"Az Ákos-botrányról mi a véleménye?" – kérdezte egy betelefonáló a Blikknél vendégeskedő Demjén Ferenctől, aki meglepetésre keményen kiállt kollégája mellett.

Demjén szerint minden rendben van azzal, hogy Ákos szerint a nőknek nem az a feladatuk, hogy annyit keressenek, mint a férfiak, hanem az, hogy beteljesítsék a "női princípiumot", tartozzanak valakihez és gyereket szüljenek:

Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem, finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott. Ezt az egészet felfújták, mert valakiknek nem tetszett

- mondta a legendás zenész. Szerinte ugyanis Ákos senkit nem akar kényszeríteni a szülésre:

Ha egy nő a családalapítás helyett inkább a karriert választja, akkor valamiért mond le valamiről a saját felelősségére. Ezt mindenki maga határozza meg, és ebben semmilyen kényszerítés nincsen. Ilyesmiről szó sem volt.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Rózsi az aggkori agylágyulás már látható rajtad, vagy ennyire szeretsz nyalni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Mit is mondhattál volna mást, hisz egy tőgyről táplálkoztok.
simmering73
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
papa.49
Rózsi az aggkori agylágyulás már látható rajtad, vagy ennyire szeretsz nyalni!!!
papa.49
Nem tudom ti hogyan vagytok vele de a Rózsinak igen tésztás lett a képe, talán a ,,misebortól,,???
eugen4402
Szegény Patakyt nem a Rózsi védte meg? Ezek életükkel és vérükkel is megvédik egymást és a Fidesz-rezsimet...
zöldszem
A maffiózó nem fogja a maffiózót kényelmetlen helyzetbe hozni...Betyárbecsület és közös alom is van a világon!
Eriksson
" akiknek annyi nőjük volt mint égen a csillag ", ott nem a "Hülye elkényeztetett f@szok"-kal van baj, hanem a hülye p@csákkal, akik elkényeztetik őket.
Mert ugye bőven vannak megélhetési hölgyek, akik a híres emberek farvizén celebkednek. Az ám az igazi önmegvalósítás!
Ugyanakkor megszólnak egy négygyermekes főállású anyát, akinek történetesen egy jól kereső művész férje van, aki képes családja egzisztenciáját biztosítani.
És ha valaki tud olyan terhelő bizonyítékot, amely Ákos kicsapongó életmódját bizonyítja, az most mondja, vagy hallgasson el örökre.
Eriksson
@Horizont: Ha rád kattintok, akkor meg az a baj, hogy mindig veled foglalkozom. :)
Főzzél valami finomat a családodnak és az uradnak, aki nem tudta neked biztosítani a főállású családanya szerepét, s ami miatt túlhajszolt, stresszes, örökké elégedetlen, megkeseredett öregasszony lettél. :)))
coni
Rózsi a látszat ellenére férfi és a gyenge férfiak rettegnek attól ha egy nő nincs nekik egzisztenciálisan kiszolgáltatva a gyerekekkel együtt.
Ákosnak a saját véleményét soha nem tudjuk meg, ahogy Kövérét sem. A lényeg, hogy a magyarok megvegyék az új lakásokat akkor is ha soha nem tudják visszafizetni a 20 Milliót amit felvesznek rá, jóllehet még mindig úsznak az adósságban hiába forintosították a devizahiteleket. (Ahhoz, hogy valaki kapjon 20 Milliót elég ha fél évet dolgozik és azt mondja, hogy 3 gyereket vállal. Mondani könnyű...
GeoCravker
@papa.49: Az agylágyulás nem aggkori nála.
Rendeztem anno a KEK-en. A fellépések alkalmából Rózsi annyit ivott, amitől egy kisebb falu alkoholmérgezést kapott volna.
Nem véletlen, hogy anno Bergendy-ék, (mert a memedzselő B. Pista allergiás volt arra, ha vki részegen áll ki a szinpadra) kivágták, mint macskát.
