Valószínűleg minden ok nélkül kötött bele egy fiatalember a budapesti 1-es villamoson egy idős férfiba. A megszeppent öregember pofonok és rúgások záporát kapta, majd a felvétel megszakadt.

Az utasok közül senki sem sietett a bácsi segítségére, egyiküknek viszont arra volt érkezése, hogy levideózza az esetet.

Frissítés: Elfogták azt a férfit, aki villamoson bántalmazott egy idős embert

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hé Sintér Sanya !
Javult a közbiztonság ugye ?
Már ott a villamoson kellett volna azonnal meghúzni a vészféket
és tárcsázni a 112t !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Megfélemlítés , kényszerítés , kirablás ...ez nem elég ok ?
nemkati
"Az utasok közül senki sem sietett a bácsi segítségére"
Ez így enyhe túlzás. Már megint "senki". Valaki jobbról próbálta lefogni a vandált, teljesen jól látni a felvételen.
Borsodi
Magyarországon egyre jobb a közbiztonság már nem mindenkit vernek meg a villamoson,busz megállóban, esetleg megkéselnek a pályaudvaron.A karját kellene ennek a kemény tetűnek le vágni.Hátha az öregnek van olyan ismerőse aki ezt megteszi ,mert a törvény nálunk nulla !
nyanya001
Hé Sintér Sanya !
Javult a közbiztonság ugye ?
Már ott a villamoson kellett volna azonnal meghúzni a vészféket
és tárcsázni a 112t !
cs.n.
Megint az 1-es villamos. Mi az, valami terrorjárat?
nemkati
@cs.n.: Nemsokára indulok haza. Szerencsére kocsival jöttem, különben az 1-essel kéne mennem. Én nem is mernék fölszállni.
vukkocska
Rohadt féreg. Miért nem a saját korosztályával verekszik? A villamosvezető meg miért nem állt meg? Azt én is látom, hogy valaki megpróbálja lefogni, de nem nagy sikerrel.
vukkocska
Rohadt féreg. Miért nem a saját korosztályával verekszik? A villamosvezető meg miért nem állt meg? Azt én is látom, hogy valaki megpróbálja lefogni, de nem nagy sikerrel.
wagabund
mint látható, a pofonzápor előtt beszélgettek...jó lenne tudni miről, és mit...mert valljuk be, csak úgy nem pofozkodik senki...

talán az idős embertől kellene megkérdezni, mivel bosszantotta fel a versenyzőt? asszem a vészféket ő is meghúhatta volna...

hetven vagyok, nem a levegőbe beszélek...
nyanya001
@wagabund: Akár mit is mondott akkor sem üthet meg egy 70 éves embert !
Nekem ez a véleményem.
Hadd ne mondjam egy kis retek mit mondott nekem simán elverhettem volna de nem tettem
pedig rászolgált volna a kis rohadék.
wagabund
"kockánként" végignéztem a videót...érdemes...többen is voltak a közelben, talán a kitakart öreget kellene megkeresni..
wagabund
@nyanya001: mert te büszke vagy...inkább tűrsz..(én is)

