A nyugdíjvagyont kizárólag Gyurcsányék csapolták meg, mert akkor is a multik érdekeit szolgálták - reagált a Fidesz Varju Lászlónak, a DK alelnökének szavaira, aki azt mondta: szükségesnek tartják, hogy a magánnyugdíjvagyonból "ellopott" pénzeket fizessék vissza. A Fidesz erre válaszul közölte: Gyurcsányék az emberek nyugdíj-megtakarításait külföldi érdekeltségű magánnyugdíj-pénztárakba irányították, amelyek az emberek nyugdíj-járulékain nyerészkedtek és elcsalták annak jó részét. A 2010-es kormányváltáskor a nyugdíjrendszer már az összeomlás szélén állt, a nyugdíjkasszából minden harmadik forint hiányzott, és már csak az IMF-hitelből tudták fizetni a nyugdíjakat. Közleményük úgy folytatódik: “ma a nyugdíjak biztonságban vannak, a nyugdíjrendszer stabil, a kormányváltás óta meg tudtuk őrizni a nyugdíjak vásárlóértékét, sőt emelkedett a nyugdíjak vásárlóereje”.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Ahogy édesanyám szokta kérdezni:
Hogy nem sül le a bőr a pofájukról kisfiam?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az elcsalták az igaz, de ők voltak! A kiflicsücsök szenyátorína vezérletével! =))
solidedge
Megdöbbentő hazugság. De hát a Fidesz az Fidesz.
staro2
Ahogy édesanyám szokta kérdezni:
Hogy nem sül le a bőr a pofájukról kisfiam?
nyanya001
Takonygerincű jellemtelen csürhe !
A 3 ezer milliárdot is a Gyurcsányék mi ?
Köpedék banda !
sztarklikk.hu/kozelet/ha-most-nem-lesz-lincseles-akkor-soha/187656
bence
A fidesznél büdösebb férget nem hordott még föld a hátán ! Ezek mindenbe csak belesz..ni tudnak !
quadrocopter
“ma a nyugdíjak biztonságban vannak, ..." Mészárosnál és rajta keresztül a Gecinél!
bencemacska
Ez már olyan ordináré hazugság, hogy megszólalni is nehéz!
És még senki nem verte őket ököllel pofán!!!
Peller Anikó
Hinnye a kurva életbe, há nem is montátok eddig dikmá, hogy a 3000 000 000 000 manyupénztárt is a gyurcsányi lopta ee. Hallod béla, ezt méé nem montad eddig, titkótad és a választások előtti hétre tartogattad he?
nusika
...röhögnöm kell :))))))))))))))))) 3000 milliárd...
...kedves fideszesek, ezt is lenyelitek??? ...kiflivég Gabika megvédte a nyugdíjpénztárakat??...meg kellene kérdezni, hogy mire költötték???...számonkérés!!!
nezelodo
"kormányváltás óta meg tudtuk őrizni a nyugdíjak vásárlóértékét" Csak a kuszafogú fideszszőke tolvaj nem tudta megőrizni az ellopott háromezer milliárdot. Ezeknek aztán olyan vastag bőr van a pofáján, mint a csizmatalp!
nezelodo
@Peller Anikó: Maholnap megérhetjük, hogy előbújik a fideszes kolléga és a MANYUP ellopás is városi legenda lesz, mint 2006-ban a TV székház felgyújtása.
cikicakk55
