A Fidesz és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter feljelentést tesz a HírTV és az Index ellen a HírTV pénteki Célpont című adásában a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választással kapcsolatban elhangzott és az Index által is híresztelt, a minisztert érintő rágalmak miatt – közölte a Miniszterelnökségi Sajtóiroda pénteken este az MTI-vel.

Lázár János és a Fidesz feljelenti a HírTV-t és az Indexet
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A közlemény szerint a HírTV és az Index a legaljasabb és legmocskosabb eszközöket vetette be annak érdekében, hogy befolyásolják a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást.

A HírTv Célpont című műsorának pénteki (2018. 02. 23.) adásában, és ezt követően az Indexen is "hazug és aljas rágalmak" hangzottak el, illetve jelentek meg, amelyek szerint a Csongrád megyei Fidesz és Lázár János személyesen alkut kötött volna büntetőeljárás hatálya alatt álló romákkal a cigány szavazatok megszerzéséért

- írták.

Közölték: az elhangzott hamis vádak miatt az érintett sajtószervek felelősségre vonása iránt haladéktalanul intézkednek. A Fidesz és Lázár János aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt azonnal feljelentést tesz, az elkövetők így a büntetőbíróság előtt fognak felelni. Hozzátették, hogy kezdeményezik a szükséges sajtó-helyreigazítási eljárásokat is, megfelelő helyreigazítást követelve.

Emellett haladéktalanul személyiségi jogi pert is indítanak "a teljességgel megalapozatlan, valótlan és súlyosan sértő tényállításokkal szemben", és kérni fogják a bíróságtól, hogy a rágalmak valótlanságának megállapítása mellett kötelezzék a hazugságokat közlő sajtószerveket megfelelő elégtételadásra és nyilvános bocsánatkérésre, tiltsák el őket hazugságaik terjesztésétől, valamint milliós nagyságrendű sérelemdíj iránti igényüknek is érvényt fogunk szerezni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Lézerke a te szádból hangzott el ha nem a fidesz nyer akkor a város nem fog semmit sem kapni. Mi ez ha nem burkolt fenyegetés?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Vasárnap már ki is derül, hogy hány szavazatot kapott a fityeszes alpolgármester a cigánysorról, s akkor máris okafogyottá válik az a soha komolynak nem gondolt, csak a nyájnak hazudott feljelentés.
karma1
Bezzeg amikor lazar adott interjut nagyon erdekes kampanytartalommal, akkor az ellenzek nem mondta azt, hogy hazudik.
Akkor most mi van??? kuszaszem fiae az index, hat mar az Adam se futyiszes? Kulonben meg nagyon vigyazzon lezerjanko, mert az o nyaka korul is szorul a hurok...
human
Jó, hát mást nem tehetett. Ha nem tesz feljelentést, akkor azzal rögtön elismeri amit állítottak a műsorban.
human
Kedvenc jelentem Lázártól ahogy megvédte Farkas Flóriánt. Figyeljétek csak hogy állította be rasszistának az újságírót!
youtu.be/ovrohCoNX-A
kisrigó
Hűha, de keménynek teccik lenni! Az egész szöveg azt sugallja, hogy már meg van az ítélet is. ( Virág elvtárs) Nem voltatok janikám elég elővigyázatosak, mert a naiv (buta) emberek elfecsegték, hogy milyen gátlástalanul nyomultok! Elvégre, szerepelhettek a TV-ben! Elég sokszor nyilvánvalóval tettétek, hogy milyen esetben számíthat a lakosság a támogatásra! (közpénz!!) A "kedvencem" az, hogy "eltörlitek" a sírhely megváltást Vásárhelyen, ne kelljen az unokáknak a hokedlin számolgatni a rávalót. Édes istenem, ki is emelte fel!?
szaboria1
Lézerke a te szádból hangzott el ha nem a fidesz nyer akkor a város nem fog semmit sem kapni. Mi ez ha nem burkolt fenyegetés?
RonaGyuri
FELJELENTETTÉK, s mi van velük???

