Videóra vett egy hosszú monológot, amelyben kiteregeti a szennyest.

Népszava: Simicska letétbe helyezte videós atombombáját

Mint a 24.hu idézi, a Népszava a pénteki számában arról ír Simicska Lajos üzletember munkatársaira hivatkozva, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökkel kibékíthetetlenül összeveszett vállalkozónak van még egy húzása a kormányfővel szemben.

Mint írták, Simicska videóra vett egy hosszú monológot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral, és több példányban letétbe helyezte azzal, hogy

ha velem bármi történne

kerüljön az anyag nyilvánosságra – állították a lap forrásai.

Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen is részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, hogy mivel járna, ha ez kikerülne

– fogalmazott a Népszavának az üzletember egyik munkatársa.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

154 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugyes huzas, bar szerintem a birkak torkan mar barmit le lehet tolni, tok mindegy mi van a videon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ugyes huzas, bar szerintem a birkak torkan mar barmit le lehet tolni, tok mindegy mi van a videon.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A fenét, már nem hiszek neki, ha akarta volna már rég kijött volna vele. Egyszerűen fél.
wagabund
..."ha velem bármi történne...kerüljön az anyag nyilvánosságra "...

csak szólok, a forgatókönyv szerint ez úgy van, hogy előbb nyílvánosságra kerül valami pikáns, aztán kezdik keresni a kommandósok...
kripton
Egy bili kakát sem ér a videó. Nem rejtett kamerás dokumentum, hanem azon csak Simicska beszél. Az egy állítás egy tagadás elv alapján az eredője - NULLA.
Hiába vannak rajta egybeesések a múlt történéseivel, azok több másféle módon is bekövetkezhettek volna. A Fidesz stábja seperc alatt gyártana egy tucat ilyen mesét.
SystemError
Eddig csak fenyegetőzés, mocskolódás ment... Ez lehet a bizonyítható tételes lista... KifiEtték Simicskát, de nem hisz benne, hogy messzire jut a pénzzel. Remélem lesz baja, ha nem is Viktorék miatt...a lényeg ugyanaz, hogy kiderül minden..
karma1
Ha orban le merte volna vadaszni, akkor mar megtette volna 2015 februar 6.-a masnapjan - mint ahogy a szankozni keszulo simics epsegeert mar akkor is tobben aggodtak
De akkor meg nem tudhatta a vezir, hogy mit dokumentalt a kozos multjukbol (persze hitelt erdemloen) a hozentrageres szobatars, - de ha mar vol demo vetites a mozibol, akkor most mar tenyleg lesz mitol tartania. Emberek haltak meg orban korul mar sokkal kevesebbert is, pedig nem is orban helyere, csak meszi lolo felvaltasara keszult peldaul egyikuk...

Valami hasonlot kepzeltem el: gondoltam, hogy ezerszazalekra bebiztositotta a sajat szemelyet, most mar csak azt kell figyelnunk, hogy melyik ugyvedi munkakozosseget torik fel ejszaka a videokert. Bar van egy olyan erzesem, hogy a biztonsagi trerzor inkabb kulfoldon van, mint Magyarorszagon.
Azert simicsnek meg mindig all a zaszlo, ha kiderul, hogy ketten vallvetve hekkeltek meg az egesz Magyarorszagot. Mert lehet, hogy orban belebukik, de simicsnek is megall a hazaarulas buntette...
Nem kivanom, hogy meghaljon - inkabb szamoljon el mindennel, ami a lelken szarad -, de bizom abban, hogy lesz olyan tokos magyar olegeny, aki batran fellep...
Pálinkás Pál
@kripton: Igezed lenne...de ha fellebbenti a takarót a dolgokról...akkor esetleg mond olyat...hogy még polpot sem tagadhatja meg a nyomozást..
verőce21
Na most aztán már biztos, hogy Orbánt napokon belül talpig bilincsben vezetik el! :)
steve82
@Shikari: Nagyon remélem, hogy nyilvánosságra hozza és akkor el leszel dobva mint egy darab rongy. Nem lesz rád pénze Orbánnak meg a bűnbandájának.
namihami
@Pálinkás Pál: Na látod, én ebben kételkedem.
A Polt még akkor se merne/tudna bármihez kezdeni, ha a Gazdája őszinte, beismerő vallomást tenne
Hiszen az legalább annyira és annyi közös és saját ügyben sáros. Emlékezzünk csak némi olaj körüli ügyekre.
Ez egy véd- és dac- valamint érdekszövetség. És a félelem erősebb,önt a beton
kripton
@Pálinkás Pál: Ugyan miért ne tagadhatná meg? Egy sértett, ordenáré pénzeszsák vádaskodása nem lehet indok.
Pálinkás Pál
@namihami: Lehet..de ha nagyot durran,akkor elintézik nemzetközileg...kiadják a csúti ellen az elfogató parancsot..megvonják az összes pénzt...saját eddigi hívei vágják el a torkát ha nem tudja pénzelni őket!!!Gondolod hogy bárki is szereti azt a marhát szívből.../most a gyengeelméjűeket nem számolom/?
kripton
@Shikari: Igen. Birkaeledel. Lásd verőce és steve benyögését! Ez, és az ilyen böffenetek tartják bennük a lelket. Ősemberek, akik a barlangjuk falára festik a lelándzsázott mamutot. :-)
SystemError
@Shikari: Elhiszem, hogy ma ezt adták ki a bértrolloknak, de talán van egy közös az orszàg politikai oldalaiban. Ez pedig az, hogy azt senki nem hiszi el, hogy Orbán ne lopott vagy csalt volna. A különbség annyi, hogy a jobboldali erkölcsbe ez még belefér a " jó ügy érdekében", persze ettől ez még lopás és csalás..:) Amint a nép már nem fog a jó ügyben hinni ez buzi másnap lesz kirángatva a parlamentből. Neked meg szarbincs-nek nem lesz melója..
Peller Anikó
@Horizont: Kedves Simlicska Úr! Légyszíves vágd meg az ujjad vagy essél el, hogy legalább lehorzsolja a térded a beton.

