Juhász Péter, az Együtt alelnöke a belvárosi Fidesz-irodánál kapta videóra, hogy egy autóba megállás nélkül pakolnak különböző iratokat. A dolog azért különösen érdekes, mert ez az az iroda, ahol Portik Tamás állítása szerint átadott 10 millió forintot Rogán Antalnak.

Menekítik a bizonyítékokat, a rendőrség meg sehol? – Juhász Péter bement az irodába, és megpróbálta szóra bírni az ott tartózkodó személyt.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quo vadis
@beobachter: Hozzászólása minősíti önmagát. Gondolom, mikor tükörbe néz egy nagy adag taknyot lát... és az elhomályosítja a látását. Bár én megértem azokat az a lényeket is, akiket felháborít, hogy valaki egy nagymértékű lopásnak szeretne után járni. Feltehetően, rendkívül bosszantónak érzi, hogy vannak akik ennek a mocskos bagázs lopássorozatának szeretnének véget vetni. Irritáló mi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
3dwhite
Rogán több száz oldalas kamu adóbevallásaira senki nem kíváncsi!
beobachter
Elképesztően türelmes emberek vannak a Fidesz-irodában.Szó nélkül úgy kidobtam volna ezt a taknyot ,mint macskát szarni.
eszegfu
@beobachter: Csak kérdezem: ha valaki bemegy az irodába, köszön, bemutatkozik, feltesz egy kérdést iratokkal kapcsolatban, majd a nemleges választ elfogadva kimegy az irodából...szerinted ehhez miért kellene türelem?! Nem mocskolódott, nem hőzöngött, nem erőszakoskodott...akkor mi a bajod vele?!
nezelodo
Nem az kérdés, hogy mit és mikor vittek el innen, az a talány hogy a Rogán féléket mikor viszi el a rendőrség?
nyanya001
Következik a terhelő iratok megsemmisítése !
human
Ugyanez volt a Buda-Cashe-nél is. Már állami felügyelet alatt volt, mikor sporttáskákban vittek ki iratot az épületből. Az utcán pedig megsemmisített iratfoszlányokat fújt a szél.
Hellcat
Egyáltalán nem gyanús a dolog...á dehogy...Előre, könyvelem, hogy ebből se lesz nagy lófasz se...
sziha
@Hellcat: oooooo, dehogyisnem. Minden allampolgarnak. Ketto is. Egy a seggukbe, egy a kezukbe, hogy lassak, mi van a seggukben...
quo vadis
@beobachter: Hozzászólása minősíti önmagát. Gondolom, mikor tükörbe néz egy nagy adag taknyot lát... és az elhomályosítja a látását. Bár én megértem azokat az a lényeket is, akiket felháborít, hogy valaki egy nagymértékű lopásnak szeretne után járni. Feltehetően, rendkívül bosszantónak érzi, hogy vannak akik ennek a mocskos bagázs lopássorozatának szeretnének véget vetni. Irritáló mi?
Aki Én
@eszegfu: 12:35 Annyi, hogy ez sem érti mi zajlik körülötte.
beobachter
@eszegfu: Elöszőr is nem hívta meg senki, másodszor nem kért bebocsátást,harmadszor olyan embernek az irodájába ment akit elözőleg többek között bünözőnek nevezett.Negyedszer ott olyan magatartásban kérdezett,mint az ávós kihallgatók Rákosi pajtása idejében.Ötödször konkrétan semmi köze nem volt ahhoz plusz nem volt feladata annak a kiderítése,hogy mit pakoltak be bármilyen kocsiba?Ugye,erre a feladatra vannak a kijelölt hatóságok.Ez a tetű Fűvesmester nyilvánvalóan ott szimatolgat.Karácsonyig tudnám sorolni ennek a Dogosnak a szennyességeit és ezért állítottam,hogy nagyon türelmesek voltak vele a Fidesz-irodában.
beobachter
@quo vadis: Ebbe a jogerősen elítélt Kábszeres és a jogerősen elítélt gyilkos úr jól láthatóan már most is belebukott! A jutalmuk kábé 5 év lesz!

