmusa.
- Mert aztán a politikai karrierje során egyre világosabban kiderült, hogy:
1.) A SZABADSÁGOT csak saját magának akarja.
2.) Az EGYENLŐSÉGET csak a csórók egymás közötti viszonyára érti.
3.) A BOLSEVIZMUSSAL csak addig van baja, amig nem ő van formális többségben, mert egyébként kifejezetten imádja!
4.) A VALLÁSOSSÁGOT is hasznosnak találja az egyszerű emberek MEGVEZETÉSE (manipulációja) céljából.
5.) Az ún. "NEMZETI" érzései sem valósak, lásd pl. az oroszokkal a magyarok kárára való lepaktálást, a letelepedési kötvények révén az állampolgársák (vagyis "a haza") pénzért való elárulását, esetenként kifejezetten BŰNÖZŐKNEK (a migránsokkal is alighanem az a legfőbb baja, hogy ha ingyen befogadnánk őket, akkor az elrontaná a bizniszt), a magyarországi magyaroknak a választásokból való gyakorlati...
sgl
@sgl: ...
5.) Az ún. "NEMZETI" érzései sem valósak, lásd pl. az oroszokkal a magyarok kárára való lepaktálást, a letelepedési kötvények révén az állampolgársák (vagyis "a haza") pénzért való elárulását, esetenként kifejezetten BŰNÖZŐKNEK (a migránsokkal is alighanem az a legfőbb baja, hogy ha ingyen befogadnánk őket, akkor az elrontaná a bizniszt), a magyarországi magyaroknak a választásokból való gyakorlati kirekesztését, stb. stb.)
6.) A DEMOKRATIOKUS intézményrendszert pedig tűzzel-vassal pusztítja azóta, hogy meghirdette:
"A haza nem lehet ellenzékben!"
(Vajon mi lehet a neve annak a betegségnek, amikor valaki a hazát saját magával azonosítja?!?)
Maccska
@sgl: sokat írtál.sok hülyeséget.
Maccska
Ezt a céget is Szaros gyurka fizeti
lusta
@telegdilaci: Valahol el kell kezdeni.
Maccska
A Salamon szigetek bűne hogy lepaktált Kínával.
Az usa katonai csapással fenyegette.
A katonai beavatkozás az USA nak szabad,a ruszkiknak nem.
sgl
Ha valaki lopott akkor az Ocsmány Vitéz a felcsuti spermahuszár, aki szegénylegényből az ország egyik leggazdagabbja lett.
Soros taníttatta, támogatta, kikupálta, mint a bandáját is,-- Fletóval szemben akinek 2000-re szintén kb 3 mrdja lett csak vállalkozásból. A
magyar történelemben az összes miniszterelnök vagyona csökkent, - Fletóé is,- egyedül Ondó Vigyor vagyona nőtt nulláról milliárdosra.
Libajnaihoz annyit: minden pert megnyert amivel a fidesz vádolta.
Az EU támogatás 2004 után indult, és pont 2010 után növekedett nagyot.

Persze az agyhalált szenvedett fideszvakhitüeket ezek a tények nem érdekilik, mert a fidesz az agyukba mosta: gyűlöld a másikat ha nem fideszhívő, csak rossz lehet, a jó a fidesz, bármilyen gazemberséget követ el az ország és népe ellen! Az, hogy ez a fideszvakhitű réteg kialakulhatott, abban nagy szerepe van a kripli, ostoba ellenzéknek és kommunikációjának, médiának.
sgl
Csak egy jellemzés: Gyurcsány amikor belépett a rendszerváltás utáni politikába már milliárdos vagyona volt, amikor állami közpénzt kapott azt 2004 óta nem fogadja el szegényalapba küldi, ez máig kb 150 millió lehet.
Ocsmány Vigyor 88-90-ig Soros támogatta ösztöndíjból élt, 90 óta csak közpénzt kap, - 1x kapott 16 millát egy kamu könyvért,- amikor a vörösiszap károsultaknak naponta 100x kért adományt a médiában összejött 1,7 mrd, kamatostul ellopták, ő nem adott semmit Soros 100 milliót adományozott, 2000-re neki is kb 3 mrd vagyona lett,- miből???- hatalmas ingatlan birodalma van milliárdos értékben, adót csal, falusi budija sarkába közpénz 10 milliárdokból stadiont, focisulit, - evvel évi kb 10 milliós adót csal,- sportcsarnokot, kisvasutat büherált mintha saját tulajdona lenne, ...
folytassam??
MO történetében nem volt nagyobb politikai gazember mint a felcsuti spermahuszár.
sgl
Komcsi szülők bölcsőjében nevelkedett, gyakorolta, majd liberális lett, aztán illiberális..
Ateista, csuhások térdre imára, majd körmenetezik és szent jobbot csókol,
szegény legény majd az ország leggazdagabbjává lopja magát politikusként,