Erről miért van nagy csünd

Meg kell jegyezzem, hogy ez így taxatív választási csalás

Íme a videó egy részlete, ami Őfenesége egri látogatása kapcsán készült

coub.com/view/13qasx

Néhány élesebb szeműnek feltűnt, hogy ez bizony nem a hivatalos aláíró-ív


(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--4n2YPAjI--/w_994/77kRwXBbUnXESwKhs.jpeg)

hanem egy valami más


(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Xr2dXCSE--/w_994/77kPjnh6hVMcI4Cms.jpeg)

Igen jól tetszettek látni: Őfenesége személyesen működik közre a választópolgárok megtévesztésében!
A hab a tortán, hogy „A Hír Tv riportja szerint több tucat narancssárga mellényes fiatal járja Mezőtúr utcáit, és a fideszes jelöltnek, Boldog Istvánnak gyűjtik az aláírásokat,”
és tessenek nézni mire:

(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--h0uyjTQv--/w_994/77oGzMhnsKFABa6Vs.jpeg)
justhpeter
Ám a leírtak és elhangzottakkal szemben nem tesz semmit, csak feljelent.
wagabund
a feljelentés mellé volt tűzve az ítélet is? mert akkor gyorsabban megy az eljárás...
kereső
@wagabund: "Bástya elvtárs ,ez már az itélet"!
csipetke
Nem feljelenteni kéne,hanem tisztességesen,feddhetetlenül élni,és dolgozni.Ezeket a fogalmakat fideszéknél lehet,hogy hallották már valahol valamikor,de egyikük sem gyakorolja.
Béla333
@RonaGyuri: 05.13
Semmi nem jön be a beidézett oldalakból! Valószínűleg törölték!
quadrocopter
Olyan, mint a nem létező 'Soros-terv"! Meg a drótvágós mese! Akkor mire is vered a taknyodat, te szarházi mocskos bűnöző?
szaboria1
@RonaGyuri: Érdekes még az alőbb bejött de mostanra törölték. Bizony ez a hatvani aláírási ív egy kamu papír. Mert csak fehér alapon fekete rovatok vannak a választási iroda honlapján.
lampa laz
..."a teljességgel megalapozatlan, valótlan és súlyosan sértő tényállításokkal szemben",

Nekem és rajtam kívül még nagyon sok emernek teljesen hiteles volt amit a Célpont riportban láttunk. Ha tisztességesen működne az igazságszolgáltatás minden szinten, akkor nem lennének ilyen milliárdos cigányok, mert azt mindenki látja, h nem kétkezi munkával szerezték a vagyonukat. Amúgy sem az első eset, h alvilági figurákkal szövetkeztek.

Ezekután minden szem Hódmezővásárhelyre figyel vasárnap!
RonaGyuri
@Béla333: @szaboria1: nekem még most is bejön
Béla333
@RonaGyuri: 08.13
Próbálj rákattintani a saját beírásodnál beidézett linkre!
Neked kiadja?
papa.49
Kemény vagy lézeresszarjankó, de majd meglátjuk mi lesz a vége, remélem lógni fogsz !!!
Béla333
@human: 08.21
Amit ide betettél, az nekem ez hivatalosnak tűnik...
Béla333
Csinálják a műbalhét, hátha megijed az, aki fel akar lépni a Fideszes bűnözők és bűnözés ellen!
Ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni!!!
human
Tegnap bejelentkezett Márki-Zay Péter. Elmondta, hogy figyelmeztették, hogy a plakátjuk az utcakereszteződéstől számított 30 méteren belül van. Ahol ilyen volt ott már áthelyezték a plakátokat jó helyre. Ugyanakkor a fideszes jelölt plakátjai nem csak hogy ezen a 30 méteren belül vannak kitéve, de magában a körforgalomban is ott vannak.