pestisracok.hu/itt-bizonyitek-portik-onmaganak-ellentmondva-igyekszik-besarozni-rogan-antalt/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201606
szaboria1
@beobachter: Hallgasd végig a videót. Dajcs Tompika nem drogos?
beobachter
@szaboria1: Ez most nem téma,de igérem,ha odaérünk elmondom róla a véleményem.A hídon akkor kell átmenni ha odaértünk!
eszegfu
@beobachter: Még szerencse, hogy ezek csupán a Te "állitásaid"...1.) Egy közösség irodájába nem kell meghivó, 2.) sőt bebocsátást sem kell kérni, 3.) ha én lepocskondiázom az okmányiroda egyik alkalmazottják, akkor is legközelebb oda kell mennem, 4.) én nem tudom, hogy kérdeztek az "ávós kihallgatók Rákosi pajtása idejében", de ha igy, akkor nem is voltak "ördögiek" ezek az emberek, 5.) azt pedig, hogy én személy szerint mit gondolok a feladatomnak azzal csak saját magamnak tartozok beszámolási kötelezettséggel, nem Te határozod meg...bárki megtehette volna, aki ezt észreveszi és u.ugy érdekli. Juhász "drogos szennyesét" hol olvastad? Megköszönöm, ha belinkelsz legalább 1 félét... ugyanis nem egészen "kerek" a Te történeted.
Aki Én
@eszegfu: Na látod, mondtam, hogy nem érti. Micsoda önjelölt védőbeszédet hajtott itt végre, aminek semmi köze az esethez. Ezek képtelenek reálisan, józanul gondolkodni, ettől fideszesek.
Sziszifusz
@beobachter: 14:00
Rogán Antal az ellene felhozott állításokra, hamis vád miatt miért nem tesz feljelentést ?
Elemi érdeke lenne, hogy tisztázza a helyzetet. Egy ilyen eljárás során pro és kontra előkerülhetnének a bizonyítékok. Pontot lehetne tenni az ügy végére.
A sajtón keresztül közzétett mosakodás inkább "sárosabbá" teszi mintsem tisztává.
beobachter
@eszegfu: Tévedésben vagy!A Fidesz pártirodája nem egy nyilvános WC oda az mehet be akit oda a tulaj beenged.Van nekijjük egy belső szabályzatuk,ami alapján mükődnek!
eszegfu
@beobachter: Pedig azt hittem, hogy nyilvános WC a Fidesz iroda...! Világos: van egy "agysebész" portás-biztonsági őr (tehát nem "aktivista" volt), aki még a kérdést sem értette, ezért lehetett "türelmes"...
sokanvagyunk
Nem elég tisztességesnek lenni... (?), annak is kell látszani - csodálatos időzítés.
prime777
@beobachter: De ha Gyurcsányék menekítenék az iratokat ezen a videón akkor aztán jönne,hogy a mocskos zsidók,a rohadt komcsik ott viszik a bizonyítékokat kifelé az ajtón.
Teljesen világos,hogy bűnösök a gecik a Gyurcsánnyal az élen.
Felhúzni őket!
Börtönbe velük,utcára emberek!
Rohadt komcsik!
Hazaáruló mszp-sek.
Le velük!
Mert ez menne éjjel-nappal.
Egy fokkal nem vagytok ti különbek mint a régi jó komcsik,akik foggal körömmel védték azt a rendszert.
Épeszű ,tisztességes ember már rég nem védi ezeket.
Vagy ha még ezek után is odahúz a szíve lelke rajta,de akkor is csöndben marad.
Pofátokról nem sül az a vastag gumicsizmatalpú bőr amikor idejöttök a védőbeszédekkel.
Hogy ennyire ilyenné váljon egy ország bizonyos része...hihetetlen.
Aki Én
@prime777: Nem érti. Neki az verést, büntetést érdemel, ha bemegy valaki nyitvatartási időben egy polgári irodába. Akiről viszont évek óta hallani, sőt konkrét esetek igazolják, hogy korruptak, áron alul értékesítenek, szemlátomást jobban élnek, mint amit jövedelmük igazolna, az védelmet kap tőlük, miközben fogalmuk nincs semmiről. Normális ember ilyen előtörténetek és hírek alapján követelné a tisztázást, de minimum kussolnak, mikor akad valaki, aki szeretne a végére járni.