A súlyos cukorbetegsége (egy interjúban beszélt egyszer erről) szerintem szintén nem teljesen független ettől.
GeoCravker
@coni: A Rózsi "becenévnek" semmi köze a férfiasságához... :-)
cs.n.
"Ha egy nő a családalapítás helyett inkább a karriert választja, akkor valamiért mond le valamiről a saját felelősségére."
Ez rá is igaz, ő is lemondott róla a karrierje miatt.
DR Eric CARTMEN
"..Demjén-Ákos-Kövér
én értem, ha valaki hülye, de miért kell egy Hülye vagyok táblával a nyakában kiállnia a Bazilika elé üvöltözni, hogy hülye vagyok?..."
jancsik68
KI ez az Ákos?Egy obégató a több tucat közül!Egy sercintésnél nem érdemel többet!
vonotok
Rózsi ! Évtizedeken keresztül dúdolgattam dalaidat, az ifjúságomat képviselted. De ekkorát emberben régen csalódtam. Egy 3 gyermekes apuka, aki mindig tisztelte a feleségét, és hálával tartozik neki.
Eriksson
@Horizont: Nahát kedves Horizont, Te kérted, hogy foglalkozzam Veled. Vagy nem?
Örülök, hogy meg vagy elégedve a sorsoddal, de hidd el, Ákosné is ugyanolyan elégedett lehet a sajátjával. Ő nem minősít Téged, Neked miért kell őt? Muszáj rendszeresen ezt a minden lében kanál rosszindulatú kritikust hoznod? Merthogy jó véleményed az nincs senkiről. Bezzeg ha bármi apró apró tüskét vélsz felfedezni magaddal kapcsolatban, sértődékenységed határtalan. Ez a véleményem.
Eriksson
@Horizont: Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam ma, 10:26-kor, és revideáld a véleményed.
Egyébként Ákosné nem közszereplő, ő egy négygyermekes főállású édesanya.
Eriksson
@Horizont: Kedves Horizont: Az általad idézett beírásom a Te (ma, 10:35) hozzám szólásodra válasz, és ma, 10:43- kor született. Légyszi, ne kavarj, azzal nem szépítesz a magadon, mert igenis Te kezdted a kötekedést.
Minden engem igazol, úgyhogy kérjél szépen bocsánatot tőlem! :))
Eriksson
@Horizont: Gondolhattam volna, hogy nem ismersz magadra...Megszokásból mindig csak mások dolgaira fókuszálsz, önkritika egy szál se. :)
papa.49
@Horizont: Látod ezt én se értem, van egyáltalán neki???
Eriksson
@papa.49: Már miért ne volna? Sorsába beletörődött nem kisnyugdíjas. :))
Mobil123
@Horizont: 10:09 Nem rossz feldolgozás !
Mobil123
Egyébként mennyi gyereke is van ennek a védő " szentnek" ?
Csizmás Kond
...szerintem a családalapítás van olyan karrier mint bármelyik de sajnos a ma szemléletében élők na meg a sok szőrtelenítő és stresszoldó meg a fogamzásgátló sokaknak átformálta a karrierről alkotott felfogását.
Toby
Rózsika, még egy unicumot nyomass le a gégéden és akkor meglesz a napi másfél lityi, a szokásos dózis, talkán nem ugatsz ökörséget !
hemami
@Eriksson: Kár, hogy sokkal, de sokkal több az olyan család, amelyben , ha megfeszül sem tud a férj a családnak megfelelő egzisztenciát biztosítani. Így a családanyáknak is dolgozniuk kell a család megélhetése miatt, de az is biztos, hogy egy nőnek is magabiztosságot jelent, ha nincs kiszolgáltatott helyzetben. Ha már neki is dolgoznia kell, joggal várhatná el, hogy egyenlő munkáért egyenlő bért fizessenek. Nem szabadna minden ilyen kérdést a sokkal kisebb jól kereső réteg szemszögéből megítélni, mert a másik oldal képezi a többséget. Sajnos . Ákos és a hasonszőrűek kivételezett helyzetben vannak , nem szólhatnak mindenki nevében .Magas polcról nem látni a valóságos helyzetet .