És ha ez a bármi megtörtént veled akkor kérjük a videót. Gyorsan.
kripton
@SystemError: Igen, lopott, csalt hazudott. Majdnem annyit, mint az MSZP, az SZDSZ, és a gyurcsótány. De inkább ők lopjanak, csaljanak, hazudjanak, mint a haza és kontinens árulói, a buzik, élősködők, deviánsok védelmezői!
kripton
@Horizont: Nem Simicska hülye, hanem te. De te hülye vagy kettőtök helyett is!
Olvasd el újra az alaphírt! "Videóra vett egy hosszú monológot".
SystemError
@Horizont: szerintem a videón azon ügyek vannak felsorolva, melyekről van bizonyíték is. Természetesen ezekben saras Simicska is, de egy halottnak ez már nem számít... Azért Simicskának van családja. Szerintem úgy van vele, ha ő belehal ebbe, akkor Viktor is bukjon bele.. Szerintem már semmibe nem fog belebukni és valóban ne ettől várjuk a csodát! Másrészről a birkákat sem egy baloldali oknyomozo riport fogja meggyőzni. Viktort vagy kivülről vagy jobbról lehet előzni most.. pl ilyennel, mint ez.. Nem jó, de mégis eszköz..
SystemError
@kripton: Kösz, hogy elismered, hogy lop, csal, hazudik. Azt meg nem tudom honnan vetted, hogy más lopását legitimnek vettem. Az érvelésed, hogy Viktor lophat, ha más is lopott csak birkanép sztereotipiát erősiti...
SystemError
@Shikari: legalább valamit érvelj bértroll a napi felolvasandó listádon kivül...:)
SystemError
@Shikari: Az a magyarkodás, hogy tetszik, ha meglopják a nemzetedet, de szarházi féreg...:)
kripton
@SystemError: Mutasd meg hogy hol állítottam azt, hogy a Fidesz lopása legitim, és azt hogy hol állítottam, hogy te legitimizálod másokét.
Ha nem teszed szar alak vagy!
kripton
@SystemError: Mi közöd neked a mi nemzetünkhöz?
kripton
@kripton: Javítás
Mi közöd neked a mi nemzetünkhöz, te szarházi féreg?
SystemError
@kripton: akkor félreértettem. Tehát szerinted az a jó, ha mindenki lop vagy nem értem.. Az, hogy te minek tartasz ilyen erkölccsel, pedig pont leszarom:)
SystemError
Hogy rácuppant az összes retek bértroll a témára azonnal. Működnek a sejtek...
kripton
@SystemError: Nagyon kérlek, könygörgöm, ne szard le a véleményemet! Nem lenne tovább értelme az életemnek!
kripton
@Shikari: Pénzt kap az ekézésünkért.
SystemError
@Shikari: Tehát a szent Orbán soha nem tett olyanaokat, mint, ami vélhetően szerepel a videón...? Erre válaszolj, mert írogatni lehet nagy pofával, de ezt a részét úgy is csak személyesen hinném el.. Durbincs is bizonyította, hogy ezt a részét hagyjuk inkább, hogy mekkora a pofája. Tehát maradjunk a tényeknél, amiről te szokásodhoz híven egy szót nem reflektáltál.
kripton
@SystemError: "...ami vélhetően szerepel a videón..."

Te SZARHÁZI!!!
SystemError
@kripton: A kocsmai magyarkodásról annyit, hogy sokkal többet tettem tudományos vonalon ezért az országért, mint a ti bugyuta identitászavaros önigazolásotok, aminek nincs tartalma. Egy nagy-magyar matricát bármelyik hülye paraszt fel tud rakni a suzukijára. Attól még nem tett többet az országért..:)
advocat
Nyilván együtt követtek el dolgokat! Ő is benne volt, de nem akarja egyedül elvinni a balhét. Viszont az eddig atombombák annyit sem értek, mint egy '48 mintájú gyakorló kézigránát!
SystemError
@kripton: kérj több pénzt a Habonytól, ha nem bírják ezt a melót az idegeid..
SystemError
@Shikari: miért is vagyok antimagyar, mert nem tetszik, ahogy egy féreg meglopja és hazugságban tartja az országát.. ha tetszne akkor jó magyar lennék, bocs akkor lennék magyar?:) Na húzzarok a gerinctelen anyátokat és nemzetet is eladó picsába!:)
Rockxy
Videómonológ?
Miért kellene elhinni, amit egy sértődött ember mond?
SystemError
@Rockxy: megjött a negyedik is...reggel rendesen kiadták a feladatot. Meg kell hagyni hatékony a gépezet!
kripton
@Shikari: Írta! Sokat tett tudományos vonalon ezért az országért. Mint...

Spitzer (Ságvári) Ágnes (a terrorista Spitzer (Ságvári) Endre húga
en.wikipedia.org/wiki/%C3%81gnes_S%C3%A1gv%C3%A1ri
www.nevpont.hu/view/10471

Krausz Tamás
hu.wikipedia.org/wiki/Krausz_Tam%C3%A1s

Karsai László
hu.wikipedia.org/wiki/Karsai_L%C3%A1szl%C3%B3_(t%C3%B6rt%C3%A9n%C3%A9sz)