Aki Én
@prime777: ...ja, és a füvön rugóznak évek óta, ami egyébként a világban sok helyen legális, mert a sok fideszes körüli kokainos ügyet nem értik. Pedig az sehol nem legális.
bencemacska
@beobachter: Én eddig mindig azt hittem, hogy a fidesz irodák azért vannak, hogy az oda betérőket mindenféle propaganda anyagokkal és szöveggel meggyőzzék, hogy ők a "janik".
Szerinted más a feladatuk?
Bringás
A Fidesz nem oda viszi az iratait, ahová akarja? Mi köze ehhez Juhásznak?
nevemnick
Érdekes, az Ökotárs Alapítványnál lézerovics Johannes utasítására (holott még csak koholt vád sem volt) mindjárt majd egy századnyi rendőr hordta ki az iratokat, itt meg alapos gyanú fennforgása esetén még egy fakabát sem volt jelen. Abban biztos vagyok, hogy az iratok nem a levéltárba kerülnek, hanem valami fázós (akarom mondani egy jövendőbeli népsavazást beadó) öregasszonyhoz, aki órabérben fűti vele a kályháját 24 fokos melegben. Ez a bakker meg honnan került elő?
vukkocska
Nem értek rá a rendőrök, mert halaszthatatlan nyomozati cselekményt hajtottak végre. Keresték Rogánt, hogy szembesíthesse a bíróság Portikkal. Csak nem ártana azonnal egy hazugságvizsgálót is felszerelni Rogánra. Ha lenne benne becsület, még kérné is.
beobachter
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
Úgy tűnik, polt-bűnpártoló mocsok már nem elég a védelemhez, kell még a pintérség is!
Ki az a barom, akinek még van kétsége, hogy maffia uralja az ország hatóságainak némelyikét?

Amúgy meg, ha üres A/4-es lapokat vittek volna el, rögtön megmutatták volna!
szaboria1
@beobachter: Nagy tévedésben vagy ez egy helyi szervezeti iroda oda bárki bemehet akár érdeklődni is. Juhász is ezt tette.
papa.49
Mielőtt még elfelejtenénk a Juhász önkoris képviselő, és mint ilyen az önkorihoz köthető ügyekhez IGENIS VAN KÖZE, bár ez mint látom a fartúró brigádnak nem igen tetszik, de ha egy lézeres szarJankó szavára kihordhatták az irodából a a számítógépektől kezdve mindent az Ökotársnál akkor egy képviselő is rákérdezhet egy ilyenre akár a fütyisz irodában is!!!
nezelodo
@beobachter: Érdekes, amikor a Rogán csapat tett látogatást a politikai ellenfelei szerverén az gyerekcsíny volt, és nem láttam a hozzád hasonlók felháborodásának nyomát sem. Rendesen megbillentette a főtörvényőr a pályát amelyiken a fitymasz a saját szabályai szerint játszik, ha kell "meccs" közben is változnak a szabályok.
Jössz a kábítószeres dumával, természetesen nem dicsérem azokat akik élnek vele, sem az alkeszokat. Nálunk ez utóbbi ritkította a fideszt, nem az ellenzék. Persze az örök delíriumban is szorgalmasan loptak.
prime777
@beobachter: "Le kell cserélni a népet,mert nem hisz a hála Istennek biológiai szelektálás miatt elfekvő(az utolsó oltsa le a villanyt!)maszop-szadesz bibsi csipetcsapatnak! Siess bahhátom,mert kezdődik a zsidórádióban a Szabad Nép 2 óra!"
Na te agyhalott.
Hát mást sem vártam tőled.
A szokásos libsi bolsi zsidó szar jön a szádon.
Tudod miért? - mert észérved egy szál sem.
Cáfolni nem sikerült a mondandómat.
Hallgatás pedig egyetértés.
Ti rajongotok a jobbágylétért a paternalizmusért.