És még Lázár meg a fideszes bábja beszél tisztességes és Vásárhelyhez méltó választásról. Ahogy Orbán mondta. "Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit csinálok."
dr. prédikátor
Lézerannyitisérszarjankó!!!Megvettétek a cigóktól a szavazatokat és annyi! de te már csak tudod!!!Ne jelentgessél te senkit mert megint megszivod a faszt!!!
quadrocopter
No és hol tart Hadházy feljelentésének ügye, azért, mert igazsgot dörgölt a koszos orrotok alá?
szaboria1
Orbán is részt vett egy kamu aláírási ível amit a fidesz saját készítése
magyarbakancs
A Cigányok Új- Magyarok igen mindig az állami pénzeket amit kapnak a vezetőik lenyúlják.
Ez az igazság.
Tehát mit csodálkozik Lázár elvtárs.
És a cigányság Új-Magyarok a Fideszre szavaznak egy kiló kenyérért is.
SystemError
Addig pattogj Lázár, amíg ezt nem a sitten valaki faszán teszed majd..
Eladott Ország
Maga kiált tolvajt, pedig ő is az. Azt mindenképp megjegyzem, Lázár munkaidőben lop, és milliárdokat, melyeket a takony kölykeire irat, meg bárkire a közelében. Ki kell iktatni a politikából, a társadalomból, mindenhonnan ezt a hazaáruló, utolsó férget. És tényleg van olyan szellemi nyomorék, aki a saját szellemi mocskában fetrengve megpróbálja védeni a védhetetlent, és azt meri állítani, hogy a maga fajta úri tolvaj már csak alanyi jogon is többet ér bármelyik megélhetési bűnözőnél. Aki azt meri hinni, hogy aki a megélhetésért lop, alávalóbb lenne a közösből milliárdokat lopó Simicskamészároslázártól. Az ilyen görények a tolvajlás tökéletesítése közben elveszítettek minden emberi érzést, az ilyen már csak egy gennyes sejthalmaz. Hogy az úthenger tegyen téged csinossá és majd a közmunkások fellapátolnak egy szép nagy szemetes autóra reggel 6-tól délután 2-ig havi 60 ezerért de szerintem fizetés nélkül is örömmel elvégeznék ezt a szórakoztató műveletet ! Akkor is ilyen lekezelő és gúnyos lenne a mosolyod Annyitisér Szarjankó?
human
@Horizont: Én is már jó ideje azt mondom, hogy tőlem lehet jobboldali, konzervatív keresztény a kormány, de legyen tisztességes. Ha az országnak jó, akkor valahol mindenkinek jobb lesz.
tudode
Bocs. Akkor mi van a MENEDZSMENTEKKEL???
.
Kinek a hangja. és KI EZ???
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
Jó, jó v rossz, DE ENNYIRE?
.
A VILÁGHÁLÓ még a SÓHAJUKAT, a FINTORAIKAT "is" megörökíti, és azt is, amikor már tele van az izéje egyeseknek, kettesek, TEHÁT NEM MA SZÜLETETT BARIK! Az bizonyos, hogy NAGYON NEHÉZ LAVÍROZNI ebben az államban, amely tökig HASONLÍT a csutira!
karma1
Nekem annakidejen egy cigany ismerosom mondta, hogyha egyszer valaha ugy alakulna a sorsom, hogy uzletelnem kell cigany emberrel, gondoljam at egymillioszor, mit teszek...
lazarek hibatg hibara halmoznak: nyiltan zsarolnak, a hatterben ilyen listas szavazasra agitalnak, es olyan ciganybunozokkel folytatnak valamirol targyalast, amit hogyha lazarek nem tartanak be, (peldaul "elfelejtik" megadni azt a politikai mentesseget - ez nem tudom, hogy az o esetukben pontosan mit takar ), akkor egy reggel arra ebredhet, hogy a sajat farka lesz a szajaban, vagy eppen leeg a kisfia , felesege, nagynenje, oregistene nevere iratott haza, birtoka, stb-je.
A ciganyok NEM felejtenek,... Ezt orban tudja, mert maga is az. 99.99 %-ig biztos vagyok benne, hogy azert vedi farkasflorit, - aki koztorvenyes bunozo, Goncz Arpad elnoki kegyelemben reszitette, el sem tudom kepzelni, hogy ilyen multtal valaki hogy uldogelhet a Parlamentben, hogy adnak neki milliardokat a kezebe, de mindent nem tudhat a plebsz)-, es akinek regen If varaban kene uldogelni talpig vasban azert, anmit a hitsorsosai ellen (is) elkovetett...
Nem erzik a veszelyt, - szerencsere , igy a vesztukbe rohannak siman -, mar csak attol tartok, hogy nehogy langba boritsak Magyarorszagot ugyanugy, mint 2006-ban tette Budapesttel..
nusika
@RonaGyuri: ...hogyan lehet megengedni a magyarországi magyaroknak, hogy külföldi állampolgárok adatokat gyűjtsenek , az itteni állampolgároktól???...hol az ellenzék vagy az igazságszolgáltatás???
colibri
@magyarbakancs: ...és ma már több mint kétszer annyian vannak, mint 30 évvel ezelőtt! Ha így haladunk, tényleg mi magyarok leszünk kisebbségben! Én úgy gondolom, a kormányban is vannak többen, nem csak orbán az.
Lepényleső
A tv nyilvánossága előtt egy város lakóinak"ultimátumot adni;hogy ha a fydes jelöltre szavaznak, akkor jól járnak,ha nem akkor rosszul. (Nem szó szerinti!) Ez nálam; nyilvánosan,kendőzetlenül való fenyegetés egy város lakói számára,s üzenet a tavaszi választásokra. Mi lesz a következő? Az fülkékből kijövet be kell mutatni a szavazólapot egy fydes aktivistának,s ha azon mást jelöltek az elvártnál akkor az a kukában végzi? A szavazót meg internálják? Az ötvenes években tették ezt a kommunistának mondottak,most azok akik
azoktól származnak,s most magukat neveztetik polgárinak?
Főlökött
1., Remélhetőleg nevesíti a feljelentetteket, hogy a hamis vád miatt is el tudjanak járni, szentem ellen.