Azért ehhez már pofa kell.Az is undorító tőlük,hogy még 7 év után is hátra felé mutogatnak.Minden mostani probléma a Gyurcsány pártja miatt van .Igen,már Gyurcsány idejében is szarban voltak a kórházak,de Gyurcsánynak esze ágában sem volt a romokban heverő magyar egészségügy mellett Erdélyben egy szuper modern kórházat építeni.Viktor! Ennyire kellenek ezek a szavazatok, Már úgy bebetonoztátok magatokkal a sok hülye új választási törvénnyel,hogy nincs az a békés választás amelyik benneteket le tudna váltani.Hála az akna munkátoknak az ellenzéket is sikerült apró darabokra zúznotok,de a híres Magyar összefogást, és összetartást is sikerült ketté tépned.Most már bár melyik online oldal hozzászólásába beleolvasol,megy a libsizés,komcsizás,kurva anyázás.Ember ember ellen,pedig mindegyiknek ki lóg a segge a nadrágból és az érdeke az lenne,hogy közösen zavarják el a tolvaj bandát.De Orbánnak sikerült a magyar népet egymásnak ugrasztania és most már nem is kell ide idegen ellenség.Mi magunk fogjuk egymást kinyírni,csak azért,mert más a politikai nézetünk.Ráadásul a legtöbb hozzászóló csak két féle kép tud gondolkozni.vagy Orbán,vagy Gyurcsámy .Aki szidja Orbánt az Gyurcsótány libsi. Aki szidja Gyurcsányt, az büdös komcsi. Számukra olyan,hogy mind a kettőből elege van a népnek,olyan nem létezik.pedig ezt kéne figyelnetek.A bizonytalanok száma 47% ez a 47% az aki sem Gyurcsányt,sem Orbánt nem akarják a trónon látni,de még a parlamentben sem.Azt viszont nem tudják,hogy akkor kit? Ha nem szavaznak,akkor is a Fidesz nyer,ha valamelyik neve sincs kis pártra szavaz,akkor a töredezettség és a csak rövid időre szóló összefogás hiányában akkor is a Fidesz nyer..Na ezért mennek innen a fiatalok.A nyugdíjukat már ellopták.Mire ők nyugdíjasok lennének,már szinte nem is lesz nyugdíj,viszont ebben az országban becsületes munkával 50 év alatt nem lehet annyi megtakarítást összehozni,hogy pár év békés nyugdíjra fussa.Ilyet csak egyetlen embernek sikerült eddig,Mészáros Lőrincnek.Ő viszont a...
JAJMÁR
Nincs párbeszéd! Csakis a begyakorolt üres pletykaszintű azonnali viszontvád. Műkodik.
A saját szűk híveik körében, de mások gyűjtik a "zsetonokat" és egyszer , ha sok összegyűlik odadobják eléjük. Minden népsértésért fizetni kell!
Nem a Gyurcsányt sértik,
Hanem a+lopott embereket.
nevemnick
Mocskos, köcsög fidióta banda.
Addig nyújtják a gumipertlit, míg hamarosan pofánvágják saját magukat... vagy ha nem, akkor segítünk.
Lepényleső
Most majd jobban alszom,hogy megtudtam,az addig megtakarított nyugdíjam nem egy
külföldi bankban rohad,hanem egy nemzeti fydes káder magángyűjteményében landolt?
Hellcat
Amíg a csúnya manyup pénztárak "tőzsdéztek" a pénzekkel adig legalább megvolt...MOST HOL VAN? Hol az egyéni számla?
Nessy
Elég a MANYUP lenyúlásának a dátumát ismerni, és innen tovább nincs miről beszélni! Lehet, hogy a hívek memóriája az aranyhalakéval vetekszik, de vannak akiknek még műxik!
Szókrakész
Sajna mindkettőnek igaza van.

