Boross Péter volt miniszterelnök a Magyar Hírlapnak adott interjút a menekültkérdésről, ahol egészen – finoman fogalmazva is – meglepő dolgokat mondott. Íme néhány erős idézet belőle kommentár nélkül.

1. Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is.

2. (...) De ez kudarcot vallott, a kulturális integráció nem kecsegtet semmi jóval. Sajnos ha ez a több száz éve velünk együtt élő cigányság esetében sem nagyon sikeres folyamat, akkor nem sok esély van arra, hogy a most a zöldhatáron érkező muzulmánok tömege esetében az lehet. A balliberálisok a nemzeti motivációk iránt nálunk és másutt is teljesen közömbösek vagy épp ellenségesek.

3. Az amerikaiak humán tartalom nélküli versenykultúrában élnek. A kultúra szó itt idézőjelben értendő, hiszen inkább félműveltségnek nevezném. (...) Arról van szó, hogy az amerikaiak egy kegyetlen felfogást érvényesítenek, hiszen mindenben az erősebbet honorálják a gyengébbel szemben, náluk az erős nyugodtan letaposhatja a gyengét.(...) A tévedéseik sokasága járult hozzá a mostani helyzethez. Valójában intellektuálisan teljesen alkalmatlanok arra, hogy a világ élén álljanak.

4. Orbán Viktor miniszterelnök mindent megtesz, amit megtehet, de a kormány kezét sok esetben megköti az uniós jog. (...)

5. Sajnos, az ellenzéki híradók emberi érzésekre játszva menekült gyermekek síró arcát mutogatják, így manipulálják a közvéleményt. De a nemzetünk sorsa mindent megelőz ebben a kérdésben, a humán megfontolásokat háttérbe kell szorítani a válság kezelésében. (...) A kerítés viszont jól mutatja a kormány eltökélt szándékát a bevándorlók megállítására, többet ebben a pillanatban nem is tud tenni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Szerencse, hogy ez az ember ezeket az elképesztő mondatait nem mint Magyarország miniszterelnöke mondta, mert különben az USA tuti visszahívta volna erre a nagykövetét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vizinyuszi
Így gondolom én is, de ő sokkal szebben és finomabban fogalmaz és elmondta a lényeget.
Dr plágium
Arról van szó, hogy az amerikaiak egy kegyetlen felfogást érvényesítenek, hiszen mindenben az erősebbet honorálják a gyengébbel szemben, náluk az erős nyugodtan letaposhatja a gyengét.(...

Tegyük hozzá, ez így működik idehaza is, hiszen mindenki annyit ér amennyi pénze van ...
volvós
Boross Nagypapa !!
Most már erre a kis idöre eldönthetnéd, kinek drukklosz ??
Orbán Viktornak, vagy a Magyar NÉPNEK ??
dömdödöm
Többet nem tud e pillanatban tenni . - Mondotta az orákukum
Azért mert nem akar együttműködni a kérdésben
és csak a saját maga elgondolását fújja .
Az Eu felvetései nem voltak jók további tárgyalásokra sem tettek kísérletet
a probléma megoldása érdekében .
Európai összefogással ,működő diplomáciával simán meg lehetne oldani a bevándorlás kérdést .
1000 oda - 3500 amoda - 800 vissza 4000 romániába 6000 bulgáriába 150 000 oroszországba
100 000 skandináviába 50 000 az UK -ba .
dömdödöm
Ja és 75 -78 000 főt az ukrajnai -Belarusz határ közelébe , Pripjaty üres .
nemkati
Szerencse, hogy ez az ember ezeket az elképesztő mondatait nem mint Magyarország miniszterelnöke mondta, mert különben az USA tuti visszahívta volna erre a nagykövetét.
coyote3
A Dél-Pesti Vendéglátó párttitkárának értelmes gondolatai...
Dr. Felipe
Boros hóbagoly elvtárs!