Nem gondolhatod azt,hogy sokáig ekkora balfasznak lehet nézni egy népet,hogy még az egyik politikai oldalnak mindent elnézek,addig a másikat egy 300 forintos vizitdíj miatt a lámpavasra húzom.
Normális vagy te ember?
Te nem látsz a szemedtől mert akkora szimpatizáns vagy.
justhpeter
Az biztos fideSS irodát nem fogok nyitni. Például: ... mert a környezetemben normális emberek laknak, ergo nincs rá igény ... mert a nyitás után rengeteg daedalonra lenne szükségem ... mert nincs elég Orbán képem, hogy minden falra jusson ... mert köptetőre nincs pénzem
cs.n.
Beobachter megfigyelő személyében új troll jelent meg a placcon, ne szóljátok le, mert szórakoztató. A papírokat meg nyilván a MÉH telepre vitték leadni, hogy az ebből kapott pénzből a hátrányos helyzetű gyerekek étkeztetését segítsék. Pont ezért nyomtatták ki az egész szart, mert amúgy egy zs kategóriás pendrive legalsó partíciójának a legalján is elfért volna, de hát ugye a jószándék...
beobachter
@prime777: Én már látom is,hogy a nép a Fidesz ellen fog szavazni.Pontosan tudom is,hogy mikor:2985.szigtóber 223.-án! Az lesz az a nap amikor Dr.Orbán Viktor miniszterelnök úrat rokkantkocsival fogják betolni a parlament üléstermébe inkubátorral a hátán,vesedializátorral az oldalán és vastüdőben a mellén ,ahol ünnepélyesen a Himnusz hangjai mellett bevallja,hogy már nem bírja a mindennapi melót és köszönettel lemond Lázár kormányzó úr javára!Addig is folyamatosan utálni fogja őket a nép,mint például most is.Úgy 10 éve folyamatosan utcahosszal utálják fideszéket és nincs az a Sanda Ipse aki nem méri a fideszt 2/3-ra.Ilyen világrekordokat döntő Gííínesz-utálatot én még kerek-e földön nem láttam.Azt nem tudom mégcsak megbecsülni sem,hogy ha majd szeretni is fogják a fideszt mi a lófaszt fognak mérni mondjuk Publicusék alias Horn Gáborék! Borzasztó nap lesz az!
beobachter
@Sziszifusz: Ami késik az nem múlik!
A bíróság pont azt vizsgálja,hogy a jogerősen elítélt Drogos állítása miszerint a Rogán bünöző megfelel -e a valóságnak? Amennyiben nem úgy a Kábszeres elítéltnek és a jogerősen 15 évet kapott gyilkos úr jutalma akár 5 év is lehet.Mint látjuk se dokumentummal,se fényképpel,de még egy hamisított bajai videóval sem tudják alátámasztani az állításaikat.Maga a Drogcsempész is már próbál kifarolni az ügyből,mert azt állítja,hogy ez csak egy vélemény volt ami ugye nem büntetendő.A jogerősen elítélt gyilkos úr pedig a fent belinkelt oldalon jegyzőkönyvben mond ellent önmagának.Úgyhogy nagyon csúnya vége lesz nekijje is.Alapból elfelejtheti a börtönkedvezményeket és kap 5 évet,mint visszaeső.Különben azt mondják,hogy a bőriben 10 év a meghülyülés limitje.Jobban teszi,ha gyűjti a pénzt a vazelinre,mert reggelre a Rómeóból Júliát csinálnak ezek a barna bőrű terminátorok!
beobachter
@papa.49: Az ugye megvan neked,hogy a Fidesz-iroda nem az önkormányzat?
beobachter
@nezelodo: Nincs miért elvinni egyik fideszest sem,mert a Fidesz-tagok maguk a megtestesült becsületesség.Rögtön kivetnénk magunk közül aki akár csak egy(1)forintot is ellopna.Egyetlen fideszest sem ítélt el még bíróság ellentétben a komcsi-bibsi bagázzsal !Ezt értékeli a nép igazi magyar része a pár százalék papírmagyarral szemben! A nép egybeforrt a vezetőivel egy zászló alatt! Példátlan helyzet az egész világon!