..Felcsút, 2010: "Aki közpénzt használ saját hobbijára: az hazaáruló!
Stadion a falusi budija sarkába, "
sgl
Ha megnézzük a geczi előéletét, cselekményeit, csodálkozunk az ország a vezetésével az eu alján kötött ki, inflációban és korrupció nagyságban meg a tetekén??
Semmi csoda, síma következmény,
Peller Anikó
'OVi fiatal korában munkakerülő alkat volt, aki mégis nagyon vágyott mások elismerésére.
- Középiskolásként felfedezte, hogy befolyásolni tud másokat, amihez nem is kell a legjobb tanulónak lennie.
- Az egyetemre már azzal a bölcsességgel jutott be, hogy még csalással is túl lehet jutni a felvételi vizsgán, sőt, a lebukást is meg lehet úszni, ha valaki más viszi el a balhét, avagy érdekelt abban, hogy azt elsimítsa.
- Az egyetemen aztán már csúcsra járatta társainak a manipulálását, illetve a privát maffiájának a kiépítését.
- Akkortájt és még egy darabig a sok idióta LIBERÁLISNAK hitte, mert hogy OVi mindig is kiállt a saját maga(!) legteljesebb gondolkodási, szólási és cselekvési szabadsága mellett.
- Egy darabig antibolsevista, oroszellenes és antiklerikális tollakkal is ékeskedett, de mindez csupán ugyanolyan máz volt, mint a liberalizmusa.
- Mert aztán a politikai karrierje során egyre világosabban kiderült, hogy:
1.) A SZABADSÁGOT csak saját magának akarja.
2.) Az EGYENLŐSÉGET csak a csórók egymás közötti viszonyára érti.
3.) A BOLSEVIZMUSSAL csak addig van baja, amig nem ő van formális többségben, mert egyébként kifejezetten imádja!
4.) A VALLÁSOSSÁGOT is hasznosnak találja az egyszerű emberek MEGVEZETÉSE (manipulációja) céljából.
5.) Az ún. NEMZETI érzései sem valósak, lásd pl. az oroszokkal a magyarok kárára való lepaktálást, a letelepedési kötvények révén az állampolgársák (vagyis a haza) pénzért való elárulását, esetenként kifejezetten BŰNÖZŐKNEK (a migránsokkal is alighanem az a legfőbb baja, hogy ha ingyen befogadnánk őket, akkor az elrontaná a bizniszt), a magyarországi magyaroknak a választásokból való gyakorlati kirekesztését, stb. stb.)
6.) A DEMOKRATIOKUS intézményrendszert pedig tűzzel-vassal pusztítja azóta, hogy meghirdette: A haza nem lehet ellenzékben!' Igen.
sgl
@Peller Anikó: MNzz csak feljebb kb 7 beírással!!
Nem szokol visszanézni???
kereső
Belefér. Ott ahol nem probléma, hogy búnszervezetben elkövetett csalással megvádolt személy ogy.képviselőként megszavazza az állam elnökének jelölt személyt, ez már csak egy pont az i-n.
KisTehen
most persze egyik libsi se sipákol, hogy @sgl telebaszta a fórumot
Pegero
Az EU pofázik korrupcióról? Ugyan már! Ez már nem is pofázás, egyszerűen pofátlanság!
