Nem tervezi, hogy visszavonul az ellenzék támadásai miatt Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke. Szerinte egyébként is alaptalanok a sajtóban megjelent vádak – nyilatkozta a Magyar Időknek

Nincs mitől félnem, nem bujkálok. A munkám elsősorban a vidékhez és a képviselőkhöz köt, mert a cigányság nagyobbik része ott él. Másfelől nem akartam és nem is fogok asszisztálni ahhoz a lejárató hadjárathoz, amelyben egyébként az a legszomorúbb, hogy nemcsak személyemet, de az egész cigányügyet is befeketítik, lejáratják, miközben sok területen óriási eredményeink vannak. A Magyarországon működő roma felzárkózási program Európa egyik legerősebb, szakmai alapokra épített és valós eredményeket hozó programja. Ha csak a botrányt keresik, és arról akarnak beszélgetni, ami tovább erősíti az előítéleteket, abban én nem vagyok partner.

A lap szombati számában megjelent interjúban kifejtette: nemcsak személyét, hanem az egész cigányságot támadják, próbálják megosztani őket. Úgy vélekedett, hogy a "hadjárat" az önkormányzati választás után kezdődött, miután a Lungo Drom mindenhol nagyon komoly eredményt ért el, ahol jelöltet állított.

A Fidesz körülbelül 3500, mi pedig 2400 helyet fogtunk, míg az utánunk következő Jobbik csak 468-at. Ez azt jelenti, hogy sikerült a magyarországi cigányságot egy saját közösségi érdekeit felismerő és azt képviselő, kikerülhetetlen politikai tényezővé szervezni.

Mindehhez egy sikeres felzárkózási program párosul, amelyet a kormánnyal együttműködésben hajtanak végre, míg az előző kormányok romastratégiája abban merült ki, hogy segélyen tartották a cigány közösségeket, hogy azok minél kiszolgáltatottabbak legyenek az aktuális hatalomnak. "Ezért is ütnek minket!" – jelentette ki.

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) működése Farkas Flórián szerint nem kerülhet veszélybe amiatt, mert az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) úgy határozott, visszafizetteti az ORÖ-val a Híd a munka világába programra felvett 1,6 milliárd forintot.

Nem tervez lemondani a Lungo Drom éléről, mert nincs oka rá:

A méltatlan támadások nem tudnak maradandó éket verni a cigányság egyre erősebb önképviseletébe, abba, hogy saját érdekeinkért szervezetten, egységesen és tudatosan kiálljunk. Abban sem bizonytalanítanak el minket, hogy tisztán lássuk: a Fidesz kormány az, amelyik valóban segíti a romák felzárkózását, az előzőek csak ártottak. Az ellenzék hadjárata nem érte el a célját, a cigányság és a kormány egyaránt számíthat a továbbiakban is a munkámra.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aszongya a boxos hogy a kormány továbbra is számíthat a munkájára!!!Hát ez a geci életében még nem dolgozott, csak a pénzt fogja továbbra is ellopni!!!A fajtestvire meg megvédi mint az arrogáns tonyót!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Amíg az ikertesód a Főnök,,,és Polt pajtás az ügyész ,,,addig nincs is ,mitőll félned.. oszt jó napot.
Clavigo
Egy dologról felejtettél el nyilatkozni...Hova lett a lééé ???
eszegfu
Ha Farkas Flóriánt vidékhez köti a munkája, mert a cigányság nagyobbik része ott lakik, akkor miért vettek a "Hid a munka világába" program pénzéből bp-i ingatlant "irodának"?! (Hiszen van van székhelyük a Dohány utcában!) És most mi van vele... még mindig becsomagolva állnak az irodabutorok az épületben?!
Ludmilla
a buta szamár sem fél...gazember,egyszer felelni fogsz,és vissza kell adnod a lopott holmit...tudod,ahogy az egyetemi tanári titulust,te bukott szamár
papa.49
Nem is kell félned míg í hazugovics regnál, de utána neked is a ,,talpad alatt fütyül a szél,,!!!
dr. prédikátor
Aszongya a boxos hogy a kormány továbbra is számíthat a munkájára!!!Hát ez a geci életében még nem dolgozott, csak a pénzt fogja továbbra is ellopni!!!A fajtestvire meg megvédi mint az arrogáns tonyót!!!
szép új világ
Szépen megírták a nyilatkozatát. Kár, hogy nem élőben adta elő egy sajtótájékoztató keretében, ahol mindjárt válaszolhatott volna egy két kérdésre.
lópicigáspár
A farkas valóban bátor falkában, de egyszer csak jön egy vadász és a lenyelt nagyi is megmenekül!
1magyar
A saját fajtájának kellene vele szemben igazságot szolgáltatni, a szegény cigányoknak akiktől a pénzt elpazarolta a saját luxusára!
wagabund
@szép új világ: 9.23.