Csizmás Kond
@Horizont: " Mondanám, hogy némely férfiak milyen bőszen osztják az észt amikor még egyet sem szültek!!!"
...gondolom te ma is abban reménykedsz hogy majd a Conchita Wurst félék fognak szaporodni ???
...megüt a guta...
Eriksson
@hemami: Nem gondolom, hogy Ákos megfellebbezhetetlen ítéletet mondott bárkinek is miheztartás végett. Ez csak az ő magánvéleménye volt, a maga köreinek szólt.
Ettől persze mindenki úgy alakítja életét ahogy akarja, ha karriert akkor karriert, ha főállású anya akar lenni akkor azt válassza. Ha kénytelen dolgozni a feleség gyerek mellett is, az nem az Ákos hibája, ezért kár őt és a feleségét pocskondiázni.
GeoCravker
@Eriksson: Azért nincs igazad, mert Ákos csak akkor szólna kizárólag a maga köreihez, ha a dalaiból kellene megélnie. annak alapján, amit kormányzati hátszél nélkül gründolni tud belőlük.
Gyanítom, hogy akkor se halna éhen.
Viszont a jelenhelyzetben kormányzati megmondó-emberré silányult/emelkedett (gusztus dolga) Innentől egyrész közszereplő, másrészt véleményfomáló. Egy TVadásban pedig pláne.
Amúgy, mint másutt írtam: Lázár és a kormányzat reakciója mutatta meg a legélesebben: nem a magánvéleményét adta elő, hanem kormányzati állásfoglalást.
Márpedig ez azért egy pirinyót más, mintha kiszól a fürdőszobából a zasszonyank, hogy "ágyba veled, és mindjárt nyeled".
Csizmás Kond
@Horizont: csak kényszerből...itt mindent a nyakunkba loccsantanak kérés nélkül...
...és visszatérve az anyaságra az egy megtisztelő karrier...csak van akik nem tudják átélni a karrierhajszolási szexszünetben.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem azok nem is szülnek...csak szajkózzák hogy nők...
colibri
Jobban tette volna, ha keményen hallgat! De mindenki tudja róla, hogy Rózsi = Ákos2.
pbalage
@Csizmás Kond: te arab vagy egyébként?
hemami
@Eriksson: Én nem popcskondiáztam senkit, nem szokásom, csupán arra utaltam, hogy keveseknek adatik meg a lehetősége , hogy egyedül egzisztenciát tudjon teremteni a családja számára. Ez az " átkosban" is így volt és most még inkább így van.Sok más nővel együtt én is dolgoztam 3 gyerek mellett is. Nem volt könnyű, de, ha nem így lett volna, most nem lenne rendes nyugdíjam se, nem mintha nagyon meghaladná az átlagot.A baj inkább az, hiogy a legtöbb családnak és a legtöbb nőnek nincs sok választási lehetősége, hogy főállású anya legyen, vagy " karriert " építsen.
hemami
@hemami: ... pocskondiáztam...az, hogy...
Fradigege
subidubi-lálálá...hukkk...a vonat...hukkk...nem vár
Milyen jól bírja a szervezete. Sokan már rég belepusztultak volna. Most is iszik. Látni. Meg van duzzadva a feje. Világrekord.
volvós
A melegek megvédik egymást kéz a kézbe, síp a szájba !!!
Eriksson
@hemami: Sajnos ez így van, a nők feladata a család. Mondják. Amellett keményen meg kell dolgozniuk magukért, gyermekeikért, a világért. A nők sosem pihenhetnek, mert meghalna minden társadalom.