papa.49
@beobachter: Szerinted egy kerületi önkoris képviselő NEM MEHET BE A FÜTYISZ IRODÁBA, miért talán a csutifélkegyelműtől kell engedélyt kérni rá, bement megkérdezte, nem válaszoltak rá, oszt. kijött...Esetleg ,,állambiztonsági érdekeket,, sértett vele???
beobachter
@3dwhite: Amennyiben kamu adóbevallásai lennének a Rogánnak akkor a NAV már régen berúgta volna a Pasa-parki ajtaját.A Rogánról ezt még feltételezni is disznóság és nyilvánvalóan magukból indulnak ki a szochaza hősei és bibsi csatolmányai!
beobachter
@bencemacska: Az megvan,hogy a Drogos Piotr nem a propaganda anyagokat kérte számon?
beobachter
@eszegfu: Nem nem az! Hinni viszont Istenben és a templomban kell!
beobachter
@Szeparepa2: Nem gyáva a nép,hanem egyetért a kormány minden intézkedésével és a komcsi-bibsi bandát viszont ki nem állhatja.Tudom,hogy ezt ti nem tudjátok felfogni,hogy ez miként lehetséges és csak néztek majd 2018.-ban nagy boci szemekkel magatok elé ,mint szűz lány mikor meglátja a szerszámot az első éjszakán.Éveket fogtok azon az éjjelen öregedni ebben biztos vagyok.
prime777
@Szeparepa2: Na én lépek innen megint egy időre.
Jött egy beobachter a verőce meg a bringás helyett. :)
Ettől a félkegyelműektől a hideg kiver,pedig meleg van és alig van itt pár napja.
Az ilyen lesz az, aki ha fordul a kocka az életben nem látod itt többet.
Akárhogy is van,egy személy vagy egy szervezet nyáladzó imádata csak a legszarabb alakoktól telik ki.
Ezért nem szeretem a túlzott ájtatos vallási hívőket.
Általában a legnagyobb szarok mindig közöttük vannak.
Ez igaz a vérfideszes nyomorultakra is, akik jó pénzért vagy akár ingyen adják el egy rezsimnek az országot.
sentinel216
Rájöttem! Az újonnan előkerült "@beobachter" valójában rogántóni maga. A mai magyarországi politikai - gazdasági helyzetben ki más védené egy nyilvánvalóan korrupt politikai vezetés, korrupt tagját ilyen keményen?
Desischado
Ez már önmagában is bizonyíték! Sikálják el a corpus delictit, a mocskos férgek!
colibri
@beobachter: Ha te most azt hiszed, hogy leiskoláztál itt mindenkit, hát nagyon tévedsz! Azt se hidd el, hogy aki nem ért egyet a fidesz kormányzással, az mind bolsi-libsi, meg a fene tudja milyen jelzőket aggattok másokra. Egy biztos: te nem ezen a világon élsz! Mondhatsz kígyót-békát Juhász Péterre, meg az itt kommentelőkre, a mai megnyilatkozásodra alapozva mondom, te ezeknek a lába nyomába sem érsz és remélem megérjük azt az időt, amikor eltakarodtok a színről a jó büdös francba!
JAJMÁR
@beobachter: bocs a lájkért, de úgy megörültem en thero, persze nem annak amiket irkálsz. Annak a valósághoz nincs köze
nezelodo
@beobachter: drótszamaras barátom, ez már gúnyolódás számba megy, megdádáznak a fijjuk, még az a nejlonszatyros átutalást művelő fideszes képviselő is adna egy sallert, ha élne. Tudod úgy lett elosztva még a kolontári telefonos segély is, mint a trafikok. És nem a tolvajt vetik ki maguk közül, hanem azt aki nem lop. És van képetek az igazságszolgáltatásra hivatkozni, a polpot regnálása alatt, akinek a még a felesége is műveli ezt a műfajt, a gyanú szerint, büntetlenül.
nezelodo
Ez a hónap vicce: "Nincs miért elvinni egyik fideszest sem,mert a Fidesz-tagok maguk a megtestesült becsületesség.Rögtön kivetnénk magunk közül aki akár csak egy(1)forintot is ellopna" (@beobachter)
glorianna
@beobachter: khm... "a Fidesz-tagok maguk a megtestesült becsületesség.Rögtön kivetnénk magunk közül aki akár csak egy(1)forintot is ellopna"
pl. Várhegyi Attila pártigazgató megvan?
pl. Schlecht Csaba megvan? (Nomen est omen???)
hirtelenjében ennyi...
