Az Index információi szerint Erdősi László András herceghalmi polgármester felesége volt az a titokzatos idős nő, aki népszavazási kezdeményezést adott be kedden a Nemzeti Választási Irodában, és egy kopaszokból álló csoport segítségével beelőzte az MSZP-t.

Az Index információi szerint Erdősi László András 2010-ben a Fidesz jelöltje volt, 2014-ben viszont már függetlenként indult. Azt írják: a nő Orbán Viktort ábrázoló, "Az én miniszterelnököm" feliratú kitűzővel járt a településen a választási időszakban.

A fotón Erdősi Lászlóné és Erdősi László. (montázs: Index)

Ex-fideszes polgármester felesége volt a titokzatos néni a kopaszok gyűrűjében

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Húsvétra leesik egy kis júdáspénz banyáéknak.
human
Már várom, hogy Bencsik mikor deríti ki ezekről, hogy a szüleik véreskezű ávósok voltak. Ja nem. Varázskezű táltosok voltak.
human
Lehetett volna tisztességesen játszani, de nem tették. Ezek után ne csodálkozzanak azon amit kapni fognak.
pbalage
Hát ahogy elnézem, lehet hogy 2018-ig kihúzza még és akár egy talicskában is elmegy Habony Árp... ja nem, hanem inkább Orbán Viktorra szavazni.
pbalage
@human: pedig mennyit dolgozott a népszavazásos mesén a Kupak Lala...
Pestilence
Jutalomképpen odavághatta a ballib sajtónak, hogy "nem nyilatkozom". Lehet, hogy még azt is megengedik neki, hogy kezet csókoljon a vezérnek.
human
@nyanya001: Kíváncsi lennék az átkosban milyen bizalmi posztokat töltöttek be. Szerintem az ilyenek miatt nem akarja a fidesz nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat.
bencemacska
@Pestilence: Mi az hogy,...még a seggét is kinyalhatja!!!
bencemacska
@human: ma,19:06
Ahogy elnézem MNDSZ aktivista lehetett, akiket anyám egyszerűen cemendéknek hívott!!!-:))
levarosbukta
Remélem lesz ott a faluban aki a nyanyát arcul köpi!
lampa laz
Ezért kár volt eddig élni ennek a vén pi..csának. Bár ilyen erjedt narancsos agyvelővel élők ezrével vannak a fideszben.
Hellcat
Remélem egyszer elkapja a lelkiismeret ezt a köcsögöt és felteszi magának a kérdést...úr isten én ezeknek asszisztáltam???
Feraj49
Most híres lett,de szégyenletes ez a hírnév ! Szomszédai , és a gyerekei szemébe mer nézni ? Még nem köpte senki szembe ? Vajon pénzért csinálta ?(esetleg ő sincs a fizetési listán mint habonyi elvtárs ?)
verőce21
Hallatlan!
De lehet nemmel szavazni, és akkor győzött a második. Mindenkit meg fognak kérdezni.
Pestilence
Kormányunk ismét jól megvédett minket.
justhpeter
Gondban lehet szegény Viktor, hogy melyiket áldozza be, Pinocsetet vagy a sztárügyvéd igazságügy miniszterét. Országos hivatalban ilyen nyilvánvaló jogtiprás még nem volt.
Dönthet úgy, hogy egyiket sem, eggyel több koporsószege lesz 2018-ban.

A seggnyaló banyának a népszavazási kezdeményezését el kell fogadni és mi elmegyünk ellene szavazni..
verőce21
@Horizont: (20:12) Akkor nem mindegy melyik beadványt "kaszálja el?!"