én is gyanítom, hogy ezt kellett mondania, mert önállóan nem képes rá...furcsállanám..
wagabund
@1magyar: hát ez az...kiváncsi lennék, mi történne, ha el merne menni egy nagyon szegény cigánysorra...ahol se víz, se villany, se ennivaló, se tüzelő...meg munkalehetőség...csak sok gyerek, akinek reménye sincs(most már, hogy eltűnt a nekik szánt pénz)
ott mit is adna elő?
magyarbakancs
Te semmirekellő @igány vagy.
Mindig azt a segget nyalod amiből jól élsz..BÖRTÖNBEN LENNE A HELYED ÉS NEM A PARLAMENTBEN!
Egyhez van tehetséged meg a @opáshoz.
Cigány dolgozni nem szeret seftelni,üzletelni ,@opni az megy neki.
Tiszteletem annak a igen kevés @igánynak ki munkájából tartja el családját.
.
Nessy
Van bőr a képén! A legöregebb rinocérosz is megirigyelheti!
Igaz, ez alap követelmény a FIDESZ-ben.
volvós
Háta igen, egyetértek az elöttem kommentelö társaimmal,
még csak annyit, hogy ennek a féregnek csak egy infúlzió,
transfúlzió segitene, a vérében van a roma hazudozás
és csalás-lopás-rablás...Hol van az 1,6 milliárd Forint ??
Az EMMI ( Balog csuhás ) kötelezte rá, hogy visszafizesse !
Nem tudni, hogy kinek a számajára..(?)
Igaziból el kellene látogatni egy szabolcsi szegény, 100%
roma lakta falucskába, de EGYEDÜL...garantáltan
lemészárolnák !!!
r2d2
Hún jártál, Flóri?! Tán Bíkísen? Avagy Csípán... Öcsödön?
Szókrakész
A bújdosó Fóri előkerült.

Utánanéztem dolkoknak.
Többek között az eltűnése és újra feltűnése között eladott iratmegsemmisítők darabszámadatainak.
A kereskedelmi forgalom csúcsokat döntött.
Mellette az ország CO kibocsájtása is nagyon megemelkedett a papírtüzelésű kályhák csúcsrajáratása miatt.
Szókrakész
@Szókrakész: Lehet, hogy a párizsi klímacsúcs is emiatt lett összehívva?!?!?!
Ott a kínai vezetők sértődötten kérdezték, hogy miért Kínát ekézik, mikor a Lungo Drom sokkal több papírt éget, sokkal jobban szennyezi a földi légkört.
Pálinkafőző Rézüst
"Farkas Flórián: Nincs mitől félnem, nem bujkálok"
Van mitől, és főleg kiktől félned! És igen, bujkálsz hernyák, mint a tezsvíred a függöny mögött... Szégyentelen rablóbanda...
vonotok
@dr. prédikátor: Meddig tudják az emberek idegeit cincálni?
Egyszer eljőnek a " pesti srácok " és ott fognak lógni a villanyoszlopokon, és lefogják köpni ezeket a g...et..
Macskaszem
A díszcigány tudja, hogy nyilatkozott, vagy úgy van mint Pénztáros Lőri a Népszabival, utólag tudta meg, hogy "megvette".
herczeg0210
Most már eltüntetett minden bizonyítékot, tehát nincs mitől félnie.Csak eddig kellett bujkálni, most meg már minek?
F_Viktor
"A Magyarországon működő roma felzárkózási program Európa egyik legerősebb, szakmai alapokra épített és valós eredményeket hozó programja."