Itt a húsosfazékon marakodnak.
A nép most is, mint mindig le van székletelve.
Mert egyik se a mi érdekünkben tépi a száját.
papa.49
Rossz hírem van a számotokra fütyiszek, meg van a hazugovics 2010. beszéde amiben megköszönte a Bajnai kormánynak, hogy ,,jó gazdasági állapotban adta át az országot,, a másik mondatban azt mondta a ,,fényestekintetű,, tetű hazugovics, hogy a jelenlegi nyugdíj rendszer 2060 ig fenntartható a jelenlegi szabályok által,, !!!
Tehát ez a hír nem egyéb mint egy ordas hazugság!!!
nezelodo
@papa.49: A napokban hozták nyilvánosságra, azon bátrak MANYUP hozamát, akik nem engedtek a tolvaj kormánynak, és hagyták, hogy tovább tőzsdézzék el a pénzüket az alapkezelők. Az eltőzsdézett befizetések messze többet hoztak nekik mint más befektetések, és a csodálatos állampapírok. Ugye, hogy micsoda igazmondó ez a dakota kormány?
karma1
@Szókrakész: Szoki, ne baromkodj! Mit lopott el a DK-s kormany, milyen nyugdijat? A manyup penztar tartalmat a 3000 milliardot 2011 utan vettek ki szepen egyben a fide$$-esek!
Meselj mar arrol, hogy milyen DK-s, milyen ellenzeki nyulta le ezt? Kurvara kivancsiva tettel!
verőce21
Végre egy tárgyilagos, normális cikk a Manyupokról.
qxy
Na valami ilyenre vártam. Ki lopott?? Te . Nem, hanem te.
Elő lehet venni a doksikat .ki mibe sáros.Nem tudom Feri meddig keresi a leleplező dokumentumokat, de ha nem húz bele alá vág a füstölt csülök ( már ha van neki is valami dokumentum Feri ellen) Szerintem be biztosította magát.azzal a nyugdíjjal kirántotta a nyulat a cilinderből, és ha valami igazság van benne akkor Feri nem fogja meg találni a leleplező okiratokat. Holnap már szombat . Valakinek virítani kell.
Nessy
Csak az a fránya időzavar ne lenne állandóan! Ami 2010-2011-ben történt, azt nehéz vissza konvertálni 2006-2007-re! Igaz, a híveket ez nem zavarja!
Peller Anikó
@verőke: nem találom a tárgyilagos cikkedben az ellopott 3000 000 000 000 azaz 3000 milliárd forint tárgyilagos sorsát. Tárgyilagosan érdekelne hova lett a 3000 000 000 000 - 300 millió azaz