Eriksson
@GeoCravker: Ákos évtizedek óta sztárnak számít. 30 éve. Nem a fidesz hozta fel, hanem a saját tehetsége.
pbalage
@Eriksson: www.youtube.com/watch?v=i6pJUFb6HzI
itt született meg a tehetsége... de én inkább kikapcsolom, ha lehet.
volvós
@Eriksson: 21:50

A zenei szinted hagy magad után egy-két gondolatot...:-(((
papa.49
@pbalage: @volvós: Hát igazán nem tudom ebben a ,,vénasszonyos kántálásban,, mi a szép, mi a művészet???Én is pánikszerű gyorsasággal kapcsolom ki vagy át a rádiót ha meghallom a pacákot...
prime777
Egek.Még mindig ez az Ákos dolog?
Kezdett lecsillapodni a téma,de most meg előkerült a Demjén.
Én már nagyon unom ezt az egészet.
Aki akar az szüljön gyereket!De csak úgy ha fel is tudja nevelni!
Akinek olyan az egzisztenciája az maradhat otthon is főállású anyaként.
Biztos lesz olyan is aki otthon maradhatna de még sem teszi,mert neki a munka a mindene.
Az olyannak meg minek gyerek?
Ezek a lehetőségek vannak.
Demjén most szólal meg mire már elcsendesedett a dolog.Nem fura ez számotokra?
Teljesen életidegen vagy nem logikus.
Ha ez egy spontán,nem megtervezett emberi dolog,akkor már aznap megvédi Demjén az Ákost.
Nem 2 hétre rá.
Ez forgatókönyv szerint megy feltehetően.
Hogy ki szólt a Rózsinak,meg ki írja a "filmet" azt nem tudom,de ez egy jó figyelemelterelés komolyabb dolgokról.
Addig a nép rághatja a csontot.
prime777
@pbalage: Nagyon gyenge volt ezen a videón.
Nem semmi.
Én egyébként sosem szerettem a Bonanza Banzait.
Talán azért mert eleve Depeche-es voltam.
Húgom nagyon szerette Ákost.Sosem tudtam miért.
Na de mindegy is.
pbalage
@prime777: most iderakok egy depeche mode feldolgozást és egy másikat, ami a sajátja... hogy miért ragaszkodom annyira hozzá, az titok, de én metálos voltam, vagy csak egyszerűen szerettem a zenét... azt már nem is tudom...

www.youtube.com/watch?v=2Rmil_raUtU
www.youtube.com/watch?v=P0Dng3-3N5I

azóta bluest hallgatok... meg nem tudom micsodát, én másért hallgatom...
coni
Nem az a kérdés milyen zenész, hanem miért kap valaki 50 Milliót a Telekomtól, hogy azt mondja amit a hatalom elvár tőle? A művészet csak akkor művészet ha nem parancsra művelik.
prime777
@pbalage: Ez Katie Melua!
Nem egy Depeche feldolgozás.:p
www.youtube.com/watch?v=_avlbL7kOlI
Nekem ez tetszett Meluától.
Le is szedtem gitárra anno.
nezelodo
Rózsi, Rózsi mi bajod, hogy mégis megszólaltál? Aszonta erre a lányom, nem akar ő tőlük semennyi millát sem, úgysem lehet az ígéretre ráismerni húsvétra, amire megvalósulhatna, és fideszes asszonyka sem szeretne lenni! Jól megvan ő az egészséges harminckét fogával, a hibátlan koponya röntgenével és a nem fideszes szeplőtelen fogantatással született gyerekeivel!
karma1
Valami jo utos anyagra terhetett at a Rozsi, mert szerinte mar nagyon javulnak a TV musorok... (Vagy a Sky Channelt nezi,...:o))))
GeoCravker
@Eriksson: Legyünk pontosak. Ákosnak volt egy villanása az Ikon c. száma környékén. Amikor sztárolták is rendesen. Aztán gyakorlatilag egy inkább szükülő rétegízlést kielégítő előadóvá vált. Az utóbbi 10-15 évben gyakorlatilag a szűk fun-klubbon kívül a kutya sem tudta ki, mit csinál(t). Ebben semmi extra nincs. Számosak és számtalanok vannak így.