2., Remélhetőleg Polt ugyanolyan intenzitással fogja ezen feljelentést kezelni, mint ahogy a többi feljelentést -> mely a fidesz számára gázos, vagy mint pl.: az OLAF eljárás kezdeményezést, melyet egyszer már sikerült megszüntetni, de, hogy még jobban kiborult a 'bili', most fő a fejük, hogy is lehetne azt elsikálni, ezen balhét.

3., Hamár feljelentésre elindul a vizsgálat, akkor teljes nyugalommal ki lehet vizsgálni Lázár nyilt fenyegetőzését is, a választó-polgárok felé, mikor járnak jól, mikor lesznek vesztesek. Max kérni kell akkor mentelmi jogának felfüggesztését, illetve ha netán tényleg kiszállna a politikából még azt sem kell kérni, mivel akkor mentelmi jogát elveszíti. Mivel egy választás előtti időszakban, így megfenyegetni az embereket, ez Btk.-s bűncselekmény. Szóval számára jobb lenne, ha maradna pozícióban, mert a hátsó részét védi a mentelmi jog -> ja és ki ne hagyjuk a pártegység, mely nem szavazná meg a mentelmi jog felfüggesztését.
koszpeko
"híresztelt, a minisztert érintő rágalmak miatt – közölte a Miniszterelnökségi Sajtóiroda pénteken este az MTI-vel."

Nem ismerős Lézer Janó?
Szerintem tőletek tanulták.
bencemacska
@szaboria1: ma, 04:16
Mi volt ebben a burkolt?.
adrenalink
Jól be lehet sz@rva a Hírtv, mert most láttam a Híradóban a Célpontos bejátszást.:-) Az más kérdés, hogy Jankó biztos nyer kártérítést, el kell a pénz a kastélya csinosnításához...
Edmond Dantes
Lázár azért beszéljen gyorsan a szentiváni cigányokkal,hogy vonják vissza mindazt,amit mondtak a Fidesszel való kapcsolatról,mert szarban marad.Nézze meg a videó felvételt,lassan,nagyon lassan...
wagabund
@magyarbakancs: 9.51..

azt hittem rosszul hallok...egy cigányvezető dicsekedett, hogy a hatmilliárd eltűnt pénzecskét nem keresik, ha hozza az ígért cigány szavazatokat...hozza...
...gyanítom nem véletlenül jelent meg pont most egy felmérés, hány cigány él az országban..

nem is tudtam, hogy hatmilliárddal is megpattant valaki, nem csak flóri a szaros másfél milliárddal..ha ezek fejében hozzák az ígért szavazatokat, akkor bőven meglesz a kétharmadjuk.

az a kiló kenyér megrázó volt...miközben eldobott egy csikket..
Zeta
Mi is van a Cegledy féle folyamatos hazugságokkal, hamis informaciókkal, lejáratással?
Abban mikor lesz már tisztesseges nyilatkozat, vagy kerdezzük meg Budait, az örömös feljelentőt?
kukac50
Lázár ne pattogjon Balog miniszter mire is oktatta? Becsületesen kell élni dolgozni stb.
Balog sem tartja be a tízparancsolatot pedig Ő lelkész.
Lázár is tehetne Farkas Flórián letartóztatásba kerüléséért majdnem 2 milliárdot miért az adófizetők pénzéből adják oda Most újabb 6 milliárd na ez már az igazságszolgáltatás közre játszását is igazolni engedi.
Köb Jani
Ja kérem hazudni tudni kell, nem csak szeretni, azt nem lehet érzelmi szálon, bosszúvágyóan folytatni, hogy ezt meg azt így, meg úgy csinálta, már kész röhej a HÍR TV. Kegyvesztett szájtépők gyülekezete.
quadrocopter
A Kesegyereket mikor jelented fel, te parazita szutyok?
Borsodi
Mészaros meg kell venni a hir tévét.és ott is hazudozni.!Ez így nem mehet tovább,meg kell szüntetni,vagy agyon büntetni ezt a Tv -t.
Eladott Ország
@Borsodi: ma, 00:43; Ne biztasd mert még megteszik és felvásárolják az összes tv csatornát, mint ahogy az összes megyei lapokat már bekebelezték. Az Észak-Koreaiak már a spájzban vannak.
nepszava.hu/picture/122337/normal/488/00488721.jpeg
kissé felnőttem
akkor ujabb pervesztés lesz Jani? hamar kiderül ez is.romlik az arány egyre romlik.
human
Megfelelő helyreigazítás: ...és még geci is.
Köb Jani
A DK és az MSZP legyőzte a Jobbikot, Vona alávetette magát az egyesülésnek, erre mit lép a Jobbik tagsága? A pártérdek az első.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.