a 2999 700 000 000 forint tárgyilagosan eltüntetett pénc.

De érdekelne az eltüntetett aranytartalék sorsa is valamint a horribilis Eu támogatás sorsa.

De csak szigorúan tárgyilagosan.
Eladott Ország
gepnarancs.hu/2017/02/petofi-sandor-orban-viktor/

Petőfi Sándor: Orbán Viktor
A csukámba stopli hajtva,
Fogason függ, pertli tartja,
Pertli tartja, s úgy ragyog.
Én Orbán Viktor vagyok.
Munkátlanság csak az élet,
Diplomámmal, csak henyélek.
A zembereké a dolog.
Én Orbán Viktor vagyok.
Seperd közmunkás az utat,
Jön nemzeti nagytőkés urad,
S én sem járhatok gyalog.
Én Orbán Viktor vagyok.
Tán a tudománynak éljek,
A tudósok mind szegények,
Szotyihéjam a Polt nyakában ragyog.
Én Orbán Viktor vagyok.
Van igaz egy tudományom,
Ebben párom ritkán látom.
Lopni, csalni jól tudok.
Én Orbán Viktor vagyok.
Suttogják, hogy harácsolok,
Vagyonom van, de nem sok.
Lőrincnek van, de sok.
Én Orbán Viktor vagyok.
Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Tőlem erednek a bajok.
Én Orbán Viktor vagyok.
Hazug joggal országházban
Életem ha átdumáltam:
Mennybe visznek az angyalok
Én Orbán Viktor vagyok.
Perwool
@Peller Anikó: Vergődőtől ne várj csodát!-:))))
Szerintem + Amelyik pénztárak szarul működtek a befizetett pénz ott is megvolt, csak hozam nem nagyon. De épp erre tartották a PSZÁF-ot, hogy az ilyeneket felügyelje. Mérsékelt sikerrel...
Amúgy mit mondott Orbán, (Aki sose hazudik.) mikor lenyúlták a MANYUP-ot? A pénz az állami nyugdíj biztosítóhoz kerül, mindenkinek egyéni számlára.
Hol van ez az egyéni számla? Nincs több kérdésem.
A magánnyugdíj az ország óriási lehetősége volt.
Voltak persze gyerekbetegségei, de új volt, ez belefért volna, ha okosan csinálják. Mondjuk egy törvény, hogy minimum az államkötvények hozamát produkálnia kell egy pénztárnak, különben nem működhet. Aki ennél jobb, az máshova fekteti be a pénzt, akinek nincs jobb ötlete, az meg állampapírokba. Utóbbit kimondottan szorgalmaztam volna. Elvégre így az állam a polgáraitól vett volna fel hitelt, kedvező feltételekkel, nem külföldi bankoktól. A PSZÁF meg szigorúan ellenőrizhette volna a működésüket. Csak az a szarházi Szász @rvára nem ezzel volt elfoglalva. Sajnálatos, hogy mikor a bűntársai megfegyelmezték, nem verték teljesen agyon a szemétládát.
Az a legszarabb a dologban, hogy pont akkoriban nyúlták le Orbánék, mikor kezdett volna a dolog termőre fordulni. Mostanában mennének nyugdíjba azok, akiknek jórészt már a MANYUP fizetné a nyugdíját. Aztán egyre több és több nyugdíjba vonulónak. Lehetne csökkenteni az apparátust, egyre kevesebbet kéne az államnak belepótolnia a nyugdíjkasszába. Sajnos ez a vonat elment, újra ott tartunk, mint a szocializmus vége felé...
Amúgy az első Orbán uralkodás idején még nem volt baj a MANYUP-al. Kevesebb volt még a lóvé, ellen tudtak állni a kísértésnek...
Yoda69
Mondja ezt az a fideSS amely szemrebbenes nelkul ellopott 3 ezer milliardot.
quadrocopter
Miért nem szóltak, hogy most van a "Nemzethy Humor - és Vicc hete"!
a helység kalapácsa
Hihetetlenül egyszerű lett volna ez a történet egy demokratikus országban (ez is jelzi, hogy Magyarország NEM demokratikus ország).
Rosszul működöknek a magánynyugdíjpénztárak?
Hát akkor törvényileg (normális törvényileg, és nem a magunk hasznára hajtott, lopós törvénytelenséget törvényre emelős törvényileg) megrendszabályozzuk a működésüket, és nem megfélemlítve az embereket, maffia módszerekkel kiraboljuk őket.

Érted ezt, te fidesznyikes, MOCSKOS HULLADÉK BUTA ÁLLAT!?
a helység kalapácsa
Már csak ezért az ügyletéért is börtönben fog rohadni orbán az élete végéig, és akkor a többi embertelen gazság, ami szó szerint emberek tízezreinek (több tízezer MAGYAR EMBER!!!) életét követelte, még nem is került terítékre...

Lesz itt hadd el hadd!
Mitek is van?
A faszopó fradista fociultrák?
"A sok lúd disznót győz"-ről hallottál már?

Tudod, azért mert valaki kopasz, attól még hülye...
Nem ezt akartam írni: Azért, mert kopaszra nyíratja magát valaki, attól nem lesz erős.
Ja, és a jobbikos betyárseregről, meg a berkein belül mozgó MMA-sokról sem hallottam olyat, hogy hirtelen elkezdtek fideszes szimpatizánsok lenni a Jobbikon belüli változások ellenére.
Érted, a világ és benne a jobbik, és benne a jobbik támogatói, és benne a betyársereg, és benne az MMA-sok EGYÜTT fejlődnek.
A világ változik, és benne az emberek!
Vágod ezt, buta csökött agyú, múltból élő oroszbarát fideszes?
a helység kalapácsa
A minap az egyik fideszes kollégám elkezdte megmagyarázni nekem, hogy az oroszok nem is olyan rosszak.
Mi a tököm van itt?
Már tényleg itt tartunk, hogy ezek a tetvek az oroszokat akarják lenyomni a torkunkon?
'56 után?
40+ év megszállás után?
Hogy még mindig mit művelnek, és agresszorként avatkoznak be más országok életébe?
(fidesz soros györgyöt tünteti fel ebben a színben, de ha jobban belegondolsz, az, hogy ő egyedül irányítson mindent, a viiágon mindent a legmélyebb fokig ismerve - ez fizikailag lehetetlen!)
Az oroszok viszont mindent megtesznek csapatostól, pl az Európai közösség lerombolásáért is - amit orbán ezerrel támogat, PÉNZÉRT!
Ha az Európai Unió megszűnik, szétesik, Oroszország kerül fölénybe ebben a térségben.
Tényleg ezt akarod, te nyomorult fideszes?

