Mint megírtuk, Gulyás Mártont és Varga Gergőt összesen 500 óra közmunkára ítélte a bíróság, amiért megdobálták, illetve megpróbálták megdobálni festékkel a Sándor-palotát.

Az utolsó szó jogán remek beszédet mondott a kamerák kereszttüzében, amiért vastapsot kapott a jelenlévőktől.

Varga Gergő másodrendű vádlott azt kérdezte:

Milyen nép az, amelyik olyan törvényeket tart be, amit ellene hoztak?

Íme, az ítélethirdetés előtt, az utolsó szó jogán elmondott szavaik a bíróság előtt: 

(444.hu)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nincs tetszésnyilvánítás...
csak a hatalommal való visszaélés ! Az van !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Nincs tetszésnyilvánítás...
csak a hatalommal való visszaélés ! Az van !
vukkocska
Ha ez a semmi ennyit ér, akkor ez a tetves banda minimum életfogytiglant fog kapni, amikor végre eltakarodnak. Ha egyáltalán itt maradnak az országban, mert szerintem pánik szerűen elviharoznak.
JAJMÁR
Ügyes gyerekek! Minden szavatok helyén van, ahogy az eszetek és a szívetek is :)
(a narancsos dobálást is értjük ám :) )
Aronka
Gulyás egy terrorista. Én kivégeztetném.
Desischado
Örömmel hallgattam a fiúkat. Még van remény, ha ilyen belevaló, talpraesett, és igaz emberek is vannak, mint Marciék! Gratula nekik! A bíró meg sunyi féreg, mondjon le, mert nem méltó a bírói pulpitushoz!
JAJMÁR
@Aronka: Ó, már az a terrorista, akire azt mondják. Nyugi, sorra kerülsz :)
simmering73
@Aronka: Neked is a talpad alatt fog fütyülni a szél rövidesen.
karma1
@Aronka: 22.26 Mi van, te vagy a kis berlini naci csicska? Eltevedtel, kurva rossz helyre trollkodsz, menjel oda, ahol a kezcsokos hulye nenike meg a savas bacsika irogat - ha egyaltalan tud irni -, mert ezzel a behegyzeseddel odavalo vagy.
Az ilyen agyhalottakat kellene elpucolni a kozeletbol, mint te,...
Huzz el mashova, ahol ertekelik a dumadat... (Csak mondom, mar ott se sokaig, mert a nagy hoscincerek mar csomagolnak Azerbajdzsani tarsasutra...)
Hellcat
És nem fog leesni ezeknek a patkányoknak, hogy tüntetés tüntetés hátán van már a héten...nem fog eljutni a tudatukig, hogy hopp valami nem ok.
Hellcat
Ja és kurva jól beszéltek...élőben néztem, a hideg rázott...
Equus
@Linnax: csatlakozom... tényleg hülye... habonyművek...
terlasz
Kellenek az ilyen fiatalok, mert Orbán ettől a korosztálytól fosik a legjobban, okkal.
karma1
@terlasz: Bizony,... Valoban ok az elso korosztaly , akik mar eleg okosak, mar megvan a felsofoku vegzettseguk, talan eppen nincsen munkajuk, de meg tevedesbol sem erheti oket az ugynokvad, vagy a kommunista mult, szoval, HAJRA, fiatalok, ne hagyjatok elqrni a jovotoket!
Manhattan
ÜGYÉSZ: Ki intett, ki számolt el háromig, kinek a jelzésére indultak el? GULYÁS ÜGYVÉDJE: (suttogja) Soros György. VARGA: (röhög.) GULYÁS ÜGYVÉDJE: Bocsánat. )
nezelodo
Az sem volt semmi amikor egyik helyszínen hordta a "Pintér Művek" a kordonokat, a fiatalok meg skandálták: "Bontsad Viktor!!!" Ami meg szomorú, hogy az egykori Horváth belügyér forradalmárjai, (Orbánék), egy cseppet sem szégyenlik magukat!
magyarbakancs
Nagyon tökös legények végre vannak akik kiállnak értünk és mellettünk.
Hajrá fiatalok veletek vagyunk.
justhpeter
Csodálkozom, hogy ilyenkor a legelvetemültebb Orbán-hívőknek nem jutnak eszükbe a 2016-os tv-székházi rombolás képei ? Az nem volt garázdaság ? Kocsi felgyújtása ? Eszközök hazavitele ?
Már az ostoba Budaházy eszmetársuk elleni erőltetett eljárás sem volt semmi, de azt gondolom ennél az eljárásnál jobban nem lehet lejáratni az igazságszolgáltatást. Mindezt primitív pártindíttatásból.
nyanya001
@justhpeter: Kijavíthatlak ? :)
2006-os :)
A többi stimmel.
Főlökött
@nyanya001: Én is javíthatok ? :)

Hol van már a független és pártatlan igazságszolgáltatás (?), még jogszolgáltatás sincs, csak egyeseknek :) :)
Béla333
Eddig úgy tűnt, hogy az utcai megmozdulások során nincs egy igazi vezetője, irányítója a tiltakozóknak.
Úgy gondolom, a Fidesz féle "igazságszolgáltatásnak" köszönhetően most már van!
F_Viktor
Hétfőre sikerült összehoznunk Koppenhágában egy a magyar kormány elleni demonstrációt, s felvettem a kapcsolatot a helyi Momentum vezetőjével.
nyanya001
@Főlökött: Csak gazság van az igazságból ellopták már az í betűt is.
justhpeter
@nyanya001: Félrevitt a hév, köszönöm !
moiszikf
Semmi új nem hangzott el. Budaházy Gyuri ezt már egymilliószor elmondta, az elmúlt 15 évben.
egyvandor
A bíróság mérlegelt és a 26 ezer forintos kárt 300 + 200 óra közmunkával kívánja megtéríttetni.