Nagy hazug ge@i vagy flori, ott a helyed a fityesz frakcioban!
Meg hogy Europa legerosebb, meg szakmai programja? Eppen az EU boritotta rad a teli bilit, hogy Magyarorszagon nem letezik roma felzarkoztatas!
bakegya
FLÓRI ...!!!...nem te hiányoztál...hanem AZ ELLOPOTT KÉT MILLIÁRD FÖLÖTTI EU felzárkóztatási pénzek...azt pakold ki...aztán oktasgd ki a jó édes anyukádat a megbizóóddal együtt!!!
bencemacska
Ha valaki ezt a szemét nyilatkozatot elolvassa, utána jó szívvel fog adakozni a szegény , éhező cigány gyerekek javára? Én nem hiszem.
És nem is nekünk kellene őt megkergetni, hanem azoknak, akiket közvetlenül megkárosított!
Bennünket csak közvetve károsított meg.
Én egy fillért nem költök rájuk többet!
namihami
Igazad van Füstösflóri, nincs mitől félned, nem kell bújkálnod.
Hiszen te az ellopott pénzből bőven megvetted a Vezénylőtábornokodtól a nemfélés és nembújkálás jogát és lehetőségét. Nehogy már bárki is azt higgye, hogy a teljes összeg a Flórinál landolhatott. A leadott százalék tökéletes védelmet biztosít addig, amíg a ""védőernyője"" bíróság elé nem citálható. De akkor a többi is borítani fogja a bilit, már csak a patkány-süllyedő hajó effektus okán is.
kisrigó
@herczeg0210: Régen olvastam ilyen arcátlan, bicskanyitogató szöveget! Jól megírták neki, hogy mit nyilatkozzon a tolvaj társai! Én sem hiszem, hogy a szegény cigány falvakban is elhinnék! Még testőrök sem védenék meg. Nem mer kiállni, nehogy megkérdezzék tőle, hogy miről hablatyolsz te gyökér? Az smafu, hogy a nagy siker ellenére miért kellene visszafizetni azt a rengeteg pénzt, amit lazán-faszán ellopott! Aljas féreg!
quadrocopter
Persze, hogy nincs miért bújkálnia, szaros 1.5 milliárdért? Ugyan már...
madlaci66
@quadrocopter: Egyszerűen csak szégyelli magát, hiszen CSAK 1.5 milliárd. Kispályás a többiekhez képest...
laja70
Orbaneszku tezsvíre miért lenne bűnös, amikor a bandában senki sem az?!?!
Cefi
Nem volt egyszerű, de végül csak sikerült tető alá hozni az emberi görénység nem éppen ideáltipikus állapotának Csomolungmáját ostromló interjút a magyarországi cigányság Rogán Antaljával. Aki hosszú hónapok óta menekül a nyilvánosság és a sajtó elől. Aki nem más, mint egy bivalyerős versenyben minden idők egyik legsunyibb, legaljasabb fideszes gazembere, a Lungo Drom elnöke, a kormány által hímestojásként kezelt és óvott köztörvényes bűnöző, a cigányság felzárkóztatásának elsőszámú kerékkötője, az általános iskolai tanulmányait 20 évesen befejező börtöntöltelék.
papa.49
Koszos dádé fogsz te még visítva a patkánylyukba is elbújni mert egy gyáva szar vagy nem egyéb!!!
JAJMÁR
Miért is bujkálna? Nem bujkál a lőri se, meg a tóni se... meg a satöbbiek se még! Aztán meg nem is lesz hova majd!
Akkora szoknyája nincs azasszonynak se!
Desischado
Amíg a fidesz hatalmon van, addig nem kell bújkálnia ennek a tolvaj, hazug parazitának. De jön még kutyára dér, flóri!