(Már azt hittem azt sem tudod miről van itten szó, de „szégyelhetik magukat”?(19:15) Ezen a blogon egy ilyen mindig bejön.)
human
@verőce21: Te most a hülyét játszod vagy tényleg nem érted mi történik itt már egy éve?
A lényeg, hogy ne legyen népszavazás, hogy feladja az ellenzék
1. mszp kérdést adna be
2. valaki (fideszes) mindig megelőzi
3. megvitatja a bizottság a már első olvasatra értelmetlen fideszes kérdésen (időhúzás)
4. jóváhagyja, de x ideig megtámadható (időhúzás)
5. megtámadják, vizsgálgatják (időhúzás)
6. elutasítják
7. vissza az 1. pontba
human
Azt hinné az ember, hogy ha valaki megöregszik, akkor hátra lévő életét szeretné tisztességgel leélni. Hát ezek szerint van aki még ebben a korban is bevállalja, hogy kigyúrt kopasz verőlegényekkel szövetkezve keresztbe tesz az országnak.
verőce21
@human: (20:30) Döbbenetes! (Micsoda dolgok vannak?)
verőce21
Mindig mondta a nagyapám, hogy a későn keléssel, vagyonokat lehet veszíteni!
human
@verőce21: Á, értem. Te amolyan fizetett hülye vagy vagy esetleg meggyőződéses.
verőce21
@human: (20:44) Szerintem nem világos ez a dolog előtted. Hogyan tehetne keresztbe egy szál idős néni egy egész választási rendszernek?
Slade
@human: nagyon egyszerű a figura. Sötét és erkölcstelen.
JAJMÁR
Elgurult a fityisz gyógyszere, mert ez, minden szempontból rosszabb a kormányra nézve, mint egy esetleges népszavazás. Még az is lehet, hogy - a kutyát se érdekelte már a boltbezárás - megszavazták volna a vasárnapi boltbezárást. De ezek után? :-D
Ja, hát a félelem rossz tanácsadó!
eye
A Q anyád, te hulladék öreg néni!
"Dögölj meg, kedvesem"
nusika
Hova torzulnak a fideszes hívek! Ezek nem félnek, majd kijárni az utcára? Kapnak majd hideget-meleget az emberektől! Megérdemlik!
eye
Kiegyenesített kasza, vagy szívlapát az arcukba.

Ez jár nekik - már csak.
Papuska1
A csúsztatás ott kezdődik, hogy két ciklussal ezelőtt volt a FIDESZ támogatottja! A legutóbbi választáson éppen a FIDESZ jelöltjét előzte meg. Kizárták a FIDESZ-ből, hisz alapszabályban le van fektetve, hogy aki FIDESZ jelölt ellen indul, ki kell zárni. Azóta nem is áll szóba FIDESZ-esekkel. Tehát a hír igaz, de nem úgy, ahogy leírták! (Egyébként 44%-al nyert utána egy FIDESZ-es hölgy jött 36%-al!)
verőce21
@Horizont: Fel sem tűnt! Talán ha 3l-lel írtad volna. :)

De azért nevetek a híren, mert egyesek vérkomolyan veszik ezt a dolgot. Pedig ha átgondolnák, áruló van az MSZP-s berkekben. Hogyan lehetett volna, hogy odasétál valaki egy ugyanolyan szövegű beadvánnyal, csak ellentétes kérdéssel?
Aranyos kis fricska!
levarosbukta
@eye: Néni???!!! A csámpás Rozi az néni volt, de eeezzzz??? Ez egy vén qrva!
colibri
Soha nem szoktam köpködni, de most kihozta belőlem ez a fehérhajú öregasszony a hajlandóságot. Nagy szerencséje, hogy jó messze van. Herceghalmon. De hajnali órákban előfordul Budapesten is a NV irodájában. Jól megöregedett, vagyis a hétkoznapi valóságában sokkal ótvarabb, mint a hazug óriásplakátokon. Most az ország 90%-a gyűlöli, kivéve verőcét (aki csak nevet a híren, de tőle nem is várunk többet). És ez a fehérhajú egy rinocérosz bőrű némber, akit most úgy arcon tudnék köpni, mint még soha senkit!
eye
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eye
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Desischado
Mocskos, vén fidesz bérenc ez a vén boszorkány! Bizonyíték is van rá, hogy összejátszottak a kopasz fiúkkal! Mindegyik kopasznál olyan papír volt, amit a banya írt alá. Remélem, szemenköpik a falujában! Kiváncsi vagyok, mennyit és mit kapott ezért! És osztom colibri véleményét, én nem szoktam köpködni, de ezt a rühes vén banyát örömmel szembe köpném!
egyvandor
@verőce21: Bár hozzászólásaid sugározzák a rosszindulatot, emiatt nem is tartalak érdemesnek reagálásra, azért megkérdezném: Nem sül le ilyenkor a fideszesek képe? Vagy ez a suttyóság a ner-ben trendi és még büszkéknek is kell lenni rá?
egyvandor
@Desischado: A skinhead-ek javadalmazásáról val'szeg egy Habony nevű, vagy vagy kategóriájú fedett összekötőt kéne megkérdezni.
karma1
@egyvandor: Alapkovetelmeny, Kedves, nemcsak trend...:o(((
zöldszem
Propeller! Nem lehetne? A mocskos képüket eltakarítani a képernyőről? Kérem!!Please!!!
dr. prédikátor
Sunyi vén luvnya!!! még a nézése se jó!!!Hogy rohadjon le a bőr a csontjárol!!!Vajon hány ilyen vén szemét picha tesz még keresztbe???
karma1
Nem ez a picha orvendezett az oriasplakaton, hogy a rezsicsokkentes miatt mar a szolgaltatok neki fizetnek vissza?