A Propeller meg egy igazi rémhírterjesztő!
pestihirlap.hu/wp-content/uploads/2020/04/remhirterjeszto.jpg
kereső
@sgl: Én? Ugyan már. semmin sem. azon sem, hogy az állam által szervezett korrupciót hasonlitjuk az Eu parlament egyes képviselőinek megvesztegetési ügyéhez. Ugye orbán is ott volt a katari világbajnokságon- állitólag a fifa meghivására- amit összekötöttt némely olajsejkkel folytatott megbeszéléssel. És nem győzött áradozni Katarról, a vb. megrendezésről.
Peller Anikó
@sgl: Bocs, csak aggódtam, hogy nem fér bele, javítom.
Peller Anikó
@sgl: 'OVi fiatal korában munkakerülő alkat volt, aki mégis nagyon vágyott mások elismerésére.
- Középiskolásként felfedezte, hogy befolyásolni tud másokat, amihez nem is kell a legjobb tanulónak lennie.
- Az egyetemre már azzal a bölcsességgel jutott be, hogy még csalással is túl lehet jutni a felvételi vizsgán, sőt, a lebukást is meg lehet úszni, ha valaki más viszi el a balhét, avagy érdekelt abban, hogy azt elsimítsa.
- Az egyetemen aztán már csúcsra járatta társainak a manipulálását, illetve a privát maffiájának a kiépítését.
- Akkortájt és még egy darabig a sok idióta LIBERÁLISNAK hitte, mert hogy OVi mindig is kiállt a saját maga(!) legteljesebb gondolkodási, szólási és cselekvési szabadsága mellett.
- Egy darabig antibolsevista, oroszellenes és antiklerikális tollakkal is ékeskedett, de mindez csupán ugyanolyan máz volt, mint a liberalizmusa.
- Mert aztán a politikai karrierje során egyre világosabban kiderült, hogy:
1.) A SZABADSÁGOT csak saját magának akarja.
2.) Az EGYENLŐSÉGET csak a csórók egymás közötti viszonyára érti.
3.) A BOLSEVIZMUSSAL csak addig van baja, amig nem ő van formális többségben, mert egyébként kifejezetten imádja!
4.) A VALLÁSOSSÁGOT is hasznosnak találja az egyszerű emberek MEGVEZETÉSE (manipulációja) céljából.
5.) Az ún. NEMZETI érzései sem valósak, lásd pl. az oroszokkal a magyarok kárára való lepaktálást, a letelepedési kötvények révén az állampolgársák (vagyis a haza) pénzért való elárulását, esetenként kifejezetten BŰNÖZŐKNEK (a migránsokkal is alighanem az a legfőbb baja, hogy ha ingyen befogadnánk őket, akkor az elrontaná a bizniszt), a magyarországi magyaroknak a választásokból való gyakorlati kirekesztését, stb. stb.)
6.) A DEMOKRATIOKUS intézményrendszert pedig tűzzel-vassal pusztítja azóta, hogy meghirdette: A haza nem lehet ellenzékben!' Igen.
Maccska
@Peller Anikó: hosszú.
A korcsolyázás jobban ment neked Finnországban.
Maccska
@Peller Anikó: Istenem. Egy majd' hatvan éves csávó, aki már "nő", és a műkorcsolya Európa bajnokságon engedik fellépni.