Designer
Flóri! Flóri! Mit csináltál te 20 évesen? Nyócosztályt?! Én már főiskolás voltam ennyi idősen, azóta egyetemet is végeztem, de nem tartok ott, ahol te! Tudod mit, r*tkes cig*ny?! Nem is akarok, mert én nyugodtan alszok...
soljanka
A 70-es évek végén csücsült a sitten.
Onnan pedig egyenesen a szolnoki önkormányzathoz került a családsegítőkhöz .
Tehát 8 elemivel, börtön után önkormi dolgozó.
Szolnokon.
Vajon ki volt a Szolnoki Városi Tanácson a mentora?
Orbán Viktor az egyetem után 1987-től Szolnokon élt.
Tudom mindez véletlen.
De a tény, hogy mindkettő egyformán hazudozik, lop, és mindezt leszarja valamint, hogy a főcigányt védi a Nemzeti Beteg, nos azért elgondolkodtató.
evacica
Nem is kell a főnök fogja minden egyes tolvaj kezét! Nem ő az egyedüli ebben a pártban aki saját zsebre dolgozik! Fejétől bűzlik a hal!
human
1998-ból:
"Elmarad Farkas Flórián nagy érdeklődéssel várt büntetőpere. Sosem tudjuk már meg, kezelt-e hűtlenül pénzt a Lungo Drom cigány szervezet, egyben az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat (OCKÖ) elnöke, megsértették-e a számviteli fegyelmet az általa vezetett alapítványoknál: Farkas Flórián eljárási kegyelmet kért és kapott, így tiszta lappal futhat neki a választásoknak. "
magyarnarancs.hu/belpol/eljarasi_kegyelem_farkas_floriannak_elsikalva-61985
Cicamama55
Jó sokára bújt elő! Gondolom az iratmegsemmisítője tropára ment, meg Orbán Viktor tanácsadói is verejtékeztek mire megengedték, hogy előjöjjön. Nem a pártok, hanem az emberek igazság érzetének fáj ez a csaló ember!
Lepényleső
Jelen kormány prominensei úgy vélekednek; bűnözők szavára nem adunk(Legfeljebb kereskednek velük. Az nem orgazdaság?). Nyilván követnünk kell a vezérek elvét (kivéve a kereskedést),tehát akkor mi sem adhatunk a bűnözők szavára. Eljárási kegyelmet ki kaphat,csak nem egy bűnelkövető? Árpád bácsi adott e kegyelmet valaha is a munkamániás úrnak? Igen esetében ki hazudik?
Borsodi
@Designer: Ő csak addig van biztonságban amíg a fidesz van hatalmon,egy kormány váltás letörné a szarvát
vonotok
Én a helyedben előszór FIZETNÉK, másodszor FÉLNÉK, harmadszor, BUJKÁLNÉK , mert annyi szemétséget amit Te elkövetel csak ez jöhet.
Vagy még egy, de a jó ízlés miatt már nem merem leírni.
Eladott Ország
A roma felzárkózási programot nem azért találták ki, hogy te meg a szarházi fajtád ellopják. Jogállamban már régen a sitten ülnél. Ráadásul még a pofád is nagy, mert véd a csúti cigány haverod.
Fradigege
Akkor ne félj flórikám. Ki a fszt érdekel?! Úgyis habosra verik a sitten a szádat.
sentinel216
Ez a sárgalábú - a haverjával együtt - nem ismeri a mondást: Fehér ember nem felejt!
nyanya001
Megnyugtatott a csuti haverod ?
Az biztos, amíg ő van hatalmon, az ilyen csirkefogók nem lesznek felelősségre vonva !
Suba subához...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.