Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta, hogy az amerikaiak ritmuskésésben vannak, mert a ruszkikat mi már hazaküldtük, erre személyesen is emlékszik.

Nem Magyarországgal szembeni szankciókról van szó az amerikai nagykövet bejelentése alapján, hanem Oroszország elleniekről

- kezdte péntek reggeli szereplését Orbán Viktor a Kossuth rádióban.

Orbán Viktor: A ruszkikat mi már hazaküldtük, az amerikaiak kicsit ütemkésésben vannak

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Szerdán kiderült, hogy az Egyesült Államok szankciós listára tette az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) magyar alelnökét, Laszlóczki Imrét is. Orbán azt mondta, „jól láthatóan pénzügyi szakemberekre összpontosító amerikai akcióról” van szó, és a 34 fős szankciós listán egyetlen magyar szerepel, többek közt egy ciprusi, egy osztrák és egy liechtensteini személy mellett.

Nem vitatjuk el senkinek a jogát, így az Egyesült Államokét sem, hogy ha úgy látja jónak, szankciókat vessen ki. Ezeket tudomásul vesszük, és betartjuk

- közölte.

Orbán szerint az IIB-nek lehetett volna komoly szerepe a közép-európai gazdaságok fejlesztésében, de a háború óta szűkültek a lehetőségei, az amerikai szankciók pedig végképp ellehetetlenítették. Azt mondta, ezért döntött úgy a kormány az amerikai szankciók bejelentése után, hogy kilép az IIB-ből.

Orbán az interjúban többször hangsúlyozta, hogy Magyarországnak jó viszonya van az Egyesült Államokkal, barátnak és szövetségesnek nevezte az amerikaiakat, elsősorban katonai, de gazdasági és „filozófiai” szempontból is.

Orbán Viktor közölte, hogy az Egyesült Államok a barátunk és fontos szövetségesünk, főleg katonai szempontból.

Az alapvető hitek egyeznek, és mi is azt gondoljuk, hogy szabadságra és piacgazdaságra van szükség a békéhez és a biztonsághoz

- tette hozzá. Az Egyesült Államok is keresztény ország, és ez is közel hoz egymáshoz. A gazdasági kapcsolatok egy sikertörténet képét mutatják – mondta a kormányfő. Minden adott egy jó együttműködéshez. Nagy a megosztottság az USA-ban, és ha demokrata elnök van, akkor nehezebb az együttműködés, míg republikánus esetén könnyebb – tette hozzá.

Orbán Viktor kormányfő közölte azt is, hogy szokatlan, hogy az amerikai véleményképviseletet plakáton jelentetik meg.

Kicsit ütemkésésben vannak a plakát üzenetei, mert a ruszkikat hazaküldtük

- tette hozzá. (Ezzel arra utalt, hogy a napokban az amerikai nagykövetség által finanszírozott hirdetések jelentek meg az utcákon „Ruszkik haza” felirattal. A plakát szerint akkor lehet béke Ukrajnában, ha az orosz hadsereg kivonul.)

Orbán azt is, mondta, hogy a háborút a magyar emberek nem támogatják, és így a magyar kormány sem. Míg az amerikai kormány a háború legfőbb támogatója. Az amerikai-magyar barátságnak ezt a véleménykülönbséget ki kell bírnia- mondta a kormányfő.

A miniszterelnök azt mondta, nem fogja el, de megérti az amerikai álláspontot, mert ők a világ legbiztonságosabb országából figyelik az eseményeket, ami más, mint a Kárpát-medencéből. Ismét viccelődött Pressman nagykövet nevével: szerinte Magyarországot megpróbálják „belepréselni” a háborúba, de ezt a kormány nem fogja hagyni.

Orbán Viktor közölte azt is, hogy sajnálja, hogy a baloldal háborúpárti álláspontot választott.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy egyre nagyobb a háború eszkalációjának a veszélye, és a helyzet folyamatosan romlik. A britek szegényített urántartalmú fegyvereket juttatnak el, míg az oroszok Belarusz területére taktikai nukleáris fegyvereket telepítettek – mondta a kormányfő.

Ha világháború lesz, akkor atomháború lesz

- tette hozzá. Az események lejtése ebbe az irányba mutat.

Forrás: Origo, 444

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
A ruszkikat már hazaküldték, de folyamatosan járnak ruszkiországba látogatóba, orbán,és madárfejűlajcsika, csak az íze végett,egy kis farokcsóválásra...
csipetke
@csipetke: Aszongya.- jó viszonyunk van az Egyesült Államokkal. Ezt erősen titkolják,mert nemigen látszik belőle valami is.
Orbán süket rizsáján kívül,ami pont olyan,mint Schrödinger macskája.
kereső
A ruszkikat az 56.osok küldték haza, te meg teljesen visszaloptad őket-2018-ban. Miről állapodtál meg putyinnal 2009-ben, Szentpétervárott- azután, hogy Gyurcsány nem állt kötélnek , hiába volt a vacsora meghivás putyintól.
Nyírfa
Orbán proli és sunyi paraszt egy személyben, a fogalmak legnegatívabb értelmében. A magyar nép magát minősíti vele.
Nyírfa
Tegnap még főellenség volt az USA, ma barát, holnap, vagy akár estére merre fordul Orbán szele?
Ki kér egy megbízhatatlan, hazug, esvenykezű magyart, aki ma még Magyarország miniszterelnöke? Ingyen adjuk!
jáger laszló
Viktor
Mellékesen neked nem sok közöd volt Silovék kivonulásához
hiába döngeted a melled!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
@Nyírfa: Grátisz vihetik a kegyenceit, kormányát is!
Nessy
@jáger laszló: Annál több a mai egyre szorosabb orosz kapcsolatokhoz, energia függőséghez!
Nyírfa
@Nessy: Jó, de azért néhányat hadd vágjunk sittre! Csak a rend kedvéért. :)
Edebácsi
"Orbán Viktor: A ruszkikat mi már hazaküldtük, ..." (Miután '89 áprilisában megkezték a szovjet csapatok kivonását. júniusban Orbán nagy hangon követelni kezdte- most meg ő küldte haza. Tipikus orbáni más tollával való ékeskedés)
Aztán 2010-től visszahozták!
kereső
"a ruszkikat már hazaküldtük"- a se te vótá,hanem Németh Miklós és Horn Gyula- a Hósök terén más tollával "ékeskedtáél+" rikácsolva, most meg meghamisitod a történteket. Hazug dög...
Béla333
A túlsúlyos szélkakas (fog)csikorogva (szél)irányt vált...
Mocskos hazaárulók!
Eladott Ország
Szép halálod lesz román cigány geci! Remélem életfogytiglan börtönben rohadsz meg, vagyonelkobzás mellett te szarházi, bűnöző hazaáruló gané'! Az evolúció szágyene vagy b+!
Aki Én
@KisTehen: A gazdád eljátssza, hogy nem érti miről van szó, te meg tényleg nem érted.
kereső
@KisTehen: Akkori külügyminiszterként ő tárgyalt Németh Miklós miniszterelnökkel az oroszokkal, és Ők állapodtak meg a csapatkivonásokról. Milyen röhejes vagy, onnan moszkvából te barom, átirnátok még az is , amit a két szemünkkel láttunk.
csak úgy....
gondolom a nyilatkozata elött fölhívta putyint és megkérdezte nagy alázattal, hogy azt szabad e mondanom,hogy mi benneteket hazazavartunk!? :)
egyre gyülnek a bizonyítékok,hogy ez a faxi bekattant, ezt csak a szintén bekattant hívek nem veszik észre!
kereső
@KisTehen: mit kevered Gizikét a gőzekével: azt hiszed, mindenki vevő a baromságaidra, a buta hülyeségeidre- lassan már szobrot érdemelnél,m a butaság, tirpákság, primitivség szobrát- két dátum van: 1956, és 1989/1990 .
Emmersson71
"Nem Magyarországgal szembeni szankciókról van szó az amerikai nagykövet bejelentése alapján, hanem Oroszország elleniekről"

És ez a dagi szerint sokkal nagyobb sértés, mintha Magyarországgal szemben léptek volna! Mert aki Putyint bántja, az Orbánt is bántja!
kereső
@KisTehen: 09:24 Nem tüntetés volt a Hősök terén , barom- hanem Nagy Imre és társai újratemetése.
colibri
Egy putyin- seggnyaló hazaáruló szájából nem jól hangzik a pojénkodás.
Nyírfa
@KisTehen: 09.29

Gratulálok a nemváltó műtétedhez! Ne aggódj, tudjuk, hogy ezt még fel kell dolgoznod, fizikailag is, mentálisan is. A zavarodat betudjuk ennek az átmeneti időszaknak. Csak nyugalom!
balos
@m73: Mert az itteni fideSSes barmok elvárják,hogy az elődeiket gyilkolászok seggét tísztára nyalja!Ez így nemzethy!Az "urak" mindig a kifizetödő seggben "jártak" nyaliért!
Terminátor
KisTehen
Egy olyan pártot támogatsz, akinek a vezetője kiírta magát a magyar demokráciából 2010-ben ... de te ezt erkölcsi fölénynek tekinted :)))
nemkati
A demokratákkal nehezebb az együttműködése. Szerintem a hideg is kirázza a demokrata szótól, a demokráciától. Ideje lenne a Fidesz pártnevéből kivenni a demokrata jelzőt - a fiatalt meg pláne.

Azt meg végre gyömöszölje vissza 0rbán szájába valamelyik ellenzéki képviselő, hogy ők a békepártiak, mindenki más meg háborúpárti. Miközben a békéhez az kell, hogy az oroszok kivonuljanak a megszállt ukrán területekről, akár béketárgyalás nélkül. Nem az a háborúpárti, aki a hazájukat védőket támogatja, hanem aki az agresszort. Márpedig ez a kormány számolatlanul önti a pénzt az oroszokhoz ötödáron ígért de többszöröséért adott gáz árával, Paks 2 pénzelésével, és még sok mással.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:25 ☺ Megnőtt már a kis tehén és egy nagy bornyú' lett belőle.
cdn.penzcentrum.hu/images/articles/lead/2023/02/1676213988-1NUQAZafm_lg.jpg
Orbán a magyar történelem szörnyetege. Nem tudom volt- e valaha olyan vezetőnk aki mindenkivel, még a szövetségeseivel, annak vezetőivel összerúgta volna a port. Csak a Goebbelsi propaganda tartja felszínen itthon. Minden létező lényeges média, igazságszolgáltatás legyűrve, az ő hazugságának szolgálatába állítva. Hazaáruló bűnöző! Magyarországon nyomor van, elhülyülés és egyre betegebb társadalom.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278711474_2066528683551855_1431904166715912205_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mc3E_TSSvK8AX_mdtDz&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCF1Q3MVdTtjj6RJL4-MC-ZsmisjY4tWyGYzTt54HVhmA&oe=643E3534
Mikor elégelik meg az emberek, hogy én nem ilyen "lovat" akartam?!
giphy.com/gifs/time-sleep-8H80IVPjAdKY8/fullscreen
Nyírfa
@nemkati: 09,50

" A demokratákkal nehezebb az együttműködése. Szerintem a hideg is kirázza a demokrata szótól, a demokráciától. Ideje lenne a Fidesz pártnevéből kivenni a demokrata jelzőt - a fiatalt meg pláne.

Azt meg végre gyömöszölje vissza 0rbán szájába valamelyik ellenzéki képviselő, hogy ők a békepártiak, mindenki más meg háborúpárti. "

Igen!
Nyírfa
@sgl: @sgl: 10.00 Remélem, ezúttal nevekkel!
10.16 Kati ugyanazt sérelmezi, amit te, én és még sokan mások.,
jáger laszló
Kató néni házikója rövidesen új nevet kap!!!Hogy mi lesz a neve az még titok...
csak ennyi
barátilag
J.L.
sunoge
1. Te keretén puhos, te nem küldtél el senkit, max. anyádat borért, azok már mentek, mikor kiálltál arcoskodni. Mindenki tudja, hogy NEM rajtad múlott.
2. Viszont Te hívod vissza őket folyamatosan, orosz bank, titkolt Paksi biznisz, roszdás metrókocsik, stb.-stb. Ne erőlködj, nem vagy jópofa.
ómió
A jenki "fáziskésés" csak "potom" 32 év!
Eladott Ország
Dehát aki a tanya szélén lévő legelőn tanulta a diplomáciát, attól mit is várhatunk el? Mindenesetre leleplezte magát a Deutsch, Gulyás, Orbán és néhány társuk, hogy mennyire képmutató kis görcs kretének , kamubéke propagandisták, a tömeggyilkos Putyin támogatói. Sőt, lassan már ők maguk is tényleges tömeggyilkosokká válnak, igaza van az ukrán elnöki tanácsadónak hogy a kést amellyel ukrán katonák fejét vágták le Orbán fizette. Egészen pontosan aljas tolvajként velünk , magyarokkal fizettette meg. Macskajancsik, rajtatok röhög Amerika, hogy előre kiengedtétek a pitbullokat, annyira fostatok! Ezek szerint az elkövetett mocsokságaitokhoz arányos lett volna sokkal keményebb intézkedés is. Az ország ilyetén mínuszba amortizálásáért, történelmi léptékű bűnökért arányos a vagyonelkopzás és az életfogytiglan hatvan puszta önellátással, de nem a közpénzből épített kastélyban! -Segítség! Megerőszakolnak! -Sajnálom hölgyem, nem avatkozhatok közbe, én békepárti vagyok. Gyakorlatilag örüljön, hogy nem segítek lefogni. A kolostordisznó/geci túl messzire ment.
Mi lenne ez az orrba-szájba, a csapból is folyó béke? Ukrajna hagyja jóvá, fogadja el putyin hódítását? Mondjon le mindenről, hódoljon be a ruszkiknak, annyi pusztítás és váráldozat után? Köpje szembe az Uniót, Amerikát, akik rengeteg pénzzel, fegyverrel, szankciókkal támogatták őket? Jó lenne, ha ez a nyálasszájú , meg kakadu, meg geci részleteznék, hogy mi lenne az a BÉKE, mégis hogy képzelik?! Anno Trianon-kor is ezt nyomták a magyarok, hogy csak legyen béke?! Idióta pitiáner középkori nézetű kurmány ennyit tud ! Nincs az mennyiségű fideszes fekália amit ne tudnának másra kenni !
kereső
@Nyírfa: 09:35 Sőőőőőőőőőőt, "stratégiai nyugalom"!!!
kereső
@KisTehen: 09:33 Nem maradtam le semmiről: "ruszkik haza"- rikácsolta kappan hangján orbán a Hősök terén - 1990-ben. És ők, a fidess készitették a plakátot: "Tovarisi konyec"- és most aktuális orbán képével: "visszajöttünk". Már, csak egy olyan plakátot hiányolok, ha már nosztalgiázunk- remélem Pressman nagykövet úr figyel/vagy valamelyik tökösebb ellenzéki párt/- amely a Hoenecker/Brezsnyev plakát mintájára készült- orbánnal/putyinnal.Múúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
kereső
@KisTehen: 09:20 Orbán 33 éve hazudik- és mégsem vallja be.
simmering73
"Nagyon úgy tűnik, hogy Orbánnak és sajnos vele együtt nekünk is megmutatták a nálunk jóval nagyobb hatalmú szövetségeseink – akikkel egyébként mind katonai, mind gazdasági (érdek)szövetségben állunk igen régóta -, hogy nem úgy van az, ahogy Móricka elképzeli. Mert ez nem egy játszótér. Ez nem játék. Úgy gondolom, hogy ez a helyzet már nagyon érett a mi hatalmas arcú ki, ha én nem tolvajunknak.
Ennyi volt. Itt a vége. Elég volt a nyílt sisakos Putyin-pártiságból, a szövetségesek köpködéséből, az aljas és hazug nyilatkozatokból, a mindenki hülyének nézéséből, a konteók és rémhírek központi terjesztéséből. Az Európai Unió után a Biden-adminisztráció David Pressman nagyköveten keresztül üzent. Érthetően, egyenesen, kíméletlenül, de udvariasan, civilizáltan."
kolozsvaros.com/2023/04/14/mint-egy-jatekfuggo-a-rulett-asztalnal/
simmering73
@KisTehen: A te agyadat hazudja szét a csuti rém te barom 4+13 éve.
kulabombaafityiszre
Nem küldtél te senit haza,te dagadt diktátor.
Amint lehetett egyből elkezdted nyalni a putyin seggét.
A világ demokratikus fele undorodva néz amint vergődsz putyin szarába.
simmering73
"Óriási fordulat következett be a Nyugat és Magyarország kapcsolatában. Amerika az orosz kémbank és magyar alelnökének szankciós listára helyezésével Magyarországot ellenséges országnak minősítette, és gyakorlatilag nem tekinti többé a szövetségesének. A szavak szintjén igen, meghagyva a lehetőséget arra, hogy Orbán még utoljára értsen a figyelmeztetésből, és visszatáncoljon, amire nincs esély. Ez azt jelenti, hogy megkezdődött Magyarország kiszorítása a nyugati szövetségi rendszerekből. Orbánnak olyan „jól sikerült” a keleti nyitás, hogy kiutasítják a nyugati országok."
nepszava.us/amerika-megelegelte-a-magyar-orosz-kemtevekenyseget-es-nyiltan-magyarorszag-ellen-fordult/
jáger laszló
A bátor azzal dicsexik,hogy a ruszkikat hazaküldte!!!::
A yenkee-ket azonban már nem meri!! Annyira nem bátor a csúti gyerek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Zavaros fejű hülyegyerek lett ebből az orbánból ! Állandóan pofára esik, és mindig az állítja, hogy ő így szokott leszállni a bicikliről ! Vállalhatatlan !
Németh István
Mi a magyar-szovjet örök barátság, testvériség jegyében hazaküldtük az un. ruszkikat! Sikerrel! Aztán, egy új "nagy" barátra is szert tettünk - ugye nem elhanyagolva a korábbit!!! - most ezek-nek is, az ápolt barátság kebelén bellül kell, hogy mondjuk tiszta baráti alapon szerettettel > mi-ként a szado-mazó párok is teszik > ugye élvezettel >> kötnek csomót a farkunkra, szegecselik össze a csöcsünket, meg piros pecsenyét csinálnak a picsánkból >> ezt aztán nagyon élvezzük!! De jobb lenne talán, ha ezt az usa a saját területén művelné, nem fáradtságos "tengerentúli" tá-volságnyira önmaguktól, ugye nem fáradtságos úton-módon >> mondjuk az indiánokkal! ÉS kü- lönösen azt, lehet javasolni "BARÁTILAG" hogy 78 év után szerencséseb dolog eltávozni az EU- RÓPAI földrészről! Milyen szépen mondtam, mert ugye, kimentek a szovjetek, bejöttek (nem a bankok, mert az csak ráadás az új testvériség jegyében) az usa-nató armada jött, szágúldott új baráti boldogságkeltő csapat morzsalékként! Amit a szovjeteknek fizet-tünk a politikai - hideghá-borús - egyensúlyért azt most a nató-nak fizetjük, na jó dollárban nem rúbeolában! Ráadásúl aktív háborúfejlesztési kötelezvényként >> tiszta baráti alapon! Ez az igazi! Ez a...
Németh István
Aki nem akarja látni az nem is látja > az usa betette mocskos tappancsát Európába 78 éve! El kéne takarodnia ezért sűrgüsen kitalálta az ukrán föld agresszorizálását - testvériesen felbúj-tóként összefogva az Eu. vezetéssel (hogy mit, miket termeltek, gyártottak ott az egy másik kér-dés!!!) >> ne egyedül vigye el a balhét!!! A gazdag réteg főként állami támogatásokkal felvásá-rolta az ukrán földeket, infrastruktúrákat! Amit a tulajdonukként kezelve védeni szándékoztak, ami nem jött be mert nincs ukrán szuverán köztársaság hanem van egy födratív orosz köztársa-ság! Ebből keményen polgárháborús viszályt kelertkeztettek és hatalmas valójában hadi befekte-tésekkel (hadisarccal, mert ezért majd fizetni is kell) fegyverzettel és anyagiakkal támogatva el-lenségi szintre fejlesztették az ukrán-orosz viszonyt! A háború kimenetele nem kétséges - ha nem lesz atom világháború akkor, az ukránok kapitulálnak és a zelenszkíjt háborús bűnösként a moslék usa, Eu. vezetőkkel együtt elítélik!
AZ usa viszont mindenképpen csatát nyert >> tönkrevágta európát, nem gazdasági ellenfél, és nem is partner >> gyarmatként megszerezte az Eu. nemzetek feletti uralmat >> HA csak a fran-ciák és a melléjük csatlakozó nemzetek nem küldik el a picsába az usa-brit-kanadai élősködni akaró tengelyt! Ennek megvan a valószínűsége! >> Akik gondolkoznak állami vezetők, szerin-tem, már rádöbentek arra, hogy az oroszokal való együttműködés mindenkor, minden téren a legelőnyösebb tendendencia a stabil gazdaság-politikai helyzet kialakítására! A "VILÁGBÉKE" jegyében folyamatosan háborúzó és a nemzetek közt, meg azokon bellül is lázító felbújtó, nemes
agresszori tevékenységet folytató usa-val csak így lehet együtt működni! Ez a harc a BÉKÉÉRT!
Az usa-nató tetveknek takarodni kell Európából, és az Eu.vezetésnek a bitófára akasztásilag, az usa Magyarországi nagykövetnek a kurva rohadt büdös anyjával együtt a ló lengőjére tekeredve kell a soros-bide-rocsildék pöcsére csusszania!
Lepényleső
...a ruszkik hazaküldésében neki semmilyen szerep nem jutott,
bár helyettük a nyakunkra oroszokat,és cárizmust azt hozott?
szegény hazám
@Németh István: Súlyos a helyzete kedves putyuli. Hívjon mentőt, vagy vegyen be több gyógyszert. Esetleg kannásbort. Kin fogok röhögni ha megüti önt a guta?
csipetke
@KisTehen: 09:25 tegnap Nézz a hátad mögé. Ha nem áll ott senki pisztollyal,és kényszerít arra,hogy itt rontsd a levegőt, nyugodt lélekkel átcuccolhatsz a mandínerre a csupa "okos" ember közé...
Németh István
Akik vaknak és butáknak születtek nagyon nehéz váltóztatni a helyzetükön, mi több reménytelen!
A háborús veszély sajnos fennáll, mint ahogy az is, hogy az usa agresszor és az Eu. vezetése az ukrán helytartóval együtt a háborús bűnösök padjára kerül! Ma még ez ellen harcolnak, hátha a világot továbbra is hülyének tudják nézni a "világbéke" nevében! A kondíciók kimerülőben vannak az orosz fegyverkezési hajsza a hidegháborús időszaktól kezdve hatalmas tartalékot termelt, ezt nehéz kiüríteni ! azonban at usa aljas moslék arzenálja 34 országban háborúzott csaknem folya-matosan és a jelen ukrán "adakozása" nem beszélve a kínaiak tajvani piszkálódásairól komoly harcászati igénybevételt jelent! Ha és netán az orosz armada durcás lesz akkor az interszuper atomtöltetek a silókban fognak működésbae jönni! és megágyazzák a helyét az Atlanti és a Csndes óceánnak is!
A cél >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a bitófára, az usa Magyrországi nagy követe a büdös rohadt kurva anyjába, a soros-biden-rocsíldék pöcsér!!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 08:55
Közben meg elbaltáztátok azzal a 129 országgal a jóbarátságot amikor a gender szó miatt nem írta alá a dagadt gazdád a megálapodást,ezért nem tudják érvénybe léptetni.Ez a szerződés szabályozta volna a menkültekkel kapcsolatos kérdéseket is.Ennek,a dagadt gazdád miatt kampó+egész európa útál benneteket a lengyelekkel az élen.Mi van akkor a lengyel-magyar barátsággal te gyenge elméjü.
gina
Te senki proli román cigány, nagyon messze vagy te az amiktól, ha nem tudsz velük szinvonalat tartani akkor gyülölködsz te sz@r kis zsiros pojáca,, szánalmas vagy törpe bunkó...
szegény hazám
@kereső: Nagyon jókat mulatok keserűen ennek a marhának (bocsánat kicsi tehénnek) a tudatlanságán. Ha a tanára tudná, hogy mekkora nagy marha lett a bociból, milyen sok mindent nem volt képes megtanulni az iskolában akkor szégyenében elsüllyedne. Szerintem az iskolapadban a marhára csak a kosz ragad.