Az ócska náci fajelméletekre alapozott ideológiák kora 1945 ben végleg lejárt. Essetunni? Már nem a 30 as években élünk.
eszegfu
Juszt László fb-os bejegyzése a Boross Péter intejuval kapcsolatban: "De persze egy öreg nácinak mondhat az ember bármit. A baj inkább az, hogy neki még van befolyása bizonyos fülekre."
Mobil123
"Arról van szó, hogy az amerikaiak egy kegyetlen felfogást érvényesítenek, hiszen mindenben az erősebbet honorálják a gyengébbel szemben, náluk az erős nyugodtan letaposhatja a gyengét" - Mert itt nem ez van??? Hülye!!
Toby
Nézzük pontonként:

1/ fajelmélet, tuningolva egy kis Lombrozóval !
2/ a több száz éve velünk élő cigányságot egyedül a szocializmus próbálta meg emberi módon kezelni, több sikerrel, mint addig bármikor. Ami a "nemzeti motivációt" illeti '98-2002 között valahogy nem értdekelte a drótfonatosokat, mint ahogyan az erdélyiek sem !
3/ " náluk az erős nyugodtan letaposhatja a gyengét." Nálunk is, csak hatalom kérdése !
"Valójában intellektuálisan teljesen alkalmatlanok arra, hogy a világ élén álljanak." Azért állnak a világ élén, mert alkalmatlanok, tehetségtelenek ! Nem ?
4/ ha én is odatartanám, akkor nekem is becsókolna ?
5/ Újabb puszika az ülepre., szegény qrmány, éjt nappallá téve fonja a drótot, ez persze a menekölteknek nem akadály, de a hülyék előtt jól hangzik.

Magánkérdés: - a Nemzeti Sírtkert van kilátásban, azért, vagy esetleg valami más a motiváció a hörpöléses, szotyogós nyalintásra ?
eszegfu
@Toby: Magánkérdésedre... nem, szerintem inkább időskori demencia, vagy Alzheimer kór.
F_Viktor
@volvós: Írod:
"Boross Nagypapa !!
Most már erre a kis idöre eldönthetnéd, kinek drukklosz ??"

A szenilis majomtól már az nagy szó, hogy fel tudta olvasni amit valamelyik rasszista g@ci elé rakott!
Hofipisti
@eszegfu: Minehhez hozzátenném: a 45 előtti időket a Dél-Pesti Vendéglátó, az MSZMP KB.-t ellátó vállalat igazgatói széke követte. Ezt nemzetünk nagysága úgy mondta: pávatánc.
bakegya
@eszegfu: az biztos nem -a " hóbagolynak " kötelező huhogni sötét militális aggyal van ez a krampusz is kitámogatva .
joopapa
Már értem miért az MDF temettette újra a Horthy Miklóst! Most végre kibújt a szög a zsákból, a boross rasszista és antiszemita péternek tetszett az az ideológia amit a Horthy és bandája képviselt!
36
Kb. fél évig volt miniszterelnök. Miért kellett megkérdezni? Mindenki akkora szakértő lett...Istenem...És az MDF is, mit csinált a maga idejében?!
justhpeter
Jobban járt volna ha nem szólal meg. Minden mondata csak árthat neki.
amaramaistanna
Vendégkommentár:
"Vásárhelyi Mária:
Boross Péter valóban egy nettó náci és ráadásul egy ostoba hólyag is. Mindig is az volt. Akkoris amikor a bal-lib kormányok idején ő volt a Nemzeti Emlékezeti és Kegyeleti Bizottság elnöke. Olyan is ez az emlékezet és kegyelet. Ő az, aki saját állítása szerint 44-ben nem vette észre, hogy mi történik a zsidókkal. És belügyminiszterként gúnyosan nézte végig Göncz Árpád kifütyülését, ami az első látványos hungarista akció volt a rendszerváltást követően (ld. MégMolnár Zsolt MSZP, ma a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke). És az is Boross Péter, aki megakadályozta a titkosszolgálati iratok nyilvánosságát, és vélhetően ma is a markában tartja a politikai "elit" meghatározó tagjait. És ugyanez a Boross Péter az, akit a tenyerén hordozott a bal-lib média jelentős része, mert azt hitték, hogy így néz ki egy "jobboldali úr". Pedig ő nem változott. Nem most vált érdemtelenné arra, hogy egy demokratikus jogállamban bármilyen köztisztséget viseljen, hanem mindig is érdemtelen volt."
.
Mézike
Más biológiai, genetikai adottságok?
Még szerencse hogy nekem genetikailag nincs semmi közöm borosshoz.
mariaberta
Azt hozzám-tartozóin észrevettem, hogy ahogy korosodnak némiképpen változik a magatartásuk, hol jobb, hol rosszabb irányban.
De hogy vénségére elhülyüljön egy ember, -még pedig ilyen NAGYEMBER- azt azért nem gondoltam.
papa.49
@nyanya001: Ez csodás és roppant kifejező)))))))))))
papa.49
@coyote3: Úgy bizony én a saját két szemmel láttam a 40 centiméter vastag ajtaján a táblát, a szobája meg kb. 70-80 nméteres lehetett, a melósok házgyári lakása meg 54 nméter volt))))))
A ,,bubó doki,, igen messze került az 1976. évi önmagától))))))))))
wagabund
Vásárhelyi:

..."Boross Péter az, akit a tenyerén hordozott a bal-lib média jelentős része, mert azt hitték, hogy így néz ki egy "jobboldali úr". ..

baszki...ezt benézték...méghogy jobboldali úr...pfff..
alterego56
"Valójában intellektuálisan teljesen alkalmatlanok arra, hogy a világ élén álljanak."
Na majd a Viktor az élére áll. Az nagyon alkalmas.
lampa laz
Ajánlom neki, hogy üljön fel a kerítésre és ott huhogjon, talán így el tudja ijeszteni a menekülteket, ha meg nem akkor húzódjon vissza a hintaszékébe és ne pofázzon ilyen baromságokat.
Szeparepa
Teljesen jókat mondott, abszolút vállalható... nem értem mi a probléma...
kitty25
Szégyen gyalázat, hogy egy " úgy nevezett" valaki ilyeneket mond. Hol él ez az ember? Hol élnek azok akik egyetértenek vele. Szégyen az országra és az embereikre.
lajospapa
Javaslom valahol válasszák már genetikus díszdoktorrá a hülye kocsmárost!
eszegfu
@Hofipisti: 14:47 Én nem mondom, hogy "kapáljuk el" az idős embereket... de azért ez sem kellene! Ha tetszik, ha nem általában az emberek 60 éves koruktól kezdve igenis időskori demenciában szenvednek... erről ők nem tudnak, de a környezetüknek tudnia kellene. Volt, ami volt "fénykorában", de kérdezem miért kell most igy "égetni" ország-világ előtt?! Ebben Borossnál az a baj, hogy nem lehet csak ugy, simán elmenni "gondolatai" mellett, mint mondjuk anyukámnál, aki 5 percenként elmondja a régi, talán meg sem történt élményeit!
Szeparepa
Hülye mint a segg, de itt én nem látok gondot. Hülyézi fikázza mindenkit, de akkor nézzük tételesen, mi az ördögtől való ebben, amiket mondott most!

"a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába."

Ezzel mi a gond? Svédek jönnek és Svájciak, vagy barna bőrű arab népek, afgánok, szírek, eritreaiak (akik már inkább feketék ugyebár)... ez akkor nem etnikai népvándorlás??? Hanem mi.. kutyafüle?
Értelmezés kérdése, hogy ha ezt etnikai problémának nevezzük, azt mégis hogy értjük. Ha úgy és csak ennyit, hogy európaitól eltérő etnikumú (és kultúrájú népek indultak meg Európába), akkor mégis mi iitt a gond... esetleg van aki szerint, egy szír, vagy egy líbiai, nem más etnikumú mint mi?
Persze értelmezhetjük rosszhiszeműen úgy is ezt a mondatot, hogy azért vándorolnak eme más etnikumú népek, mert e másságuk, alantasságuk és emiatt békétlenül élnek, primitív kultúrában, folyton csak háborúznak, erőszakoskodnak, fanatikusak a nőket enyomják, sőt nem riktán megcsionkítják és hosszan lehet sorolni az gusztustalanságaikat, s ahogy azt egy fejletlen parazita populációtól megszokhattuk, ha az élőhelyükjet elpusztították, mennek tovább fosztogatni, élősködni újabb élhőhelyre...
Nos ez már kissé a fasizmus felé mozdul el a skálán, DE MÉG EBBEN IS SAJNOS SOK IGAZSÁG VAN!!!

" Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is."

Ez a mondat téves, vagy hazug? Miért is? Más a kultúrájuk vagy sem? Más a genetikájuk vagy sem? Más ösztönrendszerük van vagy sem? Bocsánat de teljesen helyes a mondat, ha tetszik ha nem...