Mondj három dolgot, ami az oroszoktól van a háztartásodban.
Egyet sem tudsz mondani!
Viszont ha kurva kell (akár gyerek is!!!), meg kábítószer kell, meg fegyver kell, az oroszoktól megkapod, mint üveggolyót.

Ha 2018-ban a fidesz győz, Magyarország, végképp az oroszok fennhatósága alá kerül, mert orbán már kiöregedett, és már nem érdekli semmi, csak az, hogy valaki hatalomba tartsa - az oroszok, az orosz gépezet.
1984
Eladott Ország
Ennek a csúti cigánynak minden ráfér a pofájára. Remélem nemsokára fazonigazítás lesz.
verőce21
@Peller Anikó: (10:57) Valamit összekeversz. Mert még a DK sem a magánnyugdíjvagyont keresi, csak azt kéri, "hogy a magánnyugdíjvagyonból “ellopott” pénzeket fizessék vissza"

"A DK alelnöke arra szólított fel, hogy a miniszterelnök bizalmasával, Szivek Norberttel fizettessék vissza az ellopott, magánnyugdíjból származó 300 millió forintot”

Te pedig a 10.000-szeresét követelnéd.
Sajnálom szegény uradat, ha hazamegy fizetésnapon! :)
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: olvasni tudni kell.3ezer millió az a 300millió... Értelmező olvasás,ha kérhetem...
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: attól függ mit kell olvasni... Ezt óvasd te, neked való...:)))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: olvasni tudni kell.3ezer millió az a 300millió... Értelmező olvasás,ha kérhetem...
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy a 3000 milliót bevegye valaki.
verőce21
@verőce21: (22:47) ...hogy a 3000 milliárd forintos lopást bevegye valaki.
Eladott Ország
@verőce21: Szivek Norbert az állam kincstárnoka, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetőjeként rábízták mindannyiunk közös vagyonát. Ugyanő háromszáz millió forintot kaszált egy olyan részvénycsomagon, amit az államon keresztül a magánnyugdíj-alapból szerzett meg egy cége. Pedig nem is ez volt Szivek célja: még többet akart, erőműveket az Enefi nevű energetikai cégből. A magyar állam százmilliókat bukott a tranzakción.
Ne keverd össze a fidesz által ellopott 3 ezer milliárd nyugdíjvagyonnal. Szivek Norbert személyében egyébként a kecskére bíztuk a káposztát. Mocskos patkányok hada zabálja az országot.
Peller Anikó
@verőke: kedves fogyatékos fideszfánok, tudjátok átok mi lehet az hogy "elszámolás"?

Leteszed az asztalra forintra fillérre, hogy hova lett és hol tartózkodik a 2999 700 000 000 forint és nulla fillér (azért ennyi mert a 300 milliót nem keresem, azt keresse a déká.)

Nincs ilyen elszámolás? Akkor ellopták. Te meg fogyatékos vagy.

Tehát hol a 2999 milliárd és 700 millió forint nyugdíjvagyon amit a komcsik izzadtak ki ez a kérdés (mert azok nem ellopták hanem felhalmozták).

Ezenkívül hol van a 34 milliárd forint aranytartalék amit egy tollvonással eladtak (elloptak) amikor a legrosszabb volt az aranyárfolyam.

Ezenkívül hová lett az ország devizatartaléka (ellopták)

Ezenkívül hol van az Eu támogatásból befolyt sokezer milliárd ellopott forint.
SystemError
@verőce21: 09:56 Hehe eddig azt hittem egy kicsit legalább tárgyilagos vagy, de zéró.

"fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy a 3000 milliót bevegye valaki."