Egyébiránt annyi ócska szamárságot hordtál össze, hogy az már a paródiája a fidesz-hűség alázatos(kodó) megvallásának.
Borsodi
Ez a legjobb megoldás a bizonyítékokat el tüntetni,van benne gyakorlatuk nagyon sok esetben égtek ,loptak,vesztek el bizonyítékok ez várható volt,.Rogán csakis ártatlan lehet elvégre aki fideszes az makulátlan. .(ul hazudik)
Törölt felhasználó
Biztos meg fog várni Cecilia, amig leülöd ezt Tóni...:)

Juhász ma az egyetlen politikus, akinek nincs mitöl tartani, nem zsarolható és megy előre mint egy pitbull... Nem ügyes ő, csaka többi baloldali politikusnak van vaj a füle mögött..Ezért is kéne az az mszp-t is a faszba eltörölni, mert amig azok vannak itt nem lesz leváltva a fidesz
koszpeko
@beobachter: Na végre!
Deformált agyú bringás nincs egyedül.
Nyomhatjátok egymásnak a likeokat.
Még a csizmás hiányzik.
Nincs ott melletted valahol?
eszegfu
@beobachter: tegnap 20:05 Rendben! Akkor nem hiszem, hanem tudom, hogy a Fidesz iroda = WC! Most igy jó?!
Kisbundi
Gyorsan el kell tüntetni az esetleg még ott lévő terhelő bizonyítékokat...
nezelodo
Látom nagyon hiányzik az egykor alig látható Simlicska a fijjuknak, aki profi módon megoldotta az ilyen kérdéseket. Aztán most se a Lajos, se Kaya Ybrahim, se Josip Toth, de még a Csaba is lapít a lánchíd rádiónál. A Habony meg annyit villogott a hülye, hogy mindenki azt lesi mikor őgyeleg valamelyik múzeum körül, vagy azt kamerázzák, hol szívja fel a csíkot, és hiába húzná a fejére a méregdrága cekkerjét, felismerik.
Aki Én
@beobachter: ,,Nincs miért elvinni egyik fideszest sem,mert a Fidesz-tagok maguk a megtestesült becsületesség."
Ezen beszartam. Hogy új, vagy valamelyik már más néven szereplő lúzer vagy-e, azt nem tudom, de hogy téged is valami kezelésről szalajtottak, az tök biztos. Ez az írás maga a paródia. Jól nyomod, csak így tovább. Minden magadfajta csak újabb meggyőzés, hogy valami nagyon nem stimmel ebben az országban. Bosszantsátok csak a 8 milliós tömeget. Addig is egy kis olvasnivaló:

politikusbunozok.blog.hu/
Fradigege
Anno a stázinál volt ilyen. Vitték megsemmisíteni.
libellle
@beobachter:13:55 Na valamit nagyon nem jól beobachter-rezik ön. Mert amit ide leir csupán azt bizonyitja, hogy törés van a látásában. Sajnos irreparabel.
radikalisdemokratak
nem értem, hogy az értelmes, felnőtt, demokratikus gondolkodású emberek miért fordítanak időt egy-két
.
IGAZI HÜLYÉRE!
.
IGAZI HÜLYE:
.
feltétlen hívő, nincs önálló gondolata, vakon megy a vezír által kijelölt úton eltántoríthatatlanul. mindemellett hihetetlen kitartó „jó ügynökhöz” méltó mód levakarhatatlan, gátlástalan. kiforgatja a valóságot, mindennel magát „igazolni” véli, fejlődni képtelen, ebből következően értelmetlen hozzá bármilyen gondolatot intézni úgy szóban, mint írásban.
természetesen Igazmondó Háry János – a csuti csüngőhasú geci – szempontjából ezek a tulajdonságok mindennél többet érnek, viszont számomra ez a kombináció azt jelenti:
.