igy megöregedve már csak szép emlék az a néhány kiosztott pofon..valahogy nem akarnék belefutni egyikbe sem..az lenne a vég..
bencemacska
Egyébként nem is volt olyan öreg ember. A helyében én bizony visszaütöttem volna!!!
Sajnos a férjem is megmorog minden renitenskedőt, nagyon félek, hogy egy szer ő is így jár!!!
nyanya001
@wagabund: Szóval fital koromban én is kiossztottam pár fülest de azok velem
egykorúak voltak ráadásul nem a női nemhez tartoztak de nem tudták szegények
kivel pimaszkodnak D D D egy van akivel nagy néha találkozom, hát elkerül még ma is :DDD
de soha nem vetemedtem volna idős ember megütni.
dr. prédikátor
Nem vagánykodásból mondom de én bizony képen töröltem volna azt a szarzsákot, pedig elmultam már 72.!!!
eugen4402
Az ilyen esetek vezetnek oda, hogy az egész társadalom kezd "rendpártivá" válni, és egyre többekben vetődik fel Bródy találós kérdése: "Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk..?" Mert nem, egyszer betelik a pohár, és az ilyen szennyet ízekre szabdalják a most még passzív szemlélők.
Tekla
Ennél nagyobb baj, hogy a többiek szótlanul eltűrik. Ilyenkor egy erős fiatalnak sem jut eszébe, hogy holnap a nagy papája következik.
emerencia
@dr. prédikátor: Régi kolléganőm édesapja 80 fölött elvállalt egy békés parkolóőri nyári munkát mert az élete munkája (vonatkalauz volt a MÁV-nál) nem volt elég a tisztességes nyugdíjhoz. Fiatal bicajos gyerekek csúfolták, ő pedig mérgében elhajította a görbebotját mely a küllők között landolt. A gyerek megsérült, az idős bácsit pedig többször bíróság elé állították. Annyira a lelkére vette, hogy megromlott az egészsége és nemsokára meghalt. A fiatal maradéktalanul fölépült a sérülésből. Egy ilyen szituációban csak az idős ember lehet a vesztes.
emerencia
@dr. prédikátor: Vigyázz! A kedves, mindenkivel szóba elegyedő rendkívül békés természetű édesapámat hancúrozó fiatalok rabolták ki először kb. a te korodban. Ezután 5 ezer forintnál soha nem volt több nála és személyi helyett egy papírra írta le az adatait és az elérhetőségünket. Ennek ellenére kb. tíz év múlva újra kirabolták, szerencsére nem tudtak nagy kárt okozni. Az idősek szabad prédák. Mióta nagymamásan nézek ki engem is néha megpróbálnak átverni mindenféle kapitális hülyeségekre való hivatkozással ácsingóznak a pénzemre. Pedig még hatvan sem vagyok és az illib munkaállamban cseppet sem könnyű munkán még kb 5 évig dolgoznom kell. Akár bírom, akár nem.
simmering73
Statárium és tarkólövés. Míg nem késő!
justhpeter
Félő lett volna, hogy nagyon megütöm. Ilyen esetben akkorát kell ütni, hogy elrettentő legyen.
bencemacska
@Szeparepa2: Javaslom a tökönrugást, de úgy, hogy legalább fél óráig ne tudjon felegyenesedni!!!
1magyar
A felvétel is valami,de valami őrület,hogy csak úgy megver valakit mert erre támadt kedve!
F_Viktor
Az ilyen estek, az agresszivitás, a passzív szemlélődés minősíti egy társadalom erkölcsi normáját.
lampa laz
Így fogják megodani a gyerekeink a kötelező szülőtartást (-?).
Bocsánat, csak a ma életbelépett idióta törvény meg ez a verés egy kicsit elgondolkodtatott, hogy eddig sem csípték, tisztelték nagyon a fiatalok az idősebb korosztályt, akkor mi lesz ezután?
Tisztelet a kivételnek, nem akartam általánosítani.
lampa laz
@nyanya001: undorító kis patkány, kubatov biztos lecsap rá.
Cicamama55
Határtalan közöny lett úrrá a Magyarországon élő embereken..."Te tetted ezt király!"
nemkati
Később mégis úgy alakult tegnap, hogy az 1-es villamossal kellett mennem. De többen voltuk, nem mert senki bántani.
wagabund
@Cicamama55: az idézetért nálad a pont.
nagyon találó...
Fradigege
A roma gyerek kemény. A kezeim között akarom tudni a fszt. Le kell tépni a helyéről. Nem termel majd annyi tesztoszteront legalább. Miért nem köt belém egy ilyen gyökér? Percenként vágnék ki belőle 2 centis darabokat! A makkjával kezdeném.
nemkati
@Fradigege: Ez a zsolt deli, ez roma?
Manhattan
@nemkati: Szerintem nem az... Néztem az anyja adatlapját is. Ő sem az...
nemkati
@Manhattan: Viszont lehet, hogy a dédnagyapja néger, vagy indián.
bencemacska
@Szeparepa2: Van igazságod. Főleg akkor fordul ilyen elő, amikor az ember nem látja, vagy nem érzékeli a kezdetet, és halvány lila gőze sincs mi történt és ki lehet a hibás!
Én nem fejezetem ki magam világosan, mert arra az esetre gondoltam, ha engem ér - megállapításom szerint - jogtalan támadás!
Viszonylag sokat utazom HÉV-vel és ott sok minden előfordul!
Én azóta vagyok óvatos, mióta a kalauz megkért, hogy a barátnőmmel menjünk át a szerelvény elejére, mert a végén nem tud megvédeni bennünket. (Észre sem vettük, hogy csak ketten vagyunk egy kocsiban és már sötétedik!)
qxy
Nem hiszitek el, de meggondolandó bele szólni.
Én meg tettem egyszer.
Fiatal pár tolja a gyereket, vitatkoznak, egyre hangosan. Majd a férfi szó szerint fel borította a gyerek kocsit ki repült a gyerek, olyan 6 hónapos lehetett zokogott, a férj, meg akarta taposni. na én " le beszéltem" Jött is a rend őre aki felelősségre vont, " ön bíráskodásért. Hiéba mondtam el hogy mi történt, a válasz, ",. Nem az én dolgom" Akkor azt mondtam a rend őrének hogy,- Tudod neked is kellene két egyforma mint ennek a féregnek és ott nyüszítenél mellette a földön. Na ez nekem, nem kevés pénzembe került. Na meg ha most le csapom ezt a taknyot a villamoson és az apukája egy illetékes köcsög aki mindent meg ad a kis hülye fiacskájának és azt hiszi hogy ez a jó nevelés? mert ő okos és tudja,? ugye? Na kit büntetnének meg? hát nem ezt a taknyot az tuti.
Vizual
Én arra gondolok, hogy a sok magyar fegyvert akar. Mondjátok mi lenne belőle. A fegyver ha egyszer nálad van és előveszed használnod kell. Ha nem, téged lőnek le a saját fegyvereddel. Ugy hogy azt mondom, megfelelő egyértelmű törvények, és ha vannak az emberek egységes fellépése a garázdával szemben. Huhh ! De könnyű volt leírni.
Atha
Kedvenc 'cicus' lesz bent.
Valamiért nem tudom sajnálni.
...
Sajnálom azonban a társadalmat, hogy ez a gyerek nem kapott otthonról és máshonnan sem nevelést, útravalót, hogy tisztességes ember legyen.
Valami nagyon el van szabva.
Nem tudom mi kéne hozzá hogy legyen jövőképe a fiatalságnak, de sem a politika, sem a bulvár nem segíti ezt a folyamatot.
Rossz időknek jelei.
qxy
@Szeparepa2: De sajnos ez a szabály. Volt olyan is hogy be törtek a garázsomba. Riasztót szereltem be, de nem lent jelzett hanem a lakásba . Hajnal kettő, és csereg. Na szaladok le két jó gyerek pakol piszkosúl. .- Na le térdelni kezeket hátra és várjuk a zsarut.
Jött is és kérdezte. Vittek e el valamit? Csak nézek, mert nem értem mert hisz elkaptam. Megint kérdi.- Vittek e el valamit? Mondom nem de hát el kaptam. .- Na akkor engedjem el őket, mert a törvény szerint " Személyi szabadság korlátozás bűntette forog fent amiért kaphatok akár két évet. Na??? majdnem el vertem a rendőrt is megint.
Cat Buster
Valaki felvetette a facebookon, hogy a video felvevője bűnsegédként ülhetne a vádlottak padján.
Én csak kettő hatalmas pofonnal köszönném meg a gyávaságát.
rackabajusz
@qxy: elo a mobilt, es felvenni a bun(tetendo) cselekmenyt videora.
(Meg mindent, amivel at akarnak verni teged, vagy mast)