Milyen kár, hogy nem tud korcsolyázni.

De hát, ez ma már kit érdekel?

Nagy tapsot neki...

Szánalmas, röhejes, visszataszító. Mint ez a világ...

Kínos: jól eltaknyolt a jégen a finn transznemű
A „hölgy” kecses eleganciával letérdelt a közösség előtt. Mindezt a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén.
Most viszont a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén lépett fel, s térdelt le kecses eleganciával a közönség előtt.
Elmondása szerint minden vágya az volt, hogy „jéghercegnő” legyen.
Gazella
@Maccska: jobb ha kussban maradsz korrupcios seggnyalo geci manias fasz.
Peller Anikó
@sgl: Ezt kifelejtettem: nagyon.

'OVi fiatal korában munkakerülő alkat volt, aki mégis nagyon vágyott mások elismerésére.
- Középiskolásként felfedezte, hogy befolyásolni tud másokat, amihez nem is kell a legjobb tanulónak lennie.
- Az egyetemre már azzal a bölcsességgel jutott be, hogy még csalással is túl lehet jutni a felvételi vizsgán, sőt, a lebukást is meg lehet úszni, ha valaki más viszi el a balhét, avagy érdekelt abban, hogy azt elsimítsa.
- Az egyetemen aztán már csúcsra járatta társainak a manipulálását, illetve a privát maffiájának a kiépítését.
- Akkortájt és még egy darabig a sok idióta LIBERÁLISNAK hitte, mert hogy OVi mindig is kiállt a saját maga(!) legteljesebb gondolkodási, szólási és cselekvési szabadsága mellett.
- Egy darabig antibolsevista, oroszellenes és antiklerikális tollakkal is ékeskedett, de mindez csupán ugyanolyan máz volt, mint a liberalizmusa.
- Mert aztán a politikai karrierje során egyre világosabban kiderült, hogy:
1.) A SZABADSÁGOT csak saját magának akarja.
2.) Az EGYENLŐSÉGET csak a csórók egymás közötti viszonyára érti.
3.) A BOLSEVIZMUSSAL csak addig van baja, amig nem ő van formális többségben, mert egyébként kifejezetten imádja!
4.) A VALLÁSOSSÁGOT is hasznosnak találja az egyszerű emberek MEGVEZETÉSE (manipulációja) céljából.
5.) Az ún. NEMZETI érzései sem valósak, lásd pl. az oroszokkal a magyarok kárára való lepaktálást, a letelepedési kötvények révén az állampolgársák (vagyis a haza) pénzért való elárulását, esetenként kifejezetten BŰNÖZŐKNEK (a migránsokkal is alighanem az a legfőbb baja, hogy ha ingyen befogadnánk őket, akkor az elrontaná a bizniszt), a magyarországi magyaroknak a választásokból való gyakorlati kirekesztését, stb. stb.)
6.) A DEMOKRATIOKUS intézményrendszert pedig tűzzel-vassal pusztítja azóta, hogy meghirdette: A haza nem lehet ellenzékben!' Igen.
m73
@Maccska: honnan tudod hogy annyit adott? Ott voltál?
simmering73
"Ne tévesszen meg senkit, hogy világszinten ez még mindig a 77. helyre elég, mert a listának ezen a helyein és a még rosszabb helyeken olyan országok találhatók, amelyek a civilizációs fejlődés alsó fokán állnak, az államaik kezdetlegesek, s nem ismernek mást, mint az umbuldát. Olyan ország, amely ismeri a civilizált jogállami normákat, amely tisztában van a törzsfejlődés szakaszaival, nem törzsi viszonyok között él, csupán egy van, amely az ősközösségi társadalom és a pattintott kőkorszak közötti, bunkósbot törvények szintjén működik, s ez a mi büszkeségünk, Magyarország.

A kiváló eredmény nemcsak kemény munka, hanem a tiszta ideológia gyümölcse, mert az illiberális fasiszta rendszer tudatosan és koncepciózusan építette le magát az ősközösségi társadalmat megközelítő szintre. A világ legkorruptabb országa Szomália, de nem azért, mert már előbbre tartanának a fejlett illiberális fasiszta társadalom építésében, hanem azért, mert jószerivel állam sem létezik, kalózok tanyája az egész ország."
nepszava.us/magyarorszagon-a-korrupcio-nem-mukodesi-zavar-hanem-az-allam-mukodesi-modja/
Maccska
@Clavigo: "Kit érdekel, hogy a vén, sátánista gazember seggevége TI szerint mi vagyunk a legkorruptabbak? Semmivel sem vagyunk korruptabbak, mint bárki más, sőt... Tessék egy pillantást vetni Brüsszelre éppen most, és hol van még annak a vége? Vagy Amerikára, ahol a korrupciót lobbizásnak és kampánytámogatásnak hívják – jé, hát idehaza az ellenzék (fizetett ellenség) is ugyanebben utazik.

Ameddig a Transparency International nevű korrupt, aljas, politikai megrendelésre dolgozó szarháziaknál mi vagyunk a legkorruptabbak, addig valamit nagyon jól csinálunk. Majd akkor kapjuk fel a fejünket, ha náluk mi leszünk a legjobbak és a nem korruptak. Mert akkor már biztos, hogy eladtuk a lelkünket és a hazánkat..."
Peller Anikó
@Moccska: 'OV. korrupcióból származó lopott vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. között 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, többszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttük van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából (697 M) vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. között 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épülettel és Víztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépítették Többszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al közösen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Örökpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikötőt, Fürdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikötő és a Via Hotel között 2.5 ha területen...
Peller Anikó
A Keszthelyi kikötő és a Via Hotel között 2.5 ha területen 175 Luxusapartmant építenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén. 2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épületét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok