A világ 15 legnagyobb közlekedési infrastruktúrával foglalkozó vállalatának egyike, a Gülermak csoport és "Közép-Európa most már legsikeresebb vasútépítő cége", a V-Híd szövetségre lép egymással – írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

Szijjártó fotókat is megosztott a nagy eseményről, nézzék csak, mennyire élvezte a helyzetet Mészáros Lőrinc, a V-Híd első embere :

Mészáros Lőrinc ábrázata mindent elárul – kakukktojásként feszengett üzletemberek között a felcsúti milliárdos

Mészáros Lőrinc ábrázata mindent elárul – kakukktojásként feszengett üzletemberek között a felcsúti milliárdos
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Szijjártó Péter a bejegyzésben jelezte: Magyarország és Törökország gazdasági együttműködése folyamatosan és dinamikusan fejlődik, a kereskedelmi forgalom most már eléri a 4 milliárd dollárt (mintegy 1440 milliárd forint). A török vállalatok folyamatosan hajtanak végre beruházásokat Magyarországon, és a magyar cégek is megjelentek a török piacon – tette hozzá.

A Gülermak csoport és a V-Híd szövetségével új szintre lép az együttműködés

- hangoztatta a tárcavezető. Ez ugyanis megteremti a lehetőséget arra, hogy a két vállalat közösen vegyen részt nagy vasútépítési munkálatokban, hiszen kettejük közös kapacitása a legnagyobb európai projektek végrehajtására is alkalmassá teszi őket.

Hosszú ideig csak külföldi cégek vitték a prímet a magyarországi vasútépítési piacon, de most végre elérkezett az a helyzet, hogy van egy "nemzeti bajnokunk", a V-Híd, amely külföldön is nagy nemzetközi projekteket vihet sikerre – fogalmazott Szijjártó Péter, hozzáfűzve, hogy ezt segíti az együttműködés.

A tárgyaláson részt vett a Gülermak csoporttól Kemal Güleryüz, az igazgatósági tanács elnöke, Mustafa Tuncer európai igazgató és Alper Uzman vezérigazgató, a V-Híd részéről pedig Mészáros Lőrinc tulajdonos, Sárváry István vezérigazgató és Vadkerti-Tóth Tihamér, a cégcsoport nemzetközi ügyek tanácsadója.

Forrás: MTI, Facebook

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szegény Mészáros, tényleg feszeng.
Annyi a szépséghiba a képen, hogy a mellette ülőkön nem ,,BÜNTETÉSVÉGREHAJTÁS" logó van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Atyaúristen, mennyi pénzt fognak ezek kiásni, így közösen? Eddig csak mészárost kellett eltartani, mostmár gülbabáékat is. Nyugaton nem hiszem, h tárt karokkal várják alibaba rablóit.
Péter2
Közös gazdasági együttműködés Törökországgal , gazdasági szinten már meg is van , ugye az illiberális rendszerekben megfigyelhető, mint itt is az ékes példa " A líra 28 százalékot gyengült az idén a zöldhasúval szemben, " a gyenge fizetőeszköz , " 2013 Török infláció júniusi inflációs mutató ugyan éves viszonylatban a májusi 39,6 százalékról 38,2-re csökkent, a volatilis elemektől megtisztított maginflációs mutató már 47,3 százalékra emelkedett, ! Tehát a 2 ország gazdasági mutatói hasonlóak , magas infláció gyenge fizetőeszköz és illiberalizmus ezek a rendszereket perifériára állította a fejlett nyugat , ilyen országokat elkerülik a világgazdaságot meghatározó befektetők és ennek itt vannak az eredményeik !
Dr. Proktor
Mi a tanulság ebből!
Az elegáns ruha még mindig nem teszi az embert...
Édes Istenem, Várkonyi Andrea egyszer azt nyilatkozta hogy olyan férfi kell neki akire felnézhet! Akkor még azt hittem hogy szellemileg érti, nem pedig térdelve a lehúzott gatya felett!
vacsi
Úristen, ez a Mészáros ennyire picike? Nagyobbnak gondoltam.
jáger laszló
Nem hiszem,hogy a nagy tudású gázvezeték szerelő irányította volna a vasúti tárgyalások menetét!!!
Ő csak olyan díszpinty volt a társaságban
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@Shikari: Ennyi jött le belőle? Beléd se szorult sok ész.
ómió
Mitek fáj, efftársak!? Az észhiány!?
Qqberci
@vacsi: Lehet, hogy kicsi, de a zsebe nagy!...
Lendkerék
Aki ugye okosabb, mint Zuckerberg - sugárzik róla. Legalább a protokollosnak lehetett volna annyi esze, hogy valami intelligens ábrázatot maszkírozhatott volna neki legalább a tárgyalás idejére. Ha valaki ismeri az ilyen helyzeteket, a tárgyalás hivatalos kezdete előtt és vége után a résztvevők egymással lazán csevegve jönnek-mennek, esetleg a végén még koccintanak is. Namármost Lölöke a maga bénaságában, mindenfajta nyelvtudás híján úgy bolyonghatott a több nyelven beszélő, kitudjahány (év)tized (kül)politikai és gazdasági tapasztalattal rendelkező többi résztvevő között, mint a csecsemő a női napozóban.
De szerintem ez csak egy újabb közbenső lépés abban a sakkjátszámában, amit a nagy iskolatárs elkezdett Lölövel: a finom, de határozott leégetés. Hogy egyszer aztán eljöjjön a pillanat, amikor Lölöke ugyanúgy "magától" visszavonul, mint Simicska anno, akinek meghagytak néhány morzsát (benne egy hatalmas birtokkal Hárskúton), birodalma többi, sokkal nagyobb részét pedig szépen átvették az új hűbéresek.
Aki Én
@ómidióta a bolsi csicska: Mondd meg te, fáj az észhiány?
Lehet te vagy az egyetlen, aki szerint ez a szerencsétlen Mészáros a helyén van? Te tényleg így látod?
Aki Én
Szegény Mészáros, tényleg feszeng.
Annyi a szépséghiba a képen, hogy a mellette ülőkön nem ,,BÜNTETÉSVÉGREHAJTÁS" logó van.
balos
@szópó-szópó-ómió:neve kötelezi,hogy a nemzethy faszt itt veri ki?
izéke
Nem csoda,hogy beleszeretett andika,ránézésre ő a legokosabb :DDD
csak úgy....
lölö úgy néz ki, mint akit egy panoptikumból loptak!
human
Falusi gázszerelő maradt akármilyen drága zakót húznak rá.
infinity
Bakker, ezekkel a méretű táskákkal bevásárolni lehet menni.

Szerintem mindenki butaarcú, de Mészáros & Lőrincé a legbutább.
Figyelem, szolgálati felhívás: A butulizmus (botulinum baktérium) vészes gyorsasággal terjed a fideszesek között. Az érintettek fáradjanak a... picsába!
Clavigo
Vazzzze,,kinek az ötlete lehetett ,hogy ezt a hóóót buta arcú Löllert a " kirakatba tegye "..? Ilyen sötét buta nézése talán csak @Shikari: - nak lehet...
geopapa
Sajnálom Lölőt. Élete minden perce feszültség: érzi, hogy nem odavaló. Olyan emberekkel ül együtt, akik számára érthetetlen ügyekről beszélnek, nyilatkoznia, döntenie kell olyan kérdésekben, amikhez lövése sincs, ha megszólal, szájából kiesik a csőfogó. Illusztráció "a pénz nem boldogít" közmondáshoz. Orbán belesodorta egy olyan szerepbe, amire tökéletesen alkalmatlan. A Vajda lehetne olyan kíméletes, hogy ha már ilyen péztáros-bábot választott, legalább eldugná.
Dr. Proktor
@jáger laszló: A cirkó füstjét is be kell irányítani a kéménybe - így szakember...
Nyírfa
Andi, látod a sugárzó értelmet a kedvesed arcán? Igen, ilyen egy férfi, akire felnéz az ember lánya!
Nyírfa
@Lendkerék: 08.36