A ferje meg valami nyugdijjal; kapcsolatos plakaton volt felhasznalva...
nezelodo
Érdekes, hogy minden fitymaszos első szava a nyilatkozatban az volt, hogy nincs hozzá közük. Ismerjük ezeket a kifejezéseket a "sohasemhazudók" kompániájából! Majd Orbán is kisunyít a függöny mögül, hogy elhiszik-e birkák.
Én meg ízlelgetem, hogy Herceghalom... Volt ott egy nagy múltú Állami Gazdaság, vajon mi lehet vele, kinek termeli a profitot, esetleg egy újabb ge...zés után tudjuk meg? Természetesen semmi köze nem lehet a kormányzó urunkhoz.
karma1
@Horizont: Szivembul szoltal, igazat...:o))))
karma1
@pbalage: Balage-om, ha Te nem lennel, nem tom, mi lenne az Alzheimy-mel,... Mindig Te huzol ki a sz@rbol, meg a kis viragom, az eszegfu...:o)))))

Valamire emlekeztem, de Te megtalaltad hozza a kepet,...:o))
Viszont ahogy elnezem, azota teljesen kifeheredett a haja (vagy lelepett Londonba a hajfesto fodrasza), es a pozitiv tekintete a jovobe szepen ataraszolt a sunyi, lehajtott fejbe,...

Hat, eleg ciki az , ha valakinek sz@ros a szaja, mert csak arra az idore hagyta abba a szolgalatot orban basi hatuljanal, amig elugrott pecsetelni egyet a golyofejuekkel...:o((((

Persze orbannak es kozeli csinovnyikjainak egy qrva szava sincs az esemenyhez... Ez a termeszetes...:o((((
Macskaszem
Hihetetlen, hogy elfajultak a dolgok: fidesznyikek függetlennek álcázzák magukat, úgyhogy 2018-ban nagyon fel kell kötni a gatyát, mert a csalások tárháza kimeríthetetlen.
eszegfu
@verőce21: 20:57 Ebből én azt értem: hogy az idős hölgy nem egyedül találta ezt ki!! Ő csak azt csinálta, amit mondtak neki...persze kellő őrizettel. A kérdés "kitalálásához" nem kellett, hogy legyen egy "áruló" az MSZP-ben -- tudható volt mire irányul az ővéké -- igy akár Finkelstein-Habony Müvek már könnyedén megirhatták... de az biztos, hogy nem a hölgy volt ilyen "fifikás"!
JAJMÁR
Nincs itt semmi titok, rég nem figyelnek ilyen "apróságra", de minek is? Láthatjuk, hogy az őszinte rajongótábor azt is eltűri, ha a szemükbe hazudnak. Max addig becsukják, vagy még azt se :-D
Emberek, szégyellje magát az, aki még ezt is eltűri és akik kiszolgálják ezt a bandát!
magyarbakancs
Minden korszaknak megvan a maga stréberei.
Még akkor is ha azt tudja ,hogy nem illik,nem tisztességes,nem emberi.
Kutyuska
@human: Azt csiripelik a verebek, hogy Orbán és felesége is jelentett. Inkább ezért nem hozzák nyilvánosságra. Másokra nem hiszem, hogy tekintettel lenne a kutyasimogatós, érzékeny lelkű, szociálisan hihetetlenül érzékeny vezír .
köhögő bolha
Az ilyen "nő" annyira hulladék,hogy a guberáns is hány tőle.
Levendula
Nagyon híres lett a néni... mint pl. Annácska, Cuculina, Keleti Gy...
evacica
@magyarbakancs: Ezek azt a szót, hogy tisztesség nem ismerik!
Gyuri Géderről
Azt kívánom minden fityiszesnek, hogy ez a szipirtyó legyen az anyósa.
nusika
...ezt jósoltam én is ...a feleségét, pedig minden nap kísérjék az emberek és molesztálják, megérdemli!
24.hu/kozelet/2016/02/24/videon-ahogy-megrohamozzak-a-herceghalmi-polgarmestert/
szép új világ
Le volt ez zsírozva a fide$$ részéről. A banya - kinézete alapján - a saját eszére hagyatkozva már Budaörsnél eltévedt volna.
panellproli
Ez is azt bizonyítja, hogy ez is egy választási trükközés volt, hogy a fideszest függetlenként indították a fideszes ellen aztán bármelyik nyer a mi emberünk. Remélem Herceghalom polgárai szeméről is lehullik a lepel és elüldözik a csalót a "bájos mosolyú" vénasszonnyal együtt.
kukac50
Erdősi Lászlóné ha nem gyűjt legalább 100 ezer aláírást megérdemelne több milliós büntetést!
Honfitársai ellen elkövetett bűnéért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.