Úgyhogy neki nagyon is kellett az a bizonyos hátszél. Ahhoz ugyanis nem volt sem elég ismert, sem elég nagy sztár, hogy az emlékirataiból éljen.
Desischado
@Eriksson: Csendebn és röviden mondom, akadj le Horizontról!!! Kettőtök közül nem is vitás, melyikőtök az értékes ember. Amit Horizont mondott, az mind igaz! Főleg, hogy szeretik! Ami engem illet, ez maximálisan így van! Úgyhogy hangfogóval, ha beszélsz róla! Védd nyugodtan ezt a hitvány parazita bandát, no problem! De ne sértegess másokat, akik nálad százsszor többet érnek!

rózsit mindig is utáltam, itt a corpus delicti, hogy jól működtek az ösztöneim.
Eriksson
@GeoCravker: Jónak mondod! Ákos hangjától, a dalaitól a hideg is kiráz.
Eriksson
@volvós: Mi van az én zenei szintemmel? Nálam nem Ákos az alap, elhiheted. De biztos vannak akik kedvelik. :))
karma1
@prime777: 5 evig neveltem a lanyom mellett egy masik kislanyt, aki nagyon aranyos volt, de nekem altalaban fuldugoban kellett dolgoznom, mert a sajat lanyom Depeche Mode-os volt, a nevelt kislany viszont akosos es EDDA Muves a pataky attilaval... Egyben viszont mindketten megegyeztek: fekete farmer, fekete polo, fekete cipo, lehetoleg fekete hatitatyoval... Altalaban a temetkezesi vallalat jutott eszembe, amikor ajtot nyitottam a kis otthonunkba, de szerencsere en maradtam az osztalytarsam dalainal, a V'Moto-Rock-nal...
volvós
@papa.49: tegnap 13:07

.hát persze hogy van ! Egy guminö, akit havonta egyszer felfúj !
Sajnos, olyan tipus, aki itt éli ki magát mások szennyezésével,
ostoba, müveletlen modorban !!!
GeoCravker
@Eriksson: Te mondtad, hogy Ákos egy akkora sztár, mint ode a hold kráterei. Ha nem tetszik,akkor miért mondtad?
Eriksson
@GeoCravker: Ezt írtam pontosan:
Eriksson
@GeoCravker: Ákos évtizedek óta sztárnak számít. 30 éve. Nem a fidesz hozta fel, hanem a saját tehetsége.
Egy szóval nem állítottam, hogy kedvelem, de biztosan vannak akik igen. :))
Pálinkafőző Rézüst
Az állami pénzekből koncertezők védik itt egymást. Miközben a bevételt meg zsebrerakják...Hányinger...Okádékok ezek, nem zenészek! Már! Valahaazok voltak. de átalakultak, mint Kafka Metaformózisa...boááááááááááá...
Lepényleső
Ettől alkalmasabb személyt keresve sem találtak volna eme vita eldöntésére.
karma1
Azert rozsi nem esett a fejere: mar csak akkor allt ki ezzel a mindent elsopro velemenyevel, amikor TUDTA, hogy masnapra a Papp Laszlo Stadionba minden jegy el van adva a koncertjere...

Majd nezze meg a kovetkezo bulit, hany noi rajongoja csapol neki,...
kutyahűség
Rózsikám, így hálálod meg a jónépnek, hogy a dokik kivakartak az alkeszból? Egy hímsoviniszta tányér- és talpnyaló művészke mellé állsz és azonosulsz vele?
Jól mondta szegény tatám: mindig a vén bolond a legnagyobb bolond.
Bercifiu
@Eriksson: Elírás: nem tehetsége, hanem felesége.