Gorbán! Meg van az ország felvirágoztatásának a kulcsa!

A 2006-os randalírozók károkozását átszámítva közmunkával húsz évig 6% GDP növelés mellett fenn tudnák tartani az országot.
egyvandor
Ez már a Gorbán politikai ügyekre válogatott bírája volt?
egyvandor
@karma1: Azért egy egészséges társadalomnak teljes spektrumúnak kellene lennie. Csak nekünk civileknek és szavazóknak valahogy el kellene zavarnunk és távol tartanunk a politikai csalókat, bűnözőket és kóklereket. Egyetlen politikai erő nem fog becsületes úton maradni megfelelő kontroll nélkül. Az ellenőrzés nélküli hatalom és pénz elveszi az emberek eszét. Talán, ha egy milliomod egyednek volna elég önkontrollja, azt meg az emberek simán hülyének néznék.
Grafix69
Azt figyeltem meg , hogy a Facebook hozzá szólásoknál ,milyen elkötelezett emberek esnek egymásnak egy olyan nyomorult rendszer miatt mint az Orbán rendszer . Mennyi gyűlöletet lehet kihozni egy ilyen mocskos kormánynak . El kell söpörni az egész bűnöző bandát . Ebben az évben még olyanokat művelnek amikhez képest Adolf Hitler kiscserkész lenne. A srác és társa jól látja a dolgokat és bizony rohad a rendszer , remélem segítenek a zuhanásban a tüntetők , mert amit el loptak azt vissza kell venni és ezeket börtönbe rakni a főügyésszel kezdve.
pungapeter
@Grafix69: A gyűlöletet nem a rendszer termeli ki hanem a gyűlölködésre éhezés. Nem csak Orbán cikkek alatt megy, ez egy nemzeti szokás. A higgadt és értelmes kommunikáció pedig nem megy a baloldalnak. Most inkább a rombolás és mártírkodás könnyű útján járnak.
karma1
@pungapeter: Nem Gulyas akart martir lenni, nem veszed eszre, hogy a hatalom csinalt belole martirt? Ha az egeszet akkor es ott elrohogcselik a rendorrel, akkor ez az egesz cirkusz ki sem derul, nem kell fizetni az allamgepezetet, nem kap nyilvanossagot, igy aztan tessek, viselje el a kormany, hogy mar van egyvalaki, akit a fiatalok kovethetnenek...
Grafix69
@pungapeter: Lehet nem a hatalom okozza a gyűlölködést , de az uszítást feltétlenül. Azért azt be kell látnod , hogy ez a kormány olyan gyűlölet keltő kampányba kezdett már 2014 után amit sok országban soha nem engedne meg magának a hatalom. Jelenleg az a helyzet ,hogy a kormány szerint ha nem vagy fideszes akkor csak másodrendű állampolgár vagy , de ha ez sem elég akkor bármilyen más politikai nézetet vall valaki akkor simán hazaáruló . Nagyon hamar kibújik a szög a zsákból. Ez a kormányfő és kormánya egy fasisztoid gazdasági bűnözőkből alakult Nemzetinek hazudott erkölcstelen emberek gyülekezete . Azokat akiket sikerült megvezetni azzal , hogy milyen jól élnek az emberek mert ők megvédnek mindenkit , mert most már két lyukas lábosa van egy helyett , nos azok nagyon csodálkozni fognak mikor kiderül számukra is ez a bűnszövetkezet . Remélem nemsokára.
farkas
Szerencsétlen nyálgombócok. A demokrácia nekik az, hogy ők mondják meg ki a demokrata, a többit pofán lehet vágni. Ez demokratikus? Toleráns? Várják ki a választást jövőre és akkor domborítsanak- ne hőbörögjenek takarózva a "demokráciával".
Béla333
@farkas: 06.41
Te nem figyelsz semmire, csak vagdalkozol!
Nem azt mondták ki, hogy ki a demokrata, hanem azt, hogy ami ebben az országban történik/történt az nem demokrácia!
Miért lenne az hőbörgés, hogy valaki a bíróság előtt az utolsó szó jogán elmondja a véleményét?
Szerinted mit kellene tenni? Kézen csókolni a bírót és az ügyészt, akkor nem tartanád hőbörgésnek?
Fura felfogásod van a szólás és vélemény nyilvánítás szabadságáról, a demokrácia mibenlétéről!
farkas
@Béla333: Jövőre választások. Ott sem lesznek sehol. Addig és utána is hőbörgés- ez a demokrácia.
Aki Én
@farkas: Látom nem bírsz elszakadni tőlünk. Jól vagy? Sikeresnek mondható a kezelés?
Üdv újra!
farkas
@Aki Én: Szeretem a demokratikus közösséget :-)
division
@farkas: Még annyira fiatalok, egy szalmaszálat nem tettek keresztbe eddig, éppen itt az ideje hogy dolgozzanak egy keveset:-))
Köb Jani
@division: Jó buli az elsődleges, a drog, a szesz, na meg a szex, a szólás szabadság csak járulékos hivatkozás. Alkotásuk a Genderelmélet diktatúrájának éltetése, mert ez megfelel a jó bulizásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.