KERÜLD EL!
.
javaslom mostantól annyit reagálni - már aki leküzdhetetlen vágyat érz polémiát folytatni egy barommal! - hogy
.
IGAZI HÜLYE!
radikalisdemokratak
használható még a következő is:
.
.
IGAZI GECI A’LA CSUTI:
.
állandóan csöpög, kenődik, ragadni akar, gondolattalan testnedv, mely vakon csurog a vezír pöcséből, undort keltő áradó úton eltántoríthatatlanul. mindemellett hihetetlen kitartó „jó ügynökhöz” méltó mód levakarhatatlan, ragacsos, gátlástalan. kiforgatja a valóságot, mindennel magát „igazolni” véli, fejlődni képtelen, sohasem termékenyít meg semmit, csak csurog, s ragadni akar, ebből következően értelmetlen hozzá bármilyen gondolatot intézni úgy szóban, mint írásban. hiszen egy ember miért beszéljen egy testnedvvel?
természetesen Igazmondó Háry János FŐGECI– a csuti csüngőhasú – szempontjából ezek a tulajdonságok mindennél többet érnek, viszont számomra ez a kombináció azt jelenti:
.
HOZZÁ SE ÉRJ, KERÜLD EL, HISZEN EGY OCSMÁNY IGAZI GECI A”LA CSUTI!
radikalisdemokratak
a legrosszabb változat, az előző kettő együtt, keverve egy
.
IGAZI MAGYARRAL!
.
IGAZI MAGYAR
.
igazi magyar: lusta, haszonleső, hasát fetrengve vakargató tanulni, fejlődni nem akaró, előrejutni csak a nála jobb lerontásával képes, mindenki aggyon pénzt népség
eszegfu
@radikalisdemokratak: Ezek is alternativák... Szerintem, ha mindent "ráhagyunk", akkor mi magunkban, mint "ellenzékiek" beszélgethetünk. Ez esetben akkor mitől várjuk, hogy "formálódjon" a kormánypárti "hivő", vagy az ellenzéki?!
radikalisdemokratak
e szegfűűűűűűűűű!
.
te vagy naiv vagy, vagy provokatőr vagy, vagy csak egyszerűen buta vagy.
válassz ezek közül.
.
először is!
az, hogy negligálod az idióta hívőket, az nem jelenti azt, hogy a szavaiddal élve rájuk hagyod.
mondjuk én rád hagyom, hiszen ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz,
.
DE
.
úgy gondolom, s jól gondolom, az
.
IGAZI HÜLYÉKET
.
úgysem lehet megváltoztatni.
megingathatatlanok hitükben, s ráadásul aki megmutatja nekik mekkora barmok voltak, illetve jelenleg is azok, azt gyűlölni fogják, s gyermeki dacossággal - amiben semmi igazi emberi gyermekre hajazó báj nincs! - csak azért is szembe fognak menni a valósággal.
ez pedig a vesztükhöz vezet majd, amit lehet várni, míg eljön,
.
DE
.
lehet egy kicsit rásegítve előrébb hozni is. azt hiszem a kipusztulásukkal nem érne semmilyen kár bennönket,
.
DE
.
az általad megvalósítani kívánt "átneveléssel", "meggyőzéssel" semmi eredményt nem tudsz majd felmutatni.
hacsak azt nem, hogy te magad rengeteg energiát pazarolsz el ahelyett, hogy értelmes dolgokra fordítanád.
ráadásul ez nem a te sikered lesz,hanem az övék, tekintettel arra a tényre, hogy a számukra gyűlölt, s ellenségként kezelt demokratikus elkötelezettségűek közül egyet rákényszerítettek a saját primitív gondolatiságuk, s világuk elemzésére, illetve az azzal való foglalkozásra.