Van azonban az éremnek másik oldala is. Ezt ha boncolgatni kezdjük akkor talán érthető kitűnni akarása. Szegénykém egy olyan birkanyáj vezető aktivistája lehet, ahol a tudatlanság a vakság, az o1g imádata fő követelmény, és gondolkodni tilos. No ő ebben a nyájban vezérürü, és mint vezérürü megpróbálja az észt itt is osztani. Azon túl, hogy jókat lehet derülni, és egyben sajnálni tudatlansága miatt, egyszerűen nem érdemes kommunikálni vele. Ha a tudatlanság műveletlenség mértékegységét egy német pfistának vesszük, akkor meghatározható a bégető nyájban elfoglalt helye.
Németh István
Ki, mit, hogyan, mikor baltázott el valamit és annak a miértje meg pláne >> nagyon történelem! ÉS!! a megdöbbentő még az, hogy adott időszaki állásfoglalás amelyet az adott illető, és az adaott akár az ország >>> mint törvényes, megbízott képviselője a kormány ki-nyilatkoztatott az kellő alappal bír! Az alap megint csak megdöbentő lehet persze a hülyék, buták számára, tisztelet ugye a kivételnek >> ugyan is van egy nemzeti hagyományokon nyugvó morális tényező, és ez különösen előjön egy keresztényi elhivatott országban - mellesleg ahol a nem keresztények is nyugotdan élhetnek, egyáltalán lehetnek, létezhetnek >> pl. és többek közt a magyarok államplgári jogainak megfelelően!
A moslékok nyilván nem érzik jól magukat és ezért is szarkavarók, >> aztán, hogy miért is nem érzik jól magukat;; hát azért nem mert mert a moslék világszemléletük és a sajátos jellemviláguk eltér a nemzeti összefogás fenséges gyakorlatától ők, ezek a szemetek az alávaló moslékok a mindenáron a népen nemzeten való uralkodást a nemzet polgárainak kihasználását, helyezik előtérbe! Ezért megfelelő törvények MEGhozatalával > havan ugye megfelelő jogászi végzett-ségű a vezetés között akkor keményen intézkedni kell. Máskülönben a rüh lepi el nemzetünk értékeit!
Szóval a lényeg az usa-nató takarodjon Európából, az Eu.vezetése a bitófára rohadni, az usa nagykövete bősz iramban takarodjon a büdös-rohadt kurva anyjába a ló farkára tekeredve a biden-soros-rocsildék pöcsére!
Németh István
@gina: ezt sajnos nem bírom ki >> mármint, hogy ne reagáljalak le úri módun >> takarodj a lófaszt és a disznófaszát váltakozva szópató kennelbe és szíveskedj felcsavarodni a megtermett disznó csavarintos faszára moslék undormány! téged a pöcködnél kellene felaksztani!
A lényeg változatlan!! > az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a bitófára, rohadni, az usa nagykövete a bödös rohadt kurva anyjába rátekereve a lópaci faszára a biden -soros-rocsíldék pöcsére!
Németh István
A lényeg ahogy a Viktorunk mondja is!!! > a ruszkikat hazaküldtük, igaz többször is pl. ˇ56-ban aztán ugye vagy hazminc éve végre megis tették, kivonúltak! Most az usa arany-drága kebel barátunkat kell vérző szívvel hazaküldenünk, Európából aztán persze a nató-nak tagságot fizető nemzetek területéről! Persze a hadi bázisok egyidejű megszüntetésével miként azt a szovjetek is tették! HARMINC ÉVE!! a Warsói szerződés megszűnésével nincs alapja a németeknél ma már 78. éve uralkodó usa armadára, amely valhogy túlcsurgott a lengyel, ukrán földtekére is!
Ajánlás >> kötelező érvényesítéssel >> usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu vezetése a bitófára rohadásbúl kifolyólag, az usa nagykövete csak így egyszerűen a soros- biden -rocsildék pöcsére!
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyadnak irogas,basod anyadat pempösre aki kiszart egy ilyen gecit
basod anyadat a vén szuvas kurvát
Ezodabasz
@durbincs: Téged ki a fasz kérdezett? Ehhez a cikkhez sem szóltam hozzá! Húzzál vissza a bányába, még nem vagy kész a leckével! Elfelejtetted hogy a hívő birkákat is össze kell írnod és kiszámolni az arányokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.