" a kulturális integráció nem kecsegtet semmi jóval. Sajnos ha ez a több száz éve velünk együtt élő cigányság esetében sem nagyon sikeres folyamat"

MIÉRT SIKERES? Nem az! Tehát helyes megállapítás. Nem sikerült 500 év alatt integrálni a cigányokat. Ez az igazság, ha tetszik, ha...
Szeparepa
...ha nem!

" akkor nem sok esély van arra, hogy a most a zöldhatáron érkező muzulmánok tömege esetében az lehet."

ITt mi a gond? Sok esély van, hogy a most érkezőket integráljuk, ha a cigányokat nem sikerült? Tessék körül nézni Európában? Integrálódtak? Jó oké, kb 10% integrálódott, AZ ELIT SZAKMÁKAT TUDÓK, orvosok, közgazdászok, mérnökök... és a többiek? Tessék mondani integrálódtak Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Hollandiában stb stb??? LÓSZART INTEGRÁLÓDTAK.. Több generációs muzulmán vígan lehet aktív terrorista, lásd Charlie Habdo (és sok egyéb)

" A balliberálisok a nemzeti motivációk iránt nálunk és másutt is teljesen közömbösek vagy épp ellenségesek."

Ez baromság valóban, szokásos konzizombi agyhalál triáda...

"Az amerikaiak humán tartalom nélküli versenykultúrában élnek. A kultúra szó itt idézőjelben értendő, hiszen inkább félműveltségnek nevezném."

TÖKÉLETESEN IGAZ!!! Az amerikai köznép totálisan agyhalott, agymosott zombi, ez tény...

" Arról van szó, hogy az amerikaiak egy kegyetlen felfogást érvényesítenek, hiszen mindenben az erősebbet honorálják a gyengébbel szemben, náluk az erős nyugodtan letaposhatja a gyengét."

Ez valóban kifogásolható féligazság. Leginkább a "művészetben", azaz a militarista akciófilmjeikre jellemző, tehát inkább kulturális attitűd.. azért a hétköznapi életben, az utcán ez nem így van; sőt az amerikaiak nagyon is segítik a gyengét, és nem tűrik az igazságtalanságot, az erőfölénnyel visszaélést...

" A tévedéseik sokasága járult hozzá a mostani helyzethez. Valójában intellektuálisan teljesen alkalmatlanok arra, hogy a világ élén álljanak."

Ez is hülyeség valóban. Nem is állnak a világ élén eleve... csak az világelitben vannak... mivel áll jobban a világ élén az USA, mint az EU vagy éppen Oroszország vagy Japán.. semmivel! De ha ott is állnának, bár sok szempontból valóban alkalmatlanabbak... de tessék mondani VAN-E ALKALMASABB? Mégis melyik nagyhatalom, talán India, Brazilia vagy Kína?...
Szeparepa
... Valóban röhejes hülyeséget mondott itt a hóbagoly...

" Orbán Viktor miniszterelnök mindent megtesz, amit megtehet, de a kormány kezét sok esetben megköti az uniós jog."

Ez a szokásos seggnyalás... nem kell vele foglalkozni...

"Sajnos, az ellenzéki híradók emberi érzésekre játszva menekült gyermekek síró arcát mutogatják, így manipulálják a közvéleményt. De a nemzetünk sorsa mindent megelőz ebben a kérdésben, a humán megfontolásokat háttérbe kell szorítani a válság kezelésében."

Ez egyfelől valóban baromság de nagyon nagy, mivel úgy állítja be, hogy nemzetünk sorsa előrébb való, mint humán megfontolások, vagy emberi érzelmek... hát ez nettó náci gondolat... de szegény már öreg, szenilis... Az a gonosz ballib média talán azért mutat síró menekült gyerekeket, mert a menekültek kb egyharmada gyermek...

" A kerítés viszont jól mutatja a kormány eltökélt szándékát a bevándorlók megállítására, többet ebben a pillanatban nem is tud tenni."