Eriksson
@Bercifiu: Tényleg? De végül is mindegy, ennyi év után. :)
hetöndöe
Sajnálom ezt a dolgot,mert a magyar popzenében nekem Rózsi a number one.Nem is hinném,hogy ez a filozófia összefér az ő életről szóló hitvallásával.Legyen ez az ő felelőssége.Kár,hogy a dalaiban másról énekel.
varrólány
@karma1: 22:21 Én még zenét nem tudtam megutálni sőt zenészt se a nyilatkozatai miatt. Az embereknek vannak emlékei amik elkísérik életútján , így van ez a zenével is és ha hallgatom nem a vélemények és más emberek gondolatai jutnak eszembe.
A régi Bergendyt azért én jobban kedveltem, és most már a régiek is a múltjukból élnek. Olyan közszereplő meg nincs is aki mindenki kedvére szólalna meg , de még egy egyszerű ember se.
Nem tudom a koncert milyen volt , remélem nem playback mert az tényleg nem sokat ér.
karma1
@varrólány: Nem a zenejevel van gondom, de van olyan gyerekkori baratom, osztalytarsam, aki zenelt vele, es O azert egy picit maskepp latja belulrol Rozsit is es a tobbi zeneszt is...Valoban a legjobb, legtermekenyebb korszaka a Bergendyvel volt.
Valamint Wagnert se fogom megutalni, mert Hitler kedvenc zeneszerzoje volt, legfeljebb elalszom a Parsifal-on, ha olyanom van,...
De ha a zenejevel mar valaki nem igazan kaszal, mert a 30 eves slagereit nyomatja majd' 70 evesen is, akkor ne azzal akarjon visszakerulni a kozfigyelembe, hogy olyan dologrol mond ex katedra velemenyt, amirol a rosseb se kerdezte. (mint ahogy kovert se, de akost aztan vegkepp senki nem kerdezte, hogy mi a velemenye a nok szereperol a mai magyar eletben).
Tovabba vitatott muveket is elolvasok, meghallgatok, akkor is, ha nem tetszik, kulonben hogyan alakithatnam ki rola a sajat velemenyemet?
Azt hiszem, hogy tolem feleslegesen veded Rozsit, en nem mondtam rola, hogy elfordultam tole es most mar a zeneje sem kell, hiszen az elmult 28 evben biztosan nem hallgattam ot programszeruen, egyszeruen szamomra elmult az a zenei korszak, es ennyi. (Mint ahogy az Omega, Illes, Zoran is, de ma sem keresnek mas adot, ha valahol meghallanam valamelyik regi szamukat. Meghallgatnam es kesz.)
A 22.21-es hsz-ben en nem mondtam, hogy EN fordulok el tole, mert en mar nagyon regen nem hallgatom ot, tobb technikai okbol kifolyolag sem.
Ha emlekszel meg kobor felcsuti koncertjenek az elozmenyeire es az ezzel kapcsolatos botranysorozatra, ami joval elobb tortent, mint maga a koncert. Ha emlekszel meg ra, alig mentek el a koncertjukre, a fotosoknak epp eleget kellett trukkoskodni, hogy legalabb a fuvon mutassanak "tomeget"... Rozsi ugyanezt a meresz kiallast akos mellett a koncertje elott kevesebb, mint 24 oraval tette meg, tehat aki kifizette mar a jegyeket, az el is ment a koncertre.
A fenti hsz-m allitasait tovabbra is fenntartom, Neked pedig nagyon sikeres Ujevet kivanok..:o))
GeoCravker
@varrólány: Az szerintem törvényszerű, ha a régiek jobbára az emlékükből élnek. Ez az összes bandára, de a 80%ra biztosan igaz.
A kedvelés, nem kedvelés meg egyéni. Bergendy-éket (talán mert személyesen ismertem őket) emberileg kedvelem. S előttem van, amikor az állatkórházban találkoztam Istvánnal, aki ölbe hozta a különben cseppet sem öleb kutyust, mert az nem érezte jól magát. De a zenéjük elég nagy részét csak háttérzajként tudom hallgatni.