És sokan mások...
lópicigáspár
@Shikari: Jó lenne tisztázni először a magyarság fogalmát és kiket is értünk egyáltalán "magyarok" alatt. Első lépésként kezdhetjük a kizárásokkal. Itt gondolok azokra a magyar ajkúakra, akik kijelentették, hogy ők nem magyarok, hanem székelyek...
kripton
@kripton: Életműveik a mi hazug gyaláztatásunk.
SystemError
@Shikari: 10:33 magyarok ügyei..haha. Szerintem inkább egy maroknyi fizetett, gerinctelen bértroll ügye ez és a reszkető diktátoré, aki putyini bértroll irodákat üzemeltet erkölcsi korlátok nélkül...
SystemError
A bértroll vagy manipupál vagy szétoffolja a témát. Milyen érdekes, hogy pont ez zajlik...
kripton
@lópicigáspár: Magyar az, aki legalább két generáció óta itt él, és akinek fáj Trianon.
SystemError
@Shikari: és te vagy a főmagyar, aki eldönti, hogy kik mennyire magyarok :)
lópicigáspár
@Shikari: Akkor a székelységet ne tekintsd magyarnak, hisz ez az ő véleményük. "Csibi "kulturális egyesületnek" nevezi a székely szakaszt. "Mi székelyek vagyunk, nem magyarok, a magyarok elárultak bennünket, amikor azt mondták, hogy nem érdekeljük őket, így hát ők sem érdekelnek minket " - mondta a román lapnak. Ami Székelyföld függetlenségét illeti, nem akart a Magyar Gárda nevében nyilatkozni, annyit árult el csupán, hogy annak elérése az ő személyes célja." Ezt Csibi Barna székely aktivista nyilatkozta.
SystemError
@Shikari: szerintem meg egy rakás féreg eu-s pénzen elcsal és manipulál mindent, amit lehet. Ennek ti vagytok az ékes példái, de 2/3 összecsalását is mondhatnám.. Tudod ez csak papíron létező valami, nem hiába retteg minden tetves diktátor és használ erkölcstelen eszközöket, mert tudja, hogy amit állít az nem igaz... :)
Eladott Ország
Nekem nagyon tele a tököm ezzel a sok csalással. Az átlagember meg csak küszködik, és még azt akarják hogy még több gyermek szülessen. Mire? Hova, Miből? Ezt a kérdést mikor fogják feltenni? Ugyan mi történhetne velük, ha a milliárdos lopások után is kétharmaddal vannak a parlamentben. Jesszusom! Hát még mindig hisz valaki ennek a pojácának? Először a nyakunkra hozta a fideszt, majd a másik szélsőjobbos pártot és semmit nem tett azon túl, hogy ge**nek nevezte a diktátort, nyilván annak engedélyével. Most meg visszapasszolta a Fidesznek azt amit eddig az ő segítségükkel összeharácsolt. Ne legyünk már gyerekek. Simicska a fidesz "terméke".
Aki Én
@Shikari a nemzet hülyéje: Ki védi a korrupt, tolvaj, társadalomnyomorító bűnbandát? Na, akkor ki is az antimagyar hazaáruló? Hát persze, hogy te.
Simicska azért nem terít életében, mert nyakig benne van a fidesz országrablásában.
De látom, hogy te még ehhez az egyszerű képlethez is fájóan buta vagy.
Amikor együtt rabolták le az országot, akkor persze korrekt, becsületes, igaz magyar vállalkozó volt nektek.
Olyan fájóan buta vagy, hogy az már tömegpusztító fegyver :(
kripton
@lópicigáspár: Ez egy (azaz 1) székely véleménye, nem pedig az egész székelységé.
Egyébként a székelyek tényleg nem magyarok (mert székelyek), de a székelység szerves része a nemzetnek. Azonos a nyelv, a történelem, a kultúra és a - fájdalom.
SystemError
@Shikari: @kripton: @Rockxy: @durbincs: Azt hiszitek nem levágós, hogy mint légy a szarra idejöttök időnként a kormány számára érzékeny híreket szétoffolni a "libsizős meg ki a magyar" szartengerrel.. Persze érvek vagy kommunikáció az nincs.. Durbincs pl napi 8 órában 2-3 percenként posztolja a teljesen tartalmatlan szart. Hogy mondjam ez nem túl életszerű...:) Mondtam már, hogy húzzatok retkes, anyjátokat is eladó bértroll picsába. Nektek nincs se identitásotok, se véleményetek fizetett retkek vagytok. Lehet holnap az ellenkezője miattlesz valaki antimagyar , mint ma...:) Arról ne is beszéljünk, hogy a valóságban milyen pondrók lehettek, de kussol mindegyik közületek abban is biztos vagyok..:)
kripton
@SystemError: " kérj több pénzt, ha nem bírják ezt a melót az idegeid..." :-))))
SystemError
@Aki Én: Nem buta az csak elvtelen senkiházi...
kripton
@lópicigáspár:
Valamilyen nemzethez tartozás elsősorban nem származási, hanem szocializálódási, identitási kérdés.
Petőfi Sándor apja Petrovics volt. Szerb (vagy szlovák, ez vita tárgya). Anyja Hrúz Mária pedig szlovák.
SystemError
@kripton: Mennyi az ára ma egy igazán gerinctelen bértrollnak?
kripton
@SystemError: Az itteni szereplésed alapján nyilvánvaló,hogy mi lehetett a te "tudományos szakterületed" a III/III-nál! :-)))
SystemError
@Shikari: @kripton: @Rockxy: @durbincs: Bármelyik patkány mer arra válaszolni, hogy témánál maradjunk, hogy Simicska és Orbán loptak-e, csaltak-e közösen. A többi szerintem senkit nem érdekel itt..
kripton
@SystemError: Ezt hívják vergődésnek. :-)))
SystemError
@kripton: ja, mert a te borsodi kocsma műsorod az igaz magyar. Tehát, hogy ne tematizáljuk a témát, ami persze a feladatod. Válaszolnál, hogy szerinted meglopta-e az osrszágot a szent Viktor és Simicska vagy nem?
SystemError
@Shikari: milyen érdekes, hogy kerülitek a témát. Lopott Orbán Simicskával vagy nem? :)
SystemError
@kripton: nem ezt hivják bukónak számotokra..:)
kripton
@SystemError: Válaszolnék, ha értelmes, kulturált, és releváns érvelésre képes vitapartner kérdezné. Olyannak örömmel tenném. Deaz ilyen jellemtelen primitív, szarházi trollra szarok.
SystemError
@kripton: @Shikari: Lehet magyarázni, de egyik sem válaszol...:)
SystemError
Na akkor erről ennyit, semmi másért nem jöttetek, mint hogy elvégezzétek reggel kapott feladatot. További jó munkát!:)
kereső
Megszűnik a hir-tv? Mert amikor legutóbb simicska-bombát emlegettek, megszűnt a MN.
Egyébként meg ÉS?-akkor mi van? Együtt geciskedték a rendszerváltozás?? 25 évét orbánnal.Ők aztán tényleg az egyik 19, a másik egy hijján húsz.
human
Ha Orbán gyerekek vérét inná a választói azon sem háborodnának fel. Egyből azt mondanák, "Biztos, mert egészséges."
Egyedül max az ellenzéket tudná megmozdítani egy felvétel ami gondolom az eddigi dolgainál komolyabb információkat tartalmaz.
lópicigáspár
@kripton: Szerintem az is, aki a szíve mélyén annak tartja magát, viszont azokat nem igen becsülöm nagyra, akik nagyobbra tartják magukat és szarják a többit!
human
A korábbi hírekben arról is szóltak, hogy Simicska nem csak eladta cégeinek nagy részét, de úgy néz ki külföldön fog céget alapítani. A mai hírekben pedig már azt mondták az üzlettársai szintén Amerikába települnek át, valamint a fiát is az USA-ba küldi főiskolára.
Remélem, de csak remélni tudom, hogy biztonságba helyezi a családját és a haverjait és robbantja a távirányítású bombát.
De ez csak remény, hisz elég öngyilkos akció lenne még az USA-ból is kitálalni Orbánról. Valószínűbb, hogy tényleg csak életbiztosítás a kazetta. Ha ő hamarabb meghalna (természetes úton) a gyereke örökölné az életbiztosítást tovább. Hisz a NER nem csak Simicskát, de a családját is fenyegetheti.
SystemError
@Shikari: Ezzel fidesz retorikával még mindig nem válaszoltál az hírrel kapcsolatban. Ezt nem nekem teszed, hanem erről szól a hír, amivel kapcsolatban rajtatok kívül már mindenki reflektált.. Nem mersz rá válaszolni mi, mert, ha azt írod, hogy nem loptak, azzal azonnal nevetségessé váltok, ha meg azt, hogy igen, akkor meg azonnal ki vagytok baszva az irodából. Ez van ilyen eladni a lelkedetvaz ördögnek.. Nem hagyunk az út szélén, de azt nem mondták, hogy elmenni sem fognak hagyni onnan, mert kurvái vagytok egy diktatúrának..
kripton
@human: Orbán: a magyar kormány teljesíti kötelességét a zsidó közösséggel szemben
07:10
human
@Horizont: "Ja és ne Simicskától várjuk már megint a csodát. Nem fogja helyettünk eltakarítani a puhost. "
Pontosan, ahogy írod. Ennyire ne legyünk lusták. Mindig azokban az országokban a legerősebb a demokrácia ahol nagy áldozatokkal kiharcolták azt és nem azokban ahol ajándékba kapták. Lásd kishazánk.
kripton
@human: "Mindig azokban az országokban a legerősebb a demokrácia ahol nagy áldozatokkal kiharcolták azt és nem azokban ahol ajándékba kapták. Lásd kishazánk."