Ha minden 5. allampolgar ennyit megtenne, nemcsak a fakbuk,meg szelfizesre hasznalna, hanem ertelmesen is, lassan, ugyan, de hatha eljutna odaig a gazsagszolgaltatas, hogy a valosagot, es a tenyeket lassa meg.
rackabajusz
@Atha: Abban a fiatalsag melle kell allnom, hogy ez nem kor kerdese.
Hany ismert emberrol olvastal, hallottal mar, esetleg lakik ismerosod kozeleben, aki se nem fiatal, es hasonlo mentalitasu, kezjarasu... es hany van, aki ilyet tesz, es vagy eltussoljak, vagy nem kerul(t)
rackabajusz
Tag-elok, tanuljanak mar magyar nyelvtant. Jogilag sem helyes.

Ha a bacsit / barkit utnek, rugnak, vernek, a bantalmazott pedig meg van szeppenve, vagy a dobbenettol nem csinal semmit, az nem verekedes, hanem bantalmazas.
Az elsoben kolcsonosseg van, a masodikban NINCS. A megfogalmazasnak jogi jelentossege van. Hirdessek az iget!
qxy
@rackabajusz: Tudod, nem szégyellem, de nem rég van nekem ilyen " símogatós telefonom. Nekem jó volt amivel , lehet telefonálni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.