Van igazság ebben is némi, de inkább csak propaganda.. azt nem tudom ennyire miért nyal be a kormánynak.. ő MDF-es volt... független lett nem? Vagy belépett a Fideszbe vagy KDNP-be?
kakaósbögre
az én meglátásom az hogy azok ne menekültezzenek és ne hivatkozzanak úniós jogra akik nem hajlandóak részt venni az únió összes tagja által szervezett akciókban.
Desischado
Mindent elmondtatok itt előttem, sokkal egyetértek. De kiragadnék még egy sort ettől a vén herétől, akinek már régen el kellett volna tűnnie a közéletből: "orbán viktor megteszi, amit megtehet, de az Unió megköti a kezét.." valahogy így volt a mondat. Hát az biztos, hogy megteszi amit tehet, remekül dolgozik az ország és az emberek tönkretételén! Hogy nem sül le a bőr a képéről ennek a vén gyalázatosnak, hogy ilyeneket mer mondani?! Egyre inkább süllyedünk a nácizmus felé, ha nem állítjuk meg idejében! Abban is biztos vagyok, hogy a vén surmó ezt nem magától találta ki! Szégyen, ami ebben a szerencsétlen országban megy már évek óta!
peno
@kitty25: Kedves csak annyit ezek az emberek nem fognak asszimilálódni itt európában mert annyian vannak,hogy megalakítják saját közösségeiket,és ez duma hanem valóság.
peno
@kakaósbögre: No most erről annyit milyen elképzelése is van az Eu.nak ami közösen vállalható?
peno
@Toby: az átlag amerikai is olyan értelmes ,piedesztálra emeld.? mert a megállapításban az is benne volt.
peno
@Desischado:Nem hittem,hogy ennyire Gyurcsányos a vélemény.
bakegya
@peno:engem kihagytál a kulturantropológiailag idehalmolt leosztásból-DDD
Toby
@peno: Cimbikém, nyomd el még egyszer a mondatodat, ha nincs akadálya, akkor végződésekkel együtt, nincs kedvem rejtvényt fejteni.
Kösz.
panellproli
Szenilis hóbaglyok süket dumáját meg sem kéne említeni, nem hogy országos hírverést csinálni belőle
mate03
@joopapa:! Miért? Eddig másképpen gondoltad!? Nem lehetsz ennyire naiv! Már a Horhy újra temetésén,ki bújt a szög a zsákból! Sőt még előbb! Amikor az országházban,megjelent az első,kacagányba öltözött fazon! 56-szellemében,nem ezt akartuk!
bakegya
@panellproli: most az egyszer mondott is valamit,méhozzá a teknős fingot megtoldotta egy egész hőlégbalonra való büdösgázzal.Ez pedig nagyot fog szólni az óperenciás tengeren túl is hallani fogják.
libellle
@Dr plágium: Ez már igaz. Itt ezt a thezist 100 % ban kell elképzelni. Ugyanis nem müködik olyan perfektül ennek a zártosztályra valónak a mondata mint Magyarországon. Itt az erös az, akire a kormány vagy inkább viktor rápecsételi ezt a szót. A papi jól leminösitette Obamát. Persze annyi külömbséggel hogy IQ-ja meg nem közeliti még a piszkot sem ami Obama cipötalpán van. Ennek az országnak van egy senkiházi kormánya és ilyen senkiházi vollidióták elmondják intelligens emberekröl a véleményüket. Kir irta a bizonyitványát.
volvós
@Toby: Nekem olyan orosházi feelingem támadt...:-))
vizinyuszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
papa.49
@libellle: Azt a mindenkori regnáló hatalom írta a vén seggnyalónak))))))))))))))
mate03
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
huKKK
"László Nagy@
Volt egyszer egy besúgással vádolt "szállodás igazgató"/60-70-es évek - módosult "nemzethy" magyar lett"