Zagyválsz. Az USA mekkorát harcolt a demokráciájáért? Wounde Knee-ről hallottál? És a Kisfogházról meg a 301-es parcelláról? Ajándék!
SystemError
@Shikari: ha szóba akart volna állni valóban a nemzettel, akkor nem elcsalva teszi ezt is, hanem az erre való legitim fórumon..
SystemError
A lényeg, hogy Simicska és Orbán lopása a téma.. Sokaknak itt most nem az az érdeke, hogy erről legyen szó...
dr. prédikátor
Hát ez nem igaz ! ezeket a fityfasz mélymagyarokat direkt tenyésztik, hogy itt egye a radai rosseb egész nap???Ennyi agyament barom!!!
Yoda69
Ha van ilyen atombomba a birtokaban, akkor azt miert nem dobta le a valasztas elott? Igy szart se er.
Jozefina
Simicska simliskedik!!! Neki már régen ki kellett volna teregetnie azt, amit tud is bizonyítani!!!
SystemError
@Yoda69: Kicsit szerintem félreérjük, hogy ez egy önvdédelmi bomba vagy igazság bomba-e. Szerintem mindkettő, de nem értelmezhető egyik a másik nélkül. Vagyis, ha már mindegy, akkor jöjjön az igazság, de csak azért, mert az fáj Viktornak. Gyanítom ez lenne Simicska olvasata a tényekről.. Ennek semmi köze Simicska lelkiismeretéhez. Ahogy levettem ő akkor lesz az igazság bajnoka, ha már más lehetőség nincs, úgy viszont ez a legelőnyesebb szerep..
tudode
Ha ennek a HÍRNEK csak 10% valóságtartalma lenne, akkor is ELKÉPESZTŐ, hogy MIVEL TARTJA SAKKBAN a környezetét Soros kegyeltje, aki Simicskához hasonlóan. akivel ELVÉGEZTETTE a piszkos munkát, aztán dobja, mint a melléktermékes gatyáját!
.
A hatalomtól elhomályosult PISLOGÓJÁVAL fel sem tudja mérni azt a HAVER, hogy ezzel a 16 évi, MÉLTATLAN "óber" KORMÁNYZÁSSAL nem csak a KEBELBARÁTAINAK az országnak is AKKORA döfést vitt be, amelyet ha TÖBB ÉLETE LENNE, akkor sem tudná JÓVÁTENNI, hiszen már az MNB sem adja NEVÉT ehhez a nagy semmihez, mivel ugyan NEM DOLGA, de MEGLEPETÉSRE 180 pontos gazdaságélénkÍtő programmal RUKKOLT ELŐ
.
www.mnb.hu/letoltes/mnb-180-pontja.pdf
.
Tehát BEIGAZOLÓDOTT a korábbi fideszes értelmiségiek aggodalma, miszerint
.
.""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is..""".
.
Nesze NEKED/NEKÜNK rendszerváltás, cseberből bilibe lóg az EGÉSZ ORSZÁG!
.
Yoda69
@SystemError: Ha onvedelmi bombanak szanja, akkor alapjaiban nem erti a magyar szituaciot. Itt mar olyan merteku a kiabrandultsag es a kozony, hogy akar a VIM-es dobozt is le lehetne tolni a birkak a torkan, arra sem akadnank ki.
Ha 3 millio ebertol minden kovetkezmeny nelkul el lehetett lopni 20 evnyi megtakaritasat, akkor itt barmit meg lehet csinalni.
Tegyuk fel Simicska valamiert meghal. Baleset, gyilkossag, akarmi miatt. Masnap megjelenik a hir. De hol is? A Hirteve es az RTL klub mondjuk leadja, az orban-tevek mar nem valoszinu. 3 napig hir lesz belole. Aztan vege.
4 millio ember egy szo nelkul elfogadta, hogy elcsaltak a 18-as valasztast. Olyan egyertelmu volt hogy a napnal vilagosabb mar nem is lehet. Es? Volt ket 100 ezres tuntetes, a harmadikra mar csak par ezren mentek el. Semmi. Langba kellett volna boritani a Parlamentet. Annak lett volna hirerteke.
orban a szemunk elott lopja szet az orszagot, es mivel az unios csap el lesz zarva, jonnek a magan vagyonok.
Szerinted fog tortenni valami? Aki megteheti kulfoldre menekiti a forgotokejet. A por nep megint csak szivni fog.
bencemacska
@kripton: @Shikari: ma,
Mivel ti bárki magyarságát jogosnak érzitek kétségbe vonni, én is jogot formálok arra,hogy kétségbe vonjam a ti magyarságotokat.
Egészen addig, míg legalább 400 éves magyarságotokat hivatalos irattal nem bizonyítottátok!
Ha korábbi a kutyabőrötök, bocsánatot kérek! Addig viszont kuss a más magyarságának megkérdőjelezésével!
steve82
@kripton: Mi van, Shikari már kevés ide? Kell még egy talpnyaló, gerinctelen, a rablást és az emberek kisemmizését támogató narancs katona? Te se köpöd le magad, amikor tükörbe nézel?
steve82
@Shikari: Köszöjünk a fizetett hozzászólásod, most már elhúzhatsz a narancsnyaló portálokra.
bencemacska
Érdemes elolvasni!
www.atv.hu/belfold/20180720-magyar-gyorgy-a-simicska-videorol-fel-es-azt-akarja-hogy-a-masik-is-feljen/hirkereso
És nem gyerekjáték egy tüdővérzés sem. Szerintem a családjára is kell gondolnia, hogy ne legyenek teljesen védtelenek!!!
human