Igen, Orbán kiadta rá a kilövési engedélyt.
rakitics41
Gülermaktnak annyi,nem tudják, hogy korpa közzé keveredtek és megeszik a disznók. Inkább hívják a jövőben Sakkmattnak a céget .
Néro2
Nem tojás az.
Kutyatermék.
fitymák Nagy Gáza.
szegfue
Hogy unhatta ezt az egészet, hiszen egy árva szót sem értett! Még szerencse, hogy nem szunyókált el!:))
vacsi
@geopapa: Nem hiszem, hogy ebbe a szerepbe Orbán sodorta bele - boldogan ugrott, magától. Egyébként kihagytad a feleségét - aki olyan, amilyen - de nem illik hozzá!
Sámannus
Szegíny lölöke megvetettek vele egy kimustrált orosz hajót, ami kikötő nélkül szar sem ér. Amúgy nyugaton ezeket lefoglalnák, a háború miatt. Ezt a fószert úgy át baszták vele mint szart a palánkon. Szerintem most is ilyesmi miatt árad belőle az öröm.
Nanya
@Shikari: "takaroggy" a kúrva anyádba,mert úgy kitörölöm veled a seggem,hogy nem férsz bele a szennyacsatornába te senkiházi bérpatkány !
Nanya
@vacsi: Embernek kicsi ,de elég nagy szarcsomó. Szar ,de legalább ostoba !
Giovanni Alba
Ez vicces, vagy inkább ironikus. Azt írja a google fordító, hogy a gülermak nevetést jelent.
Nanya
@Horizont: No,no...sokra vitte volna ez orbán nélkül is ! Valamelyik lovardában söprögetné a lócitromot (ez lett volna az "A" verzió ! De gázszerelőként meg régen felrobbantotta volna Felcsútot. Gondoljátok már el ! ezt a csődtömeget gázcső közelébe engedni...?
vacsi
@Nanya: Szerintem sem lehetett egy nagy szerelő...
Nanya
@vacsi: Nem való lölő másnak,csak malac perselynek.
Clavigo
Andy,,,..mán ezek is tudják,hogy okosabb vagyok a Zukkenbergnél..,,Mondtam nekik ,Andy.. .. Bazdki,,ezt a kőbunkó,kőbuta arcot...(!!)
Ezodabasz
Megérdemli a sorsát ez a kakukktojás! Szerencsétlen szánalmas faszkalap.
Pági
Lehet, hogy egy szót sem értett abból, ami ott zajlott.
telegdilaci
@fideszes gyökér:Szegény Lölő nagyon meg van vánnyadva,körbenézett és elgondolkodott mit keresek én itt a buta fejemmel értelmes üzlet Emberek között akik a munkájuk gyümölcse ként lettek azok amivé lettek velem ellentétben,aki a Jó Istennek,de főleg Orbán Viktornak köszönheti hogy gyarapithatta a vagyonát,nem a szorgos munkának,köszönhetően lett milliárdos!
teuton
Engem csak 1 dolog erdekel, milyen nyelven beszelt a Lölö, ill. mennyir ertett az ott elhangzottakbol? NEM az angolra gondoltam, hanem a MAGYARRA!!!
balos
@fideszes gyökér: Hát,ha nem félnék,hogy a keselyű megsértődik,akkor inkább Ő lehetne a külügyminiszterünk,mint a kula ügyér!
balos
@Shikari: Megint a muteroddal kérkedsz turulbaszószáyerszappanos?
geopapa
@vacsi: Persze hogy kellett hozzá, hogy vállalja ő a szerepet, de az utat Orbánnak kellett megnyitnia: kellett neki egy megbízható balek, aki vállalja a vagyonletétet gondolkodás és veszély nélkül megbízhatóan, némi jutalékért. Saját erejéből Lölő sehova sem jutott volna, még mindig gázszagot árasztana. A történet mutatja a rendszer abszurditását.
balos
@geopapa: A geci rendszarja kitermeli a szarát,hogy elriassza a okos főket!Aki itt marad az pedig magában átkozza a 89 es rendszarváltást és okozóit!Akit a fideSSes maszlag megfogott az úgy jár,mint az üveges Tót a hanyatteséssel!
Nessy
Lőrinc barát azon töpreng, hogy került ő ide, mit keres itt! Mint a clölp teknőd a magas cölöp tetején.
Mit keres olyan olyan magasba, és ki volt az a zakkant aki ide rakta.
bence
orbán arra építette fel hatalmát , hogy országunkat teljesen lepusztítsa , a pöcegödörrel tegye egyenlővé ! Nem kell sok ahhoz , hogy munkája gyümölcs beteljesedjék ! Ehhez nyújt segítséget az ország 1/3 - a !
kakukkmadár
@csak úgy...: valóban, az andika által erőltetett fogyókúráktól és plasztikai műtétektől egyre borzasztóbban néz ki a figura, viaszgyertya kanóc nélkül...
gina
Gondolom hozzá is szólt Búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Nanya
@Ezodabasz: Azt a nyomorult , tetves, hitvány tolvajok ...
Mindet beleraknám a legmélyebb" tűzivíz tárolóba ", Nyersbetont fedélnek,oszt jónapot
Bélabácsi
"Lölö" miért nem a feleségét küldte maga helyett, az legalább egy tanult nő, ha gyerekorvosi diplomája is van, szegény Lölöcske inkább menjen vissza gázcsöveket tekergetni, de az is nehezen ment Neki
Nanya
@Bélabácsi: Ne menjen gázt szerelni,mert hülye !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.