Rózsi jó énekes volt, de emberi okokból dobták ki a Bergendyből anno. Jó énekes volt akkor is, amikor a KEK-en játszott a bandájával, de emberileg egy alkoholista nulla. A "Rózsi" név sem véletlen.
Rózsi lehet, hogy nosztalgiabuliként meg tud tölteni egy sportcsarnokot, de ha nekem kellene választani, és nem bevételorientáltan, akkor százszor inkább a Bergendy.

Az egy más kérdés, hogy az újabb együttesekből kik maradnak felszínen. Az az érzésem, hogy a sztárolt izékéknél sokkal jobbak szorulnak a második-harmadik vonalba. Elég ehhez olyan helyekre menni, ahol az emberek öszintébbek, mint azok, akiket egy faktor-gálára beültetnek egy studióba tapsolni.
panellproli
Aki tudja hogy miért rózsi a neve, / ro... zsi../az nem csodálkozik.
JAJMÁR
Nagyon szeretem szinte minden dalát. Elmegyek az élő koncertjére is szívesen, a zenéje mindig élményt nyújt. De soha nem éreztem késztetést a személyének megismerésére, - egyetlen popénekes személye sem érdekel - bocsi.
Nem akarok velük beszélgetni, az autogram se érdekel.
Én soha nem raktam a falamra egynek a képét se.
Mindegy is lenne, milyen ember, és mi a véleménye egyenjogúságról, meg közügyekről. Mégse mindegy.
Azért nem, mert túl ismert, népszerű, és ezért véleményformáló, hiszen tudom, sokan vannak, akik pusztán amiatt gondolják ua. mert a Rózsi mondta, és teszik meggyőződésükké. Akkor is, ha orbitális hülyeség.

A fő kérdés, hogy a Kövér miért mondta, amit mondott. Nem hinném, hogy véletlen. A többi megszólaló pedig igyekszik megtámogatni - és ez se véletlen.

Nem az a pár mondat a probléma, hanem az, amit takar, és amit szépen be is adagolnak az embereknek.
varrólány
@karma1: 2015. december 31., 12:26
Igaz már tavalyi cikk , de kitart még az idén is , talán . Nem akarom védeni Demjént nem vagyok az ügyvédje, meg annyira nem is kedvelem. Talán még a Bergendy után a V moto rock-ban jó volt bár ott többre értékeltem Lerch Istvánt mint zenészt és jó hangja is van ő viszont méltánytalanul feledésbe merült.Ákost meg még a Bonanzában sem szerettem. A zenéről írtam én is de végül is ők amiről szóltak az inkább társadalmi , és az aggasztó hogy csak növeli a férfi női vitákat ki miért hogyan mennyire legyen nő vagy férfi és mi a szerepe hogyan kellene élnie ! Ha meg a párthoz kapcsolódik bárki is végképp ellenség , ha beszél azért ha nem akkor meg azért mert már megszólalni sem mer.
Szerintem aki rendben van magával mint nő vagy férfi , nem tudja befolyásolni mások véleménye ,nyilatkozata.
Köszönöm, Neked is sikeres boldog új évet kívánok jó egészségben! :-))
Eriksson
@varrólány: Ebben a mondatodban benne van a lényeg:
"Szerintem aki rendben van magával mint nő vagy férfi , nem tudja befolyásolni mások véleménye ,nyilatkozata."
Így kellene gondolkodnia mindenkinek.
karma1
@varrólány: Igazad van, nagyon sok mindenben. De en meg mindig azt mondom, hogy egy zenesz elsosorban zeneljen, es ha lehet, semmilyen szinten ne politizaljon, illetve ne akarjon olyan dolgokban ex katedra kijelenteseket tenni, ami nem a zenevel kapcsolatos. Lerch Pisti az osztalytarsam volt, a mai napig nagyon jo baratsagban vagyunk, O nem tunt el, csak nem politizal. Rozsi nem veletlenul kerult ki a V'Moto-Rock-bol, mert zenesznek ugyan jo volt, de az allando pialasi szokasai miatt kiszamithatatlanna valt, mint koncertezo zenesz, igy jobb volt tole bekeben megvalni.