@kripton: Én zagyválok? Te hozod itt fel valamiért az amerikai polgárháború időszakát. De nem írod le, hogy miért, mit akarsz a példáddal igazolni. Vagy szerinted a demokrácia úgy születik, hogy lemegy a csat és másnap mindenki hepi? Ez egy folyamat. A szövetségesek felszabadították a rabszolgákat, majd hosszú és nem erőszakmentes út vezetett odáig, hogy rabszolgák leszármazottai is átlag amerikaiként legyenek kezelve. Együtt járhassanak a fehérekkel iskolába, együtt utazhassanak a fehérekkel és nemrég színes bőrű elnökük kis lehetett. De megcsinálták és az intézményeik őrzik a demokráciát. Fel lehet hozni negatív példákat, de összességében ott erősebb a demokrácia, mint nálunk.
Szegény Nagy Imrét megint nem értem miért hoztad fel. Az 56-os forradalmat leverték az oroszok. Tehát ott nem beszélhetünk demokratizálódásról. Előtte meg főleg nem volt.
SystemError
@durbincs: Na előkerült a leggyengébb bértroll láncszem is... Te itt kussoltál egész nap, mi van, ha ide küldik a jobb bértrollokat, ha főtéma van, akkor neked kuss a neved mi?..:) Ne búslakodj, ők értelmesebbek, de pont ugyanolyan senkiházi agyfaszt adnak elő, mint te hiszen egy a kotta...
babp1982
Na ez valami szarság lehet . Miért nem a vàlasztások előtt te tehetett fèltette a szaros èletèt? Megfenyegették és ezért csinàlta a videót? Lajos borítsd a bilit lássuk mi van benne atombomba vagy csak egy kis petárdácska?
csipetke
@bencemacska: 13:53 Lehet,hogy van kutyabőrük,de még benne lakik a kutyájuk...:) Egyébként igazad van..
babp1982
@bencemacska: jaj ezek szőrös talpú bér trollok nem ősmagyarok egy nagy lófaszt azt meg a hisztis halpicsa na az még egy nagy romàn vagy ukràn szarevő-:)))))
bencemacska
@csipetke: ma,20:28
Ilyeneknek kutyájuk?!
Jaj szegény állatkák, minden részvétem!!!
SystemError
@babp1982: Nem kell túlmisztifikálni, nyilván a Kubatov vagy gay fodor, habony alá tartoznak. Gondolom elkötelezettség kell, de az anyjuk ellen is posztolnának, ha az lenne kiadva. Szerintem elég levágós volt ma, hogy erre a hírre lettek ráküldve. Durbincs dedikált propis meg ahogy nézem ez a shikaka is, de a többit csak választások elött vagy ilyen alkalmakból látni..munkaidőben is...:) Senki ne gondolja, hogy ez scifi, ez egy elég olcsó formája w többihez képest a propagandának, dezinformálásnak, téma szétoffolásnak..
babp1982
@csipetke: ezeknek kutyabőrük-:))) Kutyaszaruk az van meg csuti szar a számukban kiló szám -:)) valami iderángatott migràncs apjuk anyuk lehetet , de ennek a halpicsànak biztos mert a magyar nyelvtannal kurvára hadilàbon àll-:)))
SystemError
@babp1982: Szerintem kifizették csak Lajos nem hisz benne, hogy életben marad, ahogy a felcsuti juhász vagy a rendőrautóban " öngyilkos " mindenkiről mindent tudó vállalkozó sem. Sanyi bácsi tudja a dolgát szavak nélkül is és ezt Simicska nagyon jól tudja...
SystemError
@human: ezt a kripton-t a következő kormányérzékeny témáig itt nem fogod látni és akkor sem fog rád emlékezni, mert más lesz a nick mögött...:) Semmi éryelme belemenni velük semmibe csak a fidesz retorika megy. Ha le trollozod, akkor ő kezdi ugyanezt a gyanú elterelés miatt. Ha a véleményét kérdezed, akkor nincs mert nem vagy magyar.. Nem tűnt fel, hogy egyik sem nyilvánitotta ki a véleményét a hírrel kapcsolatban..:)
SystemError
@Yoda69: 13:01 Teljesen igazad van. Bár nem tudjuk mi van azon a szalagon.. A bűn az egy olyan buli, amiben a spirál keményebb része nem tervezett, hanem a helyzet adja pl, ha valakinek meg kell halnia... Szóval ki tudja mit rejt Simicska üzenete, de azt telhesen osztom, hogy itt már nincs sok lehetőség..
csipetke
@SystemError: 20:42 Azt olvastam,hogy Simicska azért adta el mindenét,mert külföldre cuccol a családjával együtt.Ha már kint lesznek,mehet a videó..
relatív
@human: Igen, a ' magyar népre ' akkor sem lehetett számítani a demokratikus kibontakozáshoz, manapság sem. Ezért van ennek a bandának kétharmada, ami a vérünk szívására alkalmas, mint anno !
karma1
@csipetke: De szep is lenne az, - de nem igy lesz! Amerika nincs athidalhatatlanul tavol, es asszem, van a ket allam kozott kiadatas: ha orban basi a trumpli kebelbaratjatol megkeri azt az szivesseget, hogy az FBI-jal vagy CIA-vel szedje mar elo simicset, akkor az a jo kapcsolat miatt megteszi... Ha simics BARMILYEN vallalkozasba kezd Amerikaban, akkor MUSZAJ neki a nyilvanossag elott szerepelni, tozsdere jarni, (akar fizikailag is, szemelyesen vagy a fia altal), mert ott vagy csinalod az uzletedet, vagy nem. Amerika nem Magyarorszag, az ottani uzleteles sokkal transzparensebb, mint otthon.
Es eleg lesz, ha orban csak annyit suttog trumpli fulebe, hogy "akarom a simicset, elve vagy hunyva, mert hazaarulo"...es egy hazaarulot megsem dajkalhat az amcsi demokracia... Ezt ott nem veszik viccnek, vagyis siman kiadnak simicset.