Akkor te, mint "nem fogyatékos" kérlek magyarázd el leereszkedve a fogyatékosoknak, hogy hol van az a pénz és hol van a megígért számlavezetés... Azt is magyarázd el a fogyatékosoknak, hogy akit nem tudtak kizsarolni a magánnyugdíj pénztárából hazugságokkal annak miért hozott 15x többet mégis. Végül szerinted aki majd a nyugdíjából fog megélni, nem úgy, mint te annak ilyen "szerintem" szintű magyarázatok valami verőcze21 nevű fórumozótól elégséges és megnyugtató magyarázat amire majd mérget vehet.

Amúgy felháborítóan prosztó paraszt vagy, hogy lefogyatékosozod azokat az embereket, akik majd idős korukra nem tudják miből fognak élni és egy életen át fizettek be.
verőce21
@Peller Anikó: (07:50) Valami elgurult nálad nagyon az utóbbi időben, olvasgatva általában a hozzászólásaidat. (Ha már a DK sem keresi a 3000 milliárdot, akkor Te - és mások is - minek keresik?)
Ez is egy tévedésekkel, alaptalan vádaskodásokkal teli, csípőből tüzelő beírás, amelyik érdemtelen a válaszra.
Peller Anikó
@verőke: "Ha már a DK sem keresi a 3000 milliárdot, akkor Te - és mások is - minek keresik?"

Halljátok barmok? Minek keresitek az ellopott pénct amikor olyan is van aki nem keresi?
verőce21
@Peller Anikó: (08:35) Nincs "ellopva" semmilyen pénc, ezek alaptalan állítások!

De ha a DK sem kérdezi ezeknek a pénzeknek a sorsát, akkor annak nyilván oka van, mert ismerik az elszámolásokat, teljes megelégedésükre és az EU-s milliárdok sorsát is.
Vagy nekik kell ezeket a kérdéseket feltenni.
SystemError
@Peller Anikó: Újgazdag urizálás nem a tudásról, érvekről szól, hanem a státuszról. Neki azért van igaza mert neked zöld hajad. Ha láttál már Tarlós sajtótájékoztatót, akkor tudhatnád, hogy felesleges ebbe belemenni... Hidd el fénysre van nyalva a tükör otthon neki. Egy valóság van a tükörképe..:)
SystemError
@verőce21: 08:09 Erről ennyit Tarlóskám..:)
micfild
@staro2: és mást vádolnak azzal amit ők követtek le
most már naponta
és nem sül le
Béla333
Hol van a 10 milliárd Euro-nyi Manyup pénzünk???
Számoljanak el az utolsó fillérig!!!
qxy
Na Feri is jól alá vágott a Fidesznek. Mondtam én hogy ez csak duma. Dehogy vágnak alá egymásnak hisz bukna maga is. " A héten" Melyik héten?
lusta
Nem bízom olyasmiben, hogy mindezt egy egybites 300 forintos budiforradalmár megérti. Szóval.
A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk azt állította, hogy a nyugati karvalytőkés bankárok kezében lévő manyupok eltőzsdézik a keményen dolgozó kisember nyugdíjmegtakarítását. Ezért ők megmentik.
A 3000 milliárd be az államkasszába, a zemberek meg átverve. Fillérre pontosan átvették, amiből következik egy olyan apróság is, hogy nem volt eltőzsdézve, de ezt most hagyjuk. Éppen ezért elvárható, hogy az általuk bekasszírozott pénzzel fillérre pontosan el is számoljanak. Itt gand. Nem tudnak vele elszámolni. A másik gond, hogy a maradék manyup pénztáraktól nagyobb hozamot kellene felmutatniuk, hogy bizonyítva legyen az eltőzsdézés a manyup részéről és az, hogy ők jobb gazdái voltak ennek az összegnek.
szaboria1
HÉ FIDESZ TI VERTÉTEK ÁT NYUGDÍJ ÜGYBEN AZ EMBEREKET. A 2010 ÁTADÁS ÁTVÉTELEKOR AZT NYILATKOZTÁTOK A NYUGDÍJAK 2060-ig BIZTOSÍTOTT.
papa.49
@szaboria1: A hazugivics csak azt nem közölte akkor, HOGY KINEK A NYUGDÍJA BIZTOS ADDIG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.