Istvan nem tunt el, hanem addig, amig Rozsi fejtegette a fidesznek kedves szolamait, addig Istvan fergeteges hangulatu, telthazas evzaro bulit csinalt a Klauzal teri klubban (Bocsi, de en nem ismerem ezt a helyet, akkor mar nem eltem otthon, mikor beuzemeltek
www.youtube.com/watch?v=YBKN7Pcbj-k
varrólány
@karma1: Nehéz kimaradni. a politikából mert ha államilag van rendezvény már benne van aki ott szerepel.
Köszönöm a linket , azt tudtam nagyjából hogy zenél attól függetlenül hogy nem olvasni róla. Szeretem hallgatni a Csillagzenét az Óriáskereket meg a többi számát. Utoljára még Vásárhelyen láttam hallottam a Charlie koncerten akkor még ott zenélt , ez kb 20 éve volt vagy lehet több is ,szóval elég régen. Ha jó barátságban vagytok akkor légyszíves add át üdvözletem neki boldog új évet és sok sikert kívánva.!:-))
karma1
@varrólány: Megtortent...:o))) Egyebkent Istvan csodalatos maganemberkent is, nem nagykepu egyaltalan, velunk, a volt osztalytarsaival barmikor hajlando egyutt bulizni... Most eppen az egyik bajbajutott osztalytarsnoknek segitett be anyagilag. (Na, ez az eset is megerne egy tanulmanyt, eles kep lenne a mai Magyarorszagrol, kozmunkarol, egeszsegugyrol, "senkit nem hagyunk az ut szelen" hozzaallasbol...)
Igazad van, hogy valahova tartozni kell, de a muveszeknek nem szabadna eladniuk magukat egyik politikai iranyzatnak sem. Ha valami ellen tiltakozik, tegye meg ugy, ahogy peldaul annakidejen Szorenyi, Koncz vagy Brody tettek, a dalaik szovegebe, a zenejukbe fonjak bele a tiltakozast, a massagot... Igaz, itt benne van a pakliban, hogy a regnalo rend nem ad nekik lehetoseget a kozszereplesre, de ezt is le lehet gyozni, ha igazan jo a zenejuk...:o))) Neked is nagyon boldog ujevet kivanok, , nemcsak 2016-ra, ..:o))
(Ja, 2 eve volt a MUPA-ban Istvannak a 60. szulinapi koncertje, ahova szinte minden osztalytarsa elment, aki tehette, es a musor soran az osztalytarsait, az altalanos iskolajat is megemlitette, es felallitotta oket, hogy ki jott el a musorara, hat nagy show volt, ahogy a tobbiek elmeseltek. Nekem a DVD-t meg az eletrajzi regenyet kuldte el...:o)))
varrólány
@karma1: Köszönöm! :)) Elhiszem hogy olyan amilyennek leírtad Istvánt mert látszik is rajta. Régen olyan "virágnyelven "szóltak a dalok , nem lehetett bármit előadni. Most lehet vélemény akármi el lehet mondani le lehet írni. Megnyugtató, vagy talán néha idegesítő mert sokra nem megyünk vele , inkább csak a feszültség nő az emberek közt.
De legalább megkérdeznek bennünket , szavaztatnak aztán meg úgyis az van amit ők akarnak ,de legalább érezhetjük hogy valakik vagyunk , számítunk mint ember egy darabig.
Igen a jubileumi koncertről tudtam , arról legalább írt a sajtó .Nekem van még V 73-as -kislemezem , szerintem az se sok embernek van , a Metronomos fesztiválon szerepeltek már akkor is inkább a nem tucatzene érdekelt. Még szerencsés is vagy , látod !.-))
Pálinkafőző Rézüst
Áki, ellesd a zasszonyt tovább...Mással meg ne foglalkozz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.