NEM LESZ ATOMBOMBA-ROBBANTAS - en mar azt is furcsallom, hogyha Magyar Gyorgy az ugyvedje simicsnek, akkor iert is nem tud ennek a videonak a LETEZESEROL? Olyan, mintha simics mindenkit kihagyna meg a sajat bizalmasaibol is...
egyvandor
Gorbántól már egy igazi atombomba sem tudja megmenteni az országot. Az élősködő senkiházik kerül amibe kerül, foggal körömmel fogják védeni amíg csak lehet.
Equus1
úgy gondolom, Simicskának megvannak a maga forrásai... Ezek szerint kilövésre ítélték. Utsó, talán kétségbeesett kísérlet a túlélésre... habár... van pénze és vannak eszközei neki is...
karma1
A valasztasok elott ugy gondoltam, VAN atombomba simics kezeben, es fel is fogja robbantani a G-nap utan, ha masert nem, csak azert, hogy orbannak nagyon fajjon, es esetleg a 2/3-a se legyen meg. Akkor is azt gondoltam (es mondtam), hogyha van is atombombaja, az tuti, hogy valahol letetbe helyez egy olyan bizonyitekot, amivel az o - eleg sulyos es mervado - szerepe't a nemzet lerablasaban es a fidesz tundokolteteseben megmagyarazza, de legalabbis annyira elbagatellizalja, hogy a nemzet majd mindent elnez neki, mert ezzel az "atombombaval" kimozditja a helyerol orbant es a bandajat.
Most 2 eset lehetseges: vagy nem tudta magat teljesen kivonni az elmult 29 ev rablasainak gyanuja alol, vagy nem tud annyit orbanrol es az o bunbandajanak a mutyijairol, amennyit orban ne tudna a birkai elott kimagyarazni - de akkor ez az atombomba nem is atombomba.
Mar csak az a kerdesem, hogyha nem bizik meg simics a maximalisan megbizhato Magyar Gyorgyben, es ot sem avatja bele ebbe az oriasi hordereju dologba, tovabba az OSSZES megbizhato emberet kiviszi magaval Amerikaba, megis, hogy talalt TOBB olyan "megbizhato" embert, akinel letetbe helyezte a sajat "eletbiztositasat"?
En simics helyeben mar anyamban sem biznek meg, nemhogy egy langymeleg atlagos ugyvedi irodaban - mert hogy ezekkel a videokkal simics halala vagy balesete utan AKCIOZNI KELL, -tehat siman eldugni egy bank szefjebe teljesen ertelmetlen -, akkor viszont fennall annak a lehetosege, hogy a kevesbbe megbizhato ugyvedi iroda nem varja meg a szomoru esemenyt, es magatol kezd sokkal korabban akcioba - amivel viszont simics bimbozo amcsi uzletet is teljesseggel veszelyeztetheti.
Magyaran: valamelyik allitas nagyon nem igaz: vagy nem atombomba, vagy nem u'gy es nem azt akarja Amerikaban csinalni, amit fennen hirdet mindenhol.
steve82
@Shikari: Hát ebben rohadtul tévedsz. A miénk az ország. Csak te a gerinctelen tolvajok táborába tartozol.
Desischado
@Yoda69: Pontosan, így látom én is. Teljes az apátia és a közöny. De ennek vége lesz, mikor a saját bőrükön fogják érezni a fides működését! sokszor mondtam már, simicska nem fog borítani, mert nyakig benne van a fidesz piuszkos ügyeiben.
SystemError
@csipetke: Orbán "barátai" mindenhol ott vannak. Legyen szó idegméregről.. vagy nemzetközi terrorista szervezetek pénzeléséről( még a tiborc is üzletelt az illetővel). Valószínűleg nagyon hosszú a nemzetközi maffia kapcsolat rendszer .Talán külföldön még politikailag egyszerübb préda is Viktornak..kevésbé rá terelődne a gyanú egz külföldi baleset esetén..:) Mondjuk Putyint ezek nem érdeklik, ha a téren kapják el, akkor ott, ha angliában idegméreggel akkor úgy..Viktor puhapöcs még azért a fővezérhez képest... :) Simicsja nem hülye, nem véletlenül az a feltétel, "ha bármi történne"..
Eladott Ország
Szörnyeteg Lajos mostani intézkedésének már semmi jelentősége. Hozta volna nyilvánosságra az áprilisi szavazás előtt, most már csak kb. annyi hatása van, mint mikor Gyurcsány beszélt arról, hogy megszerezte fénylő csillagunk titkos bankszámláját, mindjárt be is mutatja. Lajos! Azért majd annyit tegyél meg, hogy a montanai vadon közepén levő 10 millió dolláros rönkházadból egy éjszaka kiosonsz, és felvésed egy fára, hogy O1G. Ennyivel tartozol a hazádnak, azért, amit elkövettél ellene. Lajos! Te is csak egy geci vagy. Azt a szart amit megfőztél nekünk kell megenni.
csipetke
@Shikari: 6:16 Hja,ekkora orbitális csalással könnyű volt.Mi épp ezért nem ismerjük el orbánt,és a bandáját,de kénytelenek vagyunk elviselni.Milliárdokat cseszett el a nép pénzéből riogatásra,szavazatvásárlásra,létrehozták a fidesz-tákolmányt,hogy másnak esélye se legyen.Igyazi maffiakormány.Nagyot fog lélegezni a jónép,ha egyszer,mindegy milyen módon végre megszabadulunk tőlük.Végülis semmi se tart örökké,még orbán sem...(szerencsére)
csipetke
@SystemError: 00:43 Orbán barátai?Mégha idézőjelbe is tetted.A találóbb az lett volna,orbán,és a többi maffiózó.A többivel egyetértek...
csipetke