Így van.
Gyermekkorában mindenki taknyosorrú kölök volt.
Az idők változnak.
Egy ember akár pár másodperc alatt is gyökeres pozitív jellembeli változáson mehet át.
Nyílván mi magyarok szeretünk honfitársaink rovott múltjára emlékezni, emlékeztetni.
De mi ebben a jó nekünk?
papa.49
@huKKK: Az hogy a xar hiába mászik fel a stelázsira még xar marad)))))))))))
huKKK
@nemkati: Szerintem nem fogalmazott meg Boross Péter semmi olyat ami miatt visszahívnák az amik a nagykövetüket.
Ezeket ma is megfogalmazhatná ugyanígy Orbán Viktor anélkül, hogy tartania kéne a nagykövet visszavonásától.
Félre ne értsen, nekem is szimpatikus a megjegyzése.
De ahhoz, hogy egy nagykövetet visszahívjanak ennyi nem elég.
eszegfu
@vizinyuszi: 9:50 Nyilván Te is szereted a munkádat, különben nem csinálnád. Ha jól vettem ki szavaidból valamilyen módon van "munkakapcsolatod" a menekültekkel. Velük természetszerüleg nem bánhatsz ugy, ahogy akarsz, ill. ahogy itt róluk nyilatkozol. Őszintén mondom: nem irigyellek! Van egy kialakult véleményed, elképzelésed, amit vállalsz is és időnként velünk is megosztod...ez rendben van, de ott van a munkád, ahol szinte teljesen másként kell viselkedned, vissza kell fognod magad, nem szabad érződni a saját véleményednek. Irtó nehéz lehet magánszemélyként gondolkodva végezni egy "semlegességet" is megkövetelő munkát. Ha nem jól tippeltem hsz-id alapján a munkádat, akkor elnézésedet kérem.
nemkati
@huKKK: Igen, valószínűleg a diplomácia másképp működik, mint mondjuk két ember kapcsolata. Ahogy gyakorlatilag André Goodfriendet is lehazugozták a magyar kormány tagjai, és nem volt belőle diplomáciai botrány, de még bonyodalom se, úgy egy volt magyar miniszterelnök nyugodtan mondhatja az amerikaiakra, hogy félműveltek - merthogy kvázi ezt mondta. Az viszont biztos, hogy a kapcsolaton nem javít az ilyen bunkó magatartás, Amerika csak magában teszi oda a magyar vezetést, ahova való. Persze, tudom, sokkal nagyobb tragédia nekünk, hogy egy ilyen 0rbán és bandája már harmadik ciklusában ül a nyakuknon és rabol ki, szégyenít meg bennünket a világ előtt, minthogy a hóbagoly fél évet elmaszatolt az ország élén. Csak már nagyon kínos, hogy ezek miatt mi, a nép szégyelljük magunkat.
spu00
Nem tudom ,mit olvastak ki az elmondottakból, de az biztos, hogy nem azt ami elhangzott.
Mit láttak a képernyőkön a bevándorlókon. Pl látták, hogy 1-6.000 km-t gyalogoltak? hogy az éhezéstől lefogytak volna, miből van egy menekültnek több ezer eurója? ebben kapta a segélyt, ezért adta el nem létező házát/sátrát/, miért dobja el márkás ruházatát, s cseréli rongyosra, miből van modern és drága mobilja. Mit gondolnak mikor tudnak integrálódni europában. Pl a cigányok 6-700 éve nem tudnak, s mennyit költ rájuk az állam? Talán elsőként gondolkodni, s utána véleményezni.
mariaberta
Hát lehet összehasonlítani Boross et-t és Gyurcsány Ferencet. Az eredmény magáért beszél.Gyurcsány fóbiások figyelmébe ajánlom ezt a megőszült, elhülyült - nem bagoly, mert azokat nem sérteném meg- volt vice -miniszterelnököt . Itt volna az ideje, hogy végleg eltűnjön a politika u.nevezett színpadáról. Ripacsokkal bőven el vagyunk látva. Itt az ideje a ritkításnak.
dömdödöm
@peno: Miért nem megoldás ? Először meg kell beszélni ki mennyit tud fogadni ,mert nincs más választás . Azután el kell kezdeni őket oda utaztatni és mikor megvan egy végleges szám pl 500 000 fő , mert annyi lesz biztos , utána senki sehová . Vége . .Már a tengeren vissza kell őket fordítani . Ennyi . Persze attól még mehetnek indiába , kínába , délafrikába , kuvaitba ,észak koreába ,ausztráliába ,kanadába .
dömdödöm
Már megint nekem kell megoldani ezt is ? :-)
eszegfu
@dömdödöm: 6:36 Ez a napnál is világosabb! Ha végképpen nem tudnak meggyőzni, hogy nem a "békésebb" megoldást kell választani, akkor jön: "fogadj be egy családot", vagy "Te mit csinálnál?"
Lepényleső
Az USA is így jött létre,s mindenki oda kívánkozik,az őslakosok meg rezervátumban. Van vétó?
(Egyébként ha,40 alatt,60 felett,senkit nem lehetne a politika közelébe engedni,és a nők ar-
ánya magasabb volna a parlamentben,talán jobban mennének a dolgok.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.