én személy szerint egyáltalán nem kívánok rájuk semmi időt pazarolni!
kártékony, fertőző kórokozóként tekintek rájuk, akiket/amiket el kell pusztítani, mert roncsolják az egészséges szervezetet.
eszegfu
@radikalisdemokratak: Tudod mit: örülj annak, hogy Te meg a "megmondó ember" vagy... ennyi ...
koszpeko
@radikalisdemokratak: Te mivel tudsz eredményt felmutatni?
Ez a lapátolás nem demokratára vall,hanem valami neonáci eszmére demokratikus köntösbe bújtatva.
Mi közöd hozzá ki kinek válaszol?
Ne te akard már megmondani ki mire gondoljon.
A Göbbels nick név jobban illene hozzád.
radikalisdemokratak
kosz-piszok penko!

ne fürgyéé le!

hiába is tennéd, sajnos, megmutattad, hogy milyen egy valódi Gyurcsányhívő droid.
ha, és amennyiben tudnál értelmezve olvasni, sőt, továbbmegyek egyáltalán olvasni, akkor értenéd, hogy én egyáltalán nem "akarom megmondani" ki, mit is csináljon.
én csak egy,
.
AZ EGY, AZAZ AZ EGYETLEN ALTERNATÍVÁT JAVASLOM MINDENKINEK, AKI KÉPES AZ ORRÁNÁL, AVAGY A FERI,VAGY A CSUTI GECI SEGGE VÉGÉNÉL TOVÁBB LÁTNI!
.
te, jól látszik mint egy a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
hívői közül, nem vagy képes kiemelni a fejedet - már ha van egyáltalán, s ahol valami agyszerű idegkupacnak kellene lennie - a Feri segge végéből, tehát te ugyanaz vagy mint azok, csak Gyurcsányista mezben.
nos ez ennek az országnak a legnagyobb baja.
.
javaslom ne fokozd, mert kénytelen leszek besorolni az IGAZI...-ak közé!
bár, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!
mer azé mégis csak megmondtam, micsinájj, te bikicsunájj
Jozefina
Ez a Juhász egy tökös gyerek!!! Tóni meg úgy néz ki, hogy egy kis vidéki senki, akiből egy bűnszervezet nőtt ki ! Szép jövő előtt állnak a kötélfonók!!??
koszpeko
@radikalisdemokratak: Mik közé?
Ez valami fenyegetés?
Vagy a gumiszobába jöttetek össze és pártot akartok alakítani?
Így nyugtatnak le a doktor bácsik,mert már semmilyen gyógyszer nem használ?
Olyan jó,hogy minden hülye nethez jut.
radikalisdemokratak
kosz-piszok penkóóó!

tejesen - ebben az esetben egy fehér színű folyékony halmazállapotú dologról beszélünk, melyre te a feriből vágysz - avagy tejjesen-teljesen egyetértek veled!
.
"Olyan jó,hogy minden hülye nethez jut."
.
örülhetsz is, hiszen, ha nem így lenne, nem írkálhatnál ide, s bárhova!
.
DE
.
mivel írkálhatsz ide, s bárhova, igazat száltál, azaz te, mint egyike a "minden hülyéknek", írkálhatsz.
..
DE
.
eddigi teljesítményed még nem elég, hogy
.
AZ IGAZI HÜLYÉK KÖZÉ TARTOZZÁL!
.
értékelem, hogy mindent elkövetsz a számodra oly fontos cím elérése érdekében,
.
DE
.
még dolgoznod kell rajta!
sok sikert, és kitartást kívánok ehhez neked!
koszpeko
@radikalisdemokratak: radikális f.s!
Szerinted itt kit érdekel,hogy te miket írogatsz be?
A nézeteid enyhén szólva is megkérdőjelezhetők.
Próbálkozz a pszichiátrián a betegtársaidnál.
Ide túlnyomó részt normális emberek írnak.
Keresd meg Napóleont vagy Garibaldit egyezkedj velük,hátha sikerrel jársz.
De azért add meg a kezelő orvosod elérhetőségét figyelmeztetni akarom,hogy tartsa készenlétbe a kényszerzubbonyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.