@karma1: 23:35 Én másképp látom,orbán csak szeretné,ha Trump a barátja lenne,de orbánt csak olyan kis izééének tekinti a "nagy ember"Láttam egy riportot az úl amerkai nagykövettel,és abból nem az jött le,hogy odavannak orbánért.
karma1
@csipetke: orban hiszi csak azt, hogy "baratok", kozben meg trump meg se tudna mondani, hogy melyik kontinensen kell keresni Magyarorszagot... De a hazai birkainak rettenetesen erolkodik bemagyarazni, hogy sosem volt meg ilyen jo a kapcsolat az amcsikkal...
Nem fogsz mast hallani a mediakban, csak a rendkivuli modon javulo amerikai magyar kapcsolatokat...
steve82
@Shikari: Látod, nem érted, mindkettőnk országa ez (kivéve ha bérelt orosz troll, vagy romániából irogató tutimegmondó vagy). Csak a különbség, hogy te segítesz szétverni és még csak morzsaszemnyit sem kapsz abból, amiből a fentiek naponta nagyzolnak. (Amúgy meg a 48% nem a többség, és ha még levonjuk belőlük a románokat, meg akik még innen onnan hordva lettek, akkor...)
steve82
@Shikari: Hétvégén is dolgoztatnak? Vagy nem gyártottál elég hozzászólást? : )
kereső
@Shikari: már megint azok az "érvek"!!!
tudode
Morbid, tébolydának is beillik az, hogy egy KEBELBARÁT, aki Soroshoz hasonlóan, más szempontból "felemelte" a "falusi gyereket" a disznóólból, és KÖSZÖNET HELYETT félti azt, amiből MINDENKINEK EGY VAN, VÉDEKEZÉSÜL letétbe helyezzen egy, a baráti kapcsolatuk alatti, az ÁLNOK KÍGYÓT ILLETŐ hadicseleit taglaló videót!
.
Emlékezetes, hogy a G-napkor már SZÓBAN említette a HAVER a személyes megtámadtatását!
.
Voltak erre példák "is", akik szembeszegültek a HAT-ALOMMAL az lett a vesztük:
.
Pld. Welt-2000 tulajdonosa, a rendőrautóban hirtelen elhúnyt Welsz Tamás, a felcsúti juhász, és ki tudja még kik, mik!
.
Másképpen hátratolt, Illés, és Pokorni Zoltán, legújabban Lázár utolsó sori hanyatlása, stb., stb. azoktól, akiknek nem csak a madarak, a világháló is FEKETE LISTÁJUK is van, és a FÉLELEM-, és gyűlöletkeltés a JÓL BEVÁLT "fegyverük"!
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Mint minden MAFFIA ÁLLAMBAN, nem babra megy a játék!
.
Simiskánál SENKI NEM TUDJA jobban, hogy van mitől féltenie a TYÚKSZAROST!
Grafix69
@Shikari: A liberális nem magyar? Szerintem te a nagy nemzeti betegségben szenvedsz , nem vagy normális az biztos .
Grafix69
@Shikari: Ha olyannak kell lennem mint Te és a hozzád hasonlatos antiszemita fasiszta hazaáruló tolvajoknak , akkor én nem akarok magyar lenni . Az ilyen ostoba barmok miatt szeletelték szét ezt az országot 1919-ben és az ilyen buta vad parasztok miatt nem jut ez az ország sehova már vagy 30 éve . Kíváncsi leszek mikor a nagy nemzeti önérzetben egymást zabáljátok fel és Európa rég eltávolodik tőletek akkor is ilyen rasszista megnyilvánulásaid lesznek -e .
steve82
@Shikari: Nem akarod észrevenni, hogy baromira nemkívánatos személy vagy itt? Ja, de csak fizetve vagy... Beszéld meg a munkaadóiddal, hogy a narancsos portálos hozzászólásokért is fizessenek és akkor elhúzhatod innen a csíkot. Én nagyon tudnám értékelni...
Grafix69
@Shikari: A liberális nem magyar : szerinted Kossuth Lajos és Deák Ferenc nem voltak magyarok ??
teuton
@Shikari: "A liberalis nem magyar." Allapitotta meg a hülye... Shikari, nem tudtam, hogy te osztogatod a magyar allamolgarsagot, de ha igen, milyen jogon? Arrol hallottal mar, hogy magyar allampolgarsagot kapott 1 millio külföldi, köztük 100ezrek, akik 1 szot sem beszelnek magyarul, eletükben nem voltak soha MO-on, de volt penzük megvenni a fidesztöl! Ja, te is olyan "magyar" vagy, aki olvasni sem tud magyarul...
Grafix69
@Shikari: A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban. A magyar nemzet polgárainak szabadságáért küzdő legnagyobb liberális hőseink: Kossuth Lajos és Deák Ferenc voltak. Mai értelemben.
Grafix69
@Shikari: Én nekem nincs olyan kevés iskolám ,hogy ezt megértsem , olvasgassál sokat szerintem pár év múlva teljesen rácsodálkozol a múltra .
steve82
@Shikari: Ki is az élesködő, gerinctelen pióca? Nézd csak, 1-2 példa az elmúlt pár napból:
index.hu/gazdasag/2018/07/21/meszaros_lorinc_2rule_sportszer/
index.hu/gazdasag/2018/07/20/deseda_to_kaposvar_meszaros_lorinc/
index.hu/gazdasag/2018/07/20/24.hu_ner-tulajdonba_kerult_a_durer_kert_ingatlana/
index.hu/belfold/2018/07/10/fidesz_kulturpolitika_ner_vita_neofita/
De nyaljan csak a hátsójukat... De tedd meg azt a szivességet, hogy elhúzol másik oldalra hősieskedni. Köszi.
steve82
@Shikari: Gyenge vagy mint a harmatcsepp. Egy önmagát eltartani képtelen senkiházi. Szállj magadba és keress normális munkát, mert ebbe elég gyenge vagy :)
steve82
@Shikari: Magadat lájkolod? XD
Ennyit tud csak írni, hogy migráncs vagyok? Fel vannak írva a válaszlehetőségek és azon mész végig? Tényleg gyenge vagy mint a harmatcsepp te kis pióca :)
steve82
@durbincs: Amit leír,el is tudja olvasni? Mert úgy látom, hogy szótár kell a megértéséhez. Javaslom, előbb tanuljon meg mondatokat fogalmazni, aztán jöhet az írás is :)
Gauntlet
Mi lenne? Mi lenne? Semmi! A lakáj médiának azonnal lesöpörné, bármi is jönne elő! A sok Shikari meg Verőce el is hinné!
steve82
@Shikari: Hehe, kicsit nézzél már szét a hozzászólások között, hogy téged minek tartanak a többiek, aztán majd beszélhetünk rólam :)
division
@SystemError: Ha lenne bármi is Simicska kezében már régen napvilágra hozta volna, de semmi nem történt. Két dolog lehetséges: Az egyik hogy nincs a kezében semmi, a másik hogy az ő keze is benne van (volt). Az tény hogy ő a nagy sértődött ember, aki kegyvesztett lett, és ezt képtelen feldolgozni.
steve82
@durbincs: Nagyon kitaláltátok, hogy aki nem ért veletek egyet az migráncs, meg román, meg libsi hazaáruló. Azt mégis honnan veszed a @Shikari haveroddal (lehet, hogy Shikrai = durbincs :)), hogy nem magyar vagyok? Nagyon tévedtek. És borzasztóan elszomorító és szánalmas, hogy az ország rablását támogatjátok. Ti vagytok az igazi hazaárulók Orbán és bandája mellett. Az akcentusról meg annyit, hogy te nem tudsz egy mondatot egybefüggően leírni, szóval kicsit legalább probáld végiggondolni miket irogatsz, ha már annyira nem érdekel az országod, hogy képes vagy eladni pár forintért. Szánalmas.
steve82
@durbincs: Ennyire telik tőled így reggel? Amúgy meg jól esik kiosztogatni titeket. Szóval irogassatok még a haveroddal. :)
steve82
@durbincs: Na, nemsokára meglesz az első helyesen írt mondatod (Mondatot nagybetűvel kezdünk). Csak így tovább! De lehetőleg a narancsnyaló portálon irogass, ott megértő csődtömegre találsz. :)
steve82
@durbincs: Nem mersz elpárologni erről az oldalról és a narancsos oldalon lecsapódni! :) Nagyon fájna? Éhenhalnál? Rogán Tóni bandája nem fizetne? :)
Rockxy
Egy kamubombát már a fletó is letétbe helyezett, de még gyutacs se vót benne.
advocat
Mint írtam ez egy '48 mintájú gyakorlógránátnak is kevés.
Macskaszem
Elkeserítő, de itt már nincs az az atombomba ami felrázná a birkákat. Hacsak olyasmi nincs a videón, amit polt elvtárs sem tudna elsikálni.
steve82
@Macskaszem: Ha egy kicsit tökösebb lenne Simicska, és "államférfi", akkor nyilvánosságra hozná. Valószínűleg őt is bekaszniznák, ezért nem meri meglépni.
teuton
@Shikari: Az olyan hülye nem magyar, mint te. De ilyen hülyeknek is kell lenniük... Nem tudtam rola, hogy TE osztod a magyar allampolgarsagot! Mi alapjan es mennyibe kerül? Eddig csak a fidesz osztotta - penzert! Te is igy kaptad es a sok befirkalt baromsaggal kell ledolgozd? Napi 50 komment, minden nap?! Feljebb miert nem mersz valos nevvel+reggel mocskolodni??? Fizetett birka!
steve82
@durbincs: Leírom mégegyszer: Mondatot nagy betűvel kezdünk. Érted amit leírok? :) Nálad IQ nuku, ahogy látom. :)
steve82
@durbincs: Szóval nem érted. :) Nem gondolod, hogy gáz, hogy saját magadat kell lájkolnod? :))) Tényleg párologj el egy narancsos oldalra pls :)
teuton
@Shikari: Ennyire futotta? Mehetsz a kasszahoz, 1 forint 20 filler!
steve82
@durbincs: Tanulj már meg írni, meg gondolkoni, mert el fogsz veszni a süllyesztőben. :)
steve82
@Shikari: Te meg úgy tűnik hazaáruló maradsz örök életedre. Szánalmas...
steve82
@Shikari: Nekem jól esik téged szidni és majd még jobban fog esni, amikor eltűnsz a süllyesztőben. :)
teuton
@Shikari: Ilyen keves mocsokert csak 50 filler jar! Irany a kassza, vagy inkabb a dühöngö! Vagy inkabb arulj magyar allampolgarsagot (mert ujabban azt kepzeled, hogy te osztod), azert talan többet kapsz. Lasd fidesz! Boldog-boldogtalan vehette, ukran-szerb maffiozok is...
teuton
@Shikari: Megint csak ennyi? Ez meg 20 fillert sem er... Egyebkent pedig irany a dilihaz, ott büntetlenül kitombolhatod magad kiralyi többesben, ott te vagy Napoleon es oszthatod az eszt meg a magyar allampolgarsagot!
Különben nagyon rosszul fizethetnek az ilyen primitiv trollnak, aki NAPONTA 74 (!!!) mocsok-kommentet is bevakar reggel 6 es este 22 ora között. Igazan aljamunka, de ez valo az ilyen aljaembernek!
wagabund
..."Népszava: Simicska letétbe helyezte videós atombombáját"...

nincs nekije semmije...pont úgy mint Gyurcsánynak...mindketten egy életre lejáratták magukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.